2019. május 6., hétfő

Azt mondta az öreg Kiss ne csak együnk igyunk is











Azt mondta az öreg Kiss
ne csak együnk igyunk is






Darálós keksz-Crushed biscuits-Gehackter Kuchen




Céklás-narancsos smoothie



Tele van vitaminnal, frissít, csodálatos a színe és az íze is. Ha éppen van maradék sült céklánk, tényleg pár perc alatt elkészíthető a céklás-narancsos smoothie. Érdemes kipróbálni
Hozzávalók:
2 személyre
10 dkg sült cékla
2 nagyobb narancs  
3 evőkanál eritrit
2 dl tisztított víz

Céklás-narancsos smoothie elkészítése:

A sült céklát és a narancsot meghámozzuk, kockára vágjuk, és a turmix palackjába tesszük. Hozzáadjuk az eritritet és a tisztított vizet. A pengét rácsavarjuk, a készülékházra illesztjük, és a smoothie-t összeturmixoljuk. Ha kész, a pengét lecsavarjuk, az italt poharakba töltjük, és azonnal fogyasztjuk



A recept megjelent a 
Kifőztük gasztromagazin februári számában is.
A recept elkészítéséhez Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro turmixgépet használtam.
A fotózáshoz a Fotóhátterek.hu háttereit használtam.

ERITRITOL



MI AZ AZ ERITRITOL ÉS HONNAN ERED?

Az eritritol már több, mint 20 éve van jelen a köztudatban Európában és Amerikában, de például Japánban lassan 30 éve használják. Sokszor csak eritritnek szokták nevezni. Az eritritol egy természetes cukoralkohol, mely természetes módon számos gyümölcsben, köztük szőlőben, dinnyében körtében és még gombákban is megtalálható. Erjesztéssel készült ételekben is jelen van, ilyenek például a sajt, szójaszósz és a bor.

Cukor, melasz, vagy keményítő erjesztésével állítják elő, a folyamathoz élesztőt használnak.

Az eritritolt egy brit kémikus, John Stenhouse fedezte fel 1848-ban, miközben erjesztett és friss gyümölcsökkel kísérletezett.

Jellemzői: íz, kalóriatartalom, szervezetre gyakorolt hatása
Íze olyan, mint a cukoré, viszont 30%-kal gyengébb az édessége, cserébe viszont 94%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz. Vagyis, ha 100 grammnyi kristálycukorban van 400 kalória, akkor 100 grammnyi eritritben csak 24 kalóriát tartalmaz. Mivel teljesen természetes édesítőszer, így semmilyen formában nem hátrányos a szervezetre. Nap, mint nap használjuk, csak éppen nem tudunk róla. A felépítéséből adódóan nem bontja le szervezetünk, így mindenféle kölcsönhatás nélkül kiürül és így nem okozhat mellékhatásokat, emésztési problémákat.

MIÉRT IS JÓ NEKÜNK?

Az eritritet általában por, vagy kristályos formában találjuk meg a boltok polcain. Glikémiás indexe 0, vagyis egyáltalán nem emeli meg a vércukorszintet, így akár még cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatják. Íze hűsítő, enyhén mentolos és 160 Celsius fokig megőrzi édességét, így sütéshez nem a legalkalmasabb, de más receptek édesítéséhez kiváló lehet. Az eritrit akár még a fogakat is védheti, mivel elkezdtek kísérletezni és tanulmányokat végezni ezen a területen. Már bizonyított tény, hogy a cukor elősegíti a fogszuvasodást, mivel a szájban található baktériumok a cukorból nyerik az energiát, mely után olyan anyagokat termelnek, mely a fog romlásához vezet. Tanulmányok szerint az eritrit nem segíti elő a baktériumok szaporodását és energiaellátását, így bátran adhatjuk gyermekeinknek is.

MEGÉRI HASZNÁLNI!

Az eritritol tehát egy kiváló édesítőszer, melyet mindenkinek csak ajánlani tudunk. Alig van benne kalória, semmiféle tekintetben nem ártalmas a szervezetünkre, nem emeli az inzulinszintet és még segíthet is fogaink megóvásában. GMO-mentes növényekből állítják elő, így hosszú távú használat mellett sem lehet hatása szervezetünkre. Mivel gyengébb az édessége, mint a cukornak, gyakran szokták más édesítőkkel keverni, ami általában a stevia. Kiválóan alkalmas ételek ízesítésére, de süteményekhez és magas hőfokot igénylő receptekhez tisztán kevésbé alkalmas, mivel elvesztheti édességét.
Ha szeretne vásárolni eritrites édesítőszert, akkor ajánljuk az 500 grammos és az 1 kilógrammos kiszereléseket is











Az örök képlet, amire a zöld turmix elkészítéséhez szükséged van



Amikor a barátaim tanácsot kérnek, hogy milyen kisebb változtatással érhetnek el nagymértékű fejlődést az egészségükben, mindig azt ajánlom nekik, hogy cseréljék le a szokásos reggelijüket egy zöld turmixra. Nincs is jobb érzés annál, amikor reggel 9 előtt elfogyasztod a zöld levelek különféle változatait - még akkor is, ha napközben csokit, chipset, sült krumplit, vagy süteményeket eszel, mégis vittél be rostot, vitaminokat, ásványi anyagokat. Ráadásul amikor reggel zöld turmixot iszol, kevésbé esel kísértésbe a nap folyamán (ez egy egészséges trükk, nem muszáj elhinned, inkább győződj meg róla saját magad).
Az internet tele van nagyszerű zöld turmix receptekkel, viszont a titok az, hogy nincs szükséged receptre. Sokkal egyszerűbb megtanulni az alap képletet, ami mindig biztosítja számodra megfelelő mennyiségű tápanyagokat és a jó ízt. Ezután bátran kísérletezhetsz az ízekkel és a hozzávalókkal, és saját recepteket találhatsz ki. Itt van minden, amit meg kell jegyezned:

1. Kezd pár nagy marék leveles zöldséggel

Van pár alapszabály, amit követned kell. Minden zöldségben vannak tápanyagok és anti-tápanyagok, hogy megelőzzék, hogy az állatok kizárólag csak egy fajtát legeljenek, amíg ki nem hal a növény. Akkor a leghatásosabb (és kerülöd el, hogy kárt okozzon), ha rendszeresen változtatod a levélfajtát. Ha eddig például sok rukkolát fogyasztottál, válts spenótra. Járj utána, hogy milyen ritka zöldségfélék kaphatóak a helyi termelőknél és próbáld ki azokat. Ilyen lehet mondjuk a borsó hajtása. Akár gyógynövényeket is kipróbálhatsz - apríts bele egy kis koriandert vagy bazsalikomot ízesítésként. Továbbá, több nagy marék levelet adj hozzá. A legtöbb recept csak kevés mennyiségű zöldet ír, de itt most az a cél, hogy minél több legyen benne, hisz ez teszi olyan csodálatossá a zöld turmixot! Legyél tisztában a zöldség ízével, amikor kiválasztod. A spenót gyengébb ízű, tehát sokat tehetsz bele, anélkül, hogy elrontanád az ízét; ellenben a rukkola elég erős, így egy másik erőteljes ízű hozzávalóval kell kombinálnod (ne aggódj, hamarosan erről is szót ejtünk).
leveles zöldség

2. Adj hozzá egy banánt

Ezt a lépést kihagyhatod, ha nem szereted a banánt, de igazából ez a titka minden jó turmixnak. Édesíti és krémesebbé teszi, ami összetartja a többi hozzávalót. Ha nem vagy nagy banánimádó, hasonló hatást érhetsz el több más gyümölccsel plusz egy fél avokádóval. A banán kiválasztásánál jó érettet válassz, barna foltokkal a héján. Ez azt jelzi, hogy a keményítő már elkezdett cukorrá bomlani, így könnyebben emészted meg. Ha felszeleteled, lefagyasztod, majd így turmixolod le, életed legfinomabb, legkrémesebb turmixát kapod.
banán

Tudj meg többet a kókuszolaj hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből. Kattints a linkre és töltsd le!

3. Most adj hozzá egy kis zsírt

Igen, zsírt. A zsír a zöld turmixok elengedhetetlen hozzávalója három okból is. Először, kötőanyagként viselkedik és összetartja a többi hozzávalót (ha eddig a turmixodban különvált a leveles rész a víztől, valószínű, hogy abban nem volt zsír). Ezenkívül segíti a vitaminok felszívódását ( ami az elsődleges célunk). Az A-, D- és E-vitaminok zsírban oldódó vitaminok, és akkor tudja a szervezeted a leghatásosabban feldolgozni, ha zsírral együtt fogyasztod. És végül a zsír és a rost kombinációja a a legerősebb módszer arra, hogy jóllakottnak érezd magad órákon keresztül. Volt már olyan, hogy zöld turmixot ittál, mégis 10 órára mér éhes voltál? Ha zsírt is tartalmaz, a zöldben található bőséges mennyiségű rost mellett, akkor órákra biztosítja a megfelelő vércukorszintet anélkül, hogy ebédig megéheznél. Nem kell belőle sok - mondjuk egy fél avokádó, egy kiskanál mogyoróvaj, egy evőkanál kókuszolaj vagy egy púpozott kanál lenmag.
növényi zsír

4. Szórd meg egy kis sóval

Sokszor utalnak rá, hogy a tengeri só, a Himalája só, a nem feldolgozott só az utóbbi időben a világ egyik legfontosabb egészséges élelmiszerévé vált, nem véletlen. Ajánlott minden turmixba tenni, mert az ásványi anyagok segítik a testünket a tápanyagok könnyebb feldolgozásában. Ezen felül az ízt is fokozza. Tudtad, hogy a jó sütemény receptekben mindig van egy csipetnyi só? Mivel a sónak olyan különleges tulajdonsága van, hogy kiemeli a többi ízt, így még érezhetőbb és még finomabb lesz. Egy nagy csipet ásványi só minden zöld turmixot életre kelt.
só

5. Különböző folyadékokkal turmixolhatod össze

Ne gondold túl: a víz tökéletes. A kókusz víz és a növényi tejek is jó alternatívák.
víz

6. Ráadás: gondolj az ízre is

Most, hogy már megvannak az alapok (és valóban, ha beledobtad a turmixgépbe a leveles zöldséget, egy banánt, egy kis zsírt és sót, már tökéletes lesz), itt az ideje, hogy ínyencé válj és gondolj az ízre is. Az íz nagyszerű eszköz arra, hogy megszeresd a zöld turmixot és minden nap fogyaszd is el. Több hozzávalóval is adhatsz ízt az italnak: a friss gyógynövények, mint például a bazsalikom, a koriander és a kakukkfű; porok, mint például a kakaópor, a macha por és az acai por; friss vagy fagyasztott gyümölcsök, mint például a szeder, az ananász és a mangó; valamint különböző fűszerek, mint a gyömbér, fahéj, kardamom, kurkuma, cayanne bors vagy chili por. Ezeknek a hozzávalóknak a kombinációjával ínycsiklandozó ízeket teremthetsz. Lehet, hogy furcsán hangzik, de érdemes kombinációkban gondolkodni ízesítéskor. Például:
Almás-fahéjas: levél, banán, kókusz olaj, só, alma és fahéj.
Áfonyás-bazsalikomos: levél, banán, avokádó, só, fagyasztott áfonya, bazsalikom.
Mexikói forrócsokoládé: levél, fagyasztott banán, lenmag, só, kakaakópor, fahéj, chili por és cayenne bors.
Ne felejtsd el, hogy az erős ízeket erősebb ízzel kell ellensúlyozni. Például a rukkola tökéletes a mexikói forrócsokoládés turmixba, mert a levél erős ízét kiegészíti a kakaó, a fahéj, a chili és a cayanne bors erőteljes íze. Az áfonyás-bazsalikomos ital gyengébb ízű, ezért ajánlott hozzá a borsó hajtás vagy a spenót. Nem tudod még, hogy melyik a kedvenc leveles zöldséged? Ragadj meg pár egyszerű levelet és próbáld ki! Gondolj arra, hogy mi van a tányéron és mi illik hozzá - magad is meg fogsz lepődni a kulináris ösztöneiden.
Forrás: mindbodygreen






Cékla-répa-narancs turmix fahéjjal





A cékla és a répa tisztító és méregtelenítő hatással bír. A cékla magas vastartalommal rendelkezik, és a vas a zöldségek közül a céklából szívódik fel a legjobban. A vas felszívódásához viszont C-vitaminra is szükség, amit a narancs biztosít ebben a rubinvörös finom turmixban.
A cékla jótékony hatásairól a Mire jó a cékla? linkekre kattintva olvashatsz többet.

Cékla-répa-narancs turmix hozzávalók

  • 1 közepes cékla
  • 1 nagy édes narancs
  • 1 közepes sárgarépa
  • 1 banán
  • fahéj
  • víz

Cékla-répa-narancs turmix elkészítése

  1. A hozzávalókat megpucoljuk. A céklánál használjunk gumikesztyűt, mert különben rózsaszín maradhat a kezünk ?
  2. A zöldségeket és a narancsot kisebb darabokra felvágjuk, majd a naranccsal kezdve a turmixba tesszük.
  3. Kis vizet öntünk alá, megszórjuk fahéjjal és simára turmixoljuk. A vizet folyamatosan adagolhatjuk, de várjuk meg, míg a keményebb cékla és répa is pürés állagúvá válik, mert ez kevesebb vízzel jobban sikerül ?
  4. Krémesebb állagú és édesebb lesz a smoothie, ha egy banánt is beleturmixolunk!










Budai Péter


HALÁLOS BIZALOM


Az egészség elveszett tudása




Igyunk májtisztító italt!



Vannak olyan ételek amelyek kiváló májtisztító hatással rendelkeznek. Nézzük is meg először ezeket az ételeket. A fokhagymában megtalálható enzimek segítik az emésztést és serkentik a méregtelenítési folyamatokat. 

Rendkívül jó hatással van még a koleszterinszintre is. A legegyszerűbb ha nyersen vagy főzve fogyasztjuk de akár fokhagyma étrend-kiegészítőt is lehet vásárolni.

A grapefruit nagyon sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz valamint sok benne a rostanyag és a pektin. Ezek az anyagok hozzájárulnak a máj megerősítéséhez. Érdemes naponta egy egész grapefruitot fogyasztani vagy grapefruit-lé formájában. Nagyon jó hatása van még a citromnak is. A citromban is olyan anyagok találhatóak amelyek serkentik a májenzimeket.

A cékla egy elhanyagolt zöldség pedig az egyik legjobb méregtelenítő. Gazdag flavonoidokban, vitaminokban, béta-karotinban. Ajánlott naponta egy pohár céklalevet elfogyasztani, de akár salátákba is lehet tenni.

A zöld tea egy nagyon erős méregtelenítő és segíti a zsír feldolgozását a szervezet számára. A benne található anyagok megakadályozzák, hogy a zsírok felgyűljenek a májban. Segít megvédeni az alkohol káros hatásaitól a májat.

Az alma rendszeres fogyasztásával nagyon sokat segíthetünk a májnak. A benne található vitaminok és antioxidánsoknak megvédik a májat a szabad gyököktől. A rostok csökkentik a koleszterinszintet és segítenek eltávolítani a felgyülemlett salakanyagot.   
Van úgy, hogy a máj megtelik méreganyagokkal, ilyenkor ajánlott kitisztítani. Jobban járunk, ha nem hagyjuk megbetegedni ugyanis 500 féle funkciót lát el.
A legfőképpen azoknak ajánljuk, akik dohányoznak, rendszeresen alkoholt isznak, átestek már komolyabb betegségen, túlsúllyal küzdenek, vagy álmatlanságban szenvednek, esetleg fizikai és szellemi kimerültségük van.
A hozzávalók a következők:

-2 cékla
-2 kivi
-4 db sárgarépa
- egy csészényi dió

Az elkészítése egyszerű:


 A fentebb felsorolt hozzávalókat turmixoljuk össze, ezután töltsünk hozzá 1 liter vizet. A kapott turmixot öntsük át egy üvegbe, és igyuk meg fokozatosan, lehetőleg 1 nap alatt. Ajánlott készíteni mindennap egy adagot 2 héten keresztül, ugyanis ez megfelel egy kúrának.
Ismerd meg a legjobb méregtelenítő ételeket és italokat
"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”
HALÁLOS BIZALOM






Tisztítsuk meg természetes módon az artériánkat!



2016. 02. 24. 14:55:00
Egész pontosan 4 összetevőből elkészíthetjük azt az italt, amivel megtisztíthatjuk az artériánkat, ezzel pedig lecsökkenthetjük az agyvérzés kockázatát. Mivel csakis természetes összetevőket tartalmaz, így nincs káros hatással a szervezetre, és ráadásul egy jókora felfrissülés is lesz a számunkra.
Nézzük is a hozzávalókat:
- 8 citrom
- 8 gerezd fokhagyma
- 2 centis gyömbérdarab
- 4 liter víz (ha lehet, akkor tisztított víz)
Nézzük is meg az elkészítését. Hámozzuk meg a fokhagymát és a gyömbért, a citromot pedig a héjával együtt szeleteljük fel darabokra. Tegyünk minden hozzávalót a turmixgépbe, és turmixoljuk addig, amíg sima nem lesz. Tegyük fel a vizet főni, és öntsük bele a keveréket. A forralás után hagyjuk, hogy kihűljön, majd tegyük egy zárható üvegbe, és tároljuk a hűtőszekrényben. Fogyasszunk belőle minden reggel éhgyomorra  egy kis pohárral. Addig kell fogyasztani, amíg el nem fogy a teljes mennyiség.




"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”








Házi csodaszer a méz és a szódabikarbóna kombinációja!





2019. 03. 29. 08:42:00

Nézzük meg előbb, hogy egyenként mire képes a méz és a szódabikarbóna.

Méz:

- ajánlott a sebek gyógyítására és napégésre
- nagyon szépen kezeli a zsíros és pattanásos bőrt
- megköti a szabadgyököket, mivel sok benne az antioxidáns
- megköti a nedvességet, azáltal hidratál
- baktériumölő hatását enzimei, magas káliumtartalma és aromaanyagai biztosítják.
- B-, C-, A- és E- vitamint is tartalmaz ennek köszönhetően csodát tud tenni a fáradt és érzékeny bőrrel.

- Nagyszerű lehet a méz gyomorhurutra, szívbetegségre, májbetegségre, epebetegségre illetve légúti betegségekre.
- Enyhíthetőek vele a nőgyógyászati betegségek, idegrendszeri problémák, pszichés problémák.
- Komolyabb égési sérülések esetén és visszérproblémák esetén felhasználható.

Szódabikarbóna:
- segít eltávolítani az elhalt hámsejteket
- összehúzza és tisztítja a pórusokat
- kezelni lehet vele a mitesszereket
- kiegyenlíti a bőrszínt
- selymessé teszi és puhítja a bőrt
- A szódabikarbóna nagyon hatásos lehet fogmosásra. Remekül eltávolítja a fogkövet és megöli a baktériumokat.

-  
Lehet belőle készíteni természetes alapú dezodort. Csak össze kell keverni a kedvenc illóolajadat szódabikarbónával.
- Lúgosító hatásának köszönhetően semlegesíti a gyomorsavat. Csak össze kell keverni egy kanál meleg vizet egy kis szódabikarbónával.
- A szódabikarbónával hajat is lehet mosni. Zsíros és korpás haj esetén nagyon jó megoldás.
- Szappanként is lehet használni a szódabikarbónát. Enyhíti a bőrégést.
A méz és a szódabikarbóna is csodát tesz belsőleg és külsőleg is. A szódabikarbóna zseniális lúgosító hatása és a méz reakciója összekombinálva fantasztikus szépségápoló és gyógyító hatással rendelkezik. 
Külön-külön is alkalmazzák mindkettőt, de együtt igazi csodaszer válik belőlük. Szükségünk van szódabikarbónára és mézre.

Elkészítése: 
Keverjünk össze 1 teáskanál szódabikarbónát 1 evőkanál mézzel. Ha összekevertük, melegítsük fel kicsi lángon a keveréket. Fontos, hogy nem szabad forróra hagyni, mert a méz elveszti a hatását. 1 vagy 2 hónapon keresztül fogyasszunk 1 evőkanállal, napi 3 alkalommal. Ne fogyasszuk közvetlenül étkezés előtt vagy után, hanem várjunk egy kicsit. Érdemes a kúra alatt diétás étrendre váltani, tehát ne együnk cukrot, húst és lisztet. Hatására méregtelenítődni fog a szervezet, ezen kívül ez a csodaszer jó hatással van a bélrendszerre, és serkenti az anyagcserét is.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”











Ropogós montenegrói tepsis krumpli 


A montenegrói tepsis krumpli a vékony, fűszeres bundától fantasztikusan ízletes lesz. Önmagában, mártogatóssal vagy köretként is remekül megállja a helyét. Nagy előnye, hogy mivel sütőben sül, nem lesz olajszag az egész lakásban. Hátránya viszont, hogy képtelenség abbahagyni.



Montenegrói tepsis krumpli

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg krumpli
  • 3 evőkanál kukoricadara
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál szezámmag
  • 1 kávéskanál fűszerpaprika
  • rozmaring

Recept idők
  • előkészítési idő: 15 perc 
  • elkészítési idő: 45 perc


Elkészítés:

A krumplit hámozd meg, mosd le, csepegtesd le jól, vagy töröld át papírtörlővel. Vágd hozzávetőleg egyforma nagyságú szeletekre. Vegyítsd a kukoricadarát, a szezámmagot, a fűszerpaprikát, a sót, és az olajat, majd keverd össze a krumplival. Pakold zsiradékkal megkent tepsibe, dobj még hozzá kettévágott fokhagymagerezdeket és rozmaringot is.
Ha szereted, más fűszernövényt is rakhatsz a krumplihoz. Tedd előmelegített sütőbe, és 200-220 fokon körülbelül 45 perc alatt süsd meg. Akkor jó, ha a krumpli kívül szép piros, ropogós, belül viszont puha. Kínálj hozzá saját készítésű mártogatóst, salátát!

Fokhagymás sült répa

Hozzávalók

3-4 adag
  1. 1 kg sárgarépa
  2. 1 dl olívaolaj
  3. 3-4 gerezd fokhagyma
  4. ízlés szerint só
  5. ízlés szerint bors
  6. ízlés szerint kakukkfű

Elkészítés




  1. A répákat megpucolom. Ha túl nagyok, akkor darabolom őket.


  1. Összekeverem az olívaolajat a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel.


  1. A répát tepsibe teszem, ráöntöm a fűszeres olajat. Összekeverem, hogy mindenhol érje a répákat.


  1. Fólia alatt 180 C fokon 50 percig sütöm. Levéve a fóliát további 15 percig sütöm, hogy picit piruljon. Önmagában vagy köretként nagyon finom!


  1. De bulgurral vega ebédként is tökéletes!




a zsírégető ital elkészült és fogyasztható. 


A recept alapja egy táplálék, amely feloldja a zsírt és a cellulitiszt, még a legmakacsabb "állott" zsírt is. A leginkább megdöbbentő viszont az, hogy ez az ital önmagában, automatikusan működik anélkül, hogy tennünk kéne érte bármit is: nincs szükség megerőltető testmozgásra, nélkülözésre, valamint áldozathozásra sem. A zsírsejtek a szervezetben automatikusan csökkennek. Egyre kisebbek és kisebbek, amíg teljesen el nem tűnnek. Amit tenni kell, az mindössze annyi, hogy innia kell 4 napon keresztül az italt. Ennyi az egész. A zsírégető ital a felhalmozódott zsírra és a visszatartott vízre hat. Ösztönzi az anyagcserét és ezzel a láncreakcióval csökken a zsírt. Ennek köszönhetően az ember formában érzi magát a társaságban a munkahelyén, bárhol. A pletykán túl a zsírégető ital "csodálatos". Nincsenek szavak a rendkívüli erejére a zsírral szemben.
Ezért egy tanács: próbálja ki azonnal, még ma. A "varázslatos" ereje az italnak azonnal hatni kezd: az első eredmények már másnap reggel láthatóak. Csak 24 óra és 1,5 kg tűnik el. Tényleg megéri.

A zsírégető ital hozzávalói az 1. napon: 

• 2 liter víz
• 2 répa
• 200 g konzerv kukorica
• 2 hagyma
• 200 g sampinyon gomba
Egyéni ízléstől függően adjon hozzá egy csipetnyi sót és borsot.
Alaposan tisztítsa meg a zöldséget és vágja apró darabokra. Egyesítse a hozzávalókat - sárgarépát, hagymát, gombát és a kukoricát - turmixolja addig,
amíg sima, krémes nem lesz. A vizet melegítse fel 70 fokra. Akkor tökéletes a víz hőmérséklete, amikor fodrozódni kezd. Alaposan keverje össze a krémmel úgy, hogy ne maradjon csomós. Ennyi az egész: az 1. napra a zsírégető ital elkészült és fogyasztható. 



A zsírégető ital hozzávalói a 2. napon: 

• 2 liter víz
• 2 répa
• 200 g barna rizs (megfőzni az előző este)
• 2 hagyma
• 2 paradicsom
Alaposan tisztítsa meg a zöldséget és vágja apró darabokra a répát, paradicsomot és a hagymát is. Egyesítse a rizst - amelyet előző este főzött meg a zöldségekkel és turmixolja addig, amíg krémes nem lesz. Úgy, mint az első napon is, forralja fel a 2 liter vizet. Amint a víz eléri a 70 fokot és fodrozódni kezd, öntse rá a krémet. Alaposan keverje össze a krémmel úgy, hogy ne maradjon csomós. Ezt a zsírégető italt kell fogyasztania a második napon.
Íme a zsírégető ital hozzávalói a 3. napon: 

• 2 liter víz
• 2 répa
• 2 nyers tojás
• 2 hagyma
• 200 g barna rizs
Az előző este főzze meg a rizst: a rizst a megfőzése után mérje le. Tisztítsa meg a sárgarépát, vágja szeletekre és mixelje össze a rizzsel. Adja hozzá a nyers tojást és a megtisztított és felaprózott hagymát. A hozzávalókat óvatosan keverje össze úgy, hogy ne maradjon csomós. Közben forralja fel a 2 liter vizet 70 fokra. Amint fodrozódni kezd a víz, adja hozzá a krémet. Keverje össze úgy, hogy ne maradjon csomós. És íme: kész a zsírégető ital, amivel 4 nap alatt akár 6 kg-ot is fogyhat.
Az ital elkészítése a 4. napon: 

• 2 liter víz
• 2 csirkemell (az előző este kell megfőzni)
• 2 répa
• 2 hagyma
• 200 g sampinyon gomba
A 3. napon párolja meg a csirkemellet. Aztán a 4. napon tisztítsa meg és vágja darabokra a répát. Mixelje össze a darabokra vágott csirkemellet, répát és a gombát is. Vágja apróra a hagymát és adja hozzá a többi hozzávalóhoz.
 Addig mixeljük, amíg puhává és krémessé nem válik. Felmelegítjük a 2 liter vizet, amíg fodrozódni nem kezd (ekkor 70 fokos a hőmérséklet). Lassan keverje hozzá a krémet. Ez az utolsó ital a 4. napon. Fontos, hogy ne feledkezzen meg arról, hogy a zsírégető italt hidegen, vagy akár melegen is fogyaszthatja: a hatékonysága mind a két esetben biztosított.


Az almaecet így, csakis így fogyasztva a leghatékonyabb fogyasztószer. Itt a filléres trükk hozzá!



Most elmondom, hogyan használhatjuk helyesen az almaecetet, hogy végre megszabaduljunk a felesleges kilóktól, normalizáljuk az anyagcserénket és újra teljesen egészségesek legyünk, megfiatalítva belső szerveinket.
Hogyan fogyaszthatjuk az almaecetet?

Hozzávalók:

egy pohár víz (lehetőség szerint előzőleg felforralt, szűrt vagy palackozott)
két teáskanál almaecet
egy evőkanál méz
egy csipet szódabikarbóna

Elkészítése:

Keverjük össze a fentebbi hozzávalókat, hogy egy szénsavas italt kapjunk.
Ez a legjobb módja az almaecet szervezetbe juttatásának, mert a szódabikarbóna semlegesíti az almaecet savját (még a savra érzékenyek is fogyaszthatják), de a hasznos nyomelemek benne maradnak az italban.
Ez a vizes-almaecetes ital azokra a problémákra jó orvosság, amelyek a túlsúlyos embereknél jelentkezik. Az almaecet jótékony hatásai közé tartozik, hogy javítja a vér összetételét, mert helyreállítja a vörösvérsejtek arányát és javítja vérkeringést.

Azok az emberek, akik hajlamosak az elhízásra, vagy legalábbis könnyen felszednek pár kilót, általában vérszegénységben szenvednek és a vérkeringésük is lassabb. Gyengeség, szédülés, verejtékezés, ezek mind azok a problémák, amik a túlsúlyos embereket sújtják. Az almaecet azonban javítja a vér összetételét, felgyorsítja és hatékonyabbá teszi az emésztést. Az almaecet fogyasztásának eredményét már te magad is láthatod két hét elteltével!

Hogyan fogyasszuk az almaecetet, hogy az a legnagyobb hatást érje el és segítse belső szerveink hatékony működését? Egy pohár almaecetes italt fogyassz reggel, éhgyomorra. Még egyszer megismétlem: aszódabikarbóna semlegesíti az almaecet savtartalmát, így bátran, fenntartások nélkül lehet ezt a koktélt inni reggel, éhgyomorra is.

A második pohárral este fogyasszunk belőle, körülbelül 3 perccel a vacsora előtt. Természetesen, az ecet miatt a diéta időtartama alatt étrendünkből ki kell zárni a lisztet tartalmazó ételeket és az édességet is. Fogyasszunk helyettük több zöldséget, gyümölcsöt! Különösen ajánlott a friss és nyers sárgarépa és az alma fogyasztása! Finom saláták készíthetőek belőlük. Ezen apró étrendbeli változtatások mellett az almaecetes terápiával valóban kiváló eredmények érhetőek el.

Az ecet nem égeti el a testben felhalmozott zsírt! Ellenben segít, hogy szervezetünk újra helyesen működjön, hogy anyagcserénk megint a régi, megfelelő legyen. Ez pedig segíteni fogja a szervezetet a szénhidrátok feldolgozásában, amit eddig nem tudtak a vérsejtek időben elszállítani. Hát nem csodálatos?

Ha az almaecetes koktélt még kiegészíted egy szénhidrátmentes diétával, sokkal jobb eredményt érhetsz el! A fogyókúra teljesen fájdalommentes és rövid idő alatt teszi lehetővé a felesleges kilóktól való könnyű megszabadulást úgy, hogy közben az egészségednek sem ártottál. Próbáld hát ki te is, hidd el, tetszeni fog!


Megosztásokat köszönöm

forrás: aztbeszelik



GYÖMBÉR ÉS FAHÉJ KÚRA: 7 NAP ALATT 4 KILÓ LEMEGY!

Valószínűleg hallott már a gyömbér és fahéj és jótékony hatásáról. Ez a két fűszer erősen befolyásolja a súlyt, .
Akkor érdemes fogyasztani a két fűszert naponta, ha szeretne lefogyni 4 kg-t 7 nap alatt. Utána tartson szünetet!

Itt az első recept:

Hozzávalók:
500 ml víz
50 ml joghurt
3 filter - fekete tea
1 teáskanál fahéj
1 teáskanál gyömbér
1 teáskanál méz
1 teáskanál curry
Így készül:
Fel kell forralni a vizet, majd adja hozzá az összes élelmiszert, kivéve a joghurtot. Ha a víz lehűlt, adja hozzá a maradék joghurtot, és keverje össze.
Vacsora helyett igya a keveréket.

Itt a második recept:
Hozzávalók:
80 ml ​​víz
170 ml tej
1 teáskanál gyömbér
1 teáskanál fahéj
1 teáskanál curry
Így készül:
Először hozzáadjuk a fűszereket a forró vízhez, majd adjuk hozzá a tejet. Keverjünk össze mindent, amíg nem oldódik fel.
Ezt az italt igya lefekvés előtt.
Figyelem: Egyik ital sem javasolt terhesség alatt, illetve azok számára, akik emésztési vagy vesebetegségben szenvednek.

4 napig idd ezt az italt és az összes hasadon lévő zsírt eltünteti. Én is kételkedtem, de bevált!


A hasi zsírlerakodás nem csak esztétikai problémát jelenthet, de egy idő után káros hatással lehet az egészségünkre is. A legtöbb ember nem étkezik egészségesen, és mozgásszegény életmódot folytat, éppen ezért nagyon könnyen lerakodhat a fölösleges zsírréteg.

Ha fogyni szeretnénk, mindenképp változtatni kell az életformánkon, ajánlott egészségesen táplálkozni, többet mozogni, és kipróbálni az alábbi módszert is. Növeljük a napi folyadékbevitelünk, fogyasszunk több zöldséget és gyümölcsöt, és mozogjunk legalább fél órát.
Így serkenthetjük az anyagcserét, megszabadulhatunk a lerakódott méreganyagtól, és a zsírrétegtől is. Kerüljük a cukros, és feldolgozott élelmiszereket, és a túlzott alkoholfogyasztást.

Készítsük el az alábbi keveréket, és látni fogjuk, hogy mindössze 4 nap szükséges ahhoz, hogy megszabaduljunk a lerakódott zsírrétegtől. Ezenkívül serkenti az anyagcserét, az immunrendszert, és energiával tölt fel.

Hozzávalók:

  • 125 gramm retek
  • 3 citrom
  • 4 evőkanál méz
  • 2 evőkanál őrölt fahéj
  • 1 cm-es darab gyömbér

Elkészítés:

Hámozzuk meg a retket, és a gyömbért, majd turmixoljuk össze. Hámozzuk meg a citromokat, majd a mézzel, és a fahéjjal együtt azt is turmixoljuk bele a keverékbe. Naponta kétszer főétkezések előtt vegyünk be egy-egy evőkanállal a keverékből.
Négy nap múlva már érezni fogjuk a hatását, de legkevesebb 21 napon keresztül rendszeresen fogyasszuk a természetes keveréket.


Hájgyilkos szer szódabikarbónából. Lerobbantja rólad a zsírt, hamar lekúsznak a pluszkilók


Sokan vannak úgy, hogy fogyni szeretnének, de drágább fogyasztószereket sajnos nem tudnak megengedni maguknak. Nem is fontos, ugyanis természetes és olcsó módszerekkel is nagyon szép eredményeket lehet elérni, ajánlott kipróbálni az alábbi módszereket, ha te is meg szeretnél szabadulni egy pár fölösleges kilótól.
1. Szódabikarbóna és citrom-vagy grapefruitlé
Hozzávalók: 1 teáskanál szódabikarbóna, ½ csésze víz, citrom- vagy grapefruitlé.
Elkészítés: a vízhez adjuk hozzá a szódabikarbónát, majd addig kevergessük, amíg egyenletesen feloldódik. Ezután keverjük bele egy citrom-vagy grapefruit frissen kifacsart levét is. Minden reggel ébredés után igyunk meg egy adagot a keverékből, majd várjunk 20 percet, és csak azután reggelizzünk.
2. Szódabikarbóna, almaecet
Hozzávalók: ½ teáskanál szódabikarbóna, 2 evőkanál almaecet, 1 pohár víz.
Elkészítés: a szódabikarbónát keverjük el az almaecettel, majd az egészet a vízzel. Reggeli előtt igyuk meg a keveréket.
3. Szódabikarbóna, gyümölcsökkel
Hozzávalók: 1 csésze eper, 1 szál friss mentalevél, 2 citrom leve, 2 csésze víz, egy fél téáskanál szódabikarbóna.
Elkészítés: a hozzávalókat tegyük egy turmixgépbe, majd keverjük alaposan össze. Naponta kétszer igyunk meg egy-egy adagot ebből a nagyon egészséges italból.
Ha szeretnénk egészségesebbek lenni, és testsúlyunkból is leadnánk, alkalmazzuk a fenti módszerek valamelyikét rendszeresen. Ezenkívül pedig fogyasszunk rendszeresen zöld teát, hiszen egy nemrég közzétett kutatás eredményei alapján nagyon jó hatással van az általános egészségünkre, és fogyasztó hatása is van. Ráadásul felgyorsítja a zsírégetés folyamatát, és közben szabályozza a szervezet pH-értékét - írja a Tudásfája.



A férfi minden délben lenmagot evett. 15 nap után elképesztő dolog történt!

146709_2


A lenmag szuperegészséges táplálék, rugalmasabbá teszi az érfalakat, ezáltal csökkenti a stroke és egyéb betegségek kialakulását. De ez a férfi nem ezért fogyasztotta, más betegséget akart kezelni vele.



A lenmag a benne lévő omega-3 zsírsavak rugalmasabbá teszik a sejtfalakat, ezáltal javítja az erek teherbíró képességét, csökkenti az érelzáródást kialakító vérrögök kialakulásának esélyét. Kifejezetten szívbarát élelmiszer, hiszen magas rosttartalma miatt csökkenti a vér koleszterinszintjét.
A férfi éveken keresztül nagyon magas koleszterinszinttel küzdött, ami a rendszeresen szedett gyógyszerek hatására sem változott. Alternatív terápiák után kutatva úgy döntött, kihasználja a lenmag jótékony hatását, és minden délben fél csészényi (120 ml) lenmagot fogyasztott el.
Már 15 nap után csodás dolog történt, a koleszterinszintje jóval alacsonyabb lett, és egy hónap múlva visszaállt a normális értékre.
Emellett a haja minősége és a bőre is sokkal szebb lett, a látása is javult, és az energiaszintje is megemelkedett.
Annak is érdemes próbát tennie a lenmaggal, kinek nem magas a koleszterinszintje. Számos betegséget megelőzhet vele, és sokkal egészségesebb lesz a szervezete. Megelőzésre érdemes minden nap étkezés előtt elfogyasztani negyed csésze (60 ml) őrült lenmagot joghurtba, salátába keverve. Magában sem rossz, az íze hasonlít a mogyoróéhoz.
Lenmag kezelés mellett ajánlott minél több vizet meginni, és hatásának fokozása érdekében kevés lenmagolajat hozzáadni.
(A magokat csak darált formában szabad elfogyasztani – például kávédarálón megőrölve, vagy mozsárban alaposan szétzúzva.)






Bekente a lábát szájvízzel! Az orvosa nem tért magához!


Biztosan te is tartasz valamilyen szájvizet a fürdőszobában, És naponta használod fogmosás után. De tudtad, hogy a szájvíz, mint például a Listerine nagyon sok mindenre jó még? Íme néhány meglepő alkalmazása.

Izzadás ellen

Voltál már olyan helyzetben, amikor nem volt otthon dezodor? Csak önts egy kis szájvizet egy vattára és kend a hónaljadra. Ez a szer tökéletesen megakadályozza az izzadást.

Vécéillatosító

Ha a szájvízzel lemossuk a vécét, nemcsak jó lesz az illata, de megöl minden baktériumot, gombát.

Szúnyogriasztó

Ha szúnyogcsípésed van, vagy más rovarcsípés, a szájvíz enyhíti a viszketést.

Korpásodás ellen

Meglepő, de a szájvíz ajánlott korpásodás ellen. Mivel a korpa vagy baktérium vagy gombafertőzés miatt alakul ki, fertőtleníti a fejbőrt. Csak kend rá hajmosás előtt.

Pattanásokra

Vattával töröld át a pattanásos bőrt, és leszárítja és fertőtleníti a csúnya vörös pattanásokat.

Láb és körömgombára

A szájvíz zseniális orvosság körömgombára. Egy szájvizes lábfürdő 30 percig elég ahhoz, hogy a szájvíz elpusztítsa a gombát.




Fogkefe tisztán tartása

Ha a fogkefe tartósan nedves környezetben a fürdőszobában áll, könnyen felhalmozódnak a baktériumok a szőr között. Ezért egyszerűen tölts egy pohárba szájvizet és állítsd bele a fogkefét egy éjszakára. A baktériumoknak nincs esélye!

Monitor tisztítása

A főnök azt fogja hinni, megőrültél, ha szájvizet spriccelsz a számítógép képernyőjére, de a szájvíz könnyen leszedi az olajos-zsíros réteget a képernyőről: csak egy kicsit töröljed át, és újra tiszta lesz.

Szagtalanít

Szájvíz hasznos akkor is, ha beteszed a szemetesbe. Csak tegyél néhány cseppet egy rongyra, és rakd a szemetes aljára. Elveszi a bűzt.



Megosztásokat köszönöm

forrás: buzzblog.eu



EGÉSZSÉG

Dr. Lenkei Gábor szerint ez a rák valódi oka. Ha ezt tudnák az emberek, senki nem lenne beteg!

by Hírszerkesztő dátum: 1/26/2018 12:10:00 du.

Nem csak a kemoterápiáról beszélt, hanem arról is, hogy miben rejlik a rák, és a rákipar ereje!

Dr. Lenkei Gábor nem szokott finomkodni. Több ízben beszélt már nem csak a rákról, hanem a szoros gyógyszeripai összefonódásról világszerte, mely megakadályozza azt, hogy az emberek megtudják a valódi igazságot.
Számtalanszor kifejtette már álláspontját, miszerint a kemoterápia gyakorlatilag öngyilkosság, és a test különféle mérgekkel való teletömése, majd a halál megvárása.
Hogy mi okozza azonban a rákot, arról egészen más a privát véleménye, mely szembe megy az orvosok hivatalos állásfoglalásával is.
Számomra nem az öt éves túlélés jelenti a gyógyulást. Az öt éves túlélést a magam részéről egyfajta statisztikai kozmetikázásnak tartom, amely nem jelent biztonságot a gyógyulni kívánó ember számára. Ha valaki 5 év és egy nap múlva hal meg, akkor már szépen javította a statisztikát. A gyógyulás az gyógyulás. Nem öt évre, hanem a teljes hátralévő, józan ésszel még elvárható élettartamra szól.” – mesélte.

Dr. Lenkei Gábor meg van róla győződve, hogy a rák pszichoszomatikus betegség, vagyis lelki eredetű.
Pszichoszomatikus. A kifejezés két idegen szóból tevődik össze:
 A jelentése: olyan betegség, amely megoldatlan lelki problémákkal kezdődik, és ha ez a probléma az illető számára súlyos, és számára úgy tűnik, hogy nincs rá megoldás, akkor ez a teher egy idő után testi tünetek formájában is megnyilvánul.
A rák szerinte mindig akkor jelenik meg, amikor az ember elveszíti a boldogító célját, céljait az életben. Ilyen lehet egy lelki törés, valakinek az elvesztése, vagy egy nagyobb magánéleti válság, embere válogatja.
Ilyenkor az éltető, boldogító célok hiányában az ember, mint szellemi lény, abbahagyja a saját jövője teremtését. A test erre reagál. A test – egyfajta buta reakcióval, egyfajta buta, ügyetlen segítségként – átveszi a jövő teremtését az által, hogy bizonyos sejteket fokozott szaporodásra, burjánzásra késztet. A test úgy viselkedik, mintha újra kellene teremtenie saját magát, hasonlóan ahhoz, amikor az anyaméhben a petesejtből – intenzív sejtosztódás révén – kifejlődött.” – állítja.
Ha a szív megszakad, a test is megbetegszik?
A rák tehát nem más, mint a szervezet egy furcsa reakciója arra, hogy az adott helyzetben az ember éltető céljai megszűnnek. Ez merőben eltér a modern orvoslás által sulykolt okokkal. Nem akarják, hogy rájöjjünk az igazságra, hiszen akkor jobban odafigyelnének magukra az emberek, és jóval kevesebb rákos beteg lenne.
Sőt, egy idő után megszűnne a rák, és egy betegségmentes, boldog világ várna ránk.




A tea, ami eltávolítja a nyirokcsomóban, a vastagbélben és húgyhólyagban összegyűlt méreganyagokat


Egy éjszaka alatt ürül ki a nyirokcsomókból, a vastagbélből, és a húgyhólyagból a felgyülemlett méreganyag. Érdemes kipróbálni!

Az emberek nagy része a napot egy jó erős kávéval kezdi. Ugye te is így szoktad indítani a reggeleket?
Az éhgyomorra fogyasztott kávé rossza hatással van a gyomor nyálkahártyájára, hosszútávon képes elpusztítani a megfelelő emésztéshez szükséges jó baktériumokat. A mértéktelen kávéfogyasztás következtében gyomorsav problémáink is lehetnek, és ez hosszútávon emésztési problémák kialakulásához vezet.

Soha ne igyunk reggel éhgyomorra kávét, előtte mindig együnk valamit!
Kezdjük inkább a napot egy kellemes méregtelenítő teával.
Nem csak a méreganyagoktól szabadít meg, de segíti az emésztést, és a nyálkahártya egészségét, és a pH-szint szabályozását is támogatja. A citrom az egyik legjobb méregtelenítő, serkenti a véráramlást, szabályozz a máj, és a vesék működését.
A fahéj csökkenti a vércukorszintet, és megakadályozz a máj, és a szervezet elzsírosodását. A gyömbér és a Cayenne paprika nagy hatóerővel méregteleníti a szervezetet, és védelmet nyújtanak a fertőzések, vírusok, baktériumok ellen.

Hozzávalók:

  • 2 csepp citrom illóolaj
  • ½ teáskanál cayenne bors
  • 1 cm gyömbérgyökér meghámozva, és apróra vágva
  • 1 ¾ csésze víz
  • teáskanál fahéj
  • 1 teáskanál kurkuma
  • 1 teáskanál méz

Elkészítés:

Forraljuk fel a vizet, és amikor elkezd forrani adjuk hozzá a gyömbért. Hagyjuk néhány percet állni, majd adjuk hozzá a citrom illóolajat, a kurkumát, és a fahéjat. Amikor kissé kihűlt keverjük bele a mézet is. Fogyasszuk minden reggel közvetlenül ébredés után!


Mindenkit kigyógyított a rákból ezzel a 3 összetevővel, de kormány ezt tette vele… most mégis elárulja a titkot



Az orvosokat is lenyűgözte vele.
Doktor Johanna Budwig 90%-os sikerrátával gyógyította meg rákos betegeit és 6 alkalommal jelölték Nobel-díjra. A módszere már csak azért is keltett feltűnést, mert nem mérgező anyagokat használt és semmilyen mellékhatással nem kellett számolni. 2003-ban halt meg 95 évesen.
Hogy akkor miért nem terjedt el a módszere és miért nem ezzel gyógyítanak szerte a világban? Mivel nagyon sikeres és híres lett abban, amit csinált, hamarosan a nagy gyógyszergyárak ellenségévé vált, és minden eszközzel próbálták elnyomni kutatási sikereit az 50-es évektől kezdve.
Amikor kijelentette, hogy meg van a rák ellenszere, az orvosok meglátogatták, és le voltak nyűgözve. Meg akarták venni az ötleteit, hogy aztán nagy pénzt csináljanak belőle. Ebbe nem ment bele a doktornő, és hamarosan minden országban betiltották és megbélyegezték.
Mint kiderült, a gyógyszeripar hatalmas vagyont keres a betegségeken, de a halott vagy egészséges ember nem hoz pénzt. Ezért sokan összeesküvést sejtenek, ahol a háttérben irányítóknak nem érdeke annyira megtalálni az olcsó ellenszert, amit akár magunk is összeállíthatunk.
Budwig módszerének a lényege:
A betegség végső stádiumában lép fel az acidózis, ami az az állapot, amikor túl sok a sav vagy túl kevés a lúg a vérben. Ilyenkor a vér képessége, hogy oxigént szállítson a minimumon van. Egészséges embereknél a vér oxigén szintje 98-100%, míg rákos betegeknél 60%. Amikor nincs elég oxigén tumorok képződnek, és a sejteknek mutálódniuk kell, hogy energiát nyerjenek a cukorból. Ez a folyamat nem „tiszta” és mérgező anyagok keletkeznek, ami még jobban savasítja a szervezetet. Ez vezet a rákos sejtek elszaporodásához és terjedéséhez. Ezt a Nobel-díjas Dr. O Warburg is alátámasztotta.
Így lett az oxigén a legerősebb fegyver a rák elleni harcban. Budwig eljárása több oxigént jutat a vérbe és a sejteknek, mint bármi más és a vér pH értékét is visszaállítja. Amikor ez megtörténik, elég oxigén lesz a vérben, hogy a szervezet elpusztítsa rákos sejteket.
Budwig módszer:
A folyamat két részből áll. Az elsőben a túróból és lenmagból kinyerjük az omega-3 zsírsavakat.
Itt a recept, ami alapján el kell készíteni, és naponta enni az orvosságot:
-          Egy csésze túró homogenizált tej nélkül
-          5 teáskanál lenmagolaj vagy 3 teáskanál frissen őrölt lenmag
-          Csipet cayenne bors
Ezt kell összekeverni és naponta fogyasztani.  Ne fém kanállal keverjük!
A módszer második része a megfelelő táplálkozás:
-          Ne együnk cukrot és ne igyunk grapfruit levet
-          Semmi állati zsír
-          Nem fogyaszthatunk saláta öntetet
-          Sem majonézt
-          Húst csak organikus forrásból szerezzünk be
-          Nem ehetünk vajat vagy margarint
-          Igyunk friss zöldségleveket répából, céklából és zellerből mixelve
-          Minden nap igyunk teát és mézzel édesítsük
-          Kerüljük a készételeket
-          Ne fogyasszunk bolti üdítőket
-          Se csapvizet
-          Ne fogyasszunk olyan ételt amiben fluorid van
-          Friss ételeket együnk


A fogkrémbe , és az ásványvízekbe is belekeverik a fluoridot !!!!
Túl sok a népesség ritkítanak bennünket !!!


fotó: youtube
FOTÓ: YOUTUBE





Elegendő 7 évente megismételni, olyan hatással tisztítja ki az érrendszert!



Érrendszerünk tisztább lesz, a hajszálereink jobban átjárhatók maradnak, ami biztosítja a szájunk, ínyünk, torkunk egészségét is.

Kísérletek azt bizonyítják, hogy a fokhagyma elősegíti az ólom kiürülését a szervezetünkből. Ezért a nagyvárosban élőknek kötelező lenne a fogyasztása.
Állat- kísérletekkel bizonyított, a ráksejtekkel megfertőzött egereknél nem alakult ki a rák, ha fokhagyma kivonatot kaptak. Az embereknél a rák megelőzésben van… lenne jelentősége.

Fokhagyma tinktúra
33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl, 70%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt üvegben. Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszűrjük üvegbe. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.
Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve:
1. nap: reggel – 1 csepp, délben – 2 csepp, este – 3 csepp
2. nap: reggel – 4 csepp, délben – 5 csepp, este – 6 csepp
3. nap: reggel – 7 csepp, délben – 8 csepp, este – 9 csepp
4. nap: reggel – 10 csepp, délben – 11 csepp, este – 12 csepp
5. nap: reggel – 13 csepp, délben – 14 csepp, este – 15 csepp
6. nap: reggel – 15 csepp, délben – 14 csepp, este – 13 csepp
7. nap: reggel – 12 csepp, délben – 11 csepp, este – 10 csepp
8. nap: reggel – 9 csepp, délben – 8 csepp, este – 7 csepp
9. nap: reggel – 6 csepp, délben – 5 csepp, este – 4 csepp
10. nap: reggel – 3 csepp, délben – 2 csepp, este – 1 csepp
11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.
A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani. Hét évig nem kell megismételni a kúrát olyan hatással tisztítja ki az érrendszert.

Egy másik lehetőség ami kellemesebb ízű:

1 kg akácmez + 6 fej fokhagyma. a hagymát összevagdosni, vagy klopfolóval szétnyomni, majd beletesszük a mezbe, és 1 hónapig érleljük. Az 1 hónap letelte után, napi 1-2 evőkanállal elfogyasztunk.







Kimossa az artériákat, megvéd az infarktustól és a sztróktól egy pohár ebből az italból



Ez az itt olvasható természetes orvosság jobb és egészségesebb a patikai szereknél, olcsón elkészíthető, és nem kell tartani a mellékhatásoktól, mint...

Ez az itt olvasható természetes orvosság jobb és egészségesebb a patikai szereknél, olcsón elkészíthető, és nem kell tartani a mellékhatásoktól, mint a koleszterin vagy vérnyomáscsökkentő gyógyszerek esetében.
Az interneten terjedő háziszer receptje azt mondják, több mint 4 ezer éves, és a gyógyereje pedig szimplán fantasztikus, rendkívül jó hatású a szív egészségére, az immunrendszer erősítésére, mindezek fontos szerepet játszanak, hogy egy nyugodt, igazán egészséges életet élhessünk. A szert használhatjuk elővigyázatosságként, amikor még nem történt meg a baj, de akkor is nagyon jól bevethező, ha már elkaptunk valamilyen betegséget.
Nézzük a beszrzendő hozzávalókaalókat
Szerezzünk be: citromot, gyömbért, fokhagymát, mézet, almaecetet.
Az ezekből készült naturáis gyógyszer nagyszerűen serkenti az immunitást, leviszi a vérnyomást, a magas koleszterinszintet és megóv a bakteriális vagy vírusos betegségek ellen, de ráadásul még a sztrókot már elszenvedett betegeknek is nagyon hasznos, de akiknek az aranyér keseríti meg az életét, az is bátran használhatja a következő szert.
Hozzávalók:
egy fél pohár frissen facsart citromlé
egy fél pohár gyömbérlé, de egy 4–5 cm-es darabka is megteszi, ha nem tudunk lét facsarni.
25 gerezd fokhagyma
egy pohár almaecet
egy pohár nyers méz
Elkészítése:
Egy tálba tegyük bele a citromlevet és a gyömbérlevet, keverjük össze. Turmixoljuk össze a fokhagymát, addig keverjük, míg krémet nem kapunk darabok helyett. Öntsük hozzá az almaecetet, ismét mixeljük meg a géppel, majd jöhet a méz, és a citromos, gyömbéres lé. Ismét egy jó keverés következik és kész is természetes gyógyszer. Ne műanyag edénybe tároljuk, hanem üvegbe, és tegyük a hűtőbe. Naponta legtöbb két kanállal, egy pohár langyos vízbe feloldva lehet bevenni ebből a krémből, reggel és este ajánlott, éhgyomorra felhajtani az egészségvédő italt. - VIA





Ezt mindenképpen kipróbálom még ma! Naponta nyomd meg ezt a pontot a lábadon és igazi csodában lesz részed!





Ezt mindenképpen kipróbálom még ma!

Naponta nyomd meg ezt a pontot a lábadon és igazi csodában lesz részed!

A keleti orvoslás szerint nagyon sok minden függ egészségügyi állapotunkban attól, hogy a szervezetünkben szabadon áramlik az energia, vagy valamilyen blokk keletkezett.
Ha nem tud szabadon áramlani az energia, akkor előbb vagy utóbb betegségek kialakulásával kell számolnunk.
Testünkön különböző pontok találhatóak, melyek masszírozása által felszabadíthatjuk az energetikai blokádokat, és sokkal egészségesebbek lehetünk.

Az úgynevezett LV3 pont masszírozása által nagyon sok betegségtől megszabadulhatunk. A lábfejen, a második, és harmadik lábujj csontozata között elhelyezkedő pont pár perces masszírozása jelentősen javít egészségügyi állapotunkon.
Hatására csökkenthetjük a stresszt, a fáradtságot, növelhetjük a koncentrációs képességet. De ezen pont masszírozása megszabadít a fejfájástól, és a gerinccel kapcsolatos problémáktól is.
Ha valaki depresszióval, szorongással vagy más idegi eredetű betegséggel küzd, akkor is jó hatással van, ha ezt a pontot masszírozza napi rendszerességgel.
Az LV3 pont masszírozása gyors változást idéz elő a szervezetben, sokkal egészségesebbnek, és dinamikusabbnak érezhetjük magunk.VIA







Hízol, rosszul alszol, és fájnak az ízületeid? Ez az egyszerű fűszer mindegyik problémádra megoldás!



Ha megtudod, mekkora gyógyereje van, minden nap használod majd!
A kömény nemcsak nagy múltra visszatekintő ízesítő a sütésben-főzésben, de rengeteg betegség is kezelhető vele.
Íme, csodás gyógyító hatásai:
1. Turbózza az emésztést – keverj össze kis gyömbérport őrölt köménnyel, tegyél hozzá fekete borsot, és sót. Étkezés után egyél ebből a porból egy evőkanállal, és igyál meg egy pohár vizet.
2. Lúgosít – Egy kiskanál őrölt köményt vegyél be, ha sok a savad, reflux gyötör. Tartsd a szádban egy kicsit mielőtt lenyeled. Rögtön érezni fogod az enyhülést.
3. Féreghajtó – 400 ml vizet forralj fel, és 15 gr köménymagot tegyél hozzá. Addig forrad, míg a vízből már csak 100 ml marad. Minden reggel és este igyál 20-40 ml-et.
4. Hányingerre – keverj el egy kevés köményt mézzel, és étkezés után fogyaszd.
5. Megfázás, köhögés ellen – forralj fel egy kevés köménymagot, majd szűrjed le, és idd meg a keletkezett főzetet.
6. Álmatlanság ellen – törj össze egy banánt, majd adj hozzá egy fél teáskanál pirított köménymag port. Lefekvés előtt fogyaszd, alszol majd, mint a bunda.
7. Gyomorfájás ellen – 3 gramm köményport keverj össze langyos vízzel, majd igyad meg
8. Vérszegénység ellen – fogyassz minél több köményt, bármilyen formában, hiszen nagyon magas a vastartama.
9. Méregtelenít – hatóanyagainak köszönhetően az egész testet, és főleg a toxinokat elraktározó májat is méregteleníti.
10. Cukorbetegség ellen – egy pohár vízben oldj fel egy kevés őrölt köményt, és naponta 2-3 alkalommal idd meg, hatékonyan szabályozza a vércukorszintet.
(napjaink.org)




SZABADULJ MEG A HASON, A COMBON, A KARON ÉS A HÁTON LÉVŐ ZSÍRTÓL SZÓDABIKARBÓNÁVAL! ÍGY KÉSZÍTSD EL!

A konyhában rengeteg terméket használunk nap mint nap. Talán tisztában sem vagyunk azzal, hogy még mennyi másféle módon alkalmazhatjuk őket, akár egészségünk, akár szépségünk érdekében.

Mindenki szeretné mutogatni, milyen lapos a hasa és sok módszer létezik is arra, hogy ezt elérjük. Az egyik legjobb pedig a legtöbb háztartásban megtalálható.

A szódabikarbóna extra hatékony a fogyásban. Tudod miért? Mert lúgos összetevőket tartalmaz és könnyen emészthető. A kérdés, hogy hogyan használhatjuk fel a szódabikarbónát a vágyott alak eléréséhez. Három különböző módon is alkalmazhatjuk, hogy csökkentse az úszógumit és lapos hasat varázsoljon.


1. Szódabikarbóna citromlével és grapefruittal

Hozzávalók:

1 teáskanál szódabikarbóna
1 citrom vagy grapefruit
fél pohár víz
Oldd fel a szódabikarbónát a pohár vízben és add hozzá a citrom vagy a grapefruit levét. Keverd addig, míg a hozzávalók teljesen feloldódnak. Éhgyomorra, reggeli előtt 20 perccel fogyaszd!

2. Szódabikarbóna almaecettel

Hozzávalók:

2 evőkanál almaecet
1 pohár víz
fél teáskanál szódabikarbóna
Keverd össze a hozzávalókat egy pohár vízben, mint az előbbi receptnél. Éhgyomorra fogyaszd és gyorsan észre fogod venni, hogy a tested aktívan égeti a zsírt.

3. Szódabikarbóna gyümölcsökkel

Hozzávalók:

2 citrom
2 bögre víz
1 bögre eper
1 csokor friss mentalevél
1 teáskanál szódabikarbóna
Keverjük össze a hozzávalókat, cukrot semmiképp ne használjunk! Naponta kétszer fogyasszuk, akár jégkockával.

Ha fogyni szeretnél, fogd vissza a cukor és a fehér liszt fogyasztását. Használj több szódabikarbónát a mindennapokban, fogyasztása csodát művel a szervezettel. Az erősítéshez ne feledkezz meg a sportról sem!



Megosztásokat köszönöm

forrás: bidista



ALMAECETTEL BOROGATTA BE A HASÁT, 3 NAP MÚLVA NEM ISMERT MAGÁRA A TÜKÖRBEN!



EZ A RECEPT NEMCSAK FOGYASZT, DE SZÉPÍTI A BŐRT, ELTÜNTETI A CELLULITISZT, ELHALVÁNYÍTJA A STRIÁKAT IS.

A FOGYÁS LEGJOBB KIEGÉSZÍTŐJE A TESTTEKERCSELÉS, DE NEM MINDEGY, MILYEN HATÓANYAGOT HASZNÁLSZ. A LEGJOBB ÉS LEGOLCSÓBB EZ AZ ALMAECETES TRÜKK.

AZ ALMAECET NEM CSUPÁN AZ ÉLELMISZER IPARBAN HASZNÁLATOS, HANEM AZ UTÓBBI ÉVEKBEN EGYRE NÉPSZERŰBB A SZÉPSÉGÁPOLÁS ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGY TERÉN IS. AZ EGYIK LEGKIVÁLÓBB TERMÉSZETES MÉREGTELENÍTŐ, AMI TISZTÍTJA A VASTAGBELET, JAVÍTJA AZ EMÉSZTÉSI FUNKCIÓKAT, SERKENTI A VÉRKERINGÉST ÉS LÚGOSÍTJA A BELEKET IS.

Az első naptól kezdve észrevettem a változásokat. Három egymást követő napon alkalmaztam, ennyi idő alatt a hasam és a derekam környéke hatalmas változásokon ment keresztül. A bőröm feszesebb lett, a zsírpárnák pedig hirtelen eltűntek. Az egyik barátomtól hallottam erről a módszerről, amiben először kételkedtem, de ma már én ajánlom mindenkinek! Három nap alatt közel 6 cm-t karcsúsodtam!”
Hozzávalók:
  • almaecet
  • géz vagy fásli
  • műanyag fólia
  • alga kivonatos krém
Alkalmazás:
Keverjünk össze 2 evőkanál krémmel 1 evőkanál almaecetet, majd egyenletes rétegben vigyük fel a fogyasztani kívánt testrészre. Tekerjük körbe a ruhával majd a fóliával. Hagyjuk így egész éjszakára, reggel mossuk le.

Fahéjat kent a lábkörmére, néhány nap múlva csodás dolgot tapasztalt



A legtöbben még mindig csak sütemények, desszertek ízesítésére használják, pedig a gyógyításban is aduász lehet.
Gyógyítja a megfázást
Ha úgy érezzük, hogy meg fogunk hűlni, készítsünk hatékony fahéjas keveréket. Másfél bögre vizet forraljunk fel, keverjünk bele egy fél teáskanál darált fahéjat, hagyjuk állni 15 percig. Ha kész az instant fahéj tea, igyuk meg.
Elűzi a kellemetlen szagokat
Itt fahéj rudakat érdemes használni, ezek közül párat tegyünk ki egy tálba, majd hagyjuk, hogy az illat betöltse a helyiséget. A fahéj egyébként antibakteriális hatású, így egészségesebbé is teszi a benti levegőt. Érdemes egy fahéj rudat beletenni egy kisebb fazék vízbe, majd lassú tűzön hagyjuk, hogy a víz felforrjon, és 30 percig zubogjon.
Serkenti az emésztést
A fahéj fogyasztásával nagyszerűen serkenthető az emésztés. A fűszer szabályozza a vércukorszintet, így érdemes egy teáskanállal belekeverni a reggeli kávéba. Nagyszerű hatással bír.
Elűzi a rossz leheletet
Sosem jó, ha kellemetlen a leheletünk, főként, ha éppen randira készülünk. A fahéjban lévő illóolaj segít elpusztítani a rossz szagot okozó baktériumokat és még a fogínygyulladás is megelőzhető. Két csepp, belsőleg is használatos fahéj illóolajat tegyünk rá egy kanál kókuszolajra, és azt együk meg, de a szájüreg minden részébe vigyük szét a keveréket.
Kezeli a 2es típusú cukorbetegséget
Akiknél már kialakult a kór, azok a fahéj fogyasztásával normális szinten tudják tartani a vércukorszintjüket, de emellett az inzulinrezisztenciával szemben is véd.
Elpusztítja a körömgombát
Meglepő, de így van. A körömgombától nem könnyű megszabadulni, de ha rendszeresen fahéj illóolajjal reggel és este bekenjük a fertőzött körmöket, a probléma hamarosan megszűnik. Készíthetünk illóolajból, Epsom sóból és vízből keveréket, és ezzel kezeljünk rendszeresen a körmöket, amelyek így még gyorsabban meggyógyulnak.
Elűzi a rovarokat
Ha bedörzsöljük a bőrünket fahéjjal, nem fognak megcsípni a szúnyogok, és ha megszórjuk azokat a sarkakat, ahol a hangyák randalíroznak, messze el fogják kerülni az életterünket.
Kiváló antidepresszáns
A fahéj jó hatással van a kedélyállapotunkra is. Először az illata már önmagában felvillanyoz, megidézi a meghitt karácsonyi pillanatokat, és szakértők szerint egyes baktériumokat is elpusztít, amelyeknek közük van a depresszió kialakulásához. Annyit kell tenni tehát, ha legközelebb ránk törnek a nyomasztó gondolatok, hogy beleszagolunk a fahéjas tasakba, vagy a rudakat tartalmazó tányérba.



Sokkal hatásosabb, mint a szódabikarbóna, mégsem beszél róla senki!




Ha kicsit keresgélünk az interneten a méregtelenítés témakörében, több százezer találat közül válogathatunk. Az egyik eredményesebb a másiknál, ez az olcsóbb, az a könnyen elkészíthető stb, stb.

Ha még nem hallottál a kovaföldről, akkor a legjobb lesz, ha megismerkedsz vele, mert talán ez a legjobb méregtelenítő készítmény, amelyet gyógynövényszaküzletekben, bioboltokban is be tudunk szerezni. Amellett, hogy megtisztítja a szervezetet a toxikus anyagoktól, széppé teszi a bőrt, serkenti a kollagén termelődést, de még a kertészkedésben is hasznunkra van.

Nézzük mi mindenre jó még a kovaföld:

Kollagén-serkentő
Ez a szemcsés, természetes ásványi anyag 80–90 százalékban megkövesedett algát tartalmaz. Ez pedig rendkívül jót tesz a hajnak, a bőrnek, az ízületeknek és csontoknak.
Erősíti a körmöket
Így ha gyakran berepedeznek, betöredeznek a körmeink, használjunk kovaföldet.
Arcra
Ha ezzel a finom porral dörzsöljük be az arcunkat, megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől, a kalcium, a magnézium, a cink, a réz, a szelén és a foszfor pedig széppé teszi ábrázatunkat. Egy evőkanál kovaföldet keverjünk el annyi aloe vera géllel, vagy mézzel, hogy krémmé váljon, majd ezzel kenjük be körkörös mozdulatokkal arcunkat. Vigyázzunk, hogy ne kerüljön a szemünkbe. Hagyjuk pár percig magunkon, majd langyos vízzel mossuk le.
Testszag ellen
A kovaföld nagyszerűen semlegesíti a kellemetlen testszagokat, így ha ezt a port használjuk, többé nem lesz gondunk ezen a téren. Az izzadásgátló készítése: olvasszunk fel egy adag shea vajat, vagy kókuszolajat egy edénybe, majd ebbe keverjünk bele egy kevés kovaföldet, amíg krémes állaga lesz. Ebből egy negyed teáskanál mennyiséget kell felvinni a hónaljunkra.
Erősíti a fogakat, csontokat
Ez a kovasavnak, vagy a szilícium-dioxidnak köszönhető. Úgyszintén jót tesz az ízületeknek is. A kovaföld megakadályozza a korai csontritkulást.
A rossz koleszterinszint
növekedését is meggátolja, ezért a kovaföld fogyasztása legalább 4 hétig javasolt.
Egészség
A kovaföld negatív ionjainak köszönhetően hatékonyan elpusztítja a káros baktériumokat, az élősködőket és a vírusokat a vastagbélből. Reggel, étkezés előtt fél órával, és étkezések után 3 órával érdemes bevenni a méregtelenítő keveréket. 1 teáskanál port oldjunk fel 230 ml vízben. A kúrát legalább 4 hétig érdemes folytatni.
Zöldségek, gyümölcsök
Arra is csodás, hogy a zöldségeket, gyümölcsöket frissen tudjuk tárolni, hiszen ha kovafölddel megszórjuk, akkor nem támadják meg a bomlasztást okozó baktériumok.
Vetemények
Hintsük be a veteményes kertünket is kovafölddel, hogy megakadályozzuk a kártevők pusztítását, de a lakásunkat is megvédhetjük a bogaraktól, ha a repedések mentén kovaföldet szórunk ki.
Büdös cipők
A büdös cipők orrfacsaró szagától is megszabadulhatunk, ha kovafölddel átdörzsöljük a lábbeliket.


A SZÓDABIKARBÓNA MEGMENTHETI AZ ÉLETÜNKET, DE CSAK AKKOR, HA ÍGY ALKALMAZZUK!



SOKAN NEM IS GONDOLNÁK, DE PÉLDÁUL A VESÉK ÉS A HASNYÁLMIRIGY SZÓDABIKARBÓNÁT KÉPES ELŐÁLLÍTANI, AZÉRT, HOGY KÉPES LEGYEN ELLENSÚLYOZNI A SZERVEZET SAVASSÁGÁT, ÉS A VÉR PH-SZINTJÉT IS KI TUDJA EGYENLÍTENI, MERT HA EZ NEM TÖRTÉNIK MEG, GYULLADÁSOK ALAKULHATNAK KI A SZERVEZETBEN, FŐKÉNT AZ EMÉSZTÉS ÉS A LÉGZŐSZERVEK TERÜLETÉN.

Sajnos az idő múlásával szervezetünk egyre kevesebb szódiumot termel, ami azért kockázatos, mert így megnő a gyulladásos betegségek kialakulásának esélye. Főként a legveszélyesebbnek, a ráknak.
Egy nemrég napvilágot látott kutatásból, amelyet a Dr. Raphael Kalani, a Salt Lake Cityben működő Utah Egyetem professzor vezetett, az derült ki, hogy a vérben lévő szódabikarbóna szintjéből következtetni lehet az egyén várható élettartamára, Tehát minél nagyobb a szódabiarbóna koncentrációja a vérben, annál tovább élhet valaki. Azoknál, akiknek a vérében az átlagosnál alacsonyabb volt a szódabikarbóna szintje, a kutatás szerint 24 százalékkal nagyobb az esélyük, hogy évekkel korábban fognak meghalni, azokhoz viszonyítva, akiknél az szódabikarbóna aránya valamivel magasabb volt.
Dr. Raphael Kalani elmondása szerint azt is megfigyelték, hogy az amúgy egészséges, de alacsony szódabikarbóna-szinttel rendelkező idős embereknél is nagyobb az elhalálozási esély. Az is sokatmondó, hogy ha ebből az anyagból kevés van a szervezetünkben, akkor az öregedés során nagyobb az esélye a vesebetegségek, a vesekő kialakulásának, az izomtömeg-vesztésnek, vagy a csontritkulásnak.
szódabikarbóna megmentheti az életed

A szakértő szerint ezért lenne érdemes megmérni az emberek vérében lévő szódabikarbóna szintjét, mert ebből következtetni lehetne a várható élettartamról.

HASZNÁLATA:

Egy teáskanálnyi szódabikarbónát keverjünk össze 2 deciliter vízzel és várjuk meg amíg feloldódik, majd igyuk meg ezt a keveréket éhgyomorra.
Szerző: tudasfaja.com



MÉZ ÉS SZÓDABIKARBÓNA! EGY CSODÁS GYÓGYKÉSZÍTMÉNY, AMELY A LEGHALÁLOSABB BETEGSÉG ELLEN IS VÉDELMET NYÚJT



Tanulmányok alapján bizonyították be, hogy a rákos sejtek elburjánzásában nagy szerepe van a cukornak, hiszen az édes készítmény remek tápanyagként szolgál a daganatos sejteknek.
mez-szodabikarbona
A szódabikarbóna azért remek, mert semlegesíti a cukrot, így a rákos sejteknek nem lesz utánpótlásuk, amivel szaporodni, növekedni tudnának. A méz pedig remek cukorhelyettesítő, ami szintén nem kedvez a beteg sejtek gyarapodásának.
Hozzávalók:
szódabikarbóna
méz

ELKÉSZÍTÉS:

Egy rész szódabikarbónát keverjünk össze három rész mézzel (például 1 evőkanál szódabikarbónához adjunk hozzá 3 evőkanál mézt). Ha homogén krémmé összeállt, alacsony tűzön pár percig melegítsük fel.

HASZNÁLAT:

Egy hónapig mindennap 3 evőkanállal kell melegen bevenni a készítményből. Ugyanakkor kerüljük a fehér liszttel készült termékek fogyasztását, de ne vigyük túlzásba a cukor használatát, és a húsfogyasztást sem.
filantropikum.com

Lángos , tökös lángos , virslis lángos /Szoky konyhája /




Húsvéti sonka főzése , sült sonka , isteni tormakrém / Szoky konyhája /




Most megtudhatjátok, milyen az igazán jó húsvéti sonka!




Házi sonka füstölése-Homemade smoked ham-Hausegemachter, geräucherter Schinken-自製的熏火腿



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése