2019. május 6., hétfő

A kazár fasizmus





















A kazár fasizmus









Dr Greg vagyok még hogy én fasiszta , hát amit ti műveltek az a sátáni fasizmus a lelőtt koncentrációstáborlakók szerveit áruljátok , az elhajtott magzatok szerveit áruljátok rabik a szervkereskedők . Ti a fasisztákon is túl tesztek gyerekekre vadásztok saját hazájukban mocskosabb ordasokat nem hordott e föld . Csak azt nem értem , hogy a szegény ember atombombáját még nem vetették be ellenetek !!!


Jól nézzétek meg ezeket a tömeggyilkosokat !!!

Atomfegyvert is képesek bevetni a hatalmuk érdekében !!!

Ez marad utánnatok a cionista érdek védelmében ot hagytátok a fogatokat , Bush örült egy munkanélkülivel kevesebb polgára lett !!!


Ja , hogy ti ilyen sokan vagytok !!!!

Nagy hülyék vagytok ti amerikaiak gyarmatként kezelnek a kazárok , és ti önként és dalolva mentek golyófogónak , igaz , hogy már mi csatlósok is beálltunk a sorba , és homokért harcolunk , mert a honvédelmi miniszterünk édes anyukája , csak sivatagi homokért hajlandó baszni és szopni , ezéert elrendelték , hogy minden váltás egy gázállarcnyi homokkal térjen haza !!!
A NATO vezetők arra gyanakodtak , hogy kábszert , vagy uránt loptot !!!, mint a CIA ki learatja a mákot !!!


Igen apu , anyu rosz érdekért harcolt ott is hagyta a fogát , de te jpbban suzeretted volna , ha a harcmezőt hagyja ott miattad !!!
Én is úgy látom ez lett volna a helyes döntés , de a vakoló páholyból meggyőzték , hogy harcoljon tovább !!!






És akkor ők voltak a terroristák , a nép koncentrációs táborba , Enni inni csak annyit kapnak , hogy éhen ne haljanak , naponta zaklatják a tábort foszforbombával takarítanak , a balga nyugati polgár , csak kussol , de most rájukengedték a muszlin tömeget , 3 év és kiűzik othonaikból a némer francia , és angol lakosságot !!!
Az olasz már megadta magát a sorsnak ott már a maffia vette kezébe az ügyeket , és úgy látszik ők sem boldogulnak !!!





Apa olyan rég háborúzol , hogy a kerékpáromat amit vettél , és elfeledted átadni belenőtt a fába !!!


Jöjj el nap fény …..

Jöjj el nap fény …




A tömeggyilkosok klubja jelentkezőket vár !!!

a cionista kazárnál nincs aljasabb gyilkos !!!




vak vezet világtalant …




no nézd a kis Mengele palántát !!!!


a sátáni szeánsz …



Valami ilyesmit mutathatott a Gyárfás is , és megkérdőjeleződött a bűntethetősége is , már csak a MOSZAD léphet fel egy szívroham formájában !!!!
és moha bácsit nem védheti meg senki , hisz MOSZAD morzsát likvidáltatott !!!


a sátán illatos kertje …

a sátán rózsái …


a sátán rózsái …


A sátáni élet rövidsége …





az embert likudos barátjáról ….


a halál neve netanyahu …..


a haláh neve kazárfasizmus ….




kazár terroristák – fasiszta gyilkosok !!!!


állig felfegyverzett sünök a gyerekek ellen nagylegények , hiszn csak egy marékkövük van !!!!


most én vagyok a terrorista , vagy aki engem terrorizál a saját hazámban !!!!!



ez is kazár érdek ….







a sátán rózsái nem illatosak büdösek …...



a sátán rózsáit más kertjéből szalajtották ….

celeszte ki az apád ???



Én is a ti fasiszta marhátok szüle borja vagyok , csak még akkor nem imádtuk a sátánt és nem áldoztunk szertartásainkon elrabolt , és szexrabszolgaságra fogott gyrekeket , de úgy látom innen , hogy nagyon megy az üzlet úgy évi 300 ezer gyermek nem mondom szép szám a sátán oltárán !!!


a sátán rózsái szinte büdösek …..


ez meg nem akar megdögleni évi 5,6gyerek szervét kapja meg . Hogy tovább élhessen . .. ő diktálja a terrort izraelben .



a gyilkos neve fasiszta ….

téged is le szanálnak …..


na és a vatikán egész amerika a zsebükben van !!!!

A világállamra felkészültek , és az agymosott hivőket a vágóhídra terelik , hogy végezzemek velük !!!!

Azért van az USA – ban 800 – nál több koncentrációs tábor !!!!


a fekete misét ő is látogatja …
ne mondja azt , hogy nem tudott róla !!!!






a halál neve netanyáhu.....


a sátán fasizmusa netanyáhu....


a sátáni cionfasizmus csak betüremkedés , de nem törnek át ….


jönnek itt mások is sok a vakoló páholyos szük a lét mezsgyéje ….




kezdjetek el élni ….




a pottyantott poronty ….


a drága papával ….




a sátáni család ….


már jól átszabták a pofáját ….
hanyadik műtét is volt ?????



beköpte a lágy őket ….










Chelsea Clinton Webb Hubbell biológiai lánya, nem Bill Clinton

2013. október 1., kedd 20:58









Robert Morrow 512-306-1510, e-mail: Morrow321@aol.com
Ó igen, igen!
2007-ben beszéltem vele az akkori TIME riportere, Karen Tumulty. Felhívtam őt, és megkérdeztem, miért nem terjedt el TIME a piszkos taktikára és a bűnügyi detektív terrorkampányokra, amelyeket a Clintonok már régóta megfélemlítették Bill szexuális áldozatainak és korábbi barátnői csendben.




A kételkedés meglepően azt mondta: "Az 1990-es évekre nem fogunk vitatkozni."
Aztán azt mondtam a Tumulty-nek, jól tudjátok, hogy Chelsea Webb Hubbell biológiai lánya és nem Bill Clinton? Tumulty válasza érdekes volt - nem tagadta, vagy nem támadta meg ezt a blokkoló állítást, hanem csak úgy tűnt, hogy megerõsíti a kínos csöndjét és elfogadja a nem tagadást. Évekkel később megkérdeztem egy régóta magas szintű republikánus operátort: ​​"Meddig tudtad, hogy Chelsea volt Webb Hubbell biológiai leánya?" 1992-től azt mondta. Aztán megkérdeztem: "Miért nem használta ezt az 1992-es elnökválasztási kampányban?" Válasz: "Mert nem az 1992-es kampányt indítottam." Aztán megkérdeztem: "Azt mondanád, hogy a legmagasabb republikánus és demokratikus politikai szövetkezetek tudják, hogy Chelsea Webb Hubbell biológiai leánya?"
Ezt a hosszú ideig GOP operatív mondta: "Igen".
B4INREMOTE-aHR0cDovLzMuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1wLUcwOF9LZ0tQcy9Va3BKNHQ0cmJ0SS9BQUFBQUFBQUFMVS9QcUtvNU03Ym0wcy9zMzIwL0NoZWxzZWExOTk1LmpwZw ==
Dave Martin, a történelem és a politikai kommentátor, az úgynevezett "DC Dave" az interneten: "Először is, a bizonyíték arra, hogy Chelsea Webb Hubbell lánya erős és már kint van egy darabig. Először 1994-ben hallottam Chris Ruddy-ról. Azt mondta, hogy az egész Arkansas fölött van. "Chris Ruddy, az újságíró és a NewsMax tulajdonosa hosszú ideje Clinton antagonista. Ruddy most valamiféle ügyletet kötött, és a Clintonokkal együtt "átment a sötét oldalra", a konzervatív barátai csalódottságára és megdöbbenésére, akik csak rázzák a fejüket, amikor Ruddy neve megjelenik.
Tehát ha a magas szintű politikai és újságírói bentlakók többsége vagy egésze tudja, hogy Chelsea Webb Hubbell biológiai leánya és nem Bill Clinton, itt az ideje, hogy tudjátok, még akkor is, ha 21 év túl késő, mert sokat mond a Clintonok, az életmódjukkal kapcsolatos diszfunkciók, az emberek által megtévesztett megtévesztések, és tökéletesen illusztrálja, hogy Hillary nem valamiféle áldozat a Bill epikus filantrájából, hanem inkább egy házasságtörés és egy rosszindulatú és cinikus erő, amely leplezi mindezt " Jerry Springer "őrület.
John McCain 1998-ban viccelődött, hogy Chelsea a Hillary és Janet Reno (apa) utódai voltak. McCain tényleg azt mondta: "Miért olyan csúnya a Chelsea Clinton? Mert Janet Reno az apja. McCain sokkal közelebb állt az igazsághoz, mint bármi ötlete.
B4INREMOTE-aHR0cDovLzQuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tL19kZ2NhTEcxVXZVNC9URmwzaWlJdXNRSS9BQUFBQUFBQUlUWS8tSl9iUkYxcllNSS9zMzIwL2NsaW50b24uanBn
Az igazság az, hogy Chelsea Clinton Webb Hubbell biológiai lánya és nem Bill Clinton. A Clintonok évek óta nagymértékben eltértek ahhoz, hogy úgy teszek, mintha valami nem lennének: egy család. A mai napig Bill gyakran említi Hillaryt "feleségének", annak ellenére, hogy régen régen kirobbant a házából. Hillary pedig Billet "férje" -ként említi, annak ellenére, hogy Hillary tudta, hogy Bill teljesen szexuálisan megalázkodott azon a napon, amikor "feleségül vette" Bill-ot 1975. október 11-én. Bill-nek adott valami hűtlen díjat az "Év Atyjának" a közelmúltban és Hillary biztosan kihagyta az ünnepséget.
B4INREMOTE-aHR0cDovLzEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1ra0RjT3pkem1YYy9Va3BLTi0xWldNSS9BQUFBQUFBQUFMYy9hMVZULWhKSURTQS9zMzIwL0NoZWxzZWExOTkyLmpwZw ==
A Chelsea plasztikai sebészetében minimálisra csökkentette az alsó ajkak "gumiasságát", ami egyike a legfontosabbnak, hogy az apja a nagy ló Webb Hubbell. Ha Chelsea ajkait korai tizenéves korától nézzük, és összehasonlítja őket Webb Hubbell-ével, a Hubbell szülők világossá válnak. Webb Hubbell az önéletrajzában azt mondja, hogy a saját édesapja azt mondta, hogy "nigger ajkakkal" rendelkezik .
Bill Clinton saját családtagja régóta kérdéses. Bill édesanyja, Virginia által megfogalmazott, az életrajzokban és a Wikipédiában gyakran megismételt és megismételte, hogy Bill apja utazási ügynök volt, William Jefferson Blythe III, aki egy autóbalesetben halt meg 3 hónappal Bill születése előtt. Ez csak egy rakás emelet.
A valóság az, hogy Bill anyja, Virginia Cassidy néven ismert volt, olyan nővér volt, aki kapcsolatban áll egy dr. George Wright of Hope remélésével, aki valójában Bill Clinton biológiai atyja. Szerző John Gartner elment Hope-ba és beszélt a régi időzítőkkel, az emberek, akik Bill Clintont tartották kisbabának, és a Hope-ban rájött, hogy nyílt titok, hogy Bill Clinton dr. George Wright fattyú fia elhunyt. Erről olvashatsz Gartner Bill Clinton című könyvében : Pszichológiai életrajz.
Sidenote: szerző John Gartner imádja Bill Clintont.
Bill anyja, később Virginia Kelley néven ismertté vált pártlány volt, aki szeretett inni, kockáztatni és embereket üldözni. Egy szövetséges macska hóban jó leírást adna Virginia-ról, akinek Bill maga is modellezett.
Az 1992-es kampányban Bill segítője, Betsy Wright felsorolt ​​egy hatalmas, 26 nőből álló potenciális "bimbo kitörésű" nőt, akik előfordulhatnak, és azt mondják, hogy szexeltek a vad Billnél. Clinton-féle kifejezések mindannyian dió, csikorgó és hazug. A valóságban ezek csak a nők jéghegyének csúcsa, akiknek Bill Clinton szexuális kapcsolatot tartott, talán az egyetlenek, akiket a feje tetején emlékeztek.
Mielőtt eljutunk a bizonyítékhoz, hogy Chelsea Webb Hubbell biológiai leánya és nem Bill Clinton, tegyünk egy hosszabb turnét a Bill és Hillary közötti háborús zónában, valamint Bill életét a megalázatlan szexuális promiszkuitásban, sőt a nemi erőszakos és szexuális szexuális támadásaitól. Számos Bill szexuális bántalmazásai közé tartozik az áldozat ajkainak harapása. Azt hiszem, legalább három esetben Bill áldozata ajka a nő áldozatainak. Fontos megismerni Hillary biszexuális házasságtörőiről és szexuális ügyeiről isWebb Hubbell és Vince Foster. Bár Hillary 1980-ban Hubberttel 1980. február 27-én volt Hubbellrel, 1980-as évek végén és 1990-es évek elején Vince Foster lett Hillary "jelentős másja" - olyan közel, hogy Hillary és Vince legjobb leírása az volt, hogy érzelmi férj és feleség, és nagyon forró és nehéz ügyben.
Annak érdekében, hogy lefedje az összes ilyen uber diszfunkciót, a Clintonok különböző taktikákat alkalmaztak a terrorcselekményektől kezdve, amelyeket csúnya, úgynevezett "magán nyomozók" (Jack Palladino, Anthony Pellicano) viseltek a PR-hez és a koordinált kenési kampányokhoz megrémítik Bill szexuális áldozatainak és volt szeretőinek csöndjét. Hillary uralkodó elméjében ezek a nők rendelkeznek a "joggal, hogy hallgassanak", mert bármit is mondanak, "lehet, és fogják használni ellened." Más szavakkal - zárja be vagy szembenézzen a Hildebeast haragjával.
Bill és Hillary alapvetően 1970-es diszfunkcionális "nyitott házassága" volt az első naptól. A Clintonok hosszú ideje barátja, aki elment az "esküvőjükre", azt mondta, hogy "teljesen padlózott", amikor kinyitotta a fürdőszoba ajtaját, és látta, hogy "Bill szenvedélyesen megcsókolja egy fiatal nőt. Szívesebben melleit. Annyira megdöbbentem, hogy gyorsan és csendesen bezártam az ajtót. Soha nem tudták, hogy láttam őket.
Nagyjából 40 éve van így: Bill szexelt (vagy próbált szexelni) több száz nőt, minden formát, méretet, hátteret és versenyt. Nagyon vonzó nők, csúnya nők, kanos nők, még a nem kívánt nők is . A Rolling Stones nem az egyetlen, aki kedveli a barna cukrot. Billnek talán egy tucat hosszú távú barátnője volt, akik évtizedek óta csalt azzal, hogy több száz "egy éjszaka áll".
Bill szintén hosszú történelemmel rendelkezik a nemi erőszak és a szexuális zaklatás ellen. 1999-ben a Capitol Hill kék megjelent egy fontos cikket, melynek címe: "A Juanita nem az egyetlen: Bill Clinton a nők elleni szexuális erőszak hosszú története több mint 30 éve nyúlik vissza" Daniel Harris és Theresa Hampton.
1978 április 25-én Arkansas államügyész, Bill Clinton, az állam legmagasabb rendészeti tisztviselője megerőszakolta Juanita Broaddrick-et (óvszer nélkül), és miközben ezzel megverte a felső ajkát, alávetette őt. Juanita Bill megyei koordinátora volt, és önkéntes volt a 78-as kormányzó kampányában. Juanita azt mondja, hogy soha nem fogja elfelejteni, hogy Bill behelyezi a napszemüvegét, majd azt mondja neki, hogy tegyen jeget a rongyos ajkakra. Bill: "Lehet, hogy valami jeget akartok tenni."
Juanita barátja, Norma Rogers-Kelsay megtalálta itt a szállodai szobában a nemi erőszak után. Juanita azt mondja: "Ott ültem, sírt és annyira ideges voltam ... Úgy éreztem, mintha a következő ember jön át az ajtón, hogy megszabaduljon a testemből. Egyáltalán nem tudtam elhinni, hogy mi történt velem. "Jon Doughtery riporter azt mondja, hogy Kelsay" találta Broaddricket a sokkban, az ajka megduzzadt, szájjal megtört, és a harisnyanadrágja szakadt a mellkasán ". / Juan Juan "hisztérikus volt - az ajka kék volt és vérzik, és a teteje súlyosan megrepedt a lábfejben." Kelsay azt mondja Juanita, "azt mondta nekem, hogy közösülnek az akaratával szemben." Kelsay azt mondta az NBC News számára, hogy Juanita "elég rossz alak "és" ajkai duzzadtak, legalább kétszeres méretben ".

Bill megerőszakolta Juanitát kétszer 30 perc alatt. Billit oly hevesen csípte Juanita ajkát, majdnem felszakította. Aztán megint megerőszakolta Juanitát - másodszor is -, mert megállapította, hogy új erekciót szerezhet.
Juanita azt mondja: "Aztán azt mondta:" Istenem, újra meg tudom csinálni ", és ő is." Miután megerőszakolta, Juanita azt mondja: "Bántottnak éreztem magam és sírni kezdtem."




Legfontosabb, hogy Hillary tényleg tudta, hogy Bill a Juanita nemi erőszakáról van szó, és segített leplezni. Tudjuk, hogy mivel Larry Nichols a Buddy Youngban volt a szobában, amikor Hillary futott be, és azt mondta: "Soha nem fogod elhinni, mit csinált az anyafiú [Bill], megpróbálta megerőszakolni egy kis kurva!" Tehát, más szóval, Hillary Bill nem jelentette be a rendőrségnek.
Hillary, érdekes, az az ember, aki megalapította az Arkansas első nemi erőszakos válságközpontját.
Ehelyett Hillary egy kampányeseményen mutatott be, és megpróbálta megfélemlíteni Juanita-t, hogy csendben álljon a Bill által elkövetett kegyetlenség miatt. Juanita később egy nyilvános levelet (10-15-00) írt Hillarynek, aki Hillaryt zaklatta viselkedéséért:
Juanita a levélben azt mondta:
"Emlékszel arra, hogy mi [Hillary] megköszönte nekem, hogy" köszönetet szeretnék mondani mindazért, amit Billnek csinálsz. "Ekkor eléggé megrázkódtam és elkezdtem járni. Emlékszel, hogyan tartotta szorosan a kezem és közeledett hozzám?
Megismételte az állítását, de ezúttal hidegséggel és nézd meg, hogy az utóbbi nyolc évben sokszor láttam a tévében. Azt mondtad: "Minden, amit Billért csinálsz". Ezután felengedte a markolatát, és nem mondtam semmit, és elhagytam a gyülekezést. 
Mit értett, Hillary? Arra utaltál, hogy csendesen hallgattam a férjem kezén két héttel korábban szenvedett támadást? Figyelmeztetett, hogy továbbra is csendben maradjak? - Juanita Broaddrick
Juanita azt mondta, hogy Hillary megragadó viselkedése után másodperceken belül fizikailag beteg lett, és perceken belül el kellett hagynia a pártot. Juanita azt mondja: "Már abban a pillanatban is eltűnhettem volna, és kaptam a kezemet tőle [Hillary], és elmentem. Csak a kezemre tartott. Mert elkezdtem elfordulni tőle, és ő tartotta a kezem, és [Hillary] azt mondta: "Érted? MINDEN, amit csinálsz, "hidegrázás ment fel a gerincemre." Ez volt az első alkalom, hogy féltem attól a nőtől. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése