2020. április 3., péntek

Gyilkolnak bennünket














Gyilkolnak bennünket





12 FURCSASÁG A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATBAN!




  1. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    Az elmúlt félévben az USA két országgal volt komoly konfliktusban. Kínával és Iránnal. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy pont Kínából és Iránból indult ki a koronavírus.

    2. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    Az emberi testben 3-9 féle KORONAVÍRUS található meg. Ezért bárkiben kimutatható a KORONAVÍRUS, még akkor is, ha más fertőző betegsége van. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy pont egy olyan vírus szabadult el, ami az emberekben megtalálható.

    3. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    Az influenza és a KORONAVÍRUS tünetei könnyen összekeverhetők. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy az influenza szerű tünetekkel jelentkező betegekre laborvizsgálat nélkül ráfogják, hogy KORONAVÍRUSSAL fertőzött.

    4. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    Az állítólagos KORONAVÍRUSOS betegek nagy része orvosi beavatkozás nélkül meggyógyult. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a KORONAVÍRUST mégis halálos betegséget okozó vírusként tünteti fel a média és a szakemberek.

    5. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    Eddig a legtöbb KORONAVÍRUSOS beteget Kínában regisztrálták. Tudjuk, hogy Európában, és Magyarországon is nagyon sok Kínai él. Addig míg lehetett repkedtek Kína és az európai tartózkodási helyük között. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy az európai tartózkodási helyükön egy Kínai sem lett KORONAVÍRUSUS beteg.

    6. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    Állítólag kínai Vuhan tartomány volt a KORONAVÍRUS gócpontja. Vuhan tartomány az egyenlítőtől fele távolságra van, mint Magyarország, kb. Líbia Irán, és Egyiptom magasságában. Tehát Vuhanban és Iránban sokkal, de Olaszországban is jóval melegebb az éghajlat mint Magyarországon. A cseppfertőzéssel fertőző betegségek, mint például az influenza vagy a KORONAVÍRUS nem bírja a meleget, ezért influenza járvány ezeken a helyeken, ide értve Olaszországot is, nem szokott lenni. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy egyszer csak természetes módon hirtelen csak úgy ellenálló lett a melegre ez az újtipusú KORONAVÍRUS.

    7. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    2018 szeptemberétől kezdődően komoly gazdasági világválság előrejelzések voltak, a többségük olyanok, amik azt jósolták, hogy minden idők egyik legnagyobbika várható. 2020-ra ezek az előre jelzések kezdtek megvalósulni. Az emberek dühössé válnak, ha gazdasági válság miatt a kormányok szankciókat vezetnek be, mert a kormányokat teszik felelőssé a helyzetért. Ha járvány veszély jelentenek be a kormányok, ráadásul olyan járványt, amit az emberek nem ismernek, ekkor az emberek elkezdenek félni a betegségtől. Félelmükben az emberek az otthonaikba húzódnak és nem mennek dühösen tüntetni, mint egy gazdasági válság esetén. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy pont most jött ez az új típusú KORONAVÍRUS betegség, amikor a gazdasági világválság megnyilvánulni kezdett.

    8. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    Olaszországban már kijárási tilalmat vezettek be olyan nagyobb településeken is, ahol egyetlen fertőzött sincs. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy akkor ki fertőzze, illetve ki fertőzi meg az embereket, ha senki sem fertőzött.

    9. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    A KORONAVÍRUS elsősorban az idős legyengült szervezetű embereket támadja meg és okoz nekik komolyabb gondot. A halálos áldozatok azok közül kerültek ki, akik a fokozott rizikójú csoportokba tartoztak, például krónikus betegségeik, szívproblémáik, cukorbetegségük volt vagy idősebbek voltak. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a fiatal férfiak és nők félnek a legjobban ettől a betegségtől.

    10. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    Ha az ember immunrendszere találkozik egy újtipusú vírussal, akkor első alkalommal még csak az erős immunrendszerű tud védekezni kellőképpen, de második alkalommal már ellenáll a vírus támadásának a többi is. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a kormányok nem hagyják azt, hogy az emberek immunrendszere kifejlessze a KORONAVÍRUSSAL szembeni ellenálló képességét.

    11. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    A szülő természetesen vigyáz a gyermekére, mert a gyerek még nem tud magára vigyázni. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a kormányok úgy bánnak az állampolgáraikkal, mintha azok is gyerekek lennének.

    12. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
    Ha egy új vírust valamilyen oknál fogva kitenyésztenek, hogy nehogy fordítva süljön el a puska, mielőtt alkalmaznák, már kifejlesztették az ellenszerét is. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy még látszólag nincs kész az ellenszer.

    KORONAVÍRUS "járvány" a média és a hatalom részéről országokat átölelő egységes megfélemlítési hadjárat. Biztos, hogy előre kitervelt volt és konkrét célja van. Mindenki tudja, hogy a hatalom kezében van a fősodrású média. Ugye tudod, hogy az idei influenza szezonban kb. 10000-szer többen haltak meg eddig a világban, mint a KORONAVÍRUSBAN.

    Remélem, Te nem dőltél be ennek meg félemlítő propagandának és halmoztál fel termékeket. Sajnos, most szándékosan azokat teszik el láb alól, akik NEM emberi "ERŐFORRÁSOK", akik idősek és betegesek, nem termelnek hasznot a hatalomnak. Embertelenség zajlik egy Ember-TE-Len világban, hogy mindenkinek levigyék alacsony szintre a rezgését. A minket uraló háttérhatalomnak, tudatlan, zombisított, nem gondolkodó, állati ösztönszintre lezüllesztet, vegetáló rabszolgákra van szüksége.

    Koronavírus hisztéria egy globális terv része, aminek a célja, a teljes leállás, tönkretétel, leértékelődés. Koronavírus egy eszköz, Nobel díjas szinten megtervezett munka. Pont olyan mint amilyennek lennie kell:
    1. Könnyen terjedő.
    2. Enyhébb mint egy átlagos influenza, de azért nem ignorálható.
    3. Nem veszélyezteti a fiatal korosztályt, a következő adózó rabszolga nemzedéket.
    4. Egy egészséges felnőtt viszonylag gyorsan átesik rajta vagy meg sem betegszik.
    5. 70+ korosztályból és a legyengült betegekből szedi áldozatait, azok közül, akikre gazdaságilag semmi szüksége nincs az országok "vezetőinek", háttérhatalomnak.

    Összeesküvés már nem elmélet, hanem kőkemény Összeesküvés valóság. Hasonló profi titkosszolgálati "CIA" munkát láthattunk, már rengeteget, mint például a John F. Kennedy gyilkosság 1963 November 22-én, a New York-i World Trade Center vastornyok teljes elporlasztása 2001. szeptember 11-én, Fukusimai atomerőmű szándékos felrobbantása 9,0-s erősségű földrengéssel és cunamival kísérve 2011. március 11-én, 1917-es orosz forradalom is egy zsidó forradalom volt, a zsidók a kommunizmust használták az ország és a cár hatalmas monetáris eszközeinek elfoglalására Rothschild kézbe juttatva, stb...

    Világunkban kőkeményen tombol az Összeesküvés valóság, magánhadsereg különleges titkosszolgálati eszközökkel, fedőcégekkel háttérhatalmi-Rothschild megrendelésre dolgoznak. Zsidók minden "háború haszonélvezői", zsidók mind a bankárok is, akik uzsora kamattal, maffia módszerekkel mint egy rákos daganatként az emberiségen élősködnek, titkos szervezeteiken, titkos társaságokon keresztül. Ők irányítják a vallási társaságokat, politikai társaságokat, Bűnöző szervezeteket, mindenhova beépültek. Ők a Fekete Nemes frakció, irányítják a szabadkőműveseket, Bilderberg csoportot, Skull and Bones titkos társaságot, a CFR-t, vagyis a Külkapcsolatok Tanácsát, Illuminátusokat (Pénzkartell titkos szervezete) Szindikátus szervezeti módszerekkel.

    Nem az emberiséget szolgálják, ők egy olyan maffia szintű konzorcium, amely különböző globális érdekeket képviselve egy a föld alatt megbújó földönkívüli csoportot kiszolgálva tevékenykednek. Gazdasági Összeomlás van a világban. Gazdasági válságot eddig a bankárok, mindig a kormányok nyakába varrták. A mostani Gazdasági Összeomlást viszont az emberek szenvedik meg, úgy hogy önként lemondanak a szabadságukról az illuzórikus biztonságukért.

    Szabadságodat kapod, biztonságodat te teremted meg. Hatalom, világdiktatúra a világhatalom soha nem fog adni biztonságot, se személyi, se anyagi biztonságot se. Börtönőrtől sose várj szabadságot, se biztonságot. Emberiséget birka módon megvezetik, azt mondják hogy a kínaiak denevért meg kígyót esznek és onnan jött át a koronavírus. Ez egy hazugság. Kínaiak több mint 4000 éve esznek ilyesmit, denevért meg kígyót. Fene a gusztusukat, de pont most kaptak el tőle valamit? Milyen furcsa hogy egyetlen tartományra korlátozódott a kínai elterjedés, kb. annyian haltak meg 3 hónap alatt mint egy nap közlekedési balesetben.

    Bekalkulálták, járulékos veszteség. Hogy 1 hét alatt felépítettek egy kórházat? Hogy? Hát úgy hogy elő volt készítve minden, valószínűleg az ellenszer is, ezt feltehetőleg mint hab a tortán, majd valamikor pár hónap múlva fogják még egy utolsó lehúzásként eladni a világnak. Bevezetve a felnőtt lakosságnak is a kötelező oltást. Nem lesz kibúvó a kötelező oltástól, a nano csipek a véráramba kerülve szinte lehetetlen a megszabadulás.

    Gazdasági Összeomlás? Itt van. Minden számolni tudó tapasztalt gazdasági szakember tudta hogy jönni fog. Várhattuk, találgathatunk, tologathatjuk ide oda a számokat, a legegyszerűbb megoldás hogy ki kell robbantani a Gazdasági Összeomlást! Az gondoljuk az Összeomláson csak bukni lehet? Nem annak aki előre megtervezi a forgatókönyvet lépésről lépésre, előre tőkét tartalékol, és a megfelelő pillanatban lecsap. Egy vírussal, zseniálisan kitervelt.

    Eljátsszák hogy itt a világvége, a csapból is koronavírus folyik, napról napra több a fertőzött, ők lokalizálják, náluk előre felkészülten megy a szomorú színjáték, majd szétszórják a világban. Jönnek a híradókban a számok, nő a pánik a félelem, felvásárlási láz zajlik, hisztérikus híradások bombáznak folyamatosan, lassan leáll minden, mindenkit érintő visszaesés minden szintem a vécés nénitől kezdve a bankvezérig.

    Zuhannak a részvényárfolyamok, cégek mennek csődbe, alkalmazottak kerülnek utcára vagy kényszerpihenőre, az emberek elégetik tartalékaikat, részvények ára a béka segge alatt, és ez volt a cél, ilyenkor lehet vásárolni, borzalmas mennyiségű anyagi javak cserélnek gazdát pár hét vagy hónap alatt, nevezhetjük a világ újrafelosztásának is. Száz éve ezért világháborút robbantottak ki, ma elegánsan elintézik egy vírus pánikkal. Persze mondhatják a nagy bölcsek, megvilágosodott spirituális vezetők, hogy minden értünk van és minden minket szolgál, el kell engedni a múltat, hogy lehessen jövőnk.

    De mi van azokkal, aki korpa közé keveredik? Megeszik a disznók? Sajnos ilyenkor a rossz hír szárnyon jár, a jó alig kullog. Nem az eszünk irányít minket, nem a környezetünk, nem a világ, hanem az, amilyenné képzeljük magunkat? Nem a vírustól félek, de senki nem tudja meddig tart a karantén állapot, meddig bírják az emberek anyagilag, agyilag, mikor kezdik felszedni az utcakövet, fosztogatni a boltokat, bottal keresni a felelősöket és akinek fegyvere van használni is fogja. Ember képes a kannibalizmusra is, ha nincs mit enni megeszik egymást.

    Kérdések:
    "Az ember legnagyobb problémája a hajlama a félelemre." Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy ez emberek lemondanak a szabadságukról a biztonságukért, és így semmi nem áll útjába a totális diktatúra kialakulásának. Nem kéne elgondolkodni azon, hogy e felé haladunk?
    Nem kéne elgondolkodni azon, hogy inkább a szabadság és a szeretet útját kellene járni? Kikapcsolni a médiát a televíziót és önmagunkba elcsendesedve szívünkre hallgatva befelé figyelni, meditálni, szeretni egymást?

    Forrás: FURCSASÁGOK A KORONAVÍRUSRÓL - RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓ!! -- Szedlacsik M.




Kínában talán már soha nem lesz vége: újabb 78 személynél állapítottak meg koronavírust. Vasárnap még csak 39 diagnosztizált eset volt, ami mára már duplázódott. A kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság szerint az új fertőzöttek külföldről érkeztek hozzájuk, 4-en otthon kapták el a fertőzést. Vuhan városából tavaly év végén indult a koronavírus, ami azóta is tombol több Európai országban. A szárazföldi Kínában a fertőzöttek összesített száma - ami a helyi nyilvántartási irányelvek miatt nem tartalmazza a tünetmentes fertőzöttek számát - hétfő éjfélig 81 171-re nőtt, közülük több mint 73 ezren gyógyultak már meg. Hétfőn heten meghaltak, mindannyian Vuhanban, velük együtt már 3277-en haltak meg összesen a vírusban.



A szekszárdi lincselőbrigád


Föld S. Péter március 26, 2020 ujnepszabadsag

Szekszárdon meg akartak lincselni egy fiatal férfit, akinek annyi volt a bűne, hogy megfertőződött a koronavírussal.
A férfi Németországban dolgozott pincérként, onnan tért haza, és amint kiderült a baj, saját házában karanténba került. A helyi erők, akik bizonyára rendes, templomba járó magyar emberek, sőt, nem kizárt, hogy olyanok is vannak közöttük, akik Orbán Viktor pártjára szoktak szavazni, miután kikerült a hatósági figyelmeztető felirat a házára, meg akarták verni és elüldözni otthonából a férfit.
A szekszárdi lincselőbrigád

Nem gondolom, hogy a szekszárdiak rosszabbak lennének másoknál. Közöttük is bizonyára szép számmal vannak tisztességes és normálisan gondolkodó emberek, mint ahogy vannak olyanok is, akik ebben a történetben elrettentő példaként szerepelnek. És azt sem gondolom persze, hogy ilyen csak Szekszárdon történhet meg. A butaság és a gyűlölet ugyanarról a tőről fakadnak, s vannak politikusok, akik még bátorítják is azokat, akik emberség helyett az embertelenséget választják.
Mi magyarok előszeretettel gondoljuk és hirdetjük magunkról, hogy vendégszerető nép vagyunk. De emlékszünk még arra, amikor 2017 novemberében migránsnak nézett Srí Lanka-i diákokat jelentettek fel a "vendégszerető" perbáliak. Olyan fiatalokat, akik az AIESEC közvetítésével végeztek önkéntes munkát a perbáli lakóotthonban, fogyatékkal élő gyerekeknek segítettek. A perbáli pánik amúgy egyenes folytatása annak, ami nem sokkal azt megelőzően Őcsényben történt. Akkor egy - fogalmazzunk visszafogottan - igen heves hangulatú falugyűlésen a helyi lakosság egy része kijelentette, hogy még menekültgyerekeket sem kívánnak a falujukban látni. Hogy nem a levegőbe beszéltek, azzal is nyomatékosították, hogy a fogadósnak, aki beengedte volna őket a vendégházába, megrongálták az autóját. Egy hétről lett volna szó amúgy, és olyan emberekről, akiket a magyar állam már igen szigorúan ellenőrzött, majd ezt követően oltalmazott státuszt adott nekik. És amikor megkérdezték a miniszterelnököt, hogy mi a véleménye erről, Orbán Viktor azt válaszolta, hogy ő egyetért azzal, ha a magyar emberek határozottan és egyértelműen kinyilvánítják a véleményüket.
A szekszárdi lincselőbrigád

Ugyancsak néhány évvel ezelőtt Kömlőn a halottak napja alkalmából a temetőbe érkező, idegennek nézett magyarok ellen riadóztatták a rendőrséget, Nagymágocson pedig közmunkások és földmérők ijedtek meg egymástól. Mindkét csoport tagjai fejvesztve menekültek, mert migránsnak nézte a másik társaságot.
Ezen az utóbbi eseten jóízűen nevetnénk, ha nem volna szánalmasan szomorú. Hatott a kormány propagandája, a magyar adófizetők pénzéből elköltött milliárdokból gyűlölködő óriásplakátok, újság- és televíziós hirdetések születtek, volt idő, amikor a csapból is Soros folyt, a migránsokkal Dunát lehetett volna rekeszteni.
Mára a migránsos projekt kifulladóban, egyedül Bakondi György, a katasztrófavédelem feje próbálkozik időnként, hogy velük ijesztgesse az embereket. (Mint a viccbéli partizán, aki szorgalmasan robbantgatja a vasúti síneket, mert elfelejtettek értesíteni, hogy vége a háborúnak).
Mostanra új ellenségek születtek: a vírussal fertőzött honfitárs, a városban "kóricáló" nyugger, a fővárosból vidéki házába menekülő nyaralótulajdonos. Az elvetett mag szárba szökkent, s nemcsak a koronavírus, de a gyűlölködés is megállíthatatlanul terjed és szedi áldozatait.
Már csak alig néhányat kell aludnunk, hogy beérjen a termés. És akkor nemcsak Szekszárdon, de máshol is minden megtörténhet.. A Hajra Fidesz szöveg valamiért lemaradt, állítólag a Google fordítóprogramja itt bemondta az unalmast.
Közben pedig Áder hallgat. Talán mert sokat dolgozik. de Áderné megszólalt. Magyarország államfőjének beszélnie kellene a koronavírus terjedése kapcsán kialakult helyzetről, szólhatna honfitársaihoz, vagyis, hozzánk, magyar emberekhez. Ám Áder Jánosnak nyoma veszett, eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Volt, aki már a legrosszabbra gondolt, arra például, hogy az államfő elment horgászni, és ott rekedt a világ valamelyik egzotikus országában, ám szerencsére kiderült, hogy az ezzel kapcsolatos aggodalmak alaptalanok. Az államfő köszöni, jól van, teszi a dolgát. Öröm az ürömben, hogy felesége, Herczeg Anita megtörte a elnöki párt hallgatását. Az Index sem bírta tovább a bennünket is gyötrő bizonytalanságot, és a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz fordult az államfő eltűnésével kapcsolatban. A következő választ kapták az elmúlt hetek történéseivel kapcsolatban: "Áder János Magyarországra akkreditált nagyköveteket fogadott bemutatkozó látogatáson, nemzeti ünnepünk alkalmából részt vett a z ünnepélyes zászlófelvonáson, és üzenetet mondott a közszolgálati televízió csatornáin, illetve tábornokokat nevezett ki." A köztársasági elnök mindezen teendők mellett "folyamatosan ellátta és ellátja az alaptörvény által rá rótt azon feladatokat, melyek a jogalkotással, állampolgári ügyekkel, kegyelmi kérvényekkel kapcsolatosak."
Megint tanultunk valamit. Az államfőnek ezek szerint nem dolga, hogy veszélyhelyzet esetén a lakossághoz forduljon, és bíztató szavak kíséretében szolidaritásáról biztosítsa az övéit, vagy, teszem azt, élére álljon a vírus elleni védekezésnek.
Utóbbi jogosítványokat átengedte Orbán Viktornak, a miniszterelnök nyilatkozik a operatív törzs tájékoztatóin, ekézi az ellenzéket a parlamentben és megkésve bár, de törve nem, Kínából érkező egészségügyi szállítmányokat vesz át a repülőtéren.
Valószínű, hogy Áder is szeretett volna szólni az ő népéhez, de Orbán közölte vele, hogy rá most máshol van szükség, nagyon elszaporodtak a halak és a klímaváltozásról sem hallottunk előadást napok óta. Majd én elrendezem ezt a vírus dolgot, mondta Ádernek Orbán, van már benne gyakorlatom, te csak ne stresszeljed magad János, árt a mindig flott külső megjelenésednek.
Azért szerencsére mégsem maradtunk elnöki okosság nélkül. Igaz, nem az első vonalból, az államfőtől, hanem a feleségétől jött a jó tanács. Herczeg Anita, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat központjában tartott sajtótájékoztatón ugyanis a következőket mondta: "A koronavírus-járvány idején most nagyobb a baj, mint eddig bármikor, ezért a mostani időszak az összefogás, az összekapaszkodás ideje ."
Nekünk, magyaroknak elég ennyi, mi kevéssel beérjük. Ha valaki két jó szót szól hozzánk, kitárjuk a szívünket, és a hozzánk szépen szóló elé teszünk mindent, ami a házunkban fellelhető. És hát mostantól azt is tudjuk, amit eddig inkább csak sejtettünk: hogy nagyobb a baj, mint korábban bármikor, és hogy a mostani időszak az összefogás és az összekapaszkodás ideje.
Ezúttal nem jönnénk azzal, hogy mindjárt sírunk a meghatottságtól, ehelyett magunkban felidézzük Kovács Zoltán államtitkár botrányos sajtótájékoztatóját, valamint Gulyás Gergely örökbecsű, ércnél maradandóbb mondatait, melyekből kiderült, hogy az ellenzék a vírusnak szurkol.
Most valóban az összefogás és az összekapaszkodás ideje van. Jó volna, ha ezt nemcsak Ádernétól, de személyesen Áder Jánostól is hallanánk. Az meg tényleg zene volna füleinknek, ha ezeket a szép szavakat komolyan is vehetnénk.

A kép illusztráció, nem Szekszárdon készült













(Még) nincs hivatalos, viszont létezik nem hivatalos területi fertőzöttséget mutató járványtérképe Magyarországnak. Az első nem hivatalos pandémás térképen látszódik, hogy négy újabb településen van beteg - szúrta ki az infostart.hu, amikor rábukkant a pandémia.hu oldalára. Az újságírók régóta próbálják az Operatív Törzstől megtudni, miért nem közlik hivatalosan a megyékre bontott fertőzöttséget, e hiányra reagálva alkotta meg Magyarország nem hivatalos járványügyi térképét a portál. A hatósági és a polgármesteri bejelentések alapján készítik a folyamatosan frissülő összesített listát, s ezeket az adatokat térképre is tették, melyet napról-napra módosítanak.




Kóródi Zoltán: A 7 párti egyeztetés is csak előre megtervezett blöff volt


"Mivel úgy látjuk, hogy a fél ország, ha nem az egész nem érti, hogy min vitatkozik ma a kormány és az ellenzék, hogy miért állítjuk, hogy a Fidesz profi csalóként, politikai hazárdjátékosként felállított egy színházat, amelyben trükköket ad elő, hogy ez miért aljas húzás különösen járvány idején, amikor az emberek életét és egészségét kellene védeni, ezért megpróbáljuk pontokba szedve a kialakult helyzetet röviden leírni.
1) Onnan indulunk, amikor a kormány március 11-én kihirdeti a vírus miatt a veszélyhelyzetet. Ez az alaptörvény szerint a mindenkori kormány joga, ő hirdetheti ki és ő is szüntetheti meg. Ez a szabály. Pont.
2) Az ezen időszak alatt meghozott rendeletek ilyenkor 15 napig élnek, 15 nap után automatikusan hatályukat vesztik, de az országgyűlés feles (!) többséggel azok hatályát meghosszabbíthatja.
3) A Kormány (Fidesz) azonban nem hozza be időben a rendeletek meghosszabbítását az országgyűlés elé - és ez az első trükk - hogy bekövetkezzen az a helyzet, amelyben késlekedés miatt mindjárt megszűnjön a meghozott mindenki által támogatott rendeletek hatálya.
4) Ahelyett, hogy tegnap, vagy akár a mai napon beterjesztették volna az országgyűlés elé a törvényjavaslatot a rendeletek meghosszabításáról - hogy azt feles többséggel a parlament azonnal elfogadhassa -, ahelyett múlt pénteken, március 20-án egy olyan javaslatot nyújtottak be, melyben szándékosan kétharmados döntést igénylő rendelkezéseket is elhelyeztek.
5) Most joggal merül fel a kérdés, hogy ha úgyis megvan a kétharmaduk minek ez a cirkusz? És itt jön egy új csavar: ezzel a kormány előállította azt a helyzetet, hogy ezen a héten döntés csak akkor születhetett volna, ha az országgyűlés négyötödös döntéssel eltér a házszabálytól. (Azért kell eltérni a házszabálytól, mert kétharmados döntéseket igénylő rendelkezéseknél azonnali döntéshozatalra csak így van lehetőség.)
6) A kormány mindezt azért tette, hogy az ellenzék a házszabálytól való eltérést ne adja meg s így képviselőiket felelőssé tehessék a kialakult helyzetért. A kormány ugyanis tudta, hogy az ellenzéki képviselők a házszabálytól való eltérést nem adhatják meg, mert ezt szavazóik a kormány olyan támogatásaként értékelnék, amely annak a járványhelyzet kezelésén messze túlmutató teljhatalmat biztosít.
A 7 párti egyeztetés is csak előre megtervezett blöff

A Fidesz arra számít, hogy ezt a bonyolult jogi helyzetet amelyet direkt mesterségesen állított elő, a közvélemény nem tudja igazán értelmezni és ezért elfogadja a Fidesz propagandáját. Az ellenzék azonban mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa, hogy mi volt a kormány valódi célja egy járvány idején, amikor társadalmi összefogásra és szolidaritásra lenne szükség.
A 7 párti egyeztetés is csak előre megtervezett blöff volt részükről. Eljátszották, hogy ők valóban komolyan a vírus ellen egységbe szólítanak mindenkit."
A kormány pedig eddig sem sokat lépett, pedig minden eszköze megvolt hozzá...
Szóval ne próbáld itt szépíteni és megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, mert amit Orbánék művelnek az a legalja mindennek...
Érik már az a 20 év fegyház..."










Ázsiában élő magyar orvos: a világ vezetői előre tudták a koronavírus kirobbanását! (videó) (csodaselet.me)
Döbbenetes videón számol be egy Ázsiában élő magyar orvos arról, hogy Bill Gates alapítványa már három hónappal ezelőtt szimulációkat végzett a koronavírus terjedésével kapcsolatban. El kezdtek dolgozni az ellenszeren is. Az orvos elmondja azt is, hogy egy korábban veszélyesnek nyilvánított virológiai központban foglalkoztak a koronavírussal, ami mindössze 20 mérföldre van a Vuhanban található halpiactól, amit a vírus kiinduló pontjának tartanak.










A COVID-19 koronavírussal történő fertőzést még 2015-ben, amerikai tudósok dolgozták ki. Ezt Igor Nyikulin, a bakteriológiai fegyverek terén jártas korábbi ENSZ-szakértő mondta el a "PolitRosszija" c. kiadványnak. Mint a Global Times c. kínai országos napilap közli, március 15-én a Fehér Ház honlapján petíció jelent meg, amely követeli: az amerikai hatóságok adjanak felvilágosítást a Pentagonnak arról a titkos laboratóriumáról, ahol fertőzéses megbetegedésekkel kapcsolatos kutatások folynak. Arról a "Walter Reed" katonai tudományos kutatóközpontról van szó, amelyik a Maryland állambeli Fort Detrickben található. Nem hivatalosan ezt a központot az amerikai "Boszorkánykonyhának" titulálják.




A gyógymód is ismert, de mindenki figyelmen kívül hagyja - "Ez a tökéletes biológiai fegyver háború esetén. Újra megjelenik majd". Dean Koontz A sötétség szeme (The Eyes of Darkness) című könyvében hátborzongató pontossággal megjósolta a koronavírus megjelenését - állítja számos internetes forrás. A koronavírus egyre csak terjed, és minden nap több és több esetről számolnak be. A legfrissebb adatok szerint a fertőzött emberek száma világszerte meghaladta a 74 ezret. A járvány körülbelül 2 ezer ember halálát okozta csak Kínában.












(ripost.hu)
A közösségi médiában terjedő felvételek tanúsága szerint a bevándorlók a legalapvetőbb higiéniás előírásokat sem képesek betartani. Emmanuel Marcron francia elnök hétfői televíziós beszédében bejelentette, hogy az új kínai koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében Franciaországban kijárási korlátozásokat vezetnek be. Az intézkedések kedd déltől hatályosak, legalább két hétre szólnak, de a hatóságok bármikor megrosszabbíthatják az időtartamát. A kijárási tilalomról szóló kormányzati határozatot Franciaország legtöbb részét betartják, de a többségében migránsok lakta párizsi külső kerületekben, illetve a francia főváros környéki településeken magasról tesznek rá.












(napi.hu)
Egy osztrák síterep és azon belül is egy kocsma különösen nagy szerepet játszhatott a koronavírus európai terjesztésében. Az illetékesek nagyon korán tudtak az esetről, a néppárti tartományfőnök mégsem akarta lezárni a területet. Németországtól Izlandig fertőztek az itt üdülők. Ha nem is kizárólag ennek köszönhető, de jócskán segítette az Covid-19 járvány európai terjedését egy a tiroli Ischglben található kocsma, amely egyik pincére hosszú időn keresztül fertőzhette a vendégeket. Mindezt még azután is, hogy az onnan hazájukba visszatérő pozitívra tesztelt vendégek miatt külföldről figyelmeztették a tartományi kormányzatot.



Putyin megmutatta emberi nagyságát: Olaszország segítségére siet


2020.03.21.146 Vadhajtasok.hu

Volodja... Nincs még egy ilyen!
Putyin támogatta Olaszországot a koronavírus miatt a köztársasági rendkívül nehéz helyzettel kapcsolatban.

"Alaposan megvitatták a koronavírus világjárvány helyzetét, valamint a fertőzés terjedésének megakadályozására mindkét országban hozott intézkedéseket" - mondta a Kreml sajtószolgálata az Interfax szerint.

Putyin támogatta Olaszországot a koronavírus miatt a köztársasági rendkívül nehéz helyzettel kapcsolatban.

Meg kell jegyezni, hogy az orosz vezető bejelentette készségét, hogy haladéktalanul segítséget nyújtson Olaszország számára.

"Különösen védőfelszereléseket, KAMAZ-alapú mobil komplexeket szállítanak a szállítás és a terület aeroszolos fertőtlenítésére, orvosi és egyéb felszereléseket, valamint orosz csapatokat küldenek gyakorlati segítségre az ország leginkább érintett területein" - mondta a nyilatkozat.

A leszállítás az orosz védelmi minisztériumon keresztül történik.
















Az olaszok rájöttek, hogy az Európai Unió cserbenhagyta őket. Az olaszok sok helyen eltávolítják az EU zászlót. Több tucat kép jelent meg az interneten arról, hogy az Európai Unióban jogosan csalódott olasz polgárok eltávolítják az EU zászlóit a köztereken és a közintézményeknél. Számos helyen a leszedett EU zászló helyére a kínai vagy az orosz zászlót helyezik, hiszen az alkalmatlan és életképtelen Európai Unió helyett Oroszország, Kína és Kuba nyújt segítséget az olasz népnek a koronavírus elleni küzdelemben. Oroszország és Kína eddig már több mint 100 tonna egészségügyi felszerelést és több száz orvost küldött Olaszország megsegítésére.


David Icke - Az 5G kockázatai (a videó alatti leírást is olvasd el)












n (hup.hu)

Egy 2017-ben megalakult, mérnökökből, tudósokból és értelmiségiekből álló csoport arra kéri az EU-t, hogy állítsák le az 5G hálózatok kiépítését, amíg nem sikerült azonosítani annak valós egészségügyi kockázatait egy, a hálózat kiépítésében érdekeltektől független vizsgálatban. Az alapproblémát az jelenti, hogy a sok különálló eszköz egy cellán belüli forgalmazására optimalizált 5G sokkal sűrűbb cellafelosztást igényel, amit csak tovább súlyosbít a 3 GHz-es frekvenciatartomány hullámterjedése, ugyanis hasonlóképpen nem fog átmenni a vastag falakon, mint ahogy a WiFi sem, így még sűrűbben kell majd, szinte minden oldalról lefedni a házakat, lakásokat, köztereket. Ez egyértelműen megnövekedett rádiófrekvenciás háttérsugárzást jelent majd a mikrohullámú tartományban, mely nem igazán arról híres, hogy az egészségre jótékony hatást gyakorolna. A rövidtávú profitcélok hajszolásában érdekelt mobilszolgáltatók természetesen (értsd: önző üzleti érdekeiknek megfelelően) nyilván mit sem tör ődnek majd olyan kockázatokkal, melyek minimum középtávon, de inkább csak hosszabb távon okozhatnak megbetegedéseket.





A DK-s László Imre Facebook-élőben mondta el, hogy 2 újbudai háziorvos is elkapta a koronavírust. A XI. kerület polgármestere szerint az ellenzék már hetek óta figyelmeztet arra, hogy nagy baj lesz abból, ha az egészségügyben dolgozók nem kapnak megfelelő védőfelszerelést, de kormány a felelőtlenségével veszélybe sodorta a magyar orvosokat. László Imre elmondta, hogy 2 újbudai háziorvos is elkapta a koronavírust, az egyikük Gazdagréten, másikuk Őrmezőn dolgozott, és jelenleg mindketten házi karanténban vannak. A polgármester úgy próbálta meg érzékeltetni a helyzet súlyát, hogy elmondta, Őrmezőn mintegy 10 ezer ember él, akiknek az ellátását 3 háziorvos biztosítja. Közülük az egyik 60 év feletti, a másik transzplantáción esett át, tehát mindkettejüket kivonták a közvetlen ellátásból, és a harmadik háziorvos pedig elkapta a koronavírust.






Magyarország a lehetséges tíz pontból csak kettőt szerzett a Bertelsmann Alapítvány fenntartható kormányzás indexének (SGI) egyik alindexében, amely azt méri, hogy a kormány mennyire hallgat a szakemberek tanácsaira; ezzel a vizsgált országok közül Magyarország az utolsó - emlékeztet a The Brusells Times a "Hogyan vesztegetnek el a populisták értékes időt a koronajárvány-válságban" című cikkében. A járvány politikai megpróbáltatást jelenthet Orbán számára az egészségügyi rendszer állapota miatt. Az elmúlt hetekben megtanultuk, hogy a járvány határozott politikai cselekvést és gyakran népszerűtlen intézkedéseket követel. Markus Söder bajor miniszterelnök foglalta össze a minap, hogy mit jelent a kormányzás járvány idején.






Lezáratlan közbeszerzési eljárás ellenére tesztel és használ egyes eszközöket az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ). Az OVSZ vezetője, Bayerné Dr. Matusovits Andrea (aki egyébként Bayer Zsolt publicista felesége), a képviselő megkeresésére azt közölte: ők a legjobb döntést hozták, s ennek köszönhetően 300 millió forintot takarítanak meg idén. Hadházy szerint az OVSZ-nél úgy telepítettek és üzemeltek be teljesen új, még nem kipróbált eszközöket (hepatitisz-, és HIV-vírus tesztelésre), hogy nem lehetett tudni, ki nyerte az erre kiírt közbeszerzést. A képviselő azt állítja, hogy utoljára 2014-ben fordult elő, hogy az OVSZ egy ideig törvényes módon szerezte be azokat az eszközöket, amik kapcsán most szabálytalanságot talált.

A pénz szivattyúk itt is működnek , míg aZsolt altatja a népet .Arra azért vigyázni kell nehogy egy nagyot tüsszentsen az ember , mert felébrednek a páciensek , és ahogy a reklám mondja mindjárt KASZKÓT akarnak kötni . Én meg nek akarok kötekedni , de a nagy házat ki kell fűteni , és különben is a rezsi vonzata óriási a végén még kirakják az ő szürüket is , és mi lesz ha megtapasztalják a nincstelenek kenyerét , akkor is így cincogna a drága , vagy az ajakát más is elhagyná !!!









Ez az, ami soha nem fordulhatott volna elő, akkor, amikor Göncz Árpádnak, Mádl Ferencnek és Sólyom Lászlónak hívták a köztársasági elnököt. Hogy a rendszerváltás óta eltelt harminc év legsúlyosabb válságának idején hetekre eltűnjön a nyilvánosság elől. Hol van Áder János? Sokan kérdezik, de válasz nincs. Személytől függetlenül a köztársasági elnök fejezi ki a nemzet egységét. Tisztában vagyok vele, hogy sem ő, sem más politikus nem képes megállítani és megvédeni bennünket a koronavírus-járványtól. Ám ebben a helyzetben a legkevesebb lett volna tőle, hogy odaáll a tévékamarák elé, és elmondja, hogy az a tízmilliós közösség, amelyet ünnepélyesebb pillanatainkban a magyar nemzetnek nevezünk, együtt fogja legyőzni a láthatatlan és alattomos ellenséget.

Drága magyar testvéreim !!!

Épp egy olyan műtéten estem át ahol a kalapról eltávolítják a bőrt , így jobban fog Magyarország teljsíteni , és én sem lógok ki a sorból . A méltóság igen a méltóság kötelezettséggel jár most éppen nem álltam a helyzet magaslatán , De most már nem csak a szívem , de a farkam is oda húz !!!
A pénzszivattyut nekem is be kell indítanom , mert különben le fogok gatyásodni , most , hogy egy – két halott bánja hogy elengedtem a kezüket , de ahogy megjöttem újjult erővel veszem fel a harcot , mint ahogy Hitler írta a harcomban , de én a klónozott leányával harcolok .





A letartóztatottak között van a pozsonyi legfelsőbb bíróság alelnöke, egy volt államtitkár és egy járásbírósági elnök is. Tizenhárom bírót vett őrizetbe szerda reggel a szlovák Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) a Vihar elnevezésű akció során. A letartóztatottak között van a pozsonyi legfelsőbb bíróság alelnöke, egy volt államtitkár és egy járásbírósági elnök is. Rajtuk kívül őrizetbe került egy korábbi bíró, egy csődbiztos, egy ügyvéd és két civil is. Mindnyájukat korrupcióval, a bírósági függetlenségbe való beavatkozással és az igazságszolgáltatás akadályozásával gyanúsítják.

Itt is lecsaphatna egy forgószél , hogy a helyzet átláthatóbb legyen !!




Németországban a hadsereget (Bundeswehr) is mozgósítják, a kormány pedig a tesztelés tömeges kiterjesztésére készül a koronavírus-járvány lassítására indított küzdelemben pénteki bejelentések szerint. Martin Schelleis altábornagy pénteki tájékoztatóján elmondta, hogy a járványügyi támogató műveletet a következő héten indítják, 15 ezer katonával, négy regionális stáb irányításával. Az akciót különböző állami és önkormányzati intézmények jogsegélykérelmei révén szervezték meg. Péntekig 200 ilyen kérelem futott be a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, ami 15 százalékos növekedés az előző naphoz képest.





Az észak-olaszországi egészségügyi létesítmények túlterheltsége miatt a német légierő koronavírusos olasz betegeket visz Németországba szombaton. A légierő repülő intenzív osztályán, amelyet egy Airbus A310 MedEvac típusú repülőgépen rendeztek be, hat súlyos beteg olasz állampolgárt szállítanak Bergamóból Kölnbe. A repülő szombat reggel indult útnak Kölnből, és még aznap visszatér - számolt be a dpa német hírügynökség. A betegeket civil kórházakban helyezik el Bochumban, Kölnben és Bonnban. A legnagyobb szükség idején magától értetődő, hogy barátaink oldalán állunk. Európának össze kell tartania - mondta Annegret Kramp-Karrenbauer német védelmi miniszter.






Vietnámba egyet, Sziriában hármat és most Kenyában kettő kórházat épít a magyar kormány. Az elmúlt évtizedben viszont Magyarországon egyetlen egy új kórházat nem adtak át! 50 millió dolláros kötöttsegélyhitel-program keretében Magyarország kórházakat épít Kenyában. Az 50millió dollárból 35 millióért két kórházat fog építeni a magyar kormány. A maradék 5 millió dollárért pedig öntöző rendszereket fognak kiépíteni magyar cégek- közölte Szíjjártó Péter a külügyi tárca vezetője.


Itthon csakkrematóriumra , és koncentrációs táborra van engedélye !!! De ahogy a járvány halad előre lassan ki is lehet próbálni őket !!!




Több tízmilliárd forintnyi szabad tőkét költ el külföldön az Orbán-kormány, Vietnámban például kórházat épít, írja a Magyar Hang. Orbán Viktor miniszterelnök 2017 őszén bejelentette: hazánk 60 millió euróból, azaz 19 milliárd forintból 500 ágyas onkológiai kórházat épít a vietnámi Can Tho városában. De miért éppen Vietnám? Amikor idehaza egymilliárd forintból is rendezni lehetne például a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház adósságát. Igaz, a vietnámi kórházépítés nem mai keletű projekt. Erről már 2009-ben, a Bajnai-kormány idején megállapodást kötött a két ország, ám végül a 2013-as határidőig hiába várták a magyar segélyhitelt az Eximbanktól az ázsiaiak.

Ők már kiérdemelték a kórházat mondja a vakoló banda , itt csak nekik lehet hangjuk , mert a mi hangunk elcsuklik , és elhall !!!




László Imre orvos, volt kórházigazgató, a XI. kerület polgármestere szerint amit a kormány mond, hogy mindenütt megvannak a szükséges védőeszközök, az "üres duma". Úgy fogalmazott: "két háziorvosunk már karanténban van, pozitív". A koronavírus okozta válság terheit egyre nagyobb részben az önkormányzatokra terhelik, például az idősek segítését vagy az ideiglenesen munka nélkül maradt emberek alkalmazását. Erről kérdeztük László Imrét, a XI. kerület DK-s polgármesterét, orvost, volt kórházigazgatót. Aki elmondta, már február 8-án, amikor a járvány egyre intenzívebb terjedéséről szóló hírek elkezdtek jönni Kínából, összehívta a fővárosi kerületek polgármestereit, hogy elmondja nekik, milyen veszélyei vannak ennek a kórokozónak és mit kell tenni ellene a háziorvosok és a szakrendelők szintjén a hatékony védekezésért.




A napi betegellátáshoz sincs elég maszk, valamint egyszer használatos védőruha az érintett osztályokon. A kamara után a sürgősségi orvosok szakmai kollégiuma is azt tapasztalja, hogy nincs elég védőfelszerelése az egészségügyi dolgozóknak. A lap birtokába került egy dokumentum, amely szerint csütörtökön levélben kérte a kórházfenntartót a sürgősségi orvosok szakmai kollégiumának tagozata, hogy biztosítsa a sürgősségi osztályokon dolgozók védelmét. Saját felmérésük szerint a napi betegellátáshoz sincs elég FFP2, FFP3 maszk, valamint egyszer használatos védőruha az érintett osztályokon. Ezeken az ellátóhelyeken legalább 1000 gumikesztyűre, 100 darab speciális és 100 darab műtéti maszkra, 50 zárt szemüvegre, 50 vízlepergető overálra és legalább 500 lábzsákra lenne szükségük naponta! A Magyar Orvosi Kamara két napja szintén ezt állította.




Az Európai Unió 2000 milliárd forinttal, 5,6 milliárd euróval segíti Magyarországot a koronavírus elleni küzdelemben. Ezt szavazta meg az Európai Parlament. Orbán rá egy nappal azt hazudta a propaganda céljára fenntartott rádióban, hogy az Unió nem segít Magyarországnak. Egészen pontosan ezt mondta: "Kínától és a Türk Tanácstól kaptunk segítséget. Így áll ebben a pillanatban a helyzet. Ettől mi még maradunk az EU tagjai. Ez az otthonunk, de látni kell, hogy most nem innen jön a segítség." Tudomásunk szerint Kínától nem segítséget kaptak, hanem vásároltak, ami nem ugyanaz. A sötét kelet-ázsiai posztkommunista diktatúrákat és a török diktatúrát tömörítő Türk Tanács segítsége kimerült abban, hogy Üzbegisztán küldött 150 ezer maszkot, aminek értéke meg sem közelíti az Unió támogatásának mértékét.

Ha egyszer másra akarja felhasználni akkor bizony nincs !!!











Lezárult az 5G frekvenciatender, amin sikeresen szerepeltek a magyarországi mobilszolgáltatók, így hamarosan elindíthatják kereskedelmi 5G szolgáltatásaikat. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtöki közleménye szerint a tenderen intenzív verseny bontakozott ki a Magyar Telekom Nyrt., a Telenor Magyarország Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. részvételével, a licitáló vállalatok összesen 128,490 milliárd forint értékben vásároltak három frekvenciasávban tizenöt évre szóló használati jogosultságot. A Vodafone az MTI-vel közölte: további frekvenciákat szerzett a következő generációs 5G mobilszolgáltatásai számára az NMHH által lebonyolított frekvencia aukción, 38,65 milliárd forint értékben.

Had húlljanak a méhek , így t9nkre tesszük a parasztságot , és nem lesz más mint éhinség , vagy kivándorlás . Kapát kaszát nem egyenesítenek , mert a MOSZAD , már a gyurcsány alatt a tömegbe lövetett .
Különben isha ide aliázumk itt csak rakéta silók , és koncentrációs táborokat akarunk látni , és néha néha krematóriumot !!
Az átnevelésük igen nehéz lesz , így marad a végső megoldás !!! Füst száll a magasban érző szívem nyugodj le !!!





Amíg az embereknek korlátozzák a mozgását, addig suttyomban az 5G szerelése folyik. Nincs vírus, por és 5G van, és mellékhatásai. És hazugságok és megfélemlités és népirtás. Mert Magyarország egy profitorientált vállalat, ahol a költségeket csökkenteni igyekeznek.
Ki így ki úgy , de elpatkoltok vár benneteket bendeguz !!!






Lezajlott az 5G-s frekvenciák árverése, a Magyar Telekom 3 sávban szerzett blokkokat, a frekvenciahasználati jogok kézhezvételét követően rövid időn belül 5G-szolgáltatást indít a vállalat. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala 2019. július 18-án árverést hirdetett meg a 700 MHz-es frekvenciasávok, valamint a


2100 MHz, a 2600 MHz, továbbá a 3600 MHz-es még ki nem osztott frekvenciasáv részek hasznosítására. Az árverésre 2020. március 26-án került sor, a Magyar Telekom, a Telenor Magyarország és a Vodafone Magyarország részvételével. Intenzív verseny bontakozott ki: a licitáló vállalatok összesen 128,5 milliárd forint értékben vásároltak három frekvenciasávban tizenöt évre szóló használati jogosultságot.








Brutális folyamatok játszódnak le a nyersolaj világpiacán. Év elején még 70 dollár felett volt a nyersolaj hordónkénti világpiaci ára. A koronavírus-járvány elhatalmasodása 20 dollár környékére küldte az árat. Most pedig vannak olyan kitermelőhelyek a világon, ahol 2 dollár alatt jár az ár. A szállításnak is van költsége, és amely kitermelőhely nincs tengerpart közelében, ott nagyon bezuhant az ár, a világpiaci árat meg sem közelíti. A Portfolio.hu cikke szerint Kansasban (amely az Egyesült Államok közepén helyezkedik el) 1,75 dollár a hordónkénti ár. Szibériában 10 dollár csupán. Egymás után kényszerülnek bezárni a kútjaikat az olajtermelők. Ilyen 35 éve nem volt.

Kár , hogy jön a tavasz , a zima kijózanított volna !!!
Ugye nem volt ez csalóka áálom ….

Fehér sziklák …






A kórházparancsnok orvosszakmai kérdésekben nem tehet javaslatot és nem hozhat döntést, de a járványveszéllyel összefüggő szabályok betartására és az egészségügyi készlet (felszerelések, berendezések, gyógyszerkészletek és fertőtlenítőszerek) megóvására vonatkozó javaslatát az egészségügyi intézmény vezetője köteles végrehajtani - így határozza meg a hatásköröket a szombaton megjelent kormányrendelet. Magyarországon is veszélyhelyzetet rendelt el a kormány a koronavírus-világjárvány miatt. A kórházakba őrző-védő feladattal katonákat is küldhetnek, akik lőfegyveren kívüli kényszerítő eszközöket (testi erő, gumibot, könnygáz, sokkoló, bilincs, kutya)





Később a koncentrációs tábor parancsnokokat is !!!














Gondoltad volna !!!
Járom az útam a macskaköves útam …
Már macskakő sem lesz , mert a római hadiutat kell kijavítani belőle !!!


Háború, világégés közeleg, vagy Jézus második eljövetele? - Dr. Drábik János



Ki gyakorolja a hatalmat ma Magyarországon? - Dr. Drábik János, Jakab István



MI A TEENDŐ A TRIANON 100. ÉVFORDULÓJÁRA?







Posta Imre:Korona-háború, hadüzenet nélkül, gazdasági újraindítás, EU- kapitulácó, olajos ügyek....







Posta Imre 2020 03 12 Hódmezővásárhely Korona-vírus és az új világrend!






Mi zajlik a koronavírus hátterében?


A vírus is lehet egyfajta biológiai fegyver. Kína nagy valószínűséggel nem önmagát akarta megtámadni. A véletlen pedig tudjuk, hogy csak addig véletlen, ameddig nem tudjuk az okát.

A víruskutatás globális dolog. Ez ügyben pillanatnyilag még kizárólag csak a tényekre tudunk hagyatkozni, mert még nem telt el annyi idő, hogy bármit is kellő bizonyossággal állítani tudjunk.

Mi zajlik ez idő alatt Iránban, amíg a vírusra figyel a világ? Nyugtalan és feszült a világ. Mi az, ami most történik valójában?

Mitől függ Jézus második eljövetele? Mit jelent ez pontosan és mi lesz utána? Lehet, hogy már elkezdődött? Talán pont erről akarják elterelni a figyelmünket?
Katonai menetoszloppal találkozhatnak az úton

Katonai menetoszloppal találkozhatnak az úton

Az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár március 27-én vezetési gyakorlatot hajt végre Szolnok és Táborfalva közötti útszakaszokon.

Megnövekedett közúti gépjárműforgalomra kell számítani az alábbi időpontokban és útszakaszokon:

- március 27. 6 és 8 óra között - Szolnok-Táborfalva (Szolnok- 4. számú főút - Törtel - Cegléd - Csemő - Lajosmizse - Táborfalva vezetési gyakorlat pálya)

- március 27. 14:30-16:30 között - Táborfalva-Szolnok (Táborfalva vezetési gyakorlat pálya - Lajosmizse - Csemő - Cegléd - Törtel - 4. számú főút - Szolnok bázis)

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopot, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A menetoszlop elején és végén figyelmeztető jelzést használó járművek közlekednek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük! - áll a Honvédelmi Minisztérium közleményében.









Debrecenben rendszeresen tart ételosztást a rászorulóknak az "Egy morzsányi szeretet Debrecenben" facebook csoport és az őket segítő civilek. Debrecenben az elmúlt hét szombatján nem tudtuk a rendszeresen megrendezett Morzsapartit megtartani. A vírus miatt határozatlan időre fel kellett függeszteni a karitatív akciókat - mondta el Lipcsei Andrea, a közösségi oldal létrehozója. Az adományozók közül többen jelezték, hogy csak érte kell menni a "szállítmánynak". Tisztes távolból elmondták az emberek, nincs mit enniük, az alkalmi munkák is megszűntek, tartalékaik pedig sohasem voltak. Az önkormányzat segélyvonaláról nem is hallottak. Próbálják átvészelni ezt az időszakot, úgy-ahogy eddig is tették. Csak most még a civilekre sem számíthatnak.


A csodaszer: C vitamin (Aszkorbinsav)


Ogyik.hu - reverde.hu

"A jövőben a C vitamint úgy kell majd árusítani, mint a lisztet. Minden bolt polcain kilós kiszerelésben." - Szentgyörgyi Albert

Sokat hallani a C vitamin (más néven aszkorbinsav) előnyeiről, de sokan nem tudják, hogy mire képes ez a Csodaszer. Ugyanis a C vitamin valóban csodákra képes. Cikkünkben megpróbáljuk röviden felvázolni azt, hogy miért fontos a C vitamin fogyasztása, és az milyen előnyökkel jár. Hát nosza, vágjunk is bele a lecsóba, egyenesen bele a közepébe.

Kezdjük akkor mindjárt a legérdekesebb részével, melyet komolyan is kell venni. A gerinces állatok (kivéve a főemlősök, denevérek és az ember) többsége képes saját maga előállítani a szervezetéhez szükséges C vitamin mennyiséget. Így például a legkisebb kutyáktól kezdve a disznókon át a madarakig bezárólag. Ezért nekik roppant egyszerű életük van, mert nem kell odafigyelni a c vitamin bevitelére, ezért is betegednek meg az állatok ritkábban az embereknél.

Miért betegek az emberek?

Mert nem visznek be megfelelő mennyiségő C vitamint! Ha már a fenti példánál vagyunk, akkor elmondhatjuk, hogy az állatok ezért nem betegszenek meg. No, de mennyi az annyi? Ha azt vizsgáljuk, hogy az állatok mennyi C vitamint termelnek, akkor arra a következtetésre jutunk, hogy egy 68 kg-os ember számára naponta 12000 - azaz tizenkétezer - mg C vitamint kell a szervezetébe bevinni. Érdekes, de inkább elszomorító tény, hogy az orvostudomány az RDA szerinti szükséges mennyiséget 60 mg-ban határozza meg. Az ésszerű alternatív tudomány egyébként 3-15 g-ot javasol naponta az embereknek, tehát 3000 - 15000 mg szükséges ahhoz, hogy szervezetünk ellenálló legyen a betegségekkel szemben.

Ha utánaszámolunk, akkor hamar kiderül, hogy ezt a mennyiséget szinte majdnem lehetetlen táplálék (pl. csümölcsök) formájában bevinni, ezért szükséges azt külön vitamin formájában fogyasztani.
A csodaszer: C vitamin (Aszkorbinsav)
A c vitamin nagyításban, mikroszkóp alatt

A C vitamin gyógyító és egészségmegörző hatása

A C vitamin, vagyis az aszkorbinsav a legfontosabb vízben oldódó antioxidáns. Minden szövetnek, sejtnek szüksége van a sejten belüli és kivüli funkciójához egyaránt. Egyik legfontosabb tulajdonsága - ami minden antioxidánsra igaz -, hogy megköti a szabadgyököket, melyek elszaporodása mindig betegségekhez vezet.

A C vitamin minden betegséget gyógyít!

Ez pontosan így van. Annyira szüksége van a szervezetünknek rá, mint a vízre. Ha egy bizonyos szint alá süllyed a testünkben lévő mennyiség, akkor meghalunk. Ilyenről azért nem hallani, mert a legtöbb élelmiszerben van aszkorbinsav (adalékanyagként), és táplálék formájában (gyümölcs, zöldség) is beviszünk valamekkora mennyiséget. Természetesen ez koránt sem egyenlő az ajánlott mennyiséggel, pusztán az életben maradást szolgálja.
Fontos: azért kell naponta fogyasztani, mert a szervezet nem tárolja a c vitamint, hanem azonnal felhasználja (hiszen szüksége van rá), ezért rendszeres bevitel az indokolt.
A csodaszer: C vitamin (Aszkorbinsav)
A c vitamin mikroszkóp alatt

A c vitamin hátránya és veszélyei

Ez az a pont, amiről nem igen lehet, mit írni. Hátrány? Nem igazán ismeretes. Sokan azt mondják, vesekövet okoz, ez mind csak ijesztgetés. Előírás az is, hogy terhes vagy szoptatós anyák kérdezzék meg kezelőorvosukat a C vitamin fogyasztásáról. Egyébként van egy bizonyos mennyiség, ami felett okozhat hasmenést, de ez egyénektől függ, és nem káros, illetve a tuladagolás veszélyétől sem kell tartani, szervezetünk kidobja a felesleges mennyiséget. Mindenki be tudja állítani a magának megfelelő szintet.

Ha ilyen jó és nem veszélyes, miért nem hirdetik?

Mert, ha mindenki egészséges lenne, akkor nem lenne szükség gyógyszerekre!

Történelem: köszönjük Szentgyörgyi Albert

1937-et írunk, amikor 2 nagyszerű tudóst kell megemlíteni. Az egyik Walter Haworth, aki feltalálta magát a fehérje molekulát, ezért kémiai Nobel-díjat kapott, a másik pedig a már ismertebb Szentgyörgyi Albert, akinek orvosi Nobel-díj járt azért, amit tett a C vitamin kutatásaiért. Ő volt az az "öregember" is, aki 84-es korában felépült a tüdőgyulladásból, ami ebben a korban az esetek 99%-ban nem szokott megtörténni. A titok nyitja egyszerű: a korábban napi 1g mennyiséget megemelte 8g-ra, csak így volt képes kigyógyulni az időskori halálos szindrómából. Neki köszönhetjük mindazt, amit ma tudunk a c vitaminról, és sokat tett annak érdekében is, hogy minél többet, minél könnyebben tudjunk előállítani belőle.

Ezek alapján most már tudod, hogy a természetes C-vitamin tartalmáért is érdemes a Reverde kapszulát fogyasztani!



Mik ezek a kisérletek ?
Ne talán egy újabb világállam bevezetésének a kisérlete lenne . Az ellenállást így törik le , hogy a bevezetés zökkenők nélkül rá lehessen húzni a régi rendszer vázára , és hogy minél kevesebb embert keljen megölni e háború első napjaiban . Legyen bármi a háttérben, mire felocsudsz már mást akarsz , és más páholy diktálja az ütemet , és a goj állat már nem tudja követni az eseményeket . Már a vakolók is csak a nagymesterek útján tudják kontronálni az eseményeket . Ha kell bizony most már ők is a levesbe kerülhetnek , csak ne keveredjen bele a megmozdúlásba !!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése