2017. szeptember 10., vasárnap

Elképeztő





Elképeztő



Így épült fel a nemzet temploma! Az országház építésének története egy igen látványos videón!


Profi animátorok keltették életre előttünk újra a történelmet. Minden magyarnak kötelező végig nézni, és MEGOSZTANI! Ez valami igazán elképesztő!
Az országház történetét nem sokan ismerik, és sokan azt sem tudják, hogy pontosan hogyan is épült fel.
pedig minden magyarnak érdemes lenne tisztában lennie azzal, hogy az egyébként szebb napokat is megélt nemzetünk temploma hogyan keletkezett.
Elképesztő munkálatok voltak, és több ezer munkás dolgozott sok-sok éven át azon, hogy elkészüljön.
Az Országház elrendezése teljesen szimmetrikus, az épület ugyanis kétkamarás országgyűlés számára készült 1896-ban. Az északi szárnyban a felsőház, a déli szárnyban az alsóház ülésterme kapott helyet. A két ülésterem tükörképe egymásnak.
Az épület felépítéséről az Országgyűlés törvényt alkotott: az 1880. évi LVIII. tv. alapján tervpályázatot hirdettek 1881-ben. Magyarország számára egy állandó országház építésére több kiváló építész jelentkezett. 1883. február 1-jén a pályázat határideje lejárt, ekkorra tizenkilenc terv érkezett be.
Végül Steindl Imre terve valósult meg. Az Országház építésének feltétele volt, hogy kizárólag hazai építőanyagokat használjanak fel.
Kivétel a főlépcső mellett található nyolc, egyenként hat méter magas márványmonolit, amelyet Svédországból hozattak - ezekből összesen 12 ilyen oszlop készült, a másik négy a londoni Parlamentben található.
Az építkezés 1885-től 1904-ig tartott, azaz a tervező az épület teljes befejezését már nem érhette meg.

Bár az épület felavatása már 1894-ban megtörtént, ekkor még nem volt készen, sőt még 1902-ben sem, amikorra már a parlament mindkét háza ideköltözött. Az építkezés 1904-ig tartott.
Érdemes végig nézni az erről készült igen látványos videót, és ha tudod, OSZD MEG másokkal is!
OSZD MEG másokkal is!

A Ház építése


Rejtett alagutak a Parlament alatt? Utánajártunk! [LBP 1x01]


Magyarország egykori kormányóvóhelye / Bunker of the former Hungarian government - ENG subtitles


Elit halálosztok. HUN Teljes film.





  1. Így pusztul el a fejlett nyugat! EZ fogja a sírba tenni az egész nyugati civilizációt

Így pusztul el a fejlett nyugat! EZ fogja a sírba tenni az egész nyugati civilizációt

Elkezdtek rothadni a civilizáció szövetei: meddig tarthat a nyugat teljes szétbomlása?
Óriási bajban van az európai és a teljes nyugati társadalom Amerikával bezárólag.
Nem csak a terrorizmus, hanem egy jelentős és igen erőteljes népességszám csökkenés zajlik, miközben Afrika és a közel kelet lakosságának növekedése jelentősen meglódult.
Sokan azt prognosztizálják, hogy hamarosan, 2050-re megfordulhat Európa trendje, és már többségbe kerülhetnek a kisebbségek, vagyis az arab társadalmak rákfeneként áraszthatják el az egész civilizációnkat, és a fehér ember egyszerűen kisebbségbe kerül.
Napjainkra jelentősen felbomlottak a nyugat szövetei. Rengeteg a terror, a háború, tömegbe hajtási kísérletek, és az egyház által képviselt értékek is kezdenek odaveszni.
Míg az egyház ugyanis a felebaráti igét hirdeti, a szeretetről, addig az iszlám ideológia kard által terjed, erőszakkal, és ez egy sokkal sikeresebb és gyorsabb terjeszkedés, a lélekben és gondolkodásban is egyre szélsőségesebb európai nép között.
Sokan nem értik, hogy Európa és a nyugat hogyan alacsonyodhat le annyira állati szintre, hogy ne működjön még az immunrendszere sem, és megbénult kacsa módjára hagyja, hogy migránsokkal és iszlám szélsőségekkel tömjék.

Amerikában szinte teljes ámulattal nézik, ahogyan Európa a sírja felé menetel, és saját maga ássa ki a sírgödröt, melybe a végén a migráns csürhe belelöveti majd.
Mindemellett Amerika sem "panaszkodhat", hiszen a demokrácia szövetei már ott is rég megbomlottak, és valójában a család, mint modell és életstílus már sokkal hamarabb semmisült meg az emberek gondolkodásába, mint Európában.
Bizonyos értelemben éppen Amerikából indult meg ez a nyugatot kipusztító civilizációs járvány. Ugyanis minden egyes Amerika által Keleten véghez vitt cselekedet egyre közelebb vezetett ahhoz, hogy létrejöjjön az iszlám állam, és elkezdjenek az emberek átvándorolni emiatt és más konfliktusok miatti káosz elől Európába.
És ehhez jött még Európa öngyilkossága, a németek által indított Wilkommenstkultur.
Nyugatról ugyanis kiveszett az a valami, amit úgy hívnak: férfiasság. Vagy inkább kiirtották azt. Az európai férfiak sem fogják ugyanis fel, hogy szép lassan, lépésről-lépésre veszítik el saját hazájukat.
Mikor pedig már föleszmélnek, addigra késő lesz, és muszlimok egész hordája veszi majd őket körbe...
OSZD MEG másokkal is!





Azonnal változtasd meg a jelszavad, ha az email címed szerepel EZEN a listán!


Egy weboldalon lehet ellenőrizni - teljesen biztonságos és hivatalosan ellenőrzött - hogy email címünk felett átvette-e már valaki az irányítást, vagy szerepel-e a feltört fiókok listájában.
A szóban forgó listát korábban tették közzé, és egy weboldalt fejlesztettek alá, melynek segítségével bárki könnyen kikeresheti, hogy vajon az email címe szerepel-e a feltört fiókok listájában.
Fontos hangsúlyozni, hogy a weboldal teljesen biztonságos, megfelelő források által ellenőrzött, még kormányhivatali engedélyt is kapott.
Hiszed vagy sem, de napjainkban nem csak a különféle csalóktól, adathalász weboldalaktól vagy hackerektől kell félnie az átlag netezőnek, hanem különféle robotoktól, melyek képesek begyűjteni a felhasználók jelszavait.
A mesterséges intelligencia egyre nagyobb térnyerésével pedig csak még rosszabb lesz majd a helyzet.
A z alábbi weboldalra ellátogatva nincs más dolgunk, mint az email címünket, vagy a felhasználói fiókunk nevét beírni, és máris kidobja, van-e valami teendőnk vele. Ha nincs a listában, szerencsénk van és nem törték fel.
Ha ellenben szerepel a listán, akkor AZONNAL változtassunk jelszót.
Elgondolkodtató jövő elé nézünk ilyen szempontból. Napjainkban egyre több dologhoz hozzáférnek a különféle eszközeink, elektromos szerkezetek.
De vajon nekik jogukban áll-e m inden tudni rólunk, pláne akkor, ha a jövőben tudattal rendelkeznek majd?
OSZD MEG másokkal is!


Bámulatosan vibráló energiamező az ausztrál sivatagban, amit mindenkinek látnia kellene!


Ausztráliában a sivatagi táj hirtelen egy élénken vibráló, fényes energia-virágokkal borította tájjá változott.
Aki Ausztráliában jár, és esetleg az ausztráliai Urulu szikla lábánál is elhalad, az olyan bámulatos látványban fog részesülni, amitől biztosan le fog esni az álla.
Az ausztrál vidéknek ugyanis ezen a részén olyan vibráló energiamezőz fog látni, amit soha életében.
No, nem valami természetfeletti dologra kell gondolni, hanem egy zseniális művészeti alkotásra. Egyfajta olyan egyedülálló látomásra, melyet Bruce Munro művész alkotott meg.
A Fény földjeként – Field of light - ismert elkápráztatóan szép fényáradat valóban úgy néz ki a távolból, mintha egy hatalmas energiamező lüktetne az ausztrál prérin.
Bruce Munro, aki eredetileg egy brit származású, művészi beállítottságú ember volt mindig is, az ausztráliai Vörös sivatagban tett látogatása során különös látomást érzékelt.
Ahogy a híres, vörösen izzó Uluru sziklához közeledett, egy erőteljes, mély kötődés érzése járta át. A sivatagi táj aztán egy élénken vibráló, fényes energia-virágokkal borította tájjá változott.
Akkora hatással volt rá az a megélt esemény, hogy elhatározta, mesterségesen valóra váltja, hogy mindenki átélhesse, aki csak szeretné. 10 évbe telt, és rengeteg munkába, valamint áldozatba, mire elkészült ezzel az egésszel.
Napelemes virágokat helyezett el az Urulu szikla lábánál, és az egész installáció több száz ilyen aprócska virágot tesz ki, melyek napközben gyűjtik magukba az energiát, és mikor leszáll az éj, hirtelen fényárban kezd úszni minden.
A kopár és sötét préri egy csapásra egy szikrázó energiamezővé alakul.
A napelemes virágokból egész pontosan 50.000 darabot szórt szét, egymással hálózatot alkotva. Tényleg lenyűgöző a látvány, és olyan maradandó, hogy aki már látta, az azt mondja, sohasem fogja elfelejteni.
A rendkívül egyedülálló jelenség 2016. április 1-jétől egészen egy éven át, 2017. március 31-ig lesz látható az Uluru szikla előtt, így aki még meg akarja tekinteni, mielőtt „nyoma vész”, sürgősen keresse fel az ausztrál helyszínt.



Hátborzongató: emberfejű lényt találtak Indiában!


Az egész falu retteg, egyesek szerint az ördög maga jött a világra.
Senki sem tudja, hogy mi lehet. Azt sem, hogy pontosan mikor készült róla ez a kép, és hogy a lány azóta is életben van-e, de annyi bizonyos, hogy nem egy hamis felvételről van szó, mivel videó is készült a bizarr lényről.
A helyiek nagyon meg vannak ijedve.
Egyesek boszorkányságot sejtenek a dolog mögött, mások szerint maga a Sátán született le a Földre.
Megint egy másik teória szerint arról van szó, hogy az indiai vizek annyira fertőzőek, hogy ezek tették ilyenné ezt az állatot, mely eredetileg talán egy kecske lehetett.
,,Egy furcsa lényt fedeztek fel Indiában… Az állat, amelyiknek látszólag emberi feje van, az egész falut rettegésben tartja.” - ezzel a szöveggel töltötték fel a videót a közösségi médiába és az interneten futótűzként kezdett el elterjedni a híre.
Rendszerint valamiféle születési rendellenesség, van genetikai mutáció szokott hasonló csúfságokat eredményezni.
állatorvosokat is meglepte.
Látható, hogy a lényt tartania kell az ott tartózkodó falubélieknek, mivel valószínűsíthető, hogy a teste nem bírja el saját súlyát.
Elképesztő, és tényleg olyan, mintha emberi feje lenne, de közben mégis van benne valami démoni. Egyenesen a pokol szülöttének tartja a legtöbb helybéli, és nem értik, hogy az állatot miért nem pusztították még el...
OSZD MEG másokkal is!

Strange and scary creature discovered in India| Animal whose shape resembles to human


5 Mysterious Creatures Caught on Camera




Íme, a magyar nép története egy elképesztő és látványos videón!



Aki egy kicsit is ismeri a történelmet, és szereti a magyar nép eredetmítoszát, és azt, ahogyan a magyarok a történelem során a viszontagságok ellenére helytállt, annak nagyon fog tetszeni az alábbi videó.
Ugyanis egy remek, igényes és átlátható, egyben érdekes animáció mutatja be a több ezer éves múltat.
A videó csak pár perces, mégis részletesen mutat be nekünk mindent, amit magyarként tudnunk kell népünkről, önmagunkról.
Amellett, hogy segít fenntartani a történelem iránt figyelmünket, egy kicsit ismeretterjesztő és hiánypótló is egyben. A zene is nagyon passzol magához a videóhoz.
Felidézi, hogy a magyarok egykoron - és sokak szerint még most is - mekkora nemzet voltak.
Hogy a mi nemzetünk tényleg sok ezer éves múltra tekint vissza, hihetetlen hagyományaink vannak, és elképesztő küzdeni akarásunk. Míg más nemzetek eltűntek, beolvadtak és megsemmisültek, addig mi magyarok a végsőkig kitartottunk.
És ki is fogunk a jövőben is, míg Magyarország határai állni fognak, és a föld, melyért apáink vére hullt.
Ne felejtsd el másokkal is megosztani!

Magyar Történelem 3D ANIMÁCIÓ (Illés Lajos Szózat megzenésítésével)


Pozsonyi csata (Történelmi Filmek)



Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen és ezért még fizetünk is!



Pusztító migráció - A zsidók bevándorlása Magyarországra



ap Gábor - Kazár Birodalom Kamu (+ Tóth Gyula, Grandpierre Atilla és mások)



Történelemhamisítás, judEU-cion módszerek az MTA-tól, Fidesz hazaárulás 2012.m4v



T-Ma Elhazudták a történelmünket



Pap Gábor - Kazár Birodalom Kamu (+ Tóth Gyula, Grandpierre Atilla és mások)









Fejlett civilizáció maradványai vannak az Antarktisz alatt?



Állítólag már a nácik is felfedezték a maradványokat, sőt, rá is jöttek, hogy kik, vagy mik építhették az ősi erődöket.
Az Antarktisz egy lakatlan, ugyanakkor csodálatos vidék, egyszerre veszélyes és veszélynek kitett hely. Éles kontrasztok jellemzik ezt a rejtélyes kontinenst, mely első látásra lakatlannak tűnik, pedig mégsem az: az összeesküvés-elméletekkel foglalkozók igaznak hiszik, hogy az Antarktiszon élők léteznek, és rejtőznek mások elől.
1938-ban a náci Németország szervezte az Antarktiszon a kor legszerteágazóbb kutatássorozatát, sajátjának nyilvánítva a területet, átnevezte azt Neuschwabenlandnak.
Ismeretes, hogy a náci párt belsőbb körei különös jelentőséget tulajdonítottak az Antarktisznak, és a második világháború ideje alatt folyamatosan jelen voltak a területen.
nacik-az-antarktiszon
Az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó szakemberek egyetértenek abban, hogy az Antarktisz jege alatt egy hatalmas világkatasztrófa által elpusztított, fejlett civilizáció maradványai találhatók. Feltehetően ez az a rejtély, melyre a nácik véletlenül rájöttek, és úgy vélik, azóta sötét erők szövetkeznek arra, hogy mindezt titokban tartsák.
Az Antarktiszt több nagyhatalom által aláírt szerződés szerint irányítják, ami megakadályozza a túlzott fejlesztéseket és a természeti erőforrások kiaknázását.
Figyelembe véve, hogy a kormányok a környezet védelmében általában nem a jó úton járnak, ez kicsit furcsának tűnhet. A feltételezések szerint az Antarktisz-szerződés igazi célja, hogy megakadályozza a nemkívánatos szervezeteket abban, hogy a három kilométer vastag jégpáncél alatt rábukkanjanak az igazságra.
Az elméletek szerint az Amerikai Egyesült Államokban 1973-ban jött létre egy titkos szervezet, a Jason Társaság, melyet feltehetően Nixon elnök hozott létre. A szervezet szigorúan bizalmas célja a Titkos Föld névre keresztelt program irányítása, valamint az Antarktisz alatt található fejlett civilizáció maradványainak felderítése mellett egy vagy két másik helyszín feltérképezése volt.
Az összeesküvések hátterében álló más csoportoktól eltérően a Jason Társaság feltehetően félig-meddig jó szándékból tette volna mindezt, az volt a célja, hogy az Antarktisz rejtélye titok maradjon örökre.
Állítólag a társaság arra törekedett, hogy elegendő információt szerezzen az eltűnt, felsőbbrendű fajról, és megvédje az emberiséget attól, hogy hasonló sorsa jusson.
Egyes vélemények szerint, amennyiben az Antarktisz jege alatt valóban egy eltemetett ősi kultúra maradványai találhatók, akkor az feltehetően nem emberi természetű, hanem egy idegen civilizációé. A teória hívei szerint az összeesküvés célja az, hogy eltitkolják, hogy egykor idegen lények éltek a Földön.
Az egyetlen megdöbbentő bizonyítékot, mely arra enged következtetni, hogy az Antarktisszal kapcsolatos összeesküvés-elméletmegalapozott lehet, egy eredeti dokumentum jelenti, az 1513-ban Konstantinápolyban rajzolt Piri Reis-térkép
Ezen a térképen nem csupán Afrika nyugati partja és Dél-Amerika keleti partja látható egyértelműen, hanem az antarktiszi kontinens jég nélküli partvidéke is, melyet Maud királynő földjének hívtak.
antarktisz-elveszett-igazi-felszine
Ilyen lenne az Antarktisz igazi felszíne, ha nem borítaná jég.
Az Antarktiszt csak 1818-ban fedezték fel, a meglepő precizitással megrajzolt térképet pedig csak az 1950-es években hozták nyilvánosságra, amikor a föld mélyére hatoló radartechnológia lehetővé tette a geológusok számára azt, hogy elsőként pillantsák meg a jégpáncél alatti birodalmat. 
A térképet korábbi tengerészeti térképek alapján rajzolták meg, arra viszont senki sem tudott meggyőző magyarázattal szolgálni, hogy hogyan ábrázolhatja egyáltalán azt, ami rajta szerepel. Más hasonló térképek is léteznek, melyek alátámaszthatják azt az elképzelést, miszerint az Antarktisz szolgált otthonául annak a sokak által ismert, elveszettnek hitt civilizációnak, melyet Atlantisznak hívnak.
antarktisz-elveszett-civilizacio
Ezidáig nem találtak a tudomány számára is elfogadható bizonyítékot arra, hogy az Antarktiszt egykor nem borította jég, ezért sokak szerint képtelenség az a feltételezés, mely szerint egy civilizáció élt ott - legalábbis az utóbbi 15 millió évben. Olyan régészeti leletekre sem bukkantak, melyek esetleg a kontinensen egykor élő, fejlettebb kultúráról árulkodnának.
Ám az 1998-as eseményekre sincs válasza a mai napig a tudósoknak: ekkor egy, a Richter-skálán 8,1-es erősségű földrengés rázta meg az Antarktiszt.
Vajon mi lehet a felszín alatt? Elveszett civilizáció, vagy valami más?
Vajon mi lehet a felszín alatt? Elveszett civilizáció, vagy valami más?
A történtek felajzották a világ hírügynökségeit, megtörténtek a szükséges előkészületek, mozgósították Ausztrália teljes keleti partját - a hatóságok attól tartottak, hogy egy hatalmas szökőár tart feléjük.
A kórházakat, a rendőrséget és a katonaságot is mozgósították, de a várt cunami nem jött. Az ügy azért érdekes, mert a Déli-sark egyetlen lemezből áll, így nem létezik logikus magyarázat arra, hogy mi okozhatott ott ilyen erősségű földrengést.




Eszméletlen: az elefánt lerajzolja önmagát! Ezt a videót ne hagyd ki!





Az egész internet rajong ezért a felvételért!
Láttál már rajzoló elefántot? És olyat, aki saját magát rajzolta le? Sokan nem gondolnák, hogy az elefántok mennyire okos állatok valójában.
Hihetetlen memóriáka van, sok esetben vizelet alapján meg tudja találni a társait. Sőt, arra is emlékszik, hogy ki tette vele jót, és ki rosszat.
A kommunikációjuk is jóval összetettebb, mint a tudomány eddig gondolta róluk korábban. Sokáig azt hitték, hogy csupán trombitálással beszélgetnek egymással, de valójában infrahangokkal, amiket az ember füle fel sem fog.
Az intelligenciájuk pedig komolyan vetekszik egy csimpánzéval. A videón látható elefántnak például elég volt egy ecsetet adni a kezébe, egy üres vászon előtt, és valami olyan csodát tett vele, amin az egész világ csak ámul. Hát nem cuki?
OSZD MEG másokkal is!


Elephant Paints Himself (VERY CUTE!)



Félelmetes! A Nyirkai Jóslat napjainkban megvalósult próféciái és a véres jöv







Kate Rothschild: a bankárdinasztia feketebáránya kilóg a családja sorából, nem gondolnád, hogyan él!





A Rothschildek mindig is arról voltak híresek, hogy mérhetetlen vagyonnal rendelkeznek, valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk őket.
Eredetileg a zsidó gettóból indult meg a Rothschildek világhódító rablókörútja. A nemzetközi bankárdinasztia megalapítója, Mayer Amschel Rothschild 1744-ben a frankfurti zsidó gettóban, szerény körülmények között nőtt fel.
A Rothschild-család hamar rájött, hogyan szerezhet egyre több pénzt, és befolyást, így mint a pók, több felé kezdtek el terjeszkedni, hihetetlen mértékben megnövelve vagyonukat, nincstelenekből szupergazdagokká nőve ki magukat.
Mára a világ legnagyobb cégeinek tulajdonosai különféle fedőcégeken keresztül, és a világ bankrendszerének nagyon nagy hányada szintén az ő kezükben van.
Azt beszélik róluk, hogy ők robbantották ki az első és második világháborút, valamint azt tervezik, hogy hamarosan kirobbantják a harmadikat is. De a történelem során nem minden Rothschild volt ugyanolyan.
Kate Rothschild például teljesen kilóg a sorból, mondhatni ő a bankárt dinasztia fekete báránya.
Kate Rothschild élete 2005-ig pont olyan volt, mint a többiek, aztán valami törés következett be. Otthagyta a szupergazdagok fényűző életét, és egy rapperrel jött össze, lemezkiadót alapított, és szakadt ruhákban járja a londoni éjszakákat.
Mindig is érdekelték a képzőművészetek, sosem akart a pénzügyi szektorban elhelyezkedni. Ennek ellenére betagozódott a családba, 2003-ban hozzáment Ben Goldsmithez, a másik nagyon fontos brit milliárdos család egyik tagjához, így egyesítve a két család vagyonát.
Érdekesség, hogy Kate Rothschild húga Ben Goldsmith bátyjához ment hozzá, így a két család között nagyon erősek a kötelékek.
Sokak szerint ez is egyfajta tipikus Rothschild stratégiai lépés volt, hogy a vagyonukat és a hatalmukat még tovább terjesszék a világon.
Azonban kiderült, hogy Kate csalja a férjét, elváltak, azóta teljesen átalakult az élete, és végre kiszakadhatott a tipikus, már-már fojtogató Rothschild kötelékből.
Annak ellenére, hogy a felső tízezer köreiben nem látják szívesen, Kate Rothschild megpróbálja összeegyeztetni a származásából fakadó kötelezettségeket és a saját vágyait. Vagyis azt, hogy háromgyerekes anya, Európa legpatinásabb bankárcsaládjából, de eközben szabad szellemű életet élne, mint egy tipikus fiatal nő.









A harmadik világháború küszöbén? Észak-Korea rakétacsapással fenyegeti Amerikát!





Észak-Korea egy rakétatámadást mérlegel Az USA ellen - jelentette be a vezetőség.
A csapást az Egyesült Államok csendes-óceáni része, Guam szigete ellen lépné meg, de később nincs kizárva, hogy civilek által sűrűn lakott területekre dobjanak ballisztikus rakétákat.
A Koreai Néphadsereg egyik szóvivője a KCNA állami hírügynökség által közölt nyilatkozatában azt hangoztatta, hogy lényegében bármikor megtehetik ezt.
Tegnap arról szóltak a hírek, hogy minden megváltozott a világon, ugyanis Észak-Korea belépett a nukleáris fegyverrel rendelkező nagyhatalmak körébe, mivel sikerült előállítaniuk egy miniatűr nukleáris robbanófejet.
Ezeket ballisztikus rakétákba tehetik, így atomcsapást tudnak vele bármi a jövőben bárkire. Ezeket hiába robbantja fel időben Amerika, a légkörben szétterjedhetnek, vagyis beláthatatlan következmények lehetnek.
Észak-Korea kész megelőző csapást végrehajtani, ha úgy látja, hogy az Egyesült Államok provokációra készül ellene. nem sokkal ezután arról szóltak a hírek, hogy Amerika hatalmas flottát vezényelt Észak-Korea közelébe, egy 19 hajóból álló egységet.
Az Egyesült Államok két B-1B típusú stratégiai nehézbombázót reptetett át a Koreai-félsziget felett mintegy erődemonstrációként, válaszul Észak-Korea fenyegetéseire, és a közelmúltban történt atomkísérletekre.

Trump egyébként a Kínaiakban is csalódott, feszülnek az ellentétek, ugyanis mint mondta, semmi sem tesznek értük Észak-Koreában, csak folyamatosan szövegelnek, és ez így nem mehet tovább.
A hírre reagálva Donald Trump amerikai elnök kedden újságíróknak kifejtette: Észak-Korea "a tűzzel játszik", ha továbbra is fenyegetőzik.
"Észak-Korea jobban teszi, ha többé nem fenyegeti az Egyesült Államokat. Olyan tűzzel játszik, amilyent a világ még nem látott" - fogalmazott New Jerseyben lévő golfklubjában a szabadságát töltő Trump.
Sokak szerint ez lehet a harmadik világháború kezdete. ha ez a helyzet tovább eszkalálódik, könnyen kitörhet a harmadik nagy világégés, melybe más nemzetek is kénytelenek lesznek belefolyni.
OSZD MEG másokkal is!




Irányíthatatlan az űrállomás: le fog zuhanni a Földre!



Néhány hónapon belül be fog lépni a légkörbe, már nincs visszaút.
Vége mindennek? Az űrállomás most már biztosan le fog zuhanni, ezzel pedig idővel a Föld légkörébe belépve majd mindenki azon fog tanakodni, hogy mikor, és hol hullik a fejükre az embereknek.
A lezuhanó űrállomás darabjai ugyanis lehetséges, hogy nem fognak teljesen elégni, ez pedig nem várt katasztrófákat okozhat, ha lakott területen csapódik be.
A 10 méteres Tienkung-1-es kísérleti űrállomást nem tervezték túl hosszú életkorral, hiszen 2011 szeptember 29-én állt pályára, és 2016-ban be is fejeződött a küldetése.
2016 márciusában aztán váratlanul elvesztették az irányítást felette, amit azóta sem sikerült visszanyerni, csak időlegesen. Ezért az űrállomás sorsa nem más, mint az, hogy idővel a Földhöz egyre közelebb érve elégjen a légkörben, vagy akár el is érje a felszínt.
Az irányítás elvesztésével ez teljesen lehetetlenné vált a pályakorrekció, az űrállomás pályamagassága naponta 160 méterrel csökken.
Mivel ezért nem kontrollált lesz a földet érés, nagy kérdés, hogy vajon mikor és hol csapódik majd be, mert feltehetően lesznek darabjai, amik elérik a felszínt. Az ENSZ Világűriroda számításai alapján a visszatérés 2017 októbere és 2018 áprilisa között történik meg, a legvalószínűbb időpontnak 2018 januárját tartják.


Annyit sejteni lehet, hogy a déli szélesség 43. foka, és az északi szélesség szintén 43. foka között "landolhat".
Legvalószínűbb és legszerencsésebb esetben senkit nem fog eltalálni. A szakemberek figyelemmel követik a Tienkung–1 mozgását, és a legfrissebb fejleményekről tájékoztatják majd a közvéleményt, hogy elkerülhető legyen a tragédia.
OSZD MEG másokkal is!




Riasztó adatok láttak napvilágot a bevándorlás és a terrorizmus kapcsolatáról. Ezt mindenkinek tudnia kéne!





OSZD MEG másokkal is, hogy még több ember szeme nyíljon fel, és véget érjen végre az agymosás.
Egy olyan kutatás látott napvilágot, mely a még mindig egyfajta bágyadt álomban lévő Európát végre fölébresztheti. Legalábbis, ha ez nem, akkor gyakorlatilag semmi.
Miről is van szó? Hát arról, hogy napvilágot látott egy közel 3 éves kutatás, melyet 2014-től számítottak. Ebből az derül ki, hogy a terroristák 54%-a Európán kívülről érkezett Németországba, az EU-ba.
Vagyis ez képletesen azt jelenti, hogy a terrormerényletek - az elkövetett, és a sikerrel megakadályozottokat is - bevándorlók követték el. vagyis nagyon nem igaz az a korábbi sötét dogma, amit annyira sulykoltak nekünk: hogy a bevándorlók nem terroristák, és elvétve akad csak köztük szélsőséges szándékú.
A statisztika arra is feketén-fehéren rávilágít, hogy mekkora hiba volt ezeket az emberek ellenőrizetlenül beengedni
Most több száz iszlamista alvó sejt van az Európai Unió területén belül, akik már javában több ezres tagot számláló hálózatokat építenek ki, megszólítva a már korábban itt élő, szintén radikális közösségeket, rétegeket.
A Heritage Foundation agytröszt kimutatásai alapján a külföldön kiképzett terroristák által elkövetett terrorcselekmények száma radikálisan nőtt Európában, főleg a 2016-os évben, amikor a legnagyobb számban érkeztek migránsok Németországba is. Ekkor vált az ország nagyon népszerű célponttá.

"A fenyegetettség Németországban különösen erős. 2014-ben még nem voltak terrorkísérletek az országban, 2015-ben csak kettő, 2016-ban viszont ez megnyolcszorozódott" - teszi hozzá a tanulmány.
Tehát így állunk jelenleg: Németország 1 millió migránst fogadott be, és 2016-ban a terrorkísérletek több mint felét ezek a bevándorlók követték el.
Ízlelgessük még egy kicsit a statisztikát. Ez gyakorlatilag a multikulti teljes bukásának egyfajta bizonyítványa. Vajon a német, és Európai Uniós vezetés még mindig vezekelni akar a világ bűneiért, és még több bevándorlóval elárasztani a földjeinket?
OSZD MEG másokkal is!






Egy hatalmas, sötét lyukat talált: amikor megnézte, döbbenetes dolog tárult elé, aminek az egész világ a csodájára jár azóta!





1991-ben egy helyi gazda talált rá. Azóta erről beszél a világ.
Egy helyi gazda volt az, aki annak idején egy olyan bámulatos, lélegzetelállító dolgot fedezett fel merő véletlenségből, melyet ma az egész világ csodás.
Egyszer, egy túrázás közben vette észre, amint a hegyoldal mentén haladt, hogy van egy hatalmas bejárat rajta. Távolinak tűnt, nagynak és sötétnek. Közelebb ment, majd eldöntötte, hogy átlép a sötétségbe, és lemerészkedik, megnézni, akármi is legyen ott.
Amit aztán odalenn talált, azt egyszerűen ne akarta elhinni.
Egy csodálatos világot talált meg a barlang belsejében. Mintha magára Agarthara, a belső Föld birodalmára talált volna rá.
Egy komplett ökoszisztéma működött odalenn, fákkal, növényekkel, csörgedező patakkal, a természet hangjaival. Külön érdekes, hogy bár a barlangot magát valóban 1991-ben fedezték fel, első ízben komolyabban csak 2009-ben jutottak be a barlang belső területére felfedezők és kalandorok.
A Soon Doong barlangot Vietnámban nyitották meg a gazda felfedezése után 2013-ban, ekkor léphette át a bűvös bejáratot turista is. becslések szerint 87 mérföld hosszú az egész barlang, amiben egy 40 emeletes felhőkarcoló elférne.
A barlang egyik legszebb és egyben leghangulatosabb része az a belső tengerpart, mely valóban úgy fest, mintha csak egy igazi nyílt tengerparton ülne az ember. Akik már jártak odalenn, elmondták, hogy ez egy különleges, belső világ, mely azonnal magába szippantja az embert, amint ellátogat oda, és alig akarja elengedni.
A barlangnak egyes részei még ma is feltáratlanok, így csak elképzelni tudjuk, mekkora lehet. Előfordulhat, hogy több titkos üregen át még tovább folytatódik az amúgy is világrekorder földalatti világ. 
A barlang ugyanis 8 kilométeren át kanyarog, ezzel ez a világ legnagyobbja.
Több helyen víz által vájt évmilliók óta meglévő folyások nyomai voltak a sziklákban, és olyan helyekre lehetett elmenni, ahol talán évmilliók óta nem járt emberi lélek.
Aki teheti, mindenképp látogasson el a barlangba, bár maga az ár igen borsos. 7 napot lehet a barlangban tölteni, amelynek költsége egy főre 2300 $.
OSZD MEG másokkal is!


Döbbenet: elérheti Chicago városát az Észak-Koreából kilőtt rakéta!



Óriási veszély! Mit gondolsz, mi fog történni?
Úgy tűnik, mindenki alaposan alábecsülte Észak-Koreát. A pici és erőtlennek tűnő diktatórikus állam az elmúlt hónapokban, hetekben megmutatta, hogy van oka félnie tőle a világnak.
Nem csak kísérleti atomrobbantásokat végeztek a hírek szerint, hanem egyre nagyobb hatótávú rakétákat teszteltek.
Nemrég pedig egy olyan interkontinentális rakétát teszteltek, mely Chicago városát is elérheti. Ez pedig egy nemzetközi katasztrófával, és egy globális háborúval is fenyegethet. Észak-Korea ugyanis nagyon erősködik, és minden áron meg akarja mutatnia hatalmát, minden áron.
David Wright fizikus becslése szerint, ha a jelentésekben szereplő adatok helyesek a rakéta által elért maximális magasságról és repülési idejéről, akkor indítási helyétől számítva elméletileg 10 ezer 400 kilométerre lévő célpontra is lecsaphat. Hatótávolságába így belefér Los Angeles, Denver vagy Chicago egyaránt, attól függően, hogy mekkora tömegű és méretű robbanótöltettel szerelik fel.
Ez már a második sikeres felbocsátás, ezért a szakemberek aggódása mellett egyes politikusok is elkezdték felhívni a figyelmet a fenyegetésre.
Az első rakéta Alaszkát majdnem elérhette volna. A mostani pedig Chicagot is semmivé tehette volna. Bár Amerikának elméletileg megvan az atomtámadások kivédéséhez készíttet rendszere, egy hirtelen támadás esetén lehet, hogy nem tudnák megakadályozni a katasztrófát.
Észak-Korea a sikeres rakétateszt után bejelentette, a kísérletet szigorú figyelmeztetésnek szánta az Egyesült Államoknak címezve.
Vagyis egyfajta hadüzenet - értelmezték egyes politikai elemzők.
A kísérletet Kim Dzsongun, a kommunista diktatúra vezetője rendelte el, és személyesen felügyelte a tesztet. Sokak szerint ő maga fogja belevezetni saját országát, és Amerikát egy globális atomháborúba, melybe kénytelen lesz becsatlakozni sok más állam, egy újabb hadszíntérré változtatva a fél világot, így Európát is.
OSZD MEG másokkal is!






A férfi, aki megállította az öregedést: sosem találnád ki, hogy hány éves!



25-30 évesnek néz ki, de ha megtudod mennyi idős, azt fogod gondolni, hogy ilyen nincs.
Léteznek emberek, akiknek annyira szerencsés génjeik vannak, hogy egyszerűen nem látszik rajtuk az öregedés. Ezért sokan irigykednek rájuk, és tulajdonképpen nincs is olyan ember, aki ha csak egy pillanatra is, de ne cserélne velük.
Chuando Tan hihetetlenül sportos mindemellett nagyon jól karbantartja magát. Mindemellett igazán letagadhatna pár évet. vagy akár pár évtizedet is, ugyanis nem találnád ki, hogy pontosan hány éves.
A képek alapján te mennyinek tippelnéd? Na? Szabad a gazda?
Hiszed vagy sem, de legalább fél évszázada jött a világra, vagyis nemrég ünnepelte a kerek 50. születésnapját. Amikor éppen nincs szakálla, az arcán a bőr olyan puha, mint egy huszonévesé.
A Szingapúrban élő férfi azt is elárulta, mitől érzi magát ilyen remekül, és hogy lehet az, hogy nem látszik meg rajta az idő. A titka az, hogy soha nem fürdik késő este, sem korán reggel, csakis napközben.
Mindemellett minden egyes nap hainani csirkés riszt eszik, és rendszeresen jár úszni. Szerinte a genetika nagyon kis szerepet kap ebbe az egészben, és ha ő is élne számtalan káros szenvedéllyel, akkor minden bizonnyal nem nézne ki ilyen jól.
Egy biztos: közülünk sokan összetennék a két kezüket, ha 50 évesen így nézhetnének ki.
Létezik egy férfi Kazim Gürbüz, aki szintén nagyon fitt, annak ellenére, hogy 95 éves. Kilenc évtizedes veterán kora ellenére nagy kanállal habzsolja az életet, és mid a mai napig sportol, túrázik és kirándul.
Sokan a japán és kínai nőkre szokták mondani, hogy szintén nagy ajándékot kaptak az Istentől, mert nagyon jól viselik az öregedést, és alig látszik meg rajtuk.
Ők egyébként az étrendjükre esküsznek. Szerintük ugyanis a hosszú és egészséges élet titka abban rejlik, hogy sok halat kell enni, mert az abban lévő enzimek és olajok, ásványi anyagok, és telített zsírsavak kifejezetten előnyösek szervezetünk számára.
OSZD MEG másokkal is!






Bizarr: fájt a feje, majd orvoshoz ment: amit ezután láttak az MRI felvételen, senki sem hitte el





Egy 27 éves férfi esete alaposan meghazudtolta az orvostudományt. Mutatjuk!
Bizarr kondíciót fedeztek fel az orvosok, méghozzá egy 27 éves fiatalember agyában. Ugyanis a férfi állandó fejfájásra panaszkodott.
Ezek a fejfájások eleinte időszakosak, és nagyon erősek voltak, később pedig egyre gyakoribbakká váltak.
Ezután döntött úgy egy súlyos esetet követően, hogy azonnal kórházba meg. Amikor egy MRI felvételt készítettek a koponyájáról, és ezt megnézték az orvosok, hatalmas döbbenet lett úrrá rajtuk.
Ugyanis amit a felvételen láttak, több évtizedes orvosi pályafutásuk alatt soha nem tapasztaltak.
Nem akartak hinni a szemüknek.
Az MRI felvételen olyan volt, mintha a férfi agyának bal oldala teljesen hiányozna. Ahol ugyanis a bal agyféltekének kellett volna lennie, csak egy sötét rész volt látható.
Egy óriási, ararchnoideális ciszta alakult ki a férfi agyában. Az arachnoideális ciszta az agyi-gerincvelői folyadékkal telt hólyag, ami kialakulhat az agy és a koponyaalap között, vagy az arachnoideális hártyán - ami egyike azon három hártyának, ami az agyat és a gerincvelőt beborítja.
A képen is jól látható, hogy a ciszta gyakorlatilag kinyomta a férfi agyát oldalra, összepréselve azt. Egyesek szerint az is csoda, hogy életben volt ilyen állapotban.
Igen elképesztő, hogy milyen döbbenetes dolgok képesek fejfájást okozni az emberben.
Nem véletlen szokták mondani az orvosok, hogyha valakinek egyre rendszeresebben vannak erős fejfájásai, az azonnal nézesse meg magát egy orvossal.
Elvégre sosem tudni, mit találnak majd a fejében...
OSZD MEG másokkal is!




Borzasztó videó arról, hogy mi is történik a tejiparban "felhasznált" tehenekkel valójában





A tejipari tehenek köszönhetjük az élelmiszereink egyharmadát. Az emberiség pedig ÍGY hálálja meg.
Megdöbbentőm és egyben sokkoló dolgok következnek. Olyan adatok, amiket talán el sem akarsz majd hinni, pedig igazak.
A tejipar az egyik legborzalmasabb ipar mind közül, mert itt az állatokkal bánnak hihetetlenül kegyetlenül, emellett a tehenek borjaira is keserű élet vár már a megszületésük első percétől.
A tehén keményen dolgozik azért, hogy jó anya legyen, és szüntelenül tejjel lássa el borját.
A tejiparnak nevezett botrányos valaminek a keretében azonban ezt a tejet ellopják, bedobozolják, és árusítják, mialatt a tehén tőgyét vérsere fejik a nagyipari gépek, majd mikor már a tehén elhasználódott, egyszerűen hagyják meghalni, vagy megölik.
Egy természetes közegben, mondjuk farmon nevelt tehén akár a 25 éves kort is megéri.
Az ipari termelésben használt tehenet azonban 4-5 évesen elhullanak.
Nem csak azt kell átélniük, hogy elszakítják őket kicsinyeiktől a születés után, hanem azt is, hogy rendre injekciózzák őket, miközben betegségek tizedelik a termelő populációt.
Amikor pedig az állat már hasznavehetetlen, elviszik őket a vágóhídra, ahol lemészárolják őket.
A legtöbbjük ekkorra már lábra sem tud állni, annyira fáj mindene. A saját vérükben és gennyes váladékukban fetrengenek, gyakran már nem is lehet megkülönböztetni az élő tehenet a halott tehéntől.
EZ a hála azért, hogy szüntelenül tejet termelnek nekünk, pontosabban kicsinyeiknek, amit a tejipar egyszerűen elrabol tőlük.
Mi emberek, rendkívül borzalmas dolgokat tudunk kitalálni a legnagyobb jó szándékból.
Nem vagyunk tekintettel sem emberre, sem állatra, de még az Istenre sem. Így pedig ne csodálkozzunk, hogy oda juttattuk a bolygót, ahol most tart...
Az eset kapcsán egyébként a Dr. Csont főhősnője is üzent a tejiparnak, és felszólalt a borzalmak ellen. Más sztárok is felhívták rá a figyelmet, hogy fel kellene nyitni az emberek szemét, és kitárnia  világot, hogy ilyen dolgok ne történhessenek meg.
OSZD MEG másokkal is! 






The disgusting treatment of dairy cows and their calves!





Legális kannabisz cigi jön az áruházakba július 24-től!



Napokon belül megjelenik az első olyan cigaretta, mely kendert is tartalmaz! Először a Coop üzletekben lehet majd velük találkozni!
Megdöbbentő hír látott napvilágot, ami ráadásul igaz is. Július végén már kapható is lesz a kendertartalmú cigaretta, bár nem lesz olcsó.
Egy függtelen cég kezdte el előállítani a különleges cigit, ami valószínűleg hatalmas népszerűségnek fog örvendeni, mivel egyre növekszik a kannabisz elfogadottsága, mintha egy tendencia indult volna meg, mely Európa számos országában legalizálhatja majd a jövőben.
A Coop üzletekben fogják először forgalomba hozni ezeket a speciális cigarettákat, melyek 0,2% THC tartalommal rendelkeznek.
Természetesen nem Magyarországon kerül forgalomba, hiszen itt még mind a mai napig nem döntöttek az orvosi - sem a kereskedelmi - forgalomba szánt kannabisz sorsáról.
Egy független svájci cég áll jelenleg a dolog mögött ugyanis Svájcban a THC tartalommal rendelkező termékek 2011 óta legálisnak számítanak.
Ennyitől még nem lehet betépni, de mivel ugyanúgy tartalmaz kannabidiolt, nagyon sok jótékony hatása lehet, melyet korábbi, klinikai vizsgálatok során is kimutattak. Ráadásul a kannabidiol tartalom viszonylag magas, közel 20%-os lesz a cigarettákban.
A Local idézi a Coop szóvivőjét is, aki elmondta, hogy egy sor kenderszármazékot tartalmazó termékük van már most is, teák, sörök és olajok, és ezek igen keresettek.
idehaza nem tudni, mikor lesz egyáltalán valaha konszenzus arról, hogy mi is legyen a kannabisszal. Ugyanis a világ számos pontján egyre többen legalizálják a kender különböző - főleg orvosi - felhasználási módjait.
Ma már az orvostudomány is elismeri, hogy nem káros, hanem éppen ellenkezőleg: nagyon hasznos hatóanyagokat tartalmazó szerről van szó.
OSZD MEG másokkal is!




Alakváltó idegent kapott lencsevégre a kamera?



Az internet nép nem tud rájönni, mi lehet erre a tudományos magyarázat!
Egy amerikai röplabda meccsen valami olyasmit láthatunk az egyik a kamera által felvett jelenetben, amit senki sem ért.
Az egyik színesbőrű játékos arcán ugyanis váratlanul hatalmas könnycseppek gördülnek le.
A meghatottság önmagában nem lenne furcsa, teljesen természetes dolog. Az azonban már annál érdekesebb, hogy milyen mennyiségű könny, és hogyan áramlik a játékos szeméből.
Ha megnézed a lenti felvételt, azonnal világossá fog válni számodra, hogy itt valami olyan történik, amire aligha van tudományos magyarázat.
A felvételen látható férfinak mindkét könnycsatornájából legalább 20 ml könny távozik, méghozzá sugárban. Sokak figyeltek fel erre, és különféle összeesküvés elméletek jöttek létre arra vonatkozóan, hogy ez hogyan lehetséges.
A legtöbben úgy vélik, hogy a videóban látott játékos valójában nem is ember, hanem egy földönkívüli alakváltó, akinek az emberi burka - amivel álcázzák magukat - meghibásodott. Ugyanis az elmélet hívei szerint az ember nem képes ilyen könnyeket ekkora mennyiségben és így produkálni, ahogyan a videón látjuk.veteltek ugyanis tudományos magyarázatot önmaguk megnyugtatásához, azonban nem kaptak.
Azonban mi mégis megpróbálkoztunk vele, és megkérdeztünk egy orvosszakértőt hogy nézze meg a felvételt, és árulja el, mit is láthatunk rajta.
A könnymirigy savós nyálmirigyhez hasonló mirigy, a szemgödör felső, halánték felőli sarkában, a felső szemhéj alatt található, és egy nagyobb felső, valamint egy kisebb alsó részre tagolódik, benne elszórtan nyiroksejt-csoportosulások vannak.
A két mirigyrésznek 6-14 kivezető csöve van. A felső mirigy kivezető csövei áthaladnak az alsó mirigyen, majd valamennyi cső a felső szemhéj kötőhártya-redőjének elülső falába nyílik.
A szakember szerint kevesen tudják, de naponta rengeteg mennyiségű könny termelődik, mivel e szükséges a szem nedvesen tartásához. Igen ám, de hogyan lehetséges, vagy lehetséges-e egyáltalán az, amit a felvételen látni?
Nos, a válasz az, hogy extrém esetekben bizony megtörténhet az, hogy nagyon nagy mennyiségű könnyen gyűlik fel a könnycsatornákban, ami aztán váratlanul "kifakad" valamilyen külső - érzelmi - inger hatására.
Így, ha minket kérdeztek, sokkal inkább gyanakodunk egy ilyen állapotra, sem mint reptilián alakváltókra.
OSZD MEG másokkal is! 

Reptilian Alien Shapeshifter Weird Malfunction







Ijesztő, de a Paksi Atomerőmű nem földrengésbiztos! Egy tektonikai törésvonal halad el alatta. Egészen eddig eltitkolták!



Sem a tervezett bővítés telephelye, sem maga a Paksi Atomerőmű nem felel meg a Nemzetközi Atomenergia Hivatal előírásainak!
Hitted volna, hogy A Paksi Atomerőmű életveszélyes? Legalábbis egy bizonyos értelembe bármikor bekövetkezhetne egy olyan katasztrófa, mely eltörölné egész Magyarország és fél Európa területéről az életet.
Ugyanis elég lenne egyetlen nagyobb földrengés Paks területén, és az ott található erőmű komplexum úgy megsérülhetne, mint annak idején Fukusimában.
És mint tudjuk, Fukusima erőműve azért nagyságrendekben mérve fejlettebb volt, és nem utolsó sorban földrengésbiztos, mégis a világ óceánjainak egyharmadát - más jelentéske szerint kétharmadát - pusztította ki az onnan felszabaduló sugárzás és radioaktív izotópok.
Egy tektonikai törésvonal gyakorlatilag a nukleáris létesítmények alatt halad át, egy geológus pedig tízezer évnél fiatalabb földrengések nyomaira bukkant a telephely közvetlen közelében a felszínen.
Ezt az információt tudományosan állapították meg még korábban, azonban nem hozták nyilvánosságra szándékosan. Végül az átlátszó.hu volt az, melynek sikerült hozzáférnie a titkos információkhoz, és közzétenni a nyilvánosság számára.
Egyébként érdekes adalék, hogy a paksi telephely földrengésbiztonságáról évtizedes tudományos vita zajlik, mert az 1970-es évek elején, az atomerőmű építése előtt nem vizsgálták érdemben a helyszín tektonikai sajátosságait, azt hatalmi szóval jelölték ki a szovjetek.
A tervezett paksi bővítéshez ismét földtani kutatásokra volt szükség, ezeket több mint 8 milliárd forintért el is végezték, de a részletes eredményeket eltitkolták a kívülállók elől.
Sokak szerint ennek az is lehetett az oka, hogy a nyilvánosság számára rossz fényt vetne az atomprojektre a tény, hogy valójában egy rosszul irányzott földrengés során mindenki sugárfertőzötté válhatna hazánkban néhány óra leforgása alatt.
Ez pedig valljuk be, igen aggasztó, főleg annak a tekintetében, hogy a Csernobilnél bekövetkezett katasztrófa is mennyire pusztító volt.
OSZD MEG másokkal is!




Megkezdődött a harc az ivóvízért világszerte!



Hamarosan a víz lesz a kőkorszakba taszított világ egyetlen fizetőeszköze, és a legnagyobb érték? Sokak szerint csak az a kérdés, hogy fog utoljára szomjan halni...
Riasztó jövő vár ivóvíz szempontból az emberiségre. Jelenleg az emberiség és az emberi civilizáció közel EGYHARMADA nem jut megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvízhez, vagy pedig egyáltalán nem jut semmilyen vízhez.
Jelenleg is számos ország van, ahol már most is komoly vízhiánnyal küzdenek a lakosok. Vannak olyan távol-keleti országok, ahol már mindennaposak és megszokottak a vízkorlátozó intézkedések, és hamarosan ez a sors várhat Európára, majd Amerikára is.
Még mindig nem terjedtek el azok a technológiai rendszerek, melyek ipari mennyiségben tisztítanák meg a vizeket, és ez egy óriási probléma.
Valamint az sem egy elhanyagolható dolog, hogy a népességszaporulat nyomán egyre több emberre jut egyre kevesebb tiszta és iható víz.
A világ lakosságának mintegy harmada, 2,1 milliárd ember nem jut egészséges ivóvízhez, és több mint fele, körülbelül 4,5 milliárd nem rendelkezik megfelelő mellékhelyiséggel lakóhelyén vagy annak környékén.
Sokak szerint ez egyértelműen egy globális háborús konfliktushoz fog vezetni a jövőben, és ez elkerülhetetlen lesz.
Az ENSZ Genfben tartott ülésén is arról számoltak be, hogy a vízhiány egy olyan komoly probléma, amivel foglalkozni kell, és nem lehet többé a szőnyeg alá söpörni.
Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, a WHO május végén megválasztott főigazgatója szerint az egészséges ivóvíz és a higiénia “nem csak a gazdagok vagy a nagyvárosokban élők kiváltságai kéne, hogy legyen".
Azonban nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben még drasztikusabbá válhat a helyzet.
Sok jövőkutató szerint a vízhiány majd az Európában található országokra is ki fog hatni.
Gyakorlatilag a víz lesz az egyetlen értékes fizetőeszköz, mivel ez fogja jelenteni az életet. Akiknek vize lesz, nem fog semmit érni az, ha nem lesz tiszta. A tiszta víz egy kincs lesz, amivel kereskedni fognak egymás között az országok.
Sőt, háborúk indulhatnak érte, és kormányokat lehet majd a vízzel megdönteni.
A világon a biztonságos ivóvízhez a legkevesebben Afrika déli részén, a Szaharától délre jutnak hozzá, négy emberből átlagosan egy. Ez az arány 2050-re más országokra is kiterjedhet világszerte.
Ausztrália a legszárazabb. Nemcsak hogy apadnak a folyók, hanem a kisebbek teljes kiszáradásától tartanak. Az ausztrál kormány a tengervíz édesvízzé átalakítását végző üzemet is telepített már, nagyüzemi szinten sótalanítanak.
Európában is egyre inkább kezdenek szárazabbá válni az egyes vidékek, belső szárazföldi területek.
A demográfiai robbanás óriási vízszükséglet-növekedést is produkált ezeken a területeken, és további vízproblémákat generál az urbanizáció, a nagyvárosi nyomornegyedek bővülése.






megelőzhető egy a jövőben a vízért folyó globális háború? A kérdésre aligha lehet válaszolni ilyen könnyen, hiszen a vízhiány kezelése rengeteg mindentől függhet majd.
Az azonban biztos, hogyha nem tesz valamit az emberiség ez ellen, és nem veszi a kezébe a folyamatokat, akkor előbb vagy utóbb mindenki szomjan fog halni, csak az a kérdés, ki marad utoljára...
OSZD MEG másokkal is!







Bizarr anomáliát rögzítettek az Antarktisz felől! A HAARP végső bizonyítéka?

Újabb hullámot figyeltek meg, miközben ezekre a hullámokra és atmoszféra változásokra nincs magyarázat...
Valami egyértelműen zajlik az Antarktisz körül, ami kapcsolatban van mindennel, ami a bolygón, és annak atmoszférájában zajlik.
Elképzelhető, hogy a Déli-sarkról érkező hullámok, időjárási furcsaságok tényleg nem a véletlen művei, mint ahogyan ezt már nagyon régóta sejtik.
Ezek a változások minden esetben ionoszféra változások, melyek megváltoztatják az adott régióban fújó szeleket, és a légkörben található részecskék töltöttségét is befolyásolják.
A most frissen feltűnt anomália és hullám Dél-Amerika partjainál tűnt fel, és bizonyíthatóan az Antarktisz felől érkezett. Az Antarktisz lehet tehát az egész rejtély kulcsa.
Hogy mi okozhatja ezeket a bizarr anomáliákat, arra valószínűleg a HAARP antennarendszer adhat választ. Sokak szerint ugyanis az időjárás folyamatos és erős manipulálása zajlik a háttérhatalom, és a kormányzat titkos divíziói által.
A HAARP működése eddig is okozott számtalan érdekes dolgot, melyek észrevehetők voltak az elmúlt években.
Megszaporodó földrengéseket, komoly vulkanikus aktivitást, vagy éppen extrém időjárási viszonyokat. Egyesek szerint még az sem kizárt, hogy a globális felmelegedésben is nagy szerepet játszik a HAARP, évtizedek óta tartó ionoszféra kísérleteivel.
Ezek a HAARP által kellett anomáliák még arra is képesek, hogy a szél irányát megváltoztassák. mintha a szél egyszerűen falakba ütközne egy adott ponton. Hihetetlenül veszélyes és riasztó eszköz, melyet a jövőben fegyverként is lehetne használni, és talán már használnak is, a világ tudta nélkül.
A HAARP hullámai, ionoszféra jelenségei ráadásul összefügghetnek a világszerte egyre több helyen tapasztalt harsona szerű hangokkal.
Ezen hangok forrására ugyanis a mai napig nincs elfogadható magyarázat, csak különféle elméletek.
Az Antarktisz mindig is egy jó választásnak tűnt azoknak, akik a világot annak tudta nélkül akarták befolyásolni.
Nem véletlen, hogy annak idején Hitler is tervezett egy titkos náci bázist, melyet egyes legendák szerint lehet, hogy meg is épített a jeges kontinens alatt.
Jég alatt megbújó struktúrák és az általuk keltett frekvenciák árulják el azt, hogy kooly időjárás manipulációs kísérletek folynak, melynek során a tudósok a végsőkig elmennek, nem kímélve sem embert, sem Istent...
OSZD MEG másokkal is!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése