2017. szeptember 10., vasárnap

Ami nem illik bele a világképünkbe I . rész






Ami nem illik bele a világképünkbe


I . rész

Az 513-as járat időutazása: 35 évig volt a levegőben, mielőtt leszállt Brazíliában, 91 csontvázzal a fedélzetén!


Az évszázad egyik legnagyobb rejtélye...
A Bermuda-háromszög a valaha volt egyik legtitokzatosabb hely a Földön, ahol rendre tűntek el az elmúlt 150 évben repülők, hajók, utasszállítók, teljes vadászgép rajok.
Eleinte ezek az eltűnések csak és kizárólag a tengeren történtek, azonban később a tenger felett is minden eltűnt, ha arra merészkedett.
Ekkor merült fel először, hogy a Bermuda-háromszög területe el lehet átkozva, és valamiféle téridő alagút lehet a területen, vagy egy láthatatlan mező, melyen keresztül egy másik világba lehet távozni.
Egy biztos: a pilóták nem szerettek arra repülni, a hajósok is messze elkerülték a területet.
Azonban kering egy legenda, mely igaznak bizonyult a Bermuda-háromszöggel kapcsolatban. Eme legenda szerint a híres Santiagoból induló 513-as járat közel 35 éven át volt a levegőben.
Eredetileg 1954 szeptember 4-én szállt fel, 92 emberrel a fedélzetén, de a Bermuda-háromszög felett megszakadt vele a rádiós összeköttetés. A gép, és utasai, valamint a pilóták soha többé nem jelentkeztek.
A repülőgép roncsait soha nem találták meg, noha akkoriban hatalmas pénzeket mozgattak meg a feltáró expedíciókra.
Mindenki meg volt győződve róla, hogy a repülőgép soha többé nem kerül elő, és hogy valójában egy légi szerencsétlenség mehetett végbe a Bermuda-háromszög területén.
A gép talán egyben zuhanhatott a tengerbe, mert még csak darabokat sem találtak, amik egy esetleges roncshoz tartoznának.
Eltelt 35 év, aztán váratlanul, mindenkit megdöbbentve előkerült az 513-as járat. A brazil repülőtér felett körözött, majd néhány kör megtétele után leszállt.
A légi irányítók a sokktól nem is tudták, hogy mi történik. A géppel nem tudtak felvenni a kapcsolatot, noha a felségjelzés és a külső jegyek alapján egyértelműen az 513-as járat volt az.
A landolás pontod napja 1989 október 12. volt.
Amikor aztán kivonultak a kifutópályára megérkezett géphez, és kinyitották az ajtót, hátborzongató látvány fogadta őket.
88 csontváz ült a székében, az utasok egytől-egyig halottak voltak, akárcsak a legénység. összesen 92 csontváz ült a székében, teljesen mozdulatlanul, mintha egyszerűen ott bomlottak volna el.
Eredetileg 91 emberrel indult ez a gép, azonban egygel több csontvázat találtak. Azonban a maradvény annyira roszs állapotban volt, hogy abban sem voltak biztosak, hogy nem-e egy báburól volt szó, amit valahogyan felcsempésztek a gépre.
A hatóságok az ügyet eltusolták, és a helyszínen is jelenlévő, akkor vizsgálatokat is végző Dr. Celso Atello azt állította, hogy a repülőgép és annak utasai feltehetően egy időalagútba, vagy valamiféle féregjáratba keveredhettek, melyben 35 éven át repülhettek.
A testek ekkor bomolhattak el, vagy mikor visszatértek a jelenbe, váratlanul több évtizedet öregedett mindenki, és az elrothadási folyamat is felgyorsult.
A kormány az egész ügyet eltusolta, és soha nem beszéltek a történtekről. Még az újsághíreket is megmásíttatták, de azért fennmaradt néhány eredeti példány a valóságból.
Vajon mit rejtegethetett akkor, és azóta is a kormány a Bermuda-háromszöggel kapcsolatban?
OSZD MEG másokkal is!


Sötét DNS-t fedeztek fel a gének között, mely az egész evolúciót megváltoztathatja ÖRÖKRE


Az évszázad biológiai felfedezése lehet, mely új megvilágításba helyezheti az evolúciót.
Tudósok olyan felfedezés küszöbén állnak, mely sok mindent megváltoztathat a biológiában, és nagy hatással lehet a teljes emberi evolúcióra.
A DNS és az ember genomjának vizsgálata mindig is egy sarkalatos pontja volt a tudománynak, mivel olyan kérdésekre lehet választ kapni, minthogy az emberi faj honnan ered, és hogy egyes betegségeket genetikai úton ki lehet-e "kapcsolni" az emberi szervezetben.
Rengeteg mindenre kaptunk már választ az elmúlt években, azonban a DNS kódunk mindig is rejtett olyan elemeket, melyek tisztázatlanok voltak.
Mondhatni sötétben tapogatóztak bizonyos dolgokban a genetikusok és szakemberek.
Arra jöttek rá a kutatók, hogy vannak olyan gének, DNS lánc szakaszok, melyek egy az egyben hiányoznak az állatokból. Még csak a jeleik sem fedezhetők fel, vagy az, hogy valaha egyáltalán megkezdte volna az adott szakasz a kialakulását.
Az külön rejtély, hogy vannak olyan állatok, melyekből olyan gének hiányoznak, melyek más állatoknál az életben maradáshoz elengedhetetlenek.
Ezen hiányzó géneket nevezték el a tudósok végül sötét DNS-nek.
Ezen sötét DNS jelenléte újra írhatja az evolúció törvényeit. Ugyanis némileg ellentmond annak, hiszen a hiányzó DNS részletek magukkal vonnák ezen létező fajok életképességét, mégis léteznek.
A sivatagi patkányok genomját tanulmányozva arra akartak választ kapni, hogyan képes inzulint termelni az állat, mivel az teljesen immunis a cukorbetegségekre, és soha nem alakul ki benne. A Pdx1 nevű gént keresték benne, ugyanis ez képes inzulintermelésre ösztönözni a szervezetet.
Azonban nem találták meg a gént, valamint 87 egyéb gént sem, ezek közül több olyat, mely az állat életben maradásához elengedhetetlen lenne.
A megoldást végül az állatok szöveteiben találták meg. Egyes gének nem hiányoznak, csak nagyon jól el vannak rejtve, be vannak építve az állat DNS-ébe. A hiányzó rejtett génekre utaló kémiai anyagokat ugyanis megtalálták. 
Ez azt sejteti, hogy a hiányzó gének nem kialakulnak, hanem termelődhetnek vagy folyamatosan jelen vannak a szevezetben, időnként kiürülve.
A sötét DNS kicsit olyan, mint az univerzum sötét anyaga. Megmagyarázná a világ keletkezését, mégsem tudjuk érzékelni, de minden modellből arra lehet következtetni, hogy létezik.
Azt nem tudni, melyik állatfajban mennyi sötét DNS rejtőzhet, de rengeteg evolúcióbeli anomáliát magyarázhatnak meg vele a jövőben. Talán még arra is választ kaphatunk, hogy az ember végül mi különböztette meg evolúciós szempontból az állatoktól, és hogyan volt képes kiemelkedni a többi faj közül...
OSZD MEG másokkal is!


Elkezdték fejleszteni az SR-72-est: az Aurora projekt új szintre lép?


Az Aurora jelenséget sokan egybemossák ma az ufó jelenséggel. Az az igazság, hogy a kettő szorosan összefügg. Állítólag az Aurorát ugyanis idegen technológia felhasználásával tervezték annak idején.
De mi is ez az Aurora, és miért ennyire fontos, miért övezi még ma is számtalan titok a létezését, vagy épp nem létezését? Sokan biztosan megkérdezték most magukról, hogy mi is ez az Aurora projekt?
Az Aurora hivatalosan sohasem létezett. Egy olyan kémrepülő, mely el sem készült, sőt, tervrajzok sem léteznek róla. Nem azért, mert ez valóban így lett volna, hanem azért, mert az amerikai kormány következetesen tagad mindent, ami az Aurorával kapcsolatos.
Az Aurora egyik elődjének tekinthető sokak szerint az SR-71-es.
Az SR-71 néven indított és titokban létező repülőgép a valaha volt legmodernebb technológiával készült akkor el, egyes források szerint szupertitkos divíziókon keresztül, a Lockheed Martin egyik gyárában.
A titkolózás azért volt állandó, mert olyan technológiát tartalmazott a kémrepülő, mely nem evilági volt.
Legalábbis sok forrás számolt be arról, hogy egyes alkatrészek, így a meghajtási rendszere is egy az egyben a Roswellnél lezuhant ufó hajtóművén alapult.
Most úgy tűnik, az SR-71-es után megépítették, vagy legalábbis elkezdték építeni az SR-72-est, vagyis következő generációs szupertitkos kémrepülőgépet.
Már a 71-esről is az a legenda terjengett, hogy 50 évvel megelőzte a korát technológiailag, az SR-72-essel újabb szintet léptek. A valaha volt legikonikusabb kémrepülőről a NASA nem rég új, soha nem látott felvételeket tett közzé.
Ha lehet hinni a belső forrásoknak, akkor ez a repülő szerkezet mindenben felül fogja majd szárnyali a régi SR-71-est.
Egy merőben új generációról és technológiáról van szó. Alapjaiban véve olyan álcázási technikákkal fog rendelkezni, mely nem csak a radarok hanem a szabad szem számára is láthatatlanná teszi a gépet.
Sokan teszik fel a hír kapcsán azt, hogy vajon miért van szükség az SR-71 továbbfejlesztésére, és mire kellhet ez az amerikai kormánynak.
Készülnek valamire? A globális szintű megfigyelés újabb eszközét állítják hadba? Időszerű katonai fejlesztés? Néhány éven belül talán kiderül.
OSZD MEG másokkal is!

SR-71 LASRE in Flight over California's Mojave Desert


Lockheed SR-71 Blackbird - worth seeing



The SR-91 Aurora aircraft



The SR-91 Aurora fly-by #2



Best UFO sightings! Shocking UFO Video 2017



5 REAL Encounters People Have Had With Extraterrestrials!







Az élővilág 60%-a a kihalás szélén áll! Összeomlóban van az ökoszisztéma! Erről nem számol be a National Geographic



Riasztó adatok láttak napvilágot a Föld élővilágával kapcsolatban.
Az állatvilág tömeges kihalása szinte elkerülhetetlen. Egy vészjósló tanulmány ugyanis azt állítja, hogy az állatvilág több mint fele kipusztuló félben van.
Több ezer faj sodródott mára a megsemmisülés végső határára. Vannak olyan fajok, melyek alig pár tucat egyedet számláló családokból állnak már csak, és szinte bizonyos, hogy ki fognak halni.
Vannak olyanok is, melyeket meg lehetne ma még menteni, de a tendencia valószínűsíti, hogy ezek az élőlények is szembe fognak nézni saját kihalásukkal.
A 30 kutató bevonásával készült nagyon nagy adatokat átvizsgáló, majd ezeket kielemző tanulmány szerint legalább 5000 olyan faj van ma a világban, melyeknek hónapjai, maximum évei vannak hátra, de a következő évtized végéig a 70%-a is kihalhat az emlősöknek.
Óriási erdős területeket pusztított el az emberiség az elmúlt 50 évben. Az ipari forradalomban már megindultak azok a folyamatok, amik aztán végül csak később csúcsosodtak ki.
Az egyre növekvő igények, és a fogyasztói társadalom olyan rohamtempót kezdett diktálni, mely a termelés fokozására kényszerítette az ipart.
Ma többek között a pálmaolaj a legújabb sláger, melyért erdők egész sorát hajlandóak egyesek felgyújtani, és "kitakarítani". Orángutánok ezrei esnek áldozatul ennek a kegyetlen procedúrának.
Ha valóban a kihalás szélére sodródnak ezek a már most veszélyeztetett fajok, akkor ez lehet az első olyan tömeges fajkihalás, ami bizonyítottan a emberek miatt következett be a bolygónkon.
Azonban ne higgyük azt, hogy ez a kihalási hullám nem lesz majd ránk hatással.
Az ökoszisztéma ilyen szintű megbomlása olyan dominóhatást válthat ki, mely végső soron visszaüt az emberre. Idővel nem csak az élővilág, hanem a növényvilág is tönkremegy, és a mezőgazdaság mint olyan, megszűnik.
Az állati eredetű trágya hiánya miatt terméketlen lesz a Föld talaj, és nem fog rajta megteremni szinte semmi. A növények pedig lassan haldokolni kezdenek, míg végül el nem pusztulnak teljesen.
Ennek hatására alig lesz valami, ami a szén-dioxidot kivonná a levegőből. Ez pedig azt vonná magával, hogy az emberiség fuldokolni kezdene a Föld légkörében, mivel az nagyobb arányban tartalmaz majd mérgező gázokat, mint oxigént.
Ez nagyon pesszimista jóslat, de sajnos valós, az előzetes számítások szerint 2100-ra elérhetjük ezt az állapotot, ám a levegő romlására még 2200 környékéig várni kellene.
A bolygónkat és a környezetünket tehát szűk 200 év alatt teljesen porig rombolhatjuk, méghozzá úgy, hogy az a sebeiből ne tudjon felépülni.
A gyilkos oxigénhiány, mint fő kihalási ok egyébként nem újkeletű. Korábban találtak már olyan jeleket, melyek arról tanúskodnak, hogy az ősi időkben végbement már egy hasonló jellegű kihalás, igaz ott nem az ember volt a mozgatórugó.
A földtörténet legnagyobb, 252 millió évvel ezelőtt bekövetkezett fajkihalásáért ugyanis a légkörben bekövetkező oxigénhiány felelős.




Alexander Rahr professzor szerint az amerikai elnök már rég nincs hatalmon: a világhatalmi elit irányít!



Lehetséges, hogy az illuminátusok már rég átvették Amerika felett a hatalmat? Dr. Alexander Rahr professzor nem kevesebbet állít, mint azt, hogy Donald Trump amerikai elnök már rég nincs hatalmon.
Persze a világ előtt ezt nem mutatják meg. Minden formális politikai pozíciót betölt, azonban valójában már nem ő irányítja Amerikát.
"A világ egyetlen szuperhatalmának bel- és külpolitikai döntéseit mások hozzák" - meséli a professzor, akinek belsős információk vannak a birtokában.
Nem kell összeesküvés-elméletekben hinni ahhoz, hogy lássuk, Trumpot, aki noha még de jure elnök, a valóságban a kongresszus már rég megfosztotta hatalmától. A választási kampány idején tett egyetlen ígéretét sem tudta megvalósítani. Trump saját országában kilövendő vad lett. Az amerikai médiában minden politikai lépését kigúnyolják; az amerikai bíróságok kritikusan megkérdőjelezik és megállítják; az amerikai titkosszolgálatok úgy üldözik, mintha valóban ellenséges ügynök lenne. Hosszú ideig pszichésen ezt az állapotot nem fogja tudni elviselni”.
Trump politikájától mindig is messze állt a következetesség.
Esetlen, és nagyon erőtlen politikai manővereket végez, melyeknek nincsenek jelentős eredményeik és hatásaik. Olyan, mintha csak egy báb lenne.
De vajon kinek van a tulajdonképpeni hatalma a világ legerősebb országában? Ki a világ leghatalmasabb embere?
Vajon az agytumoros John McCain szenátor, aki a kongresszusi többséget irányítja, vagy Hillary Clinton a kulisszák mögött?
Sokak szerint valójában az illuminátusok egy tényleges bábjáról van szó. Az illuminátusok ugyanis már évtizedek óta tervezik a hatalomátvételt Amerika és később a teljes világ felett.
Rahr professzor szerint a napjainkban zajló folyamatok egyre inkább afelé mennek, hogy egy napon a nem túl távoli jövőben tényleg létrejöhessen egy egységes világkormány.
Ez az illuminátusok egyik fő törekvése és elgondolása. Egyetlen központi kormány felelne a világért, és annak polgáraiért.
Ehhez azonban Európát kell teljesen szétzilálni, az egyetlen helyet, ahol még nem dőltek be teljesen a globális megfigyelés által nyújtott biztonság illúziójának, mely valójában az emberek feletti kontrollról szól.
OSZD MEG másokkal is!




Gigantikus anyahajók keringnek a Nap körül? A NASA nem akarja, hogy tudjunk róluk!



Egyesek szerint a Napunk energiáját csapolják, míg mások szerint a Földet tartják megfigyelés alatt.
Létezhetnek olyan földönkívüli lények, melyek évezredek óta figyelnek minket, méghozzá a kozmosz azon részről, ahonnan soha nem gondolnánk.
A SOHO Napfigyelő műhold rengeteg olyan felvételt készített már az utóbbi időkben, melyeken egyértelműen feltűnnek bizonyos oda nem illő dolgok.
Legalábbis azt a NASA-nak és más űrszerveknek senki sem mondta, hogy azonosítatlan, láthatóan mesterséges szerkezetek lehetnek a Nap körül.
Ezek a tárgyak rendszeresen feltűnnek, és igen nagyméretűek is. Több ízben voltak már láthatóak egyes felvételeken. Napvilágot látott olyan felvétel is a csillagunkról, melyen egy hatalmas árnyék formájában volt jelen egy több ezer négyzetkilométeres anyahajó, mely éppen Napunk energiáját szívta el.
Már akkoriban felmerült annak az elmélete, hogy ezek valóban gigantikus méretű idegen űrhajók lehetnek. Feltehetően nem csak napenergiát használnak, hanem a Napból közvetlenül kiáramló részecskéket képesek hazsnosítani.
A SOHO műhold 2017 február 2-i felvételein az amatőr kutatók szerint újfent felbukkant egy rejtélyes űrjármű a Nap közelében.
Ha valóban idegen tárgyak, anyahajók, és kozmikus bárkák láthatóak a Nap körül, az rengeteg kérdés felvet.
Az egyik ilyen az, hogy ez hogyan lehetséges. Egyesek szerint egy Földszerű bolygó keringhet a Nap mögött, ugyanolyan tükörpályán, mint a Föld, ezért mindig a Nap takarásában van.
Más elképzelések szerint központi csillagunk közelében van egy kozmikus féregjárat egyik vége.
Néhány korábbi felvételen pedig még azt is felfedezni vélték, hogy az idegenek űrcsatába is bonyolódtak a féregjárat bejáratának birtoklásáért.
A Nap mindig is egyfajta kimeríthetetlen energiaforrás volt, és lesz is a jövőben, így sokan lehetségesnek tartják, hogy egyes földönkívüli fajoknak már most is a Napunkra fáj a foga.
Akadnak olyan világvége elképzelések is, melyek szerint a Földi élet végét majd az fogja jelenteni, amikor pár ezer év múlva egy idegen civilizáció Dyson-gömböt épít a Napunk köré, így vonva el az összes energiáját.
Így a Föld nem kap több napfényt, és először a növényvilág, majd az állatvilág, végül pedig az emberiség is kihal rajta.
OSZD MEG másokkal is!






Filmre vették, ahogyan egy földönkívüli űrhajóvizet szív fel a tengerből


Az elképesztő felvétel szerint az idegenek folyamatosan próbálják megcsappantatni vízkészleteinket.
A felvételen jól látható, amint egy bizarr, nem túl jól kivehető objektum elszívja a vizet a partoktól. A hatalmas víztömeg a felhők felé tekereg, majd ott eltűnik, és senki sem tudja a jelenség okát.
Egyvalami szinte bizonyos: nem valamiféle tornádót, víz felett kialakuló forgószelet láthatunk a videón, hanem valami sokkal rejtélyesebbet.
A jelenség ugyanis a felvételt követően megszűnt, és egyáltalán nem viselte magán a klasszikus tornádó jegyeit, ráadásul egy titokzatos objektumot is látni lehet, amint a felhők között lebeg.
Az eseményeknek rengetegen szemtanúi voltak, akik szintén megerősítették azt, hogy nem tornádónak tűnt az egész, és valóban lebegett felette valami.
Olyan volt, mintha egy rejtélyes erőtér által a tengervizet valami felszívta volna az égbe.
Az eset Algéria partjainál történt, és a szemtanúk arról számoltak be, hogy még mielőtt a jelenség elkezdődött volna, egy furcsa, repülő szerkezetet láttak a felhők között eltűnni az adott területen.
Sokak számára érthetetlen, hogy miért lenne szükségük az idegeneknek a tengervízre, ha valóban azok voltak. Elméletileg ezzel működnek a járműveik, másrészt talán a szervezetük ugyanúgy igényli a vizet, mint a miénk.
Feltehetően megvan a tengervízből édesvízzé alakításhoz szükséges technológiájuk, és iható, felhasználható vizet állítanak elő belőle.
Mások szerint szándékosan csapolják le a bolygónk vízkészletét, apránként, észrevétlenül, hogy a bolygónk kiszáradjon, és a kihalás szélére sodródó emberiséget könnyebb legyen majd a jövőben leigázniuk.
OSZD MEG másokkal is!

CRAZY UFO SUCKS UP THE SEA!!!


(1/2)[1] Az igazi igazság a zsidókról! (Ha magyar vagy, nézd meg!)



(2/2)[1] Az igazi igazság a zsidókról



[2] Az igazi igazság a zsidókról! (Ha magyar vagy, nézd meg!)



[3] Az igazi igazság a zsidókról! (Ha magyar vagy, nézd meg!)



[4] Az igazi igazság a zsidókról! (Ha magyar vagy, nézd meg!)



A zsidók nem léteznek! 10 bizonyíték nyomasztó terhe



Magyarország végleges felszámolása a zsidók és a komcsik révén- Újizrael születése



"Irtsátok ki a magyarokat" - Teljes fim



Ébresztő! A szabadkőműves-zsidók kiirtják a magyarokat! (FEMA)









Az univerzum halálhozója fogja kiirtani a világmindenség összes civilizációját?



Ősi próféciák, régészeti leletek és csillagászati megfigyelések mind-mind ugyanazt támasztják alá: idegenek látogatták bolygónkat sokezer évvel ezelőtt. Ma viszont nem találni fejlett civilizációk nyomait sehol a kozmoszban. Az űr egyre üresebbnek, és csendesebbnek tűnik. A csillagok fénye halványulni kezdett, és egyre kevesebb van belőlük. Egyesek szerint egy entitás, az univerzum halálhozója - aki a világmindenség kezdetén, annak minden részén elhintette a halál és a szenvedés magvait - most learat minden civilizációt, ami az útjába áll.
Ahhoz, hogy megérthessük, hogy milyen elemi és gonosz erő munkálkodhat az univerzumunk sötétjében, meg kell értenünk a világ kezdetének első pillanatait.
A világmindenségben uralkodik egy erő, mely erő kreatív, mely képes teremteni, létrehozni dolgokat. Feltehetőleg ez a felsőbbrendű intelligencia hozta létre a mindenséget. A teret és időt, a fizikai törvényeket, melyeket jelenleg ismerünk.
Hogy ez a kozmikus entitás indította-e el a világ folyását, melynek kezdetét az ősrobbanásban határozzuk meg, az szinte biztos.
Egyre több jel utal arra, melyek rámutatnak, hogy a világegyetem intelligens tervezés eredménye, mintsem véletlenek útján kirobbanó kémiai folyamatok és kölcsönhatások összessége.
A jelek egyértelműen utalnak egy olyan teremtő entitásra, mely egy adott időpontban – már ha volt idő az idő és tér létezése előtt – elvetette a világegyetem magvát, és hagyta, hogy megszülessen.
Hogy ez a valaki ki lehet azt nem tudni, de rengeteg elmélet született erre vonatkozóan is. Lehet, hogy ezetes, és előrelátó. Hatalmas intelligenciával rendelkezhet, hiszen egy olyan összetett világot volt képes létrehozni, melyben minden mindennel összefügg.
Tagadhatatlan, hogy világunkban minden mindennel összefügg, vagyis kizárt, hogy ez véletlen folytán alakult volna így. nem egyedül az emberi civilizációt teremtette meg, hanem mellette sok millió hasonló idegen civilizáció magvait is elhintette.
Ezek a civilizációk aztán elértek egy olyan fejlettségi szintet, mely lehetővé tette számukra, hogy elhagyják saját bolygójukat. Néhányan pedig kényszerből álltak tovább, saját túlélésük érdekében.
Érdekes tény, hogy még nem sikerült egyetlen élő civilizációra sem bukkannunk. Mi több, egy nemrégiben bemutatott ausztrál tanulmány mutatott arra rá, hogy azért nem találkoztunk még idegenekkel, és azért nem sikerült felvenni a kapcsolatot értelmes lényekkel, mert azok már rég kipusztultak.
Mások szerint ha nem is pusztult mára ki minden civilizáció, nem véletlen ez a mély hallgatás az űr csendjében.
Az idegenek ugyanis lapulnak. meghúzzák magukat, kivárnak és túlélnek. Ugyanis valami halálos erő vadászik minden élőre a csillagok között.
Nemrégiben Stephen Hawking is azt állította, hogy nem igazán jó ötlet az, hogy hallatjuk a hangunkat a világűrben, és különféle idegeneknek szóló üzeneteket küldözgetünk.
Rossz ötlet volt az emberiségnek a hangját hallatni a kozmoszban
A világ legismertebb elméleti fizikusa szerint az idegenek létezése és az, hogy a bolygónkra jöjjenek, egyáltalán nem irracionális dolog.
Ha a földönkívüliek meglátogatnak minket, annak olyasmi lehet a kimenetele, mint amikor Kolombusz Kristóf megérkezett Amerikába. Az az ottani őslakosok számára nem sok jót jelentett”– mondta Hawking a spanyol El País napilapnak.
A világhírű elméleti fizikus szerint néhány fejlett földönkívüli létforma könnyen nomáddá válhat bolygóján és meghódíthatja illetve gyarmatosíthatja azt a bolygót, amit éppen sikerül elérnie.
"Az én agyammal, ami egy matematikus agya, csak a számszerűségi törvények alapján az idegenek létezését teljesen racionálisnak gondolom." nyilatkozta a kutató.
A Földre látogató ősi idegenek csillagközi hajótöröttek voltak?
A régmúltban több faj is meglátogatta bolygónkat. A legtöbbször azonban a magas szürke ufonauták tartották velünk a kapcsolatot. Ők egy ideig, néhány száz, vagy néhány ezer évig velünk is éltek.
Nem sokan voltak, néhány tucatnyian, esetleg néhány százan, és bár istenekként tiszteltük őket óriási mentális és technológiai fölényük miatt, ugyanolyan halandóak voltak, mint mi.
A tény, hogy csupán néhány tucat idegen lényről árulkodnak az ókori leírások, ősi faragások, arról árulkodik, hogy nem egy felfedező flottáról van szó, hanem túlélőkről.
Az ősi tudásukat azért nyújtották át számunkra, hogy örökségként mi azt tovább vigyük, ugyanis nagyon féltek valamitől. Menekültek is valami elől, melyet csak úgy ismerünk, az univerzum halálhozója.
az-univerzum-halalhozoja
Erről a valamiről pusztán csak hipotetikus feltételezések léteznek. Míg egyesek úgy vélik, hogy ez valamifajta gyilkos erő, mely elszívja mindenhonnan és mindenből az életenergiát, mások szerint egy konkrét entitás.
Amerre jár, ott civilizációk pusztulnak ki. Halált hoz az univerzum legvirágzóbb kolóniáira is.
Természetesen az is felmerült lehetséges magyarázatként, hogy nem egyetlen entitásról van szó, hanem egy komplett fajról. Egy rendkívül agresszív, gonosz fajról, mely sáskaként lakja le a bolygókat, majd tovább áll, mikor felélte annak minden tartalékát.
Egy másik elképzelés szerint az univerzum halálhozója nem más, mint az Anunnaki faj legősibb és legmélyebben tisztelt istene.
Genezis: Az Anunnakik és az univerzum halálát elhozó isten
Anunnakik: a szó jelentése: "Ég(i) ember", vagy "A világmindenség építőköve/alapköve". Az Anunnakik nem mindig voltak gonosz faj, egy globális háború során két részre szakadt a fajuk, az ártó szándékúakra - ők voltak többen - és azokra, akik láttak potenciált abban, hogy feltörekvő civilizációkon segítsenek.
Az Anunnakik nagy lehetőségeket láttak a Földben. Ekkor csupán egyetlen mérsékelt éghajlatú terület felelt igazán meg az életnek, a Nílus, Indus, Tigris és Eufrátesz területe.










osi-idegenek-osember
Ebből is a legfontosabb a Tigris és Eufrátesz területe, mert itt a kőolaj, mint energiaforrás magától a felszínre tört. A második a rangsorban a Nílus völgye, hatalmas termőterületei miatt.
Városokat építettek és bányákat létesítettek a nyersanyagok kitermelése céljából. Ám a rossz körülmények miatt csökkent a munkamorál és a munkások lázadozni kezdtek.
Emiatt új munkások után kellett nézni, akik bírják a kemény munkát, és mindenben engedelmeskednek, tehát nem lázadnak fel.
Az akkori ember jóval primitívebb volt a tőlünk, mondhatjuk hogy genetikailag is különbözött kicsit. Ezért az Anunnakik genetikai módosításokat végeztek rajtuk, azzal hogy hozzáadták az emberi DNS-hez a sajátjukat. megnövelve az intelligenciájukat, és a jobb teherbírás érdekében az izomzatukat.
A génterápia generációkon keresztül fejtette csak ki a hatását, a kísérletek évszázadokig tarthattak, innen a sok eltérő emberelőd maradvány.
Később, sok-sok ezer év elteltével azonban a halál kultuszban hívő Anunnakik átvették a hatalmat a többiek felett, mert el akarták pusztítani az emberi civilizációt, és az egész bolygót, ők ugyanis hittek az univerzum halálhozójának kultuszában.
Szerintük ugyanis egy napon majd eljön ez az elemi erő, és mindent bekebelez, és a világmindenségben semmilyen élő organizmust nem hagy maga után, hogyha ezt a küldetést beteljesítette, újrainduljon a teremtés.
az-univerzum-halalhozoja
Egy globális ősi atomháború vette kezdetét, ekkor robbanhatott fel az az ősi atombomba 12000 évvel ezelőtt, melynek nyomait később a modern kor tudósai megtalálták.
Az univerzumunk egyre sötétebb lesz, ez tudományosan igazolt tény. A pontos miértekre több magyarázat is született, és rengeteg különféle szimulációs modell.
Ráadásul egy új modell szerint néhány milliárd év múlva nem csak a bolygók, a galaxisok, hanem maga a téridő is darabokra szakad.
Jelenleg egyre gyorsabban tágul az Univerzum, és ez elősegíti a sötét, hideg, egyre inkább üres Világegyetem kialakulását, azonban a csillagok halványodása, illetve drasztikus léptékű eltűnése nem a tágulás eredménye, hanem annak az eredménye, hogy valami elpusztítja őket - állítja a kutatók egy radikális csoportja.
Talán az Anunnakik régóta várt istenének műve, aki előbb vagy utóbb elhozza majd a mi naprendszerünkbe is a halált?
Ez lesz majd a Földi világvégeként is értelmezett esemény, sok száz, vagy sok ezer év múlva, mikor ránk talál a halál.Sorsunk elkerülhetetlen lesz, és mi is az enyészet áldozataivá válunk, hacsak nem leszünk majd képesek mi is továbbállni hatalmas űrhajókkal, vagy más bolygókon kolóniát létesíteni, mint annak idején a minket meglátogató idegenek tették...




Hamarosan mindenkibe mikrochipet fognak ültetni?



Vészjósló jövő, ami mindenkivel meg fog történni!
A technológia fejlődésével egyre inkább előtérbe kerülnek az olyan technológiák, melyek egy esetleges elterjedés esetén alapvetően változtatnák meg az emberek életét.
Az egyik ilyen technológia az RFID chipek léte. Ezek olyan mikrochipek, melyek a bőr alá, vagy a szervezetbe ültethetők, és különféle információkat gyűjtenek be és raktároznak el "gazdájukról".
A jövő társadalmi rendszerei, és a komplett fizetési rendszer erre fog felfűződni.
Csak idő kérdése, hogy egy technológiailag ellenőrzött és kontrollált társadalom és egy egységes világállam jöjjön létre.
Ezen társadalom minden polgára mikrochipet fog a bőre alá kapni. Nem lesz kivétel. A csecsemők már az első néhány napos időszak alatt megkapják ezt a chipet, és a jövő mindenkire vonatkozni fog.
Sokak szerint ez lesz a fenevad bélyege, mivel a születendő embereket kivétel nélkül megbélyegzik ezzel a chippel.metrikus beléptetőt rendszerek és a chipek el fognak terjedni, sőt, rá fogják idővel kényszeríteni a lakosságot ezek használatára.
Napjainkban a készpénzzel való fizetés még egy lehetőség. Hamarosan azonban már a múlté lesz, és mindezek ellen szinte semmit sem tehetünk.
Az Európai Bizottság bejelentette ugyanis, hogy a készpénzes fizetéske korlátját majd lejjebb fogják vinni.
A szabályozás már jövőre, azaz 2018-ban érvénybe léphet, és egyértelműen a készpénzes fizetések felszámolására irányul az egész törekvés.
A határokat átívelő egységes szabályozás sokak szerint az Új világrend ördögi hatalmának ágyaz majd meg.
A hivatalos álláspont persze szépen hangzik. A gazdaságok “készpénzmentesítése” az egész világot foglalkoztatja, ugyanis hatalmas költséget spórolhatna meg az emberiség, ha a hatékonyabb elektronikus fizetésre állnánk át. 
Csakhogy az a "baj", hogy Európában a lakosság ragaszkodik a készpénzhez. Nem csoda, hiszen ez az egyetlen kézzelfogható formája.
A mikrochipek mellett a mikrochip technológia terjesztői szerint az szól, hogy megkönnyítik majd az életet. Könnyebb lesz fizetni, a rendszerben nyilvántartani és megfigyelni az embereket.
És ez az, amit valójában akar a világhatalmi elit, és azok, akik a népesség 95%-a feletti uralomra áhítoznak…
OSZD MEG másokkal is!




Hihetetlen felfedezés az űrben: más galaxisokba vezető féreglyukak lehetnek a Tejútrendszerben!



A Tejútrendszerünkben egy hatalmas féregjárat húzódhat meg, mely összekapcsolódik egy másik világgal?
Elképzelhető, hogy az emberiség megtette a történelmének legnagyobb felfedezését.
ha ugyanis beigazolódik, amit egy kutatócsoport állít, közvetett eredményekre hivatkozva, az egyedülálló lehet, és az űrkutatásban egy új fejezetet nyithat, akárcsak a világról alkotott képünkben.
A féregjáratokról, különféle féreglyukakról már nagyon régóta azt sejtik, hogy létezhetnek.
Egyrészt ezeket a különféle az univerzum keletkezéséről és fejlődéséről szóló matematikai modellek is előre jósolják, másfelől a feketelyukak bizonyos tulajdonságai és viselkedése is arra utal, hogy ezek a féregjáratok ott lehetnek az űrben.
Eredetileg Albert Einstein vetette fel, hogy létezhetnek ilyen "lyukak" a térben, melyek egy féregjáraton át, eltorzítva a teret és az időt, két olyan pontot köthetnek össze, melyek valójában fizikailag nagyon messze vannak egymástól.
Azonban soha egyetlen féregjáratot nem találtunk az elmúlt évtizedekben, és már-már megkérdőjelezték egyes tudósok azt, hogy valaha fogunk.
Ugyanakkor az olaszországi Trieszti Egyetem kutatói szerint ugyanis meglehetnek azok a helyek, ahol ezek az átjárók létezhetnek. Számításaik és sejtésük szerint ugyanis a tejútrendszer sötét anyaggal beborított részén működhetnek, ezért kerülték eddig el a csillagászok és a NASA szakembereinek szemét.
Három elméletet vetettek össze egymással, és érdekes módon pontosan összeillettek. Ez nem véletlen.
Elmondásuk szerint az ősrobbanásról szóló elméletet összevetették a sötét anyagról készített kozmikus térkép adatokkal, valamint azzal a hipotézissel, amit eddig tudni lehet a féregjáratokról, és az összefüggések megdöbbentőek voltak.
Mindenek előtt, igazoltnak látszottak, azaz a modellek helyesek, a hipotézis pedig szintén valós lehet. Vagyis ezek a féregjáratok ott lehetnek az űr sötétjében, csal nem találtuk még meg őket.
A szakérők szerint a mi tejútrendszerünk legalább egy ilyen kozmikus alagutat tartalmazhat, melyen keresztül egy másik világba, dimenzióba, vagy galaxisba juthatunk el.
Paulo Salucci professzor szerint a számítások szerint még az is elképzelhető, hogy ez a titokzatos átjáró akkora, mint az egész galaxisunk, és úgy helyezkedik el "alattunk", mint a képen látható ábrán.
Tehát bizonyos esetben félig-meddig ebben az átjáróban élünk, vagy annak határán.
A túloldalon pedig vagy egy szomszédos világegyetem, galaxis létezhet, vagy pedig egy tükör univerzum, ami a miénknek pontosan az ellentéte.
A tudósok azt is elmondták, hogy nem csak elméletben, de idővel a gyakorlatban is képesek lehetünk ezen a féregjáraton átutazni, épp úgy, mint ahogyan az a Csillagok között című filmben látható volt.
OSZD MEG másokkal is!





Stephen Hawking szerint emiatt a 3 dolog miatt halhat ki az emberiség ha nem hagyjuk el időben a Földet!



Az elméleti fizikus szerint nincs más esélye az emberiségnek, mint elhagyni a bolygót néhány évtizeden belül.
Lehet, hogy már nem sokáig húzza az emberiség, ha minden a jelenlegi ütemben halad. Szükség van ugyanis a túlélésünk érdekében arra, hogy a technológia és a tudomány még inkább révbe érjen.
Arról van szó ugyanis, hogy Stephen Hawking korábban azt nyilatkozta, hogy 2100-ig el kell hagynunk a bolygót, különben ez lesz a bölcsőnk mellett a koporsónk is.
Szerinte ugyanis az emberiség hamarosan egy olyan fordulóponthoz érkezik, mely fordulópont véglegesen el fogja dönteni azt, hogy interplanetáris, túlélő fajjá válunk-e, mely képes felülemelkedni a gyökerein, vagy egy időleges, önmagát elpusztító civilizáció faj leszünk.
Mr. Hawking nemrég a Starmus fesztiválon beszélt arról Norvégiában, hogy pontosan miért is gondolja úgy, hogy mindenképpen lépnünk kell szűk 8 évtizeden belül.
Szerinte ez egy rendkívül összetett kérdés, és nem lehet egyetlen ok-okozati összefüggésre felfűzni mindent. Éppen ezért egyszerre három okot is felsorolt, ami fenyegetheti az emberi civilizációt az évszázadban.
Az egyik egyértelműen a túlnépesedés problémája. Szerinte az emberiség túlságosan gyorsan szaporodik, és ezt sem a bolygó maga, sem pedig az emberi infrastruktúra nem fogja túl sokági tolerálni.
Egyszerűen kinőjük a bolygót, fizikailag és szellemileg egyaránt, de ha nem vigyázunk, akkor technológiailag még nem fogunk készen állni új otthont keresni, így itt ragadhatunk "örökre.
Szerinte a bolygó napjai már nagyon régen meg vannak számlálva. Csak az Isten tudja, hogy mikor csapódik nekünk egy aszteroida, vagy nyeli el a Naprendszert egy feketelyuk, vagy söpör végig a felszínen egy napkitörés. Ezen események esélye egyre inkább növekedni fog a következő évtizedekben.
A harmadik ok némileg kakukktojás. Hawking szerint az emberiség a világ legrejtélyesebb, ugyanakkor a leginkább igazságra szomjas faja.
Mindig is a felfedezések hajtották, és arra született, hogy az ismeretlen után eredjen, és minél többet tudjon meg saját teremtéséről, és az őt körülvevő világról. Így eredendő célja és értelme az emberiség létének ennek a folyamatnak a beteljesítése.


Csak akkor élhetünk azonban túl, ha a technológiai értelemben elérjük az interplanetáris utazáshoz szükséges szintet, mielőtt kinőjük a bolygónkat, és véglegesen feléljük az erőforrásainkat.
Mint elmondta, a professzor maga nem igazán optimista ez ügyben, látva napjaink folyamatait, de őszintén reméli, hogy az emberiség fel fog nőni jövőbeli önmagához, és sikeres fajként nem csak saját magán lép túl, de a kozmosz végtelen határain is...
OSZD MEG másokkal is!






Az ESA olyan szerkezeten dolgozik, mely képes lesz a párhuzamos univerzumok észlelésére!



Az ESA megdöbbentő bejelentése választ adhat az univerzum és az emberiség legégetőbb kérdésére. A szerkezet képes lesz érzékelni a velünk párhuzamos világokból érkező jeleket és interferenciákat.
Éles kanyarban váratlanul beelőzheti az ESA - azaz Európai űrügynökség - a NASA-t. Arról van szó ugyanis, hogy az ESA nem tűzött ki más célt, mint azt, hogy véső bizonyítékot szolgáltat a párhuzamos univerzumok létezésére.
Ezt úgy fogja elérni, hogy egy olyan űrhajót, űrszerkezetet hoz létre, mely képes lesz érzékelni a velünk párhuzamos világokból érkező jeleket és interferenciákat, különféle hullámokat.
Mindezt részben a gravitációs hullámok mérésére és elemzésére szolgáló műszerekkel érnék el. Sokak szerint ugyanis ezek a gravitációs hullámok szervesen összefüggnek a párhuzamos világok létezésével.
Az ESA Lézer Interferométer Űr Antenna - Laser Interferometer Space Antenna - azaz LISA nevű projekt előreláthatólag 2034-ben fog útjára indulni.
Ha sikerrel jár, és az ESA tudósainak számításai bejönnek, legkésőbb tehát ekkorra olyan döbbenetes felfedezések várhatóak majd, melyek alapjaiban változtatják meg majd a világunkat.
Alapvetően arról van ugyanis szó, hogy bár egyre több a közvetett bizonyíték a multiverzum elméletre - azaz arra, hogy több univerzum, egymással szemben, egymás mellett létezik a térben - de közvetlen végső bizonyítékot még senki sem szolgáltatott.
2016-ban a tudósok óriási áttörést értek el, a fizika egyik legnagyobb felfedezését téve: gravitációs hullámok nyomát sikerült érzékelniük. A felfedezést 2017 elején újra megismételték, még jobban megerősítve Einstein 100 éve megjósolt teóriáját.
Elméletileg ezen hullámok léte csakis úgy magyarázható meg hiányosságok nélkül, ha a miénkkel párhuzamos valóságokat feltételezünk – állítják a szakemberek.
Az ESA projektje, a LISA lehetőséget nyújt majd arra, hogy betekintsenek ezen gravitációs hullámok "mögé", és megfejtsék, pontosan honnan érkeznek, hogyan hatnak ki a mi valóságunkra, és mi a nagyobb összefüggésekben vizsgált hatásuk.
Pontosan még a LISA technikusai, és a tudósok sem tudják, mit is fognak felfedezni, de az biztos, hogy hihetetlen nagy jelentősége lesz.
"Elérkezhetünk ahhoz a határhoz, ami elválasztja a gravitációt a kvantumfizikától"
A LISA 3 különböző, háromszög alakban elhelyezett műholdból fog állni, melyeket 1,6 millió kilométer fog elválasztani egymástól.
Ezek az eszközök lézersugarakat fognak egymás felé sugározni, hogy így mérjék és figyeljék meg a téridő különböző fodrozódásait és a gravitációs hullámokat is.
A tudomány és a kvantumfizika mostani feltételezései szerint 11 dimenzió létezhet a világegyetemben, és az azt körülvelő "semmiben". Ezt a 11 dimenziót egytelen konstans erő, jelenség köti össze: a gravitációs hullámok.
Vagyis a gravitációs hullámok megfigyelésével betekintést nyerhetünk a többi dimenzióba, más párhuzamos valóságokba.
A Max Planck Intézet kutatója, Gustavo Lucena Gomez azt mondta, hogy a gravitációs hullámoknak átjárása van ezen dimenziók között, így bizonyíthatjuk, hogy léteznek-e ezek a dimenziók, vagy akár extra dimenziók.
OSZD MEG másokkal is!






5 bizonyíték, ami rámutat arra, hogy multiverzumban élünk



A tudósok szerint számos jel utal arra, hogy nem a miénk az egyetlen világegyetem.
Számtalan elmélet létezik különös világunkról. Vannak, akik szerint nem az egyetlen univerzum az, amelyben élünk, és hogy a világunk valójában sokkal nagyobb, mint gondolnánk.
Többféle dimenzió, tér és hipertér létezik, buborékuniverzumok, melyek teljesen más valóságokat rejthetnek, mint amelyben mi vagyunk.
Több különféle bizonyíték és jel utal arra, hogy ez valóban így van.
Végtelen univerzumok
Az egyik legvalószínűbb elmélet az, hogy végtelen számú univerzum létezik. Ez azt jelenti, hogy belőled, és belőlünk is végtelen számú verzió létezik. Vagyis egy másik univerzumban lehet, hogy épp ugyanúgy olvasod ezt a cikket, de pizsamában, és nem farmernadrágban, vagy teát kortyolgatva kakaó helyett.
A végtelen számú univerzumok elmélete abból következik, hogy az időutazás is lehetséges. Mára már ugyanis tény, hogy az időben előre és hátra utazni bizonyosan lehetséges. Más kérdés, hogy mikor leszünk képesek létre is hozni egy időgépet...
Mindenesetre a nagypapa paradoxont - amikor megölve a nagyapánkat mi magunk sem jövünk létre, hogy visszautazzunk őt megölni - nagyszerűen feloldja az, hogy ilyenkor egy alternatív idősík jön létre, és egy új univerzum születik.
Buborék univerzumok
Michio Kaku szerint az univerzumunk a sötét energia és a sötét anyag segítségével tágul folyamatosan. Azonban a táguló vákuumnak törvényszerűen valamibe bele kell tágulnia a 3 dimenziós térben.
Az elmélet szerint létezik egy 11 dimenziós hipertér, és ebben jön létre, és tágul sok milliárd különböző buborék univerzum, melyek valóban buborékok módjára viselkednek.
Ennek jele és bizonyítéka lehet az ősrobbanás, ami vagy a buborékok érintkezésekor, összeolvadásakor, vagy kettéválásakor jöhet létre, míg egy másik elképzelés szerint olyankor, amikor egy buborék a nemlétezés állapotából a létezés állapotába kerül, és a semmiből jelenik meg.
Bránvilágok
Egy másik elmélet szerint a bránok rejtheti a párhuzamos világokat, és ezek között a bránok között, ha nagyon apró valami, akkor át is tud szivárogni ezekbe az alternatív univerzumokba.
A Princeton Egyetem kutatói szerint a bránokból felépülő világ kvantumfizikai szinten igen furcsán viselkedik, melyek utalhatnak más, velünk szembenálló, a mi világunkra ráható világok létezésére.
Ezek a bránok kapcsolatban állhatnak egymással akár más-más dimenziókon keresztül is. Ez is megmagyarázhatja a sokak által vitatott kvantum összefonódás rejtélyét.
Szubatomikus világegyetemek
A kvatumvilágban olyan ismeretlen folyamatok zajlanak, melyek alapjaiban mondanak ellent az általunk ismert standard fizikai törvényeknek és modelleknek. Ez pedig sokak szerint azt jelezheti előre, hogy szubatomi szinten külön, önálló fizikai törvényekkel rendelkező úgynevezett kvantumvilágok alakulhattak ki.
Ha tovább gondoljuk a dolgokat, akkor talán a mi világunk is egy ilyen kvantumvilág egy szeglete, és valójában egy hihetetlenül nagy világ apró kis részecskéjének egyetlen "szelete" vagyunk.
Félelmetes belegondolni, hogy ilyen tekintetben, ha ez így van, valójában megdöbbentően aprók vagyunk, és egy kozmikus tudat, vagy valamiféle felsőbb entitás részei lehetünk.
Matematikailag megtervezett világok
Sok jel utal arra is, hogy az univerzum egy nagyon precízen megtervezett matematikai egész. Egy olyan alkotás, mely strukúrákból áll, olyan jól leírható elemekből, melyekből minden kiszámítható.
Vagyis a világunk egy intelligens tervezés keze nyomát viseli magán. Ez lehet maga Isten vagy más, teremtő kozmikus erő.
Az univerzumról alkotott matematikai modellek kimondják, hogy nem csak a mi világunk létezik. Sok összefüggés ugyanis kérdéses, és nincs értelme egészen addig, míg az elméletbe és az egyenletekbe be nem vezetjük matematikai módon a több univerzum létének lehetőségét.
OSZD MEG másokkal is!




Meghalt, majd egy másik dimenzióból visszatérve megdöbbentő üzenetet hozott



4-es stádiumú rákban halt meg, majd egy másik dimenzióból újra visszakeveredett a testébe, hogy valamit elmondjon az embereknek.
Olyan elképesztő történetet írunk le, mely bár rendkívül megosztó, mégis nagyon sokan hisznek benne. Egy nő, Anita Moorjani ugyanis olyan dolgokon ment keresztül, melyek a paranormális világ, és így a túlvilág létét is erősen alátámaszthatják.
Ha egy kis része is igaz annak amit mondott, akkor bizonyos, hogy vannak más világok is a miénken kívül, és olyan párhuzamos dimenziók, melyek kaput képeznek eme világok között.
Anita 4-es stádiumú rákban szenvedett már egy jó ideje, mígnem végül nem bírta tovább. A teste feladta a küzdelmet, és a lelke is.
A nő Hodgkin-limfómában szenvedett. Közel 4 évet élt, illetve szenvedett így le, mivel egyre erősebb fájdalmai voltak, és a végén már elviselhetetlen volt számára a létezés is.
Az egész úgy indult, hogy egyik reggel felkelt, de nem tudott mozogni. Azonnal bevitte a férje a kórházba, ahol kiderült, hogy négyes stádiumú limfómája már igen súlyos szakaszába ért.
A szervei elkezdtek leállni, és már nem bírták a megterhelést sem.
mindenki azt gondolta, hogy már soha többé nem kel fel.
Mindennek ellenére elmondása szerint mindenre emlékezett, ami körülötte történt. Olyan dolgokat is látott, amit mint később kiderült, nem is láthatott, mégis hajszálpontosan írta le az eseményeket.
Elmondta, hogy látta, amint testvére Indiából próbál kétségbeesetten hazajutni repülővel, és ahogyan a váróteremben beszél a férje az orvosokkal.
Olyan volt, mintha teljesen elhagyta volna a fizikai testét, és soha többé nem lett volna hozzákötve. Akire csak gondolt, hirtelen ott termett a közelében, mintha valamiféle teleportációt hajtott volna végre.
Úgy érezte, mintha a lelke egy asztráltestként lett volna jelen, és szétterjedt volna a világban.
Mindent érzékelt, látott, és hallott.
Egyik legfőbb üzenete az volt, melyet végül magával hozott a túlvilágról és abból a párhuzamos dimenzióból, amiben jelen volt, hogy minden ember különleges, és nem is vagyunk sokan tisztában azzal, hogy lelkünk, szellemünk mekkora dolgokra képes.
Be vagyunk zárva egy fizikai testbörtönbe, de a lelkünk örök és olyan dolgokat képes véghez vinni, amit itt a fizikai valóságban csodának vagy varázslatnak hívnánk.
Anita ugyanakkor azt is elmondta, hogy minden ember tudata valójában egy hatalmas, kollektív tudat egy része. Ezért van az, hogy a túlvilágon járt emberek, és általában véve a szellemek képesek érzékelni más emberek fájdalmát, a világ érzéseit és hangulatát.
Mivel minden egyetlen kozmikus tudatból táplálkozik, onnan merít.
Amikor a nő felébredt, tudta, hogy nem jött még el az ideje. Pár nap alatt 70%-ot zsugorodtak a tumorjai, és 5 héttel az egész halálközeli élményt követően teljesen rákmentesnek nyilvánították őt.
Ezeket papírokkal, orvosi dokumentumokkal tudta igazolni, hogy a hitetleneket is meggyőzze.
Elmondta, hogy eleinte nem is akart visszatérni, de a túlvilágon azt mondták neki, hogy most, hogy megtudta a teljes igazságot a világról, és az életről, menjen vissza a testébe, gyógyuljon fel, és éljen teljes életet.
Mindannyiunkban ott van az élni akarás, és az a mérhetetlen erővel rendelkező lélek, mely olykor még testbe zárva is csodákra képes.
OSZD MEG másokkal is!




Párhuzamos világokba nyithattak kaput a Nagy Hadronütköztetőben?



Lehetséges, hogy megvan a kvantumfizika legnagyobb rejtélye.
A kvantumvilág és a fizika mindig is egy érdekes kapcsolatban volt egymással. A kvantumvilág ugyanis igen sok szempontból teljesen furcsán működik.
Mondhatni vannak olyan aspektusai, ahol szöges ellentétben áll az általunk eddig ismert és taglalt, valamint tanított fizikai ismeretekkel.
Vannak olyan kvantumösszefonódások, melyet nem lehet megmagyarázni, legalábbis az általános fizikai modellt figyelembe véve képtelenség. Ez egyes tudósok és szakemberek szerint egy olyan tényező, ami utalhat arra, hogy más, eddig ismeretlen világok is létezhetnek.
Ráadásul ezek a világok a miénkkel párhuzamosan léteznek, csak egy másik síkban. A síkok tökéletesen fedésben vannak egymással.
Vagyis lehet, hogy a szobád valójában ugyanabban a pillanatban egy mészárszék is a 16. században, és egy laboratórium a 24- században.
A kvantumösszefonódás lehetővé teszi a részecskék közötti kapcsolatot anélkül, hogy fizikailag össze lennének kötve. Ezt egyfajta ismeretlen háló közvetítheti, vagy valamiféle rejtett erőtér, mely sokak szerint összefügghet a párhuzamos világokat alkotó részecskeszövetekkel.
Egyesek szerint a Nagy hadronütköztetőben az elmúlt években elvégzett kísérletek egyértelműen bebizonyították: léteznek párhuzamos világok.
Korábban ott dolgozó fizikusok is számoltak be különös eseményekről, és arról, hogy az ott dolgozók a tűzzel játszanak, és fogalmuk sincs, milyen világokba nyithatnak egyes kísérletekkel átjárót.
Ha pedig ezeket a kapukat nem sikerül bezárni, és onnan átjön valami, akkor csak az Isten állíthatja meg, vagy még az sem. De hogyan is lehetett ezt elérni, létrehozni?
A Nagy Hadronütköztetőben egy 27 kilométer hosszú alagútban protonokat, ólomionokat keringhetnek.
Ezek egy idő után összeütköznek. Az összeütközés pillanatában történő eseményeket és felszabaduló energiákat vizsgálják a tudósok és számtalan kérdésre keresik a választ, amit hétköznapi ember nem tud, illetve nem ért hozzá.
Az anyag és antianyag nagyságrendi különbségére akartak választ kapni, de idő közben extra dimenziók létére utaló bizonyítékokat is feltártak.
Egyesek azt állították, hogy a felelőtlen tudósok észre sem vették, de meg nyitottak egy kaput az egyik párhuzamos világhoz. Ez azonban nem ott történt meg, ahol a tudósok azt várták.
Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy interdimenzionális lények alakjai sejlettek fel egy ízben az egyik ilyen néhány másodpercre megnyitott átjáróban.
Ha ez igaz, akkor akár egy dimenziókon túli civilizációval is felvehetjük a kapcsolatot, vagy akár le is rohanhatják a bolygót, ha nem elég óvatosak a tudósok.
Egyelőre nem nagyon ismerjük a rajtunk kívüli világokat, de a CERN, és más, részecskékkel foglalkozó kísérleti rendszerek napról napra megpróbálnak közelebb jutni ezekhez az extra dimenziókhoz.
OSZD MEG másokkal is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése