2016. szeptember 12., hétfő

Volt-e Rózsadombi Paktum?

Volt-e Rózsadombi Paktum?





| 2014-01-02 | admin |
 
Hogyan is történhetett meg a Rózsadombi Paktum?

Dr. Balogh Sándor



Mindig bantotta a csőrömet, hogy mikor Bush elnok latszolag öszintén tamogatta a kozepeuropai orszagokban a rendszerváltást, hogy vehetett reszt az amerikai kovetseg elso titkara a Rozsadombi talalkozon, ahol alairtak a paktumot ami meghiusitotta a rendszervaltast es bebetonozta pozicioikban a volt kommunistakat. Most talalkoztam valakivel, aki akkoriban nagyon aktiv volt ezen a vonalon, es a beszelgetes vegre fenyt deritett a dologra.

Hogy megertsuk az esemenyeket.vissza kell mennünk a hidegháborus idökre, mikor Henry Kissinger volt az amerikai külügyminiszter Nixon elnök alatt.  Kissinger kidolgozott egy tervet, hogy Amerika mondjon le Középeurópáról, és engedje meg, hogy az ott levö országok “szervesen” olvadjanak be a Szovjet Unioba. Annyira ment a dolog, hogy Kissinger utasitotta az USA londoni nagykovetet, hogy hivja ossze az európai USA koveteket es közölje velük, hogy ez a hivatalos amerikai politika.

Mikor Nixon megtudta, leallitotta tervet, de Kissinger nem adta fel a harcot.  Jimmy Carter alatt Brzezinsky volt a fo kulpolitikai tanacsado, Reagan elnök pedig ketlabbal rugta ki Dr. K-t, ahogy a sajto becézte Kissingert. Mikor az idosebb Bush lett az elnök, Dr. K. ujra probalkozott. Annyira ment az ugy, hogy beadvanyt kuldott az uj elnoknek, amivel a New York TIMES-nak is eldicsekedett. Mikor a hirt olvastuk 1989 januarban, roviddel Bush beiktatasa utan, Dr. Nadas János, az Amerikai Magyarok Országos Szovetseg elnökenek keresere, mint az AMOSZ fötitkara es politologus, egy harom oldalas beadvanyt irtam a Feher Házba, amiben elleneztuk a K tervet. Valamikor majusban kaptunk valaszt, amiben a Kulugyminiszterium megkoszonte beadvanyunkat, es kozoltek velunk, hogy ez nagyon fontos adalek volt a témaval kapcsolaban, es hogy hosszu tanulmanyozas utan elvetettek a Kissinger tervet.

A Washington Monthly-ban, egy amerikai politikai havilapban Jacob Heilbrunn Egy államférfi lemenöben – Miért esett le Dr. K csillaga? (Eclipse of a Statesman: Why Dr. K's star has fallen) cimü cikkében, miután megmagyarázta, hogy Dr. K “realista” politikai nezeteket vallott, es nem voltak erkölcsi skrupulusai. ezt irta Kissinger Brezsnyev érabeli keleti politikájáról: “Ha megengednénk, hogy a Szovjet Unio összeomoljon, megsértenénk a realista ortodoxiát a a rend szükségességéröl: Mit csinálnának azok a  lázongó népek a szabadságukkal? Kaosz lenne az eredmény.”[1]

[1][ http://www.washingtonmonthly.com/books/1999/9905.heilbrunn.eclipse.html]

 Majd 1989-röl ezt irta: “Kissinger felajánlotta az uj Bush kormánynak szolgálatait,  mint tárgyaló diplomata, hogy kidolgozzon egy tervet az omladozó Szovjet Unióval és közös uralmat létesitsenek Keleteurópa felett.”

Ugyanakkor Bush, az új elnok, annyira komolyan vette Középeurópa felszabaditását, hogy 1989 julius elejen Lengyel és Magyarorszagba utazott, és Pesten toltotte julius 4.-et, a legnagyobb amerikai nemzeti unnepet. Mielott elutazott Washingtonból, magahoz hivatta az amerikai uzleti elet, a szakszervezetek es legnagyobb egyetemek vezetoit, es kerte oket, hogy tamogassak az ujonnan felszabadulo orszagokat. Mikor Pestet elhagyta, Paris felé a repulon az ujsagirok megkerdeztek, sikeres volt-e az utja. Bush azt valaszolta, hogy igen, nagyon fontos uzenetet hozott a ket orszag vezetoinek, akik azert nagyon halasak lehetnek.

Ez volt a hattere a szeptemberben bekövetkezett szogesdrot vasfuggony megnyitasanak Ausztria fele a keletnemetek szamara. Kissinger tehat elvesztette az elso menetet. Azonban Kissinger emberei benn voltak a Feherhazban es a kulugyben, koztuk Lawrence Eagleburger is, aki kulugyminiszterhelyettes majd külügyminiszter volt 1989-90-ben.   Igy nyilván az ö utasitására, illetve Dr. K javaslatára ment el a követség elsö titkára a talakozora. Söt, az is valószinü, hogy az otletet is o vetette fel es ö szervezte a talalkozot, Bush elnok tudta es jovahagyasa nelkul.  Az is elkepzelhetö, hogy a Feher Haz es hivatalos Washingtoni körök ma sem tudnak a Rozsadombi Paktumról és az Amerikai Követség szereperol a magyar rendszervaltas megakadalyozasaban. Ugyanakkor a magyar résztvevöknek minden okuk meg volt ezt hivatalos amerikai politikának tekinteni.




Rózsadomb



Sándor, ez pontosan így van, Bush nem volt képes végrehajtani Reagan elnök intézkedéseit és a paktumosok megakadályozták a magyar adósságkérdés rendezését, ami a jelenlegi káosz alapja. És az amerikaiak nem tudtak az alapszerződés disznóságokról sem. Hiába kiabálnak, én voltam a go between liaison a két fél között. Az IMF adósságátprofilírozási csomagig jutottunk 1991 jűnius 11.-én, az első lépésig, amit az IMF hirdetett meg, de Antall azt is letiltotta, Csengeyt időközben megölték, mert a rendezés irányába rántotta az MDF elnökségét. Az a baj, hogy Lezsák is, és a többiek is hallgatnak. Pedig nincs miről!!! Amikor Horn Gyula Bokros csomagja megbukott, akkor vették elő az IMF csomagot, de az önmagában véve kevés volt. A Fidesz nem képes szakítani korábbi liberális gyökereivel és ezzel lehetetlen helyzetbe hozza magát.  Bush mindvégig háttérben tartotta Eagleburgert és Scowcraft-t, de Antall csak velük tárgyalt és megsértette Bush elnököt (1991 szeptemberi fehér Ház látogatása Bush-nál) Hiába figyelmeztettük előre, hogy Bush oldalára álljon. Makacs volt, beképzelt, szemtelen.  Antallt magam is figyelmeztetem, hogy nem kell Kissingerrel foglalkozni, mert Bush rendezést akar, ez volt a misszióm lényege 1991-ben. Ezt a négyszem közti megbeszélést Zacsek Gyula intézte és ő őrködött az MDF Bem téri székház elnöki irodája előt, amíg bent voltunk. Bush rendezni akarta az adósághalmazt és legjobb két emberét állította erre rá. Többen tanúim, Bush személyes küldöttét egy diplomatát, korábbi amerikai pénzügy miniszter helyettest Lezsák Sándor Lakiteleken fogadta, csak hárman voltunk, végig én fordítottam. De Lezsák nem merte végig vinni. Pedig addigra mellé állt az MDF elnökségének három negyede. Azt mondták, nagyon megfenyegették őket különösen a Csengey gyilkosságra hivatkozva. Miért nem lehet ezt feltárni. Magyarországon mindent lehet? Jelenleg Kisinger destruktív politikáját próbálják erőltetni, ezt Hillary intézi. Ki kellene az egész disznóságot borítani, egyelőre sok tanú él még.

Üdv. Geönczeöl Gyula.

-- Eredeti üzenet --

Feladó: Elküldve: 2012. április 7. 1:37

Tárgy : Re: a nép által választott képviselok választják meg a köztársasági elnököt, ...





In a message dated 4/6/2012 2:47:47 A.M. Eastern Daylight Time, ggyula@index.hu writes:

A kialakult helyzetre való tekintettel Magyar Békemenetre lenne szükség, ami a valódi problémákkal foglalkozna:

Igenis akarjuk tudni, milyen illegális paktumokat írt alá Antall József, kivel, kinek a kényszerítése alapján, hiszen beszervezett hálózati ember volt. Továbbá tudni akarjuk, hogy meddig "érvényesek" ezek a magyar választó polgárok tudta és akarata ellnére, idegen titkosszolgálatokkal aláírt paktumok. Azt is tudni akarjuk, hogy ezek mennyiben sértik a Reagan elnök és Gorbacsov által aláírt szerződéseket, amit Kissinger nem tudott, bár meg akart akadályozni. Jelenleg a nemzet kivéreztetése, biológiai ellenálló képességének megtörése, természeti kincseinek kárára történő eladósítás, kirablás van folyamatban. Ennek része a nemzet érdekei ellenében tevékenykedő "Nemzeti Bank" a költekező politika, a széthulló jogállam, a nemzetet gúzsba kötő idegen törvények tengerének erőszakos elfogadtatása, stb. A titkos paktumok lehetetlenné tették a nemzet független gazdaság és kultúrpolitikáját és a Reagan - Gorbacsov egyezményekkel ellentétben, gepolitikai problémáit sem rendezheti. Antall József bűne az is, hogy ezeket a paktumokat hiúságból és annak ellenére írta alá, hogy tudta, halálos beteg. Ennek ellenére nem rendelkezett arról, hogy ezeket a paktumokat halála után nyilvánosságra hozzák, azokat föl is mondhatta volna. Nem tette. Helyette a Fideszbe kényszerítette az életében, általa szétvert MDF maradványait és Orbán Viktort jelölte ki utódjául, aki egy másik párt elnöke volt. Az ügyet Lezsák Sándor pontosan ismeri. Ő a titkosszolgálatoknál "figyelt" személyként volt nyilván tartva. Elő kellene venni ezt a kartont. A nemzet ne vitatkozzon fejetlenül a kialakult állapotról, mert megy az idő. Térjünk a lényegre. Orbán Viktor mondja el, mit tud Antall Józseftől, mi az amit képviselnie kell, és hogy meddig vállalja ezt a szerepet. Minden más ILLEGÁLIS!!!

Kiindulásként a következő pontokat javasolnám képviselni (GGY):



A Magyar Békemenet pontjai:



1. Átvilágítást. A múlt teljes feltárását, a hálózati törzskönyvek teljes terjedelemben történő nyilvánosság elé tárását. A Tudatosan együttműködők nem foglalhatnak el semmi féle beosztást a nemzet intézményeiben.

2. Független Magyar Nemzeti Monetáris politikát. Szabad magyar fizetőeszközt, infláció mentes monetáris terjeszkedést, és Szabad Magyar Nemzeti Bankot.

3. Konzervatív fiskális politikát, a pazarlás azonnali megszüntetését.

4. Az adórendszer egyszerűsítését, átvilágítását, a népnyúzó illetékek és adók eltörlését. Adómentességet az őstelepes magyar gazdatársadalomnak, és a kisvállalkozóknak.

5. A nyersanyag lelőhelyek nemzeti tulajdonba való visszavételét. A kiadott engedélyek átvilágítását és a kitermelés nemzeti monopóliumának visszaállítását, védelmét. (Energiahordozók, ércek, ivóvíz, ásványvizek, levegő, stb.).

6. A nemzeti kultúra terjesztését, a nemzet biológiai növekedésének védelmét.

7. A magyar alkotmányossághoz való vissza térést.

8. A magyar termőföld az ország területének része.

9. Külföldi nem vásárolhat, nem szerezhet magyar földet, magyar területeket. Ha külföldinek magyar föld, erdő, magyar terület került a tulajdonába, azt el kell kobozni és a vagyon a magyar államra szálljon.

10 A választási rendszer átvilágítását és nyilvánosság előtti, közérdekben történő, független bíróság általi ellenőrzését.

------------------------------------



Elküldve: 2012. április 6. 4:3

Tárgy : a nép által választott képviselők választják meg a köztársasági elnököt, ez ahhoz a közjogi berendezkedéshez, ami jelenleg van, illeszkedik, és nincs is értelme ezen sokat vitatkozni.



"Arról, hogyan válasszanak köztársasági elnököt, illetve, hogy az ellenzék közvetlen választást javasol, kifejtette: nincs szükség változtatásra, a nép által választott képviselők választják meg a köztársasági elnököt, ez ahhoz a közjogi berendezkedéshez, ami jelenleg van, illeszkedik, és nincs is értelme ezen sokat vitatkozni.

      A Rózsadombi Paktum

(ahogy megjelent egy kanadai magyar lapban, majd ugyan az a szöveg a Magyarság, 1992. július 25.-I számában) és a SZITTYAKÜRTBEN



Egy otthoni publicista, mint Benedek István, nem teheti meg ezt saját jól felfogott érdekében, az Angliában élõ Révffy László azonban a közelmúltban nyilvánosságra hozta ezt a megdöbbentõ árulást. Szövegét Németországban élõ barátom küldte el, azzal a kéréssel, hogy terjesszük a magyarság minél szélesebb köreiben. Kívánságának eleget teszek, mert teljesen egyet értek vele, hogy ezt mindenkinek meg kell ismerni.



Írását azzal kezdi, hogy 1990 március 15-én,mig hazánk népe az elsõ szabad emlékezést tartotta, egy budai villában titkos tárgyalás volt, amelyen a következõk vettek részt:   a távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkosrendõrség ezredese, az amerikai követség elsõ titkára, a CIA egyik tisztje, az izraeli titkos szolgálat képviselõje, a magyar római katolikus, a református, az izraelita egyház egy-egy megbízottja, és öt magyar politikai vezetõ, akik közül négy ma is vezetõ pozícióban van. Õk írták alá részünkrõl az ország szabad ujjáépítésének tervét korlátozó diktátumot, amelynek értelmében kimennek ugyan a szovjet megszállók. De ezért súlyos árat kell fizetnünk. Révffy László azóta nyilvánosságra hozta az aláírók neveit, hogy minden kételkedést eloszlasson e feltételek hitelességével kapcsolatban.



Most pedig közlöm a magyar népre erõszakolt gyalázatos    szerzõdés szövegét.



1./A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról.<BR>

2./ A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért.<BR>

3./Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése Szovjetunió és Magyarország között.<BR>

4./Mindennemû szovjetellenes tevékenység megakadályozása.<BR>

5./A határok kölcsönös megnyitása Szovjetunió és Magyarország között.<BR>

6./ A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése.<BR>

7./ A volt kommunista titkosszolgálat, határõrség és rendõrség megvédése az esetleges megtorlástól.<BR>

8./ A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon.<BR>

9./ Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe.<BR>

10./ Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében.<BR>

11./ Minden zsidó ellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása.<BR>

12./ A jobboldali, vagy szélsõjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása.

13./ Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni.<BR>

14./ Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal.<BR>

15./ Románok, Jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot.<BR>

16./ Az 1956-os eseményeket mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik.<BR>

17./ A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni.<BR>

18./ A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerõsítheti gazdasági befolyását a magyar életben.<BR>

19./ Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására.<BR>

20./ Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért.<BR>



A találkozóre meghivott magyar résztvevõk: Antal József, Horn Gyula, Petõ Iván, Paskai László, Göncz Árpád, Zoltai Gusztáv, Boross Péter, Jóskabácsi.



Ez mind megtörtént tehát valós még ha tagadják is. Sajnos még a magyarországi jobboldal is ignorálja ezt a Nemzeti Emigráció ellen elkövetett merényletet,nem is akarnak beszélni róla de talán helyeslik is mint az elszakitott országrészek magyar lakossága elleni szavazást .



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése