2017. szeptember 10., vasárnap

Ami nem illik bele a világképünkbe II. rész







Ami nem illik bele a világképünkbe

II. rész

A CERN kutatói titokban dimenziókapukkal kísérleteznek?


Egy volt bennfentes állítása szerint olyan erőkkel játszadoznak a tudósok, amikről még ők maguknak sincs fogalma.
A CERN kutatási részlegével kapcsolatban már régóta fennállnak és terjednek különféle pletykák. Az ott dolgozó fizikusok körében ugyanis az a szóbeszéd járja, hogy hamarosan valami váratlan és megdöbbentő dolog felfedezésének küszöbén fognak állni.
A CERN laboraiból nem juthat ez az információ ki, és kínosan ügyeltek arra, hogy egyetlen fizikus se mondjon semmit az ott folyó kutatásokról.
Ennek ellenére több kiugró volt fizikus és tudós állítja - döbbenetes dolgok folynak odalenn a CERN belsejében.
Nem csak arról van szó, amiről hivatalosan is tud a média és a világ. Hanem arról is, amikkel titkon kísérletezgetnek.
A CERN új, eddig ismeretlen fizikai együtthatókat és erőket vezethet be néhány éven belül, feltéve, ha nem pusztítják el az egész bolygót. - állítja egy korábban ott dolgozó bennfentes.
A bennfentes azt is elmondta, hogy a legtöbb fizikus bár tisztában van a kísérletek őrületesen nagy veszélyével, mégis csinálják. Hatalmas térkapukat próbáknak nyitni egy másik világba.
Elmondása szerint a párhuzamos világok létéről már több éve tudnak, és rengeteg bizonyíték áll rendelkezésükre, amibe nem avatták még bele a közvéleményt.
Rájöttek arra, hogy a feketelyukak - melyeket miniatűr formában tudnak előállítani a hadronütköztetőben - képesek lehetnek átjáróként funkcionálni, ha antianyaggal "tömik ki" őket, így nem zárulnak be.
Ez azonban veszélyes művelet, mert nem tudják még, hogy mi lehet a feketelyuk másik oldalán. Akár egy komplett idegen faj is létezhet a világegyetemben, vagy a párhuzamos síkokban, és ki tudja, kik, vagy mik felé nyitunk kaput.
Napjainkra már egyre nehezebb titokban tartani ezeket a kísérleteket, mert az egész bolygóra óriási hatással vannak.
nemrég például a létesítmény felett észleltek különös elektromos zavarokat, felhők között megjelenő magnetikus anomáliákat, villámló fényjelenségeket.
Egy ízben még egy az égen megnyíló portált is lencsevégre kaptak, mely sokak szerint egy félre irányzott feketelyuk portál volt, amit véletlen a létesítményen kívül hozhattak létre.
Van, aki szerint az első és egyben utolsó fekete lyukat itt fogják előállítani, mely aztán magába szívja az egész bolygót, majd később a naprendszert.
Legkuszább összeesküvés elmélet szerint egy olyan portált nyithatnak majd véletlen a tudósok odalenn, melyen keresztül egy nefilim földönkívüli faj hadserege fog majd rátörni a világunkra. Hogy ebben mennyi a ráció, természetesen mindenkinek a fantáziájára bízzuk, de sokan hisznek benne, hogy ez megtörténhet.
Az azonban bizonyos, hogy több forrásból - köztük belső forrásokból - is megerősítették, hogy olyan kutatások zajlanak a CERN belsejében, amiről valójában alig tud valamit a világ.
OZD MEG másokkal is!


Valami hátborzongató és egyben rejtélyes történik a világban!

Soha nem tapasztalt folyamatok indultak meg a földön és a légkörben. A HAARP működésbe lépett?
Az elmúlt hetekben, napokban olyan folyamatokat figyeltek meg a felhők között, a légkörben, és a Földünk felszínén, mely arra enged következtetni, hogy óriási belső változásokat élünk meg.
A bolygónk ionoszférája változóban van. És ezt a változást feltehetően mesterségesen idézhették elő.
Nem csak arról van itt szó, hogy most kezd kicsúcsosodni a szélsőséges időjárás, ami már évtizedek óta egyre intenzívebben jelentkezik.
Nem elég, hogy egyre nagyobbak és pusztítóbbak a szárazföldön végig söprő hurrikánok, mindemellett a földrengések is gyakoribbak, és erősebbek.
Mindezek mellett az időjárás globális szinten kiszámíthatatlanná vált.
Hol hőhullámok, hol gigantikus hóviharok váltják egymást. néha ugyanazon területen rövid idő alatt. A magnetoszféra változását ma már mérni lehet, és egyre jelentősebb az eltérés. helyiek elmondása szerit korábban még nem láttak hasonlót, de világszerte ritkaságnak számított, amit a lakosok láttak.
Összesen 9 repülőjáratot kellett a tornádók miatt törölni, de még így is volt olyan bátor pilóta, aki felszállt, és a tornádók térségében ellavírozott köztük.
Egyre több helyen az állatok is furcsán kezdtek viselkedni az elmúlt hónapokban. Több helyen bálnák tucatjai vetődtek partra, mintha szándékosan akarnának öngyilkosok lenni. E jelenség mögött sokan a szokatlan naptevékenységet sejtik, mely megzavarja a bálnákat a tájékozódásban, de ez is csak egy elmélet.
Az események sorába sokak szerint e Yellowstone szupervulkán ébredezése is beillik, melynek már több ezer éve esedékes lenn egy hatalmas kitörése.
A legtöbben ezeket a folyamatokat egy dologra vezetik vissza: a HAARP tevékenységére.
A HAARP ionoszféra módosító kísérletei évtizedek óta zajlanak, de csak most kapcsoltak nagyobb fokozatra a kísérletekkel, így sokkal drasztikusabb mellékesemének zajlanak világszerte a Föld légkörében és a felszínen.
Hogy hogyan végződik majd a HAARP nagyszabású kísérlete? Még senki sem tudja. De az szinte biztos, hogy az ionoszféra módosítási kísérletekkel már most túl messzire mentek...
OSZD MEG másokkal is!




СРАЗУ 6 СМЕРЧЕЙ В СОЧИ НАД ЧЕРНЫМ МОРЕМ

СЕКРЕТНЫЕ НАХОДКИ В АНТАРКТИДЕ УЖАСНУЛИ ВЕСЬ МИР

Tudatosan mérgeznek

Pusztító migráció - A zsidók bevándorlása Magyarországra

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen és ezért még fizetünk is!

TRIA-NON - Pap Gábor előadása (teljes)

Pap Gábor - Kazár Birodalom Kamu (+ Tóth Gyula, Grandpierre Atilla és mások)







Nagyon bizarr dolog magyarázhatja a több évtizede megfejtetlen rejtélyt az űrben

Az űrben hallható, forrás nélküli űrzajok – melyeket nem lenne szabad a tudomány mai állása szerint hallani, mégis halljuk őket – egy másik világból szűrődhetnek át?
2009-bena a NASA tudósai A Goddard Űrközpontból felküldtek egy ARCADE névre hallgató speciális szerkezetet, egy hatalmas ballon segítségével az űrbe, hogy a világegyetem legkorábban született csillagjainak sugárzása utén kutasson.
Ez a speciális eszköz összesen 7 nagyon komoly, szuperérzékenységű szenzort kapott, amikor az elektromagnetikus sugárzást tudták úgy mérni, mint a rádióhullámokat.
A cél az volt, hogy a Föld atmoszféráján átjuttatva az űr határán végezzenek mérést vele, hogy kizárják a zavaró interferenciákat. Azonban amikor beállították a műszert, megdöbbentő hangokat és jelet kezdett el sugározni, melyre azóta sem találtak egyértelmű magyarázatot.
Az ARCADE hatalmas mennyiségű rádiózajt azonosított. Ez a zaj hatszor hangosabb volt, mint azt a tudósok számításai alapján sejteni lehetett. Ezt nevezték el végül "space roar"-ként, azaz űrzajként.
Azonban a tudósok hosszú éveken keresztül nem tudtak rájönni, hogy pontosan mi is okozza ezt az űrzajt. Az űrben ugyanis nem terjed a hang, mégis egy átlagnál hatszor erősebb zajt mértek, és a forrását sem tudták behatárolni.

Vannak ugyan olyan objektumok, melyek képesek rádióhullámokat kibocsátani, de nem ilyen erőseket, és nem ilyen intenzitással, ezért nem jöhetett szóba egyetlen ismert természetes objektum sem, mint galaxisok, nebulák, bolygók,,feketelyukak.
Ráadásul nincs meg a forrás. Ez természetes objektum esetében mindig behatárolható volt, hiszen így jöttek rá, hogy melyik galaxis mit sugároz.
Csupán annyit sikerült kinyomozni az elmúlt évek során, hogy a tejútrendszer egy régiója lehet az, ahonnan eredhet a zaj, de még ez sem biztos.
A teóriák száma véges volt. Egyesek arra tippeltek, hogy régi csillagok adják ki ezeket a jeleket, míg mások szerint hatalmas, gázokkal teli galaxisok okozzák. Egy új elmélet azonban megadhatja a választ az egész rejtélyre.
Egy kutatócsoport ugyanis azt állítja, hogy az űrzaj nem más, mint egy másik galaxisból vagy dimenzióból átszűrődő zaj.
Van benne ráció. Egyrészt senki sem talált más magyarázatot, másrészt egyre több közvetett bizonyítékra bukkan a tudomány azt illetően, hogy létezhetnek párhuzamos világok, azaz egy multiverzumban élünk.
Talán ezek a rejtélyes rádióhullámok valamiféle odaát lévő interferencia eredményei, melyek, ha halkan is, de még így is jelentősen átszűrődnek a mi világunkba.
A felfedezés azért lenne jelentős, mert a multiverzumok létének bizonyítéka hihetetlen fordulatot hozna a tudomány a világról alkotott képében, és az emberek felfogásában is.
OSZD MEG másokkal is!


Láthatatlan tömeggyilkos van a vidéki otthonok túlnyomó részében?

Talán a te otthonodban is jelen van. Mit lehet ellene tenni?
Magyarországon hal meg a legtöbb ember idő előtt a légszennyezettség miatt, amelynek 70%-ért a lakossági fűtés a felelős.
Az utóbbi évtizedben rendkívüli mértékben megnőtt a szilárd tüzelőanyagot felhasználók száma: ma a háztartások több mint egyharmada vagy kizárólag fával, vagy részben azzal fűt. Ráadásul olyan káros tüzelőanyaggal, mint a lignit, legalább százezer háztartás fűt, és a kommunális hulladékkal való fűtés is már-már mindennapossá válik a fűtési időszakban.
"A tűzifa esetében megfelelő kazánnal a károsanyag-kibocsátás drasztikus mértékben csökkenthető, és elégetése során a szén-dioxidból is annyi szabadul fel, amennyit a fa élete során megkötött. 
A lignit és a hulladékok égetésére azonban a lakossági tüzelőberendezések alkalmatlanok, így az azokkal való fűtés - illetve a rossz minőségű, nedves tűzifa égetése mindenképpen kerülendő" - mondta Vaszkó Csaba, a WWF Magyarország Éghajlatváltozás és Energia Programjának vezetője. 
Ezek elégetése során ugyanis számos olyan légszennyező anyag kerül a levegőbe, amelynek súlyos egészségügyi kockázata van, mint például a szálló por, a szénmonoxid, a kéndioxid, vagy a nitrogén-oxidok. 
A korom ráadásul a tüzelőberendezést, valamint a kéményt is súlyosan károsítja, és a rossz minőségű tüzelőberendezésen keresztül a légszennyező anyagok a lakásba is szivároghatnak. 
A Földművelésügyi Minisztérium szerint évente 8-14 ezer ember korai halálát okozza a légszennyezés, pedig a helytelen tüzelés hátterében kevésbé a szegénység, sokkal inkább az ismerethiány áll.
Egészségünk megóvása érdekében különösen fontos a helyes tüzelőanyagok használata. "Sajnos rendkívül gyorsan terjed a lignittel való fűtés. A lignit nedvességtartalma és kéntartalma is nagyon magas, amely miatt egyrészt rossz hatékonyságú, másrészt égésekor kénsav, valamint kénessav képződik. 
Ez erősen marja, roncsolja a nyálkahártyát, a tüdőt és a légutakat, vagyis igen komoly egészségügyi kockázatot hordoz. A fűtési időszakban a levegőszennyeződés annyira elviselhetetlen, hogy egyes vidéki településeken nem lehet levegőre menni. Ez épületekben fokozottan jellemző. 
A szén, illetve a lignit használata helyett törekedni kell a száraz fával való fűtésre, méghozzá jó hatásfokú kazánokban" -folytatta a programvezető.
A helyes tüzelőanyag megválasztása mellett megoldást nyújthat a hatékonyság növelése is. Ez a hőszigetelés mellett a korszerű fűtési rendszert jelenti. Földgáztüzelés esetében a társasházi lakásokban élőknek jövőre, a többi lakástulajdonosnak azonban elméletben már tavaly nyártól kötelező kondenzációs kazánra cserélniük meghibásodott készülékeiket. Habár az ilyen kazánok drágábbak, az égéstermékben lévő rejtett hőt is hasznosítja a füstgázban lévő vízgőz lecsapatásával, így 20-35% megtakarítás is elérhető, és mérsékeltebb károsanyag-kibocsátást eredményez.
Habár a fa- vagy a vegyestüzelésre vonatkozóan még nincs jogszabályi szigorítás, megéri beruházni a korszerűsítésbe. A helyiségfűtő megoldások közül a leginkább elterjedt a vaskályha, amelynek hatásfoka csupán 50-60%, a hőt pedig gyorsan adja le, így folyamatos felügyeletet igényel. 
Ezzel szemben egy jól megépített cserépkályha akár a 80%-os hatásfokot is el tudja érni. Sőt, egy tömegkályha - amely súlya 2-4 tonna között mozog - jobb kialakításának köszönhetően az égés még tökéletesebben zajlik le, így hatásfoka, továbbá károsanyag-kibocsátása még a tömegkályhánál is kedvezőbb, ráadásul nagy tömege miatt a hőt még egyenletesebben és fokozatosan adja le, így csak minimális odafigyelést igényel.
Központi fűtés esetén - amikor a hőellátást a kazán mellett hőleadó rendszer (legtöbb esetben radiátoros) biztosítja - hasonló eltérések tapasztalhatóak a hatásfok terén egy régi és egy új rendszer között. "Az új, korszerű földgáz-tüzelésű kondenzációs kazánok hatásfoka 90% felett is lehet, ami jelentősen meghaladja a régi kazánok hatásfokát. A helyi önkormányzatok fűtési rendszereinek korszerűsítésében komoly energiamegtakarítási potenciál van. 
A tüzelőberendezések cseréje mellett fontos lenne a szabályozás oldalán történő korszerűsítéseket is végrehajtani, mint például a programozható termosztátok, az időjárás követő szabályzók vagy a korszerű épületfelügyeleti rendszerek alkalmazása" -mondta Gerd Vrieling, a Föld Órája egyik partnerének, a Robert Bosch Kft. termotechnika üzletágának regionális értékesítési igazgatója. "Alternatívaként már egyre több háztartás hőellátását biztosítja - legalább részben - hőszivattyú. 
A hőszivattyú egy fűtési szezon átlagát nézve egységnyi áramból akár négy egységnyi hő előállítására is képes, napelemes rendszerrel kombinálva pedig tovább csökkenthetünk mind a hőszivattyú, mind a napelem megtérülésén" - folytatta az igazgató.
"Az önkormányzatok szerepe rendkívül fontos a helyes fűtési rendszer terén, mivel egyrészt középületeik fűtési rendszerének modernizálásával jelentősen csökkenteni tudják a település kiadásait, másrészt pedig példát tudnak mutatni, ösztönözni tudják a lakosságot fűtési rendszereik modernizálására" - fogalmazott Vaszkó Csaba.
A WWF Magyarország partnerei segítségével nagy értékű, energiagazdálkodást segítő csomaggal kívánja jutalmazni a Föld Órája napján indítani kívánt felmérésben legaktívabban résztvevő településeket. A kérdőív válaszaiból egy körkép készül a települési hőellátásról.
Forrás: ecolongue.hu 




Új dimenziók után kutat a Max Planck kutatóintézet?

Lehet, hogy már találtak is valamit?
A fizika egyik alapvető ismerete, hogy egy 3 dimenziós világban élünk. A tér egy bizonyos pontjából fel/le, balra/jobbra, és előre/hátra vagyunk képesek elmozdulni.
Bármely más irányba történő elmozdulás felfogható ezen elmozdulások együttesének a kombinációjaként.
Az időt általában egyfajta negyedik dimenzióként szokták felfogni. De vajon léteznek ennél is újabb, rejtett dimenziók? Olyanok, melyeket még érzékelni sem vagyunk képesek?
Ha igen, akkor hogyan fedezzük fel majd őket,
Nos, a Max Plack Kutatóintézet már évek óta próbál választ adni a kérdésre, és egyre inkább azon dolgoznak az intézeten belül, hogy újabb dimenziók létté bizonyítsák. Merthogy biztosak benne, hogy nem vagy 3 dimenzió, vagy ha úgy tetszik 4 dimenzió létezik.
Csak elméleti síkon: ha valóban léteznek interdimenzionális lények, akkor azok feltehetően egy ötödik dimenzió használatával képesek egyik helyről a másikra teleportálni.maguk állítottak elő szimulációkban - nagy hasonlóságot mutatnak a valóságban érzékelt, de ma még megmagyarázhatatlan jelenségekkel kapcsolatban, többek között a gravitációs hullámoknál.
Ez pedig azt jelenti, hogy jelen lehetnek más dimenziók, melyek ráadásul képesek kihatni ami világunkra. Ugyanis az egyes dimenziókban jelenlévő energiák, vagy tárgyak akarva-akaratlanul is hatással vannak egy alsóbb szintű dimenzióra.
Hogy érteni lehessen a példát: ha a sík 2 dimenzió lényei látják, hogy egy egyre növekedő, majd egyre kisebb átmérőjű kör jelenik meg, azt ők egyszerűen nem tudják értelmezni. Csak egy egyre növekedő, majd csökkenve eltűnő kört látnak.
Igen ám, de a 3 dimenziós térben ugyanez úgy néz ki, hogy egy egyre vastagodó, majd vékonyodó henger alakú objektum száguld keresztül a 2 dimenziós világon.
Így mér érthető nagyjából, hogy milyen hatalmas különbségek vannak. Az is lehet, hogy a világban fellelt gabonakörök is hasonlóképpen jönnek létre, és számos más paranormális jelenségre adhat magyarázatot a dimenziók közötti eltérés és átjárás.
A Max Plack Intézet még komoly munka előtt áll, de sokan egyre biztosabbak benne, hogy hamarosan komoly felfedezést fognak tenni az eddig rejtett dimenziókkal kapcsolatban.
OSZD MEG másokkal is!


Bizarr: földönkívüli város sejlett fel egy másik dimenzióból?

Az anomália Kínában lebegett egy városka felett.
Tényleg létezhetnek párhuzamos dimenziók? Ha igen, akkor annak a dimenziónak vannak más értelmes lényei is?
Nemrégiben egy cikkünkben ezt kiveséztük, és arra jutottunk, hogy egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció élhet velünk egy időben a bolygón, egy rejtett téridőben.
Ha ez igaz, akkor nem látjuk őket, ők viszont képesek minket megfigyelni, és megvan a technológiájuk arra, hogy időnként átjárjanak a mi világunkba is.
Sokak szerint a hirtelen feltűnő, majd kámforrá váló repülő csészealjak is ezzel magyarázhatóak.
Az alábbi videón egy rendkívül bizarr jelenség látható, melyet sokan úgy vesznek, mint az első komolyabb bizonyíték arra vonatkozóan, hogy létezik ez a számunkra ismeretlen, rejtett dimenzió.
Ugyanis Kínába egy város melletti hegy felett egy földönkívüli technológián alapuló város sziluettje sejlett fel a ködben.sok szerint délibáb okozhatott, a helyiek szerint azonban egyértelműen nem délibáb volt, ugyanis sokan bizarr részleteket láttak ebből a hatalmas lebegő városból kirajzolódni, főleg, akik közelebb voltak hozzá.
Szerinted mi lehetett? Tényleg itt vannak az idegenek, csak nem látjuk őket?
OSZD MEG másokkal is!

Floating ‘ALIEN city’ hovering above China in SHOCK Sighting!

Miért fontos lehazudni a magyar történelmet!



Hátborzongató szellemidéző történetek

Ha visszagondolsz az iskoláskori osztálykirándulásokra, biztosan eszedbe jut legalább egy olyan, amikor szellemet idéztetek. Hogy sikerült az idézés, vagy inkább csak nevettetek egymás borzongásán, már nem is fontos, de az érzés, amit akkor éreztél, bizonyára máig elkísér: a hátadon futkosott a hideg, a tenyered nyirkos volt.
[dropcap]H[/dropcap]ogy felnőttként hiszel a szellemekben, vagy a szkeptikusok táborát erősíted, a te döntésed, de egy dolog egészen biztos: mindaddig nem nyerhetsz bizonyosságot a létezésükről, amíg magad meg nem tapasztalod a jelenlétüket. Valószínűleg az alábbi két eset szereplői is bizonyosságot szerettek volna szerezni, talán utólag meg is bánták. A szellemvilág lakóit előhívni ugyanis hátborzongató, és nem is veszélytelen dolog.

Katonatörténet

23 évvel ezelőtt történt egy éjjel, hogy egy romániai laktanyában a katonák leültek szellemet idézni. Körbeültek egy asztalt, tenyereiket rátették, és összeérintették az ujjaikat. Egyikük körbejárta az asztalnál ülőket, és szólítgatni kezdte a szellemet.
Az asztal egyszer csak megremegett. A katonák hitetlenkedve néztek egymásra, illetve az asztal alá, hogy ki mozgatja azt. Miután nem találtak bizonyítékot a csalásra, tovább folytatták az idézést.
szellemidezes
Kérdezgetni kezdték a szellemet, és kiderült, hogy az egyik katona rokona, és erőpróbára akarja hívni a katonát. A katona felállt, és teljes erejével lefelé nyomta az asztalt, de az meg se moccant.
Ezután megkérdezték a szellemtől, van-e olyan a társaságban, akit nem kedvel. Ekkor az egyik katona felé elindult az asztal, és egészen a szekrényig nyomta. A falfehér katona segítségért kiáltott, majd az asztal négy lába négy irányban kitört, az asztallap pedig a földre csattant. A jelenség azóta is megmagyarázhatatlan, az élmény pedig örök nyomot hagyott a katonák emlékezetében.


10 hátborzongatóan félelmetes kép, amit ha megnézel, nem fogsz tudni elaludni




Biztosan találkozott már mindenki olyan képekkel, melyek beleégtek az ember emlékezetébe, annyira borzasztóak voltak. Cikkünkben ezeket a képeket szedtük össze egy csokorban. Ha végignézed ezeket a fotókat, egészen biztos, hogy  nem fog tudni nyugodtan aludni.

1. Kísérteties alak a tetőtérből

Ez a fotóm egy családi vacsorán készült. A fényképezés pillanatában egy élettelen holttest hullott ki a mennyezetből.10-hatborzongato-kep-1

2. Ultrahang kép

Az ominózus ultrahang kép 1991-ből. Az alany és a forrás ismeretlen.10-hatborzongato-kep-2

3. Rejtélyes fotó egy csecsemőről

Egy flash memória kártyán találták ezt a képet, mely egy elhagyatott ház falában a téglák közé volt beékelve. Ez volt az egyetlen fájl a memóriakártyán.10-hatborzongato-kep-3

4. Regina a halála előtt

A 14 éves Regina Kay Waltersről készült utolsó fénykép, melyet egyenesen a lány gyilkosa - aki sorozatgyilkosként több áldozatot is szedett - fényképezett közvetlenül azelőtt, mielőtt meggyilkolta volna. A holttestre sosem leltek rá.10-hatborzongato-kep-4

5. Az Amityville-i ház rejtélyes alakja

Ez a fénykép akkor készült, mikor a híres Amityville nyomozás során a házhoz kiérkező, és ott megfigyeléseket végző kutatócsoport a házban tevékenykedett. A kép készítője esküszik arra, hogy nem látta a gyermeket, mikor a fotót készítette.10-hatborzongato-kep-5

6. A kalapos

Ezen a valamikor az ötvenes években készült képen semmi szokatlan nincs. Vagy mégis? Vajon ki lehet az a rejtélyes kalapos alak a háttérben? 10-hatborzongato-kep-6

7. Gyilkosság

Gyilkossági helyszínen készült fénykép. Forrása ismeretlen, ahogyan az is, hogy pontosan mikor is készült, vagy hogy ki az áldozat.10-hatborzongato-kep-7

8. Családi fotó

Egy idő koptatta családi fotó. Kik ők? Csak egy rosszul elkapott fotó, vagy talán démonok?10-hatborzongato-kep-8

9. Szellemlány

A Waverly Hills Szanatórium a legkísértettebb hely New Orleans-ban, tervezői és építtetői legrémesebb rémálmaikban sem gondolhatták volna, milyen kétes hírnevet szerez majd magának. Az egyik de tartozó legenda szerint egy terhes nővér az 502-es szobában követett el öngyilkosságot, miután teherbe ejtette egy ott dolgozó orvos, majd elhagyta őt. Egyesek szerint a lámpavasra akasztotta föl magát, míg mások úgy tudják, kiugrott a szoba ablakán egyenesen a halálba.10-hatborzongato-kep-9

10. Szellem a tűz után

Több mint egy évtizede, 1995. november 19-én az angliai Shropshire megye Wem településén kigyulladt és porig égett a városháza. Miközben a tűzoltók a lángokkal küzdöttek, egy, a városházával szemben élő lakos, Tony O’Rahilly teleobjektíves gépével készített néhány dokumentum értékű képet. Az egyik fotón a lángok előtt az erkélyen egy kislány alakja látható, mely jól kivehető.

Egy meg nem született gyermek szelleme

szellemekA másik hátborzongató történet Magyarországon esett meg, és egy férfiról szól, aki rendszeresen koppanásokat hallott a lakásában. Mivel nem tudta, mi lehet a magyarázat, utána akart járni. Korábban hallott már kopogtató szellemekről, ezért a lakásába hívott egy szellemidézőt. Az asszony estéken át hiába ment a férfihez, mert a kopogás nem hallatszott, ám egy nap meghallották a hangot. Az asszony felpattant, és a hang irányába futott, egyenesen a hálószobába. Felszólította a szellemet, hogy egy kopogással jelezze, ha szellem. Egy koppanás hallatszott.
A férfi kíváncsi lett, ki lehet az, így kérdezgetni kezdték a szellemet. Talán egy felmenője? Esetleg a nemrég elhunyt kollégája? A válasz azonban mindig nemleges volt, a szellem pedig egyre dühösebben kopogott.
Nem értették, hogy ha nem egy rokonáé, és nem is a halott munkatárs szelleme, akkor ki kopoghat. Az asszony megkérdezte a férfit, hogy nem volt-e gyermeke, aki meghalt, vagy aki nem született meg. Ő azt felelte, hogy az első felesége hat hónapos terhesen elvetélt. Amikor ezt kimondta, egy erős, igent jelentős koppanás hallatszott. A szellem a meg nem született gyermeké volt.
Azt, hogy ezek az esetek valóban így történtek-e, persze csak az tudhatja, aki saját szemével látta, mindenesetre érdekes a gondolat, hogy egy szeánsz által bárki, akár te is bármikor kapcsolatba léphetnél valakivel a túlvilágról.
Forrás:femina.hu

A földönkívüliek egy láthatatlan dimenzióban élnek, velünk párhuzamosan a Földön

Az idegenek már itt vannak, és évezredek óta figyelnek minket?
Mi van, ha az idegenek nem is mentek soha el a bolygóról, és mindvégig itt voltak? AZ ősi idegenekről szóló különféle írások, dokumentumok és legendák nem egyértelműek azt illetően, hogy hová is tűntek, hova távoztak tovább ezek a lények, melyek egykoron segítettek minket.
Egyesek szerint soha nem távoztak el, és valójában egy rejtett dimenzióban vannak jelen most is, amit mi emberek nem vagyunk képesek érzékelni.
Ez megmagyarázza azt, hogy honnan jönnek az időnként gyakorlatilag a semmiből feltűnő csészealjak, és hová tűnnek, mikor hirtelen nyomuk vész.
Ilyenkor ebbe a rejtett dimenzióba menekülnek, ahová a mi világunk lényei nem képesek utánuk menni.
Az ősi időkben az idegenek hosszú időn át segítettek minket. Idővel azonban a kutatásaik révén jöhettek rá arra, hogy egyetlen bolygón több faj is elélhet anélkül, hogy megzavarnák egymást a technológiai és evolúciós fejlődésben.enziókban él.
Ekkor „száműzték” magukat egy általuk nyitott rejtett dimenzióba, aminek semmilyen hatása nincs a miénkre, és a miénknek sem arra a plusz dimenzióra.
A piramisok, az ősi egyiptomi nép által emelt monumentális alkotások is arra szolgálhattak, hogy egyfajta átjárót nyissanak ebbe a világba.
Hatalmas hajókkal mentek át és soha többé nem jöttek vissza, és bezárták maguk után ezt a kaput. Az embereknek pedig parancsba adták, hogy rombolják le ezeket a kapukat, és mikor elérkezik az idő – amikor az emberiség készen áll majd – akkor újra visszatérnek „közénk”.
OSZD MEG másokkal is!


Ez az 51-es körzet területe felett készült egyik legrejtélyesebb repülő szerkezetéről készült felvétel!

Senki sem tudja, mi van rajta, és hogy pontosan mi vezeti...
Az 51-es körzet rejtélye mind a mai napig tartja magát, és rengeteg különféle pletyka főszereplője: nem véletlenül.
Ugyanis az elmúlt években hivatalosan egyszer sem ismerték el a létezését, azonban néhány évvel ezelőtt ez hirtelen megváltozott, és a kormány vallott róla, hogy valóban üzemel a Nevada sivatagban egy létesítmény, ismeretlen funkciót ellátva.
Hihetetlen biztonsági rendszer védi a bázist, és nagyon sokáig nem engedték azt sem a műholdaknak, hogy felvételeket készítsenek a területről.
Bármi, ami közvetlenül a közelébe megy, azt vagy eltérítik, vagy leszedik. Egyetlen drónnal sem sikerült berepülni a területére, és az arra járó turistákat is fegyveres katonák tessékelik vissza más útvonalakra.
Ennek ellenére a mai napig ufóvadászok tanyáznak a körzet határán, és a legmodernebb felszerelésekkel fürkészik a bázis környékét.

Nem derül ki, hogy egy helyi katona készítette, vagy valaki más, esetleg egy arra járó turista, vagy ufó vadász de az jól látszik, hogy egy bizarr, egyáltalán nem megszokott repülő alakú lebegő szerkezetet sikerült megörökítenie.
Nem tudunk egyetlen ilyen formájú harci, és kutatógépről sem. A felvételt rengeteg repülésben jártas szakember is megnézte, és mindenki egyöntetűen állítja, hogy ilyen ember alkotta gépet soha nem készítettek.
Tehát feltehetően vagy egy ufó látható a videón, vagy pedig egy olyan szupert titkos kormányzati hadigépezet, aminek a világ még a létezéséről sem tudhat.
Feltehetően azért, mert idegen technológia felhasználásával építették meg...
OSZD MEG másokkal is!

Latest US Military Fighter Plane Inspired And Made By UFO, Alien Technology | Alien Sightings 2016

Alien Creature Spotted On Camera | Most Shocking UFO Sightings Ever | UFOs

UFO 2017! UFO Sightings The Most Incredible UFOs Ever Caught on Tape! Best Ufo Video





Hogyan befolyásol minket a média?

]A média és a közönség viszonyának egyik legfontosabb kérdése az, hogy a média befolyásolja-e – és ha igen, miként – az emberek gondolkodását és viselkedését. Mi uraljuk a médiát, vagy a média ural minket?
[dropcap]N[/dropcap]apjainkban aligha van olyan ember, aki közvetve, vagy közvetlenül, ne érintkezne a médiával. A celebek, öt perces hősök, semmitmondó hírek világában a tévénéző – mint fogyasztó – érdeke van a legkevésbé szem előtt tartva. Ha pedig ilyen súlyos a helyzet, felmerül a kérdés: A néző csupán eszközként van-e tartva, és a televízió meddig mehet el a tömegmanipuláció terén? Nyomja meg a távirányítót, hozza be kedvenc nasiját, és dőljön hátra a fotelben, kezdődik a műsor!


A kezdetek

Tény, hogy a modern kommunikációs eszközök, így a televízió is alapvetően változtatta meg szabadidőnk eltöltési módját. Korábban az emberek sokkal többet voltak házon kívül, sokkal kevésbé függtek a médiától, mint ma. A média a történelem során kezdetben a szóbeszédet, majd később a nyomtatott sajtót jelentette.
Ugyan Paul Nipkow Németországban már 1884-ben feltalálta a képfelbontás elvét a róla elnevezett pásztázó tárcsával, azonban az első, nagy távolságra vezetéken továbbított televíziós adásra csak 1926-ban került sor London–Glasgow között John Logie Baird skót feltaláló jóvoltából. A televízió ezután robbanásszerűen fejlődni és terjedni kezdett. 1929-ben már Anglia is elkezdte a kísérleti műsorszolgáltatást a BBC fennhatósága alatt, 1936-ig John Logie Baird készülékével, majd az EMI–Marconi Company által kifejlesztett elektronikus képátviteli rendszerrel. Az Amerikai Egyesült Államokban az NBC 1939-ben sugározta első televíziós adását.
A 20. század végére a televízió a legnagyobb hatású tömegmédiummá vált világszerte. Befolyása hatalmasabb lett bárminél. Aki azt akarta, hogy üzenete, személye, mondanivalója széles rétegeket érjen el, annak megkerülhetetlen volt a televízió.

Ártatlan manipuláció?

Játsszunk el egy érdekes kísérlettel! Vegyünk egy amatőr filmest, Zsoltot. Zsolt úgy dönt, hogy leforgat egy reklámfilmet Budapestről, megmutatva hogy milyen gyönyörű város is valójában. Megfelelő vágásokat, snitteket és kameraállásokat használ, csodálatos időben veszi föl a helyszíneket, és a lehető legszebb helyeket választja ki erre a célra. Mosolygós emberek néznek bele a kamerába, mindenki sugárzik a boldogságtól. Az így elkészült reklámfilm egy pozitív, megnyerő képet fest a városról és olyan hangulatot áraszt, hogy az embernek szinte kedve lenne ellátogatni Magyarország szívébe.
Eztán Zsolt gondol egyet, és leforgat egy igazán szomorkás hangulatú reklámfilmet Budapestről a nyomort, a nincstelenséget és a kilátástalanságot érzékeltetve. A kameraállások és a vágások a nyomasztó hangulathoz igazodnak. Koszos hajléktalanokat látunk, fagyban didergő öregurakat, morcos embereket, borús tájakat és szürke helyszíneket. Egy ilyen reklámfilm éppen ellenkező hatást váltana ki, mint a fenti. a média elsősorban azzal befolyásolja a nézőt, hogy nem mindig az objektív valóságot mutatja be, hanem kiemel dolgokat. Nem a teljes egészet járja körbe, hanem csak egy részletet, éppen emiatt dezinformáció (félreinformáltság) jöhet létre, hamis információkon alapuló tudást eredményez.
mediamanip1
Remek példa az egyik interneten keringő kép, amelyiken két katona és egy fogoly található. Az egyik katona a fegyvere csövét tartja a rab fejéhez, míg a másik vizet ad neki. A kép úgy van megszerkesztve, hogy egy amerikai televíziós adó logójával ellátott, kiemelt rész azt mutatja, ahogy vizet adnak a térdeplő embernek, míg egy arab hírcsatorna emblémájával megjelölt és kiemelt részen a fegyveres katona látható, aki sakkban tartja a foglyot.

Médiahack, avagy hogyan férkőzik be a média az agyunkba

médiahack nem jelent mást, mint hatalmas dezinformációt, melyet tulajdonképp lenyomnak a sajtó torkán, tehát direkte a sajtónak eljuttatott dezinformáció. A médiahack célja általában az, hogy rámutasson a sajtó kérdéses mivoltára, amiért lehoz ellenőrizetlen ún. kacsa híreket, félretájékoztatja az embereket.

Tudatmanipuláció

Napjaink legégetőbb problémája a reklámok, tévéműsorok tudatmanipulációja. A jelenség létezik, ezt kár vitatni. Kutatók, médiaszakemberek, pszichiáterek értenek egyet abban, hogy a kérdés nem elbagatellizálható, és komolyan foglalkozni kell vele. A különböző népbutító műsorok célja nem más, mint a tévénézők agyatlan, nem gondolkodó, parancsot teljesítő véglénnyé változtatása. A média ezt a tömegmanipulációs eszközt használja arra, hogy megőrizze a fogyasztói társadalom jelenleg is konzervált állapotát: vagyis azt, hogy az emberek nem kérdeznek, csak fogyasztanak és vásárolnak.
Ha nem hinnénk el, hogy mennyire régóta gondolkodnak a fejesek tudatmanipulációban a média kapcsán, akkor érdemes megemlítenünk azt a tényt, miszerint Walt Disney egy bizonyos J. Edgar Hoovernek, az FBI alapítójának dolgozott egy titkos projekten. Eme titkos projekt célja az volt, hogy sikeresen alkalmazza az elmeprogramozást a gyerekeken. Az egészet az FBI finanszírozta, és egy felső szerv működtette a színfalak mögött.
mediamanip3Itt jön képbe a trauma alapú elme-kontroll. Az első és második világháború során a koncentrációs táborokban raboskodók között vad kísérletezgetésbe kezdtek a németek, ez köztudott. Ezen bizarr kísérletek között akadtak olyanok is, melyek kifejezetten az elmével, illetve az elmének azon mechanizmusával foglalkoztak, mely elzárja a traumát. Rájöttek, ha szisztematikusan traumatizálhatnak valakit már gyermekkorától kezdve, akkor totális kontrollt érhetnek el felette. Innen már csak egy lépés volt hátra. A kísérletek bizonyították a legijesztőbb tényt is: az alanyok elméjét képesek voltak irányítottan felhasítani több különböző személyiségre. Mindezt úgy, hogy ezek a személyiségek nem is tudtak egymás létezéséről!
Fiatal gyerekeket elektrosokkoltak, drogokat injekcióztak beléjük, majd egész éjszaka ébren tartották őket, nem hagyták, hogy elaludjanak. Mindezek mellett rengeteg műsort nézettek velük és folyamatosan monitorozták agyuk viselkedését, személyiségük eltorzulását.
Disney sok összeesküvés elmélet hívő célkeresztjébe benne van, és egyesek szerint a cég rengeteg gyermek haláláért, illetve személyiségtorzulásáért felelős. Egyfajta mentális kínzóeszközként működött, és feldarabolta rengeteg gyermek elméjét, hogy létrehozzák a disszociált személyiségeket.
Emberek millióit bűvölik be a népbutító műsorok a tévé elé. Egyik rosszabb, mint a másik, erkölcseikből kivetkőzött státusszimbólumok rombolják le a fiatal tévénézők amúgy is ingatag etikai világképét. Egy generáció nőtt már fel úgy, hogy nem érdeklődik a világ dolgai felől, és csak a médián keresztül ismeri azt.
Jó-jó, de hogyan védekezhetnénk ez ellen? – merülhet föl bennünk a kérdés. Sajnos, mint átlagember, nem sokat tehetünk. A fontosabb hírek forrásait tudatosan ellenőrizzük, a népbutítás céljából készített műsorokat pedig nagy ívben elkerüljük. Ha a tévénéző társadalom elkezdene egyfajta tudatosságot követni, akkor a Valóvilág, vagy más hasonló, bizonyítottan tudatromboló hatású „produktumok” nem érnék el a kívánt célközönséget, vagyis minket, átlagembereket.




Dematerializáldó űrhajóval kísérleteznek az 51-es körzetben?



Egy nemrég előkerült felvételen szokatlan fénylő objektum látható.
Nagyon érdekes, és egyben rejtélyes felvételt tett közzé egy férfi, aki az 51-es körzet közelében tartózkodott, amikor felfigyelt valamire az égen.
Ez a valami szokatlanul erős fényt bocsátott ki. Először azt gondolta, hogy talán valamiféle meteor, vagy hullócsillag. Azonban ahogy tovább nézte, rá kellett jönnie, hogy valami egészen mást lát.
Méghozzá valami olyat, ami se nem űrszikla, sem nem üstökös. De még csak nem is csillag, vagy visszaverődés.
Egyértelműen egy objektum volt. Egy gyorsan mozgó, időnként irányvektort változtató gömb alakú tárgy, mely olyan erős fényt bocsátott ki, hogy semmilyen részletet nem lehetett belőle kivenni.
A férfi még ekkor is inkább arra gondolt, hogy talán a Nemzetközi űrállomást látja, amit a Nap világít meg az űrben. Azonban nem lehetett, mivel ez a valami irányt változtatott, és a végén hihetetlen sebességre gyorsult.
A szakértők, akik már látták a felvételt, egyöntetűen azt állítják, hogy valamiféle repülő szerkezet látható a videón, de azt ők sem tudták megmondani, hogy micsoda lehet.
Ráadásul, ha jól megnézzük a felvételt, a szokatlan tárgy mögött még feltűnik homályosan egy másik is.
A férfi elmondása szerint olyan volt, mintha ez a valami az égen keresett volna valamit. Néha lassított, néha felgyorsult, és ami nagyon furcsa volt, hogy semmilyen hangot nem adott ki magából, holott máskor minden hasonló repülő szerkezetnek lehet hallani legalább halkan hangját.
Az a sebesség, amivel a végén eliszkolt pedig egyenesen hangrobbanással járna, amit a hangsebesség átlépésekor keltett volna. Ilyet azonban nem hallani.
Sokak - akik látták a videót - úgy tartják, hogy vagy egy idegen űrhajó látható a felvételen, vagy pedig egy olyan titkos katonai technológia, mely dematerializációs anyagokból épült fel.
Ez azt jelenti, hogy a szerkezet képes semmivé válni, majd újrarendeződni a tér egy másik pontján.
Szerinted mi látható a felvételen?
OSZD MEG másokkal is!




Létezhet egy rejtett valóság, mely tele van sötét anyaggal és sötét energiával?



A fizikusok már évtizedek óta sejtik, hogy az anyagi világ mögött egy árnyékvilág is meghúzódhat, ahol a kvantumfizika törvényei uralkodnak, és a sötét energia.
A fizikusok mindig is nagy gondban voltak a sötét anyaggal, és az azt övező rejtéllyel.
Ne feledjük, hogy mind a mai napig nem találtak még rá a sötét energiára, és a sötét anyagra. Pontosabban arról van szó, hogy bár a legtöbb világmodell előrevetíti a létezését, így tehát valószínű, hogy van ilyen energia és ilyen anyag, de soha nem sikerült közvetlenül megfigyelni, vagy mérni.
Viszont más anyagok viselkedéséből, egyes csillagászati anomáliákból arra lehet következtetni, hogy valahogyan, valamilyen formában mégis jelen lehet a világunkban, és van ráhatása a dolgokra.
Már az is többször felvetődött, hogy talán nem is létezik ez az egész, és az univerzum keletkezésének modellje a sötét anyag, és energia nélkül is megmagyarázható.
A tudósok és fizikusok azonban már évek óta sejtik, hogy a mi valóságunk, a mi világunk mögött egy olyan nem anyagi árnyékvilág húzódhat meg, melyben megbújhat a régóta keresett sötét anyag.
Könnyen lehet ugyanis, hogy azért nem látjuk, és mérjük, mert nem ebben a valóságsíkban van jelen, hanem egy másikban, és csak átsugárzik a miénkbe, anélkül, hogy fizikailag jelen lenne.
Ugyanis vannak dolgok, melyeket a kvantumfizika világában teljesen másképen kell értelmezni, és a tudomány számára egyelőre nagy kérőjelnek számítanak.
Például nem tudni, hogy az anyag miért viselkedik eltérően szubatomi szinten. És az sem tiszta, hogy miért változik egy részecske tulajdonsága azzal a puszta ténnyel, hogy megfigyelve van.
Egy dél-koreai titkos és tudományos laboratóriumban már régóta foglalkoznak ilyesfajta kísérletekkel, amik ezeket a kérdéseket megválaszolhatnák. A fizikusok legújabb eredményei szerint a szubatomi szinteken, a kvantumfizika legmélyén kell keresni a sötét anyagot.
Az ugyanis ott van előttünk, csak egy másik valóságban rejtőzik. A sötét anyag elképzelhető, hogy abban a másik valóságban a mi valóságunkban megtalálható anyaggal ellentétes módon viselkedik. Egy merészebb elmélet szerint a sötét anyagból a sötét energia által felépült árnyékvilág a mi világunk, univerzumunk negatív energiájú kivonata.
"Talán létezhet egy sötét dimenzió, ahol nem fényből álló fotonok, hanem negatív, sötét energiából álló fotonok alkotják a dimenzió egy részét." - vetette el merész elképzelését egy az ügyön dolgozó fizikus.
Ezekre a dolgokra azonban egyelőre nincs kellő bizonyíték, pusztán felvetések, noha a bizonyításuk a közeljövőben megtörténhet.
Ha tényleg igaza van a tudósoknak, és beigazolódik a sejtésük, akkor a mi valóságunkban nem fogjuk tudni soha érzékelni, vagy kimutatni a sötét anyag jelenlétét, mert az egy sötét dimenzióban helyezkedik el, és csak átsugározza önmaga halovány képét, vagy csak a hatásai egy része tapasztalható a mi világunkban, egy megfoghatatlan erőként.
Az azonban biztos, hogy óriási felfedezés lenne ennek beigazolódása. Nem csak arra derülne fény hogy tényleg létezik sötét anyag és sötét energia, hanem más, a mi világunk leképezéseként létrejövő világok is lehetnek, melyekbe akár egyszer a távoli jövőben az átjárás is megoldott lehet.




Az MH370-es eltűnése: párhuzamos síkok létét feltételezi?



A malajziai repülőjárat egy párhuzamos valóságban ragadt? Az utasok állítólag 25 éven belül visszatérnek?
Rejtélyes eltűnés, párhuzamos valóság?
Döbbenetes felvetések láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy mi történt az MH370-es járattal. Mint ismeretes, a hírhedt maláj járat teljesen váratlanul tűnt el annak idején a radarokról, és senki sem tudta, hogy pontosan mi történt.
Sőt, a kutatás mind a mai napig folyik, de a gépből csak darabkákat találtak meg, amik ráadásul nem is biztos, hogy annak a gépnek a darabjai.
Egy elképesztő állítás szerint a malajziai járat egy idő és térszakadás miatt egy párhuzamos valóságba keveredhetett el, ezért nem találja senki.
Nyom nélkül tűnt el egy komplett utasszállítón legbizarrabb légi katasztrófájára. Pontosabban rejtélyére, mert a mai napig nem tiszta, hogy mi is történhetett valójában.
A járat Kuala Lumpurból szállt fel 2014. március 8-án, helyi idő szerint 0:41-kor, és menetrend szerint Pekingben kellett volna leszállnia 6:30-kor.
Azonban a földi irányítás 1:22-kor elvesztette a kapcsolatot a géppel, amikor az Malajzia és Vietnam között haladt, a Thai-öböl felett, utazómagasságon, körülbelül 10 600 méteren. Hivatalosan 2:40-kor jelentették az eltűnését. Az időjárási körülmények jók voltak. A repülőgépről vészjelzés nem érkezett.
Soha nem derült ki, hogy mi történt vele, noha rengeteg elmélet született már terrortámadásról, gépeltérítésről, meghibásodásról, szándékos eltüntetésről, vagy villámcsapásról.
Dél-Afrika partjaitól nem messze készítettek egy műholdas felvételt, melyen elképzelhető, hogy a gép található, de ez egyáltalán nem biztos, és elméletileg lehetetlen, hogy a gép odáig elmanőverezett volna, még az üzemanyaga sem volt elég rá. Ráadásul maga a felvétel nem bizonyítóerejű, ugyanis lehetnek más, repülőgép alakra hasonlító anomáliák is.
Párhuzamos valóságban van: 25 év múlva visszatérnek
227 utassal a fedélzetén tűnt el, és állítólag egy párhuzamos valóságba, egy másik síkba. Erre a lehet a bizonyíték, hogy nem került elő, és tényleg minden előzmény és ok nélkül „semmisült” meg. Ez bármi miatt bekövetkezhetett. Talán valami téridő szakadás történt, ami beszippantotta, vagy valami féregjárat nyílt a levegőben, ami a gépet csapdába ejtette.
Egyes médiumokat is ráállítottak már az ügyre, és sokan azt mondták, hogy érzik az utasok jelenlétét, tehát az utasok még egytől-egyig élnek. Ez is arra utalhat, hogy talán a távoli téridőben ragadtak, az sem lehetetlen, hogy két világ között.




Volt olyan, aki azt állította, hogy 25 éven belül vissza is térnek, mert csak egy időbuborékba szorultak bele, ami a mi világunk és egy másik világ között helyezkedik el. Amikor ez a buborék majd kipukkan – 25 év múlva – újra visszatér az MH370-es járat a mi valóságunkba.
Azt persze el kell ismerni, hogy ez egy elképesztő teória, amit valószínűleg nem sokan fognak elhinni, vagy legalább felvetni a lehetőségét, csak azok, akik egy kicsit nyitottabbak a világ még ismeretlen dolgai felé.
25 év múlva egészen biztosan kiderül, hogy igaz-e a felvetés, de vannak, akik ennél bizakodóbbal: szerintük még idén, vagy az elkövetkező években megoldódhat a rejtély.



Létezhet a lélek molekula?









Bizonyíték lehet valami megmagyarázhatatlanra? Átjáró lehet egy másik világba? A lélek-molekula nyomában.
A lélek molekuláról egyre többet hallani az utóbbi időben De vajon mi lehet, és mi ez az egész? Egy létező jelenségről van szó? Egy fantommolekuláról? Egy olyan jelenség rejtelmeibe kapsz most betekintést, ami messze túlmutat a tudományon.
Az anyag neve, amiről beszélünk most az a DMT, azaz dimetil-triptamin. Ez nem egy mesterségesen előállított drog, hanem egy pszichoaktív szer, tehát nagyon hasonló a hatása a különféle drogokhoz. Megtalálható többek között a mimóza gyökerében, ebben mutatták ki először a molekula jelenlétét, később pedig az 1930-as évek elején állították először elő a szintetikus, azaz kreált változatát.
Annak idején - és talán még ma is - egyes dél-amerikai törzsek rendszeresen használták ezt az anyagot, mondhatni együtt éltek vele.
A helyi sámánok, különböző főzeteket készítenek DMT-tartalmú növények kérgéből és gyökereiből, majd ezt fogyasztva teremtenek kapcsolatot a szellemvilággal.
Ezt persze a modern tudomány azzal magyarázta, hogy a molekula komoly pszichoaktív szer, vagyis hallucinációhoz hasonló tüneteket tud produkálni, és produkál igen gyakran.
A modern ember ezt az oldatot Ayahuaska-nak nevezi: a készítmény az azonos nevű növényből áll (Banisteriopsis caapi), és valamely DMT-tartalmazó más növényből.
Sok elmélet létezik arra vonatkozóan, hogy miért fogyasztották ennyire nagy számban ezt a szert, és nem csak vallási rituálék során.
A DMT természetes változata képes a mentálos betegségek egy részét enyhíteni, és az agyat is újreépíteni egy nem túl régi tudományos felfedezés szerint.
Az az ayahuasca bizonyos vegyületei új idegsejtek születését serkentik.
Ám igyekezett azt is tisztázni, hogy ez még csak igen korai szakasza a kutatásoknak, és csupán egy petricsészében sikerült mindezt végrehajtani, de ha valóban olyan jól működhet in vivo is, akkor akár új gyógyszerként is funkcionálhat.
Visszakanyarodva azonban a lélekmolekula mivoltához:
Az ayahuaskában található MAOI, magyarul monoamin-oxidáz gátló vegyületekkel együtt a DMT komoly hatást tud kifejteni.
A csodafőzet pontos összetétele még ma sem teljesen ismert, és a törzsek nem árulják el az alapanyagokat, valamint a történelmi írott dokumentumok között sem fellelhető semmilyen forrás
Egy bizonyos Rick Strassman komoly kutatásokat végzett a témában, ő írta meg a "Lélek molekula" című nagyik serű könyvet a témában.
Indián sámán ayahuaskát főz. Ez a drog képes újraépíteni az agyat. 
Az elnevezés egyáltalán nem véletlen. Voltak kísérletek, melyek során az alanyoknak szintetikus DMT-t adagoltak, és ezek az emberek a látszólagos öntudatlanságból mind hasonló élményekkel tértek vissza, egymástól függetlenül.
Mindegyikük elmondta, hogy idegen, de értelmes lényeket láttak, illetve azoknak csak a körvonalait.
Mintha egy teljesen másik világban jártak volna, a testüket elhagyva.
Ilyen testen kívüli élmény persze felüthette volna bármikor a fejét egy erős trauma hatására is, azonban az alanyok egymástól függetlenül teljesen ugyanúgy írták le a lényeket, és a világot, amiben jártak.
Strassman nem tudta mire vélni a hallottakat, de sejtette, hogy ezek az élmények nem a képzelet szülöttei. A DMT hatására valahogyan ezek az emberek át tudtak lépni egy másik világba.
A fenti képen az ayahuaskában található egyik vegyület agyra történő ráhatása látszik. a pirosak az “öreg”, míg a zöldek az újonnan létrejött agysejteket jelzik.
Tovább kutatott, és rájött arra, hogy minden emlős állat így az ember is képes a DMT molekula természetes úton való megtermelésére, azonban csak nagyon kis mennyiségben. Azonban mikor álmodunk, egyszerre egy nagyobb mennyiség árasztja el a testet.
Ez a molekula a tobozmirigyben termelődik, és az álmokért, az álmokban létrejövő világok létéért felel, de egyes elméletek szerint nem kizárt, hogy a halál közeli élményekhez is köze van.
A legújabb kvantumfizikai elméletek ma már azt pedzegetik, hogy egynél több párhuzamos világ is létezhet a miénken kívül. Ezen párhuzamos világok léte pedig előre vetítheti azt, hogy a DMT nem lehet más, mint egy olyan molekula, mely valahogyan képes kapcsolatot létesíteni a másik világokba.
Ezek testen kívüli élményként vannak megélve, és utólag így emlékszünk rájuk, de valójában ez a molekula az, ami teljes mértékben képes lehet akár kiszabadítani a tudatunkat a saját testünkből.
Mi van, ha a DMT olyan folyamatokat indít be, ami által ez az egy időben használt kapacitás megnő, és ezáltal az agy, képes lesz arra, hogy más dimenziókat is felfogjon? Messzemenő, és sajnos ég ma sem bizonyított elmélet a lélekmolekula elmélete, ugyanakkor nem jelenti azt, hogy mivel nincs rá bizonyíték, ne így lenne.
OSZD MEG másokkal is!




Párhuzamos dimenzióból kerülhetett elő egy 8 éve eltűnt műhold?



Egyre több az érdekes felvetés, és a rejtély a Chandrayaan-1 körül.
A NASA nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy a 8 évvel ezelőtt elveszett Chandrayaan-1 szondát sikerült ismét azonosítani.
A NASA elmondása szerint a radar és a teleszkóp technológia fejlődésének közbejárása kellett ahhoz, hogy felfedezzék a műholdat, viszont olyan sok a kérdés az ügy kapcsán, hogy több érdekes konspirációs teória is napvilágot látott.
Kezdjük egy picit az elején: a Chandrayaan-1 műhold eredetileg a NASA által is némileg támogatott, ám végső soron India által fellőtt műhold volt.
8 évvel ezelőtt lőtték fel az űrbe, ahol végül 2009 augusztusában szűnt meg vele végleg a kapcsolat. A szakértők már akkor sem tudták, hogy ezt a hirtelen szakadást mi okozhatta.
Főleg azért nem, mert a Hold körüli pályán keringő műholdakkal nem szokták csak úgy elveszteni az irányítást. Ráadásul a Chandrayaan-1-en kívül a NASA-nak is akadt egy műholdja, mely hasonlóképpen járt


ssance Orbiter. Soha ne volt jellemző, hogy ember alkotta eszközök így eltűnjenek, függetlenül attól, hogy mi is volt pontosan a meghibásodás oka.
Különös, hogy hosszú időn át nem lelték. bár a NASA szerint szükség volt az új radartechnológiára, korábban sokkal messzebb lévő tárgyakat is tudtak azonosítani.
Különös ráadásul az is, hogy a korábbi a szondák felkutatására tett fáradozások sohasem jártak sikerrel, most pedig mindkettőt megtalálták.
Egy elmélet szerint - mely ugyan nem nélkülözi a fantáziát, mégis akár igaz is lehet - azért nem leltek rá 8 éven át a műholdakra, és különösképpen a Chandrayaan-1-re, mert az téren és időn kívül tartózkodott, egy párhuzamos világban.
De vajon ez tényleg lehetséges? Több kvantumfizikai szakértő szerint igen, ugyanis a tárgyak képesek lehetnek eltűnni a téridőben. Legalábbis látszólagosan. Ilyenkor ugyanis a tér és az idő fodrozódásának résein át a velünk párhuzamos világba csúszhat át.
Így a mi világunkban megszűnik létezni. Ma párhuzamos világban pedig a semmiből feltűnik egy vagy két műhold, és azon rágódnak, honnan jöttek.
Ugyanis elképzelhető, hogy abban a párhuzamos világban sohasem küldték fel ezt a két szondát. Ha így történt, akkor alapos kalamajkát okozott a másik világban, de talán idővel rájöhettek arra, hogy honnan is szárazik, és visszaküldhették ezeket az eszközöket a megfelelő helyükre.
Persze ez csak egy elméleti magyarázat, sok fantáziával. ugyanakkor az elv akár létezhet is, legalábbis a kvantumfizika nem mond ennek a lehetőségnek ellent, és megmagyarázza, miért nem fogták még a jeleiket sem ezeknek a műholdaknak.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése