2018. december 21., péntek

Elérkezett az idő, hogy lelepleződjenek a sátánista elit borzalmas bűnei


















Elérkezett az idő, hogy lelepleződjenek a sátánista elit borzalmas bűnei


Az emberek túlnyomó része még mindig nem vette észre, hogy mi zajlik a világban, mert úgy tűnhet számukra, hogy minden rendben van, miköz...

Az emberek túlnyomó része még mindig nem vette észre, hogy mi zajlik a világban, mert úgy tűnhet számukra, hogy minden rendben van, miközben a sötét erők megpróbálják folytatni civilizációnk elpusztítására irányuló tervük végrehajtását.

Bár a globális hatalmat birtkoló zsarnokok jótevők és emberbarát humanisták csoportjaként kívánnak feltűnni, a sötét oldal a magas rangú társadalmi csoportokkal és befolyásos családokkal együtt a legnagyobb titokban gyermekkereskedő hálózatokat hozott létre, ezért nagyon fontos, hogy meglássuk a valóságot.

Mit mondhatunk Hollywoodról, a leghatalmasabb filmpropaganda-gépezetről, ahol mostanában került napvilágra, hogy sok színészt saját ügynökeik, producereik és rendezőik zaklattak, megerőszakoltak és bántalmaztak, hogy megzsarolják és az elfajzott elit személyes játékszereivé tegyék őket?

De nem csak Hollywood sötét világára derül fény, hanem az egyházi körökön belüli kiterjedt intézményes hálózatra is.


Vagy mit mondhatunk az arisztokráciáról és az elit tagjairól, akiket hűségesen és odaadóan szolgálunk, ám akik szintén érintve lehetnek a megszámlálhatatlan bűnben, gyermekek bántalmazásában, vámpirizmusban, sőt a világszerte egyre inkább terjedő sátánista kannibalizmusban?

És mi a helyzet a Bohém Erdő társasággal, ahol az elit és a vezetők sátáni üzelmeket folytatnak és rituális áldozatokat mutatnak be? Lehetséges, hogy még ma is űzik ezt a rémisztő fekete mágiát és boszorkányságot, miközben beteges aberrációikat osztják meg egymással?

Ezért a mostani dokumentumfilmünkben figyelmeztetni szeretnénk minden normális gondolkodású embert, aki velünk tart, hogy vigyázzon magára a mostani sötét korban, amelyben annyi labilis, zavart és mániákus ember van, akik ráadásul igen magas hivatali, vállalati, politikai és kormányzati pozíciókat töltenek be, hogy különféle károkat okozhassanak.



"Útban Sion felé" - A "Kiválasztott nép" hazugság leleplezése





Az "Útban Sion felé" egy baptista lelkész, Steven Anderson dokumentumfilmje, amely bemutatja, hogy a keresztények végre ráébred...

Az "Útban Sion felé" egy baptista lelkész, Steven Anderson dokumentumfilmje, amely bemutatja, hogy a keresztények végre ráébrednek, hogy a cionisták becsapták őket, függetlenül attól, hogy keresztények vagy zsidók.

Végül felismerik, hogy a judaizmus egy sátánista kultusz, amely vallásnak mutatja magát. Az igazi szövetség Isten és közöttük, vagyis a Krisztusban hívők között van.

A Scofield Biblia megtévesztette őket, amelyet a cionista bankárok finanszíroztak és támogattak. A keresztény cionista lelkipásztorok, mint John Hagee, Benny Hinn és Joel Osteen hitehagyók és árulók. A cionistákat támogató amerikai politikusok, mint Barack Obama, Hillary Clinton, Ted Cruz, Scott Walker és Rand Paul szintén árulók.

Amikor a keresztények ezt felismerik, meg fogják érteni, hogy a Belbiztonsági Minisztérium és az NSA azért vannak, hogy megvédjék a Federal Reserve Bankot és a cionista politikai intézményt az amerikai nép haragjától, amikor rájönnek, hogy az országukat ellopták tőlük. A terrorizmus a CIA és az FBI által gyártott ürügy.


A dokumentumfilm legjobb része, amikor Anderson három zsidó rabbival készít interjút, akik bevallják magukról, hogy pojácák. Az egyik tagadja, hogy a zsidók ölték meg Krisztust. Anderson egy olyan zsidó tudós könyvét idézi, aki elismeri, hogy ez nem csak igaz, hanem azt is állítja, hogy Krisztus "káromkodó és bálványimádó" volt, aki megérdemelte, hogy megöljék!

Egy másik rabbi szerint minden erkölcs viszonylagos. Ha egy társadalom elfogadja a lopást, akkor a lopás rendben van. Milyen vallás ez? Ez bizonyára számtalan zsidó viselkedését megmagyarázza.

Megtudjuk, hogy a zsidók nem hisznek a Tórában (Ószövetség), és nem hisznek a Pokolban. Elutasítják Krisztust mint "bukott Messiást", és úgy hiszik, hogy az igazi Messiás (vagyis az Antikrisztus) "nagy harcos" lesz, aki le fogja győzni a zsidók ellenségeit és elhozza a zsidó világ hegemóniáját, vagyis a "békét".

Anderson hangsúlyozza, hogy a judaizmus lényegében keresztényellenes. A kereszténység tanítását tiltják Izraelben. A keresztények nem válhatnak izraeliekké. A Biblia szerint a Dávid Csillag Molochot (az alvilág istene) képviseli.

Izrael támogatásával a keresztények részt vesznek az istenkáromlásban, és elszenvedik Isten haragját. Vajon az USA élvezi Isten áldását amiért Izraelt támogatja? Éppen ellenkezőleg.

A dokumentumfilm bemutatja, hogy a zsidó sátánizmus (kabbala) beszivárog a keresztény tanításokba azon hit formájában, hogy Isten inkább androgün (kétnemű), mint férfias. Valójában Baphomet (sátán) az, aki androgün.

Az utolsó tíz perc megerősíti, hogy a kereszténység a "mennyei Jeruzsálem" szellemi birodalmáról szól, amely meghatározza a földi királyságot. Az ember igazi boldogsága és üdvössége abban rejlik, hogy a spirituális értékeket tekinti a legfontosabbnak, különösen embertársainak szeretetét.

Remélhetőleg minden keresztény megnézi ezt a dokumentumfilmet és felismeri az igazságot. A legtöbb zsidót megtévesztették és manipulálták. Ők is felszabadulhatnak a mentális rabszolgaság alól, amely maga a judaizmus.

Az emberiség a szabadkőművességen és a zsidó kabbalán alapuló sátánizmusba süllyed.

De szerencsére a keresztények megtudhatják, hogy a judaizmus és a cionizmus báránybőrbe bújt farkasok. (1)

Útban Sion felé" - teljes film 2018



Szokatlan dátumok és események a 2016-os szökőévben - 666, Új Világrend, II. Erzsébet, új vallás és sátáni kultusz


Most a sötét és bizonytalan 2016-os évben erősebben kell harcolnunk és sürgősen erőfeszítéseket kell tennünk, mert fogy az idő. A legnehez...
Most a sötét és bizonytalan 2016-os évben erősebben kell harcolnunk és sürgősen erőfeszítéseket kell tennünk, mert fogy az idő. A legnehezebb időszakban élünk, és tennünk kell valamit azért, hogy felszabadítsuk magunkat.

Fontos tudni, hogy 2016 szökőév, amely konfliktusokkal, meghatározásokkal és változásokkal teli év lesz. Lehet, hogy ez a nehéz 2016-os év beigazolja a népi mondást: "A szökőév katasztrofális év"?

Lehet, hogy ebben az évben sok váratlan esemény történik majd, ha felidézünk olyan baljós dátumokat, mint a Londont leromboló tűz 1666-ban vagy különleges dátumokat, mint az angol királynő megkoronázása. Lehet, hogy készülnek valamire, miközben az emberek pszichológiailag alszanak?

Nyilvánvaló, hogy valami szokatlan dolog érzékelhető a kabbalában a 666-os számmal kapcsolatban. De miért találjuk meg diszkréten kódolva a 666-os számot különböző dátumokban, amelyek annyira pontosan egyeznek?


Alcyon-Plejádok 39/1.: 2016, szökőév, június, 666, NWO, II. Erzsébet, új vallás, sátán kultusz



Sátánizmus, globális diktatúra, krízis Spanyolországban, Latin-Amerika, Trump


Létezésünk legnehezebb pillanatait éljük, mert mindent az igazságtalanság fémjelez. Számtalan árulás, összeesküvés történik, olyan emberek...
Létezésünk legnehezebb pillanatait éljük, mert mindent az igazságtalanság fémjelez. Számtalan árulás, összeesküvés történik, olyan embereket gyilkolnak meg, akik csupán tiszta érzésből akarták a legjobbat adni magukból, szolgálva, segítve, hogy ezáltal jobb világot hozzanak létre.

De most már mindennek meghatározott célja van és az önzés, a kapzsiság, a hatalomvágy uralkodik. Ezeket azoktól örököltük, akik teljes büntetlenséggel kormányoznak a sötétség nevében.

De miért válnak napról-napra komolyabbá a nehézségek? Talán van valamilyen titkos terv, melyet azért hoztak létre, hogy bevégezzék az emberiséggel, de nem azt?

Lehet, hogy ezen a jól eltervezett programon belül akarják létrehozni a Szakadás Energiát, amely káosszal és rettegéssel árasztja el az egész bolygót?


Ezenkívül mit mondhatunk az egyre inkább nyílttá váló sátánizmusról, amelyet már kormányzati szinten terjesztenek és ez teljesen normálisnak számít? Odáig mentek, hogy még templomokat is állítanak a kultuszuknak és a pogány, sátáni istenségeiknek. Arra törekszenek, hogy belénk ültessék az ősi hitüket, amely démonikus és ritualista entitásokat tisztel és ahogy mindig is tették, kihasználják a különleges, kabbalisztikus dátumokat és véráldozatot mutatnak be a szörnynek.


Sátánizmus, globális diktatúra, krízis Spanyolországban, Latin-Amerika, Trump









A Pentagon készen áll arra, hogy az Egyesült Államok nácionista gazember rezsimje ellen fellépjen



Az amerikai nácionista gazember rezsim elszigeteltsége elérte azt a pontot, amikor a Pentagonnak cselekednie kell, ha meg akarja menteni a...
Az amerikai nácionista gazember rezsim elszigeteltsége elérte azt a pontot, amikor a Pentagonnak cselekednie kell, ha meg akarja menteni az Egyesült Államokat a rendszer kaotikus összeomlásától. Sehol sem volt ez világosabb, mint az ENSZ szavazás során a múlt héten, amikor csak Kanada, az Egyesült Államok és Ukrajna szavazott az oroszok által beterjesztett nácizmust és más rasszista ideológiákat elítélő határozat ellen.
http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_11_23/Puskov-el-telte

Stephen Harper Kanada miniszterelnöke, és Barack Obama amerikai elnök ezzel aláírták a saját elfogatóparancsukat a náci gyilkosok ezen nyílt támogatásával. Obama hangsúlyozta a múlt héten, hogy 120 millió dollár értékű fegyver szállításával támogatja a neonáci milíciákat Ukrajnában, amerikai kormányzati források szerint. "Írországon keresztül, a Boriszpili repülőtéren (Kijev közelében Ukrajnában) több ezer puskát, aknavetőt és pisztolyt fognak kapni," - mondta el az amerikai forrás.

Undorral reagálva az Obama gazember rezsim gyilkos akcióira, a CIA most már többnyire azon frakció irányítása alá került, melynek az egykori CIA igazgató, William Colby (1) volt a vezetője. Colbyt 1996-ban a Bush náci CIA Műveleti Igazgatóság frakció gyilkolta meg, de hívei most visszavették az irányítást, CIA és Pentagon források szerint.


A múlt héten kapcsolatba léptek a Pentagon Központi Parancsnokságával, és arra kérték őket, hogy tegyenek lépéseket a nácionista csaló rezsim ellen, amely elbitorolta az Egyesült Államok Köztársasága feletti hatalmat.

A Pentagon felső vezetői azt válaszolták, hogy ők a költségvetési megszorításokkal és más ügyekkel vannak jó előre elfoglalva, és egy jó okot kértek arra, hogy beavatkozzanak az amerikai belpolitikai folyamatokba.

Az első kérdés, amit fel kell tenniük, hogy ők is megértsék, hogy valójában kiknek is dolgoznak? A P2 szabadkőműves páholy magas rangú vezetői szerint, akik egészen mostanáig a nácionistákkal szövetkeztek, az amerikai csaló kormányt jelenleg három ember irányítja. Ezek Jeb Bush (a Bush/Sherff/Pierce/Pecce klán jelenlegi vezetője), David S. Cohen pénzügyi államtitkár, és Benjamin Netanjahu Izrael miniszterelnöke. Ezeknek az embereknek nincs más jövőképe, csak a 3. Világháború kirobbantása, és az emberiség 90 százalékának megölése annak érdekében, hogy megőrizzék okkult sátáni hatalmukat.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jeb_Bush
http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/Pages
http://hu.wikipedia.org/wiki/Benjámín_Netanjáhú

Ők irányítják az adósrabszolgaság eszközeként ismert amerikai dollár létrehozását és forgalmazását.

Ez a három pszichopata, és nácionista összeesküvő társaik irányítják a hatalom öt következő eszközét: az IMF-et, a Világbankot, az ENSZ-t, a Federal Reserve Board-ot, és a Pentagont, a P2 források szerint.

A BIS (Svájci Bank), a skót szertartásos szabadkőművesek (brit birodalom), a P2 szabadkőművesek (Vatikán és maffia), a Keleti nagy páholy (francia birodalom), és a Thule Társaság (Németország és Észak-Európa) már nem működik együtt a nácionistákkal, ezen titkos csoportok különböző forrásai szerint.

Mivel az IMF-nek, a Világbanknak, az ENSZ-nek és a Fed-nek nincsen hadserege, most valóban a Pentagon vezetőinek kell eldönteni, hogy mit tegyenek a kitaszított rezsimmel Washingtonban, és a látszólagosan globális leányvállalataikkal, az ENSZ-el, az IMF-el, és a Világbankkal.

A másik dolog, amit a Pentagonban meg kell érteniük, ha ezt a csaló adósrabszolga rendszert eltávolítanák az Egyesült Államok irányításából, az amerikai átlag polgárok életszínvonala kevesebb mint egy év alatt könnyen megduplázódhatna.

Itt van egy részletes, reális magyarázata, hogyan lehet ezt elérni néhány egyszerű lépésben.

Először is, államosítani kell a Federal Reserve Board-ot, és meg kel kezdeni a kormány deviza kibocsátását a Fed adós bankjegyei helyett. Ez lehetővé tenné, hogy hatalmas tömegek dolgozhassanak, nagyobb lehetne a katonai költségvetés, ingyenes az oktatás, az egészségügyi ellátás stb. adók, vagy adósság nélkül.

Másodszor következhetne egy jubileum, az összes állami és magántartozás egyszeri elengedése. Ez gyakorlatilag megszüntetné a törlesztő részleteket, a diákhitelt, az államadósságot stb. egyik napról a másikra. A tengerentúli hitelezők, mint Kína felé az adósságok leírhatók lennének, miután úgy minősítenék, hogy az Amerikai Egyesült Államok Vállalat csődbe ment, és helyette visszaállították az Amerikai Egyesült Államok Köztrásaságát.

Harmadszor az eszközök újra elosztása. Ezt meg lehet tenni sok szempontból úgy, hogy ne büntessék a valódi vállalkozókat és a kapitalistákat. A könnyű dolog az lenne, ha Fortune 500 vállalat beltenyésztett családjainak kis csoportjától elvennék az irányítást, melyek titokban arra használták a hatalmukat, hogy adósság "pénzt" hozzanak létre a semmiből annak megszerzéséhez. Egy meritokratikus személyzettel működő kormányzati hivatal kezelhetné ezen vállalatok részvényeit az átlag amerikaiak javára. Továbbá jó ötlet lenne minden ember számára, aki ingatlant bérel, ha az a tulajdonába kerülne. Azoknak az embereknek, akik a bérbeadásból származó jövedelemből élnek, a bérleti díjjal megegyező kormányzati valutát fizetnének.

Negyedszer, a jövőre vonatkozóan létre kell hozni egy tervet. Bármely társadalom, amely nem rendelkezik jövőképpel, hogy hová akar eljutni a jövőben, az hanyatlásra és stagnálásra van ítélve. Helyre kell állítani az amerikai álmot, együttműködve minden amerikaival egy új, reális jövőbeli társadalmi cél érdekében.

Ötödször, terjeszkednünk kell az univerzumban. A források ellopása, és a hadiipar gazdagítása érdekében kreált háborúk helyett tegyük azt, amit tennünk kellett volna, és hozzunk létre egy Star Trek jövőt, és jussunk el oda, ahol ember korábban még sosem járt.

Az alternatíva, mellyel a Pentagon szembesül az, hogy tovább működik egy erkölcsileg és anyagilag csődbe jutott rezsim, amíg a kaotikus rendszer elkerülhetetlen összeomlása be nem következik. Ez egy matematikai bizonyosság, hogy az Egyesült Államoknak a jelenlegi úton egyirányú jegye van a pokolba.

Ha a Pentagon vezetői még mindig túl makacsok és rövidlátóak, hogy megértsék az Egyesült Államok valós helyzetét, csak arra van szükségük, hogy jól megnézzék, mi történik a világ többi részén.

A lényeg az, hogy Európa elhatárolja magát az amerikai szélhámos rendszertől. Németország, Franciaország és az Egyesült Királyság már nem szövetségese az Egyesült Államoknak a szó valódi értelmében. November 15-én Angela Merkel német kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök négy órát beszélgetett egyedül egymással.

Merkel folyékonyan beszél oroszul, Putyin kiválóan beszél németül, így nincs szükségük semmilyen tolmácsra. A két vezető és vezető kormányzati tisztviselők különböző észrevételeiből ítélve a héten a találkozó óta a fő vitatéma Németország csatlakozása volt a BRICS szövetséghez. Egyéb téma volt: Kelet-Európa orosz és német befolyási övezetekre történő felosztása, Ukrajna felosztása, német márka vagy euró használata az orosz gázért cserébe, és egy szabadkereskedelmi egyezmény a németek vezette EU, és az oroszok által vezetett Eurázsiai Gazdasági Unió között (2). A franciák is azt tervezik, hogy euróban, vagy francia frankban fizetnek az orosz olajért és gázért.

A britek szeretnének közel maradni angolszász társaikhoz az Egyesült Államokban és Kanadában, és hogy ezt elérjék, harcolni fognak azért, hogy eltávolítsák a nácionistákat, akik magukhoz ragadták a hatalmat, MI5 források szerint.

A másik lényeges dolog az, hogy az Egyesült Államok csaló rezsimje hamarosan elveszti Japánt. A nácionista rabszolga Shinzo Abe miniszterelnök kénytelen volt kihirdetni egy hirtelen választást december 14-ére. Mivel Abe diktatórikus hatalommal bír, és nem kell újabb két évig választást kiírni, az agymosott emberek nem tudják, hogy miért is tartják ezt a választást. A válasz az, hogy a szélsőjobbosok kényszerítették, akik dühösek lettek Japán kifosztása miatt a nácionista gengszterek nevében. Meg fogják ölni, ha nem mond le, jobboldali források szerint.

A szélsőjobbosok fenntartanák inkább az amerikai hadsereggel kötött szövetséget, és támogatnák az Egyesült Államok csendes-óceáni flottáját, de szeretnék, hogy a Pentagon tegyen valamit a bűnözőkkel Washingtonban.

Szintén a múlt héten volt egy 6.8-as erősségű földrengés Nagano prefektúrában, Japánban. Az epicentruma ennek a rengésnek ott volt, ahol egy hatalmas japán földalatti bázis található. A bázis a 2. Világháború alatt épült, és fel volt/van szerelve a kormány, a katonai vezetés, az NHK országos műsorszóró hálózat és más elit emberek számára arra az esetre, ha a szövetséges erők elfoglalták vagy megsemmisítették volna Tokiót. Elég valószínű, hogy ezt a bázist megsemmisítették, hogy elvágják az összeesküvés egyik menekülési útvonalát.

Egy másik kulcsfontosságú USA szövetséges, Szaúd-Arábia is a BRICS felé közeledik, orosz források szerint. A G20 találkozó során a szaudi koronaherceg Salman bin Abdulaziz Al Saud sok időt töltött Putyin orosz elnökkel. Beszélgetésük lényege, hogy a közelmúltban csökkentették az olajárakat, melynek célja, hogy az amerikai palaolaj termelés versenyképessége csökkenjen, és ne az oroszoké. Megvitatták egy muszlim szövetség létrehozásának lehetőségét oly módon, hogy az ne sértse az orosz energetikai és katonai érdekeket a régióban.

A Pentagon vezetőinek továbbá azt is meg kell érteniük, hogy az Egyesült Államok időjárási hadvsielésnek van kitéve titkos, de hatalmas erők részéről, akik szeretnék megszabadítani az országot a sátáni irányítástól. Ezért csapott le Amerikára a rekord hideg, amint Obama elkezdte hangoztatni a hamis globális felmelegedés propagandát. Ez az időjárási hadviselés folytatódni fog, és még intenzívebb lesz, amíg a rendszerváltás be nem következik. Végül hadd fejezzem be néhány jó hírrel. Az első, hogy a Toyota Motors és a Honda is bejelentette, hogy hidrogén üzemű autókat kezdenek értékesíteni jövőre. A másik, hogy terveket jelentettek be víz alatti városok építéséről az új Vízöntő kor reményében, mely pirkadni készül.



Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könysorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.





Kegyetlen valóság - Egy férfi bevallotta, hogy 675 embert áldozott fel sátánimádó rituálék során


Egy fiatal ghánai férfivel készült interjú jelent meg a legnépszerűbb videó megosztó portálon, és egy olyan megdöbbentő dologról beszélt,...

Egy fiatal ghánai férfivel készült interjú jelent meg a legnépszerűbb videó megosztó portálon, és egy olyan megdöbbentő dologról beszélt, amit a legtöbben teljesen elképzelhetetlennek tartanak a mai világban, és tagadják, hogy valóságos lenne: az aktív sátánimádatról a modern korban.

A férfi, aki körülbelül a 30-as éveiben jár leírja, hogyan használt fel 675 embert az elmúlt 17 év során áldozatként a "Hazugság Atyjának", akivel elmondása szerint aktív kapcsolatban áll. Miután a férfi egy "teljesen spirituális családba" született, azt mondja, hogy szinte a születése óta a Sátán barátja.

De ahhoz, hogy fenntartsa ezt a kapcsolatot, a férfi szerint a pokol istenének emberi életek formájában köteles fizetni. A 675 ember többsége, akiket feláldozott olyan gyerekek voltak, akiket orvosok és ápolónők adtak neki, akik egy titkos csoport tagjai voltak.

A Sátánnal való kapcsolata során a férfi szerint rendelkezésére állt 664 démoni szellem, akik segítettek neki mindenféle gonosz cselekmény végrehajtásában. Sok ilyen gonosz szellemnek van neve, mondja, és tetszés szerint meg lehetett őket hívni, akiket a Sátán inspirált.


Sok "lelkipásztor" sátánimádó, akik aktívan becsapják követőiket

A férfi szerint egyáltalán nincs egyedül. Nagyon sok ember imádja a Sátánt ott, ahol él, köztük sok úgynevezett "lelkipásztor", akik valójában csak a Sátán álruhás ügynökei. Körbejárnak és Krisztus üzenetét hirdetik, miközben valójában gonosz ügynökök, akiknek feladata a követőik megtévesztése.

Néhány ilyen "lelkipásztor" azt állítja, hogy csodákat tesz, mondja, de vagy nem működik, vagy nem tart sokáig. Egy gyakori "csoda", a "gyógyító víz" osztása, melyről azt állítják, hogy az kigyógyítja az embereket a betegségből és kiszabadítja őket a rabságból. Bizonyos esetekben először a "gyógyító víz" működik, majd visszatér a szenvedés.

Az alábbi videóban beszél a férfi a Sátán barátáságáért végzett emberáldozatokról.



OTWINOKO SHOW - I HAVE KILLED 675 PEOPLE FOR RITUALS



Egy volt nemzetközi bankár bevallotta, azt a parancsot kapta, hogy gyerekeket áldozzon fel az elit által rendezett partikon


Ronald Bernard egy holland vállalkozó, akit üzleti kapcsolatai hamar a pénzügyi elit világába repítették. De minél mélyebbre került ebben ...
Ronald Bernard egy holland vállalkozó, akit üzleti kapcsolatai hamar a pénzügyi elit világába repítették. De minél mélyebbre került ebben a világban Bernard, annál szörnyűbb lett. A De Vrije Media közreműködésével készült interjúban Bernard részletezi ezt a sötét és elkeseredett elit társadalmat, amely elmondása szerint embereket áldozott fel és ünnepelte a pusztítást.

Az interjúban a Bernard által elmondottak teljesen őrültnek és gonosznak hangzanak. Sőt, ami mindebből kirajzolódik, akár lehet kitalált dolog is. Azonban némi háttérkutatás után kiderült, hogy Bernard valóban az, akinek magát mondja. (1)

Emellett Pascal Roussel, a pénzügyi világ egyik bennfentes embere a "The Divine Trap" című könyvben írt a Bernard által elmondottakhoz hasonló tapasztalatokról. (2)
Amint a De Vrije Media megjegyzi, amikor Roussel előadást tartott Franciaországban a könyvéről, az egyik volt francia elnök is jelen volt. Ezután egy levelet írt Rousselnek, amelyben kijelentette: "Minden, amit a könyvében ír, az igazságon alapul". Tény, hogy alig van bárki is, aki úgy véli, hogy ez az igazság, miközben több köze van ennek a súlyos valósághoz és a CIA által bevezetett sikeres "összeesküvés" címkézéshez, ami nagyon megnehezíti, hogy komolyan vegyék az "értelmes" emberek körében. (3)
Bernard azt mondja, hogy nehezen menekült meg ebből a világból, és azóta egy új banki rendszeren dolgozik, hogy küzdjön a züllött bankszektor elit keménykezű taktikái és határtalan gazdagsága ellen.
Az interjúban Bernard részleteket oszt meg arról, hogy ennek a banki társadalomnak a tagjai kimondhatatlan bűncselekményeket követtek el emberek, köztük gyermekek ellen, hogy teszteljék és zsarolják őket.
"Figyelmeztettek, amikor beléptem -, ne tedd ezt, hacsak nem tudod a lelkiismeretedet 100% -ban a fagyasztóba tenni. Akkor hallottam magam nevetni, de egyáltalán nem volt vicces."
Szerencsére ez a korábbi elit bankár feltörte a "fagyasztót," mielőtt a dolgok túl komolyra fordultak volna.
"Kiképzés alatt álltam, hogy pszichopatává váljak, de nem sikerült."
Az interjúban Bernard leírja, hogy ő és pénzügyi terrorista csoportja hogyan döntötték be az olasz gazdaságot, társaságokat juttattak csődbe, amelyek öngyilkosságokhoz és pusztításhoz vezettek - amelyek mindegyikét megünnepelték.
"Az egyik kollégám azt mondta: 'Ronald, emlékszel erre az ügyre az olasz lírával? Emlékszel azokra az ügyletekre, amelyekben a líra nagymértékű dömpingje volt, ami csökkentette a pénznem értékét, ami Olaszországban olyan csapást mért a társaságokra, hogy csődbe mentek?'

Aztán azt hallod a tőzsdén: 'Emlékszel a lírával kapcsolatos sikeres üzletre?' Aztán azt mondják: 'Tudtad, hogy a tulajdonos öngyilkosságot követett el és maga mögött hagyta a családját?'


És akkoriban nevettünk rajta. Ha ha ha, valójában mindannyian. Lenéztük az embereket és kigúnyoltuk őket. Ez csak egy termék volt, hulladék, minden értéktelen szemét volt.


A természet, a bolygó, minden éghet és pusztulhat. Csak haszontalan paraziták. Mindaddig, amíg teljesítettük a célokat, amíg nőttünk.
"
A gazdaság manipulálása azonban csak a jéghegy csúcsa volt. Sötétebb dolgok is voltak.
"Hogy gondosan fogalmazzak, a legtöbb ember egy nem túl általános vallást követett. Ezek az emberek többségükben luciferiánusok voltak. És akkor bárki mondhatja, hogy a vallások tündérmesék, Isten nem létezik, és ez sem igaz. Nos, ezeknek az embereknek ez az igazság és a valóság, és valami olyasmit szolgáltak, amit Lucifernek hívtak."
"Én is kapcsolatban voltam ezekkel a körökkel, csak nevettem, mert számomra csak ügyfelek voltak. Ezért elmentem a Sátán templomaiba. Meglátogattam ezeket a helyeket, ahol szentmiséket végeztek meztelen nőkkel, szeszes italokkal és anyagokkal. És csak szórakoztatott. Nem hittem el ebből semmit, és nem tudtam meggyőződni arról, hogy valódi volt. Véleményem szerint a sötétség és a gonosz magukban az emberekben van."
"Szóval én egy vendég voltam ezekben a körökben, és nagyon örültem, hogy láthattam a meztelen nőket és a többi dolgot. Ez volt a jó élet. De aztán egy pillanatban, és ezért mondom el mindezt, meghívtak külföldre, hogy vegyek részt emberek feláldozásában."

Az interjú ezen pontján az elit bankár arról az utolsó cseppről beszél a pohárban, amely arra kényszerítette őt, hogy kijusson ebből az egészből - gyermekek feláldozásáról.
"Ez volt a töréspont. A gyerekek."
"Arra kérték, hogy tegye meg?" - kérdezi a riporter.
"Igen, de nem tudtam megtenni," - magyarázza Bernard. "Aztán lassan elkezdtem kiborulni. Gyerekként magam is elég sok dolgon mentem keresztül, és ez igazán megérintett. Minden megváltozott. De ez volt az a világ, amelyben találtam magam. Aztán elkezdtem visszautasítani a megbízásokat. Nem tehettem többé. Veszélyt jelentett számomra."
Az interjúban Bernard elmagyarázza, hogy ugyanazokat a taktikákat alkalmazzák világszerte a politikusok és a hatalmon lévők zsarolására.
"Ha valaki rákeres, akkor elegendő tanúvallomást találhat világszerte, ami bizonyítja, hogy ez nem egy Walt Disney mese. Sajnos az igazság az, hogy az egész világon több ezer éve ezt teszik. Egyszer tanulmányoztam a teológiát, sőt a Bibliában is találhatók hivatkozások ezekre a gyakorlatokra az izraelitákkal."
Nem kétséges, hogy mindaz, amit Bernard mond, igaz. De úgy érzi, a "sötétség" az emberekben van - akik utálják az életet.
"Ez a valóság. Úgy találtam, hogy amit a Biblia ír, és nem csak a Bibliában, hanem sok könyvben megtalálható, hogy valóban volt egy pillanat, amikor elkülönültek a fény megnyilvánulásától, amely során egy csoport a saját útját járta és intenzív gyűlölelet és haragot vitt magával."
"Azok, akik nem becsülik alá ennek súlyosságát, csak kevesen vannak. Mert ez egy megsemmisítő erő, ami utálja a bátorságunkat. Gyűlöli a teremtést, utálja az életet. És mindent megtesz, hogy teljesen elpusztítson minket. És ez az út az emberiség megosztására. Megosztani és legyőzni az igazságukat."
"Az emberiség a fény megnyilvánulása, vagyis az igazi teremtés. Mindaddig, amíg politikai pártok, a bőrük színe stb. szerint osztják meg őket - egy luciferiánus szemszögből -, addig elnyomják a teljes hatalmukat. Nem tudnak kiállni magukért, mert ha megteszik, akkor a luciferiánusok veszítenek. Ez a szörny, ez a mohó szörny eltűnik."
Mint azt mára sokan felismerték, az emberek megosztása az uralkodó osztály fő taktikája. Mindaddig folytatódik mindez, amíg az emberek az egymással való harccal vannak elfoglalva, és soha nem állnak meg, hogy úgy tekintsenek ezekre az uralkodókra, mint akik elvakították őket, akik a gyermekeiket használják fel a profit érdekében folyó háborúkban.
Függetlenül attól, hogy elhiszi valaki vagy sem azt, amiről Bernard beszél az interjúban, a megosztottság és a leigázottság hatásai körülvesznek bennünket és folyamatosan működnek. Ahogy Bernard megjegyzi, ennek a problémának a megoldása egyszerű - az egység.
"Egyesüljünk, jöjjünk össze, és ez az egész történet véget érhet. Ilyen gyorsan megtörténhet."
http
(1) - http://www.volkskrant.nl/economie/van-burger-tot-bankier-is-geen-fluitje-van-een-cen
(2) - https://www.amazon.co.uk/Divina-Insidia-Divine-Pascal-Roussel/dp/149498122X
(3) - https://cooperatiedevrijemedia.nl/real-big-money-revelations-by-an-insider-video/








10 megdöbbentő tény az emberiség történelméből - Fejlett civilizációk és az emberáldozat



Az emberiséget rendkívül intelligens fajnak tartjuk, amely számos civilizációt létrehozott a történelem során. Miközben nagyszerű eredmén...

Az emberiséget rendkívül intelligens fajnak tartjuk, amely számos civilizációt létrehozott a történelem során. Miközben nagyszerű eredményeket értünk el a felfedezések és újítások terén, a történelem jelentős része azt bizonyítja, hogy mítoszok alakították a gondolkodásunkat, amelyek vérszomjas istenekről és istenségekről szóltak, akiknek folyamatos kiengesztelésre volt szükségük emberáldozat formájában. Történelmünk tele van olyan félelmetes emberáldozatokról szóló történetekkel, melyek több száz vagy ezer évre nyúlnak vissza, és ami még megdöbbentőbb, hogy bizonyos helyeken még ma is élő gyakorlat.

A maja véráldozat

A Kolumbusz előtti korszak alatt a maják az emberi vér különös tápláló erejében hittek, amely képes életben tartani az istenségeket. A maják a szertartás során lefejezték az áldozatot vagy kitépték a szívét. A módszerek között szerepelt az áldozat nyilakkal történő lelövése, mély víznyelőbe dobása, egy halott nemes személlyel együtt való élve eltemetése. Áldozatként elsősorban hadifoglyokat használtak, de saját népükből, sőt a társadalom felső rétegéből vagy az ellenség vezetői közül is kerültek emberek feláldozásra.



Az azték emberáldozat

Az emberáldozat szintén egy vallási szertartás volt a Kolumbusz előtti időkben az azték civilizációban. A rituálé szokásos eljárása során az áldozatot a templom tetejére vitték, ahol négy pap egy kőlapra helyezte, majd egy ötödik pap vágta fel a testét egy kovakőből készült ünnepi késsel. Az áldozat szívét eltávolították és egy tálba helyezték, melyet az általuk tisztelt isten szobra tartott, míg a testét ledobták a templom lépcsőiről.

Inka gyermekáldozatok

A rituális emberáldozat inka gyakorlata Capacocha néven ismert. A gyermekáldozatra fontos események, például egy uralkodó halála vagy éhínség idején került sor. A kiválasztott gyereket a rituálé előtt rendszeresen fürdették, felhizlalták, koka levelekkel elkábították, finom ruhákba öltöztették és ékszereket adtak rá. Amíg elérték a temetkezési helyet, a gyerekek egy bódító italt kaptak, hogy minimalizálják a fájdalmukat, a félelmüket és az ellenállásukat. Majd megfojtották vagy fejbe ütötték őket, vagy egyszerűen csak otthagyták a szélsőséges hidegben öntudatlanul meghalni.

Gyermekáldozat Karthágóban

Karthágó hírhedt volt a gyermekáldozatairól. Egyes történészek azt állítják, hogy a Baal Hammon istennek felajánlott gyermekáldozatok gyakoriak voltak és kiemelkedő eseménynek számítottak, tekintve, hogy csecsemők és gyermekek maradványait nagy számban találták meg Karthágó területén.

Moche templom Peruban

A moche templomban talált megcsonkított, feldarabolt és eltemetett emberi maradványok bizonyítékként szolgálnak arra, hogy a moche kultúrában a háborús foglyokat rituálisan lemészárolták. Eddig mintegy 70 áldozatot találtak. Az áldozatokat meggyilkolták, közszemlére tették, később pedig gödrökbe dobálták. Az áldozati ünnepségek a moche művészetben is megjelentek, melynek során gyakran megkötözött, meztelen férfiak meggyilkolását ábrázolták. Papokat és papnőket jelenítettek meg, akik az áldozatok vérével megtöltött serleget ajánlanak fel természetfeletti lények számára. Az áldozatok csontjait a keselyűknek hagyták meg.

Tömeges női áldozatok Kínában

4000 évvel ezelőtt nyolcvan fiatal nőt áldoztak fel, akiknek a koponyáit a Shimao romoknál, egy neolitikus kőváros helyén, Senhszi tartomány északi részén tárták fel. Miközben a nők holttesteit nem találták meg, koponyáikon traumának és égésnek a bizonyítékai láthatók. Hogy miért került sor ezeknek a nőknek a tömeges feláldozására, még ma is ismeretlen, de a kínai régészek szerint etnikai konfliktus okozhatta a nők halálát.

Az indiai thugok

A "Thug kultusz" közel 500 éves történelemmel rendelkezik a szervezett gyilkosságok és az emberáldozatok terén. A thugokra először 1356-ban tettek utalást. Az 1830-as években ez az indiai titkos társaság több mint 30000 bennszülött embert és utazót fojtott meg, áldozatul Káli istennőjének, a "Sötét Anyának". Gyakorlóit kora gyermekkoruktól kezdve képezték ki a gyilkolás gyors, csendes módszerére, melynek során egy erős szövet hurkot szorítottak áldozataik nyakára.

A mapucse törzs

1960-ban a Valdivia földrengés vagy a nagy chilei földrengés volt a legnagyobb, 9,5-es erősségű földmozgás. Körülbelül 10 percig tartott, és az ebből eredő szökőár elérte Dél-Chilet, Hawaiit, Japánt, a Fülöp-szigeteket, Kelet-Új-Zélandot, Délkelet-Ausztráliát és az Aleut-szigetek déli részét. A bennszülött mapucse indiánok a földrengés során egy modern rituális emberáldozatot követtek el. Juan Pañán és Juan José Painecur (az áldozat nagyapja) levágta az ötéves José Luis Painecur karjait és a lábait, és a tengerpart homokjába szúrták, mint egy cöveket. A Csendes-óceán vize aztán a tengerbe sodorta a gyermek testét. A két férfi letartóztatását követően azzal magyarázta tettét, hogy "Kértük, hogy nyugodjon le a tenger és a föld."

A meztelen tábornok

Joshua Milton Blahyi , aki meztelen tábornok néven vált ismertté, egy korábbi haderőparancsnok, Roosevelt Johnson libériai hadvezér irányítása alatt szolgált. Blahyi az 1990-es évek elején az első libériai polgárháborúban elkövetett erőszakról és atrocitásokról lett közismert. Azt állította, hogy egy törzsi pap, és mindössze 11 éves volt, amikor részt vett az első emberáldozaton. Blahyiról azt mondták, hogy katonáit meztelenül vezette, csupán bakancsot és fegyvert viselt. Úgy vélte, hogy meztelensége megvédi őt a golyóktól. Blahyi azt állítja, hogy rendszeresen végzett emberáldozatot a harc előtt mondván: "Általában kisgyerek volt, valaki, akinek a friss vére kielégíti az ördögöt."

"Néha bementem a vízbe, ahol a gyerekek játszottak. Lemerültem a víz alá, elkaptam az egyiket, a víz alá nyomtam és eltörtem a nyakát. Néha balesetet okoztam. Néha csak lemészároltam őket."

2008 januárjában Blahyi bevallotta, hogy részt vett emberáldozatokban, egy alkalommal "egy ártatlan gyermek meggyilkolásában, akinek kitépték a szívét, melyet részekre osztottak nekünk, hogy együk meg."

Afrikai albínó áldozatok

Az afrikai rituálék és az albinizmusról alkotott spirituális elképzelések ártatlan férfiak, nők és különösen gyerekek brutális meggyilkolásához vezettek a boszorkányság és a babona, valamint a vagyon iránti kétségbeesés nyomán. Az albínókat különösen Shinyangaban és Mwanzaban üldözik, ahol a boszorkány orvosok az albínók testrészeinek lehetséges mágikus és babonás tulajdonságait hirdetik, különösen akkor, ha a végtagokat vagy a hajat egy bájitalban használják a boszorkány gyakorlat részeként.



A G20 találkozó totális vereség volt az összeesküvés, a Bush és Cohen bűnöző családok számára


A most véget ért G20 találkozó Ausztráliában teljes vereség volt az összeesküvés és tervei számára, több forrás szerint. Az összeesküvés m...
A most véget ért G20 találkozó Ausztráliában teljes vereség volt az összeesküvés és tervei számára, több forrás szerint. Az összeesküvés megpróbálta Ukrajnát ürügyként használni arra, hogy háborút kezdjenek Oroszország ellen abból a célból, hogy újjáépítsék a nyugati gazdaságot, és hogy hatalmon tartsák magukat. Ugyanakkor ehelyett a franciák, britek és németek elhagyták az összeesküvés ellenőrizte amerikaiakat, és csatlakoztak a bolygó túlnyomó többségéhez, hogy támogassák a BRICS szövetség új Marshall-tervről szóló kezdeményezését a Föld számára, a források szerint. A kísérlet, hogy lángra lobbantsák a háborús hangulatot, felhasználva Ukrajnát és az ISIS-t sehová sem vezetett a világ legtöbb vezetőjénél.

A BRICS és az APEC csúcstalálkozók hete végül a multinacionális vállalatok adócsalásának megállítására, és a szegénység, valamint a környzeti pusztítás felszámolása elleni küzdelemre fókuszált.

Ezenfelül az amerikai hadsereg azóta van sokkos és demoralizált állapotban, hogy egy első osztályú amerikai Aegis hadihajójukat béna kacsává változtatták a Fekete-tengeren az idén, francia és más jelentések szerint.
http://biztonsagpiac.hu/az-oroszok-alazzak-az-usa-t-a-fekete-tengeren


Ahogy egy orosz tábornok kifejtette, "minél bonyolultabb egy elektronikus rendszer, annál könnyebb megzavarni." A nyilvánvaló vonzata mindennek az, hogy az amerikai hadsereg magas szinten számítógépesített felszerelése elektronikusan teljesen megzavarható, így nem veszélyesebbek, mint egy hűtőszekrény. Olyan ez, mintha Arthur C. Clarke 1951-es "Felsőbbrendűség" (1) című sci-fi története vált volna valóra, mely egy hadseregről szól, mely elveszett, mert a nem tesztelt high-tech berendezéseikre támaszkodtak. Ez a történet valaha kötelező olvasmány volt az amerikai katonatisztek számára.

Mindenesetre az oroszok és mások is azt mondják, hogy amikor most az orosz haditengerészet egy flottát állomásoztatott a G20 Ausztráliában tartott találkozójának közelében, az amerikaiak válaszképpen féltek odaküldeni a saját flottájukat.

Ezen kívül részletes bizonyítékokat mutattak be a világ vezetőinek arról, hogy a Malajziai Légitársaság MH370-es járatának incidense (2) a floridai Bush és Cohen bűnöző család nukleáris zsarolása volt, P2 szabadkőműves és Pentagon források szerint. A Pentagon ezekre a kinyilatkoztatásokra a nukleáris erők újabb átszervezésével reagált annak érdekében, hogy megakadályozzák a további Bush/Cohen nukleáris terrort.

A P2 páholy szerint az Egyesült Államokat jelenleg hét bűnöző család vezeti. Ezen családok közül a Bush és a Cohen család az, amely most a világ népessége és a szabadság közé állt, mondta a P2 páholy forrása.

A Bush/Cohen keményvonalas frakció az összeesküvésen belül mára néhány rabszolgára csökkent, úgymint Abe japán, Abbott ausztrál, és e -sorok írójának mély sajnálatára Harper kanadai miniszterelnökre.

Abe visszatérve Japánba csak egy ellene történő lázadást talált a hatalmon lévő Liberális Demokrata és Komeito párton belül, japán jobboldali források szerint. Az Abe ellenes frakció már híreket szivárogtatott ki egy decemberi általános választásról, miközben Abe foggal-körömmel harcol, hogy megakadályozza ennek megtörténtét. A kormánykoalíció két nagy frakció, és az Abe-t támogató frakció között oszlik meg, mely gyorsan veszíti el a támogatottságát.
http://www.hirado.hu/2014/11/18/elore-hozott-valasztast-irt-ki-a-japan-kormanyfo/

Előrehozott választások Japánban


A legfrissebb számok azt mutatják, hogy a japán gazdaság éves szinten 1,6%-al zsugorodott a júliustól szeptemberig tartó negyedévben. Ez azt jelenti, hogy Japán hivatalosan recesszióban van, és az Abenomics kudarcot vallott. Sőt, az Abenomics már nem más, mint a japán nyugdíjak és egyéb pénzügyi eszközök fosztogatása, melynek célja az amerikai összeesküvés támogatása. Ha Abe-t eltávolítják, akkor vége a játéknak a Bush/Cohen nácionista frakció számára.

Ezért várhatóan nehéz belharcok lesznek az elkövetkező hetekben.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a múlt héten egy magas rangú Moszad tisztviselőt küldtek Tokióba, hogy találkozzon a Fehér Sárkány Társaság képviselőjével. Ezzel a tisztviselővel 2011 március 11-e, a Japán elleni szökőár és nukleáris támadás óta megszűnt a kapcsolat. Közvetlenül a terrortámadás után az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu felhívta a japán miniszterelnököt Naoto Kan-t azt követelve, hogy Japán adja át valamennyi amerikai kincstárjegy részvényét. Ha nem tennék, azzal fenyegetőzött, hogy elpusztítja az összes japán atomreaktort. Kan ennek megfelelően átadta a kincstári tanúsítványokat, és azt hiszem, hogy az összeesküvés úgy gondolta, hogy győztesen került ki.

De tévedtek. A Moszad ügynöke azt mondta, hogy Netanjahu és a többi felelős személy bűnvádi eljárással fognak szembenézni. Azt is elmondta, hogy nem lesz pogrom, de a Zsidó lakosság nagyon agymosott részét újra kellene oktatni a tényleges történelmi tényeket illetően.

A tény az, hogy a héber és a jiddis közép-európai germán, és nem közel-keleti nyelvek. Az egyetlen nép, mely indoeurópai nyelven beszélt az ókori Közel-Keleten a Hikszoszok voltak, akik egy kecske arcú lényt imádtak villás farokkal. Ezt a képet jelenleg a Sátánnal társítjuk. A júdeai nép, akiknek történetét a Tóra mondja el, arámi nyelven beszéltek.

A Hikszoszok betörtek Egyiptomba és egy ideig uralkodtak, és amikor kirúgták őket, egy csomó egyiptomi rabszolgát vittek magukkal. A hatása természetesen ezer évig az lett, hogy a Zsidók akaratlanul is rabszolgái egy sátánimádó ősi Hikszosz kultusznak. A Moszad ügynök azt mondta, hogyha a Zsidók ezt megtanulják, akkor végre megszabadulnak az évezredes rabszolgaságtól. (3)

A Moszad ügynök megkérdezte, hogy Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke miért annyira Izrael ellenes? El lett mondva, hogy Obama csupán az amerikai hadsereg szóvivője. El lett neki magyarázva, hogy az amerkai hadsereg dühös volt az olyan dolgok miatt, mint 911, és a USS Liberty incidens.
http://mult-kor.hu/cikk.php?id=17688

A Hikszosz/sátánista frakciót mára eltávolították mind Angliából, mind a Vatikánból, több forrás szerint. Ferenc pápa ezer pedofil papot távolított el az egyházból, megtisztította a Vatikáni bankot, és végett vetett a befolyásuknak a szervezetben.

Angliában, az olyan történetek, melyek egykor az "összeesküvés elmélet" távoli peremének számítottak, most jelennek meg az újságokban, sőt még a BBC-n is. A történetek magas rangú pedofil politikus, katonai és más figurákról szólnak, akik fiatal fiúkat erőszakolnak és gyilkolnak meg.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2835236/Was-Westminster-block-flats-scene-sex-parties.html
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11234001/Tory-MP-murdered-boy-at-orgy-abuse-victim-claims.html

A Scotland Yard már nyomoz, és tömeges letartóztatások várhatók, mondta az MI5 tisztviselője.

Ha az ugyanilyen típusú incidenseket az Egyesült Államokban és Európa többi részén is kivizsgálnák, akkor a szektások által elkövetett horror végre befejeződne.

Egy utolsó megjegyzés, hogy e sorok írójának felajánlottak egy első osztályú jegyet, hogy menjek az Egyesült Királyságba, és tanúskodjak a Michael Shrimpton tárgyaláson a 2012-es londoni olimpia elleni nukleáris fenyegetéssel kapcsolatban. Egy telefonhívás azonban figyelmeztetett, hogy a tárgyalás Tony Blair és más Bush csatlós által felállított csapda lehet az Egyesült Királyságban.
Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könysorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.




Hitler és a pápa hun dub



Drezda - A pokol napja 1.



Drezda - A pokol napja 2.




A szombati rabszolgatörvény elleni tüntetés idejére lezárják a Kossuth teret



A Magyar Szakszervezeti Szövetség december 8-ára tüntetést hirdetett, amivel a „rabszolgatörvény” néven híressé vált törvénymódosítás ellen tiltakozzanak. A tüntetést december 3-án hirdették meg, miután hétfőn Szatmáry Kristóf és Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselők benyújtották a törvénymódosító indítványt.
Kósa Lajos és Szatmáry Kristóf munkavállalók elleni törvényjavaslata a szombatot is munkanappá teszi. Tüntetésre hívunk mindenkit! 2018. december 8-án, 10 órakor találkozzunk a Jászai Mari téren és vonuljunk a Kossuth térre!” – írják a tüntetés Facebook-eseményében.
Csakhogy a rendőrség két nappal később, dececmber 5-én elrendelte, hogy a Kossuth teret és az azt északi oldalról határoló utcákat, reggel 6:00 és délután 14:30 között lezárják a lengyel parlament alsóházi elnökének, Marek Kuchcinski látogatása miatt – vele egyébként alig néhány hete találkozott Kövér László Lengyelországban. A rendőrség azal indokolja a döntését, hogy Kuchcinski nemzetközileg védett személy, akinek biztonságát a hatóságoknak kötelessége szavatolni.
Vagyis a délelőtt 10 órakkor kezdődő tüntetés résztvevői nem fognak bejutni a térre – persze, ha eltolják a redezvényt, akkor fél 3 után elméletben már semmi akadálya nem lesz, hogy a Kossuth térre menjenek.










A lezárás. Forrás: police.hu



Hamis messiás, Vilmos herceg esküvője, Bank of America és a denveri repülőtér


Egy fontos téma, amely egyre vitatottabb, a tudatlanságnak köszönhetően most új életmóddá válik. Nagyon sürgős állást foglalnunk ebben a k...
Egy fontos téma, amely egyre vitatottabb, a tudatlanságnak köszönhetően most új életmóddá válik. Nagyon sürgős állást foglalnunk ebben a kérdésben, mert ez a földönkívüli-sátánisták utolsó csatája. Azért harcolnak, hogy kontrollálják a testünket, az elménket és a pszichénket, ahogy most is sok millió ártatlan emberrel teszik, akik egyáltalán nem érzékelik az ezzel járó rosszat.

Ezenkívül ne felejtsük el, hogy a 2016-os évben járunk, amely a fenevad 666-os kabbalisztikus számával rezeg, ezért szándékoznak még több pusztítást okozni és közvetlenebbül megjelenni az emberiség előtt. Nem csupán az Új Világrend bevezetése sürgős számukra, hanem az új világvallásé is. Ez az elsődleges cél, bár sokan nem tudják, hogy mi áll e mögött a hamis doktrína mögött, mert már kontroll alatt tartják a világot a gazdaságon, az elnéptelenítésen, a tudományon és a technológián keresztül. Ugyanígy minden, amit ravaszul bolygó-mérnökségnek, geopolitikának, társadalom-mérnökségnek neveznek, most csak arra szolgálnak, hogy kontrollálják és véglegesen birtokolják a lelkeket, mert ez a végső cél.



Tiltott történelem - A sátán kultuszának világa


Az évszázadok során a nagy vallások és különféle ágaik sok vita tárgyát képezték, amely a mai napig folytatódik. Jamie Theakston az elism...

Az évszázadok során a nagy vallások és különféle ágaik sok vita tárgyát képezték, amely a mai napig folytatódik. Jamie Theakston az elismert és bevett hiedelmeken túlmutató kutatásba kezd, melynek során szó szerint és képletesen is a föld alatt próbál válaszokat találni a Sátán Egyházának rendkívüli történelmére.

A hatalmi rendszer nem kedveli, ha új bizonyítékok megkérdőjelezik az örökölt bölcsességet és kétségbe vonják az évtizedek és évszázadok alatt tényként elfogadott elgondolásokat. Az évek folyamán rendkívüli történeteket temettek vagy titkoltak el, és a bátor embereket, akik megpróbálták elmondani az igazságot akadályozták vagy megbélyegezték illetve mindkettőt tették. Jamie Theakston megpróbál a legmélyére ásni annak, hogy mit gondolunk, tudunk, menetközben alaposan megvizsgálva, megfontolva, tanulmányozva és elemezve ezeket.



tilttör3_5









David Wilcock - Titkos űrprogram, és Naprendszerünk 5 millió éves történelme



Az elmúlt néhány évben tudásunk a titkos űrprogramokról megsokszorozódott, köszönhetően az új bennfentesek érkezésének. Hatalmas mennyis...
Az elmúlt néhány évben tudásunk a titkos űrprogramokról megsokszorozódott, köszönhetően az új bennfentesek érkezésének.

Hatalmas mennyiségű tudattágító információ

A földönkívüliek több millió éve látogatják a Földet, és le is telepedtek itt.

Funkcionális portálok léteztek a Földön, természetesek és mesterségesek, melyek lehetővé tették, hogy a földönkívüliek meglátogassák a földi embereket különböző időpontokban. Ezek a legendák azóta mítosszá váltak, mint például a "tündérgyűrűk" jelensége.


Az embernek szövetségesei voltak különböző földönkívüli csoportok évezredekig, de egészen a 20. századig ez csak egy egyirányú utca volt. Ők jártak nálunk, de dem vittek bennünket haza.

A németek voltak az elsők, akik titokban kifejlesztették az űrutazási képességet az 1930-as évek kezdetén, köszönhetően részben egy újonnan kötött szövetségnek bizonyos földönkívüli csoportokkal, akiket a legtöbben nagyon negatívnak tartanak.

Miután a németek rájöttek, hogy miféle szomszédok voltak, a legkeményebb srác mellé akartak állni a blokkban a védelem kedvéért.
5 millió évnyi történelem

Túl a korai erőfeszítésen az emberiség első kézből fedezte fel a hihetetlen titkot: A Naprendszerünket már többször gyarmatosították földönkívüli csoportok legalább az elmúlt 5 millió év során.

Ezek a legrégebbi csoportok voltak a legfejlettebbek, és elérték az elképesztő 20 méteres magasságot.

Ez nem csak valami, amit elmondtak, hanem olyasvalami, amit kimenve meg tudtunk nézni azzal a technológiával, amit kaptunk.

Naprendszerünk tele van az ősi népek, az úgynevezett "Progenitorok" romjaival.

Elsősorban a holdak, aszteroidák felszíne alatt építkeztek a saját védelmük érdekében, az ellenségeik, és természetesen a kozmikus események ellen.

A magasan fejlett ősi technológia elképesztő  gazdagságát látjuk mindenhol, ahova nézünk. Ez korunk egyik nagy titka.
Az "Illuminátusok" azt állítják, hogy ezen csoportok egyikének leszármazottai
Egyre több ember ismeri fel, hogy valóban létezik egy erős, világméretű csoport, amely magát az Illuminátusoknak nevezi.

Vitathatatlanul a legnagyobb titka az Illuminátusoknak, hogy ők bizonyos földönkívüli emberi csoportok leszármazottainak tartják magukat, akik viszonylag nem olyan régen érkeztek.

Eredetileg az ő leszármazottaik voltak az óriások - a tudásunk ebben a témában exponenciálisan növekszik az internetnek köszönhetően.

A bizonyítékok mennyisége az óriási csontvázakról - kezdve a 2,7 méteres csoporttól egy 3,6 méter, és egy 7,5-9 méter magas csoportig - igen jelentős.

Ezek nagy részét elnyomták ezen titkos szervezet érdekében, hogy elrejtsék valódi természetüket a nyilvánosság elől.

Azonban köszönhetően egy sor új kiszivárogtatásnak, sokat tanulunk.
Nagyon elfoglaltak voltunk

Ez egy nagyon izgalmas időszak volt. Évek teltek el újabb bennfentesek, és bármilyen jelentősebb információ nélkül.

Mindig nagy mennyiségű információt tartottam meg, mely nem nyilvános, hogy felmérjem, ki rendelkezik valós adatokkal, és ki az, aki csak az online olvasottakból, vagy másoktól hallottakból készít összeállítást.

Sajnos az emberek folyamatos számban teszik ezt, többek közt jelenleg is, de néhányan közülük elég meggyőzőek.

Azonban ha valaki elkezdi ugyanazokat a dolgokat mondani öt másik embertől függetlenül, melyeket soha nem publikáltak, az megragadja a figyelmünket.

Amint egy újabb bennfentes tűnik fel, egy kiterjedt átvilágítási folyamaton megy keresztül, mert mindig sürgősnek érezzük, hogy minél több információt tudjunk meg tőlük a lehető leggyorsabban. Tehát a videó munkához szükséges lázas tanulás és a bennfentes információk befogadása közepette nagyon elfoglaltak voltunk. Egyetlen perc sem veszett kárba.
Naprendszerünk gyarmatosításának 5 millió éves történelme

Drámai új bennfentes vallomások a legmagasabb szintű bizalmas világból végre fényt deríthetnek a legnagyobb titkokra, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, és hogyan kerültünk ide.

18 év alatt az internet közismert személyisége David Wilcock rendkívüli kapcsolatokat épített ki bennfentesekkel, köztük olyanokkal is, akik több évig dolgoztak a bolygón kívül a "Titkos Űrprogramban".

Több különböző beszámoló összekapcsolása segítségével, együtt az Egy Törvénye sorozatban feltárt történelemmel most először lehetőség van arra, hogy rekonstruáljuk Naprendszerünk gyarmatosítását.
Naprendszerünk az Óriások börtöne

Az amerikai Titkos Űrprogram bennfentes forrásai szerint az Óriásokat (a Tikos Űrprogramban Progenitoroknak nevezik) 5 millió évvel ezelőtt a börtön Naprendszerünkbe küldték mint egy bűnöző (pszichopata vagy szociopata) fajt, akik elérték a 23-30 méteres magasságot is.

Az Óriások letelepdtek Naprednszerünk Tiamat nevű bolygóján (amely elpusztult és aszteroidákká vált az Óriások elleni külső támadás során). Az Óriások a Naprendszer bolygóinak üreges holdjain is éltek. A Szaturnusz gyűrűi egy Óriás üveg lakógyűrű összetört maradványai, mely megduplázódott, mint egy planetáris frekvencia fegyver, melyet az Óriások más bolygók ellen használhattak az egész galaxisban (és az univerzumban).

David forrásai szerint Naprendszerünk holdjain olyan méretű épületek és bázisok vannak, melyeket úgy tűnik, hogy a 23-30 méter magas lények számára terveztek. Hasonlóképpen a Szaturnusz gyűrűi olyan bútorokat és technológiákat tartalmaznak, melyeket úgy tűnik, hogy valóban ilyen magas lényeknek terveztek, ezzel megerősítve ezt a hipotézist.

Amikor az Óriás civilizációt végül a Naprendszeren kívülről megtámadták, Tiamat elpusztult, a lakott holdakat evakuálták, és az Óriások visszaszorultak a Marsra (amelyik a Tiamat holdja volt) és a Földre a Holdat használva menekülési járműként.

A Titkos Űrprogram informátorai szerint a Hold belső lakóterei súlyosan megsérültek a Tiamatról történt menekülés során. Az Óriások ezután üveg dómokat építettek a Hold felszínén, és ott laktak.

Ekkorra az Óriások visszafejlődtek 3,6-11 méter magas fajjá, és elkezdtek betelepülni a Holdról a Földre az észak-afrikai térségben.

David forrásai szerint az Óriások, akik lejöttek a Földre a Hold bázisaikról a "Bukott Angyalok", köztük parancsnokaik, a történelmi Lucifer és Sátán. Az Óriások kegyetlen, kannibál telepesek voltak, és hamarosan a Föld és az emberiség védelmezőinek ellencsapását váltották ki a Naprendszeren kívülről.

A Szahara sivatag David forrásai szerint egy űrtámadás nyomait viseli, mely elpusztította az Óriások települését Észak-Afrikában, és az üvegkupolákat a Hold felszínén. Az egyiptomi Homo Capensis nyúlt koponyájú fáraói az Óriások leszármazottai, akik a támadás túlélői voltak a Nílus-felvidéken, mint egy megmaradt Óriás Naprendszer előörs a Földön és a Holdon.

Bizonytalan, hogy az Óriások, bár méretük lecsökkent, domináns emberi faj maradt-e a Marson, a Tiamat holdján, ahol a mai napig vannak, mint Homo Martis Terris, a marsi ember.

Az Óriások az értesülések szerint fehér bőrűek voltak vörös hajjal. A beszámolók szerint ugyanez jellemzi a marsi női embereket. Nekik is egyformán fehér a bőrük, és vörös a hajuk a Titkos Űrprogram informátorai szerint.

David szerint az Óriások, mint nép gyarmatosították Észak- és Dél-Amerikát. Észak-Amerikában Óriás csontvázak kerültek elő Ohioban a Nagy Kígyó-halom (1), és más halmok környékén. Több felfedezett Óriás csontvázra van példa, bár van egy Szabadkőműves titkos társaság összeesküvés, hogy elrejtsék ezeket a csontvázakat. A Smithsonian Intézet azzal a céllal jött létre, hogy kurátora legyen az Óriás csontoknak és régészetnek, kvázi titkos módon.
Ezek az megnyúlt ősi koponyák nem emberiek - Sokasodnak a bizonyítékok, hogy egy idegen faj létezett a Földön - http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/ezek-az-megnyult-osi-koponyak-nem.html#.VOYa3diHOXc
Az Óriások a legmagasabb rangú Összeesküvés, a depopulációs program és a végjáték irányítói

David Wilcock és Dr. Edward Spencer is egyetértett abban, hogy az Óriások leszármazottai (esetleg Homo Capensis) a legmagasabb rangú Összeesküvés, és ők az eltitkolt irányítói a jelenlegi depopulációs programnak, hogy elnéptelenítsék a Homo Sapiens bolygóját egy terv segítségével, többek közt nukleáris sugárzással, környezeti hadviseléssel, GMO-kkal, Chemtrailekkel, vakcinákon keresztüli biológiai hadviseléssel, háborúkkal és más módon körülbelül 500 millió főre a jelenlegi 7 milliárd helyett.
Az Óriások végjátéka: összeomlás és Óriás új világ?

David szerint az Óriás végjáték úgy tűnik, hogy a Homo Sapiens civilizáció látszólagos összeomlásának kezelése (együtt a földi ökológia nagy részének összeomlásával), ezzel funkcionálisan kiirtani a Homo Sapienst, és száműzni az emberiség maradékát egy lecsökkent rabszolga állapotba. Az egyik terv lehet, hogy újra benépesítik a Földet marsi kolóniákkal és marsi emberekkel egy robosztusabb Óriás DNS-el.
Az Óriások végjátéka, pozitív idővonal és Egységtudat

Ha David Wilcock értelmezése az Óriások végjátékáról helyes, az Óriások kísérlete, hogy egy faji szintű népirtást kövessenek el a Homo Sapiens ellen, egy pozitív jövőegyenlet mentén fogják megkísérelni.

Pozitív jövő = Pozitív idővonal + Egységtudat

Vagyis az Óriások végjátéka a Homo Sapiens tömeges megsemmisítését foglalja magában, esetleg egy előzetes katasztrofális holografikus idővonal ("Kettősségtudat") keretében, amelyen a Föld téridő hologramja áthalad. Nagyon valószínűtlen, hogy a Homo Sapiens tömeges kihalása be fog következni a jelenlegi pozitív idővonalon, mely "Mi vagyunk" egységtudat alatt működik.

Mint egy stratégia, az Óriások leszármazottai, akik megpróbálják kezelni a végjátékot (akik David szerint magukra, mint az "Illuminátusokra" gondolnak), átvettek egy pszichológiai hadviselés dezinformációs stratégiát, hogy a Homo Sapiens azt gondolja, hogy egy katasztrofális, és nem egy pozitív idővonalon van, a hamis támadások módszerén keresztül, azt a látszatot keltve, hogy a Homo Sapiens ökológia, pénzügy, kormányzat és egészségügy darabokra hullik, bizonyos rejtett technológiák segítségével (a "Rejtett háború").

2012 december 21-e óta egy új pozitív holografikus idővonal, az Egységtudat ("Egyek vagyunk") váltotta fel a régi katasztrofális idővonalat, melyet a Kettősségtudat (Én nyerek, te vesztesz") szabályozott.

(1) - 
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Kígyó-halom
David Wilcock
NewsInsideOut



A jégbe fagyott antarktiszi civilizáció felfedezése sokkolta a politika és a tudomány embereit


Egy fejlett, jégbe fagyott civilizáció felfedezése az Antarktiszon sokkolta azon politikai és tudományos személyiségeket, akik szemtanúi v...
Egy fejlett, jégbe fagyott civilizáció felfedezése az Antarktiszon sokkolta azon politikai és tudományos személyiségeket, akik szemtanúi voltak, Corey Goode, a titkos űrprogram informátorának december 11-i beszámolója szerint. (1)

Goode-t állítása szerint egy "Sigmund" nevű katona rabolta el egy Amerikai Légierő/DIA/NSA/NRO titkos katonai űrprogramtól, aki Goode-tól értesült a fejlettebb titkos űrprogramok létezéséről, mint amilyen a Solar Warden. Goode október 26-án történt elrablása során Sigmund több információt is közölt a saját tevékenységéről, többek közt az Antarktiszon töltött időről:

"Továbbá elmondta, hogy több katonai létesítményben is állomásozott az Antarktiszon, és időt töltött olyan területen is, ahová az Anshar vitte el egy felderítő repülésre."

Goode korábban már írt egy beszámolót antarktiszi létesítményekben tett kiterjedt utazásáról egy ősi, Anshar nevű Belső Földi civilizáció segítségével, melyeket a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum irányít.


Kapcsolódó cikk: Titkos csaták folynak az Antarktiszon, miközben a globális elit menekülni próbál
Endgame Part II: The Antarctic Atlantis & Ancient Alien Ruins - Narrated by David Wilcock


ttp
Sigmund tovább folytatva leírta az újabb felfedezéseket az Antarktiszon, ami megmagyarázza az egyre növekvő tudományos, politikai és vallási érdeklődést a fagyott kontinens iránt:

"
Azt állította (Sigmund), hogy rendkívül ősi városokat fedeztek fel, melyek hirtelen fagytak meg és kerültek a jég alá. Megerősítette, hogy állatok és 'Ádám előtti' emberek is voltak a jégben konzerválódva... Mindegyiket ellapította/összezúzta vagy ledöntötte az esemény, amely hirtelen fagyasztotta meg a területet. Rengeteg fa/növény és vadon élő állat fagyott meg egy helyben, mintha csak megállították volna őket."

Ez megdöbbentő megerősítése a Sir Charles Hapgood által végzett kutatásnak, aki korábban a póluseltolódás bizonyítékait vizsgálta, ami a Föld forgástengelyének drámaian rövid idő alatt történt elmozdulásához vezetett, amikor szubtrópusi területek kerülhettek hirtelen a sarkokra.

1958-as "
A Föld változó kérge" című könyve Albert Einstein előszavával jelent meg, jóváhagyva Hapgood szigorú kutatását. (2) Hapgood az alábbiak szerint foglalta össze elméletét:
"A pólusvándorlás azon elképzelésen alapul, hogy a Föld külső héja időről időre elmozdul, ami néhány kontinenst a pólusok felé tol el, más kontinensek viszont távolodnak tőlük. A kontinentális sodródás azon elképzelésen alapul, hogy a kontinensek külön mozognak... Néhány író azt vetette fel, hogy talán a kontinens vándorlás okozza a pólus elmozdulását. Ez a könyv továbblép az elképzelésen, hogy a pólus vándorlás az elsődleges, és ez okozza a kontinensek elmozdulását.... Ez a könyv bizonyítékot mutat arra, hogy a Föld kérgének utolsó elmozdulására az utóbbi időben került sor az utolsó jégkorszakhoz közel, és hogy ez volt az oka az éghajlat javulásának."

Hapgood tézisét, miszerint az utolsó póluseltolódás az utolsó jégkorszak végén történt körülbelül időszámításunk előtt 11.000-ben, látszólag ijesztő módon megerősíti a jégbe fagyott antarktiszi civilizáció felfedezése.

Továbbá alátámasztja az Oronce Finé térkép ábrázolását, amely az Antarktiszt jégmentesnek mutatja, ami ősi történelmi feljegyzéseken alapul, melyek szerint az Antarktiszon egyszer egy virágzó civilizáció létezett, mielőtt bekövetkezett a pusztító póluseltolódási esemény.
Kapcsolódó cikk: 9 ősi térkép, aminek nem szabadna léteznie

Arra a kérdésre, hogy mikor történt a felfedezés az Antarktiszon, Goode a következőt mondja:

"Az első felfedezések már jó ideje megtörténtek. Volt egy elképzelés, hogy mi lehetett a jég alatt, miután csúcstechnológiájú vizsgálatokat végeztek az űrből. Helyszíni ásatásokat végeztek és sok másik területet fedeztek fel elszórva, melyek egykor szárazföldek voltak. Ez történt az idők során.

Tanulmányozták, amit korábban megtaláltak és egy részüket felhozták, mielőtt különböző titkos társaságok vezetőit vitték oda. Aztán 'Összeesküvés Disneyland' túrákat csináltak, mint a sztázis kamrákhoz Ohióban. Továbbra is folytatják az ásatásokat, de tudják, hogy mi van azokon a területeken, ahol már eltakarították a jeget.


Amiatt aggódnak, hogy a gőzzel történő feltárás a felszíni jégtakaró összeomlását okozhatja azokon a helyszíneken, melyeket már felfedeztek. Azt hiszem, hogy valamilyen módon nyilvánosság elé kell lépniük, hogy nagyobbak legyenek az ásatások és kiszélesítsék azokat.
"

Goode az alábbi ábrázolást készíttette el az antarktiszi felfedezésről.

Egy ilyen felfedezés egyértelműen világrengető hír a régészeti közösség számára, és azt is megmagyarázza, hogy olyan világi személyiségek, mint például John Kerry amerikai külügyminiszter, Buzz Aldrin és az orosz ortodox egyház vezetője Kirill pátriárka miért utaztak az Antarktiszra az utóbbi időben, hogy saját szemükkel lássák a felfedezéseket. Goode szerint:

"
Az antarktiszi leletek a fő okai annak, hogy a világ politikai, vallási vezetői odautaztak, hogy mit találtak ott az elmúlt évben."

Goode ennek az ősi civilizációnak a Sigmund által adott leírásával folytatja:

"
Leírta az 'Ádám előtti' lényeket hosszúkás koponyával, furcsán tagolt testtel, melyet nyilvánvalóan nem a földi gravitációra és környezeti nyomásra terveztek. Ez a csoport látszólag egy másik bolygóról érkezett a mi Naprendszerünkbe, ami már nem volt lakható.

Körülbelül 55-65 ezer évvel ezelőtt érkeztek ide és elkezdtek hibrideket létrehozni a fajukból és fejleszteni kezdték az emberi populációt.
"

Ez a régészeti felfedezés megerősíti azokat a megnyúlt koponyákat, melyeket olyan helyeken találtak, mint Paracas Peruban, amelyek sokkal inkább egy másik emberi fajhoz tartoztak, mintsem hogy mesterségesen létrehozott deformitásokról lenne szó.
Kapcsolódó cikk: Ezek az megnyúlt ősi koponyák nem emberiek - Sokasodnak a bizonyítékok, hogy egy idegen faj létezett a Földön

Amit Goode szerint fontos megérteni, hogy az összeesküvés nagy része úgy tekint magára, mint ezeknek az Ádám előtti embereknek a közvetlen leszármazottaira, és ennek következtében az antarktiszi felfedezés megtekintése egy olyan esemény számukra, amely igazolja az ő egyediségüket és uralkodásra termettségüket. Úgy tűnik, hogy sok Ádám előtti leszármazott foglal el magas rangú pozíciókat a Vatikán hierarchiájában, ahol az identitásuk rejtve van azokkal a hosszúkás sapkákkal, melyeket a püspökök és bíborosok viselnek.

Goode szerint számos más forrás is azt mondta neki, hogy a legutóbbi felfedezések valóban megtörténtek az Antarktiszon, ahogy azt Sigmund állította:

Mostanra már jóval több, mint egy tucat megerősítéssel rendelkezem, hogy valóban egy hatalmas felfedezés történt az Antarktiszon. Tényleg számos típusú rom és lelet van szétszórtan a kontinensen/szigetcsoporton és a föld alatt. ... Sok négyzetkilométernyi romot észleltek, és csak egy kis százalékát tárták fel ténylegesen.

Az antarktiszi felfedezés bejelentésének időzítése olyasvalami, ami elég közelinek tűnik a Goode és David Wilcock közötti alábbi párbeszédből ítélve:

"
Wilcock: Vajon szándékukban áll, hogy a részbeni felfedésnek ezt a részét elég korán megtegyék?

Goode: Feltételezem igen, mivel nem tartják szoros fedél alatt ezeket a felfedezéseket túl jól, mindezt az egyeztetett részleges közzététel idején."

Míg az antarktiszi felfedezés felveti annak a lehetőségét, hogy egy póluseltolódás újra előfordulhat pusztító globális következményekkel, Goode ehelyett hangsúlyozza, hogy a Nap koronális héjának kidobódása egy sokkal valószínűbb "
Felemelkedési esemény." Úgy látszik, hogy az előrejelzés, miszerint a Nap több napra is sötétségbe borulhat, az összeesküvés elvándorlásához vezetett az Antarktiszon és Dél-Amerikában található rejtett helyekre 2016 elején.
Kapcsolódó cikk: Az UFO felfedés és a Felemelkedés optimális ütemezésének megteremtése

Függetlenül attól a kérdéstől, hogy bekövetkezik-e egy Felemelkedési esemény, hogyan indul be és hogyan lehet rá a legjobban felkészülni, egy hivatalos bejelentés az antarktiszi felfedezésről valószínűleg az első lesz a hivatalos közzétételi sorozatban, amely meg fogja rázni az intézményesített médiát és az egyetemeket. Bár egy ilyen bejelentésnek célja lehet, hogy egy szűkebb közzétételi narratíva része legyen, sokkal valószínűbb eredménye az, hogy megnyitja az ajtót a teljes körű nyilvánosságra hozatal számára az ősi, mind a múltbeli és jelenlegi civilizációkról, mint amilyen az állítólagos "
Anshar", valamint feltárulkozik az igazság a titkos űrprogramokkal és a földönkívüli élettel kapcsolatosan.

(1) - 
http://spherebeingalliance.com/blog/endgame-part-ii-the-antarctic-atlantis-and-ancient-alien
(2) - 
https://www.amazon.com/Earths-Shifting-Crust-Problems-Science/dp/1515211029/ref=sr_1
Exopolitics



A Világbank egykori vezető tanácsadója azt mondja, hogy egy "második faj" irányítja a pénzt és a vallást a Földön


Karen Hudes, a Világbank egykori vezető tanácsadója az utóbbi időben elég nagy zajt csapott, és a közelmúltban valami olyat mondott, amit...

Karen Hudes, a Világbank egykori vezető tanácsadója az utóbbi időben elég nagy zajt csapott, és a közelmúltban valami olyat mondott, amit még soha. Azt mondta, hogy a Földön egy másik faj irányítja a pénzt és a vallást.

Sokan, akik pozíciójuknál fogva tudnak bizonyos dolgokat, melyet a többség nem tudhat, néhány igen megrázó nyiltakozatot tettek az utóbbi időben. Például Paul Hellyer, egykori kanadai honvédelmi miniszter nemrég azt mondta, hogy legalább "
4 ismert idegen faj látogatja a Földet több ezer éve."
Kapcsolódó cikk: Ha elkezdenénk lelőni az UFO-kat, egy csillagközi háborúval néznénk szembe - interjú Paul Hellyerrel, Kanada volt védelmi miniszterével

Bár igaz, hogy csak azért, mert valaki mond valamit, még nem jelenti azt, hogy teljes mértékben igaz lehet, amit állít, nem számít, milyen háttérrel rendelkezik. Ugyanakkor azt, amit mond, sok ősi történelmi tény támasztja alá, valamint a közelmúltban tett furcsa jelenségekről szóló közzétételek, például az UFO-król, titkos társaságokról és így tovább.


Ha valaki, aki hitelt érdemlő Világbanki informátor hirtelen egy ilyen megjegyzést tesz, elég sokkoló. Bár az interjúban elveti a földönkívüliek bolygónkon való jelenlétének gondolatát, amivel persze sokan nem értenek egyet. Hatalmas mennyiségű bizonyíték van, melyek azt sugallják, hogy nem vagyunk egyedül, és valóban 
látogatnak bennünket földönkívüli fajok.
"Ezek az országok nem monolitikusak, vannak erők, melyek harcolnak a korrupció ellen, és vannak olyan erők, melyek teljes mértékben együttműködőek, és amit tesznek, az ezekben az országokban élő emberek elárulása. A csoport, mely a hálózat irányítása mögött áll, a jezsuiták, és mögöttük is vannak bizonyos csoportok. Az egyik ilyen csoport ugyan emberszabású, de nem emberek. Nagyon okosak, de nem kreatívak, inkább matematikai lények. Sokkal nagyobb erővel rendelkeztek a korábbi jégkorszak idején. Hosszúkás koponyával rendelkeznek, utódokat képesek létrehozni nőnemű emberrel történő párosodás útján, de az utódaik nem fogamzóképesek. A titkos társaságok, a titkok, és olyan információk világában élünk, melyeknek nyilvánosnak kellene lenniük, de mégsem azok."
3249 videó

Karen vezető pozícióban volt a Világbanknál 12 éven keresztül, amikor úgy döntött, hogy számos információt nyilvánosságra hoz a Világbankról, és az ott működő korrupcióról. A Yale jogi karán tanult, valamint gazdaságtant az Amszterdami Egyetemen. Dolgozott az Amerikai Export Import Banknál az USA-ban 1980-1985 között, valamint a Világbank jogi osztályán 1986-tól 2007-ig.
Példák az ősi, megnyúlt koponyákra - DNS teszt bizonyítja, hogy nem emberiek - http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/ezek-megnyult-osi-koponyak-nem-emberiek.html

Ezek a sokkoló kijelentések nem sokkal azután érkeztek, miután azt mondta, hogy a világ egy "
valuta háborúban" van, hogy a Federal Reserve mint egy őrült folytatja a pénz nyomtatását, és ha ezt ilyen tempóban teszik tovább, akkor más országok nem fogják elfogadni ezt a valutát. Felfedte már azt a bűnügyi korrupciót, amely a pénzügyi intézmények legmagasabb szintjein zajlik. 1999-ben számolt be a Fülöp-szigetek második legnagyobb bankjának hatalomátvételéről. Beszámolt a pénzügyi intézmények és a különböző kormányok közötti összejátszásról, és még nagyon sok más dologról is.

A Világbank volt vezető jogtanácsosa, Karen Hudes számol be arról, hogyan játszanak össze pénzügyi csoportok és kormányok, kik tartják kezükben a sajtót, hogyan lopják el a szegénység leküzdésére szánt pénzeket a vezetők, kik uralják a bankrendszeren keresztül az egész világot.





A közelgő ezoterikus váltás - Vatikáni bennfentesek az égre szegezik tekintetüket - 1. rész



 Vatikáni bennfentesek az eget figyelik, és egy fontos földönkívüli vendég érkezését várják, aki hamarosan megjelenik. Amikor ez bekövetkez...
Vatikáni bennfentesek az eget figyelik, és egy fontos földönkívüli vendég érkezését várják, aki hamarosan megjelenik. Amikor ez bekövetkezik úgy tervezik, hogy egyenesen nyilvánosságra hozzák a világ számára, ami egy váltást eredményez a földhözragadt gondolkodásmódtól egy ezoterikus irányba. A Vatikán közzététele várhatóan segít fenntartani uralkodásukat a világméretű királyságuk felett.

Az ezoterikus a valóság, a létezés és annak céljának azon meghatározása, amely úgy lett kialakítva, hogy csak egy speciálisan beavatott titkos csoport érthesse; amely megkövetel vagy megmutat egy olyan tudást, ami erre a kis csoportra korlátozódik, és a rajtuk kívülállóknak nehéz azt megérteni.

Ha a kiszivárgott információ pontos (és úgy tűnik, hogy az), akkor a nem túl távoli jövőben jelentős közzétételek fognak megtörténni idegen földönkívüli látogatókról, és a nyilvánosság perspektívája el fog tolódni az intézményesített és elterjedt hamis hitrendszertől a valóság egy ezoterikus nézőpontja felé.

Általában az ezoterikus nézetét annak, hogy mi az ember, és hogyan kell rá tekinteni és kezelni a hierarchia vezetőinek, akik a legtöbb dolgot irányítják a társadalmunkban, csak az Intézmény bizonyos "
magas körei" vitatják meg.


Ez azt jelenti, hogy az ilyen titkos ügyeket rendszerint csak Néhány Kiválasztott között tárgyalják meg, akik a hierarchia tetején ülnek és működtetik azt, és azok közeli hozzátartozói, akiket beavattak az uralkodásuk és hatalmuk titkaiba, a misztériumvallásokba, de a legtöbbjük reálisan tiszta luciferizmusként vagy sátánizmusként írható le.

John Kennedy elnök figyelmeztetett azokra a veszélyekre, melyeket a titkos társaságok jelentenek az USA-ra és polgáraira.

Eddig minden jel arra mutat, hogy ezek az elkövetkező közzétételek magas rangú papokat fognak érinteni a Vatikánban, és magán a Katolikus Egyházon keresztül történhet meg nyilvánosan.

Amint ezek az észbontó bejelentések megtörténnek, a valóság, ahogy azt a legtöbben ismerjük a darabjaira hullik, és egy új ezoterikus alapú valóság lesz a helyére ültetve, ami uralni fogja a nyilvánosság tömeges tudatát, és minden általunk ismert dolgot meg fog változtatni.
Ez az új ezoterikus valóság eléggé eltérő lesz az Intéményesített Valóságtól, amely nagy hazugságokból, hamis narratívákból és rejtett propagandából áll, hogy irányítás alatt tartsák a tömegeket az Intézmény nevében és hasznára.

Igen, az új ezoterikus valóság szét fogja zúzni és eloszlatja a régi valóságot, amit a tömegeknek szolgált fel az 1700-as évek közepe óta a "Vérvonal" Bankszter osztály, amely a hatalmat biztosította az Intézmény Hierarchiájának működtetéséhez.

De sajnos az új ezoterikus valóság, amit a Vatikán nyújt a tömegek számára teljesen különböző lesz, és valószínűleg ugyancsak hamis.

Egy új hamis valóság helyettesítheti a régit, de ez néhány új, ellenőrizhető igazságon fog alapulni.

És ez az új valóság nagyon ezoterikus lesz, vagyis egy olyan valóság, amit jellemzően csak az Intézmény Hierarchiájának magasabb rangú tagjai számára biztosítottak.

Amennyire most meg lehet határozni, van néhány kivétel, de a Hierarchia legtöbb beavatottjának "vérvonal" genetikával kell rendelkeznie; aminek kapcsolódnia kell a régi Kazár Vérhez, ami szintén hordoz némi genetikai anyagot az Ősi Babiloniaktól vagy Kánaánitáktól (Kéneusok, más néven a Sátán zsinagógája).

Egyes bennfentesek azt állítják, hogy a Hierarchia felső tagjai a Nefilim vagy az ősi Bukottak vérével rendelkeznek, úgynevezett Luciferi hüllő férfiaktól, akik megtermékenyítették a földi nőket, hogy óriásokat nemzzenek, az úgynevezett "Geber"-eket.

A Gebereknek a beszámolók szerint vörös hajuk volt, 3,5-5 méter vagy annál is magasabbak voltak, két sor foguk volt egymás mellett, és hat kéz- és lábujjuk. Számos Geber csontvázat találtak vörös hajjal, és titkos, a nyilvánosságtól elzárt területen tárolják a Smithsonian Intézetben.

Néhány keresztény történész úgy véli, hogy a Dávidról és Góliátról szóló bibliai beszámoló igaz, és Góliát egy Geber volt, egy Nefilim óriás fia.

Még különösebb, hogy vannak olyan keresztény történészek, akik úgy vélik, hogy a Teremtés könyvének bibliai beszámolója az ember bukásáról, mely Ádám és Éva bűnével járt, akiket elcsábított a hüllő (nagy sárkány) Lucifer, mindketten ettek egy falatot az almából.

Ezek a történészek úgy vélik, hogy a "becsapott" kifejezés jobb, mint az "elcsábított" fordítás.

A Teremtés könyvének 3. fejezete szerint Ádám és Éva mindketten "ettek a tiltott gyümölcsből" és becsapta őket a kígyó (Lucifer), és beoltotta őket a Bukottak, Lucifer, az alakváltó hüllő sérült DNS-ével, amely képes megváltoztatni a megjelenését közönséges emberré vagy más kinézetűvé.
Az elmúlt években David Icke volt az első, aki beszélt az alakváltó hüllő gének állítólagos beszivárgásáról a Királyi vérvonalakba, és a legtöbben azt hitték, hogy őrültségeket mond.

Mások azzal vádolták, hogy egy titkos cionista, mert nem foglalkozik a cionizmussal. Az utóbbi években David Icke kioltotta ezeket az állításokat, miután ő lett az első híres szónok, aki nyilvánosan feltárta a cionizmust mindenki számára.

Ez nagy bátorság volt, és David Icke bebizonyította magáról, hogy nagy hős, és erősen cionista ellenes.

Meglepő módon az Egyesült Államokban burjánzó korrupció, és azon tény ellenére, hogy minden kormányzati szervet magas rangú szabadkőművesek irányítanak, akik fittyet hánynak a törvényekre, hogy megfeleljenek a Hierachia igényeinek, David Icke néhány befolyásos baráttal rendelkezik nagyon magas helyen, akik megvédik őt és azt akarják, hogy beszéljen a felfedezéseiről.

Ahogy telt az idő, számos állítását megbízható tanúk támasztották alá. Az egyikük a világ legnagyobb botrányhajhásza, a nagyon művelt és jó kapcsolatokkal rendelkező új-zélandi építész Greg Hallett (1), aki jelenleg száműzetésben él a sok ellene elkövetett gyilkossági kísérlet miatt, aki egy elképesztő történelemről mesélt.

David Icke és a hüllő apokalipszis (HUN SUB)



Sokan nem értenek egyet Greg Hallett következtetéseivel Jézus Krisztusról és a Kereszténységről, de több titkot fedett fel az Uralkodókról és a Hierarchia gyökereiről a City of Londonban, Hitler túléséről, és az egész új-zélandi kormány járványos korrupciójáról, mint bárki más.

Kétségtelen, hogy Greg Hallett a világ legjobb szakértője és történésze az Uralkodói vonalnak és titkos történetüknek. Közvetlen összeköttetése volt magas rangú brit hírszerzési forrásokhoz, akik nyilvánvalóan azt akarták, hogy nyilvánosságra hozza azokat a titkokat, melyek korábban teljesen hozzáférhetetlenek voltak.

David Ickenak azonban, annak ellenére, hogy Greg Hallett-t súlyosan zaklatták és szankcionálták, van néhány barátja magas helyeken, akik továbbra is nyújtanak számára bizonyos magas szintű információkat, és eddig megvédték az életét. Nyilvánvaló, hogy valaki egész magasan azt akarja, hogy elmondja, sőt közzétegye a felfedezéseit.

De a beszámoló még furcsábbá válik, amikor néhány történész azt állítja, hogy Évának kétpetéjű iker fiai voltak, Káin és Ábel. Káin apja Lucifer, és Ábel apja Ádám.

A Káin vérvonal állítólag ezután vált szét Kánaánitákra, Kéneusokra és végül a Kazárokra nagyjából Ukrajna mai területén. Egyesek erre a csoportra a "Sátán zsinagógája" vérvonalként utalnak.
Amikor a "kettős kereszt" jelenik meg, ahol az egyik keresztet a másik fölé helyezik 45 fokban elforgatva, Káin jelét kapjuk.

A Babiloni Talmudi hatalom ezen szimbólumát sok amerikai kormányzati és állami intézmény épületén és ablakának betétjén lehet megtalálni.

Káin jelének ezen megjelenítése az ő hatalmára való hivatkozás, hogy a gonoszt használva uralkodjanak a bukott, gonosz emberek felett. Káin hatalmának ezen kiépítése a Hierachia abszolút ellenzéki gonosz titkos alkalmazása bármilyen extrém okból annak érdekében, hogy fenntartsák a hatalmukat.

Amit ugyanúgy jellemez a kiszolgáltatottság kiprovokálása iránti elkötelezettség a korrupció, a méltánytalanság és igazságtalanság alkalmazásával.

Ily módon ezeket az embereket rászedték, hogy beleessenek egy olyan jogrendszer csapdájába, ahol aktívan lehet büntetni őket, mielőtt szervezkedni tudnának, és komoly veszélyt jelentenének az Intézmény hegemóniájára, vagyis a Kiválasztott Kevesek és a Hierarchia hatóságára és hatalmára.

Ezeknek a Kazároknak egyáltalán nem óhéber vér folyik az ereikben annak ellenére, hogy sokan áttelepültek Izraelbe, ahol többséget alkotnak, és úgy tesznek, mintha héber vérrel rendelkeznének. Valójában az izraeliek 97,5 százaléka, akik azt állítják, hogy Isten kiválasztott népe csak Kazárok, akik átértek a judaizmusra, ami többnyire Babiloni Talmudizmusból, Baál, Nimród és a Sátán zsinagógája imádatából áll (bár nem Tóra Judaizmus, amely gyökeresen eltérő, és alapja csakis az Ótestamentum).

Folytatása következik...

(1) - 
http://www.greghallett.com/
A közelgő ezoterikus váltás - Vatikáni bennfentesek az égre szegezik tekintetüket - 1. rész
A közelgő ezoterikus váltás - Vatikáni bennfentesek az égre szegezik tekintetüket - 2. rész
A közelgő ezoterikus váltás - Vatikáni bennfentesek az égre szegezik tekintetüket - 3. rész
A közelgő ezoterikus váltás - Vatikáni bennfentesek az égre szegezik tekintetüket - 4. rész
Veterans Today


Az igazság, és amit annak hiszünk - Élet az illúziók világában



A legtöbb ember elfogadja, hogy megmondják, mit gondoljon, hová menjen, mit és hogyan tegyen. Nem így van? Nos, honnan kapod a "tény...

A legtöbb ember elfogadja, hogy megmondják, mit gondoljon, hová menjen, mit és hogyan tegyen. Nem így van? Nos, honnan kapod a "tényeket", amelyek alapján következtetéseket vonsz le magadról és a világról? Ki dönti el, hogy munkanapokon mikor kelsz? Ki dönti el, hová mész, és odaérvén mit teszel? Ki dönti el, hogyan tedd? Ha olyan vagy, mint az ebben az álomvilágban szédelgő emberek döntő többsége, akkor döntéseidet nem te hozod, hanem az "életedre" akaratát ráerőszakoló Rendszer, az irányítás pókhálója.

"Információdat" a médián keresztül szerzed be, ami eladja neked a napi hazugságokat, és ez alapján döntöd el, mit gondolj, és mit higgy. Fel kell kelned egy bizonyos időben, mert munkára kell jelentkezned, és nem késhetsz el. Oda mész, ahová a főnökeid mondják, és azt teszed, amit ők mondanak. Ha fellázadsz, kirúgnak, és ha nem kapsz fizetést, nem tudod fenntartani a lakásod, és még elegendő élelmet sem tudsz venni. S ez nem csak téged érint.

Mi van a családoddal és azokkal, akik tőled függnek? Ha nem szolgálod a Rendszert, milyen következményekkel jár ez rájuk nézve? Hogy ezeknek a hitt szükségleteknek, felelősségeknek megfelelj, minden napodat azzal töltöd, hogy igyekszel másoknak megfelelni. Cserébe a főnökök szintén szolgalelkűen követik irányítóik előírásait, és ők sem mernek kilépni a sorból. A főnököknek is mindig vannak főnökeik.

A világot szándékosan így építették fel. A Rendszer azt akarja, hogy mindenki irányítson, tartson kordában másokat, és ez pontosan így is történik a legkülönbözőbb módokon. Amit mi szabad társadalomnak hívunk, az egy soknevű Gulag. Nem a Rendszer szolgál minket, mi szolgáljuk a Rendszert. Szolgák vagyunk, akik azzal áltatják magukat, hogy szabadok, mert nem vagyunk hajlandóak szembenézni sorsunk valóságával.


A legtöbb ember nem akar szembenézni az összeesküvéssel és a kormányok árulásával, vagy megkérdezni, hogy az országok miért viselnek háborút védtelen polgárok ellen, beleértve a sajátjaikat is. Amikor a kormányok hazugságokkal, kifogásokkal igazolják képtelen tetteiket, legtöbben hajlandóak ezt elfogadni, mert azt akarják hinni, hogy a hazugságok igazak.

Hányan elég erősek ahhoz, hogy szembenézzenek ezzel, és hogy mit jelent ez életükben? Ez az egyik jelentős oka a hivatalos hazugságok széleskörű elfogadásának igazságként. Az alternatíva megfontolása túl elképzelhetetlen és túl elviselhetetlen, ezért a legtöbb ember bele sem gondol. Amiről nem tudok, az nem fájhat!? A birkának szüksége van a pásztorra, és szüksége van a hitre is, hogy a pásztor az ő érdekeit szolgálja, még akkor is, ha látja, hogy a pásztor kíméletlenül megnyírja, és habozás nélkül elvezeti a vágóhídra.

Ugyanez igaz életünk minőségének kollektív tagadására: "
Nagy házam és nagy kocsim van, hát nem nagyszerű az élet?" Nos, a ház és a kocsi lehet, hogy nagyszerű, de az élet? Hány ember tölti ténylegesen azzal idejét nap mint nap, amit szeret, ami kielégíti, ami hozzájárul kibontakozásához, fejlődéséhez, kiteljesedéséhez? Ténylegesen hányan boldogok, elégedettek és élnek békében magukkal? Valójában alig van ilyen. Önmagában nem elmebajra kárhoztatás, amit "életnek" nevezünk? A legtöbb ember egész életében azt teszi, amiről azt hiszi, hogy tennie kell, s ez egyet jelent a Rendszer kiszolgálásával, a Rendszer kínálta keretek között. Miért keverjük össze az "életet" a jelenleg tapasztalható világgal? Mi köze az életnek ahhoz, hogy gyerekeket robbantanak fel szüleik előtt, és szülőket gyerekeik előtt, miközben felszabadításról papolnak?

David Icke és a hüllő apokalipszis (HUN SUB)




Hol az élet abban, hogy minden nap egy időben kelünk, hogy ugyanabban a dugóban araszoljunk, vagy sorban álljunk ugyanazért a vonatért, hogy eljussunk a munkába, ami untat, frusztrál, kielégítetlenül hagy? Majd hazafelé ugyanazon a dugón keresztül, és ugyanaz a sorbaállás, hogy ugyanazt az esti tévéműsort megnézzük, ami szellemi fogyatékosként bánik velünk? Milyen életről beszélünk, amikor gyerekeinket iskolákba, egyetemekre küldjük, amiket arra terveztek, hogy a következő generáció fogaskerekeiként köpjék ki őket?

Azonban mi ismét inkább meggyőzzük magunkat, hogy van egy "
jó állásunk", "jó karrierünk", "jó életünk", a gyermekeinknek "jó oktatást" biztosítunk, aztán időnként szembesülünk a szörnyűségek szörnyűségével, miszerint az élet ténylegesen szar. Szar, összehasonlítva azzal, amilyen az élet lehetne, és amilyennek szeretnénk, hogy legyen. Valójában ez egyáltalán nem "élet", hanem egy önámításunkból szőtt könnyfátyol.

"
Boldogságunk" illékony pillanatait a mindent elborító boldogtalanság állapotából ítéljük meg, míg eredményeinket a jelképek és csecse-becsék révén, amiket a Rendszer a siker elengedhetetlen kellékeiként hirdet.

Legtöbben azzal bolondítják magukat, hogy szabadok, mivel ténylegesen sosem vizsgálják meg elméletüket. Olyanok, mint a légypapírra ragadt legyek, akik mindaddig, amíg nem próbálnak mozdulni, meg tudják magukat győzni arról, hogy ha akarnának, tudnának. Csak éppen most nem akarnak!

Ha megpróbálnák, szembesülnének a ténnyel, hogy a seggük teljesen odaragadt egy valaki más irányította rendszerhez, ami vacsorát fog felszolgálni – őket. Azt teszik, amit a kormány-diktatúra mond nekik, anélkül hogy megkérdőjeleznék, vagy kétségbe vonnák az utasításokat. Fenntartják a szabad választás illúzióját azzal, hogy sosem választanak. "
Nekem teljesen megfelel, hogy szárnyaim ehhez a hálóhoz ragadtak, mivel azt választom, hogy nem repülök".

Ahogy az orwelli globális állam egyre nagyobb iramban bontakozik ki az árnyékból, a "
szabad világ" önámítást egyre nehezebb fenntartani. Szorult helyzetükkel való szembesülés helyett, sokan minden erejükkel igyekeznek félrenézni. Legtöbben készek bármikor panaszkodni, hogy mi minden szörnyűség történik az életükben és a nagyvilágban, azonban kővé dermednek, amikor tettekre kerülne sor. Láthatóan sokkal kényelmesebb a felelősséget valaki másra hárítani. A világ pontosan ezért ilyen, amilyen. Pár embernek megengedjük, sőt felkérjük őket, hogy ilyenné tegyék, emiatt a változtatáshoz nem elegendő, sőt teljesen felesleges ujjal mutogatni másokra. Mi mindannyian részesek vagyunk ebben.

A társadalom azért ilyen, mert tagjai azt akarják, hogy ilyen legyen. Tervezetten haladunk a globális diktatúra felé, mert ez felel meg tudatossági szintünknek.

Azonban mindez nem kell, hogy így legyen: "
Észlelők vagyunk. Tudatosság vagyunk; nem vagyunk tárgyak; nincs szilárdságunk. Határtalanok vagyunk… Mi, vagyis inkább az eszünk elfelejti (ezt) és így csapdájába ejtjük önmagunk teljességét, egy ördögi körbe, amiből életünk folyamán csak ritkán törünk ki."
Ez Van Kiadó






Hírek 2017 Október - Bolygómérnökség, Európa széthullása, kiprovokált háborúk és galaktikus eredetünk


A rendkívüli politikai, kormányzati, vallásos és társadalmi változások alapvető fontosságúak a látható kormány, az árnyékkormány és a bet...

A rendkívüli politikai, kormányzati, vallásos és társadalmi változások alapvető fontosságúak a látható kormány, az árnyékkormány és a betolakodó földönkívüliek elűzéséhez és hatástalanításához. Ezeken a kulcsfontosságú kérdéseken kívül szó esik még olyan tényezőkről is, amelyeknek a többsége rendkívül kedvezőtlen az emberiség számára. Olyan eseményekről van szó, amelyek egyre komolyabbá válnak, amelyek természeti és meteorológiai egyensúlytalanságokkal, a társadalmi helyzettel állnak kapcsolatban, amely egyre drámaibb és kritikusabb. Számos országban háborút provokál ki, valamint kríziseket és konfliktusokat mindenfelé. Ezenfelül ott vannak még az összeesküvések és a rejtett cselszövések is, valamint az UFO észlelések száma is, amely egyre csak növekszik, ahogyan a különös fényjelenségek is, amelyek egyre kézzelfoghatóbbak, és egyre több helyen tűnnek fel. Összeállítás azokból az érdekes hírekből és dokumentumokból, amelyeket a hivatalos média nem tett közzé, vagy észrevétlenek maradtak, de mégis kulcsfontosságúak ahhoz, hogy megismerjük a valóságot, amelyben élünk.

68. ALCYON-PLEJÁDOK - HÍREK 2017: Katalán függetlenség, Soros, elit, Irán, USA háborúk, ufó







A tömegmédia által használt elmekontroll elméletek és technikák






A tömegmédia az uralkodó osztály legerősebb eszköze, mellyel az emberek tömegeit képes manipulálni. Formálja és alakítja a véleményeket é...

A tömegmédia az uralkodó osztály legerősebb eszköze, mellyel az emberek tömegeit képes manipulálni. Formálja és alakítja a véleményeket és a hozzáállást, hogy mi a normális és elfogadható, és mi nem az.

Az alábbi videó vizsgálja és bemutatja a tömegmédia működését néhány fő gondolkodón keresztül, akik egészen másképp látják a működésben lévő valóságot. Mindezt teszik annak érdekében, hogy átlássuk azt a hatalmi struktúrát, és azokat a technikákat, melyeket annak érdekében használnak, hogy gondolkodásunkat, véleményünket formálják.

Programozás a tömegmédián keresztül

A tömegmédia különböző formáit arra tervezték, hogy a lehető legszélesebb közönséghez jusson el. Ezek közé tartozik a televízió, filmek, rádió, újságok, magazinok, könyvek, hanglemezek, videojátékok és az internet. Számos vizsgálatot végeztek a múlt században, hogy mérjék a tömegmédia hatásait a lakosság körében annak érdekében, hogy felfedezzék a legjobb, és leghatékonyabb befolyásoló technikákat.


Ezekből a technikákból alakult ki a Hírközlés tudománya, amelyet használnak mind a marketingben, a közönségkapcsolatokban és a politikában. A tömeges hírközlés egy szükséges eszköz, hogy biztosítsák egy nagy demokrácia működőképességét, ahogy szükséges eszköze egy diktatúrának is. Minden attól függ, hogyan használják.

Aldous Huxley a Szép új világ című könyvéhez írt előszavában a társadalom egy meglehetősen komor portréját festi meg. Úgy véli, hogy egy "személytelen erő" irányítja, egy uralkodó elit, amely különféle módszerekkel manipulálja az embereket.
"Személytelen erők, amelyek felett már szinte nincs szabályozás, úgy tűnik, hogy egy Szép új világ rémálma felé hajt mindannyiunkat; és ez a személytelen tudatosan törekszik ennek felgyorsítására a kereskedelmi és politikai szervezetek képviselőin keresztül, akiknek számos új technikájuk van a tömegek gondolatainak és érzéseinek manipulálására egy kisebbség érdekének megfelelően." - Aldous Huxley - Szép új világ előszó
Az általa leírt zord prognózis nem egy egyszerű hipotézis, vagy egy paranoid téveszme. Ez egy dokumentált tény, mely megtalálható a tömegmédiáról készült tanulmányokban az egész világon.




Kik állnak a gazdasági válságnak nevezett játék hátterében?

Sokan felismerték már, hogy vannak olyan pénzügyi csoportok, melyek uralják a világgazdaságot. Felejtsék el a politikai cselszövések, össze...

Sokan felismerték már, hogy vannak olyan pénzügyi csoportok, melyek uralják a világgazdaságot. Felejtsék el a politikai cselszövések, összetűzések, forradalmak és háborúk okozta változásokat, a történések többnyire előre eltervezettek, már hosszú idő óta.

Nevezzék "
összeesküvés-elméletnek" vagy "Új Világrendnek", a jelenlegi politikai és gazdasági események mögötti mozgatórugó a legnagyobb gazdasági és következésképpen politikai erővel rendelkező családok elszigetelt csoportja. 6, 8 vagy akár 12 családról beszélhetünk mindösszesen, akik tényleges hatalmat gyakorolnak.

Nem vagyunk távol az igazságtól, ha a Goldman Sachs-t, a Rockefellereket, Loebs Kuh-ot és Lehmanokat nevezzük meg New Yorkban, a Rotshildokat Párizsban és Londonban, a Warburgokat Hamburgban, Párizsban, és a Lazardokat Izraelben, a Moses Seifeket Rómában.


Sokan hallottak már a Bilderberg csoportról, az Illuminátusokról vagy a Trilateriális Bizottságról. De mik azok a nevek, amik az államok és olyan nemzetközi szervezetek, mint például az ENSZ, a NATO és az IMF fölötti hatalom gyakorláshoz köthetőek? Hogy ezt a kérdést megválaszoljuk, kezdjük a legegyszerűbb módon: listázzuk a világ legnagyobb bankjait, hogy lássuk, kik a tulajdonosok, és kik azok, akik a döntéseket hozzák.
Jelenleg a világ legnagyobb vállalatai a Bank of America, a JP Morgan, a Citigroup, a Wells Fargo, a Goldman Sachs és a Morgan Stanley. Most lássuk, kik a tulajdonosaik:

Bank of America: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, FMR (Fidelity), Paulson, JP Morgan, T. Rowe, Capital World Investors, AXA, Bank of NY, Mellon.

JP Morgan: State Street Corp., Vanguard Group, FMR, BlackRock, T. Rowe, AXA, Capital World Investor, Capital Research Global Investor, Northern Trust Corp. és Bank of Mellon.

Citigroup: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, Paulson, FMR, Capital World Investor, JP Morgan, Northern Trust Corporation, Fairhome Capital Mgmt és Bank of NY, Mellon.

Wells Fargo: Berkshire Hathaway, FMR, State Street, Vanguard Group, Capital World Investors, BlackRock, Wellington Mgmt, AXA, T. Rowe és Davis Selected Advisers.


Láthatjuk, hogy vannak köztük olyanok, melyek minden banknál jelen vannak: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock and FMR (Fidelity). Hogy ne kelljen ismételgetni őket, hívjuk őket "a négy legnagyobbnak".

Goldman Sachs: "A négy legnagyobb", Wellington, Capital World Investors, AXA, Massachusetts Financial Service és T. Rowe.

Morgan Stanley: "A négy legnagyobb", Mitsubishi UFJ, Franklin Resources, AXA, T. Rowe, Bank of NY Mellon, Jennison Associates.

Ezzel meghatároztuk a legnagyobb tulajdonosokat. Hogy továbbléphessünk, határozzuk meg a tulajdonosait ezeknek a vállalatoknak is, és a világ legnagyobb bankjainak tulajdonosait. 

Bank of NY Mellon: Davis Selected, Massachusetts Financial Services, Capital Research Global Investor, Dodge, Cox, Southeatern Asset Mgmt. és ... "A négy legnagyobb".

State Street Corporation (A négy legnagyobb egyike): Massachusetts Financial Services, Capital Research Global Investor, Barrow Hanley, GE, Putnam Investment és ... "A négy legnagyobb" (egymást tulajdonolják).

BlackRock (A négy legnagyobb közül a második): PNC, Barclays e CIC.

Ki van a PNC mögött? FMR (Fidelity), BlackRock, State Street, stb. És a Barclays mögött? BlackRock.

És folytathatnánk még órákig a monacói, kajmán-szigeteki adóparadicsomokkal, vagy a Shell liechtensteini székhelyével. Egy hálózat, ahol a cégek mindig ugyanazok, de a család neve soha.

Röviden: A nyolc legnagyobb amerikai pénzügyi érdekeltség (JP Morgan, Wells Fargo, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, U.S. Bancorp, Bank of New York Mellon és Morgan Stanley) mögött 100%-ban ugyanaz a tíz tulajdonos áll, és van négy olyan vállalat, ami mindig minden döntéshozatalban jelen van: BlackRock, State Street, Vanguard és Fidelity.

Ezen felül a Federal Reserve 12 bank fóruma, a képviseletében 7 emberrel, akik egyben a négy legnagyobb vállalat képviseletét is jelentik, és jelen vannak minden más szervezetben. Vagyis a Federal Reserve szervezetét négy nagy magáncég ellenőrzi: BlackRock, State Street, Vanguard és Fidelity. Ezek a cégek irányítják az Amerikai Egyesült Államok költségvetését, őket pedig lehetetlen ellenőrizni, nincs "demokratikus" választás. Ezek a cégek indították a jelenlegi világméretű gazdasági válságot, és így sikerült még jobban meggazdagodniuk.

Végül nézzük át azokat a cégeket, amiket a "négy legnagyobb" irányít:
Alcoa Inc.
Altria Group Inc.
American International Group Inc.
AT&T Inc.
Boeing Co.
Caterpillar Inc.
Coca-Cola Co.
DuPont & Co.
Exxon Mobil Corp.
General Electric Co.
General Motors Corporation
Hewlett-Packard Co.
Home Depot Inc.
Honeywell International Inc.
Intel Corp.
International Business Machines Corp
Johnson & Johnson
JP Morgan Chase & Co.
McDonald's Corp.
Merck & Co. Inc.
Microsoft Corp.
3M Co.
Pfizer Inc.
Procter & Gamble Co.
United Technologies Corp.
Verizon Communications Inc.
Wal-Mart Stores Inc.
Time Warner
Walt Disney
Viacom
Rupert Murdoch's News Corporation.,
CBS Corporation
NBC Universal

Ugyanaz a négy nagy cég irányítja az európai tőzsdéken jegyzett cégek nagy részét.

Ráadásul ezek tulajdonosai hozták létre, és jelenleg is ők vezetik az olyan nagy pénzügyi szervezeteket, mint az IMF, az Európai Központi Bank, a Világbank, melyek mindig is megmaradnak a "négy legnagyobb" irányítása alatt.

A "négy legnagyobb" céget vezető családok nevei pedig soha sehol nem tűnnek fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése