2016. november 15., kedd

Hillary a sátán áldozati oltárára kerül








Hillary a sátán áldozati oltárára kerül


Most ő lesz beáldozva !!!!


Üzenetek Moszkvából Aleppoba 
2016-11-02 Bal-Rad 

Valerij Geraszimov altábornagy, orosz vezérkari főnök ma délelőtt udvarias hangú üzenetben tudatta Aleppo körbezárt martalócaival, hogy... 

 
Hogy ideje lenne ha befejeznék a makacskodást, és fegyvereiket hátrahagyva elhagynák a várost. Két folyosót is felajánlott erre a célra. Az egyik a török határ felé, a másik Idlib irányába. Az ajánlat péntek este hétig él. 

Szergej Sojgu is közölt ma. Vlagyimir Putyin államfő rendelkezése értelmében pénteken 9 és 19 óra között humanitárius tűzszünetet tart a szír hadsereg. A civileknek címzett Sojgu-üzenet figyelmezteti a maradni kívánó terroristákat is, hogy a civilek "rábeszélése" a maradásra rossz ötlet. A bűnözők figyelmét arra is fölhívta, hogy az általuk a civilektől a távozás lehetőségéért elvárt 300 dollárnyi összeg/koponya megintcsak rosszallást váltott ki az ostromlók köreiben. Ezt a sarcot is jó lenne ha elfelejtenék martalócék, vagy különben nem lesz idejük és alkalmuk a pénz elköltésére. 

Megfigyelők a két orosz főkatona üzeneteit úgy értékelik, hogy ma-holnap-legkésőbb holnapután-teljessé válik a Földközi-tengerre menesztett orosz flottaegység. Amely némi cihelkedés után..."díszsortűzzel" fogja köszönteni az amerikai elnökválasztás eredményét. 


Top 10 (időrendi sorrend),
akiket Killery meggyilkoltatott 


10. Linda Thomson, ügyvéd, aki Hillery áldozatairól az első "Body count" listát összeállította. Ez ma több mint 50 személyt tartalmaz. 
09. Vince Foster, a Clintonék jó barátja, aki egy csomó bűntettről tudott. 
08. John Kennedy, J.F.Kennedy egyetlen túlélő fia, NY szenátor kandidátus és Hillery versenytársa volt. 
07. James McDaugal, a Clintinék üzlettársa, egy perben Clinton ellen akart vallani. 
06. Gareth Williams, matematikus zseni, M16-os kém, Clinton gépét meghackelte és az adatokat tovább adta. 
05. Joh Ashe, katonatiszt, szintén a bíróság előtt tanuskodni akart B. Clinton kínai finanszírozóiról. 
04. Setr Rich, a DNC munkatársa és a Hillary kampányáról ennek csalásairól ő volt az első forrás. Valószínű ő adta át a Wikileaksnek a bizonyítékokat. 
03. Joe Montano, DNC munkatársa, Sanders viszalépésével kapcsolatban volt információja. 
02. Victor Thorn, újságíró, Clintonról sokat írt és kicsapongásait nyilvánosságra hozta. 
01. Shawn Lucas, DNC munkatársa, Sanders támogatója, a pártot beperelte a választási csalás miatt Hillery javára. 
Clinton Body Count: Morden sie sich zur Spitze?

Breaking News: Az amerikai csendes puccs - Vége van a Clinton maffiának! 
Pontosabban ellenpuccs, mert Clinton akarta magát a hatalomba bepuccsolni. Ezt a videót 3 nap alatt több mint 2,5 millióan nézték meg. Besokalt az FBI, CIA, a katonai titkos szolgálat és a többi 15 amerikai titkos szolgálat a Fehér ház korrupciaói miatt. Obama is reszkethet. 
Köszönet Julian Assangenak, aki bátran a folyamatot elkezdte. A videón Dr. Pieczenik beszél, aki a CIA-nak mint pszihológus dolgozott és abban az időben, mikor Putyin KGB fönök volt a foglyok kicserélését bonyolította le. A konfliktus további kiéleződésére és katonai beavatkozásra számít. 


The Hillary Clinton Takeover of the United States


ASSANGE: UGYANAZOK PÉNZELTÉK A CLINTON ALAPÍTVÁNYT, MINT AKIK LÉTREHOZTÁK AZ ISIS-T



A WikiLeaks alapítója, Julian Assange az RT-n megjelenő John Pilger Specialnakadott exkluzív interjújának előzetesében azzal vádolja Hillary Clintont, hogy félrevezeti az amerikaiakat azzal kapcsolatban, milyen mértékben is támogatják Washington közel-keleti szövetségesei az Iszlám Államot. Az interjúrészletből az is kiderül, hogy ugyanazok pénzéből teremtették meg az Iszlám Államot, mint akik a Clinton Alapítványt támogatják.
Egy John Podestának, Obama korábbi tanácsadójának szóló 2014-es emailben - amit múlt hónapban hozott nyilvánosságra a Wikileaks – Hillary Clinton azt sürgette, hogy gyakoroljanak nyomást Szaúd-Arábiára és Katarra, akik titokban logisztikailag, illetve anyagilag is támogatták az Iszlám Államot, továbbá más radikális szunnita csoportokat.
Minden komoly elemző tudja, és még az amerikai kormány is elismerte, hogy bizonyos szaúdi személyek támogatják, illetve pénzelik az ISIS-t, de a kifogás mindig az volt, hogy csak bizonyos zűrös hercegekről van szó, akik arra használják az olajból szerzett pénzüket, amire akarják, de a kormány ezt elítéli. De ez az e-mail azonban pont azt mutatja, hogy a szaúdi és a katari kormány is támogatta az ISIS-t"
szögezi le Assange.
A RT egy rövid leiratot is közölt az Ecuador londoni nagykövetségén forgatott interjúból:
Pilger: A szaúdi, a katari, a bahreini és a marokkói kormány, de főleg az első kettő, pénzzel támogatta a Clinton Alapítványt, miközben Hillary Clinton külügyminiszter volt és a minisztérium jelentős fegyvereladásokat hagyott jóvá ezeknek az országoknak.
Assange: Clinton külügyminisztersége alatt - és ezt e-mailek bizonyítják - a valaha volt legnagyobb fegyvereladásról állapodtak meg Szaúd-Arábiával, 80 milliárd dollár értékben. Clinton külügyminisztersége alatt az amerikai fegyverexport dollárban megduplázódott.
Pilger: Szóval ebből az következik, hogy jórészt ugyanazok pénzéből teremtették meg az Iszlám Államot, mint akik a Clinton Alapítványt is támogatták?
Assange: Igen.

PHARAON-ÜGY MAGYARORSZÁGON

Az Orbán-kormánnyal és a miniszterelnök környezetével üzletelő szaúdi milliárdos, Ghaith Pharaon neve is összefüggésbe hozható a terrorizmus támogatásával. Áprilisban a Heti Válasz egy 2002-es francia parlamenti jelentésre hivatkozva írt arról, hogy a szaúdi üzletember összefüggésbe hozható a terrorszervezetek által is használt, havala nevű iszlám pénzügyi hálózattal. A budapesti amerikai nagykövetség megerősítette, hogy körözik a szaúdi milliárdost.
Assange visszautasította azt a – Clinton-táborból gyakran hangoztatott - vádat, hogy szivárogtatásaival Donald Trump republikánus elnökjelöltet akarja győzelemre segíteni "az oroszok utasítására". Assange szerint Trumpot nem hagyják nyerni, mert a bankok, a nagyvállalatok, a hírszerzés és a külföldi tőke is ellene van„Sőt a média is, a médiavállalkozók és maguk az újságírók is” – állítja Assange.
'Clinton & ISIS funded by same money' - Assange interview w/John Pilger (Courtesy Darthmouth Films)


EZT NEM FOGOD ELHINNI! DONALD TRUMP A HÁTTÉRHATALOM ELLEN FORDULT



A világon a legtöbb ember érzi, és sokan tisztában vannak azzal, hogy létezik egy hatalmi erő, egy jól szervezett társaság, amely kormányok felett áll, és saját érdekei szerint irányítja a globális gazdaságot.

 
Ennek a csoportnak korlátlan pénzforrás, technikai eszköz és befolyás áll a rendelkezésére, annak érdekében, hogy elérje a célját.
Erről a szervezetről beszélt J.F.Kennedy is, abban a rádióbeszédében, amely végül az életébe került.
A történelem megismétli önmagát?
Egy szenzációs beszéd hangzott el, melyben Donald Trump nyíltan vállalta fel a harcot az új világrend vezetőivel szemben.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/



Multinacionális vállalatok, nemzetközi bankok, korrupt politikusok igyekeznek megerősíteni befolyásukat a világban, hogy dollár milliárdokat vágjanak zsebre és más nemzetekre erőltessék akaratukat. Most Trump saját vagyonát felhasználva áll a harc élére-legalábbis ezt állítja az alább is látható videó beszédében.


Trump mint Kennedy az elit és az új világrend ellen


Drábik: Nemzetállam kontra globális világrendszer / NATO Gladio B terv https://www.youtube.com/watch?v=OiXNYq0qzdc


A „józanul gondolkodó zsidóság kezében a világ sorsa Drábik János, Jakab István
Törésvonalak Ha Trump győz, vér fog folyni Echo Tv


Hogy ez a kijelentése csak egy kampányfogás lenne, azt nem tudjuk. De ha valóban komolyan gondolja….és nyer…és még azt is túléli….a többit a te fantáziádra bízzuk.


J.F.Kennedy rádióbeszéde, mely az életébe került...
Benjamin Freedman szemfelnyitó beszéde 1961-ben


Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!




27000 PR tanácsadó lengyel US kép


A főszerkesztő panaszkodik a hatalmas befolyása az amerikai Verteidigungsminsteriums annak újságírók. Most a nyakörv robbant: Azt mutatja, hihetetlen tényeket a PR munka a Pentagon.




A Bush-adminisztráció átalakította az amerikai hadsereg egy globális propagandagépezet. Tom Curley, vezetője az amerikai hírügynökség AP, már nem marad csendben most. A hétvégén tartott előadásokat a University of Kansas az újságírók a nyomás az amerikai Védelmi Minisztérium előadója a háborús övezetekben, mint Irak vagy Afganisztán. Arra a következtetésre jut: "Egyre elviselhetetlen." Nagy hadvezérek megfenyegette, hogy az AP és tönkreteszi őt, ha a riporter továbbra is ragaszkodnak újságírói elveket. 2003 óta tizenegy újságírók az AP már letartóztatták Irakban több mint 24 órán keresztül.
27000 PR tanácsadás gyűjteni $ 4700000000
Az amerikai hadsereg propaganda osztályának hatalmasra duzzadt. Semmi sem követ megmozgat, hogy befolyásolják a közvéleményt. Az AP keresés, a Pentagon 27.000 embert, akik csak a PR (PR, reklám, toborzás) felelősek.Összehasonlításképpen, az egész amerikai külügyminisztérium Hillary Clinton élén foglalkoztat mintegy 30.000 ember. A PR gépezet a katonai költségek adófizetők $ 4700000000 évente.2004 óta a kiadások nőttek 63 százalék. Miért ezek a források felhasználása pontosan, általában titokban marad.
PR Hivatala Magányosság Air Force Base
Amennyiben felelős szervek az információs háború osztály az úgynevezett "vegyes Szülővárosa News Service" található az AP információ egy korábbi Air Force Base, San Antonio, Texas.Van szóbeli vagy grafikus jelentéseket hozna létre, amely zuspielt a média szerint a hamis megjelölése a forrás.
A 2009-es közzététele sajtóközlemények 5400, 3000 és 1600 televíziós reklámok sugárzott interjú volt ütemezve - kétszer annyi, mint két évvel ezelőtt. Ez a szolgáltatás csak egy kis része a növekvő Pentagon média birodalom. Már van nagyobb, mint a legtöbb nyomja meg csoportok az Egyesült Államokban.
AP vezérigazgatója Tom Curley javasol új, egyértelmű szabályokat a tényfeltáró újságírás. "Mert mi vagyunk az egyetlen erő, amely képes ellenőrizni a kormány."(Tagesanzeiger.ch/Newsnet)



FBI-ügynökök lázadhatnak fel a Clinton-szerver-botrány eltussolása miatt Comey FBI-igazgató ellen és elkezdenek beszélni



Még július elején az FBI igazgatója James Comey megdöbbentette a közvéleményt, amikor bejelentette, hogy az FBI nem fog vádat emelni Hillary Clinton ellen az email-szerverével kapcsolatos, nemzetbiztonságot is súlyosan érintő hibája és a szervereken lévő bűncselekményeket illetően. 

Az FBI-on belül is azonban többeket sokkolt ez a fajta félrenézés.
Annak ellenére, hogy Comey elismerte, hogy Clinton eskü alatt vallott, amely során "nem mondott igazat", vagyis később kiderült, hazudott és 30 ezer emailt semmisített meg utólag.... az ügyet elutasították, nem indítottak vizsgálatot és mindez már feledésbe is merült.

Azóta 
Hillary Clinton-Bernie Sanders botránnyal, a kampányával és a Clinton Alapítvánnyal kapcsolatban felmerült újabb korrupciós dokumentumok, botrányok ismeretében, köszönhetően a WikiLeaks által nyilvánosságra hozott Clinton-Podesta levelezés publikálásának a vihar nem szűnik és egyre többen követelik az igazság nyilvánosságra hozatalát! 
Mai hír:
The Daily Callernek adott interjú átirata szerint, melyet egy közvetítővel készítettek, aki két szövetségi FBI ügynökkel beszélt, nemrég elmondták, hogy csalódottságot éreznek Comey vezetése alatt.
"Ez egy tankönyvi eset, ahol egy vádesküdtszéket kellett volna összehívni, de ez nem történt meg. Ez megdöbbentő." 
- mondta az egyik FBI ügynök a döntésről, aki állami korrupciós és büntetőügyekkel kapcsolatban dolgozott az ügynökségen belül. 
Beszéltünk róla az irodában és nem tudjuk, Comey hogyan folytatja tovább.
Az FBI egyes ügynökei azonban azt a döntést hozták, hogy elkezdenek beszélni és elmondják, amit tudnak.

Joe DiGenova washingtoni ügyvéd a WMAL Rádió Drive At Five című műsorában nemrég elmondta, hogy egyes FBI ügynököknek elegük lett, és meg fognak szólalni. DiGenova a következőket jelentette ki az interjúban: 
"Az emberek elkezdenek beszélni. Felhívják egykori barátaikat az irodán kívül és segítséget kérnek. Bennünket arra kértek ma, hogy lássuk el az ügynökségen belüli emberek jogi képviseletét, amit elvállaltunk és azokét az egykori ügynökökét is, akik elő akarnak lépni, hogy beszéljenek.
Comey azt gondolta, hogy ezzel befejeződött a dolog. Hát nem. Az emberek az ügynökségen belül dühösek. Össze vannak zavarodva.
Úgy érzik, hogy egy szélhámos vezeti őket. Azt gondolják, hogy Comey alapvetően tisztességtelen. Nem bíznak benne.
Az FBI ügynökség belülről most egy káosz.
A legfontosabb dolog az egésszel kapcsolatban az, hogy egyes ügynökök úgy döntöttek, hogy beszélni fognak." 



Anonymous Release Bone-Chilling video of Huma Abedin every American Needs to See






A Ku Klux Klán volt vezetője szerint ki kell végezni Hillary Clintont. David Duke azt mondta, zsidók egy csoportja tartja ellenőrzés alatt az amerikai médiát, és az Amerikai Egyesült Államok nem demokrácia, hanem törzsi alapon igazgatott ország. A Louisiana-i szenátus csütörtöki vitáján David Duke, a Ku Klux Klán volt vezetője azt mondta, azért használja a "CNN Jews" kifejezést a CNN News helyett, mert az amerikai sajtót vérségi alapon zárt közösséget alkotó zsidók egy csoportja tartja ellenőrzés alatt. Szerinte nem érdemes fejlett demokratikus országként beszélni Amerikáról, mert egyetlen, törzsi alapon működő elitcsoport tartja ellenőrzés alatt a médiát és a pénzintézetek nagy részét.



Amerikai nyugalmazott tábornok szerint hazája hozta létre az Iszlám Államot




Wesley Clark elismerte, hogy az USA és szövetségesei hozták létre az ISIS terrorkalifátust.
Wesley Clark nyugalmazott amerikai tábornok, a NATO és szövetségesei volt európai főparancsnoka a CNN hírtelevíziónak adott interjújában elismerte, hogy Washington és szövetségesei hozták létre az ISIS, vagy más betűszóval ISIS terrorkalifátust, amely a magyarországi médiában mint Iszlám Állam IÁ szerepel. Wesley, – aki 1997-2000 között volt a NATO európai főparancsnoka – kijelentette: Az ISIS azért jöhetett létre, mert a NATO és a szövetségesei vele akarták elpusztíttatni a libanoni Hezbollah ellenállási mozgalmat.
A hadvezetés azért döntött a terrorkalifátus létrehozásáról, mert fanatikusok, mint Frankenstein, és így ők sikeresen harcolhatnak a Hezbollah ellen. Clark tábornok nem részletezte, hogy pontosan az USA melyik szövetségesei vettek részt az ISIS létrehozásában. Más amerikai elemzők viszont a mozaikszó alapján is úgy vélik, hogy a katonai projekt másik kitalálója Izrael volt.
A ISIS terroristák közül sokakat a CIA képzett ki Jordániában 2012-ben, hogy destabilizálják a szír kormányt. Mára nagy területeket uralnak Szíriában és Irakban. A terrorkalifátus folyamatosan követi el a borzalmas emberiség-ellenes és háborús bűncselekményeket a síiták, szunniták, kurdok, a keresztények ellen.
Hunhír.info – PressTV – CNN

Ex-NATO-főtitkár: Az Egyesült Államokban kell a világ rendőr
2016/11/03 • 08:47
Ex-NATO főtitkára: Az Egyesült Államok a világ csendőr legyen
Forrás: Sputnik
Ex-NATO főtitkára: Az Egyesült Államok a világ csendőr legyen
"Hiszem, hogy Obama elnök nem volt hajlandó a katonai erő, vagy azzal fenyeget, hogy nem így van, a konfliktusok megelőzése, a világon. "Meg kell az Egyesült Államokban, mint a világ csendőr, szükségünk van döntő amerikai vezetés," számolt be az egykori NATO főtitkára, Anders Fogh Rasmussen, a Sky News. Az ő véleménye szerint az Egyesült Államok nem lesz más választása, mint hogy beavatkozzon a globális konfliktusokat. Elő kell segíteni, hogy megoldja a jelenlegi probléma a világon.
A korábbi NATO-főtitkár Anders Fogh Rasmussen, az Egyesült Államok kéri , a "világ rendőr" játszani ellensúlyozni ezt a "autokratákat, mint Putyin". Ő fejezte  ezt a kommentárt a Wall Street Journal szeptemberben.Az ő véleménye szerint csak az USA-ban a szükséges "hitelesség", amely szükséges, hogy "a rendőr [lenni], amely helyreállítja a rendet", a "tűzoltó eloltani a lángokat a konfliktus" és "egyfajta polgármester, aki okos és körültekintéssel rekonstrukció halad ". Ő is dicsérte az Egyesült Államok számára a "vezető szerepét a nemzetközi rend - amely után épült a második világháború, és amely létrehozta a soha nem látott békés időszak, a haladás és a jólét a világ."
Címkék: Barack Oba


Ukrajnát eladják az amerikaiaknak

Arszenij Jacenjuk John kerry hidfo.ru
Arszenij Jacenjuk ukrán miniszterelnök arra kéri az amerikai vállalatokat, hogy legyenek aktív részesei az Ukrajnában zajló privatizációnak, különösen az energiaszektorban. A kormány sajtószolgálata szerint “a miniszterelnök megkérte az amerikai partnereket, hogy használják ki az Ukrajnában zajló privatizáció által nyújtott befektetési lehetőségeket, különösen az energiavállalatok terén.” Jacenjuk az “Ukrajna barátai” nevű csoport amerikai alelnökével lezajlott találkozón mondta ezt, ahol gyakorlatilag felajánlotta megvételre az ukrán állami vagyont.
Jacenjuk és Richard Durbin “megvitatták” az ukrán kormány által folytatott reformokat. A kormány korábban összeállított egy több mint 300 állami vállalatot tartalmazó listát, amit még ebben az évben el akarnak adni. Ezen a listán szerepel gyakorlatilag a teljes ukrán energiaszektor, amit még idén amerikai magánkézbe akarnak adni, mert egyáltalán nem biztos, hogy egy év múlva is nyugatbarát kormány lesz Ukrajnában. A listán szerepel többek közt az Ukrtorf, a Centrenergo, több hőerőmű és a regionális energetikai cégek (pl. Dnyiproenergo, Zapadenergo) nagy része.
Jacenjuk arra kérte a befektetőket, hogy elsősorban a gázipari cégeket vásárolják fel, amit azzal indokolt, hogy “Ukrajna nem rendelkezik ezen a téren a gazdasági növekedést elősegítő eszközökkel”.
Jancenjuk korábban kijelentette, hogy 2015-ben minden társadalmi réteg számára különösen nehéz lesz, és a most zajló történések tétje Ukrajna túlélése vagy felbomlása.
Ukrajna ugyanabba a helyzetbe került, mint a rendszerváltás utáni Magyarország; átkerültek a nyugati érdekszférába, azt követően olyan személyek kerültek az ország élére, akik nekiláttak az állami vagyon kiárusításának a nyugati pénzemberek számára. A privatizációt követően valószínűleg robbanni fog a munkanélküliség, – ahogy akkoriban Magyarországon is. A cél éppen az, ami a rendszerváltás utáni Magyarország esetében is; hogy az ország egy saját ipar nélküli felvásárló-piaccá váljon, ami rákényszerül arra, hogy a nyugati vállalatok termékeit megvegye.
Ukrajna és a rendszerváltás utáni Magyarország közti nagy különbség, hogy hazánk esetében lassabban zajlottak az események; a nyugati országoknak volt idejük kitaníttatni a később kormányra juttatott embereiket. A demokratikus váltógazdaság kormányaival fokozatosan íratták alá a hazai ipart felszámoló, az országot az Európai Unióba és NATO-ba beolvasztó megállapodásokat. Ukrajna esetében mindez egyetlen év leforgása alatt történik meg; nem mérsékelt, hanem radikális atlantistákat juttattak kormányra egy fegyveres puccsal, akik azonnal és kíméletlenül kiárusítják az országot.
Mivel ennyi idő alatt nem volt idő arra, hogy a parlamentet nyugatról hazaküldött friss-diplomásokkal töltsék fel, a minisztériumok élére nyugati országok állampolgárait ültették. Az amerikai pénzügyminiszter, Natalia Jaresko már számos amerikai hitelt felvett, és az amerikaiakkal folytatott tárgyalásokon értelemszerűen “nem tudta” rávenni őket, hogy engedjék el az adósság egy részét.


Ki akarják végezni Hillary Clintont

david-duke-hidfo-ru
A Ku Klux Klán volt vezetője szerint ki kell végezni Hillary Clintont. David Duke azt mondta, zsidók egy csoportja tartja ellenőrzés alatt az amerikai médiát, és az Amerikai Egyesült Államok nem demokrácia, hanem törzsi alapon igazgatott ország.
A Louisiana-i szenátus csütörtöki vitáján David Duke, a Ku Klux Klán volt vezetője azt mondta, azért használja a “CNN Jews” kifejezést a CNN News helyett, mert az amerikai sajtót vérségi alapon zárt közösséget alkotó zsidók egy csoportja tartja ellenőrzés alatt. Szerinte nem érdemes fejlett demokratikus országként beszélni Amerikáról, mert egyetlen, törzsi alapon működő elitcsoport tartja ellenőrzés alatt a médiát és a pénzintézetek nagy részét.
Az a probléma Amerikával, hogy egy nagyon erős, törzsi alapon szerveződő közösség van domináns helyzetben a médiában és a bankrendszerben. […] Általánosságban véve nem vagyok zsidóellenes, hiszen nem vagyok ellenséges minden zsidóval szemben, ha egyénről van szó. Azoknak a hatalomgyakorlását ellenzem, akik a mi országunk érdekei elé valamilyen más csoportérdeket helyeznek.” – mondta.
David Duke korábban Donald Trump támogatójaként jellemezte magát – bár Trump tagadta, hogy bármi köze lenne a Ku Klux Klán volt vezetőjéhez.
Duke elmondása szerint egy a rokonokat vérségi alapon befolyásos pozíciókhoz juttató, törzsi alapon szerveződő zsidó közösség manipulálja az USA külpolitikáját, ezért történhet meg az, hogy Hillary Clinton Amerika ellenségeit támogatja, például Szaúd-Arábiát, ami viszont az ISIS-t támogatja és az USA érdekei ellen dolgozik. Duke azt mondta, Hillary Clintont hazaárulásért törvény elé kellene állítani, és “nem kérdéses, hogy az elkövetett bűncselekmények miatt halálbüntetést érdemelne”.



Az Index elismeri, hogy a CIA puccsot szervezett Magyarországon

Tegnapi képernyőmentés az Index.hu címlapjárólTegnapi képernyőmentés az Index.hu címlapjáról
Az Index.hu elismeri, hogy az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség puccsot szervezett az Orbán-kormány ellen. Egy tegnapi cikkük címe, miszerint lesz-e újabb puccskísérlet, legalábbis arra enged következtetni, hogy egy puccskísérlet már történt, ők most egy második puccskísérlet lehetőségeivel foglalkoznak.
cikk hosszas fejtegetés után végül arra a következtetésre jut, hogy az Orbán-kormány hason kell csússzon az amerikaiak előtt, ha nem akarja, hogy Magyarország Oroszország szövetségeseként legyen számon tartva, ami Washington részéről “agresszívabb, kezdeményezőbb fellépést” vonna magával.
“Mindez pedig egy, a korábbiaknál jóval erőteljesebb, ráadásul kétpárti támogatottságú, agresszívabb és kezdeményezőbb fellépést jelentene a Kreml, és annak szatellitországai, szövetségesei ellen – Orbán Viktornak eléggé küzdenie kell majd, hogy ő maga ne sorolódjon ide.” – írták.
A cikk ráadásul utalást tesz arra, hogy ennek a korábbi puccskísérletnek része lehetett a 2014 végén kezdődő budapesti tüntetéshullám; a puccskísérlet és az Orbán-kormány viszonyának illusztrálásaként egy 2014 októberi tömegdemonstrációról készült fotót tettek közzé.



Több ezer amerikai katona érkezik az ukrán front közelébe


amerikai-hadsereg-hidfo-ru
Az amerikai hadsereg több ezer katonát küld Ukrajnába egy hadgyakorlatra hivatkozva, napokkal azután, hogy Kelet-Ukrajnában kiújultak a fegyveres harcok.
Az amerikai hadsereg csütörtökön kiadott közleménye szerint az Ukrajna-központú Atlantic Resolve Műveletre érkeznek újabb alakulatok, hogy “támogassák az európai erőket”. A bővítés részeként a tél folyamán összesen 5750 amerikai katona érkezik az ukrajnai hadgyakorlatra.
Az Európába érkező idegen erőket először Németországban és Lengyelországban szállásolják el, később onnan haladnak tovább az ukrán front irányába.
Bár az USA hivatalosan nem vesz részt az ukrán konfliktusban, jelenleg is több ezer amerikai katona, valamint tucatnyi NATO-tagállam fegyveres erői állomásoznak Ukrajnában, különböző hadgyakorlatokra és kiképzési feladatokra hivatkozva, valamint kormányközi megállapodások részeként.
Az ukrán válság békés rendezését garantáló minszki egyezmény szerint minden külföldi fegyveres el kell hagyja Ukrajna területét.


CETA: bürokraták kis csoportja ráerőszakolta saját akaratát Európára


ceta-hidfo-ru
Az Európai Unió és Kanada annak ellenére írta alá a CETA egyezményét, hogy Belgium egy régiója elutasította azt, emellett tömeges ellentüntetések zajlottak Ausztriában, Csehországban, Németországban, Franciaországban, Lengyelországban és Spanyolországban. Az EU az európai lakosság akarata ellenére kötötte meg ezt a szabadkereskedelmi megállapodást.
Egy cseh EP-képviselő, Jiri Mastalka szerint ez igen rossz üzenetet közvetít Brüsszelből a tagállamok lakossága felé. A politikus szerint maga a tárgyalási folyamat azt mutatja, hogy az Európai Uniót bürokraták kis csoportja irányítja, akik keresztülviszik a saját akaratukat, függetlenül attól, hogy mit gondol erről ötszáz millió európai.
A tárgyalási folyamat megmutatta, hogy Brüsszelben a bürokraták a saját titkos boszorkánykonyhájukban senki által nem várt, de mindenki által elutasított meglepetéseket főznek ki.”
Mastalka emellett párhuzamot vont a CETA és az EU alkotmánya közt, amit 2004-ben nem ratifikált minden tagállam, ehelyett átvette a helyét a Lisszaboni Szerződés. Brüsszel akkor ugyanazzal a módszerrel vitte keresztül akaratát, mint amit most, a CETA esetében is láthattunk. Az uniós alkotmányt ugyanis elutasították a franciák és a hollandok. A Lisszaboni Szerződést pedig elutasították az írek, majd egy második népszavazáson mégis megszavazták, miután Brüsszel rendkívüli jogosultságokat ígért nekik. Mastalka szerint ugyanez mutatkozott meg a CETA esetében: Belgium egy régiója elutasította a szerződést, majd mégis elfogadta, miután Brüsszel külön megállapodást kötött velük az emberek háta mögött.
A képviselő elmondása szerint, bár az egyezmény addig nem lép életbe, míg az Európai Parlament jóvá nem hagyja, az Európai Parlamentnek a gyakorlatban nincs beleszólása ebbe, hiszen nem tudja nyomon követni a tárgyalási folyamatot.
Az EP-képviselő arra is felhívta a figyelmet, hogy nem csak a választópolgárok által közvetlen megválasztott képviselők nem vehettek részt a tárgyalási folyamatban, de nem engedték a tárgyalások közelébe a szakszervezeteket, és a médiát sem. A multinacionális cégek azonban részt vettek a tárgyalásokon.
Ezáltal a CETA egy olyan egyezmény lett, ami a multinacionális cégek és egy nemzetközi elit érdekeit képviseli, az alkalmazottak érdekeit azonban nem védelmezi. Emellett az úgynevezett “demokráciát” is teljes mértékben megkerülték a szerződés megalkotásakor, hiszen a nyilvánosságnak semmilyen beleszólási lehetősége nem volt a tárgyalási folyamatba.


Létrejött a NATO-Schengen-Mától amerikai tankok és katonai szállítmányok ellenőrzés nélkül mozoghatnak az EU-területén!


 21:29:00  EUNATO

Létrejött a schengeni övezet katonai megfelelője NATO-módra

Pénteken a NATO vezetői megállapodtak egy új egyezmény megkötéséről, ami garantálja a mozgás szabadságát a NATO katonai alakulatok és hadianyag számára. Ellenőrzés nélkül mozoghatnak az amerikai tankok egész Európában, és az egyezmény lehetővé teszi, hogy az amerikaiak bármit – akár atomtöltetet, vagy biológiai fegyvert is – mozgathassanak Európában anélkül, hogy a tagállamok arról tudnának.

A Szputnyik hírügynökség egy meg nem nevezett vezető NATO-tisztviselő nyilatkozatát idézve azt írja, hogy a NATO a ma kezdődő csúcstalálkozó végeztével megkapja a felhatalmazást a korlátozások nélküli haderőmozgatásra a tagállamok közt. 
A tisztviselő szerint az intézkedésre amiatt került sor, mert Oroszország képes arra, hogy lehetetlenné tegyen minden légi szállítást a NATO keleti tagállamaiban. A NATO vezetői szerint Moszkva egy háború esetén akár teljes légtérzárat is bevezethetne a NATO-tagállamok felett, emiatt vált szükségessé a szárazföldi haderőmozgatást érintő korlátozások eltörlése.

A nyilatkozat szerint a NATO vezetői fokozottan aggódnak amiatt, hogy Oroszország a Kamcsatkában, Kalinyingrádban, és a Krím-félszigeten működtetett haditechnikával meg tudja tagadni a NATO-tagállamok hozzáférését fontos légi szállítási útvonalakhoz, vagyis egy háború esetén a NATO számára eleve ellehetetlenül a gyors mozgósítás Ukrajnába és a balti országokba.

A forrás arról számolt be; amellett, hogy a NATO korlátlan felhatalmazást kap a tagállamok légterének használatára, ugyanezen intézkedés lép érvénybe a tagállamok területeire vonatkozóan; ezentúl a tagállamok hatóságai nem fogják ellenőrizni és hosszadalmas adminisztrációs folyamat során engedélyeztetni a másik tagállamból érkező hadianyag-szállítmányokat, azok ehelyett a tagállamok hozzáférése nélkül juthatnak el az orosz határra.
Háborús nyugati készülődés Oroszország határainál 

A Varsóban zajló NATO-csúcs zárásaként kiadandó közös közlemény várhatóan azt is kijelenti, hogy az észak-atlanti szövetség védelmi terveiben lényegi elemmé válik az elrettentés, ennek elsődleges eszköze pedig az atomfegyver-arzenál.

A NATO 2014 óta fokozza katonai jelenlétét Oroszország határain.
Azt az elgondolást, miszerint a NATO hadianyagok és a csapatmozgások számára a schengeni övezethez hasonló, egész Európára kiterjedő, ellenőrzés nélküli zónát kellene létrehozni, elsőként Ben Hodges, az amerikai fegyveres erők európai parancsnoka fejtette ki 2015 októberében.
Hodges akkor a nemzetállamok ellenőrzési jogosultságát “bürokratikus akadálynak” nevezte, amit “el kell törölni” – felrótta az európai országoknak, hogy a tagállamok ellenőrzési jogosultságai miatt két hétbe telik, mire megkapják a szükséges engedélyeket ahhoz, hogy harckocsikat küldjenek Kelet-Európába.

Ezzel az új egyezménnyel az Amerikai Egyesült Államok rövid időn belül annyi harckocsit küld az orosz határra, amennyit jónak lát. A tagállamok vezetői ugyanis beleegyeztek abba, hogy az amerikai hadsereg ne kelljen engedélyeket kérjen minden tagállamban a szállítmányok áthaladása előtt. 

Az új egyezménnyel létrehozzák a schengeni övezet katonai megfelelőjét, szabad utat adtak az amerikaiak háborús készülődésének.



Eldőlt az amerikai elnökválasztás! Chuck Norris csakis Trumpot támogatja és óva int a Clinton-bandától!

Chuck Norris: "Az USA elpusztulna Clinton elnöksége alatt"

Jól ismerjük a Chuck Norris-os vicceket, de ez most nem az!
A legendás hollywoodi színész, Chuck Norris is kifejtette a véleményét az amerikai elnökválasztással kapcsolatban.


Egy vasárnapi bejegyzésében arra buzdította a republikánus híveket és az amerikaiakat, hogy a szabadságszerető emberek 
csakis Donald Trump republikánus elnökjelöltet támogassák a novemberi választásokon, mert ezzel az Egyesült Államok elkerülheti az "egy másik Clinton-elnökség grandiózus következményeit."

A színész visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor 42 évvel ezelőtt először találkozott Donald Trumppal.
El kell hogy mondjam nektek, már akkor is nagyon kedveltem Trumpot. Egy nagyon barátságos és őszinte embernek tűnt nekem."

fogalmazott a legendás amerikai színész. 
A kampánnyal kapcsolatban megjegyezte:
Ha egyszer Trump elfoglalja a Fehér Házat, akkor az az 'Emberek Háza' lesz, [...] mert mindannyiunkért kiáll. Ahogy azt a republikánus konvención mondta: 'Én vagyok a hangotok.'"

Norris elmondta azt is, hogy sokan – akik negatív fényben próbálják meg feltüntetni az elnökjelöltet – meg fognak lepődni, ha Trump lesz az elnök, mert ahogy az akciósztár fogalmazott:
Hiszem, hogy Trump elnöksége pozitív változásokat fog hozni, amelyből azok az emberek fognak a legjobban járni, akiknek leginkább szüksége van rá."

Chuck Norris kitért azokra az amerikaiakra is, akik nem kívánnak elmenni a novemberi választásokra:

Semmi kétség afelől, hogy egy 'nem' szavazat Trumpra, egyenlő egy Clinton vokssal."


Forrás: Bretibart.com / 888.hu


"Az Egyesült Államok egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarchia" - Jimmy Carter



"Az Egyesült Államok egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarchia" 

címmel ismerteti a portál azt, hogy mit mondott 
Jimmy Carter volt amerikai elnök az amerikai rendszer lényegéről, a Thom Hartmann rádióprogramnak nyilatkozva. 


Jimmy Carter: The U.S. Is an “Oligarchy With Unlimited Political Bribery”

Carter kijelentette, hogy az Egyesült Államokban az oligarchia teljes mértékben aláásta a politikai rendszert és az így kialakult rendszer fenntartóit fizeti. 

Ezzel eddig is mindenki tisztában volt, mégis meglepő egy volt amerikai elnöktől beismerni mindezt! Mára az egykori "Wall Street"-néven emlegetett, de valójában hatalmas korporációkat, gazdasági konzorciumokat, bankokat, hitelminősítőket magában foglaló oligarcha-rendszer a felette lévő háttérhatalmi irányítókkal egy olyan szintű gazdasásági, katonai és politikai hatalmat hozott létre, mely nem csak saját államainak területén élő állampolgárokat tartja irányítás és kontroll alatt, de háborúi segítségével hatalmát kiterjesztette szinte az egész Föld területére.... , illetve igyekszik azt jelenleg is újabb konfliktusok kirobbantásával megtenni.... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


Clintonék félmillió dollárral vesztegették meg az őt és botrányát vizsgáló FBI-igazgatóhelyettest - Wall Street journal


Hillary Clinton egyik szövetségese csaknem félmillió dollárral támogatta annak az FBI-ügynöknek a feleségét, aki később e-mailjeinek vizsgálatát irányította - derítette ki a Wall Street Journal vasárnap este. 
Vasárnap este újabb fordulatot vett Hillary Clinton hónapok óta tartó e-mail botránya:
Wall Street Journal leleplező cikket jelentetett meg a demokrata elnökjelölt feltételezett korrupt kapcsolatáról, melyet állítólag a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) egyik kulcsfontosságú tisztjével, illetve a tiszt feleségével folytathatott.


A lap megszerezte azokat a dokumentumokat, melyekben egy 467 ezer 500 dolláros adomány szerepel. A bőkezű adakozó Clinton egyik fő szövetségese, Terry McAuliffe virginiai kormányzó; a szerencsés támogatott pedig Jill McCabe, aki 2015-ös szenátusi kampányához kapta a hatalmas pénzösszeget két hónappal azután, hogy az FBI nyomozást indított Hillary Clinton e-mailjei miatt. 
Jill, aki elveszítette a pozícióért vívott harcot, nem más, mint az FBI jelenlegi igazgatóhelyettesének felesége. Andrew McCabe nem sokkal felesége kudarca után vette át Hillary Clinton titkos levelezésének felülvizsgálatát. 
A lap ugyanakkor kiemeli azt is, hogy a kampánytámogatás idején Andrew McCabe még nem volt igazgatóhelyettes, és a felülvizsgálat előtt jelentette a pénzügyi kapcsolatot, de a Szövetségi Nyomozó Iroda nem látta indokoltnak lecserélését, hiszen a felesége kampánya akkor már véget ért. A WSJ azt is megemlíti, hogy McCabe kinevezésekor még nem vett részt a Clinton-e-mailek vizsgálatában. 

A republikánusok szerint azonban a szálak minden kétséget kizárva összefutnak. 
A párttagok most újabb lehetőséget kaptak Clinton titkos kapcsolatrendszerének boncolgatására, Donald Trump például azonnal tweetelte követőinek a cikket.
Forrás: Wall Street Journal / Híradó.hu 

SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek:  VilagHelyzete.hu vagy Alternativhirek.blogspot.com



Oroszország 'új fizikai alapokon nyugvó' radio-elektronikus fegyverrendszerét mutatta be


Oroszország sikeresen tesztelte és bemutatta legújabb publikussá tehető radio-elektronikus fegyverrendszerét. 
A High Tech katonai kiállításon, Örményországban mutatták be.
"Ez egy teljesen új típusú fegyver, melyhez nincs hasonló még országunkban, de ezt kell mondjam a világban sem." - mondta a Russia’s United Instrument Manufacturing Company (OPK) képviselője, mely orosz cég a gyártással volt megbízva. 

Az új technológiát olyan terminológiával lehetne pontosan leírni, hogy "teljesen új fizikai alapokon nyugvó fegyverek". 

"Közvetlen fizikai becsapódást hoz létre az ellenséges légi jármű (repülő, drón vagy rakéta, precíziós célba juttató fegyverek) fedélzetén és elektronikájában, mely teljesen semlegesíti azokat"


Forrás: RT News

Fordította, írta és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
FB-oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: 
Alternativhirek.blogspot.com


Az Orosz Haditengerészet hajói megérkeztek Szíria partjaihoz (videó)







Múlt héten az Orosz Haditengerészet flottaközi harccsoportja, az Admiral Kuznyecov repülőgéphordozó cirkáló és a Nagy Péter nukleáris meghajtású rakétacirkáló vezetésével, az Atlanti-óceán keleti partvidéke mentén elhajózva megérkezett a Földközi-tenger keleti medencéjébe. – közölte a Politrussia.ru
A harccsoport mostanra megkezdte feladatai végrehajtását Szíria partjainál. Az Orosz Honvédelmi Minisztérium sajtótájékoztatón mutatta be az Admiral Kuznyecov repülőgéphordozó cirkáló fedélzetén települő MIG-29K, SZU-33 repülőgépek és KA-27/31 és KA-52K helikopterek munkáját. A repülőgéphordozó összesen 52 darab légi járművet képes befogadni. A november elsején megtartott sajtóeligazításon Szergej Sojgu hadseregtábornok, orosz honvédelmi miniszter elmondta, hogy az orosz hadihajók utazása nagyon felkeltette a nyugati partnereik figyelmét:
Kifejezetten meglepett bennünket egyes országok hozzáállása, amelyeket az Egyesült Államok és a NATO diplomáciai nyomás alá helyezett, hogy nyilvánosan utasítsák el hadihajóink beengedését kikötőikbe. Ennek nem volt hatása hadihajóink időrend szerinti megérkezésére, mert a tengeri útjuk folyamán minden szükséges anyagi készlettel és erőforrással feltöltöttük őket, ugyanúgy ahogy Hmeimim légi támaszponton és a Tartuszban lévő anyagi-technikai ellátóponton települő orosz kontingenseket. A bázisokra naponta átlagosan 2000 tonna (!) szállítmány érkezik.


Минобороны показало ударную группу кораблей ВМФ России, несущую дежурство около Сирии


Egy másik fontos dolog: úgy látszik a nyugati partnereink tisztában vannak vele, hogy mivel (nem) járulnak hozzá a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelemhez Szíriában. Itt az ideje, hogy nyugati kollégáink nyilvánvalóvá tegyék, hogy valójában kinek az oldalán állnak, a terroristák mellett vagy Oroszország mellett. Ahogy egyik költőnk mondta: Egy ember egyszerre nem szállhat fel különböző vonatokra.
A nyugati partnereink valószínűleg megfeledkeztek róla, hogy KIKNEK a kezei által halt meg annyi ártatlan ember terrorista támadásokban Belgiumban, Franciaországban, Egyiptomban, Irakban, Szíriában és más országokban?…”
Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg




Mit várhatunk a fiataloktól, ha ilyenek taníthatnak az egyetemeinken? 
Mit várhatunk a fiataloktól, ha ilyenek taníthatnak az egyetemeinken?



A Nagy Terv: Független Erdély és föderális Románia! 
2016. november 2. Főtér 
Közelegnek a választások, és a nackó csahos kutyákat sorra szabadon eresztik a toleráns, demokratikus politikusok. Ma már szó sem lehet a magyar revizionizmus vagy Oroszország ambícióinak klasszikus módszereiről. 
A Nagy Terv: Független Erdély és föderális Románia!

Sokkal inkább arról, hogy megállapodás jöhet létre a fejünk felett a nyugati országok és azok között, akik "hagyományosan" szét szeretnének darabolni egy olyan nagy államot, mint amilyen Románia Európában. 

A forgatókönyv nagyjából így nézne ki: független államként létrehoznák Erdélyt, arra hivatkozva, hogy több etnikum lakja, a GDP több mint 50 százalékát biztosítja és intenzíven gondozott kapcsolata van a német térséggel, mely nyilvánvalóan nem korlátozódik csak Németországra. Egy ilyen, "erdélyi" polgárok által kért új Köztársaság megtörné a mai Románia erejét és hatalmát és jelentősen megkönnyítené annak a feladatnak a végrehajtását, melynek célja megsemmisíteni egy olyan államot, mely csökönyösen EGYSÉGES, NEMZETI és OSZTHATATLAN kíván maradni. 

Az idők folyamán a hatalmi központokból összegyűjtött információk 

Az utóbbi években több hipotézist is felvetettem a nagyhatalmak közötti feszültségek eszkalálódásáról, melyek egy részét akkoriban irreálisnak vagy apokaliptikusnak tartották... és, sajnos, nagyrészt egyre inkább valósággá válnak. 

A most bemutatott forgatókönyv alapját az összes lehetséges hazai és külföldi médiából az idők folyamán összegyűjtött információk képezik. Azért döntöttem e forgatókönyv nyilvánosságra hozatala mellett, mert egyre több olyan lépést látok, melyek a megvalósulása felé vezetnek, a végrehajtására irányuló cselekedetek pedig szinte nyilvánvalóvá és "átlátszókká" váltak... 

Ez a forgatókönyv Románia 98 éves egységes állami létének egész időszakában létezett, de sohasem volt annyira széleskörűen hallgatólagos vagy aktív támogatottsága, mint most. 

Magyarországnak, Ausztriának és Oroszországnak az 1918. december 1-i Egyesülés aktusával szembeni elégedetlensége természetes volt, ugyanis gazdaságaik javára korábban "fejt" jelentős területeket vesztettek el. Tehát hozzászoktunk azok frusztráltsághoz, akik az idők folyamán "kiszakítottak" a haza testéből, de ma már nemcsak róluk van szó... 

Az egységes román állam megőrzése tekintetében Románia most a legnagyobb megpróbáltatáson megy keresztül. Románia egysége, nemzeti jellege és oszthatatlansága az alkotmány azon szavai, melyek forró viaszként égetik egyes nemzettársaink és mások kezét, amikor hozzájuk érnek. 

A feldarabolás stratégiája: Erdélyre korlátozódó befektetések és félrevezetés 

Ugyanakkor valószínűleg véletlen egybeesés, hogy a germán térségből érkező befektetések többsége csak Erdélyig jut el, és szinte semmi Románia többi részébe. Ilyen körülmények között nem nyilvánvaló, hogy ennek a térségnek nagyobb a hozzájárulása a GDP-hez? De igen! Pontosan ez az érv: azért fektetünk be Erdélybe, hogy egy adott pillanatban (ahogy arra már volt példa) az ottani román állampolgárok ki akarjanak szakadni az ország testéből... 

E terv végrehajtásához elegendő megfigyelni az erdélyiek bukaresti "mitikákkal" szembeni hallgatólagos, de gondosan táplált lázadásának csíráit, akik nem képesek "méltányosan" elosztani az általuk a fővárosba küldött gazdagságot. 

Erdélyben vannak román állampolgárok által működtetett, de nem tisztázott forrásokból finanszírozott rádió- és televízióadók, melyek egyre keményebb hangon beszélnek Erdély "önrendelkezési" igényéről. 

Ha ehhez hozzávesszük Németország meglepő viselkedését a Transznisztriáról szóló tárgyalásokon, melyeken Oroszországgal megegyező módon Transznisztria függetlenségének elismerésére akarja rávenni Chişinău-t, könnyen megérthető, hogy létezik egy alku, melyben Európának ezt a részét átengedik "cserébe" azért, hogy ne támasszanak igényt egyes nagyhatalmak térségei iránt, vagy - ki tudja - ne kezdjenek el, hirtelen, ahogy az utóbbi években már többször felmerült, jelentős kártérítést követelni Németországtól a gyilkosságokért és azért a háborúért, mely majdnem eltörölte a térképről Oroszországot... 

Ilyen körülmények között mindenkinek megfelelne egy feldarabolt Románia: a (Romániánál sokkal kisebb) szomszédoknak, a revánsra vágyó Oroszországnak, de a Germán térséghez tartozó országoknak is, melyek nem akarnak nagy és erős, az európai "nehézfiúk" számításaiba belerondítani képes államokat Európában. 

A föderalizálás a második lépés 

Ennek a tervnek nemcsak egy Független Erdélyi Köztársaság létrehozása a célja, hanem Románia többi részének FÖDERALIZÁLÁSA is, de nem azelőtt, hogy - ha lehetséges - kiszakítsa Moldvát Romániából, Besszarábiával együtt létrehozva egy új Független "Európai" Köztársaságot... A terv, Moldva kiszakításával vagy anélkül, az ország többi részének föderalizálásáról és a román állam nemzeti jellegének felszámolásáról szól. 

Egy 5 regionális szinten kormányzott és igazgatott köztársaságból álló Románia az utolsó lépés a különféle regionális vagy globális szereplők Romániával szembeni ambícióinak, frusztrációinak és érdekeinek "bevégzése" felé. A 3 föderális állam: Moldva (ha nem csatolják Besszarábiához), Dobrudzsa, illetve Olténia és Munténia egyetlen államban. 

Néhány évvel ezelőtt egy Klúzs-Napoka-i helyi televíziót nézve láttam, amint az egyik románunk azt mondta a Nagy Egyesülés Aktusáról és a román csapatok átkeléséről a Kárpátokon, hogy ekkor kezdett Erdélyben érezhetővé válni a "lábszag". Nos, az ilyenfajta kommentárok egyáltalán nem számítanak ritkaságnak a térségbeli média egyes adóin, amikor - nyilvánvalóan - sokkal elegánsabb formában a források elköltéséről beszélnek, valamint arról, hogy Bukarestről képtelenek Erdélyt igazgatni. Egyesek már éppenséggel e köztársaság kormányzójának, vagy akár elnökének is álmodják magukat, az árulók hatalmi tisztségekkel és pénzzel történő csábítása pedig egyáltalán nem számít újdonságnak a történelemben. 

Az idegen protektorátus igénye 

A terv egy másik szegmense annak bizonyítására irányul, hogy Románia képtelen önmagát igazgatni és ezért szükség van egyes nagyhatalmak "protektorátusára". A politikai, közigazgatási, gazdasági, de főleg kulturális leadership bármilyen formájának kiiktatása és jól szervezett káosz kialakítása újabb érvként szolgál majd, hogy a románok könnyebben elfogadják a "jövőjüket". 

A románizmus, a kultúra kiiktatása vagy a történelem és az oktatás lerombolása, a kvázi teljes román tőke felvásárlása, a - széttépett, gyenge és engedelmes Romániát akaró - országokból származó multik vazallusainak döntéshozatali tisztségekbe ültetése szintén olyan elemek, melyek javában zajlanak. Elég megnézni Románia Kereskedelmi és Iparkamarájának rangsorát az első 10.000 cégről és a tulajdonosi összetételükről (különösen Erdélyben), vagy a történelem és románnyelv-tankönyveket - melyeknek semmi közük sincs az igazi történelmünkhöz és az identitásunkhoz, sőt, a címek is azt sugallja, hogy már nem kell románoknak lennünk, elég, ha - például - a kommunikáció tudományaiban kommunikálunk... 

A védelmi intézmények megsemmisítése 

Ennek az alaposan kigondolt tervnek az utolsó aktusa azoknak az intézményeknek az egymás ellen fordítása vagy megsemmisítése, melyek megőrizték a román államot eddigi határai között. Nevezetesen, a hírszerző szolgálatokról, a hadseregről, az ügyészségről és az igazságszolgáltatásról van szó. 

Az a tény, hogy létezik egy TERV, nem jelenti azt, hogy a bárhol élő ROMÁNOK beletörődtek volna abba (mint a mioritikus juhász), hogy elvegyék az országukat. Ellenkezőleg, kötelességünk reagálni, egységesnek lenni, megerősíteni államunkat és a kultúránkat. Mindnyájan szeretjük ezt a földet és nacionalista túlkapások nélkül is képesek vagyunk megbirkózni velük. Csak demokratikus eszközökkel közel kell tartanunk vezetőinket a hazához és el kell utasítanunk azok bármilyen túlkapását, akik ürügyeket fognak felhasználni, hogy kedvükre tegyenek "gazdáiknak". 


 1478  5 
Fotó: Kocsis B. János
Konfliktusgerjesztő a magyar kisebbség autonómiájáért küzdő szervezet zászlójának a kitűzése – többek között ezzel indokolja a bíróság azt az alapfokú döntését, miszerint a Kovászna Megyei Tanács gyűlésterméből el kell távolítani az adományként kapott székely zászlót – számol be Bíró Blanka a kronika.ro-n.

Kulcsár Terza József, a lobogót adományozó polgári párti (MPP) tanácsos erről csütörtökön tájékoztatta az önkormányzatot a testület ülésén. Sebastian Cucu prefektus a közigazgatási bíróságon azt kérte, semmisítsék meg a zászló adományozására vonatkozó szerződést, vonják vissza a zászlót a megye közvagyonaként beiktató tanácshatározatot, és kötelezzék a megyei tanács elnökét, hogy a megyeháza díszterméből távolítsa el az adományt. A prefektus azzal érvelt, hogy törvényesen el nem fogadott lobogókat sehová nem lehet kitűzni.

Az október 6-i döntés értelmében a lobogót el kell távolítani a gyűlésteremből, de az adományozást nem tilthatják meg, így a székely zászló továbbra is a megyeháza leltárán marad. Az indoklást egyébként kedden kapta kézhez Kulcsár. Mint mondta, a bíróság többek között megállapítja, az adományozás azért törvénytelen, mert feltételként szerepel benne, hogy a zászlót ki kell tűzni a tanácsteremben.

„Az adománylevélben és a tanácshatározatban a Székelyföld zászlója megnevezés szerepel, ez pedig sérti az alkotmányos rendet, hiszen olyan entitás, hogy Székelyföld, nem létezik” – olvasható az indoklásban. Arra is kitérnek, hogy a kék-arany lobogó valójában a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) szimbóluma. A bíróság szerint az SZNT politikai alakulat, amely az autonómiáért harcol, politikai szervezetek zászlóját pedig nem lehet kitenni a gyűlésteremben. Azt is megállapítják: az autonómiaküzdelmet szimbolizáló zászló „konfliktusgerjesztő”, és az Európai Bizottság ajánlása értelmében a többség és a nemzeti kisebbségek között felmerülő minden konfliktust kezelni kell. Tamás Sándor megyei tanácselnök kifejtette, tanulmányozni fogják az indoklást, és megfellebbezik az ítéletet – írja a kronika.ro.




Őrtüzeket gyújtottak a székely autonómiáért (2016-11-02)
Megtekintve: 297 alkalommal





          Kiáltványban kérték Székelyföld területi autonómiáját és őrtüzeket gyújtottak vasárnap este a történelmi székelyföld településein, valamint a velük szolidaritást vállaló erdélyi és

kárpát-medencei, s a világban szétszóródott magyarok.
Vasárnap, október 30.-án, a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) felhívására mintegy 200 településen a székely önrendelkezésért gyúltak fel az őrlángok. Csíkcsomortánban a Kárpátok Őre emlékműnél gyűltek össze a résztvevők, kik egy kiáltványban ismét kiálltak az autonómia mellett.
Az őrtüzekkel azt is üzenték a román kormánynak, hogy Székelyföld történelmi régió, amely nem olvasztható be egy román többségű óriástartományba.

Az SZNT elnöke által aláírt felhívás került felolvasásra a Világítson egész Székelyföld! címmel. Az eseményen részt vett Korodi Attila RMDSZ parlamenti képviselő és Salamon Zoltán MPP Hargita megyei elnöke is. Egy anyaországi résztvevő az Ady Endre - Intés az őrzőkhöz című verset hozta el.

Az őrtűzgyújtás a magyar és a székely himnusz eléneklésével fejeződött be.






ErdélyiAutonomia


Haditudósítás Moszulból









Az Iraki Hadsereg már több kerületet visszafoglalt az ország északi részén fekvő városból, eközben a kurd Peshmarga katonái is egyre közelebb kerülnek Moszulhoz.
Újabb stratégiai fontosságú település ellen indítottak támadást Irakban a pesmergák, miközben a szövetséges csapatok Moszul felé haladnak. Basika városa 13 kilométerre van a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet iraki fellegvárától. A pesmergák úgy látják, hogy Basikában alig néhány száz dzsihádista lehet.
Iszkander Kalil Gardi, pesmerga dandártábornok azt magyarázta, hogy ha egy településen nincsenek már civilek, akkor nem gond a lerohanása, és a kémeik jelentése szerint Basikában nem maradtak civilek, csak az Iszlám Állam dzsihádistái. Reggel óta több célpontot lőttek, az egységeik folyamatosan haladnak előre és jó eséllyel teljesíthetik a küldetést.
Az iraki és kurd csapatok vasárnap a Moszultól 15 kilométerre délre fekvő Hammam al-Alilból űzték el a dzsihádistákat. A város felé haladva már több tucat falut megtisztítottak. Ám a Moszul felszabadításáért indított hadművelet az utóbbi napokban némileg lelassult, ahogy sűrűbben lakott területekre értek az egységek.
Az Iszlám Állam harcosai élő pajzsként használják a civil lakosságot. Az ENSZ jelentése szerint még a múlt héten legalább 1600 embert elraboltak és a Moszultól nyugatra található Tal Afarba szállították őket.
Mielőtt az Iszlám Állam lerohanta Moszult és környékét, Hammam al-Alil városában és a környező falvakban körülbelül 65 ezren éltek.
Tömegsírt találtak Moszulnál
Az iraki hadsereg bejelentette hétfőn, hogy az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet helyi fellegvárának számító Moszul közelében nagyjából száz lefejezett holttestet rejtő tömegsírra bukkant.
A tetemeket az észak-iraki nagyvárostól 15 kilométerre délkeletre fekvő, a szélsőségesektől a napokban visszafoglalt Hammám el-Alil nevű település agráriskolájának területén találták – olvasható a hadsereg által kiadott közleményben.
Egyelőre nem világos, hogy az áldozatokat mostanában ölték-e meg, és civilekről vagy katonákról van-e szó. Az AFP francia hírügynökség értesülése szerint polgári áldozatokat rejt a tömegsír.
Az ENSZ két hete arra hívta fel a figyelmet, hogy a szélsőségesek többtucatnyi civillel végezhettek az IÁ utolsó iraki bástyája, Moszul ostromának október 17-i kezdete óta.
Tömegsírt már korábban is találtak az IÁ-tól visszafoglalt területeken. Azokról az áldozatokról azt gyanították, hogy a jazidi kisebbség tagjai, illetve a hadsereg síita újoncai, akikkel az Iszlám Állam harcosai Irak északi és középső területeinek 2014-es lerohanásakor végeztek.
Élve akarja az Iraki Hadsereg az Iszlám Állam fejét
Abu Bakr al-Bagdadi, az ISIS vezetője elmenekült Moszulból – jelentette hétfőn a Ria Novosztyi orosz hírügynökség az iraki hadsereg közlésére hivatkozva.
Az iraki fegyveres erők sajtóosztályának közlése szerint hírszerzési források megerősítették, hogy Abu Bakr al-Bagdadi, 150 családot élő pajzsként használva az esetleges légicsapások ellen, elhagyta a dzsihadisták ostrom alatt álló iraki fellegvárát.
A múlt héten Bagdadi felszólította a terrorszervezet harcosait, hogy a bármi áron védjék meg Moszult, egyben azzal fenyegette meg az iszlamisták elleni hadműveletben részt vevő Törökországot, hogy az Iszlám Állam “új tevékenységi területének” nevezte a szomszédos államot.
Fuád Maszúm iraki elnök korábban közölte: nem megölni, hanem elfogni akarják a dzsihadisták vezérét. Fuád Maszúm szerint Bagdadi az iraki-szíriai határ mentén folyamatosan mozogva próbálja kijátszani az ellene hajtóvadászatot folytató erőket.
Orientalista.hu – Zenobia (Euronews, MTI)


Európa megszállása szépen, folyamatosan és rendben zajlik








Zavartalan a megszálló populáció elosztása és “szétterítése” az Európai országok között. Ezt valószínű, hogy nemsokára törvénybe is fogja iktatni az Európai Unió, hogy minden tagállam egyenletesen legyen megszállva a maga méretéhez, populációjához, gazdasági erőviszonyához képest.
Európa peremországain a legnagyobb a nyomás, mert nekik kell megszervezni, hogy fokozatos, egyenletes és zavartalan legyen ez az elosztás, ne legyenek betömörülések, ne legyenek felhalmozódások, ne legyenek olyan pontok, ahol a megszálló csoportok túlcsordulnának és esetleg elégedettségüknek adnának hangot ebben az embert próbáló feladatban, Európa megszállásában.
A peremországok feladata, hogy elejét vegye a megszállók zúgolódásának és a megszállók toleranciáját a megfelelő kordában, keretek között tartsa, nehogy túlfeszüljenek a megszállás során ,nehogy fegyelmezetlenség legyen úrrá Európa szép, folyamatos és eddig zavartalan megszállása során.
A megszállás folyamatát a legnagyobb lelkiismeretességgel és önzetlenséggel segítik a megfelelő karitatív szervezetek és természetesen a legnagyobb teher a médiára hárul ezekben a nehéz napokban, ami ettől a nagy tehertől függetlenül mindent megtesz annak érdekében, hogy Európa megszállása az emberi jogokhoz méltó legyen, sehol ne sérüljön a megszálló csapatok emberi méltósága. A feladatot eddig a média tökéletesen teljesítette.
Természetesen Európa megszállásának hadműveletében is, mint minden hadműveletben vannak homokszemek, kerülnek homokszemek a gépezetbe. Vannak renitens országok, vezetők, politikusok, akik próbálnának ellenállni a megszállás folyamatának, a valaha volt Európa megsemmisítésének, több-kevesebb sikerrel. Jelen történelmi helyzetben ezeknek a renitens országoknak és politikusoknak az ereje és ellenállása csekély, mert lényegesen erősebb az Európát megszállók hadvezetésének propaganda hadserege, a megfelelő sajtóorgánumok és a megfelelő helyen lévő áruló politikusok befolyása és természetesen a hadi finanszírozás, Európa megszállásának pénzügyi alapja és finanszírozása is lényegesen nagyobb, mint Európa védelmi kerete.
Előreláthatóan még a tél beköszönte előtt állóháborúvá fognak alakulni a frontvonalak. Pattanásig fog feszülni a helyzet a peremországok frontvonalain, de tekintettel a megszálló erők logisztikai, politikai, gazdasági és tájékoztatási fölényére, Európa megszállása továbbra is zavartalanul és a tervek mentén fog haladni.
Az előrenyomuló haderők eddigi békés menetelését fel fogja váltani a megfelelő időben és a megfelelő parancsra az aktív hadviselés, így Európa megszállása nem csak a külső frontvonalak irányából fog realizálódni, hanem Európa belső életterében is, és elkezdődik a megszállás második stratégiai pontja, ami már természetesen nem békés úton, hanem teljesen normálisan, fegyveres úton, terrorista akciók logikus és tervezett kivitelezése során fog zajlani.
Európa öngyilkos kontinensének végzete alapvetően még elkerülhető lenne, talán most vagyunk a holtponton, de a jelek nem arra utalnak, hogy bármilyen olyan tevékenységet felismerhetnénk, ami Európa elsüllyedését és megszállását megakadályozná, mert eddig minden a terv szerint halad.
Isten óvja Magyarországot! Isten óvja Európát!
Orientalista.hu – Siroi Isi

Ferenc, az álszent








Furcsa világot élünk mostanában. Olyannyira furcsát, hogy lassan nekem sem sikerül már kiigazodnom rajta.
Gondoljunk csak bele: ki gondolt volna arra 10 éve, hogy 2016-ban a katolikus pápa szavait fogják visszhangozni a legdurvábban egyházellenes liberálisok, hogy olyanok, akik zsigerileg gyűlöltek mindent, ami keresztény, most ezen vallás egyik legnagyobb tekintélyét fogják ajnározni? Pedig ez történt. Mondhatnánk, hogy ez haladás – azonban valójában ez egy súlyos visszalépés.
Legutóbb Martin Schulz (félig sem) barátunk dicsérte Szentatyánkat fennen, mikor az átvette a Nagy Károly-díjat, és ez alkalomból mondott egy beszédet, amelyben követelte, hogy bontsák le a falakat Európában, és mindenkit, feltétel nélkül engedjenek be.
Hogy ehhez a beszédhez a díj névadója, a nagy frank császár, aki ezrével ölte a Hispánián keresztül beözönlő muszlimokat, mit szólt volna, nem tudom. Szerintem egy motolla sebességével forog díszes kőszarkofágjában…
Ferenc álszent. Nagyon álszent. Ugyanakkor, igazi sztáralkat. Cukipápa. Nagyon cuki. Szegényen helikopterezget vidéki kastélyába, ráadásul arany trónuson, 8 méteres betonfalak mögül osztja az észt Európának. A sok agyhalott liberális meg zabálja a szavait.
Persze, mondhatni, hogy ő legalább példát is mutatott, hiszen tizenegynéhány muszlimot nemes egyszerűséggel áttelepített Leszboszról a Vatikánba. Hogy azok a szerencsétlenek, akik számára a képtilalom evidencia, hogy érezhetik magukat Bernini meg Michelangelo szobrai, freskói, mozaikjai és egyebei között, arra most ne térjünk ki. Akinek van iszlám „teológiára” járó közeli ismerőse, az tudja, hogy ezek az emberek Európába látogatva nem pont a katolikus templomokért lesznek oda, mely szerintük az istenkáromlás színtere, és majd az első adandó alkalommal szépen ki is fognak minden ilyen „istenkáromló” dolgot szórni onnan, ahogy tették azt anno a Mátyás-templomban is, midőn a maihoz hasonló csellel bevették Budavárát.
Arról se beszéljünk, hogy amennyire tudom, több hónapon keresztül figyelték a kiválasztottakat, hogy valóban alkalmasak-e a vatikáni életre – és itt kiderül, hogy a pápa továbbra sem fogad be embereket minden feltétel nélkül, vagyis issza bort és prédikálja a vizet.
Inkább arról írnék egy keveset, hogy vajon milyen pásztor az, aki a saját nyáját hagyja veszni csak azért, hogy egy idegen nyáj juhait mentse? Hát, nem tudom, én erdélyi vagyok, nálunk az ilyen pásztor rövid idő után koldusbotra kerülne – a Nyugaton pápa lesz belőle.
Híre járt, hogy a pápa ugyanis megígérte a Leszboszon rostokoló keresztényeknek, hogy őket is áttelepíti a Vatikánba. Ezt később őszentsége nemes egyszerűséggel elfelejtette, így azóta a szigetre került Krisztus-hívők nagy részét vissza is toloncolták Törökországba, ahol rájuk valószínűleg nem az aranyélet vár…
Az egyház önjelölt pásztora veszni hagyta Istene nyáját csak azért, hogy Allah nyáját menthesse…
Hát ilyen ez a Ferenc. Méltatlan a pápai címre, méltatlan arra, hogy pap legyen, méltatlan még arra is, hogy kereszténynek nevezzék.
A Biblia ugyanis, amely vallásunk alapirata, megköveteli, hogy a keresztény elsősorban keresztény testvérét mentse, és csak ha azt már mind kimenekítette, akkor forduljon a többi felé. A pápa viszont pont a fordítottját teszi.
Felszólal azért, hogy feltétel nélkül fogadjunk be mindenkit, aki idejön, de arról egy szót sem ejt, hogy keresztények milliói szenvednek az Iszlám Állam, a Nuszra Front, vagy a szíriai „mérsékelt” ellenzék gyilkos dühétől, és hogy az elvben keresztény Európának elsősorban őket kéne befogadni. Nem. Ezek az emberek Ferencet nem érdeklik.
Őt nem érdekli más, csak a hírneve. Sztár akar lenni. És ma akkor lesz valaki sztár a liberális világban, ha a liberálisnál is liberálisabb és a pogánynál is pogányabb. Na, Ferenc erre pont jó. Ő aztán tudja, mit kell mondania, hogy minden liberális őt imádja – és mindezt ki is mondja. Hogy közben egy földrészt pusztít el, az őszentségét nem érdekli. Ő úgyse idevalósi, ha itt felégetett mindent, visszamegy a távoli Argentínába, s felcsap melegjogi aktivistának.
Mi azonban itt vagyunk. Itt vagyunk, és miközben a liberális csőcselék tapsikolva ünnepli az egyházfőt, mi szomorúan nézünk, hogy mi történt? Mi lett a katolikus egyházból, amely egykor oly erővel védelmezte a hitet? A liberálisok ünnepelnek, a keresztények kiábrándulnak az egyházból… Mi történt?!!
Valóban ez lenne a cél? Lerombolni a kereszténységet, az európai kultúrát? Sajnos, egyre inkább úgy látom, igen. Pápa elvtárs meg szolgai módon segít ebben a világi vezetőknek. Hogy Isten előtt hogyan fog elszámolni, azt nem tudom.
Azt viszont tudom, hogy annak idején sokat terjengett egy nostradamusi idézet a neten, mely szerint Ferenc lesz az utolsó római pápa. Nem szoktam hinni az ilyen jóslatoknak, ugyanis Nostradamus összes szövege kétértelmű, így mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja. Azonban, ha ez az álszent Ferenc még sokáig fog a Vatikánban ücsörögni, akkor lehet, hogy ez lesz az első ilyen jellegű jövendölés, mely igaz lesz.
Európa el fog pusztulni… Láthatjuk már ennek a jeleit, Londonban például már pakisztáni a polgármester, és „dicsőség Allahnak” felirat van a piros emeletes buszokon. Ez azonban még csak a kezdet… Ha így folytatjuk, jön Franciaország, Németország, Olaszország, esetleg Ausztria… A Vatikán pedig az egykori Konstantinápoly sorsára jut. A Szent Péter-bazilikából lesz majd nagymecset, a nagy apostol csontjait pedig kidobják. Vatikánvárosból minden nap ötször fog imára hívni a müezzin hangja, és azok, akik egykor ujjongva ünnepelték Ferencet, leborulnak majd Mekka felé, mert nem lesz más út, Allah mai katonái sem tűrik a hitetlen gyaurokat…
Ferenc viszont addigra már jó messze lesz. Argentínában, otthon. Jól ellesz. Lehet, hogy megint eladja majd a gyermekeket peónrabszolgának a katolikus otthonokból, de az is lehet, hogy kampányt indít azért, hogy Argentína is fogadjon be pár európai menekültet, szegényekkel csúnyán bánt a sors úgyis. Így lesz cukipápa megint sztár – csak mostmár a világ túlfelén…
Orientalista.hu – Crusader


Hadi helyzet Szíriában

2016. november 4-én




A kormányerők a vahhabita fegyveresek heves támadásait verték vissza Aleppoban.
A Szíriai Arab Hadsereg és a Nemzetvédelmi Erők (NDF) előrenyomultak az Aleppo-Hama országút mentén és elfoglaltak két magaslati pontot (Tell Bizamot és Tell Maszint), északra a nem rég felszabadult Szuran településtől. Hadászatilag ez az offenzíva lehetővé teszi, hogy a hadsereg és a nemzetvédelmiek átkarolják a vahhabita fegyveresek által megszállt, Al-Lataminah központú területeket. Ez a startégia akkor vezethet sikerre, ha a kormányerők képesek tovább nyomulni észak felé és elfoglalják Moreket.
A szíriai kormányerők folytatták a hadműveleteket Nyugat-Gouthaban (Damaszkusz tartományban), megtámadva a Dzsabhat Fateh Al-Sham (korábban Al-Nuszra Front, Al-Kaida frakció) terrorszervezetet és annak szövetségeseit Khan Al-Shejhben. A hét elején a kormánycsapatok megpróbáltak megegyezni a fegyveresekkel, hogy engedjék őket visszavonulni a városból Idleb tartomány ellenséges megszállás alatt lévő területére. Azonban az ötlet sikertelen volt és a kudarc a harcok további kiterjedéséhez vezetett a térségben. Tegnap a hadsereg és a Nemzetvédelmi Erők kulcsfontosságú gazdaságok területeit szerezték meg Khan Al-Shejh várostól északkeletre, valamint lőtávolságra tudtak állásokat foglalni a vahhabita militánsok erősségének közelében.


A Szíriai Arab Hadsereg “Tigris Alakulatai”, a Sivatagi Sólymok Dandár (Liwa Szukkur Al-Szahra) november 3-án sikeresen visszaverték az Al-Nuszra (Al-Kaida) vezette Dzsaish Al-Fatah terrorista szövetség leghevesebb rohamait Nyugat-Aleppo határán. Mindkét oldal szenvedett veszteségeket és a Dzsaish Al-Fatah koalíció terroristái legalább két öngyilkos merénylő vezette autóbombát használtak fel, hogy megpróbálják áttörni a kormányerők védelmi vonalait. A vahhabita források szerint az “ellenzék” a hadsereg legalább négy járművét semmisítette meg. A Dzsaish Al-Fatah fegyvereseinek legalább egy gyalogsági harcjárműve és egy harckocsija semmisült meg. November 4-én humanitárius szünet volt bejelentve, azonban a harcok folyamatosak voltak.
Az ISIS/Daesh terrorszervezet média kiadványa, az “Amak” felvételeket tett közzé egy felrobbant orosz Mi-35 harci helikopterről, Huwajszisz falu közelében, északnyugatra Tadmurtól. A MI-35 egy segélyszállítmányt kísért a térségben, amikor műszaki meghibásodás miatt leszállásra kényszerült. Az ISIS fegyveresei vették tűz alá a leszállóhely környékét egy irányított páncéltörő rakétával. Az incidens november 3-án történt. A MI-35 két fős személyzete túlélte az incidenst és biztonságban visszatért a Lattakia tartományi orosz Hmeimim légi támaszpontra.
A modern orosz Admiral Grigorovics fregatt, “Kalibr” manőverező robotrepülőgépekkel felszerelve, november 3-án más hadihajókkal együtt elindult Szevasztopolból a Földközi-tengerre. A fregatt csatlakozni fog a Szíria partjainál állomásozó orosz haditengerészeti harccsoporthoz.
Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg


Haditudósítás Moszulból







Az Iraki Hadsereg már több kerületet visszafoglalt az ország északi részén fekvő városból, eközben a kurd Peshmarga katonái is egyre közelebb kerülnek Moszulhoz.
Újabb stratégiai fontosságú település ellen indítottak támadást Irakban a pesmergák, miközben a szövetséges csapatok Moszul felé haladnak. Basika városa 13 kilométerre van a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet iraki fellegvárától. A pesmergák úgy látják, hogy Basikában alig néhány száz dzsihádista lehet.
Iszkander Kalil Gardi, pesmerga dandártábornok azt magyarázta, hogy ha egy településen nincsenek már civilek, akkor nem gond a lerohanása, és a kémeik jelentése szerint Basikában nem maradtak civilek, csak az Iszlám Állam dzsihádistái. Reggel óta több célpontot lőttek, az egységeik folyamatosan haladnak előre és jó eséllyel teljesíthetik a küldetést.
Az iraki és kurd csapatok vasárnap a Moszultól 15 kilométerre délre fekvő Hammam al-Alilból űzték el a dzsihádistákat. A város felé haladva már több tucat falut megtisztítottak. Ám a Moszul felszabadításáért indított hadművelet az utóbbi napokban némileg lelassult, ahogy sűrűbben lakott területekre értek az egységek.
Az Iszlám Állam harcosai élő pajzsként használják a civil lakosságot. Az ENSZ jelentése szerint még a múlt héten legalább 1600 embert elraboltak és a Moszultól nyugatra található Tal Afarba szállították őket.
Mielőtt az Iszlám Állam lerohanta Moszult és környékét, Hammam al-Alil városában és a környező falvakban körülbelül 65 ezren éltek.
Tömegsírt találtak Moszulnál
Az iraki hadsereg bejelentette hétfőn, hogy az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet helyi fellegvárának számító Moszul közelében nagyjából száz lefejezett holttestet rejtő tömegsírra bukkant.
A tetemeket az észak-iraki nagyvárostól 15 kilométerre délkeletre fekvő, a szélsőségesektől a napokban visszafoglalt Hammám el-Alil nevű település agráriskolájának területén találták – olvasható a hadsereg által kiadott közleményben.
Egyelőre nem világos, hogy az áldozatokat mostanában ölték-e meg, és civilekről vagy katonákról van-e szó. Az AFP francia hírügynökség értesülése szerint polgári áldozatokat rejt a tömegsír.
Az ENSZ két hete arra hívta fel a figyelmet, hogy a szélsőségesek többtucatnyi civillel végezhettek az IÁ utolsó iraki bástyája, Moszul ostromának október 17-i kezdete óta.
Tömegsírt már korábban is találtak az IÁ-tól visszafoglalt területeken. Azokról az áldozatokról azt gyanították, hogy a jazidi kisebbség tagjai, illetve a hadsereg síita újoncai, akikkel az Iszlám Állam harcosai Irak északi és középső területeinek 2014-es lerohanásakor végeztek.
Élve akarja az Iraki Hadsereg az Iszlám Állam fejét
Abu Bakr al-Bagdadi, az ISIS vezetője elmenekült Moszulból – jelentette hétfőn a Ria Novosztyi orosz hírügynökség az iraki hadsereg közlésére hivatkozva.
Az iraki fegyveres erők sajtóosztályának közlése szerint hírszerzési források megerősítették, hogy Abu Bakr al-Bagdadi, 150 családot élő pajzsként használva az esetleges légicsapások ellen, elhagyta a dzsihadisták ostrom alatt álló iraki fellegvárát.
A múlt héten Bagdadi felszólította a terrorszervezet harcosait, hogy a bármi áron védjék meg Moszult, egyben azzal fenyegette meg az iszlamisták elleni hadműveletben részt vevő Törökországot, hogy az Iszlám Állam “új tevékenységi területének” nevezte a szomszédos államot.
Fuád Maszúm iraki elnök korábban közölte: nem megölni, hanem elfogni akarják a dzsihadisták vezérét. Fuád Maszúm szerint Bagdadi az iraki-szíriai határ mentén folyamatosan mozogva próbálja kijátszani az ellene hajtóvadászatot folytató erőket.
Orientalista.hu – Zenobia (Euronews, MTI)


Vegyifegyvert vetettek be az iszlamisták Alepponál (videó)




A nyugat által mésékeltnek nevezett iszalmista fegyveresek mérgező gázt vetettek be vasárnap az észak-szíriai Aleppó kormányzati ellenőrzés alatt álló részén. A  támadás több mint 30 embernél okozott fulladásos panaszokat – közölte vasárnap az állami média. 
A SANA állami hírügynökség szerint az egyik lakónegyedre “mérgező gázokat tartalmazó lövedékeket” lőttek ki. Az állami televízió idézte egy aleppói kórház igazgatóját, aki szerint 36 ember – civilek és katonák – került be hozzájuk klórgáz okozta fulladás miatt.
Zakaria Malahifdzsim, a városban tevékenykedő iszalmista szervezet egyik vezetője tagadta a jelentést, és hazugságnak nevezte azt. Malahifdzsim annak a terrorista szervezetnek a tagja akik pár hónappal ezelőtt felvételen rögzítették ahogyan lefejeznek egy palesztin kisfiút.
megerősítette, hogy a kormányerők tagjai köréből érkezett jelentés “légzési nehézségekről” a frontvonal két zónájában, de azt nem tudni, hogy klórgáz okozta-e. Az AFP francia hírügynökség az OSDH-ra hivatkozva arról számolt be vasárnap, hogy az utóbbi 48 órában 38 polgári személy vesztette életét és 250-en sebesültek meg az ellenzék Nyugat-Aleppóra mért tüzérségi támadásaiban. Az orosz és a szíriai légierő felfügessztette a Kelet-Aleppo elleni légitámadásokat. Az ostromgyűrűbe zárt iszalmisták viszont nap mint nap rakétákkal támdaják a város nyugati kormánykézen lévő és civilek lakta negyedeit.  




Állambűnözés az autómaffiáért - Szeszák főügyész bűnüldözési harcaiból

Pintér, Boross és a legfőbb ügyész védték az olajmaffiózó megyei főkapitányt! (Dr. Szeszák Gyula)

A maffiaállam nyugdíjazta - Hatszemközt Szeszák Gyula olajügyésszel (Hírháttér TV)

100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés

Verekedős orbánisták 2016. október 23-án (Csak orbánista bűnözést láttunk) (Molnár F. Árpád)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése