2016. november 15., kedd

Csak egy MOSZAD -os CIA tisztnek juthat eszébe vegyi támadás elrendelése.







Csak egy MOSZAD -os CIA
tisztnek juthat eszébe
vegyi támadás elrendelése.



A modernkori történelem egyik legveszélyesebb pillanata



Ne hallgassatok azokra, akik békét kiáltanak, mert „békével vesztenek el sokakat”. A világkormány nem alakulhat meg kizárólag békés eszközökkel, hanem a háborúk, a gazdasági összeomlások, katasztrófák és megrendezett események eredménye lesz. A cél, ahogyan arra Doug Hagmann alább olvasható cikke is utal, nem változott. (Joseph Candel)
A modern világtörténelem legveszélyesebb idejéhez érkeztünk a következők miatt,” magyarázta a titkos ügynökségek berkeiben dolgozó forrásom. „Hozzávetőleg az emberek 9 százaléka támogatja a Szíria elleni háborút, szinte senki nem ért egyet Obama, Nagy-Britannia, a szaúdiak és más NATO szövetségesek globalista terveivel. Mikor láttunk ilyet korábban? Mit mond a történelem? A megrendezett események bekövetkezésének megnövekedett esélyei nagyobb visszhangot keltenek, mint a már megtörtént állítólagos vegyifegyver támadás.”
Gondoljunk a Tonkin-öbölre, a Lusitaniára vagy akár Pearl Harbor-re. Vegyük ezeket történelmi példaként és alkalmazzuk a mára. Senkinek ne legyenek kételyei. A globális tervek nem változtak. Amikor az elsődleges terv visszaüt, vagy balul sül el, életbe lépnek az alternatív tervek. Az elkövetkező napok vagy hetek során nagy eséllyel láthatunk olyan szörnyűséges eseményeket, amelyek könnyűszerrel megváltoztathatják a 9 százalékos támogatottságot. Fontos látni, hogy az idő nem nekik [a háttérhatalomnak] kedvez. Rövid időn belül reagálniuk kell, mert nyugati támogatás nélkül Assad erői komoly erőfölényben vannak.”

Bábokból nincs hiány – Most felkerülnek a globális sakktáblára

Láthatjuk, miként szállítják eszközeiket a térségbe. Tavaly októberben már szó esett arról, hogy jelenleg megbízásos háború folyik Oroszország és Kína ellen. Mindkét ország számára rendkívül fontos Szíria, katonailag és gazdaságilag egyaránt, de főleg az oroszoknak. Bármilyen lépést tesz az USA, az nem marad válaszlépés nélkül.”
Időkjelei: Steve Quayle ugyanakkor arról írt két napja, hogy a nagyhatalmak nem hivatalos megállapodása szerint Szíria korlátozott megtámadása esetén Oroszország nem indítana válaszcsapást. Információi szerint az egész konfliktust a közvélemény és a piaci reakciók tesztelésére fogják használni, a terveket pedig Putyin számára elküldték. Lehet, hogy a III. Világháború nem most kezdődik, de ki tudja mi lesz a helyzet októberben, írja Quayle, hozzátéve, hogy sajnos hamarosan saját szemünkkel fogjuk látni.
Ha cirkálórakétákat küldenek Szíriára az nemcsak civil áldozatokkal járna, hanem valószínűleg iráni és orosz erőket is eltalálhat. Oroszországnak jelenleg 100.000 katonai „tanácsadója” van ott, és talán kínai eszközök is jelen vannak. Vajon mi lesz a válaszuk? Ez egy aszimmetrikus háború. A válasz pedig eltérhet attól, amire a többség számít. Igazából kifejezetten váratlan eseményekre kell számítanunk, mivel arra készülnek, hogy eltereljék az emberek figyelmét.”
Bárki komolyan azt gondolja, hogy a célpontok listájának szétküldése és az olyan nyilatkozatok, miszerint a csapások korlátozottak és rövidek lesznek, az Obama rezsim inkompetenciájának köszönhető? Ezek szándékos lépések,” mondta a forrásom hozzátéve, hogy ezzel lehetővé teszik az oroszoknak és más eszközöknek, hogy elmenjenek az útból. „És akkor jöhet a villanás, a pirotechnikai show, amiről beszéltünk, és aminek az a célja, hogy eltereljék a nyilvánosság figyelmét arról, ami készül.”
Most sem csak Szíriáról van szó. A lényeg, hogy a világgazdaság feletti teljes hatalomátvételre felkészülhessenek, kivégezve a dollárt, hogy a helyét egy valutakosár vagy SDR-ok (különleges lehívási jogok) vehessék át, amivel a világ minden tranzakcióját a felügyeletük alatt tarthatják. Szíria lehet a gyújtózsinór és az olaj a fegyver, amivel ezt véghezvihetik, az amerikai hatalom leggyengébb pontját, a dollárt célozva meg. Mindvégig ez volt a célpont.”
Milyen jobb módszert találhatnának erre, mint a „humanitárius misszió nem várt és szerencsétlen” következményeként beütő gazdasági „összeomlásra” kenni a dolgot, arra hivatkozva, hogy ők csupán egy vegyifegyvereket bevető diktátortól próbálták megvédeni a népet? Ez persze hazugság. Mindenkit bolondnak néznek. Ez a nemzetközi bankárok háborúja, aminek súlyos áldozatai lesznek.”
Vegyük figyelembe, hogy a globalista beavatkozás előtt Szíria egy viszonylag stabil és vallási szempontból toleráns, szekuláris állam volt. Mára a halálos áldozatok száma elérte a 150 ezret és több millióan menekültek el az országból. Gajendra Signh, indiai geopolitikai elemző szerint ez a 150 ezres szám semmiségnek fog tűnni, ahhoz a vérfürdőhöz képest, ami Assad esetleges elmozdítását követné. Assad nélkül a különböző vallási szekták azonnal egymásnak esnének. Akik tisztában vannak a valódi helyzettel úgy becsülik, hogy a 20 milliós ország akár lakossága 20 százalékát, 4 millió embert is elveszíthet.

Figyeljünk a megrendezett eseményekre

A globalisták finanszírozzák a konfliktus mindkét oldalát, hogy ezzel biztosítsák céljaik elérését. Amikor a helyzet igazán forróvá válik Szíriában és a közel-keleten, Szaúdi-Arábiában is elindulhatnak az események. Olyasmire gondoljunk, ami megakadályozhatja az olaj szabad áramlását, hiszen ez az egyetlen tényező, ami a dollárt még életben tartja. Olyasmi is történhet, ami veszélybe sodorhatja vagy akár ideiglenesen felfüggesztheti a világ olajkereskedelmét.
Persze miközben az USA el van foglalva, Kína szép csendben megszállhatja a Szenkaku-szigeteket, Észak-Korea még szabadabban rosszalkodhat és más térségek is instabillá válhatnak. A hatalom átrendeződéséről van szó. A vagyon újraelosztásáról. Ez lehet a nagy gazdasági reset.”
A legfontosabb azonban megérteni, hogy a globalista célok nem változtak. A közvélemény támogatásának hiánya csupán veszélyesebbé teszi a helyzetet és növeli az olyan kaliberű megrendezett események valószínűségét, amelyek ezt jelentősen megváltoztathatják. Valami olyasmi, amit eddig nem láttunk. Az emberek nem gondolkoznak elég nagy léptékekben.”



Lavrov: Az orosz erők biztonságba helyezték Szíria vegyi fegyvereit



Időkjelei: Az alábbi Debka.com cikk olvasása közben fontos észben tartani, hogy a szíriai (és bármilyen a közel-kelettel összefüggő) konfliktussal kapcsolatban lehetetlen teljesen megbízható hírforrást találni, amit a naponta megjelenő egymásnak teljesen ellentmondó hírek is bizonyítanak, de úgy gondoltuk, hogy a benne foglaltak, a részletek pontosságától függetlenül is elég fontosak, ahhoz, hogy megjelentessük őket.
Forrás: Debka.com
A szíriai polgárháború kapcsán fenyegető vegyi támadás drámai fordulatot vett, amikor Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter december 22-én bejelentette, hogy a „szíriai kormány egy-két helyszínen konszolidálta vegyi fegyvereit a lázadók támadásai közepette és azok irányításuk alatt állnak.”
Hozzátette, hogy Oroszország, „amely katonai tanácsadókat küldött Szíriába, szoros figyelemmel kíséri az ország vegyi fegyver arzenálját.”
A DEBKAfile katonai és titkosszolgálati forrásai a következőket jelentették:
Az orosz külügyminiszter nyilatkozata üzenet volt Washington számára, hogy Szíria tömegpusztító fegyverei orosz felügyelet alá kerültek az említett védett helyszíneken. Ez azt jelenti, hogy megszűnt annak veszélye, hogy ezek a fegyverek esetleg az al-Kaidával kapcsolatban álló Jabhat al-Nusra kezébe kerüljenek, ami december 21-én még nagyon közelinek tűnt, amikor is az iszlamisták megtámadták az al-Safira katonai bázist és Assad elnök vegyi és biológiai fegyver lerakatait.
Lavrov nem közölt részleteket arról, hogy miként és hová szállították el a készleteket, de az ismételt utalás arra, hogy „orosz katonai tanácsadók segédkeznek a szíriai katonaság kiképzésében” egyértelműen jelzi, hogy az oroszok közvetlenül részt vettek a vegyi fegyverek biztonságba helyezésében.
A DEBKAfile moszkvai forrásai szerint az orosz beavatkozás a következő négy célt szolgálhatta:
  1. Megakadályozni, hogy Izrael vagy a nyugat megszerezze Szíria vegyi fegyvereit,
  2. Megakadályozni, hogy a nyugat beavatkozzon a polgárháborúba. Az orosz katonaság így a tömegpusztító fegyvereket és az Assad kormányt is védi.
  3. A szíriai orosz jelenlét komoly visszatartó erő a lázadók számára.
  4. Az orosz beavatkozás megalapozta annak lehetőségét, hogy Moszkva és Washington megállapodást dolgozzon ki a szíriai polgárháború befejezésére.
A DEBKAfile a következőkről adott hírt december 21-én:
A szíriai légierő ismét Scud rakétákat lő ki, ezúttal az ellenzéki erők (beleértve a dzsihádista csapatokat) december 21-én indított általános támadásának leverésére. Az ellenzéki támadás elsődleges célja a Safirai katonai-ipari komplexum hatalmas vegyi és biológiai fegyverraktárának elfoglalása volt. Ez ugyanaz a helyszín, ahol a vegyi töltettel megrakott Scud D rakéták is állnak, kilövésre készen.
A lázadók kelet, nyugat és dél felől is támadják az Al Safirai támaszpontot. A tömegpusztító fegyverek megszerzése a javukra billentené a háború egyensúlyát és súlyos döntés elé állítaná Assad elnököt.

Hoppá csak tán nem Izraelből került oda az a szarin gáz ? Nagyon akarják ezt a háborút , remélem Kína is bekapcsolódik a háborúba , és az oroszok sem lesznek tétlenek , Irán meg megpakolja a terrorista államot rakétákkal , hogy csak a füstös romok maradnak a térségben , na meg a hatméteres kerítés a koncentrációs tábor maradványai . Kiszabadulnak a Palesztinok a világ legnagyobb koncentrációs táborából, és többet oda zsidót be nem engednek , végre haza települhetnek az elűzött családok . Én meg arra tippelek , hogy olyan gyorsan megszórja Irán őket , hogy nem lesz idő kimenekítésükre és így mindnyájan ott vesznek hál Istennek nem lesz ki emberiség ellenes játékokat űzzön a világgal . Erre még én is meg iszok egy üveg pezsgőt , csak minél hamarabb tapossák el őket.




Globális helyzetkép és a háború kirobbanásának esélyei



Forrás: ZeroHedge
Nézzük át, hol illetve hogy áll jelenleg a világ:
  • Kompromisszumos megoldás hiányában Dél-Afrikában országos munkaügyi sztrájk indult. A rendőrséggumilövedékekkel lőtte a bányászokat, sajnos komoly az esély arra, hogy a megmozdulásnak halálos áldozatai lesznek.
  • A vakációról visszatérve SpanyolországGörögország és Portugália lakói folytatják a megszorítások elleni tüntetéseket.
  • Amerikai nagykövetségek elleni támadások: sok esetben halálos áldozatokkal Egyiptomban, Líbiában, Tunéziában, Marokkóban, Szudánban, Libanonban, Indiában, Bangladesben, Indonéziában és egy sor egyéb helyszínen.
  • A Szenkaku-szigetek miatt támadt területi vita egyre jobban elmérgesedik Japán és Kína között. A két ország egymás ellen tüntet. Kínában egyesek háborúért kiáltanak.
  • kínai japán nagykövet rejtélyes körülmények között elhunyt.
  • Netanjahu közli a sajtóval, hogy Iránnak hat-hét hónapon belül atombombája lesz és még ezelőtt meg kell állítani.
  • Több mint 25 ország, köztük az USA, az Egyesült Királyság, Franciaország, Szaúdi-Arábia és az Egyesült Arab Emirátusok hadihajói gyakorlatoznak a Hormuz-szorosnál.
  • A CVN-74 Stennis amerikai repülőgép-hordozó körülbelül 10 nap múlva szintén Irán partjaihoz érkezik.
  • Végül pedig a potenciális katalizátor, ami lángra lobbanthatja a helyzetet: az Iráni Forradalmi Gárda bejelentette, hogy csapatai megérkeztek Szíriába.
Reuters jelenti:
Az Iráni Forradalmi Gárda tagjai nem katonai jellegű támogatást nyújtanak Szíriában, de Irán katonai közbelépésre is készen áll, amennyiben legközelebbi szövetségesét megtámadják, nyilatkozta Mohammad Ali Jafari parancsnok vasárnap.
Jafari nyilatkozata az első hivatalos kijelentés, ami megerősíti az iráni jelenlétet Szíriában, ahol a 18 hónapja tartó zavargásokban már több ezer ember halt meg.
A nyugat és a szíriai ellenzéki csoportok régóta sejtik, hogy iráni csapatok vannak az országban, de Irán eddig tagadta ezt.
Az Al-Quds egység több tagja is jelen van Szíriában, de ez nem számít katonai jelenlétnek,” jelentette az ISNA iráni hírügynökség Jafari tábornokot idézve. (Az Al-Quds a Forradalmi Gárda elit csapata)
Jafari nem jelezte a Forradalmi Gárda hány tagja tartózkodik Szíriában, csupán annyit közölt, hogy „intellektuális és tanácsadói támogatást nyújtanak”.
Az Iszlám Köztársaság a válság kirobbanása óta támogatja Bashar al-Assad elnököt és kormányzását kulcsfontosságúnak tartja az Izrael és a szunnita arab államokkal szembeni ellenállás szempontjából.
Szándékosan hangsúlyozom, hogy amennyiben Szíriát katonai támadás éri, Irán katonai támogatást is nyújtana, ez azonban … teljes mértékben a körülményektől függ,” mondta.
Következő lépésként várható, hogy műholdas felvételek valahol minden kétséget kizáróan „megerősítik”, hogy tömegpusztító fegyverek készülnek bevetésre és egy megelőző támadás az egyetlen megoldás nemcsak a béke megőrzésére, de a Nobel békedíj elnyerésére is.
Ami a teljesen vakok és elfogultak kivételével mindenki számára egyértelmű, hogy a nyugat bármilyen adandó alkalmat kihasznál majd a konfliktus elmérgesítésére, aminek hatására a nyersolaj, a gáz és ebből kifolyólag minden más ára is az egekbe szökik és elkezdődhet az olajtartalékok felélése, ami majd a megfelelő időben lenyomja az árakat. „Megfelelő időben”, hiszen a tartalékok felhasználása Obama újraválasztási esélyeit növelné rövidtávon és a gázárak drasztikus növekedését eredményezné a választások után.
A valóság természetesen, hogy az árakra (nyersolajra és gázra egyaránt) nehezedő felfelé irányuló nyomás a Fed és az EKB új monetáris enyhítésének és likviditási cunamijának köszönhető, ami teszi, amit tenni szokott: néhány hétre enyhíti a tüneteket, megszünteti a volatilitást, és azt a látszatot kelti, hogy minden rendben. És mivel most már hivatalosan sincs felső határa a Fed adósságfelvásárlásának, ebből kifolyólag az árutőzsdei árak emelkedésének sincs határa.
Így bár egy esetleges háború, ami elvileg „regionális” és „nem kiterjedt” akar lenni, és csupán a központi bankok hatalomátvételét hivatott álcázni a fizetésképtelen fejlett országok felett, igen nagy valószínűséggel kiterjedt és nem regionális lesz, mivel a jövő keményvalutájának tengelyét biztosító két hatalom, Kína és Oroszország, egyértelművé tették, hogy az USA általi beavatkozás a számukra stratégiailag fontos területeken (értsd: Szenkaku-szigetek, Szíria és/vagy Irán) megtorlást vonna maga után.
Egy (vagy több) felemelkedőben lévő nagyhatalom általi ellencsapás egy leáldozóban lévő nagyhatalom irányába elkerülhetetlenül világháborúhoz vezetne.
Azt természetesen mondani sem kell, hogy senki sem láthatja előre, hogy a v.2-es globális válság következményeként egy ilyen háború törne ki, mindenesetre az a Princeton-i történész, aki mindenkinél jobban felelősségre vonható érte biztosan nem.



Chuck Hagel is zöld utat ad a Szíria és Irán elleni támadásokhoz



közel-kelet térségének fontosságával az idők jelei szempontjából az alábbi két írás foglalkozik:
Forrás: Infowars.com









Chuck Hagel (balra) és Moshe Ya’alon Tel-Avivban
Chuck Hagel amerikai védelmi miniszter megbánta Izrael elleni vélt bűneit. A volt nebraskai szenátort azért kritizálták kollégái, például John McCain, mert nem állt be az Irán elleni háborút támogatók táborába. Egyesek úgy gondolták, hogy az Iránnal szembeni szankciók helytelenítése antiszemita hozzáállás. 
Lindsay Graham dél-karolinai szenátor egyenesen odáig ment, hogy kijelentette, Hagel „az ország történelmének leg Izrael ellenesebb védelmi minisztere.”
Minden kétely eloszlott, amikor Hagel néhány napja Tel-Avivban találkozott Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel. Hagel tulajdonképpen zöld utat adott egy Irán elleni támadásra, ezzel semlegesítve a múltját beárnyékoló kijelentéseket. A Wall Street Journal szerint a miniszter szerepet váltott és inkább az amerikai vonzerőt vetette be, amivel tulajdonképpen az izraeli célokat támogatja azzal, hogy megpróbálja meggyőzni Iránt, valós katonai veszéllyel áll szemben, miközben az ország a nyugat diplomáciai törekvéseit próbálja hárítani.”
Az izraeli katonai parancsnokságon tartott sajtótájékoztató során Hagel kihangsúlyozta, hogy Izrael és az Egyesült Államok „teljes” egyetértésben van az Iránnal kapcsolatban követendő politikát illetően. Megismételte, hogy Izraelnek, mint szuverén államnak, joga van Irán megtámadására az ország feltételezett atomfegyver programja miatt.
Kijelentette, hogy nincs rés az amerikai és izraeli álláspontok között az iráni atomreaktorok hatástalanítását illetően. Hagel elmondta, hogy ennek kivitelezésére az Egyesült Államok beleegyezett további fegyverek eladásába Izrael részére, V-22-es Osprey szállítórepülőket és üzemanyag feltöltő tankereket is beleértve, amelyeket egy támadás során használnának. Hagel szerint a fegyverszállítási megállapodás egyértelmű üzenetet közvetít Irán számára.
A támadáshoz elengedhetetlen feltöltő tankereket még a Bush kormány sem volt hajlandó eladni Izrael számára. Érdekes módon az amerikai illetékesek úgy gondolják, vagy úgy tesznek, mintha egy esetleges izraeli támadás jóváhagyásával és további fegyverek eladásával a támadások valószínűségét csökkentenék.
Amellett, hogy megerősítette Izrael „szuverén” jogát Irán megtámadására, Hagel biztosította Izraelt az amerikai kormány támogatásáról egy esetleges Szíria elleni támadást illetően is. Hagel és Moshe Ya’alon, izraeli védelmi miniszter egy UH-60-as izraeli katonai helikopterben utazva mintegy 5 kilométerre megközelítették a szíriai határt, és Damaszkusztól 50 kilométerre repültek el.
Hétfőn a Le Figaro nevű francia lap azt írta, hogy Jordánia két légifolyosót bocsátott Izrael rendelkezésére, amelyeken át Izrael támadásokat indíthat Szíria ellen. A megállapodás lehetővé teszi, hogy Izrael Libanon megkerülésével jusson el Szíriába.
Izrael még januárban támadást intézett a Jamraya-i szír katonai kutatóközpont, mások szerint a szír-libanoni határ felé tartó konvoj ellen. „Nem engedhetjük, hogy [Szíria] modern fegyverrendszereket juttasson el Libanonba,” nyilatkozta Ehud Barak a támadás után. Szerinte a támadás, amiben öt ember veszítette életét, bizonyítja, hogy „amikor Izrael mond valamit, azt komolyan gondolja.”



EMP támadással Izrael évtizedekkel vethetné vissza Iránt


Irán hasonló támadásával a zsidó és USA láncos kutyáját térdre kényszerítené , és eljönne rájuk a világ vége szét hullanának !!!


Időkjelei: Az elmúlt hetekben sok hír érkezett egy esetleges Irán elleni támadással kapcsolatban. Természetesen ezeket sem megerősíteni, sem megcáfolni nem áll módunkban, de az információkat ettől függetlenül fontosnak tartjuk, hiszen az izraeli-iráni konfliktus komoly befolyással lehet a gazdasági és politikai helyzet alakulására az egész világon. 
A brit Sunday Times az izraeli védelmi erők egyik „meglepetéséről” írt, amit egy Irán elleni támadás során vethetne be az ország.
A vasárnap megjelent cikk szerint a zsidó állam képes lenne teljesen megbénítani Irán áramellátását egy elektromágneses impulzust (EMP) kibocsátó fegyver bevetésével az iráni katonai létesítmények ellen indított támadás keretein belül, ami „kőkorszaki állapotokat teremtene.”
A lehetőséget többször és több helyen is felvetették izraeli berkekben, miközben folyamatosan zajlik a vita a politikusok között, hogy indítson-e Izrael gyors támadást Irán atomlétesítményei ellen.
Egyes hírek Bill Gertz, amerikai veterán védelmi szakértőt idézve azt írják, hogy az amerikai titkosszolgálatok jelentései szerint „erősödik az aggodalom, hogy Izrael magassági nukleáris robbantást tervez bevetni az ország áramellátásának megzavarására.”
Az EMP technológia több évtizedes múltra tekint vissza. Az elektromágneses impulzus bevetésének lényege, hogy rendkívül intenzív gamma energiát bocsát ki, ami reakcióba lép a föld mágneses mezejével és a hatótávolságon belül található minden elektronikai eszközt tönkretesz.
Bár eredetileg az EMP hatását nagy magasságban végzett nukleáris tesztek során figyelték meg az 50-es, 60-as években, az impulzust nukleáris eszköz nélkül is létre lehet hozni, például egy mikrohullámú generátor segítségével.
Egy ilyen impulzus a teljes elektromos ellátást, a közlekedési rendszerhez használt kommunikációt, a pénzügyi és egyéb szolgáltatásokat, egyszóval mindent, ami áramot használ kiiktathat.
Az izraeli rakétavédelmi pajzs kifejlesztésében résztvevő Uzi Rubin szerint „egy nukleáris eszköz bevetése, akkor is, ha az nem halálos, mint például az EMP esetében, szóba sem jöhet. EMP támadást a földről is lehet indítani.”
* * *
Eközben a Daily Mail és a Times of Israel arról írnak, hogy a brit MI6 vezetője megpróbálta lebeszélni Izraelt Irán egyoldalú megtámadásáról:
A hírek azután reppentek fel, hogy az izraeli sajtó szerint Benjamin Netanyahu és David Cameron megbeszélést tartottak az ügyben telefonon még az olimpiai játékok megkezdése előtt.
Sir John Sawyers, az MI6 vezetője állítólag azzal az üzenettel érkezett Izraelbe, hogy az Egyesült Királyság egyelőre nem támogatja az izraeli katonai támadást Irán ellen, hanem több időt szeretne adni a diplomáciának.
Izraeli források szerint Sawyer látogatása, valamint egyéb diplomáciai hangok Németországból és az Egyesült Államokból komoly befolyást gyakoroltak az izraeli miniszterelnökre és terveire.
Mint ahogy látjuk nukleáris eszköz bevetését tervezik , remélem Irán nem fog mérlegelni és megsemmisítő csapást latolgat a terrorista zsidó állam ellen , kik az egész térséget fenyegetik és minden szomszédjával harcban áll . Vegyék már észre a Kínai vezetők , és az Orosz vezetés is , ha Szíria ,Irán , elesik ők következnek a sorban , jobb ha itt állítják meg őket , így a terrorista állam is elpusztul , és Amerika is szét hullik, mármint a birodalmi Amerika , így a nemzetállam megmaradhat , és azt a 800 koncentrációs tábort a zsidókkal tölthetik fel , így felszabadulhatnak a zsidó fogságból , és a bankárokat is begyűjthetik , és elitélhetik háborús bűntetteikért , mert két világháborút sóztak az emberiség nyakába büntetlenül , most itt az idő a háborúkért megfizettetniük , kötelessége lesz az emberiségnek .




A Templom Intézet készül az „állandó áldozatbemutatásra”



Időkjelei: Keresztény szemszögből a harmadik zsidó templom felépülésének kizárólag a bibliai próféciák beteljesülésének szempontjából van jelentősége, hiszen tudjuk, hogy „ama Magasságos nem kézzel csinált templomokban lakik.” (Apostolok cselekedetei 7:48) Ugyanakkor a templom felépülése az egyik legkézzelfoghatóbb jelzése lenne az utolsó hét év közelségének.
2013. augusztus 20-án aTemplom Intézet és számos más, a jeruzsálemi zsidó templom újjáépítését célul tűző szervezet különleges gyakorlatot tartott a Mózes IV. könyvében leírt „állandó napi áldozat” visszaállításának előkészületeként. Erre az eseményre 1900 éve, a jeruzsálemi templom i.sz. 70-ben történt lerombolása óta nem került sor.

Kohanim képzés

A papok képzésére specializálódott Mishmeret Kehunah egy új iskolát indított a Kohanim, vagyis az Izrael papi nemzetségéből származó emberek képzésére, hogy a felépült templomban majdan folyó bonyolult szertartások elvégzésére tanítsák őket. A Kohanim a múlt héten a Templom Intézet által a Biblia leírása alapján készített különleges öltözékek viselését és az „állandó áldozat” bemutatását is gyakorolta, ahogyan azt sok-sok évvel ezelőtt a léviták tették.
2013. augusztus 20-án este, 5773. Elul hónap 14. napján a Templom Intézet, a Mishmeret Kehunah és számos más szervezet felavatta a Kohanim képzésére indult új iskolát, hogy a leendő papok megtanulják a Tamid istentisztelet bemutatásának „elveszett” művészetét a Szent Templomban,” olvasható a Templom Intézet Facebook oldalán.
A Templom Intézet számos egyéb előkészületet is tett már a zsidó templom újjáépítéséhez az elmúlt években. Tavaly például egy oktató jellegű pászka áldozatot is bemutattak, amely során egy kecskét áldoztak a Templomdomb közelében fekvő sportpályán.
Az izraeli rendőrség megtiltotta, hogy a magukat „templomdombi hűségeseknek” nevező emberek áldozatot mutassanak be magán a dombon, a muzulmánoktól várható esetleges megtorló reakciók elkerülése érdekében.
A szervezet néhány éve már az oltár alapjait is elkezdte lefektetni, azonkívül elkészítették az arany füstölőket (szenes serpenyők), a mosakodáshoz való rézmedencét és az arany pártázatot. Elkészült továbbá a Szanhedrin gyűléstermének, sőt az egész templomtervrajza is.
Természetesen, ami leginkább hiányzik, az maga a Megváltó. Egyes ultra ortodox zsidók az Ószövetségre hivatkozva azt mondják, hogy Templomukat maga a Messiás fogja újjáépíteni, ebből kifolyólag ehhez az embereknek nincs joga. Többek az Ámos 9:11-ben olvasható szakaszra hivatkoznak, ami arról beszél, hogy Isten felállítja Dávid összedőlt sátorát. Mások viszont azt állítják, hogy a Messiás eljövetelét csak úgy lehet kiérdemelni, ha arra aktívan készülnek. Ezt a nézetet vallja a Templom Intézet és Templomdombi Hűségesek szervezete is, akik arra buzdítják a zsidóságot és a világ nemzeteit, hogy imádkozzanak és vállaljanak részt a Templom felépítéséből.
Én az én Atyám nevében jöttem, és nem fogadtatok be engem; ha más jőne a maga nevében, azt befogadnátok.” – János 5:43
Készülnek a világhatalomra , és nem sejtik , hogy csak napjaik vannak hátra . A földön nem lest ország ki befogadná őket , látjuk mitt tettek Palesztinával .





Véletlen vagy béta teszt? Google, Nasdaq, Amazon, Microsoft, két héten belül



Múlt hét csütörtökön a Nasdaq, saját bevallása szerint egy rendszerhiba miatt minden kereskedést felfüggesztett három órára, ami összesen 5,7 ezermilliárd dollár piaci értékű tőkét fagyasztott be egy rövid időre.
Ez a kis bukkanó önmagában nem lenne aggasztó hír. Valószínűleg csak a tőzsdei kereskedők értesülnének róla. Megtörtént, kijavították, történet vége. Azonban két hét leforgása alatt számos jelentősnek mondható hasonló bukkanó és leállás történt.
Együttesen nehéz lenne mindezt a véletlen számlájára írni.
2013. augusztus 14 – Microsoft Outlook, SkyDrive és a People technologies is különböző problémákat tapasztaltak, amelyek gátolták, hogy a felhasználók hozzáférjenek a felhő szolgáltatásokhoz. Augusztus 18 – A Microsoft bejelentette, hogy az egyes felhasználókat érintő szolgáltatás kiesést sikerült teljesen megszüntetni.
2013. augusztus 16 – Google leállás: az Internet forgalom 40%-ot zuhan.
2013. augusztus 19 – Amazon.com, a világ legnagyobb online kereskedelmi oldala és piactere sok felhasználó számára elérhetetlen volt az Egyesült Államokban és Kanadában.
2013. augusztus 20 – Az amerikai opciós tőkepiacokat elárasztották a hamis ügyletek piacnyitáskor. A Goldman Sachs Csoport egy technikai hiba miatt téves utasításokat küldött ki az idei év legutóbbi kereskedési fennakadása során.
Nasdaq, Microsoft, Google, Amazon és Goldman Sachs. Két eset még lehet véletlen, három balszerencse, de öt?
És ha már itt tartunk, legyen inkább hat. Egy olvasó arról tájékoztatott, hogy augusztus 7-én az App Store, az iBookstore, a Mac App Store és az iTunes is részleges szolgáltatás kiesést jelentett.
Lehetséges, hogy az Internet főkapcsoló egyik üzemtesztjét végzik?



Miért kell harcolnunk az új Internet biztonsági törvény ellen



Bár az alábbi kezdeményezés egyelőre az Egyesült Államokat érinti, tudjuk, hogy az ilyen törvények rövid idő alatt, általában Nagy-Britannia érintésével, Európába, így hazánkba is begyűrűznek, azonkívül rengeteg magyar oldal fut amerikai szerverről vagy .com domain névről. 
Az amerikai kongresszus két olyan törvénytervezetet is tárgyal, ami elfogadása esetén örökre megváltoztatná az Internetet. A SOPA (Stop Online Piracy Act – az Internetes kalózkodás elleni törvény) és a PIPA (Protect Intellectual Property Act – törvény a szellemi termékek védelméért) több millió weboldal letiltására hatalmazná fel az amerikai kormányt. A SOPA törvénynek az amerikai képviselőház által jelenleg tárgyalt változata a veszélyesebb a kettő közül. Az Internet atombombájának is nevezhetnénk, hiszen hasonló hatással lenne az Internet világára, mint egy atombomba fizikai világunkra. A törvény felhatalmazná a hatóságokat, hogy lekapcsoljanak bármilyen „szerzői jogot sértő vagy azt lehetővé tevő, elősegítő” weboldalt. A törvény megfogalmazása természetesen nagyon homályos és tágan értelmezhető. Sokan attól tartanak, hogy a törvényt használnák, hogy olyan oldalakat is letiltsanak, amelyek csupán „szerzői jogot sértő” oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaznak. El tudnánk ma képzelni a világot a Facebook-hoz, Twitter-hez vagy Youtube-hoz hasonló oldalak nélkül? Az ilyen oldalak kénytelenek lennének több ezer Internet cenzort alkalmazni, akiknek az lenne a feladata, hogy folyamatosan megfigyeljék, ellenőrizzék felhasználóik tevékenységét, nehogy szerzői jogot sértő anyagok kerüljenek az oldalra. Valószínűleg sok weboldal kénytelen lenne felhagyni a felhasználók általi hozzászólások és egyéb tartalmak hozzáadásának engedélyezésével, mivel nem állna módjukban azokat cenzúrázni és folyamatosan ellenőrizni. Kezd kirajzolódni a kép?
Ezért kell minden erőnkkel harcolni a SOPA ellen! A SOPA elfogadása a szabad Internet halálát jelentheti.
A fővonalas, vagy más szóval a hatalmon levő erők által pénzelt és támogatott média éppen egy ilyen törvényre várt. Egy ilyen törvény visszaadná nekik az információáramlás feletti hatalmat, amit lassan kezdtek teljesen elveszíteni, mert a szabad Internetnek köszönhetően egyre több ember fordul más, megbízhatóbb forrásokhoz, hogy megtalálják a választ kérdéseikre. Az internetes szólásszabadság vége azt jelentené, hogy az emberek ismét kénytelenek lennének a nagy csatornákhoz fordulni a hírekért és szórakozásért.
New York Times a következőket írta a két törvényről:
A két új törvény felhatalmazná az állami főügyészt, hogy bírósági végzés vagy tárgyalás nélkül listát készítsen az internetszolgáltatók, keresőmotorok, fizetési szolgáltatók és reklámhálózatok által blokkolni köteles weboldalakról. A képviselőház által tárgyalt verzió ennél is tovább megy, mivel lehetővé tenné magáncégeknek, hogy bepereljék a szolgáltatókat, ha azok lehetővé tették, akár csak rövid időre, akár tudtukon kívül, hogy szerzői jogot sértő anyag kerüljön egy általuk tárolt oldalra. Ez óriási változás lenne a jelenlegi szabályozáshoz képest, ami védi a szolgáltatókat a polgári felelősségre vonással szemben, amennyiben a megkérdőjelezett tartalmat a számukra megküldött felszólítást követően törlik. A törvénytervezet célja eltér a Kínában alkalmazott tűzfal szándékától, ami az egész országra kiterjedő internet cenzúrát alkalmaz, de a gyakorlatban a végeredmény nagyon hasonló lenne.
Ilyen környezetben mindenki félne bármilyen harmadik féltől származó tartalmat közzétenni. A szabad internet megszűnne. A lifehacker.com a következőket írja a SOPA potenciális veszélyeiről:
Amennyiben van lehetőség kalóz vagy az online kalózkodást elősegítő tartalmat feltenni egy oldalra, a weboldalt törvény értelmében be lehet perelni. Ez lehet akár egy olyan apró dolog, mint egy szerzői joggal védett kép közzététele a Facebook-on vagy kalóz-barát információ közlése egy cikk hozzászólásában. Például egy kommentben ehhez a cikkhez, amit éppen olvasol. A legaggasztóbb tényező a törvény homályos és általános megfogalmazása.
Szerencsére néhány nagy internetes név komoly kampányt indított a törvényjavaslat ellen. Például Eric Schmidt, a Google ügyvezető-elnöke szerint a törvény „büntetné” a linkek hozzáadását a webes tartalmakhoz.
A linkek (hivatkozások) büntetésével a törvényjavaslatok bizonyos tartalmak törlésére kényszerítik a weboldalakat.”
Sergey Brin, a Google társalapítója is igen aggasztónak találja a SOPA törvényt, ami felhatalmazná az amerikai kormányt, hogy bírósági végzés nélkül cenzúrázza a kereséseket:
Elképzelhetik megdöbbenésem mértékét, amikor értesültem róla, hogy a szólásszabadság elleni legújabb támadás éppen az Egyesült Államokból ered. Jelenleg két törvény is van a kongresszus előtt, a SOPA és a PIPA, amelyek hihetetlen hatalmat adnának az amerikai kormány és a szerzői jogok tulajdonosainak kezébe, beleértve azt is, hogy kisajátítsák a tartománynévrendszert (DNS) és cenzúrázzák a keresési találatokat (és tehetnék mindezt bírósági végzés vagy tárgyalás nélkül).”
Az Egyesült Államokban eddig hittünk abban, hogy a kormánynak nincs joga elvenni tulajdonunkat tisztességes bírósági eljárás nélkül.
A SOPA ezzel szemben felhatalmazná az Egyesült Államok kormányát, hogy kimondja a „halálos ítéletet” egy weboldal felett a bíróság megkerülésével.
A SOPA elfogadása az Internet jelenlegi formájának végét jelentené.
Ha megszűnnek azok az oldalak, melyeken bárki megoszthatja véleményét, mi lenne a világgal, amikor a hatalmon lévő erők már így is minden fronton az igazság elfedésén ügyködnek?
Tényleg kínai mintára akarjuk átalakítani az Internetet Amerikában?
Szerencsére az internetközösség teljes erővel harcol a SOPA ellen. Kezdetben a GoDaddy.com nyilvánosan támogatta a SOPA tervezetet, de a Reddit által szervezettbojkott igen keményen érintette őket. Két hete a GoDaddy 70.000 domaint veszített elegyetlen hét leforgása alatt.
A nyomás hatására a GoDaddy felhagyott a törvényjavaslat támogatásával, de ugyanakkor nem foglaltak állást ellene.
Az ünnepek miatt a képviselők egy időre félretették törvényjavaslatok tárgyalását, de a csatának korántsincs vége. A tét óriási. Az Internet szabadsága az egyik legfontosabb szabadság jelenleg a világon. Ha ma nem teszünk valamit ennek a szabadságnak a védelméért, holnap már lehet, hogy késő.
Az Internet feletti hatalom minden egyes nappal szigorodik. Ahogyan arról a napokban írtunk az amerikai nemzetbiztonsági hivatal folyamatosan figyeli a közösségi oldalakat. Az oldalak megfigyelése és az internetes szólásszabadság korlátozása azonban két különböző dolog.
Az Elektronikus Front Alapítvány (Electronic Frontier Foundation) például tiltakozást szervezett a drákói törvények ellen. Nyilatkozatukban a következőket írják:
A törvényjavaslat jelenlegi szövege értelmében a kormánynak és magánfeleknek egyaránt hatalmában állna beavatkozni az Internet tartománynévrendszerébe. A kormánynak jogában állna kötelezni az internetszolgáltatókat és keresőmotorokat, hogy átirányítsák vagy letiltsák a felhasználók keresési próbálkozásait bizonyos weboldalakra vagy címekre. Ennek hatására harmadik felek megpróbálnák majd az átlagos felhasználót alternatív szerverekre csalogatni, amelyek hozzáférést biztosítanának a teljes webhez (nemcsak az frissen cenzúrázott amerikai változathoz), ami új biztonsági kockázatot teremtene, mivel a jelenlegi tartománynévrendszer megbízhatósága és egyetemes felépítése megszűnne.
A helyzet ennél is rosszabb: A SOPA rendelkezései értelmében az Internetszolgáltatókra (a hoszting cégeket is ideértve) komoly nyomás helyeződne felhasználóik megfigyelésére és tevékenységeik rendfenntartására. Míg a PIPA kifejezetten „a szerzői jogokat sértő tevékenységet folytató” oldalakat veszi kereszttűz alá, a SOPA olyan oldalakat támad, amelyek pusztán nem tesznek eleget a jogsértő magatartás nyomon követése és megakadályozása érdekében (és egyáltalán nem lehet tudni, hogy mi számít „elegendőnek”). Arra is felhatalmazza a hatóságokat, hogy lekapcsolják azokat, akik elérhetővé teszik a világ többé része által látható Internetet (nemcsak az USA által engedélyezett részét).
A SOPA elleni tiltakozás foganatosítására több weboldal is készült: link link
Védjük meg az Internet szabadságát! Az Internet lehetővé tette az átlagember számára, hogy kapcsolatot tartson fenn és szabadon kommunikáljon társaival. A SOPA elfogadása esetén ez a szabadság elveszik és az átlagember számára csak a fővonalas média marad, a hatalom által számukra közvetíteni kívánt üzenetekkel és propagandával. A törvénytervezet elutasítása esetén sem fogják feladni a próbálkozást. Résen kell lennünk, hogy megvédjük a szabad információáramlást! Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk!
És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket.” – János 8:32



Amerika után Anglia is az Internet korlátozását akarja



Forrás: Infowars.com
Hétfőn David Cameron egy nemzetközi kiberbiztonsági konferencián beszélt Londonban, kijelentve, hogy „fontos megtalálni az egyensúlyt az online biztonság és a szólás szabadságának védelme között.”
Nem engedhetjük meg, hogy az Internet  védtelenül, tárva nyitva állva a terroristák martalékául essen, akik biztonságunkat és jólétünket veszélyeztetik, ugyanakkor nem hozhatunk diktatórikus intézkedéseket sem.”
John Kampfner, az Cenzúra Index (Index on Cencorship) vezetője pontosította Cameron nyilatkozatát:
Könnyű a fekete-fehér hozzáállás mellett érvelni. Könnyű azt mondani, hogy az emberi jogok állnak szemben a diktatúrákkal a világon. Amint azonban saját nyugati típusú stabilitási modellünket kérdőjelezik meg, a véleménynyilvánítás szabadsága azonnal nélkülözhetővé válik. Ugyanazt a szabály, ugyanazokat az elveket kellene alkalmazni mindenkire, a nyugati államokra nemkülönben.”
Cameron nyilatkozatát sokan a Kínának és Oroszországnak adott válasznak tekintik. Mindkét országban szigorú intézkedéseket hoztak és szorosabb felügyeletet vezettek be az Internetre vonatkozólag, kötelező erejű nemzetközi egyezményeken keresztül.
Az Egyesült Államok kormánya többnyire fantom kibertámadásokra illetve kibertámadás fenyegetettségre hivatkozva próbál drákói szigort és kemény szabályozást bevezetni az Internet feletti hatalomátvételre. Januárban Joseph Lieberman és Susan Collins szenátorok ismételten az „Internet főkapcsoló” bevezetését követelték, melynek segítségével az Egyesült Államok elnökének hatalma lenne az Internet, illetve annak egyes részeinek lekapcsolására országos vészhelyzet esetén.
A kezdeményezés nagyobb teret nyert, amikor az első komolyabb tüntetések kirobbanásával az egyiptomi kormány lekapcsolta az Internetet az országban. A lépés világosan megmutatta, hogy a kormányok igenis rendelkeznek az Internet lekapcsolásához szükséges technikai feltételekkel politikai válság idején.
Fasizálódik a világ a demokráciának alkonya elketdődött az új világrendszer egy fasiszta diktatúra lesz , de ezzel nem mondtunk újjat hisz a terrorista állam már ma is így működik . Csak az új világrenddel az egész világra kiakarják teríteni a fasiszta uralmat a bankárkaszt emberei. De én remélem a végnapjaikat élik ezek a zsidó gyilkosok kik a pénzszavával ölnek milliókat , most majd , háborús bűnösként kötélen lógnak és a vagyonukat visszakapják a nemzetállamok kiket kifosztottak kamatpolitikájukkal , és így nem lesznek kamatrabszolgák a huszonegyedik században , ahogy azt a zsidó bankárkaszt kitalálta . Most azokban a koncentrációs táborokban zsidók fognak pihenni , mert begyűjtik az államokból mindenhonnan őket , így most az állati gojokkal nem fognak érintkezni , mert itt élik le az életüket.




A Pentagon rakétatámadásra készül Szíria ellen





Forrás: Zerohedge.com
Tegnap előtt a Zerohedge arról írt, hogy a Szíria elleni támadás elkerülhetetlen. A történések egybevágnak mindazzal, amit már egy hónapja is tudni lehetetett és amiről már akkor beszámolt számos alternatív oldal.
A felvezetés minden tájékozott ember számára ismert: az Irak esetében használt tömegpusztító fegyver hazugság megismétlése során a fejlett világ „rájött”, hogy Szíria átlépte azt a bizonyos vörös vonalat, amikor vegyi fegyvert vetett be, függetlenül attól, hogy számos jelentés megerősítette, a vegyi fegyvereket a lázadók, azaz a katari zsoldosok alkalmazták. Ezt teljesen mellékesnek tartották, hiszen a médiakampány már javában elindult és csupán a katalizátorra várt. Ez a katalizátor bármikor működésbe léphet…”
Nem is kellett sokáig várni. Egy hónappal később, augusztus 21-én, annak ellenére, hogy a világ szeme Assad elnökre tapad (ahogy az iraki ENSZ tömegpusztítófegyver vizsgáló küldöttség vezetője, Rolf Ekeus is kijelentette: „nagyon furcsa lenne, ha a kormány éppen akkor tenne ilyen, amikor az ENSZ küldöttség az országba érkezik”), azt próbálják elhitetni velünk, hogy a szíriai kormány a Katar, az al-Kaida és a CIA által pénzelt és szervezett szír felkelés történelmének legnagyobb vegyi támadását hajtotta végre. Két nappal később, minden nyomozás nélkül, a nyugat valahogy megállapította, minden segítség nélkül, hogy a támadást Assad indította és nem a lázadók által megrendezett esemény volt, pedig éppen az ő vegyifegyver lerakatukat fedezték felkorábban a környéken.
Most Colin Powell arca kellene, hogy felderengjen szemeink előtt, amint ország világ előtt bizonygatja az iraki tömegpusztító fegyverek létét. Az a Colin Powell, akinek segédje szerint Powell beszéde az iraki tömegpusztító fegyverekről élete mélypontja volt.
Az elkerülhetetlen végkifejletgyanús bejelentés pedig meg is érkezett, amikor a CBS bejelentette, az Egyesült Államok cirkáló rakétatámadásra készül Szíria ellen, emellett pedig hadihajóit is az ország partjainak közelébe irányítja, hogy készen álljanak, amikor a ravaszt meghúzzák.
Még a cionisták osztják a parancsot , nem is sejtik hogy szétesik az Amerikai birodalom , és a legfőbb veszély azok az államok lesznek akik kiválnak a szövetségből . A terrorista zsidó állam is más eltartó után nézhet , ha véletlenül megúszná a végpusztulást. Mert a nemzetállam Amerika , már nem fogja eltartani őket .









Az Irakban „bevált” forgatókönyv Szíria ellen






Forrás: Tony Cartalluci, Activist Post
Miközben a NATO terror frontja összeomlóban van Szíriában, az intervenció szükségességét a múltból sajnos igen jól ismert „tömegpusztító fegyver” vádakkal próbálják igazolni.
Az Independent, szinte pontosan egy évvel ezelőtt, a következőket írta:
A férfi, akinek a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos hazugságai 100.000 ember halálát okozták mindent kitálal: a disszidens elmondta, hogyan színezték ki az amerikai illetékesek az általa szolgáltatott kitalációkat, amivel a 2003-as megszállást igazolták.”
Az elit médiának nem okoz gondot utólag elismerni ezeket a szörnyű hazugságokat, amikkel Irak megszállását indokolták. Az azt követő háború egy egészen másik történet. Ezeknek a ma már köztudott hazugságoknak a szó szerinti megismétlését hallhatjuk most Szíriára vonatkozóan, miközben a nyugat képtelen terrorista alvállalkozóin keresztül megdönteni az ország jelenlegi vezetését.
Az elmúlt két hét során a szíriai hadsereg számos győzelmet aratott az országban. Úgy tűnik, hogy két teljes „Szír Felszabadító Hadsereg” egységet semmisítettek meg Damaszkusz közelében, miközben a kormány erői helyreállították a rendet Hom városának egyes részein és a libanoni-szír határ mentén.
A nyugat kezd kifutni az időből és úgy tűnik, hogy minden lehetőséget megragadnak, hogy összeomlóban lévő marionett-háborújúkat valahogy megmentsék. Amikor sürgős, de egyébként minden jogalapot nélkülöző katonai intervencióra van szükség, általában a „humanitárius” álcát vetik be, mint ahogy azt Líbia esetében is láthattuk. Amikor ez nem jár sikerrel, mint most Szíriában, egy még átlátszóbb forgatókönyvet támasztanak fel a sírból.
CNN a következőket írta csütörtökön:
Chuck Hagel, amerikai védelmi miniszter csütörtökön bejelentette, hogy bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy Szíria vegyi fegyvereket vetett be.
Érdekes módon néhány nappal korábban egy izraeli titkosszolgálati tiszt azt mondta, hogy Damaszkusz a nemzetközi törvények által tiltott fegyvereket vetett be saját állampolgárai ellen. Szíria szerint viszont a vegyi fegyvereket a lázadók használták. Barack Obama már kijelentette, hogy amennyiben a szíriai kormány vegyi fegyvert vetne be saját állampolgárai ellen, az teljesen megváltoztatná a helyzet megítélését.
Nehéz elhinni, de a nyugat ismét a tömegpusztító fegyver forgatókönyvet vette elő Szíria ellen, ahogyan azt Irak esetében is tette.
Washington Post a következőképpen írja le a tömegpusztító fegyverek bevetésére vonatkozó „bizonyíték” természetét:
Hagel elmondta, hogy a titkosszolgálati ügynökségek helyzetelemzései eltérő mértékű bizonyosságot” nyújtottak, ami azt jelenti, hogy igazából nincs bizonyíték illetve, ha van, az nem egyértelmű. Azt is elmondta, hogy „24 óra alatt jutottak erre a következtetésre” és a Fehérház csütörtök reggel átadta a feltárt információk kivonatát tartalmazó levelet a kongresszusnak.
A Washington Post a Fehérház Carl Levin szenátornak írt levelét is közzétette, ami még inkább kiemeli, milyen gyenge bizonyítékokról van szó:
A titkosszolgálati közösség helyzetelemzései, eltérő mértékű bizonyossággal, azt találták, hogy a szíriai rezsim kis mennyiségű vegyi fegyvert, leginkább szarin gázt használt Szíriában. Az elemzések alapját, legalábbis részben, élettani minták alkotják. A bizonyítékokat ezekre a titkosszolgálati értékelésekre kell alapozni, hogy megtalálhassuk az ezeket alátámasztó, hitelt érdemlő tényeket. Például egyelőrenem világos a birtoklási lánc, így nem tudjuk megerősíteni milyen módon kerültek a minták kapcsolatba az anyaggal. Hisszük, hogy a vegyi fegyverek bármilyen formában történő bevetése Szíriában leginkább az Assad rezsimtől származhatott.
Szarin gázra utaló élettani minták. Más szóval olyan emberektől vett minták, akik valamilyen kapcsolatba kerültek az anyaggal, ami számos úton megtörténhetett. Megerősített információ, hogy a líbiai vegyi fegyver arzenál szarin és mustárgázt is tartalmazott. A Washington Post 2011-es „Líbia mérgező gázait érintetlenül hagyta a felfordulás” című cikke a következőket állította:
A szakértők úgy gondolják, hogy Líbia hozzávetőleg 3300 mustár és szaringáz kijuttatására készült gránátot semmisített meg több évvel ezelőtt, a nyugattól való több évtizedes elszigeteltség felszámolása érdekében.
Körülbelül 10 tonna, hordókban tárolt kén-mustár és szaringáz elővegyület maradt, összesen három helyszínen, a Tripolitól délre található sivatagos területen, ahol Moammer Kadhafi meggyilkolásáig rejtőzködött.
Sokan attól tartanak, hogy az al-Kaidához köthető terroristák hozzájuthatnak ezekhez a hordókhoz.
2011 óta persze megerősítést nyert, hogy az úgynevezett „líbiai lázadók” tulajdonképpen a Líbiai Iszlamista Harcoló Csoport zászlaja alatt harcoló al-Kaida terroristák voltak, akik a líbiai események után átvándoroltak Szíriába, hogy az al-Kaida franchise al-Nustra színeiben folytassák a harcot a NATO marionett-háborújában.
Éppen ezért ugyanúgy lehetséges, hogy a NATO megbízott erői nemcsak kisfegyvereket és pénzt vittek magukkal Líbiából, hanem komolyabb fegyvereket is, például szarint és mustárgázt.
Figyelembe véve, hogy a szíriai kormány nagyon is tudja, hogy vegyi fegyverek bevetésével tulajdonképpen átadnák az erkölcsi, stratégiai és geopolitikai fölényt a nyugatnak, valamint számolva a közelmúltban hagyományos fegyverekkel és taktikákkal elért kormánygyőzelmekkel, sokkal valószínűbb, hogy amennyiben tényleg van szaringáz Szíriában, az inkább a háborús indíték után kutató NATO alvállalkozók birtokában található.  A Szíriában ténykedő terroristákat már amúgy is rajtakapták más vegyi fegyverek használatán.
A sok kétely ellenére a nyugati politikai hatalom „a helyzetet alapjában megváltoztató felfedezésekről” beszél, ami zöld utat adhat az amerikai intervenciónak.

Csavart labda”





A férfi, akinek a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos hazugságai 100.000 ember halálát okozták mindent kitálal: a disszidens elmondta, hogy színezték ki az amerikai illetékesek az általa szolgáltatott kitalációkat, amivel a 2003-as megszállást igazolták.”
Fontos felidézni az Irak megszállását megelőző propaganda hadjáratot. Akkor is a vegyi fegyvereket hozták fel egyik ürügyként az alaptalan háború igazolására. A Hagel elődei által használt titkosszolgálati „információkat” megrendelésre gyártották. 
Az Independent 2012-es cikkében a következőket olvashattuk:
A férfi, akinek hazugságait Irak megszállásának igazolására használták, egy olyan háborút indítva el ezzel, ami több mint 100.000 emberéletbe és több százmilliárd fontba került, mindent bevall első televíziós interjújában.
Csavart labda”, az iraki disszidens, aki az iraki tömegpusztító fegyverekről szóló állításokat kitalálta, mosolyogva erősíti meg, hogy hogyan találta ki az egészet. Az Irak elleni háború indítékául szolgáló csalás megváltoztatta a történelem folyását.
Tettét azzal magyarázta, hogy „meg akarta dönteni a diktátor hatalmát, mert amíg a diktátor hatalmon van az irakiak szenvedni fognak az elnyomástól.”
Már előre láthatjuk, amint a hatalom utólag „a szíriai diktátor hatalmának megdöntésével” próbálja magyarázni a következő „nemes hazugság” szükségességét.
A cikk így folytatódik:
Rafid Ahmed Alwan al-Janab szerint semmi sem volt igaz belőle. Nekiszegezve a kérdést, hogy „Hiszen egy hazugság alapján indítottunk háborút Irak ellen, és ez az ön hazugsága volt!” – csupán annyit válaszol, hogy „Igen.”
Az amerikai illetékesek kicsit „feljavították” Mr. Janabi rajzait a mobil biológiai fegyverlaborról, hogy szalonképesebbek legyenek, vallotta be Lawrence Wilkerson ezredes, Powell tábornok korábbi vezérkari főnöke. „Bevontam a Fehérház csapatát a grafikák elkészítésébe,” mondja, hozzátéve, hogy „a titkosszolgálati információkat úgy alakították, hogy passzoljanak az irányelvhez.”
Az információknak a követendő vonalhoz történő alakítása volt az egyik legfontosabb elem az iraki háború előkészítésében és minden bizonnyal most is ezt teszik Szíria esetében.
Az Irak esetében használt hazugságokat most Szíriánál is előveszi a nyugat, amely már minden trükköt kipróbált, így kénytelen visszatérni a könyv elejére. A kérdés, hogy képesek lesznek-e ismét megvezetni a világot, tudva, hogy mindez hová vezet. A háborús agressziót csak a Wall-Street-London nemzetközi renden kívüli országok lennének képesek megakadályozni, és ezúttal nem hivatkozhatnak a tudatlanságra.
A világ a terrorista pénzhatalom ellen fordul , így a terroristává vált NATO ellen és a szövetségesei ellen , közben Kína , és az Orosz erők felkészültek a végső csapásra az uzsorás zsidó bankárkaszt ellen . Már az iszlám bankrendszer világméretű bevezetéséről tárgyaltak , hogy az uzsora zsidó bankrendszert , soha többé nem engedik működni a világban .



A NATO új háborúra készül



Forrás: WND.com
A NATO csapatok egy Szíria elleni támadásra gyakorlatoznak Törökországban, török irányítás alatt, tudta meg a World Net Daily a szíriai diplomáciai testület egyik rangidős tisztjétől.
Ettől az információtól teljesen függetlenül, jól értesült, közel-keletre specializálódott biztonsági szakértők elmondták, hogy Oroszország ellenőrzi a szíriai csapatokat és tanácsokkal látja el az országot az esetleges NATO támadásra adható katonai válaszlépéseket illetően, amennyiben a NATO valóban a Bashar al-Assad vezette Szíria ellen küldené csapatait.
A tisztek azt is elmondták, hogy Oroszország nagymennyiségű Iskander ballisztikus rakétát adott el Szíriának, valamint, hogy a NATO-támadás veszélyére való tekintettel az orosz kormány megújította Szíriának adott ígéretét a modern S-300-as rakétaelhárító rendszer eladására vonatkozóan.
A szíriai diplomata elismerte, hogy országa Oroszország általános támogatását élvezi, de az Assad rezsim attól tart, hogy az Európai Unió és az Egyesült Államok gazdasági ösztönzés felajánlásával ráveszi Oroszországot, hogy csökkentse Szíriának nyújtott támogatását.
A hírt érkezése előtt éppen egy nappal Assad azzal fenyegetőzött, hogy egy NATO támadás esetén lángra lobbantja a közel-keletet.
Amennyiben valamilyen őrültséget tesznek Damaszkusz ellen, csupán hat órára van szükségünk, hogy több száz rakétát helyezzünk el a Golan Fennsíkon és lőni kezdjük Tel-Aviv-ot,” nyilatkozta Assad október 4-én az iráni állami Fars hírügynökség beszámolója szerint.
A hírügynökség szerint Assad a kijelentéseket a török külügyminiszterrel, Ahmad Davutoglu-val folytatott megbeszélés során tette. Davutoglu a megbeszélés során továbbította a NATO és az Egyesült Államok figyelmeztetését, amely szerint Assad nemzetközi katonai támadásra számíthat országa ellen, amennyiben nem hagy fel a kormányellenes tüntetők ellen alkalmazott erőszakos intézkedésekkel.
A Fars szerint Assad erre azzal válaszolt, hogy szükség esetén a libanoni Hezbollah-ot is segítségül hívja az Izrael elleni intenzív rakétatámadás kivitelezésére.
Ezek az első három órában meg fognak történni, a második három órában pedig Irán megtámadja az USA hadihajóit, amelyek a Perzsa-öbölben állomásoznak, így az európai és amerikai érdekeltségeket szimultán fogjuk támadni,” idézte a hírügynökség Assad elnököt.
Bár Assad kijelentésének azonnali megerősítésére nincs módunk, tudjuk, hogy a Fars hírügynökséget működtető Irán szoros kapcsolatban áll a damaszkuszi kormánnyal.
A NATO támadás visszaverésére való szíriai készülődésről már augusztusban hírt adott a WND, amikor az egyiptomi biztonsági erők tisztjei tudomásunkra hozták, hogy Szíria a nemzetközi közösség támadásának fogadására készül.
Múlt hónapban pedig Barack Obama felszólította Assad elnököt, hogy a demokrácia érdekében mondjon le a hatalomról.
Soros által támogatott elv fehérházi összefonódásokkal
A nagyhatalmaknak egy új szövetségese is akadt az elmúlt hónapok katonai akcióban, ezúttal egy eszme formájában. A Líbia elleni támadást sokan a „védelmezés felelőssége” névre keresztelt katonai elv próbájának tekintették.
Obama elnök a nemzethez intézett beszédében a védelmezés felelőssége elvét nevezte meg a Líbia elleni légitámadások legfőbb indítékául.
A most már a NATO támogatását is élvező elv lényege, hogy a szuverenitás nem kiváltság, hanem egy felelősség, amit vissza lehet vonni, ha egy országot „háborús bűnökkel, népirtással, emberiség ellenes bűncselekményekkel vagy etnikai tisztogatással” vádolnak.
A Védelmezés Felelőssége Globális Központ (mert ilyen is van) ennek a katonai elvnek a legfőbb támogatója. A központ alapítója és egyik főtámogatója pedig nem más, mint régi barátunk Soros György.
Mi csicskások mit keresünk egy ilyen agresszor szervezetben , az Amerikaiak megelégelték , hogy csak ők áldozzák a fiaikat a zsidó háborúkba amiket a térségbe folytat , most belépnek a csicskás országok , majd ők hullajtják vérüket a zsidó terrorista álmok oltárán . És a végén még meg is simogatják a fejüket ,,jól van kis hülye csicskások nálatok már nem kell elvégezni az agymosást úgy vagytok programozva , hogy véletlenül sem kérdőjelezitek meg a döntéseinket és , már tudjátok a hollókosztosokat etetni kell .




A szíriai vegyi támadás még a semleges szakértők szerint is megrendezett esemény volt

Forrás: Zerohedge.com
Egyik napról a másikra a figyelem Egyiptomról Szíriára terelődött, miközben az emberek döbbenten nézték a példátlan vegyi támadás áldozatairól készült képeket. A helyi idő szerint augusztus 21-én hajnali 3 órakor kivitelezett támadásban az ellenzék szerint legalább 1300 ember veszítette életét. Természetesen a szíriai aktivisták azonnal az Assad vezette kormányra mutogattak, mint a támadás indítójára, annak ellenére, hogy éppen a felkelők vegyifegyver raktárát fedezték fel egy hónappal ezelőtt Damaszkusz környékén.
Az sem meglepő, hogy a szír állami televízió és az ország külföldön élő küldöttei azonnal tagadták a vádakat. Így, csakúgy, mint korábbi események alkalmával, a tömegmédia beszámolói, amelyek az uralmon lévő hatalom számlájára írják a civilek lemészárlását, igencsak sok kívánnivalót hagynak maguk után. Olyannyira, hogy mára számos semleges szakértő is azt feszegeti, vajon nem az Egyesült Államok (és az általa létrehozott al-Kaida) támogatta lázadók provokációjáról van-e szó, hogy a közvéleményt Assad ellen fordítsa és ezzel egyúttal a zöld utat is megadja a katonai beavatkozásra.
Reuters a következőket írja:
A támadás időzítése és helyszíne, mármint, hogy éppen három nappal azután történt, hogy az ENSZ szakértői bejelentkeztek damaszkuszi szállodájukba, ami a helyszíntől néhány kilométere keletre található, igen meglepő.
Nagyon furcsa lenne, ha éppen a kormány tett volna ilyesmit, pont akkor, amikor külföldi szakértők az országba érkeznek,” mondja Rolf Ekeus, nyugállományú svéd diplomata, aki az ENSZ iraki fegyvervizsgáló küldöttségét vezette a 90-es években.
Mindenesetre nem lenne túl okos lépés.”
Ekeus elmondta, hogy az ENSZ csapat megbízatása csupán a három helyszín vizsgálatára vonatkozott, de természetesen gond nélkül kiterjeszthető az új vádakkal kapcsolatos nyomozásra is, ami egyébként is könnyebb feladat lenne, mint a több hónapos esetek igazolása.
Sokkal egyszerűbb mintát venni és kísérleteket végezni és persze megvizsgálni az áldozatokat, ha vannak betegek vagy halottak a helyszínen. Az orvosok is könnyebben elérhetők és az esemény helyszíne is egyszerűbben megközelíthető.”
Charles Lister, az IHS Jane Terrorizmus és Felkelés Központjának elemzője szintén azt mondta, hogy a szíriai kormány részéről ezen a ponton teljesen értelmetlen lett volna bármilyen vegyifegyver bevetése.
Ugyanakkor a Ghouta kerület (ahonnan a támadásokat jelentették) közismerten ellenzéki beállítottságú terület. A Jabhat al-Nustra régóta jelen van ott és erre a térségre nehezedik a legnagyobb katonai nyomás már hónapok óta,” mondta, az al-Kaidához kötődő keményvonalas szunnita lázadó csoportra utalva.
Míg a vegyifegyver támadás tényének megerősítése nyilván lehetetlen, a megbízható források által feltöltött videókból egyértelmű, hogy nagyon sok ember halt meg.”
Szóval nézzük csak. Mi lehet az igazság? Egy irracionális tett, mégpedig a polgárháború két évének legbrutálisabb vegyifegyver támadása egy olyan ember által, aki nagyon jól tudja, hogy minden mozdulatát mikroszkóppal figyeli a nemzetközi média és ami azonnali „demokratikus” intervenciót vonna maga után országa ellen vagy pusztán egy újabb megrendezett támadás, amely során az úgynevezett lázadók, értsd katari zsoldosok, sajátjaikat gyilkolják, hogy megvádolhassák és ellentámadást váltsanak ki Assad ellen?
A halálesetek nyilván tragikusak, de ami ennél is tragikusabb lenne, ha egy nyugati kormány (vagy háttérhatalom) az ártatlanok tömeges lemészárlását saját céljai eszközének tekintené.


Assad szíriai hadsereg felfedezett lázadók Vegyifegyver gyorsítótár



X / Y vegyi fegyvereket, így a ["szabad és demokratikus világ" | Oroszország] van az erkölcsi tekintély, hogy a katonai segítséget, hogy Y / X
A közelmúltban, ez ​​volt a " szabad és demokratikus világ ", hogy úgy döntött, hogy a nagyközönség is elfelejtette az epikus iraki tömegpusztító fegyverek dezinformációs kampányt, és belerohant a döntést, hogy élesítse a szíriai lázadók, akik valójában nem más, mint Katar finanszírozott zsoldosok által vezetett al-Kaida , mint volt végleges megállapításai (valaki, aki világos), hogy az Assad rezsim, hogy már használt vegyi fegyvereket.
Nos, a " szabad és demokratikus világ "Lehet, hogy komoly" splaining kell tenni, ha a legfrissebb híreket ki Szíria megerősítette, nevezetesen, hogy az a szíriai hadsereg fedezte fel lázadók raktár a damaszkuszi területen, ahol a mérgező vegyi anyagok, beleértve a klór , állítottak elő, és tartani , az állami TV számolt be.
Hoppá.
A RT :









Katonai források számoltak be, hogy a militánsok "készültek a tűz habarcsok a külvárosokban a főváros és mentek, hogy a csomagolás rakéták vegyi robbanófejjel."
 
Július 7-én, a szíriai hadsereg elkobozta "281 hordó tele veszélyes, a veszélyes vegyi anyagok", hogy találtak is megtalálható a cache tartozó lázadók a város Banias. A vegyi anyagok is monoetilén-glikol és a polietilén-glikol.
 
Szíriai ENSZ-nagykövet Bashar Ja'afari mondta, hogy a vegyi anyagokat is "képes elpusztítani egy egész várost, ha nem is az egész országban."
 
Hétfőn vezető ENSZ vegyi fegyverek nyomozó Ake Sellstrom és az ENSZ leszerelési vezető Angela Kane várható Damaszkuszban a tárgyalásokat követően a szíriai kormány meghívást.
Hát igen, vissza a propaganda rajztábla. Csak ez az idő, most, hogy a Zimmerman ügy véget ért, a közönség gyorsan szükség van néhány más nagy figyelemelterelés, hogy tartsa lakott, míg a másodlagos propaganda pályán játszik a háttérben.
Ennél is fontosabb, most, hogy a szíriai lázadók " átlépte a piros vonal ", azt várom, hogy az amerikai fegyverek szállítását is UPS'ed ( valakinek meg kell növeljék a imploding logisztikai vállalat felső sor), a lázadók és az Assad rezsim ugyanakkor időben. Ezért: dupla GDP növelése.


Rejtély Szponzor fegyverek és pénz szíriai Mercenary "Rebels" Revealed



Korábban, ha ránézünk a mögöttes nemzeti érdekeket felelős a romló helyzet Szíriában, amely végül lehet, és / vagy száll az összes háborús több százezer meghalt , azt tette egyértelművé , hogy ez mindig is, és csak a gáz vagy gázvezetékek, hogy pontos, és különösen azokat, amelyek az apró, de über-gazdag állam Katar.
Mondanom sem kell, a hivatalos spin események nem említi a hátsó szándék, és a népszerű, propagandagépezet, különösen e hatásköröket támogatja a szíriai "lázadók", amely magában foglalja Izrael, az Egyesült Államok és az Arab Államok megpróbál létrehozni nyilvános és demokratikus támogatás ábrázoló Assad, mint egy brutális, vegyi fegyverek a diktátor, összhangban a bevált script egyszer használható már Irakban.
Másrészt, van Oroszországban (és kisebb mértékben Kína: a kínai stratégiai érdekeit Közép-Kelet csővezetékek, itt olvasható ), amelyet ábrázolja, mint a fő támogatója a "gonosz" Assad rendszer, így alig várja, hogy megőrzi a status quo-nélküli katonai beavatkozás. Az ilyen próbálkozások lehetnek a semmiért, különösen a korábbi megjegyezte érkezése amerikai tengerészgyalogos Izraelben , és a küszöbön álló érkezése az orosz csendes-óceáni flotta Cipruson (ami egy kőhajításnyira fekszik Szíria), amely katalizálja a katonai eredmény hamarabb, mint vártuk .
Azonban egy kérdés, hogy eddig nem kaptak választ, és egy nagyon érzékeny ember, most, hogy az Egyesült Államok a közeljövőben a szavazati élesíteni a szíriai lázadók, hogy ki volt, azt mondta élesítés csoport al-Kaida fegyveresei támogatta eddig. Nos, végül jóvoltából az FT már a (kevesebb, mint meglepő) választ, ami megy vissza a eredeti tézis, és azt bizonyítja, hogy, mint oly gyakran előfordul, a Közel-Keleten,akkor ismét szól a természeti erőforrásokat.
Az FT :







Az apró gáz-gazdag állam a katari töltött, mint $ 3 milliárd az elmúlt két évben támogatja a lázadást Szíriában, ami messze meghaladja bármely más állami, de most megbökte félre Szaúd-Arábia, mint az elsődleges forrása a fegyverek a lázadók.
 
Az ára katari beavatkozás legújabb nyomja vissza az arab lázadás, összege töredéke a nemzetközi befektetési portfólió. De a pénzügyi támogatást a forradalom vált egy ördögi polgárháború drámai beárnyékolja nyugati támogatást az ellenzék.
 
A több tucat interjú az FT folytatott az elmúlt hetekben, lázadó vezetők belüli vagy külföldi Szíria, valamint a regionális és a nyugati tisztviselők részletes Katar szerepét a szíriai konfliktus forrása szerelési vitát.
Csakúgy, mint Egyiptom és Líbia volt a CIA által finanszírozott nyugati zsoldos harcol a rendszer, így Katar fizet a saját zsoldos erő.









A kis állam egy gigászi étvágya a legnagyobb donor a politikai ellenzék, amely nagylelkű menekült csomagok disszidensek (egy becslés mondja a $ 50.000 évente a disszidens és családja) és a nyújtott hatalmas mennyiségű humanitárius támogatást.
 
A szeptember sok lázadók Szíria Aleppo tartományban kapott egy egyszeri havi fizetése 150 $ jóvoltából Katar. Forrásai közel a katari kormány mondja összkiadás elérte, mint $ 3 milliárd, míg a lázadó és diplomáciai források tegye a szám a $ 1 milliárd a legtöbb.
 
A Qatar tulajdonosa, a világ harmadik legnagyobb földgáz-tartalékokkal való beavatkozás Szíriában része agresszív törekvés a globális elismerés és csupán a legújabb fejezet a törekvését, hogy létrehozza magát, mint egy jelentős szereplője a régió követően támogatásával Líbia lázadók, akik megbuktatták Muammer Kadhafi 2011-ben.
Ez, sajnos, nem is közel fele a történetnek. Emlékezzünk a Qatar: Oil Rich and Dangerous , írt közel egy évvel ezelőtt, ami megjósolta mindezt:









Miért Katar akar, hogy vegyenek részt a szíriai, ahol kevés befektetett? A térkép azt mutatja, hogy a királyság a földrajzi fogoly egy kis enklávé a Perzsa-öböl partján.
 
Ez támaszkodik export LNG, mert korlátozza Szaúd-Arábia az épület csővezetékek távoli piacokon . 2009-ben, a javaslat egy csővezeték Európába Szaúd-Arábia és Törökország a Nabucco gázvezeték tartották, de Szaúd-Arábia, amely feldühítette a kisebb és sokkal hangosabb testvére blokkolt minden szárazföldi bővítése.
 
Már a legnagyobb LNG producer, Katar nem növeli a termelését LNG. A piac egyre glutted nyolc új létesítmények Ausztráliában jön online között 2014 és 2020.
 
A telített észak-amerikai gázpiac, és sokkal versenyképesebb ázsiai piacra hagyja csak Európában.  A felfedezés 2009-ben egy új gázmező mellett Izrael, Libanon, Ciprus és Szíria nyitott új lehetőségeket, hogy megkerülje a szaúdi Barrier, és hogy új forrása jövedelem.Vezetékek a helyükön vannak már Törökországban, hogy megkapja a gázt.  Only Al-Assad útban van .
 
Katar mellett a törökök szeretne eltávolítani Al-Assad és telepítse a szíriai fejezete muzulmán testvériség . Ez a legjobban szervezett politikai mozgalom a kaotikus társadalmi és blokkolja Szaúd-Arábia azon erőfeszítéseit, hogy felszerel egy fanatikus vahabita alapú rendszer.  Miután a Testvériség van hatalmon, az Emir széleskörű kapcsolatai Testvériség csoportok az egész régióban kell tennie, hogy könnyű neki, hogy talál egy barátságos fül és egy nyitott kéz Damaszkuszban.
 
A központ jött létre a török ​​város Adana közelében a szíriai határ közvetlen a lázadók ellen, Al-Assad . Szaúdi külügyminiszter-helyettes Prince Abdulaziz bin Abdullah al-Szaúd kérte, hogy a törökök létre egy közös török, szaúdi, katari műveleti központ. "A törökök tetszett a gondolat, hogy a bázis Adana, hogy azok is felügyeli annak működését" a forrás a Reuters-öbölben.
 
A harc valószínűleg továbbra is több hónapig, de Katar van hosszú távon . A végén nem lesz szerződések tömeges rekonstrukció, és nem lesz a fejlesztés a gázmezők. Mindenesetre, Al-Assad kell menni. Nincs semmi személyes, hanem szigorúan üzleti megőrzése a jövő nyugalmat és jólétét Katar.
Néhány inkább a stratégiai jelentőségét a kulcsfontosságú adagoló eleme a Nabucco gázvezeték , és miért Szíria annyira problematikus, hogy oly sok hatáskör . 2009-től:







Katar javasolt a gázvezeték-öbölben, hogy Törökország a jele az Emirátus fontolgatja további bővítése az export a világ legnagyobb gasfieldmiután befejezi ambiciózus programot több mint kétszerese a termelési kapacitást, a cseppfolyósított földgáz (LNG).
 
"Szeretnénk, hogy egy gázvezeték Katar Törökországba," Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani, az uralkodó Katar, mondta a múlt héten, miután megbeszélést folytatott az Abdullah Gül török ​​elnök és a miniszterelnök Recep Tayyip Erdogan, a nyugati török üdülővárosban Bodrum. "Megbeszéltük ezt a kérdést keretében együttműködés az energia területén. Ebben a tekintetben egy munkacsoportot állítanak fel, hogy dolgozzon ki konkrét eredményeket a lehető legrövidebb idő alatt," mondta, szerint Törökország Anatólia hírügynökség.
 
Más jelentések a török ​​sajtó szerint a két állam is vizsgálja annak lehetőségét, Katar ellátó gáz a Nabucco gázvezeték projekt stratégiai, ami közlekedés közép-ázsiai és közel-keleti gázt Európába, megkerülve Oroszország . A Qatar-to-török ​​gázvezeték is ismerkedj meg Nabucco saját kiindulópontként javasolt Kelet-Törökországban.múlt hónapban úr Erdogan és a miniszterelnök négy európai ország írt alá megállapodást tranzit Nabucco, az utat a végső beruházási döntés mellett évben az EU által támogatott projekt, hogy csökkentsék az európai függőségét az orosz gáztól .
 
"Mert ez a cél, azt hiszem, a gázvezeték Törökország és Katar megoldaná a problémát egyszer és mindenkorra," Mr. Erdogan hozzá, a jelentések szerint több újságban. A jelentések szerint két különböző úton egy ilyen vezeték is lehetséges. Egyik vezetne Katar át Szaúd-Arábia, Kuvait és Irak Törökországba. A többi megy át Szaúd-Arábia, Jordánia, Szíria és Törökország. Nem volt világos, hogy a második lehetőség lenne csatlakoztatva a Pan-Arab csővezeték, melyen egyiptomi gáz Jordan Szíriába. Ez a vezeték, ami annak köszönhető, hogy kiterjesztették Törökországra, azt is javasolták, mint a forrás a gáz a Nabucco.
Termelésen alapul a hatalmas North Field-öböl, Katar létrehozott egy parancsnoki pozícióját a világ vezető exportőre LNG. A megszilárdítása, hogy egy építési program, amelynek célja, hogy növelje az éves LNG termelési kapacitás 77 millió tonnára a jövő év végéig, 31 millió tonnáról tavaly. Azonban 2005-ben, az emirátus helyezett moratórium tervek továbbfejlesztése a North Field ahhoz, hogy végezzen egy tározó tanulmány. Ez a közelmúltban kiterjesztette a tilalmat két évvel 2013.
Pontosabban, a kérdés viszont az a zöld része a tervezett csővezeték: a fentiek, egyszerűen nem történhet meg, amíg Oroszország alligned az Assad.
Szóval itt van ez: Qatar mindent megtesz azért, hogy elősegítse a vérontás, a halál és a pusztítás segítségével nem szíriai lázadók, hanem zsoldosok : hivatásos állampolgárok, akik fizetnek szépen harcolni és megölni tagjai választott rendszer (népszerűtlen, mert lehet), miért? Ahhoz, hogy a elképzelhetetlenül gazdag emirs Katar kaphat még gazdagabbá.Bár nem mintha Oroszország feddhetetlen: mindent meg akar őrizni saját stratégiai befolyásukat Európában, hogy a legnagyobb külső szolgáltató NATGAS, hogy a kontinens a saját csővezetékek . Ha Nabucco jönnek létre, Gazpromia lenne nagyon, nagyon dühös, és jóval kevesebb pénzért!
Ami a szíriai "lázadók", aki még segít nekik? Miért az USA és Izrael természetesen. És a Muzulmán Testvériség "hatalomátvétel" paradigma már tesztelték Egyiptomban, ez csak idő kérdése.







A stockholmi Nemzetközi Békekutató Intézet, amely nyomon követi fegyverkereskedelem Katar küldte a legtöbb fegyver szállítás Szíriában, több mint 70 katonai teherszállító járatok a szomszédos Törökország között április 2012 és ez év márciusában .
Lehet, hogy ez a sor, hogy Putyin el John Kerry is inkább, ha Katar nem "nyújt segítséget a szíriai zsoldosok"?
Mi a rosszabb, és mi már tudjuk, hogy az Egyesült Államok hallgatólagosan -, hogy az örökké éber keresztes ellen az al-Kaida - gyakorlatilag is támogatja a terrorista szervezet:







A kiesés Katar a második helyre abban, hogy fegyvereket következő nagyobb aggodalomra ad okot, a nyugati és az arab államok többek között, hogy az ellátás fegyverek is kezébe az al-Kaida-linked csoport Jabhat al-Nusrah.
Mégis Katar is harapta ki többet, mint amennyit tud rágni, még a kifejezetten katonai izraeli támogatással és implicit az USA-ban.Mivel a katari közelebb kerül, hogy létrejöjjön a saját báb állapot Szíriában, a közelebb Szaúd-Arábia, hogy egyre marginalizálódott:









De ha ezt a megközelítést hajtja inkább a pragmatizmus és opportunizmus, mint az ideológia, Katar lett belegabalyodott a polarizált politikai régió, elindul egy hullám a csípős kritika. "Nem lehet vásárolni a forradalom", mondja egy ellenzéki üzletember.
 
Katar támogatása iszlamista csoportok az arab világban, amely megfogalmazta ellentmond a saját társaikkal az Öböl-államok, táplálja rivalizálás Szaúd-Arábia. Katar uralkodó emír, Hamad bin Khalifa al-Thani, "akar lenni az arab világ iszlamista (Gamal) Abdelnasser," mondta egy arab politikus, utalva Egyiptom tüzes néhai elnök és odaadó pán-arab vezető.
 
Katar beavatkozás alá szerelhető vizsgálat. A regionális rivális állítják azt a pénzügyi tűzerő egyszerűen vásárolni jövő befolyás és, hogy azt végül hasadás Szíria ellenzék. Ennek fényében Szaúd-Arábia, amely eddig már több szándékos támogatója Szíria lázadók fokozta részvételét.
 
Újabb feszültségek az ellenzék választási egy ideiglenes miniszterelnök, aki elnyerte az szíriai Muzulmán Testvériség is hajtott Szaúd-Arábia, hogy szigorítsák a kapcsolata a politikai ellenzék, a feladata, nagyrészt maradt a kezében Katar.
Milyen Szaúd-Arábia akar, hogy ne hagyja el a szíriai nép egyedül, de hogy telepítse a saját bábkormány, így azt teljes szabadságot diktálni LNG feltételek Katar, majd Európába.









Khalid al-Attiyah, Katar állam külügyminiszterét, aki kezeli a szíriai politika elutasította beszélni rivalizálás a szaúdiak és tagadta állításokat, melyek szerint a katari támogatja a lázadókat is szétforgácsolt Szíria ellenzék és a meggyengült születő intézmények.
 
Egy interjúban a Financial Times, azt mondta, minden mozdulatát Katar tette, már együtt a Friends of Szíria csoport az arab és a nyugati nemzetek, nincs egyedül. " A probléma az, hogy a katari nincs egy rejtett, így az emberek kezdenek rögzítő egyet , "mondja.
Sajnos, amikor az USA-ban (és természetesen Izrael), ez egy nagyon rejtett: az egyik, amely magában foglalja hazudott az embereknek, hogy mi a jövőben beavatkozás van szó, és a gyártás a narratíva a vegyi fegyverek és a véres rendszer pokol hajlított massacring minden férfi, nő és gyermek a "bátor ellenállást." Mi mindannyian nem is beszélve, hogy minden ilyen "lázadók" csupán fizetett zsoldosok a katari emír, amelynek egyetlen érdeke, hogy gyűlnek még rengeteg, még ha ez azt jelenti, a halálát több ezer szíriaiak a folyamatban.
A nagyobb olvassa el az események a szíriai kiderül még bonyolultabb web: az egyik, hogy Katar néz ki Szíria ellen, mind a Szíriával, mint a gyalog egy nagy természeti erőforrások sakk, valamint Izrael és az Egyesült Államok egyaránt oldalán A petrodollars, míg Oroszország és kisebb mértékben Kína, alkotják a kiegyensúlyozó tengely, és megtagadja, hogy lehetővé tegye a nagy megdöntésére a helyi kormányzat, ami kinyit még geopolitikai tőkeáttétel az Öböl-országok.
A mai napig, azt gondolta volna, hogy ha minden kötél szakad, Oroszország megenyhül. Azonban, az érkezés egy csomó tengeralattjárók Cipruson, a játék csak most nagyon komoly.Miután az összes alapvető érdekeit Gazprom - talán a legfontosabb "társaság" a világon - hirtelen a tét.
Végül, már az is kérdéses, hogy mi Obama elnök és Erdogan, török ​​miniszterelnök valóban beszélt a színfalak mögött.




Háború Szíria ellen, mint elterelő hadművelet?



Tökéletes időzítés! Éppen, amikor az Obama kormányt egyik támadás a másik után éri, hirtelen minden fővonalas médium ejti amegfigyelési és egyéb botrányokról szóló híreket és Szíriára koncentrál. Tévedés ne essék, egy újabb háború a közel-keleten az egész világot megváltoztató esemény lenne, az időzítés azonban igen elgondolkoztató.
Csütörtökön minden újság főoldalon számolt be Barack Obama kijelentéséről, miszerint a szír kormány vegyi fegyvert vetett be a lázadók ellen és az USA készen áll, hogy segítsen a Szíriában tevékenykedő al-Kaida halálbrigádoknak.
A segítségnyújtás része lesz természetesen a „katonai támogatás” és egy részleges repüléstilalmi zóna felállítása is. Semmi kétség, ezek a lépések egyenlők egy hadüzenettel és a konfliktusnak kizárólag Assad elmozdítása után lehet vége. Assad azonban nem fog csendben távozni. Egy egészen zajos távozáshoz pedig nem kell egyéb, mint néhány Tel-Avivot célba vevő rakéta, és az egész közel-kelet lángba borul.
Mi történne, ha emellett még Oroszország vagy Kína is belekerül a konfliktusba? Obama a tűzzel játszik. Kormánykörökben pedig nincsenek véletlenek. A szíriai helyzettel kapcsolatos bejelentés időzítése sem az. Amennyiben Obama a vegyi fegyverek ürügyén akar háborút indítani, azt hetekkel ezelőtt is megtehette volna, vagy akár hónapokig is várhatna vele. Ehelyett a csütörtöki napot választotta bejelentésére. Vajon hányan látnak át a taktikán?
Fontos tisztázni, hogy miben fogja segíteni az Egyesült Államok a szíriai lázadókat. Elsősorban fegyverekkel és kiképzéssel. Feltételezhetően amerikai „tanácsadókat” is küldenek a helyszínre, hogy segítsenek az ellenállás megszervezésében. A Debkainformációi szerint egy komoly tengerészgyalogos egységet már útnak indítottak a jordán-szír határhoz.
Wall Street Journal szerint az amerikai légierő is részt vehet a repüléstilalmi zónafelállításában:
A szír lázadók felfegyverzését célzó felhívás része egy részleges repüléstilalmi zóna felállítása is, amit jordán területről ellenőriznének a szíriai menekültek és a képzésben résztvevő lázadók védelme érdekében, nyilatkozták amerikai illetékesek.
A Fehérház felkérésére a szíriai opciók kidolgozásán tevékenykedő katonai tervezők elmondták, hogy a lázadók kiképzéséhez és felfegyverzéséhez szükséges terület védelmében muszáj távol tartani a szír repülőket a jordán határtól.
Ehhez egy legalább 25 kilométeres, a szír területekre mélyen benyúló repüléstilalmi zóna felállítására van szükség, amelyet jordániai bázisokról felügyelnének, mondják az amerikai illetékesek.
Akárhonnan is nézzük, az Egyesült Államok mostantól háborúban áll Szíriával. Csupán a háború kiterjedtségének mértéke kérdéses.
A Republikánus párt képviselői is siettek dicséreteikkel az elnök lépéseit illetően:
John McCain szenátor, aki a múlt hónapban találkozott a lázadókkal, és eddig kíméletlenül kritizálta az elnök szír politikáját, a következő közös nyilatkozatot tette Lindsey Graham szenátorral: „Üdvözöljük az elnök felfedezését az Assad rezsim vegyi fegyver bevetését illetően. Abban is egyetértünk az elnökkel, hogy ez a tény befolyásolja az USA Szíriát illető politikáját. Az elnök által húzott vörös vonalat átlépték. Az Egyesült Államok szavahihetősége a tét. Most nem apró lépésekre, hanem döntő intézkedésekre van szükség.”
Csakhogy a lázadók többsége az al-Kaidának fogadott hűséget. Talán még emlékszünk, hogy a „terrorizmus elleni” harc célja eredetileg éppen az al-Kaida felszámolása volt, ezzel szemben az USA most ennek a terrorszervezetnek az oldalán készül harcba szállni.
Az a tény, hogy a szír lázadók több csoportja is az al-Kaida szervezetnek esküdött fel, arra enged következtetni, hogy a csoport befolyása kicsit sem csökkent és komoly szerepet vállalhat a nyugat támogatását élvező és Assad szír elnök elmozdítását célzó harcban.
Abou Mohaman al-Joulani, a szír Jabhat al Nusra vezetője hűséget fogadott Ayman al-Zawari sejknek, az al-Kaida jelenlegi vezetőjének, a szervezet iraki társszervezete pedig szintén bejelentette, hogy kész együttműködni a szír al Nusra csoporttal.
Már a kezdetektől műszaki, katonai és pénzügyi támogatást nyújtottak nekik, különösen a külföldi dzsihádista hálózatok felállításában, akiket Szíriába hoztak,” mondta a libanoni Omar Bakri, aki szerint az al-Kaida már régóta segíti az al Nusra csoportot. (forrás)
Ezek nem szabadságharcosok. Egy tényleges hatalomátvétel esetén az ország a jelenleginél sokkal rosszabb helyzetre számíthat. Ezek az úgynevezett „lázadók”keresztény falvak teljes lakosságát irtották ki az elmúlt hónapokban, a nőket és gyerekeket sem kímélve, néhány napja pedig egy 14 éves fiút mészároltak le, mert állítólag megsértette Mohamedet.
A lázadók megvárták, amíg kellő tömeg gyűlik össze, a fiú szüleit beleértve, majd bejelentették, hogy Oatta az istenkáromlás vétségét követte el és mindenki osztozni fog a sorsában, aki megsérti Mohamed prófétát. Ezt követően szájon és nyakon lőtték a fiút.
Ezekkel az emberekkel fog az Egyesült Államok vállvetve harcolni?
Amennyiben ez nem elég, a Los Angeles Times értesülései szerint a kormány azt fontolgatja, hogy az Egyesült Államokba szállíttatja a „menekülteket”:
Miután a polgárháború két éve folyik, az Obama kormány azt fontolgatja, hogy amerikai városokba telepíti a Szíriából elmenekült embereket.
A Washington által kidolgozás alatt álló áttelepítési terv lényege, hogy csökkentse a közel-keleti országokra nehezedő terhet, akik 1,6 millió menekültről gondoskodnak, a nehéz sorban élő szír családok mellett.
Barack Obamának köszönhetően az Egyesült Államok aktív részese a konfliktusnak és Assad elmozdításáig nem fognak meghátrálni.
A helyzet kiterjedt háborúvá fajulhat, ami akár egy harmadik világháborút hozhat a világra, de ez persze nem számít. Úgy látszik, az elnök hírneve minden áldozatot megér.
(Időkjelei) Netán többről van szó? Ahogy Henry Kissinger még 2009-ben megfogalmazta:A világban folyó konfliktusok és a Barack Obamát övező nemzetközi tisztelet megteremtették a tökéletes körülményeket az Új Világrend felállításához.”



A Google tudja, mit csinálsz holnap



Forrás: stuff.co.nz
A Google megtette a következő lépést azon az úton, amelyen az internetes keresőmotor fokozatosan egy Star Trek számítógéppé alakul át.
A cég a múlt héten jelentette be, hogy egy bevezetésre kerülő új funkció segítségével a Google.com keresőoldal segítségével a felhasználók saját magukra vonatkozó információkra is rákereshetnek.
Mostanáig, ha valaki azt írta mondjuk a keresőbe, hogy „mit csinálok holnap”, a Google olyan oldalakat adott ki a találatokban, amelyek ilyen vagy hasonló szavakat tartalmaznak.
Az új funkció segítségével, természetesen kizárólag bejelentkezett és a Google naptárt használó felhasználók esetében, a keresés a felhasználóra vonatkozó információkat fog kiadni.
A szóhasználatnak nem kell pontosnak lennie. Ugyanazokat a találatokat kapjuk, ha azt kérdezzük, hogy „mik a terveim péntekre”. Amikor pedig azt kérdezzük, hogy „mi van a naptáramban ezen a héten” hosszabb listát kapunk. Az új funkciók egyelőre öt kategóriára terjednek ki: repülőgép járatinformációk, foglalások, vásárlások, teendők és fényképek.
Persze mindez csak akkor működik, ha a Google hozzáfér a kért információkhoz.
Tehát, azok számára, akik a Google Plus-on tárolják képeiket, a „thaiföldi fotóim” keresésre a releváns képek listáját kapjuk.
Aki azonban a Facebookon tárolja fotóit, nem jár majd sikerrel. Viszont akik összekapcsolták Amazon vagy iTunes fiókjukat a Gmail címükkel, rákereshetnek legutóbbi vásárlásaikra a „vásárlásaim” keresőszóval. Akik a Yahoo-t használják levelezésre nem élhetnek a funkcióval.
Az aktív Google felhasználók bizonyára tudják, hogy ezek nem teljesen új keletű dolgok, hiszen a Google Most részeként eddig is működtek, ami tavaly július óta elérhető az Androidos telefont használók és április óta az iPhone tulajdonosok számára. Az új webes keresőfunkciók pedig hasonlóak ahhoz, amiket a Google egy ideje tesztel már az asztali Gmail keresés részeként.
Az érdeklődők akár azonnal ki is próbálhatják, ha jelentkeznek a kísérleti üzemre.
Szerencsére még messze vagyunk attól, hogy társalogni lehessen a Google-lal és olyan kérdésekre kapjunk választ, mint például „Mit csináljak holnap?” Az új funkció egyelőre nem is fogja alkalmazni a cég által már májusban bemutatott „társalgó keresés” technológiát.
Bár az Apple Siri és a Google asztali keresés egykor nagyon is különböző eszköznek tűntek, az utóbbi egyre inkább hasonlít az elsőre. Akkor kezd majd keménnyé válni a helyzet, amikor ezek a szoftver botok elkezdenek vicceket mesélni.
A fejlesztés elég értelmesnek tűnik kényelmi szempontból és adatvédelmi aggályokra sem lehet hivatkozni, hiszen a kereső csak olyan információkban kutakodik, amiket a felhasználók maguk adtak meg.
Ettől függetlenül sok felhasználót ér majd meglepetés, amikor rájön, milyen sokat tud a Google róluk és, hogy milyen ügyesen alkalmazza a megszerzett információkat.
Nem véletlen, hogy a Google minden találati oldalon feltünteti a következő mondatot: „A keresési találatokat kizárólag ön láthatja.”
Az is megnyugtató, hogy bár a Google tudhatja mit fogunk csinálni holnap, nem tudja mit tettünk tavaly nyáron. Illetve amennyiben igen, ezt jól titkolja.

A megfigyelés egyik legkézenfekvőbb eszköze: az Internet-TV



Forrás: Daily Mail
  • Az Internetre kapcsolt eszközök információt szivárogtatnak a felhasználóról
  • A CIA igazgatója szerint ezek az új eszközök forradalmasítják a megfigyelési iparágat
  • A kémek egyszerre több ezer személyt is megfigyelhetnek
  • Az emberek poloskákkal látják el saját otthonukat
Amikor valaki letölt egy filmet valamelyik online televíziós filmportálról Internetkapcsolattal rendelkező tévéjére, vagy web rádiót hallgat, könnyen lehet, hogy magára vonja néhány kéretlen vizsgálódó figyelmét.
A kémeknek többé nem kell poloskát ültetni egy célszemély otthonába, mert az Internethez kapcsolt és szoftverek által irányított eszközök terjedésével maguk a megfigyelendő személyek teszik ezt meg helyettük, mondja David Petraeus, a CIA igazgatója.
A CIA azt állítja, hogy az Internet segítségével az ügynökség képes lesz leolvasni az eszközök által elért vagy letöltött információkat, beleértve a rádión hallgatott adásokat is.
A távirányítóktól a rádiós ébresztőórákig ma már szinte mindent irányíthatunk szoftverek segítségével és az ARM chipgyártó cég egy olyan új, kis energiaigényű chipet mutatott be, amit hamarosan minden eszközbe, a hűtőszekrényektől a sütőkön át a csengőkig beépítenek majd.
Petraeus szerint az ennek eredményeként létrejövő, egymással összeköttetésben álló eszközhálózatot a szakavatottak képesek lesznek mintegy könyvként olvasni, sőt távirányítással működtetni, olvashatjuk a Wired magazin egyik blogjában.
Petraeus szerint az internetes kütyük „forradalmasítani” fogják a kémkedés művészetét, lehetővé téve a kémeknek, hogy automatikusan, poloskák telepítése, illetéktelen behatolás vagy beépülés nélkül megfigyeljék a kiszemelt személyeket.
Az „átformálás” elég elcsépelt kifejezés, de szerintem hűen kifejezi, hogy mi történik a technológiában ezen a területen,” mondta Patraeus.
Különösen a titkosszolgálatok számára hasznosak ezek a fejlesztések. A számukra érdekes tételeket könnyebb lesz ezekkel a rádiófrekvenciás azonosítókkal, szenzoros hálózatokkal, apró beépített szerverekkel és energiagyűjtőkkel lokalizálni, azonosítani, megfigyelni és távirányítással vezérelni, miközben mind a következő generációs Internethez kapcsolódnak, az olcsó és hihetetlen kapacitású informatika segítségével.”
Petraeus egy befektetési cég találkozóján azokról az új technológiákról beszélt, amelyek célja a korábban „butának” számító háztartási eszközöket – lásd: hűtőszekrények, sütők vagy világítórendszerek – az Internettel összekötni.
Ezen a héten a világ egyik legnagyobb chipgyártója, az ARM, egy olyan chipet mutatott be, amit kifejezetten a háztartási eszközök internetes összeköttetésére fejlesztettek ki.
Az ARM chipek kisebbek, kisebb az energiaigényük és lényegesen olcsóbbak, mint a korábbi processzorok és tulajdonképpen bármilyen elektromos eszközt képesek összekötni az Internettel.
A koncepciót mostanában a „dolgok internete” néven emlegetik.
Egyesek szerint az összekapcsolt eszközök hamarosan folyamatosan jelölni fogják helyzetüket és azt, hogy éppen mit csinálnak az Interneten, ahogyan most a Google Maps mutatja a táj aktuális állapotát.
A jogvédő szervezetek, mint az Electronic Frontier Foundation, arra figyelmeztetnek, hogy a földrajzi helyzetjelző adatokkal (geolocation) igen könnyű visszaélni, és ahogy egyre több eszköz kapcsolódik az Internethez egy dolog biztos: a megfigyelési lehetőségek száma hatványozottan emelkedik majd.



Szigorúan demokratikusan a pokolba







Az alábbi írásban C.S. Lewis egy tapasztalt főördög elképzelt ünnepi köszöntőjét írja le a Kísértők Főiskolájának évzáró vacsoráján. A helyszín a pokol. Csűrcsavar, a vacsora díszvendége, jó tanáccsal látja el a földi küldetésük előtt álló kísértőket. Ebből a beszédből következzen itt egy részlet:
Nyilván világos önök előtt, hogyan sikerült nekünk az emberi faj ilyen sok képviselőjét csupasz sorszámmá degradálni. Ez nem a véletlen műve volt. Ez a mi válaszunk volt – valóban nagyszerű válasz – az egyik legnagyobb kihívásra, amit valaha is elénk állítottak. Ellentámadásunk két síkon indult. Az egyiken sikerült ügynökeinknek egy olyan elemet áttöréshez segíteni, ami a forradalommal kezdettől fogva rejtetten együtt sodródott. E forradalom szívében, magjában ugyanis mély gyűlölet rejtőzött minden egyéni szabadsággal szemben. A számunkra felbecsülhetetlen értékű Rousseau fedezte fel először. Az ő „Tökéletes demokráciájában”, emlékeznek rá, csak egyetlen államvallás megengedett; egy olyan vallás, amelyben a rabszolgaságot újra bevezetve, minden egyénnek bebeszélik, hogy ő (anélkül, hogy ezt konkrétan tudná) elejétől fogva mindig azt akarta, amit a kormány neki megparancsolt. Innen indulva, Hegel segítségével (egy másik nélkülözhetetlen propaganda szakértő a mi oldalunkon) könnyedén kieszeltük a náci és a kommunista államformát. Még Angliában is igen sikeresek voltunk. Hallottam a minap, hogy abban az országban az emberek engedély nélkül nem vághatják ki a saját fájukat a saját baltájukkal, hogy saját fűrészükkel deszkákra szabják és abból szerszámos kunyhót építsenek a saját kertjükben.
Ez volt támadásunk az egyik oldalon, de önök, mint kezdők, ilyen bonyolult munkával nem fognak találkozni. Az önök munkája az lesz, hogy az egyes embereket megkísértsék. A támadás őellenük vagy őáltaluk egy másik síkon fog lezajlani.
Demokráciának hívják azt a szót, amivel őket az orruknál fogva tudják majd vezetni. Nyelvtudományi szakértőink kemény munkájának köszönhetően, amit az emberi nyelv tönkretétele terén elértek, szükségtelen figyelmeztetnem önöket, hogy nem engedhetik meg kezeltjeiknek, hogy ezt a szót egyértelműen definiálják a fejükben, hiszen nem is vennék a fáradtságot erre.
Ezt a szót nekünk csupán, mint varázsigét kell majd használnunk, egyedül a vonzereje miatt, ha úgy akarják. Természetesen ez szoros összefüggésben áll azzal a politikai ideállal, hogy minden embert egyforma bánásmódban kell részesíteni. Csak egy kis trükk kell hozzá, hogy azt is elhitessük velük, ezzel az is együtt jár, hogy minden ember egyforma, különösen az az ember, akin éppen önök dolgoznak.
Mert ha idáig eljutottak vele, akkor az a szó, hogy demokrácia, már csak arra szolgál önöknek, hogy a gondolataiban megjelenő egyik legmegalázóbb (és legutálatosabb) emberi érzést igazolja. Akkor ez a program úgy működik majd, ahogyan azt mi akarjuk, anélkül, hogy emberünk szégyellné magát közben, sőt, kifejezetten elégedett lesz magával, ami ha nem lenne ezzel a mágikus szóval fedezve, különben csak a gúny tárgyává tenné őt. Természetesen arról az érzésről beszélek, ami az embereket odáig viszi, hogy azt mondják: „Én pontosan olyan jó vagyok, mint te”. Ebből származik első és legfőbb előnyünk, amivel az embert rávezetjük, hogy életét egy szilárd, jól hangzó hazugságra építse fel.
Én ezalatt nemcsak azt értem, hogy ez az állítása hamis; hogy embertársaihoz jóságban, becsületességben és józan, egészséges értelemben pont annyira nem hasonlít, mint magasságban vagy vállszélességben, hanem sokkal inkább azt, hogy ezt ő maga sem hiszi el. Senki, azok közül, akik azt mondják: „én éppen olyan jó vagyok, mint te”, nem hiszi ezt valójában. Ha ezt hinné, nem mondaná. Soha nem mond ilyet egy bernáthegyi az ölebnek, pontosan olyan kevéssé, mint egy tanult ember az ostobának, egy dolgos ember a naplopónak vagy egy szép nő a csúnyának.
Az egyformaság tényét – a politikán kívül – kizárólag olyan emberek igénylik, akik valamilyen téren kisebbrendűnek érzik magukat. Ez saját gyengeségüknek gyötrő, fájó, kínzó tudatát bizonyítja, amit a beteg magának nem mer bevallani. És ami éppen emiatt válik számára problémává. Igen, ezért bosszantja mások értékesebb voltának minden formája; lebecsmérli, eltorzítja, és el akarja pusztítani őket. Ez odáig vezet, hogy már a puszta különbözőséget is fölényeskedésnek tekinti. Azt akarja, hogy senki ne különbözzék tőle, se a beszédében, se az öltözködésében, viselkedésében, kedvteléseiben és ízlésében. „Itt van valaki, aki érthetőbben és szebben beszél, mint én – milyen ellenszenvesen, visszataszítóan beképzeltnek és affektáltnak hangzik ez. Másvalaki azt állítja, hogy nem szereti a hot dogot – nyilván túl előkelőnek tartja magát. Amaz nem üvölteti a diszkózenét, nyilván egy megjátszós értelmiségi. Ha ők is normális emberek lennének, akkor pont olyanok lennének, mint én. Semmilyen okuk nincs rá, hogy mások legyenek, mint én. Ez antidemokratikus.”
Mindazonáltal tudni kell, hogy ez a számunkra olyan jó szolgálatot tevő jelenség nem mai keletű. Az emberiség az irigység szó alatt már évezredek óta ismeri. Csak eddig mindig az egyik legundorítóbb, legförtelmesebb és igazából komikus bűnnek tekintette. Azok az emberek, akik tudatában voltak ennek a tulajdonságuknak, szégyenkeztek miatta, akik pedig úgy érezték, hogy mentesek tőle, elítélték azokat, akik ilyenek voltak. A lenyűgözően új ebben a mai helyzetben az, hogy mi ezt a bűnt a demokrácia szó varázserejével jogossá, sőt úgyszólván szalonképessé változtathatjuk. Ennek a varázsigének a hatása alatt mindenki, aki valamilyen formában alacsonyabb rendűnek érzi magát a többieknél, teljes szível és sikeresen ügyködhet, hogy az összes többi embert a maga alacsonyabb szintjére rántsa. De ez még mind nem elég. Ugyanennek a hatására azok, akik még közel állnak az igazi emberléthez, attól való félelmükben, hogy antidemokratikusnak bélyegzik őket, önszántukból távolodnak el saját emberségüktől. Biztos forrásból hallottam, hogy akikben felébred az érdeklődés a klasszikus muzsika vagy a klasszikus irodalom iránt, ezt az érzésüket inkább elnyomják, nehogy hátráltassa őket abban, hogy „olyanok lehessenek, mint a többiek”.
Emberek, akik szívesen lennének becsületesek, tiszták, mértékletesek – és akiknek a kegyelem, hogy ilyenek lehessenek, megadatott – inkább lemondanak ezekről az erényekről, hiszen ezzel megkülönböztethetőek lennének a tömegektől. Ezzel a most divatos életforma ellen vétenének, kiemelkednének a tömegből, és ezzel a beolvadásukat veszélyeztetnék. Ezzel (ó, mily borzalmas gondolat) személyiségek – individuumok – lehetnének.
Elsősorban arra a folyamatra szeretném felhívni a figyelmüket, ami mindenfajta középszerűségből kiemelkedő emberi teljesítmény lebecsmérléséhez, majd eltörléséhez vezet, legyen ez erkölcsi, kulturális, szociális vagy intellektuális jellegű.
Vajon nem tölt el bennünket elégtétellel, ha látjuk, miként teszi meg nekünk ezt a szolgálatot a demokrácia, amit ezelőtt csak a régi diktatúrák erőszakos módszerei értek el? Biztosan emlékeznek arra a történetre, amikor a görögök egyik diktátora (akkor még tirannusoknak hívták őket) küldöncöt eresztett egy másik diktátorhoz, azzal a megbízatással, hogy az uralkodás alapvető módszereire tanácsot kapjon tőle. Ez a diktátor kivezette a küldöncöt egy gabonaföldre, ahol végigsétálva sétapálcájával minden szárnak, ami akár csak egy centiméterre kilógott a többi szár közül, leütötte a végét. A példa világos volt: alattvalóid között ne engedjél meg semmi kiemelkedőt. Ne engedjél senkit bölcsebbnek, jobbnak, ismertebbnek vagy szebbnek lenni, mint a tömeget. Mindegyiket vágd egyformára; csupa rabszolga, csupa szám, csupa nulla. Mind egyforma. Így tudták a tirannusok bizonyos értelemben a demokráciát megvalósítani. De most a „demokrácia” szó önmagában el tudja végezni ezt a munkát. Amihez annak idején egy zsarnokra volt szükség, ahhoz most elég maga a szó zsarnoksága. Most már senkinek sem kell egy sétabottal a mezőkre mennie, hogy a kiálló fejeket leüsse. A kisebb szárak maguk levágják a nagyobbak fejét. És a nagyok elkezdik a saját szárukat megrágcsálni, hogy „olyanok lehessenek, mint a többi szár”.
Ebben a számunkra oly sokat ígérő világban az „én pontosan olyan jó vagyok, mint te” szelleme már több mint általános szociális befolyás. Már a nevelés- és oktatásrendszernek is egyik eleme lett. Az új nevelés alapelve abban áll, hogy a tökfilkóknak és a semmittevőknek nem kell az intelligensebb és szorgalmasabb tanulóknál magukat rosszabbnak, gyengébbnek érezniük. Ez ugye antidemokratikus lenne. Ezeket a különbségeket el kell tüntetni a diákok között, ami különböző módokon történhet. Az egyetemeken a vizsgákat úgy kell kigondolni, hogy majdnem minden diák jó jegyet kaphasson. A felvételi vizsgákat úgy kell megtervezni, hogy mindenki, vagy csaknem mindenki egyetemi hallgató lehessen, függetlenül attól, hogy megvan-e benne a képesség erre vagy egyáltalán igényli-e. Az iskolákban azokat a gyerekeket, akik túl buták vagy túl lusták ahhoz, hogy nyelveket, matematikát vagy fizikát tanuljanak, olyan dolgokkal kell elfoglalni, amiket normálisan a szabadidejükben csinálnának. Hagyni kell őket például homoksüteményeket formázni, és ezt művészetnek nevezni. Soha semminek nem szabad arra utalnia, hogy ők rosszabbak, mint azok a gyerekek, akik tényleg dolgoznak. Teljesen mindegy, hogy milyen ostobasággal foglaljuk le őket, a lényeg az, hogy „értékegyenlőség” uralkodjon. Ennél drasztikusabb módszert még kitalálnunk sem lehetett volna. Azokat a gyerekeket, akiket már magasabb osztályokba lehetne küldeni, mesterségesen vissza kell fogni, mert különben a többiek visszamaradottaknak érezhetnék magukat, és traumát – Belzebubra mondom, micsoda csodálatos szó! – szenvednének. Így marad egy okos, tehetséges diák egész tanulmányi ideje alatt demokratikusan a saját korcsoportjához láncolva, és egy ifjú, aki képes lenne arra, hogy megbirkózzon Aischylosszal vagy Dantéval, csak lesi a vele egykorúak próbálkozását a „Peti olvas” mondat kibetűzésére. Egy szóval kifejezve, teljes joggal számíthatunk a nevelés szó szerinti összeomlására, ha az „én is pontosan olyan jó vagyok, mint te” véglegesen győzelmet arat. Minden tanulásra való ösztönzés, minden büntetés, amit a házi feladatok nem teljesítésére adtak valamikor, el fog tűnni. Azokat a keveseket, akik talán mégis tanulni szerettek volna, meg kell ebben akadályozni; hogyan merészelnek kitűnni társaik közül? Különben is a tanítók – vagy mondjuk inkább, ápolók – annyira el lesznek foglalva, hogy a tökfilkókat nyugtatgassák, és a vállukat veregessék, hogy úgysem lesz már elég idejük a valódi tanításra.
Természetesen ehhez fontos, hogy minden iskola állami iskola legyen. Ezek gondoskodnak majd arró, hogy a középosztályt, amely síkra száll gyerekei magasabb szintű neveltetéséért, likvidálni lehessen. Ennek az osztálynak a megsemmisítése, összekapcsolva a nevelés megszüntetésével, szerencsés módon egyik kivédhetetlen következménye annak a viselkedési normának, amelyik állandóan azt mondja: „én pontosan olyan jó vagyok, mint te”. Ez volt az a társadalmi réteg, amelyik az emberiségnek a legtöbb tudóst, orvost, filozófust, teológust, költőt, művészt, zeneszerzőt, építészt, jogászt és közgazdászt ajándékozta. Ha valahol létezik egy köteg hosszabb szár, amelyiknek a fejét le kell ütni, akkor az az övék. Ahogy egy angol politikus nemrégen megjegyezte: „A demokráciának nincs szüksége nagy férfiakra”.
Mindig tisztában kell lennünk azzal, hogy a „demokrácia” a szó ördögi értelmében (vagyis én pontosan olyan jó vagyok, mint te) a legrafináltabb eszköz, amivel rendelkezünk. Mert a „demokrácia” vagy a „demokratikus szellemiség” (az általunk használt értelemben) olyan nemzetek létéhez vezet, ahol nincsenek nagy, értékes emberek; csak képzetlen, erkölcsileg gyenge néptömegek, akiknek nem kellett fegyelemhez szoknia fiatal korában, és elbizakodott, mert állandóan hízelegtek neki az ostobaságáért, elpuhult, mert egész életén át kényeztették. A pokol éppen ilyennek kíván minden népet.
A szabad államok eltűnése, és a rabszolgaállamok terjedése számunkra azonban csupán eszköz (eltekintve attól, hogy ez a folyamat milyen szórakoztató), de a valódi cél az egyén tönkre tétele. Mert csak embereket lehet megmenteni vagy kárhozatra juttatni, csak az egyes emberek válhatnak az ellenség fiaivá vagy a mi eledelünkké. Számunkra minden forradalomban, minden háborúban, minden éhínségben az egyes ember gyötrelme a legfontosabb; az árulás, a gyűlölet, a düh, az őrület és a kétségbeesés, mindaz a rossz, amit előidéznek. De a jelentősége, mint cél, mint szellemi irányzat, sokkal nagyobb, mert ezzel törvényszerűen minden szerénység, emberiesség és megelégedettség, minden öröm, a hála vagy csodálat minden érzése megszűnik, megsemmisül, és ezzel az emberi nem minden úttól, lehetőségtől elfordul, ami végül mégis a mennyországba vezet






Már 50 állam összesen 700 ezer állampolgára akar kiválni az USA-ból



Forrás: Daily Caller
Kevesebb, mint egy héttel azután, hogy New Orleans egyik lakója petíciót indított Louisana kiválására az Egyesült Államokból, hét állam gyűjtött elég aláírást ahhoz, hogy a Fehérház köteles legyen foglalkozni a kérdéssel. (https://petitions.whitehouse.gov/petitions)
Szerda reggel keleti idő szerint 6 óráig összesen 675 ezer digitális aláírás gyűlt össze az 50 különböző állam összesen 67 darab külön benyújtott kiválási petíciójával. Vermont, ahol az Egyesült Államokból való kiválás a politikai élet szerves része, utolsóként állt be a sorba.
AlabamaFloridaGeorgiaLouisianaNorth CarolinaTennessee és Texas esetében már összegyűjt az a 25 ezer aláírás, ami ahhoz szükséges, hogy a Fehérház köteles legyen foglalkozni a kérdéssel.
Az aláírásgyűjtésben Texas vezet, ahol ez idáig több mint 98 ezer aláírás gyűlt össze, bár Rick Perry, Texas kormányzója úgy nyilatkozott, hogy nem támogatja a kezdeményezést.
Perry kormányzó hisz az egység nagyságában és ennek megváltoztatására semmit sem kellene tenni. Ugyanakkor osztja honfitársainak a szövetségi kormánnyal szemben érzett frusztrációját,” áll a kormányzói hivatal által kiadott nyilatkozatban.
Ellencsapásként, hétfőn egy olyan petíció is indult, ami kéri, hogy a kiválást kezdeményező petíciók aláíróit fosszák meg amerikai állampolgárságuktól.
Hasonló megfontolásból a texasi Austin városa petíciót indított arra, hogy Texas államnak az USA-ból történő esetleges kiválása esetén kiváljon Texasból.
Egy Houstoni csoport által kedden indított petícióban pedig az áll, hogy a kiválást fontolgató texasiak „értelmileg visszamaradottak és nem akarjuk, hogy ők képviseljenek bennünket. Több oktatást akarunk ennek a betegségnek az eltörlésére.”
A felülvizságlathoz szükséges 25 ezer aláírás a következő államokban nem gyűlt még össze:
Tizennégy állam egynél több petíciót is indított a kérdésben. Missouri és South Carolina esetében a külön petíciók összeadva már elérik a kívánt küszöböt.
A Daily Caller megkérdezte Joshua Earnest fehérházi szóvivőt, hogy vajon a Fehérház csupán a Romney tábor frusztrációjaként tekint-e a kezdeményezésekre, de mindezidáig nem érkezett válasz.



Kiszivárgott katonai dokumentum a készülő átnevelő táborokról



Forrás: Infowars.com
Az amerikai Védelmi Minisztérium számára készített, a napokban kiszivárgott katonai dokumentum döbbenetes terveket tartalmaz arról, hogyan készülnek a „politikai aktivisták” megbékéltetésére „PSYOP [pszichológiai hadviselés] tisztek” segítségével az USA területén felállítandó átnevelő táborokban, azzal a céllal, hogy megtanítsák az aktivistáknak „az amerikai politikai irányelvek értékelését.”
Az FM 3-39.40 Internment and Resettlement Operations (Internálás és áttelepítés hadművelet) címmel ellátott dokumentumot csupán a Védelmi Minisztérium erre kijelölt munkatársai kapták meg eredetileg még 2010 februárjában, azonban most az Interneten is kiszivárgott.
A kézikönyv leírja az internálótáborokban fogva tartottak regisztrálására vonatkozó irányelveket, globálisan és az Egyesült Államok területén belül egyaránt. A DHS és FEMA és hasonló amerikai szervezeteken kívül, a program partnereiként olyan nemzetközi szervezetek is szerepelnek, mint az ENSZ és a Vöröskereszt.
A dokumentum egyértelművé teszi, hogy az irányelvek az „USA területére” is vonatkoznak és szerves részét képezi még a „Védelmi Minisztérium által a civil hatóságoknak és a kijelölt rendvédelmi szerveknek nyújtott támogatás honi vészhelyzetek esetén,” beleértve „ember által okozott katasztrófákat, baleseteket, terrorista támadásokat és incidenseket az USA és az USA-hoz tartozó területeken.”
A kézikönyv leírja, hogy „a hadműveleteket polgári támogató akciók keretében is végre lehet hajtani,” hozzátéve, hogy „az USA területén történő végrehajtáshoz” a Posse Comitatus törvény (ami megtiltja a kormánynak, hogy a katonaságot a civil lakosság ellen vesse be) alóli felmentés szükséges, aminek beszerzéséhez az „elnöknek le kell mondani végrehajtói hatalmáról.” A dokumentum kitér arra is, hogy a fogvatartottakat társadalombiztosítási azonosítójuk alapján azonosítanák.
Az ellenséges harcosokon és egyéb kategóriába tartozó fogvatartottakon kívül a kézikönyv a „civil internáltak” rendeltetését is meghatározza, amikor leírja, hogy az állampolgárokat „biztonsági okból, védelemként illetve abban az esetben lehet fogva tartani, ha a személy vétséget követett el a fogva tartást elrendelő hatalom ellen.”
A kézikönyv elmagyarázza, hogyan kell elvégezni a fogvatartottak „átnevelését” a regisztrációt követően, különös hangsúlyt fektetve az USA irányelveinek elfogadtatására a politikai szakadárokkal.
Az átnevelés a „pszichológiai hadműveleti tiszt” feladata, aki megtervezi „a fogvatartottak megbékéltetéséhez és akklimatizálásához szükséges PSYOP termékeket, hogy azok elfogadják az intézmény fennhatóságát és szabályait,” írja a dokumentum.
A kézikönyv a következő feladatokat határozza meg a „PSYOP csapat” számára:
  • átnevelési program kialakítása és kivitelezése az ellenséges hozzáállás csökkentése vagy megszüntetése érdekében,
  • politikai aktivisták azonosítása,
  • hangosbeszélők biztosítása (adminisztratív közlemények és utasítások közlésére, amikor szükséges),
  • segítségnyújtás a katonai rendőrségnek a fogvatartottak és civilek kontrolálására vészhelyzet esetén,
  • a PSYOP program megtervezése és kivitelezése az amerikai politika és tevékenységek iránti megértés és hálaérzés kialakulása érdekében.
Ne felejtsük el, a dokumentum nem börtöntáborokban fogvatartott iraki felkelőkről beszél. A kézikönyv egyértelművé teszi, hogy az irányelvek az Egyesült Államok területére is vonatkoznak, a DHS és FEMA felügyelete alatt. A dokumentum azt is hozzáteszi, hogy „az áttelepítési műveletek alatt szükségessé válhat nagy mennyiségű civil lakosság ideiglenes (kevesebb, mint 6 hónapos időszakra) vagy hosszabb idejű (6 hónapnál hosszabb időre történő) elszállásolása is.”
A történelemből egyértelműen kiderül, hogy internáló táborokat kizárólag elnyomó, diktatórikus hatalmak alkalmaztak, illetve alkalmaznak, mint a volt Szovjetunió és sztálinista rezsimek, mint Észak-Korea.
Eddig is sok cikk és videó jelent meg az Interneten a civil lakosság tömeges fogva tartására vonatkozó tervekről, de ez az első kézzel fogható írásos bizonyíték, hogy a hatalom valóban a politikai aktivisták és egyéb személyek átnevelésére készül.
2009-ben például a National Guard számos munkalehetőséget jelentetett meg, „internáló/áttelepítési specialistákat” keresve „civil internáló táborokba” az Egyesült Államok területén belül.
Tavaly decemberben a Halliburton egyik leányvállalata, a KBR „szükségállapot táborokba” keresett személyzetet az Egyesült Államok öt különböző területére.
2006-ban az amerikai nemzetvédelmi hivatal arra szerződtette a KBR céget, hogy fogolytáborokat építsen a „várható nagymennyiségű bevándorló” kezelésére illetve meg nem határozott, egyszerre sok ember fogva tartását igénylő „új programok” gyors kifejlesztésére.
A Rex 84, azaz Readiness Exercise 1984 (készültségi gyakorlat 1984) kifejlesztésének is az USA-mexikói határon áthaladó „tömeges kivándorlás” volt az állítólagos oka és a KBR szerződést is ezzel magyarázták.
Az 1987-es Irán-Contra meghallgatás során azonban napvilágra került, hogy a program célja nem más, mint a kormány által rendelt „forgatókönyv és hadgyakorlat” kifejlesztése, amelynek keretén belül a szövetségi kormány felfüggesztené az alkotmányt, szükségállapotot hirdetne ki, hogy azután a katonai parancsnokság vegye át a hatalmat a helyi önkormányzatoktól és tömegesen táborokba zárja a „nemzetbiztonsági kockázatnak számító” ellenállókat.
A Barack Obama által szilveszterkor aláírt, a határozatlan fogva tartásról szóló NDAA törvény lehetővé teszi amerikai állampolgárok letartóztatási parancs nélküli elfogását és tárgyalás nélküli határozatlan idejű fogva tartását.






Mire kell az amerikai kormánynak 30 ezer guillotine?


Az új kazárokat ezzel avatják fel zsidónak !!!


És láték királyiszékeket, és leülének azokra, és adaték nékik ítélettétel; és látám azoknak lelkeit, a kiknek fejüket vették a Jézus bizonyságtételéért és az Isten beszédéért, és a kik nem imádták a fenevadat, sem annak képét, és nem vették annak bélyegét homlokukra és kezeikre; és éltek és uralkodtak a Krisztussal ezer esztendeig.” – Jelenések 20:4
Írta: Dave Hodges, The Common Sense Show
Amikor a néhai Ted Gunderson, volt FBI ügynök, egy milicista összejövetelen arról beszélt, hogy az amerikai kormány 1000 internálótábort [FEMA tábort] alakított ki az USA területén, egy percig sem kételkedtem, hogy az igazat mondja, mert rengeteg dokumentum állt rendelkezésre, amelyek egytől egyik alátámasztják kijelentéseit (mint aREX 84, a Garden Plot Hadművelet és most már az NDAA törvény is). Azt is elhittem, amikor arról írt, hogy a szövetségi kormány 500.000 koporsót tárol Altanta közelében, mert erről is léteznek más megerősítő források és fényképek. Amikor azonban azzal vádolta a kormányt, hogy 30.000 guillotine-t tárol, biztos voltam benne, hogy megőrült.

Miért tárolna a kormány guillotine-okat?

Ted úgy gondolta, hogy a guillotine-okat olyan időkre tartogatják, amikor a szükségállapot elrendelése után a hivatalos állásponttal egyet nem értőket begyűjtik és kivégzik.
Arról is beszélt, hogy a kormány mindenkit nyomon fog követni. A legújabb NSAmegfigyelési botrány részleteit ismerve, ez talán ma már senki előtt nem kérdés.
Meg tudná azonban bárki is indokolni, hogy mi szükség lehet 30.000 darab guillotine-ra? Milyen legitim helyzetben válhat egy ilyen eszköz használata indokolttá?

Le a fejekkel

A guillotine-t egy Dr. Guillotine nevű francia úriember találta fel és a Francia Forradalom alatt volt a legnépszerűbb kivégzőeszköz, amikor is a „veszélyes elveket valló” ellenzék megsemmisítésére használták.
Az Egyesült Államokban viszont sohasem sem használták. A hivatalos amerikai kivégző módszerek között szerepelt már a golyó általi halál, az akasztás, a villamosszék és a halálos injekció, de a guillotine soha.
Ezen tények ismeretében miért lenne a kormánynak akár egyetlen egyre is szüksége, nemhogy 30.000 darabra, mint ahogy Gunderson állítja? Tudom, most néhányan álmukból feltekintve kijelentik, hogy „az Egyesült Államokban nincsenek guillotine-ok”. Akkor, kérdezem én, miért adott be Doug Teper, Georgia állam demokrata szenátora egy törvényjavaslatot, hogy a villamosszék helyett/mellett guillotine-t használjanak kivégzőeszközként?

Szervkereskedelem?

Talán néhány olvasó hallott már arról, hogy egyes orvosok, elsősorban Kínában, képesek megölni betegeiket, hogy eladhassák szerveiket. A következőket olvasva, talán ez is hihetőbbnek tűnik majd. Amikor ugyanis Teper szenátort megkérdezték miért éppen a guillotine használatát támogatja a halálraítéltek kivégzésére, azt válaszolta, hogy ezzel a módszerrel a rabok szervei alkalmassá válnának az átültetésre. „A kés precízen vág és épen hagyja a létfontosságú szerveket,” érvelt a szenátor.
Gunderson információi szerint 15.000 guillotine-t Montana, 15 ezret pedig Georgia államban raktároznak.

Más ügynökségek is megszólaltak

Nem Ted Gunderson volt az egyetlen ügynök, aki beszélt a guillotine-okról. A szintén elhunyt Bill Pawelec, volt CIA ügynök, aki Annie DeRiso mellett a Common Sense Show-t vezette, személyes jó barátom volt. Pawelec számos alkalommal mesélt Annie-nek és nekem is arról, hogy a kormány különböző katonai bázisokon guillotine-okat tárol.
Néhai NSA ügynök A.C. Griffith is számos alkalommal mesélt erről saját műsoromban. Figyelembe véve ezeket az ismert és nyilvános forrásból származó megerősítéseket és Teper szenátor törvényjavaslatát, elég valószínűnek tűnik, hogy a guillotine-okról szóló történetek igazak.

Mit jelenthet mindez?

Azt biztosan tudjuk, hogy a Belbiztonsági Minisztérium 2,2 milliárd lőszert és 2700 páncélozott személyszállító járművet vásárolt a közelmúltban. Talán nem mindenki van tisztában azzal, hogy ilyen mennyiségű lőszerrel az Egyesült Államok hét éven át folytathatna háborút, a járművekből pedig minden államra 50 darab jut. A DHS, mint egy ellenséges hadsereg, képessé vált a francia forradalom amerikai változatának kirobbantására.
A történet kiszivárgása óta számtalanszor tettem fel a kérdést: Miért guillotine-ok? Számos forrásommal beszéltem az ügyről és az egyetértés ijesztő. Mindenki úgy gondoja, hogy a guillotine-ok rendkívül hatékonyak. Mindegyikük említette, hogy a szervgyűjtés a jövőben még komolyabb üzletággá válhat és, hogy erre a célra a guillotine a legalkalmasabb eszköz.
Némelyikük az is előre vetítette, hogy a transzhumanizmus következő állomásának kísérleteihez is frissen levágott emberi fejekre lesz szükség, hogy az emberekből és állatokból érző lényeket hozhassanak létre. A futurista DARPA robotokat is emberi fejekkel képzelik el.
Bizonyos sátánista szertartásokhoz is levágott emberi fejek szükségesek, a globális elit jelentős része pedig éppen ezt [Luciferiánus] a vallást követi.
Nyilván sokan szkeptikusan fogadják a leírtakat és ez teljesen érthető. Első hallásra én magam is elutasítottam a történetet. Az egymás után felbukkanó információk azonban magukért beszélnek.
„…és éltek és uralkodtak a Krisztussal ezer esztendeig.”



Átnevelő táborok a jelenben? – End Time Info Podcast



Az amerikai Védelmi Minisztérium számára készített, a napokban kiszivárgott katonai dokumentum döbbenetes terveket tartalmaz arról, hogyan készülnek a „politikai aktivisták” átnevelésére az USA és más országok területén felállítandó átnevelő vagy internáló táborokban, hogy „segítsenek” az aktivistáknak értékelni az Egyesült Államok politikáját és viselkedését.
A történelemből egyértelműen kiderül, hogy internáló táborokat kizárólag elnyomó, diktatórikus hatalmak alkalmaztak, illetve alkalmaznak, mint a volt Szovjetunió és sztálinista rezsimek, vagy a mai Észak-Korea.
Létezhet ilyesmi ma az Egyesült Államokban és más fejlett országokban? Valóban itt tartanánk már? Joseph és Johnny ezekről az aggasztó fejleményekről beszélgetnek.



Felkészülés a szükségállapotra? Teljes hatalom minden amerikai forrás felett



Forrás: The Examiner
Március 16-án Barack Obama egy új végrehajtási utasítást írt alá, ami egy korábbi, 1950-ben a katasztrófákra való felkészülésről kiadott utasítást egészít ki, teljes hatalmat biztosítva az elnöki hivatalnak az Egyesült Államok valamennyi erőforrása felett háború vagy vészhelyzet esetén.
Az Országos Védelmi Erőforrás Felkészülés utasítás felhatalmazza az ügyvezető hatalmat, hogy saját belátása szerint ossza el a rendelkezésre álló energiát, a megtermelt javakat, a közlekedési forrásokat, az élelmiszert, sőt a vizet is, a nemzetvédelem és a biztonság nevében. Az utasítás nem csupán háború idejére szól, hiszen az utasítás egyik funkciója az erőforrások feletti hatalom és irányítás átvételére vonatkozik béke idején előálló szükséghelyzetekben.
Az utasítás 101. paragrafusa a következőket tartalmazza:
Ezen utasítás célja a felhatalmazások átruházása és a nemzetvédelmi erőforrásokra vonatkozó politika és programok kezelése a módosított 1950-es Védelmi Termelés törvény alapján (továbbiakban: a Törvény).
(b) a hazai ipari és technológiai háttér folyamatos felülvizsgálata szükséges annak megállapítására, hogy ezek kielégítik-e a békeidőben valamint vészhelyzetek esetén felmerülő igényeket, különös hangsúlyt fektetve a legkritikusabb erőforrásokra és termelési forrásokra, beleértve az alvállalkozókat és szállítókat, anyagokat, szakképzett munkaerőt és szakembereket; – Fehérház
Emellett az ügyvezető hatalom valamennyi ága külön felhatalmazást kapott a végrehajtási utasítás hatálybalépése idejére, beleértve az élelmiszer- és vízellátást valamint egyéb források szétosztása feletti hatalmat is.
A nemzetvédelmi és országos felkészülés céljából kiadott végrehajtási utasítások nem új keletű intézkedések az Egyesült Államok történelmében, de minden alkalommal, amikor bevezetésre kerültek az ország valamilyenfajta alkotmányos válságon ment keresztül, aminek eredményeként az elnök diktatórikus hatalmat gyakorolt a nép felett. Apolgárháború alatt Abraham Lincoln felfüggesztette a szólás és a sajtó szabadságát valamint visszavonta a Habeas Corpus elvét és az alkotmányban biztosított tisztességes eljáráshoz való jogot. Az I. Világháború alatt, amikor a kongresszus nem volt hajlandó kiterjesztett felhatalmazást biztosítani Woodrow Wilson elnök számára a háborús törekvések támogatására, az elnök végrehajtási utasítást adott ki, ami teljes hatalmat biztosított számára minden üzleti tevékenység, iparág, a közlekedés, az élelmiszerek és egyéb gazdasági területek felett.
Az Egyesült Államok polgárai mindkét esetben csak az elnök halála után kapták vissza alkotmányos jogaikat.
Az Egyesült Államok gazdaságának alapját az erőforrások és az energia szabad áramlása valamint az állampolgárok szabad vásárláshoz és eladáshoz való joga alkotja. Bármilyen beavatkozás ebbe a gazdasági folyamatba hiányokhoz, áremelkedéshez és társadalmi zavargásokhoz vezet. Egyelőre nem világos miért írta alá Barack Obama a végrehajtási utasítást, de talán összefüggésben lehet az Izraelből érkező hírekkel, amelyek szerint egy Irán elleni taktikai vagy stratégiai támadás esélye egyre nő. A hírre a Brent nyersolaj hordónkénti ára 3 dollárral emelkedett Európában, a WTI nyersolaj pedig 2 dollárral lett drágább az Egyesült Államokban.
Minden jel arra mutat, hogy az Obama kormány egy hosszú, elnyújtott háborúra készül a közel-keleten, de legalábbis egy olyan válságra számítanak, ami szerintük szükségessé teszi, hogy felülírják az alkotmányban számukra biztosított hatalmat és a nemzetvédelem nevében átvegyék az irányítást az Egyesült Államok erőforrásai felett. A végrehajtási utasítás mellett a katasztrófára való felkészülés állami és egyéni szinten is egyre erősödik, így nem túl merész azt állítani, hogy az ország hangulata egy olyan esemény vagy katasztrófa felé mutat, ami komoly helyi és országos felkészülést igényel.






Ítéletnap törvény” a szövetségi kormány összeomlása esetére



Forrás: Infowars.com
Wyoming törvényhozói olyan törvényjavaslatot terjesztettek elő, ami arra kötelezné államukat, hogy készüljön fel a szövetségi kormány teljes összeomlására, olyan részletekre is kitérve, mint saját valuta kibocsátása, hadsereg toborzása kötelező sorozás útján és egy repülőgép hordozó beszerzése.
A 85. számú törvényjavaslat első olvasata átment a szóbeli szavazáson. A törvény a kormány folytonosságát biztosítandó munkacsoport felállításáról rendelkezik, ami felkészítené Wyoming államot a potenciális katasztrófákra, az élelmiszerellátásban esetleg bekövetkező fennakadásoktól a szövetségi kormány teljes összeomlásáig,” jelenti a Wyoming Star-Tribune.
Az ország többi részéhez képest Wyoming állam sokkal jobb anyagi helyzetben van, ami arra ösztönözte a törvényhozókat, hogy megvédjék magukat más területek gazdasági zsugorodásától, ami egy általános pénzügyi összeomlás esetén végigsöpörne az országon.
A törvénytervezet meghatározza, miként reagálna az állam a dollár hirtelen elértéktelenedésére vagy „egy olyan helyzetre, amelyben a szövetségi kormány nem lenne képes fenntartani a rendet és hatalmat a nép felett.”
Szerintem nincs a jelenlévők között olyan, aki kijelentené, hogy ez az ország jó állapotban van, vagy, hogy a világ helyzete stabil, mert egyértelmű, hogy ez nem igaz,” mondta Rorraine Quarberg szenátor. „Homokba dugni a fejünket és azt gondolni, hogy nem történhet semmi rossz és nincs semmilyen kötelezettségünk Wyoming állampolgárai felé, még annyi sem, hogy legalább beszéljünk róla, nem egészséges hozzáállás.”
A törvényjavaslatnak további két szavazáson kell átmennie mielőtt a szenátus elé kerülhet. Elfogadása esetén a munkacsoportnak 2012. december 1-ig kellene benyújtani jelentését a kormány folytonosságát biztosítandó tervre vonatkozóan.
Miközben helyi és kormány szinten is folynak előkészületek esetleges társadalmi zavargásokra, megmozdulásokra (lásd a FEMA 1 milliárd dollár értékű, összesen 420 millió adag dehidratált élelmiszer beszerzését) az FBI minden olyan embert, aki nagymennyiségű élelmiszert vásárol, potenciális terroristának bélyegez.
A kormány folytonosságára vonatkozó szövetségi szintű terveket annyira bizalmasan kezelik, hogy amikor azokat 2007-ben utoljára frissítették, Peter deFazio képviselő, aki egyébként a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja, nem kapott engedélyt a betekintésre.
Peter DeFazio választópolgárai kérésére igényelt betekintést a Fehérháznak egy katasztrófa helyzetet teremtő terrortámadás esetére készített titkosított tervébe a kormány folytonosságára vonatkozóan, de az engedélyt nem kapta meg, amire úgy nyilatkozott, hogy „talán az összeesküvést sejtő embereknek igazuk van.”
Most, öt évvel később, az Amerikára leselkedő legnagyobb veszély nem egy esetleges terrortámadás, hanem az ország fenntarthatatlanná vált adóssága és a teljes gazdasági összeomlás lehetősége.
USA Today oldalán a napokban megjelent cikk három pénzügyi szakértőt idéz, akik mind egyetértenek, hogy a pénzügyi válság java még hátra van. Közülük Gerald Celente egy „gazdasági szeptember 11-re” figyelmeztet, ami a kormányellenes hangulat által fűtött, hihetetlen mértékű társadalmi elégedetlenséget eredményezne.



Gerald Celente: EU összeomlás, bankszünetek és háború



Forrás: ETF Daily News



A fenyegető európai összeomlás körüli 22 hónapos (2010 márciusában Görögországból indult) hisztériát követően Gerald Celente, a Trends Research Institute alapító-vezetője szerint a történet végére pont kerül 2012-ben. Az európai összeomlás veszélye és annak globális hatásai miatti hisztéria és tömeges „félelemkeltés” áprilisra véget ér és helyét felváltja a következő előrelátható reakció: düh a válság (vagy összeomlás) kialakulását elősegítő, lehetővé tevő személyek iránt.
Harminc éve foglalkozom ezzel a területtel, és elmondhatom, még soha nem aggasztott ennyire a helyzet,” nyilatkozta Celente az ABC Ausztráliának.
Az első nagy háború – Felkészülés, túlélés, győzelem” című legújabb előrejelzésében Celente borúlátó képet fest 2012-ről, mélyülő, már ma is több mint 12 országot érintő osztályharcot jósolva, ami szerinte előbb-utóbb Európát, közép Ázsiát, de legfőképpen az Egyesült Államokat is eléri.
Az eddig látott intézkedések csupán az elit rögtönzött gazdasági és társadalmi elsősegélynyújtása volt a globális pénzügyi válság lassítására.
Miután több tízezer milliárd dollárt dobtak a globális likviditási válság tüzére, amiért a válság további mélyülését kapták cserébe, egyre többen úgy gondolják, hogy a következő logikus állomás a válság súlyosbodása lesz.
Celente úgy gondolja, hogy amikor az Európai Unió igazán omladozni kezd, a felhalmozott és hamarosan esedékessé váló adósságok miatt (7300 milliárd dollár csak a G-7 országok részéről), amit ráadásul további hitelek igénylésével tetéznek, az európai óriásdominó a többi dominót is felborítja és magával rántja a világ legnagyobb gazdaságait.
Aki Görögországban él, gazdasági válságban él, aki Spanyolországban él, gazdasági válságban él, ahogy Portugáliában is,” mondja Celente. „Aki Litvániában él fejvesztve rohan a bankba, hogy kimentse a pénzét, mielőtt az igazi rohamok megindulnak. Válság van. Válság van Magyarországon és Kelet Európa nagy részén, Romániában és Bulgáriában is. Hihetetlenül sok országot elért már.”
Ami pedig Kínát illeti, Celente szerint „nagyon kicsi a valószínűsége, hogy eljátszhassa a megmentő szerepét. Kína 1,3 milliárd lakosa 1 millió problémával küzd. Ha az európaiak és az amerikaiak nem veszik meg a sok szemetet, ki fogja?”
Kínáról elmondta, hogy ezt követően az ország valószínűleg kevesebb nyersanyagot fog azoktól az országoktól importálni, akiktől az árupiaci fellendülés idején tette, ami a munkanélküliség emelkedéséhez és a gazdasági tevékenységek lelassulásához vezet, amivel a Dow Theory levelek írója Richard Russell is egyetért befektetőinek írt legutóbbi közleményében. Russell is súlyosbodó amerikai válságot vár, 25%-os munkanélküliséggel.
Minden mindennel összefügg,” magyarázza Celente. „Kínának már nincs elég pénze ahhoz, hogy csakúgy osztogassa a veszteseknek, mint egy pénzéhes hitelező teszi a szenvedélyes szerencsejátékosokkal. A kínaiaknak elég a maguk baja.”
Mennyire lesz kemény ez a válság? Vajon Russell-nak lesz igaza? Celente szerint a 30-as évek Nagy Gazdasági Világválságával való összehasonlítás megállja a helyét. „Hallgassák meg Christine Lagarde-ot, az IMF (Nemzetközi Valutaalap), vagy, ahogy én szeretem hívni a Nemzetközi Maffiaszövetség (International Maffia Federation) jelenlegi vezetőjét, a legnagyobb hitelcápát! Még ő is olyan dolgokról beszél, amit mi már három éve próbálunk megértetetni az emberekkel, a párhuzamról a jelenlegi helyzet és az 1929-es összeomlás, a Nagy Gazdasági Világválság, a valuta- és kereskedelmi háború és a világháború között.”
Az ingatlanárak nagyobb mértékben zuhannak, mint a Nagy gazdasági világválság idején. Az ingatlan lefoglalások száma tovább emelkedik. Jelenleg egy munka nélkül maradt embernek átlagosan 40 hétbe telik, amíg új munkát talál és természetesen az új munkahelyen a töredékét kapja régi fizetésének.”
A történelemből megtanulhattuk, hogy nehéz gazdasági helyzetben a politikai vezetők radikális nacionalizmussal, hazafisággal próbálják a tömegek dühét a saját érdekeiket szolgáló mederbe terelni. A politikai biztonságnak ilyen irányú keresése rendszerint háborúhoz vezet.
Ha megnézzük a kereskedelmi háborúkat, amiről mostanában annyit beszélnek, láthatjuk, hogy már most is komoly háború dúl,” mondja Celente. „Olyan jó munkát végeztünk Irakban és Afganisztánban! Bombázzuk le Iránt is, gondolják. Aki figyeli az amerikai választásokat, hallhatja, hogy valamennyi jelölt, Ron Paul kivételével, támogatja az Irán elleni háborút. Láthatjuk, merre tartanak!”
A problémákat előidéző pszichopaták állnak elő a problémák megoldásával, ami szerintük nem más, mint még több erőszak és bűnözés.”
Celente szerint a globális összeomlás és háborúra való felhívás „2012 első negyedévét követően, irányíthatatlanná teszik a helyzetet,” miközben az európai helyzet pattanásig feszül. „Az európai nemzetek kimentése nem lehetséges,” jelentette ki Celente nagyon határozottan.
A társadalmi elégedetlenséghez, zűrzavarhoz és talán polgárháborúhoz vezető lépéseket már egy kilométerről látni lehet,” mondja Celente.
A másik Celente által érintett fontos trend 2012-re: a biztonságos menedékek (avagy menekülés az Egyesült Államokból).
Elfogadtak egy törvényt az Egyesült Államokban, a Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényt (NDAA), ami feljogosítja az elnököt, hogy bármely általa megnevezett személyt, a példának okáért mondjuk engem, kormányellenes nézeteim miatt terroristának nyilvánítsanak. Az új törvény értelmében a katonaságnak joga van betörni a házamba és vádemelés nélkül, letartóztatási parancs vagy bírósági végzés és tárgyalás nélkül letartóztatni, hatályon kívül helyezve a Habeas Corpus törvényt. Se esküdtszék, se bíró. Ha úgy gondolják akár meg is ölhetnek, vagy megkínozhatnak és a világ bármelyik országába száműzhetnek.”
Celente azt tanácsolja, hogy mindenki készítsen tervet az Egyesült Államok gyors elhagyására, főleg, ha neszét veszi egy esetleges banki szünetnek (ami szerinte várható). Egy esetleges dollárleértékelés utóhatásait nehéz megjósolni, de a törvénybe iktatott NDAA törvény és a FEMA táborok most is folyó felkészítése, valamint az országszerte felállításra tervezett ellenőrzőpontok arra engednek következtetni, hogy az Egyesült Államokban az 1861-65 közötti polgárháborúhoz hasonló válság alakulhat ki.



A DHS informátor szerint Amerika „kiterjedt polgárháborúra készül”

TruNews Rádióbanmúlthét szerdán elhangzott, rendkívül felkavaró interjúban Doug Hagmann, magánnyomozó megosztotta a hallgatókkal az egyik magas beosztású forrásától kapott információkat, amelyek szerint az amerikai Nemzetvédelmi Minisztérium (DHS) „kiterjedt polgárháborúra” készül Amerikában.
Egy kiterjedt gazdasági összeomlásra készülünk, emberek,” mondta Hagmann a TruNews házigazdájának, Rick Wiles-nak. „Gondjaink vannak… A szövetségi kormány civil felkelésekre készül,” mondta, hozzátéve, hogy „valahányszor katonai csapatmozgásról, katonai felszerelések mozgatásáról, a rendőrség katonai eszközökkel történő felszereléséről, lőszerbeszerzésekről és hasonlókról hallunk… a tömeges felkelésekre készülnek (a nemzetvédelemnél).”
Hagmann elmondta, hogy a forrás szerint a DHS aggodalmai a dollár összeomlása és a hiperinfláció okozta következményekből erednek. Mit eredményezhet a világ elsődleges tartalékvalutájának számító dollár összeomlása egy 311 milliós országban, ahol szinte mindenkinek van fegyvere?
A görögországi tüntetések komoly problémát jelentenek, azonban az semmi ahhoz képest, amit felfegyverzett amerikaiak által kirobbantott felkelések okozhatnak. Ez egy olyan nemzetbiztonsági kockázat, amit a Pentagon is részletesen tárgyalt nemrégen kiadott jelentésében, nyomatékosítva mekkora veszélyt jelenthet egy ilyen esemény például egy kiterjedt hadgyakorlat idején, mint például, amilyet tavaly tartottak az Egyesült Államokban, ahogyan arról Jim Rickards közgazdász, a hadgyakorlat egyik résztvevője is beszámolt.
Hagmann forrása megerősítette Rickards elméletét, amely szerint az 1000 milliárd dollár értékű amerikai kincstárjegy tulajdonos, Kína által hozott intézkedések, az Orosz lépések által képviselt veszéllyel megtetézve (lásd az aranyfedezetű rubel kibocsátására vonatkozó terveket) részben válaszul az USA Irán és Szíria ellen képviselt politikájára, a dollár összeomlását eredményezhetik.
A forrásomat 1979 óta ismerem,” magyarázza Hagmann. „Járőrtisztként kezdte és jelenleg a DHS fennhatósága alatt működő szövetségi hivatal munkatársa, olyan beosztásban, hogy minden irányelvváltozásról és tervről tud. Azt mondta, hogy amit látunk, az csupán a jéghegy csúcsa. Arra készülünk, mármint a kormány arra készül, hogy kiterjedt polgárháború alakul ki az országban, mondta a forrásom.”
Ez nem túlzás,” tette hozzá, megerősítve Gerald Celente, a Trends Research Institute alapítójának tavalyi előrejelzéseit. Celente a dollár összeomlására és felkelésekre számít Amerikában még ebben az évben.
Celente tavalyi előrejelzései óta a határozatlan idejű fogvatartásról szóló NDAA törvény és az Országos Védelmi Erőforrás Felkészülés végrehajtói utasítás Barack Obama aláírását követően törvényerőre emelkedtek.
A DHS legújabb beszerzési pályázata 450 millió üreges lőszerre (aminek használata, a lőszer különösen durva hatásmechanizmusa miatt, civilek számára több országban tiltott) újabb találgatásokat indított el egy esetleges tragikus eseménysorozat kirobbanására Amerikai földön.
Ami igazán megdöbbentővé teszi a folyamatot, hogy ezeket a példanélküli eseményeket egy választási év során hajtották végre.
A végrehajtói hatalom és a DHS által az elmúlt évtized során fokozott tempóban végzett előkészületek – a Patriot törvénytől 1számos végrehajtási utasításig, amelyek egytől egyig a személyes szabadságjogok fokozatos elvesztését eredményezik – csupán a készülő rémálom „kezdetét jelentik,” mondja Hagmann.
A választások közeledtével a helyzet romlani fog,” tette hozzá Hagmann. „Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán lesznek-e választások ebben az országban. Ennyire komoly a helyzet és ezt saját forrásaimtól tudom. Az egyik forrásom nem győzte kihangsúlyozni mennyire komoly a helyzet. Ezek valós dolgok. Ezek az emberek, a Nemzetvédelmi Minisztérium (DHS), kész harcolni az amerikai nép ellen.”
Ki ellen készül harcolni a DHS? Egy újabb észak a dél ellen vagy a jenkik a szövetségiek ellen helyzet?” kérdezte Rick Wiles az interjú során Hagmann-től.
Hagmann elmondta, hogy a helyzet sokkal komolyabb bármilyen két amerikai frakció harcánál. Országos vészhelyzetre számítanak, ami a nemzeti valuta körül forog.
A DHS arra számít, és ismétlem, ezt saját forrásaimtól tudom, hogy a dollár fenntarthatatlanná válik,” mondta Hagmann. „Az ténykérdés, hogy Amerika már nem képes finanszírozni saját adósságát. Hiperinfláció jön… a dollár elértéktelenedik… A gazdasági összeomlás komoly lesz, és a legtöbb embert teljesen felkészületlenül éri majd.”



Fukusima: Az újabb takarítási kísérlet 14 ezer atombomba sugárkockázatát rejti magában


2013. augusztus 6. – a helyi hatóságok és nukleáris szakértők megvizsgálják a helyszínt.
A japán nukleáris figyelőszervezet bejelentette, hogy a fukusimai atomreaktorból kiömlő vízmennyiség „vészhelyzetet teremtett”. Minden egyes nap 300 tonna radioaktív víz szivárog az óceánba és mára egyértelművé vált, hogy az atomerőművet üzemeltető TEPCO két és fél éve próbálja leplezni a katasztrófa igazi mértékét.
Hiszem, hogy ez a szivárgás két és fél éve folyamatosan tart,” állítja Suzuki úr, aki 12 évig volt a TEPCO dolgozója.
Még mindig vannak olyan reaktorépületek, amelyekbe egyáltalán nem tudtak bejutni,” mondja Fujomoto úr, egy másik dolgozó. „Mindig fennáll egy újabb robbanás veszélye.”

Néhány dolgozót erősen radioaktív vízzel permeteztek le a buszmegállóban

Jól demonstrálja a helyzet kaotikus jellegét a TEPCO bejelentése, miszerint nemrég néhány dolgozóját valahogy (ezt mindenki értelmezze, ahogy tudja) erősen radioaktív vízzel permeteztek le, miközben azok a buszra vártak.
A dolgozók nyak felett négyzetcentiméterenként 10 becquerel sugárzásnak voltak kitéve,” írta a Bloomberg.
A TEPCO nem tudja, hogyan lett ilyen mértékben szennyezett a dolgozókat ért vízpermet. Ideiglenes intézkedésként megtiltották a vízcsapok használatát az épületben, mivel minden víz azonos forrásból érkezik. Bizonyára nagyon zavaróak lehetnek az állandó riasztások a telepen. A hatékonyabb munka érdekében a cég úgy gondolta jobb lesz, ha kiiktatják a sugárzás riasztókat és úgy tesznek, mintha minden rendben volna.
A TEPCO két és fél év után, csupán nemrégiben ismerte el, hogy a radioaktív víz folyamatosan szivárgott a tengerbe. A cég viselkedése sok tízmillió ember életét sodorta veszélybe ezalatt az idő alatt, akik számára sokkal hasznosabb lett volna a helyzet valós felvázolása és az egészségkárosító veszélyekre történő figyelmeztetés.
Jelenleg (2013 július) Fukusima 80-szor, 100-szor kiterjedtebb és intenzívebb szerencsétlenség és körülbelül 100-szor annyi sugárzást bocsát ki, mint annak idején Csernobil,” nyilatkozta Dr. Simon Atkins, a BlogTalkRadio adásában.
A probléma Fukushimával, hogy … már 865 napja szivárog belőle a tetemes sugárszennyezés.”

A japán társadalom elhallgattatja a leleplezőket

A TEPCO azért képes ilyen sokáig elhallgatni az igazságot, mert a japán társadalom a konformitáshoz szokott. Az emberekbe belenevelték, hogy ne próbáljanak kilógni a tömegből és nem díjazzák az individualizmust. Az emberek szinte kényszeresen védik a status quo-t, akkor is, ha az szörnyű hazugságokra épült.
Az Egyesült Államok természetesen szemet huny a helyzet felett, mert a fukusimai erőművet az ország egyik legnagyobb fegyvergyártója, a General Electric tervezte és építette.  A GE által a használt fűtőelemek tárolására tervezett medencék így utólag igen rossz elképzelésnek tűnnek. Mint kiderült, a használt fűtőelemek hosszú távú tárolására illetve megsemmisítésére nem készült terv. Az elképzelés valami olyasmi lehetett, hogy egyszerűen hagyják felgyülemleni őket, majd a problémát utódaikra hagyják.
Miközben a két állam struccpolitikát folytat, a lakosságot folyamatosan fenyegeti a sugárszennyezés. Az igazság pedig csupán azért kezd kiszivárogni, mert nem képesek a világ valamennyi Geiger számlálóját megbuherálni.

Veszélyes takarítási művelet

A TEPCO most arra készül, hogy kiemelje a 400 tonna használt fűtőelemet a sérült reaktorépületből, ami rendkívül veszélyes műveletnek ígérkezik. Ilyet korábban még sehol sem kíséreltek meg.
A Hirosimai atomtámadás 14 ezerszeresének megfelelő sugárzással fenyegető művelet során 1300 darab használt fűtőelem kerülne kiemelésre az összedőléssel fenyegető épületből.
Számos szakértő megkérdőjelezi, hogy ez sikeresen végrehajtható-e.
Nagyon sok olyan fűtőelem van, amelyek kiemelésénél problémák léphetnek fel,” mondja Arnie Gundersen, veterán nukleáris mérnök, a Fairewinds Energy Education igazgatója, aki korábban fűtőelemek összeszereléséért volt felelős.
A reaktor négyes épületében novemberben kezdődő művelet számos veszélyt rejt magában, beleértve a komoly sugárszennyezést is, amennyiben egy fűtőelem panel széttörik, beszorul, vagy túl közel kerül egy szomszédos kazettához, mondja Arnie Gundersen és számos más szakértő.
Egy ilyen esemény a 2011-es nukleáris válságnál is komolyabb katasztrófához vezetne. Igazából senki sem tudja, hogy a helyzet mennyire válhat kritikussá, de Mycle Schneider és Antony Froggatt, független tanácsadók a 2013-as Világ Atomipari Státuszjelentésben azt írták, hogy „a 4-es egység használt fűtőelem tárolójából történő teljes, akadálytalan szivárgás a történelem legsúlyosabb radiológiai katasztrófáját eredményezheti”.
Tavaly a TEPCO két fűtőelem kiemelését hajtotta végre, ez azonban nem olyan veszélyes művelet, mint a használt fűtőelem kazetták eltávolítása. A használt fűtőelemek kiemelése a reaktor normális üzemének részét képező folyamat, azonban egy súlyosan károsodott reaktorból való kiemelésre még nem volt példa.
A fűtőelem tároló medence esetében a legkritikusabb pont, hogy egy beindult folyamat nem megállítható. Nincsenek szabályozó rudak, amik segíthetnék a folyamat kontrollálását,” mondja Gundersen. „Az elhasznált fűtőelemek tárolására használt medence hűtési rendszerét arra tervezték, hogy a bomlás közben keletkező hőt eltávolítsa, de nem képes egy folyamatban lévő nukleáris reakciót lehűteni.”
Korábban ez egy számítógép vezérelt folyamat volt. A rendszer milliméterre pontosan tudta minden egyes rúd pozícióját, most azonban ez a segítség nem áll rendelkezésre. Mindent manuálisan kell végrehajtani, így komoly a veszélye annak, hogy egy fűtőelem leesik és széttörik,” mondja Toshio Kimura, a TEPCO egyik volt technikusa.
Normális körülmények között ez a művelet hozzávetőleg 100 napot venne igénybe. A TEPCO eredetileg két évet számolt az akcióra, majd ezt egy évre csökkentette a helyzet sürgető természete miatt, azonban a körülményeket figyelembe véve ez is túl optimista becslésnek tűnik.
Itt már bevetették az atomot , nem volt nehéz már megtapasztalták , úgy gondolták itt a kínálkozó pillanat , és megtörtént a lehetetlen .




A Kalifornia partjai mentén fogott halak is sugárszennyezettek



Forrás: RT.com
Nem egészen két évvel a fukusimai atomerőművet ért szerencsétlenséget követően a Kalifornia partjai mentén fogott kékuszonyú tonhal még mindig sugárszennyezett.
Huszonhárom hónappal az erőművet megrongáló cunamit követően, a szerencsétlenség hatásait még több ezer kilométerre is érezni lehet. Monte Burke, a Forbes újságírója hívja fel a nagyközönség figyelmét a szerencsétlenség okozta károkra és a napokban publikált új tanulmány észrevételeire.
A Stanford Egyetem Hopkins Marine állomásának munkatársa, Daniel J. Madigan által készített új tanulmány szerint a Csendes-óceán keleti része sincs biztonságban a sugárszennyezéstől. A Japán partok mentén kifogott kékuszonyú tonhalak még két évvel a szerencsétlenség után is sugárszennyezettek és az óceán túlpartjáig úszó halak is hasonló jeleket mutatnak. Mivel a viszonylag fiatal halak életük nagy részét a Japán-közeli sugárszennyezett vizekben töltik, még az újszülött egyedek vizsgálata is sugárszennyezettséget mutat.
Sajnos a jelenség megszűnésére nem sok remény van a közeljövőben. Burke leírja, hogy az erőműből továbbra is folyamatosan sugárszennyezett víz folyik az óceánba, ami nem fog csak úgy eltűnni. Néhány nappal ezelőtt például egy Fukusima közelében kifogott murasoi hal vizsgálata azt mutatta, hogy az egyed a tengeri ételekre Japánban megengedett radioaktív szennyezés 2540-szeresét tartalmazta.
Daniel Madigan azt is elmondta az újságírónak, hogy a tonhalakból a sugárszennyezés visszafelé, tehát a tengerbe is szivárog, így a radioaktív szennyezés koncentrációja nem csökken a vizekben.
A szennyezés a halak izomzatában is jelen van, így maga az úszás folyamata is elősegíti annak kiválasztódását az állatok testéből,” írja a tanulmányban.
Az új tanulmány segít megérteni egy tavalyi munka felfedezéseit, ami azt találta, hogy a halakban található sugárszennyezés nem csökken olyan mértékben, mint ahogyan arra a szakemberek számítottak. „A számok nem csökkennek. Az óceánokban a koncentráció általában csökkenni kezd, amikor elzárják a csapot,” nyilatkozta Buesseler az Associated Press hírügynökségnek még októberben. „Valahonnan mégis céziumot vesznek fel.”

Egyre több fukusimai gyerekeknél észlelnek pajzsmirigy problémákat

A 2011-es fukusimai szerencsétlenségről készült új jelentés szerint a helyi gyerekek több mint 40 százalékánál pajzsmirigy rendellenességet állapítottak meg.
A Fukusimai Prefektúra Egészségügyi Hivatalának Tizedik Jelentése néven, a múlthét elején kiadott felmérés szerint, a 2013. január 13-ig vizsgált adatok azt mutatják, hogy a megvizsgált 94.975 gyerek 44,2%-ánál az ultrahangvizsgálatok pajzsmirigy rendellenességet mutattak ki. Az idő előrehaladtával nemcsak a rendellenességek száma növekszik, hanem azoknak a gyerekeknek a száma is, akiknek 5,1 mm vagy annál nagyobb méretű cisztát találtak a pajzsmirigyében.
A jelentés azt is közölte, hogy a 186 gyanús esetből 10-nél nagy a valószínűsége a pajzsmirigyrák jelenlétének.

Emberi Test 2.0 – DNS nano robotokkal

Forrás: Activist Post

A Columbia Egyetem olyan DNS robotokat hozott létre, amelyek megtalálják és célba veszik a beteg sejteket

Az Emberi Test 2.0 projekt első számú támogatója nem más, mint Ray Kurzweil, a transzhumanista mozgalom egyik legismertebb alakja. A projekt célja régóta nyilvános:
Az elkövetkező évtizedekben testünk fizikai és mentális rendszereinek már most is folyamatban lévő radikális fejlesztései nano robotokat is igénybe vesznek majd, hogy kiterjesszék vagy akár pótolják szerveinket.  Megfelelő diétával és étrendkiegészítőkkel már most is képesek vagyunk a legtöbb degeneratív betegség gyógyítására. Ez lesz a híd, ami az készülő biotechnológiai forradalomhoz vezet, ami pedig nanotechnológiai forradalmat eredményez. 2030-ra megvalósul az emberi agy visszafejtése és a nem-biológiai intelligencia egyesülhet a mi biológiai agyunkkal.
Az emberi agy visszafejtése már elindult az újfajta mikrochipek és szoftverek segítségével. Bár az agy nanobotok segítségével történő átvezetékelése 2020-ig nem várható, a Phys.org arról ad hírt, hogy ezek már képesek célba venni az emberi DNS-t a különböző „gyógyszeres terápiáknál vagy a DNS elpusztításához”.
A nano robotok már kiléptek a tudományos fantasztikum világából és a sci-fi horrorral ellentétben nem hirtelen fogják leigázni a világot. Már itt vannak és Kurzweil szerint lassan, fokozatosan válnak a világ részévé:
Ez egy fokozatos folyamat, ami már egy ideje elindult. Bár a 2.0-es verzió egy hatalmas projekt, ami végül minden fizikai és mentális funkciónk továbbfejlesztéséhez vezet, ezt apró jóindulatú lépésekben hajtjuk végre. Jelenlegi tudásunkkal már megérinthetjük és megérezhetjük a módszereket, amelyek segítségével ezt a jövőképet megvalósíthatjuk.
A Columbia Egyetem kutatói olyan nanobot flotta kifejlesztését jelentették be, amelyek képesek célzottan, konkrét sejtekbe juttatni a szükséges gyógyszert, és foszforeszkáló jelzésekkel azonosítani tudják a genetikai markereket. Az azonosítást követően elindítják a láncreakciót:
A robot ott tud működni, ahol mind a három komponens jelen van, és egy negyedik komponenst (alább „0”-val jelölve) is hozzáad, ami láncreakciót indít a DNS szakaszok között. Minden komponens DNS szakaszt cserél a másikkal, míg végül az utolsó antitest meg nem kapja a foszforeszkáló jelzéssel ellátott DNS szakaszt.
A láncreakció végén, ami az emberi vérmintában kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, csupán azok a felszíni proteinek kerülnek megjelölésre, amelyek mind a három komponenssel rendelkeznek.
Természetesen az ilyen célzott kezelések hasznosak is lehetnek, főleg a rák gyógyításában, ahol a jelenlegi eljárások a beteg sejtek mellett az egészségeseket is elpusztítják, sokszor több kárt, mint javulást okozva (feltéve persze, hogy valaki a főirányú orvoslás módszereit választja).
Az új technológiákat így szokták eladni a nagyközönségnek és naiv lenne azt feltételezni, hogy nincsenek sötét felhasználási lehetőségek.
Az agy közvetlen módosítását például előszeretettel hívják „idegmódosításnak”. Egy 2009-esWired cikk arról írt, hogy az agy közvetlen manipulálása optikai kábelek segítségével elég piszkos munka, de miután az eszköz a helyére került „képes egy gombnyomással boldoggá tenni valakit”. A nanobotok eggyel magasabb és automatizált szintre emelik ezt a folyamatot, molekulánként programozva át az agyat. A helyzet igazából még ennél is rosszabb, mivel ezek a mini droidok képesek önállóan sokszorosítani magukat, így nehéz elképzelni, hogy ezt a szellemet bárki képes legyen visszaédesgetni a palackba.
Íme, egy forgatókönyv, ami Kurzweil szerint működhet:
Az egyszerű gyógyszerekkel és étrendkiegészítőkkel szemben a nanobot technológia rendelkezik egy komoly előnnyel: egy bizonyos szintű intelligenciát is alkalmaz. A nanobotok képesek leltárt vezetni saját magukról illetve okos módon behatolni és távozni testünkből. Az egyik forgatókönyv szerint egy különleges „tápanyag kiegészítőt”, mondjuk egy övet vagy pólót viselnénk, ami a táplálékokat tartalmazó nanobotokat tárolná, amelyek így szabadon ki-be járhatnának a testünkben, annak természetes nyílásain át.
Ez a megoldás egyelőre némi választást biztosítana az embereknek, hiszen mindenki eldönthetné, hogy viseli ezt a „kiegészítőt” vagy sem, azonban Kurzweil rávilágít, hogy ezek a nanobotok előtt utóbb mindenhol jelen lennének:
Végül nem kell majd különleges ruhákat, azaz táplálékforrásokat viselnünk testünkön. Ahogyan a számítástechnika is mindenütt jelen lesz, az alapvető anyagcsere nanobot források is beágyazódnak a környezetbe.
A futuristák nyájas szóhasználata ellenére tudjuk, hogy az emberi viselkedéskezelésének és előrejelzésének számos emberellenes alkalmazásán dolgoznak. Mivel a szabad akaratot éppúgy támadják, mint testünk sejtjeit, fontos hangot adni etikai aggályainknak. A tudósokat csak az érdekli, hogy kinyithassák Pandora szelencéjét, a negatív következményekkel egyelőre nem akarnak foglalkozni. És ez is csak abban az esetben igaz, ha azt feltételezzük, hogy szándékaik teljesen tiszták. Érdemes végigtekinteni a katonaság által a lakosságon végzett emberkísérleteken, hogy más szemmel nézhessük a kérdést.
A legjobb esetben is Emberi Test 2.0 helyett Gyógyszeripar 2.0-ről kellene beszélnünk, ahol a hagyományos gyógyszereket fokozatosan nanogyógyszerek váltják fel, amelyeket nano flották juttatnak a testünkbe. A finanszírozás már megvan, a gyártók pedig hihetetlen profitot látnak a jövőben. Azoknak, akik ennek a technológiának csak a jó oldalát látják, érdemes elgondolkozni, hogy kik is irányítják valójában.
Igen már csak biorobotok élhetnek az ilyen elszennyezett részeken a földnek egyre nagyobb területe lesz a szennyezés martaléka.



A DARPA egy 47. kromoszóma hozzáadásával módosítaná az emberi géneket



Forrás: topinfopost.com
A Gattaca című 1997-es filmben az eugenika elvei szerint uralt társadalomban „tökéletes embereket” hoznak létre a biotechnológia segítségével. A filmbéli világban az emberek társadalmi pozícióját is génjeik határozzák meg. A természetes úton születettek selejtnek számítanak, akik csak egyszerű kétkezi munkát végezhetnek, függetlenül attól, hogy milyen tehetségesek.
A Lopott idő című filmben bemutatott disztópikus jövőben pedig úgy programozták át az emberek genetikai kódját, hogy 25 éves korban megáll az öregedés és az emberek akár örökké is élhetnének, feltéve, hogy elegendő „időkreditet” tudnak keresni megélhetésükhöz. A szegények azonban gyorsan meghalnak a mesterségesen kialakított drága árak miatt, míg a gazdagok időkorlát nélkül élvezik a rendszer előnyeit.
Az ilyen rémálomszerű forgatókönyvek nyilván az élethez és a szabadsághoz való emberi jogokat kérdőjelezik meg.
A tudományos fantasztikum világából a valóságba visszatérve azonban egyre több hasonló törekvést látunk.
Az amerikai védelmi minisztérium kutatás-fejlesztési hivatala, a DARPA egy pályázatot írt ki „Haladó eszközök az emlős génállomány módosítására” címmel az amerikai kormány hivatalos innovációs kutatási intézetének (SBIR) oldalán.
Nevével ellentétben a projekt nem egyszerűen az emlősök, hanem kifejezetten az emberek génállományának módosítására vonatkozik.
A kiírás részleteiből ez egyértelműen kiderül:
A képesség, hogy exogén DNS-eket vihessünk be az emlősök sejtjeibe alapvető eszköz a fejlett terápiák, oltások és sejtdiagnosztika valamint az alapvető biológiai és orvosbiológiai kutatások területén… A nagy DNS vektoroknak az emberi sejtekbe történő gyors beviteléhez szükséges technológiák sikeres kifejlesztése lehetővé teszi majd a jelenleginél sokkal összetettebb funkciók módosítását illetve bevitelét az emberi sejtekbe.
A projekt határozottan kimondott célja „a mesterséges emberi kromoszómák (HAC) alkalmazásának fejlesztése”.
A sejtbe juttatva a mesterséges emberi kromoszóma (human artificial chromosomes, HAC) új kromoszómaként működik, ami azt jelenti, hogy az illető 46 helyett 47 kromoszómával rendelkezik majd. Ez a 47. kromoszóma a többinél kisebb, hozzávetőleg 6-10 megabázis hosszúságú (azaz 6-10 millió bázispárból áll) és képes a kutatók által bevitt új gének tárolására.
Tehát a DARPA kutatói egy 47. kromoszómát szeretnének bevezetni az emberi génállományba, ami lehetővé tenné a módosított, „tovább fejlesztett” DNS-ek bevitelét. A hivatal javítani szeretne a jelenlegi gén transzfer módszereken (plazmidok, Adenovírus, lentivírus és retrovírus vektorok, cDNS, stb.).
A kiírás elmagyarázza, hogy a jelenlegi eljárások fejlesztése leginkább azért szükséges, mert a kutatók nem képesek irányítani az eredményeket, ami néhány „aprócska” problémát generál:
Ezek közé tartozik a DNS véletlenszerű beillesztése a gazda génállományba, eltérés a stabil integrációs pontokban, eltérés a bejuttatott DNS számában és kifejezés-szintjében, a bejuttatható DNS-szakaszok korlátozott mérete és száma, nem kívánt immunreakciók az idegen DNS-re.
Pedig ezeket a módszereket már alkalmazzák. Milyen megnyugtató!
Másnak is úgy tűnik, hogy egyesek Istent játszanak? A tudománynak ezen a területén tevékenykedő egyes kutatók már nem egyszerűen „génmérnöknek” hanem „biológiai tervezőnek” hívják magukat a tudományos szaklapokban.
A Molekuláris Rendszerbiológia nevű folyóirat 2013. januári számában például ezt olvashatjuk:
A „génállomány szintű tervezés” kifejezést hallva egy olyan jövő jelenik meg az ember szeme előtt, amelyben az organizmusokat az emberiség érdekei szerint, megrendelésre tervezik. Ugyanakkor az emberek már generációk óta képesek átalakítani a kultúrnövényeket és háziállatokat. Darwin egyik kortársa, William Youatt azt mondta, hogy a szelektív tenyésztéssel „a mezőgazdász nem csupán módosítani képes állatállományát, hanem teljesen meg is változtathatja azt. Ez az a varázspálca, aminek segítségével az élet bármilyen formáját előhívhatja.” (Youatt, 1937)
Lehetetlen lenne felsorolni az összes buktatót és ingoványt, amibe a tudomány belecsúszhat ezen az úton, az viszont biztos, hogy ezek a technológiák nemcsak nagyobb hatalmat biztosítanak a már most diktatórikus eszközökkel uralkodó technokrata elitnek, de még inkább felbátorítják az amúgy is nagyzási hóbortban szenvedő támogató szervezeteket a földön jelenleg élő fajok felülírására.
Érdemes megnézni az alábbi 30 másodperces promóciós videót, amiben az egyik befektető cég azzal büszkélkedik, hogy 50 éven belül a tudomány által létrehozott organizmusok száma meghaladhatja a természetben azonosítottakét. Külön felhívnánk a figyelmet a cég logójára.



Szintetikus biológia (30 másodperc) - Fidelity Investments
















Genetikai népirtás: Az emberiségre leselkedő veszély



Forrás: Infowars.com




Egy wyoming-i farmon a kecskéket a pókhálójukért tartják.
Pandora szelencéjét felnyitották. Az emberiség történelmének eddigi legveszélyesebb genetikai kísérletsorozatára derült fény, amelynek keretében a „tudósok” ember-állat hibridek és egyéb génkeresztezéssel létrehozott klónok előállításával sodorják veszélybe az életet földünkön. 
Az elit által pénzelt tudományok és kutatás-fejlesztő programok munkatársai kényük kedvük szerint kísérletezgetnek a genetikai kódokkal, fittyet hányva a fajok keresztezéséből eredő egyértelmű veszélyekre és ezzel nyíltan kockáztatják a föld biológiai egyensúlyát.
Legutóbb egy angliai titkos laboratórium programja került napvilágra, ahol saját bevallásuk szerint a kutatók már három éve folytatnak ilyen szörny-hibridek létrehozásával kapcsolatos kísérleteket. A mezőgazdasági, gyógyszerészeti és orvosi kutatások monopolizálásán keresztül a biotechnológiának hatalmában áll a világra szabadítani ezeket a Frankenstein fajokat, hiszen az élet genetikailag módosított formái komoly haszonnal kecsegtetnek számukra.
A DNS kód egyes részeinek kicserélésével létrehozott génkeresztezett klónok tulajdonképpen keresztezett hibrid fajok, melyektől azt remélik, hogy szerveik alkalmasak lesznek szervátültetésre is beteg emberek számára, ezenkívül mesterséges fehérjékhez juthatnak általuk. Másik reményük, hogy a mesterséges megtermékenyítés és emberi klónozás területén is fel tudják használni felfedezéseiket, hiszen a meddőség, terméketlenség egyre több embert érint.
Azt azonban nem fogják fel, hogy pont ezek az ember által létrehozott „teremtmények” jelentik a legnagyobb veszélyt az emberiség számára, hiszen bizonyítottan steril utódokat és a rákmegbetegedések megnövekedett kockázatát eredményezik. Ezek a klónok, beleértve a világ első klónozott birkáját, Dolly-t is, nem sokáig képesek életben maradni és rövid életük során számos egészségügyi problémával küzdenek. Arról nem is beszélve, hogy minden életben maradt klónra több száz elvetélt vagy halva született embrió esik. Ennek ellenére a tudósok azt akarják velünk elhitetni, hogy ezek a lények az emberiség javát szolgálják.
Ezek közül a kísérletek közül az emberi gének, a tudósok által „hasznosnak” vélt állatok génjeivel való keresztezés a legveszélyesebb, hiszen ily módon olyan betegségek is átterjedhetnek az emberre, melyek eddig csak az állatok számára voltak végzetesek. Az egymással nem rokon fajok keresztezése (emlős és medúza például) előre nem látható következményekkel és irányíthatatlan mutációkkal járhatnak. Arról nem is beszélve, hogy számos korábban egyformának tartott gén, egészen másként viselkedik egy idegen DNS láncba ültetve. A tudósok azt is szeretik figyelmen kívül hagyni, hogy bizonyos gének nem egy, hanem több tulajdonságért is felelősek, még inkább kiszámíthatatlanná és mindenképpen veszélyessé téve az eredményt.
Az eddig csupán regényekben (mint a globalista H. G. Wells Dr. Moreau szigete című művében) felbukkanó  groteszk kísérletek mára rémálomszerű valósággá váltak. A tudósok emberi füllel rendelkező egereket állítanak elő, emberinek minősített szerveket nyernek tehenekből, disznókból és más gazdaállatokból, stratégiai fontosságú fehérjéket állítanak elő és egyéb általunk sci-fi kategóriába tartozó alkalmazási területeket vázolnak fel, megalapozva a biotechnológia ijesztő és sokunk számára nemkívánatosjövőjét. A pók-kecske kitenyésztése például szöges ellentétben áll a természet törvényeivel, és azért hozták létre, hogy a pókselyemből egy, az acélnál is erősebb fehérjét állítsanak elő, amit például golyóálló mellények és egyéb katonai eszközök gyártásához használnának fel.
A modernkor Frankenstein professzorai földünkre szabadították a genetikailag módosított fajokat, melyek elnyomják és kipusztítják a természetes egyedeket. A GMO növények megfertőzik és tönkreteszik a természetes maggal bevetett földeket, óriási károkat okozva a hagyományos gazdálkodást folytató vállakozásoknak. A genetikailag módosított növényekről bebizonyosodott, hogy a rákon és más egyértelmű betegségeken kívül sok esetben terméketlenséget is okoznak, ami csak a harmadik generációban jön elő.
A globalista elit istennek képzeli magát és azt gondolja, hogy az életet olcsó másolatokkal helyettesítheti, melyek valójában a föld igazi flórájának és faunájának létét veszélyeztetik. Nem is olyan régen a világ legtöbb ismert tudósa úgy gondolta, hogy a DNS kód 96%-ára semmi szükség és nem képviselnek genetikai értéket. Arroganciájuk mostanra odáig fajult, hogy a transzhumanizmushoz vezető utat akarják elénk tárni, hogy az embert (illetve bizonyos embereket), az élet meghosszabbításával isteni magasságba emeljék.
Mondjunk nemet, amíg nem késő.

Az eddigi legveszélyesebb influenza vírust állították elő egy kutatólaboratóriumban



Forrás: Daily Mail
Egy kutatócsoport azért harcol, hogy az eddigi legveszélyesebb influenza vírus előállításának menetét és módszereit publikálhassák. A halálos vírus a H5N1 madárinfluenza vírus genetikailag módosított változata. Az eredeti vírushoz képest sokkal fertőzőbb és milliókat képes egyszerre megbetegíteni. A kutatás rendkívül nagy port vert fel és a kutatókat is megosztotta, akik közül sokan úgy vélik a kísérletet nem lett volna szabad lefolytatni.
A jelenlegi H5N1 törzs által okozott megbetegedések mindössze 500 esetben voltak halálos kimenetelűek, azonkívül a betegség emberről emberre nehezen terjed, így nem képes igazi járványt okozni. A szakértők attól tartanak, hogy a módosított vírus rossz kezekbe kerülve a biológiai terrorizmus eszközévé válhat.
Ron Fouchier, a holland Erasmus Orvosi Kutatóközpont virológusa vezette a kutatást, amely során a csapat felfedezte, hogy mindössze öt mutáció segítségével rendkívül gyorsan terjedő vírust képesek előállítani.
A kísérleteket, mint az influenza esetében most már mindig, menyéteken végezték, mivel ezeknek az állatoknak a légző rendszere nagyon hasonlít az emberére. Fouchier olyannyira tart a botránytól, hogy már jó előre szakértőt fogadott a követendő kommunikációs stratégia kidolgozására. A kutatást nemzetközi ösztönzésre folytatták le, amelynek célja a H5N1 vírus alaposabb megismerése.
Fouchier elismerte, hogy a törzs „az egyik legveszélyesebb ember által előállított vírus,” de továbbra is ragaszkodik a kutatás eredményeinek és módszereinek publikálásához.
A kutatás komoly vitákat indított a tudományos szabadság kérdése és az olyan kutatások szigorúbb szabályozása terén, amelyek ugyan a közegészség javát szolgálják, de a biológiai terrorizmus számára is hasznosak lehetnek.
A H5N1 vírussal kapcsolatban egy másik kutatást is végeztek, ez alkalommal a Wisconsin és a Tokiói Egyetem kutatói. A rendelkezésre álló információk szerint a kutatás hasonló következtetésekre jutott a Fouchier által vezetett csapat eredményeivel.
Jelenleg mindkét tanulmányt az USA Országos Bio-biztonsági Tudományos Bizottsága (NSABB) vizsgálja. Az NSABB nincs feljogosítva a publikálás megakadályozására, de javasolni tudja a tudományos lapoknak, hogy ne jelentessék meg az anyagot.
Nincs tudomásom másik olyan patogénról, amelyik ennyire veszélyes lenne,” nyilatkozta Paul Keim, az NSABB elnöke. „Az antrax egyáltalán nem ijesztő hozzá képest.”
A tudományos kutatások elfogadott menete szerint más kutatóknak is lehetősége van az elvégzett kutatások értékelésére és az alkalmazott módszerek megismétlésére tanulási célzattal. Egyre több kutató úgy gondolja azonban, hogy a madárinfluenza víruson végzett kutatásokat korlátozni kellene. Michael Osterholm, bio-védelmi és influenza szakértő, a Minnesota Egyetem Fertőző Betegségek Kutatólaboratóriumának vezetője szerint a szóban forgó kutatások orvosi szempontból nagyon fontosak. A tanulmányok tartalmával kapcsolatban azonban nem tud nyilatkozni, mivel maga is az NSABB tagja, de megerősítette, hogy amennyiben a kutatási eredmények publikálásra kerülnek, bizonyos információkat visszatartanának és azok csak olyan szakemberek számára lennének elérhetők, akiknek fontos tisztában lenni ezekkel az adatokkal.
Nem akarunk ötleteket adni a rosszfiúknak,” tette hozzá.



A mesterséges járvány



A gyógyszercégek jól jártak a hisztériával, állítja az EU Egészségügyi Bizottságának elnöke

Írta: Fiona Macrae
Wolfgang Wodarg professzor
A sertésinfluenza járvány egy hamis járvány volt, amit a gyógyszercégek gerjesztettek a sok milliárd fontos haszon reményében, állítja egy szakértő. 
Wolfgang Wodarg az Európa Tanács Egészségügyi Bizottságának elnöke azzal vádolja a vakcinák gyártóit, hogy befolyást gyakoroltak a WHO-ra a sertésinfluenza járvánnyá nyilvánítása érdekében.
A döntés hatalmas hasznot biztosított a gyógyszeróriásoknak, míg egyes országok, mint például Nagy-Britannia, elvesztegették csekély egészségügyi keretüket a lakosság beoltására egy enyhe lefolyású betegség ellen.
Az Európa Tanács elfogadta Dr. Wodarg indítványát a gyógyszeripari cégek szerepének kivizsgálásáról. A témában vitát tartanak még ebben a hónapban.
Dr. Wodarg bejelentésekor a brit kormány éppen az 1millárd fontot meghaladó értékű fel nem használ vakcina készlettől próbál kétségbeesetten megszabadulni.
Az angol Egészségügyi Minisztérium 65 ezer haláleset lehetőségére figyelmeztetett a járvány kezdetén, vészhívó szolgáltatást vezetett be és külön erre a célra létrehozott Internetes portált indított, sőt a korábbi egészségügyi előírásokat is felfüggesztette, hogy a vírus elleni gyógyszerek recept nélkül is kaphatók legyenek.
Az illetékes hatóságokat felszólították, hogy a halottasházakat készítsék elő a várható halálesetek magas száma miatt, sőt a hadsereget is felkészítették egy esetleges közbelépésre, ha netán pánik törne ki a lakosság körében egy esetleges gyógyszerhiány miatt.
Mivel a múlt hét során mindössze ötezren betegedtek meg a H1N1 vírustól Angliában és a betegségnek betudható halálesetek száma összesen 251, Dr. Wodarg a H1N1 járványt az „évszázad legnagyobb egészségügyi botrányának” minősítette.
Ez egy enyhe vírus és egy áljárvány,” nyilatkozta.
A hisztéria magvát öt évvel ezelőtt vetették el, amikor arról érkeztek hírek, hogy a sertésinfluenzánál sokkal halálosabb madárinfluenza emberre veszélyes mutációja jöhet létre.
A pánikhangulat eredményeként az egyes kormányok óriási Tamiflu készleteket halmoztak fel és több millió adag vakcina beszerzésére vonatkozó szerződéseket készítettek elő.
A kormányok olyan szerződéseket írtak alá, melyben garantálták a szerződésben meghatározott megrendelt vakcina készletek megvételét, és szinte teljes mértékben magukra vállalták a felelősséget,” mondja Dr. Wodarg. „Így a gyógyszer gyártók garantált haszonhoz juthattak, minden kockázat nélkül. Csupán meg kellett várniuk, hogy a WHO járvánnyá nyilvánítsa a megbetegedéseket, és az aláírt szerződések automatikusan hatályba léptek.”
Dr. Wodarg azt állítja, hogy a gyógyszercégek saját embereiket helyezték a WHO és egyéb befolyásos egészségügyi szervezetek kulcsfontosságú pozícióiba, hogy érdekeiket nyomatékosabban érvényre juttathassák.
Befolyásuk hatására nem sok választotta el a WHO-t attól, hogy megváltoztassa egy betegség járvánnyá nyilvánításához szükséges feltételeket, így a WHO  már tavaly júniusban világméretű járvánnyá nyilvánította volna a betegséget.
Dr. Wodarg nem említett neveket, azonban tavaly a Daily Mail leleplező cikket jelentetett meg, melyből kiderült, hogy Sir Roy Anderson, aki a kormány egészségügyi tanácsadója a sertésinfluenzával kapcsolatban, a GlaxoSmithKline igazgatótanácsának egyik tagja. Éves fizetése a cégnél 116 ezer Font. A GlaxoSmithKline vírusos betegségek kezelésére való gyógyszereket és vakcinákat is gyárt, és nagy valószínűséggel a mostani „járvány” egyik nagy haszonélvezője.
Ezek büntetlenül gyilkolnak és ölnek , hogy a profitjuk nőjön az emberiség meg pusztuljon , de mi lesz ha egyszer nem tudják megállítani a járványt és még mutálódik is , az bizony a kihalás lesz mert mindenkit felfal és utól fog érni bárhol is legyél . Talán valami ilyesmit kellene bevetniük az araboknak , hogy a rohadt cionisták békén hagyják őket.



Elismerték, hogy a sertésinfluenza elleni védőoldás krónikus idegrendszeri megbetegedést okozhat



Forrás: NaturalNews
Miután megdönthetetlenül bebizonyosodott, hogy a sertésinfluenza elleni védőoltás narkolepsziát, egy krónikus idegrendszeri betegséget okoz, Finnország a nyilvánosság előtt iselismerte a tényt. A narkolepsziában szenvedők időnként, a normális ébrenlét alatt, egyik pillanatról a másikra, befolyásolhatatlanul elalszanak. A tény elismerésekor a finn kormány kijelentette, hogy életük végéig fizetni fogja annak a 79 gyermeknek az orvosi kezelését, akiknél a betegség a sertésinfluenza védőoltás miatt alakult ki.
A narkolepszia nem az egyetlen mellékhatása az oltásnak. A 79 gyerekből 76 hallucinációkat is lát és időnként „teljesen megbénulva esnek össze,” (hirtelen tónusvesztés, kataplexia) mondják a finn kutatók.
Ami megdöbbentő, hogy a durva mellékhatások tévedést kizáró megállapítása ellenére, szóba sem került a minden tudományos alapot nélkülöző és teljesen felesleges influenza elleni oltások felfüggesztése.
Az influenza elleni védőoltások nemcsak károsak a gyerekek egészségére (amit most már a hatóságok is kénytelenek voltak belátni), de még csak nem is működnek! A D-vitamin rendszeres szedésével bármilyen oltásnál sokkal hatékonyabban védekezhetünk az influenzás megbetegedések ellen.
Az Egyesült Államok nem hajlandó belátni, hogy a védőoltások károsak lehetnek
Az Egyesült Államok kormánya természetesen most sem hajlandó elismerni, hogy a védőoltások károsak lehetnek. A kormány, a gyógyszer gyártókkal karöltve erőlteti az emberekre a tündérmesét: a védőoltások biztonságosak és hatékonyak, ami alatt azt értik, hogy nem károsak és mindenkinek használnak. (Hozzá kell tegyük, hogy természetesen Magyarországon is ilyenkor ősszel indul be újra a védőoltások melletti kampányolás a gyógyszergyárak részéről. „Most adassuk be az oltást, amíg még nem késő!” hallani szinten minden rádióban a különböző gyártókat képviselő „orvos szakértőktől.”)
Az igazság ettől nagyon is eltér
A védőoltások több millió gyereknél fejtenek ki káros hatást évente, csak sajnos ezeket a „mellékhatásokat” (enyhe elmezavar, az immunrendszer legyengülése, tanulási zavarok, stb.) soha nem lehet az oltóanyagokra bizonyítani. A védőoltások egyébként nem valami hatékonyak a fertőzések megakadályozásában. A védőoltások gyártóinak saját kutatási eredményei is azt mutatják, hogy az oltások csupán minden századik embernél működnek, ami azt jelenti, hogy a másik 99 esetben semmi hasznuk.
Ahelyett, hogy elismernék, hogy a védőoltás autizmust okoz, az amerikai kormány, a gyógyszergyártókkal szövetkezve, létrehozta a Védőoltásból Eredő Károk Kompenzációs Központját, egy olyan szervezetet, ami pénzt ad a maradandó károsodást szenvedett gyermek szüleinek a hallgatásért, hogy azok nehogy bíróság elé vigyék az ügyet.
Ami még ennél is rosszabb, hogy az egészségügy, amit erősen befolyásolnak, vagy mondhatni dominálnak, a gyógyszeripari érdekek, nem hajlandó népszerűsíteni a D-vitamin jótékony hatását az influenza megelőzésében. Pedig a D-vitamin szedése biztonságos, hatékony és nem drága.
Miért nem népszerűsíti a gyógyszeripar a D-vitamint? Mert sok milliárd dollár haszontól esne el a D-vitamin által megelőzött betegségek miatt.
A védőoltások és az autizmus
A logikusan gondolkozó és őszinte emberek agyában nem kérdéses, hogy a védőoltások károsítják az idegrendszert, így például (de nem kizárólag) autizmust is okoznak.
Kizárólag a multinacionális gyógyszeripari cégeknek dolgozó tudósok hajtogatják, hogy a védőoltások nem okoznak autizmust, illetve, hogy azok teljesen biztonságosak.
Aki szeretne mélyebben elmerülni a témában, ajánljuk a Merck gyógyszercég vezető védőoltás kutatójával, Dr. Maurice Hilleman-nal készített interjút, melyben a tudós többek között azt is elmondja, hogy a védőoltások több tucat „titkos” rákkeltő vírust tartalmaznak (az interjú videón is megtekinthető ITT).
Sokan azt sem tudják, hogy Dr. Jonas Salk, a védőoltások „nagyapja”, akinek a gyermekbénulás elleni védőoltás kifejlesztését tulajdonítják, szörnyű emberiségellenes bűntetteket hajtott végre büntetlenül az „orvostudomány nevében”, hogy az oltást kifejlessze.
Tulajdonképpen a védőoltások és modern gyógyszerek történelmét csupa ilyen és ehhez hasonló történetek szegélyezik, miközben maguk a gyógyszergyártók megpróbálják dicsőséges fényben feltüntetni tevékenységüket a nyilvánosság szemében. Az igazság sajnos merőben más: a védőoltások mindig is betegségeket okoztak, melyekből a gyógyszeripar hasznot húzhat.
Akik ilyen bűntettekre hajlandóak vajon visszariadnak attól, hogy gyerekeket betegítsenek meg? A gyógyszeripar urai keményvonalas gonosztevők. A Bayer korábbi elnöke például náci háborús bűnös volt, akit a Nürnbergi perben ítéltek el. Nehéz elhinni? Ideje felfrissíteni történelmi ismereteinket:
Dr. Fritz ter Meer, az IG Farben igazgatójaként közvetlenül részt vett a Ciklon-B ideggáz kifejlesztésében, ami több millió ember halálát okozta a II. Világháború alatt. Meer-t a Nürnbergi perben hét év börtönre ítélték, de Rockefeller és az akkori amerikai német biztos, J.J. McCloy közbenjárására négy év után szabadon bocsátották. A népirtásért és emberiség elleni bűntettekért elítélt, tetteit soha meg nem bánó Fritz ter Meer, a Bayer gyógyszeripari cég elnökeként tért vissza a szabad életbe. A pozíciót 1961-ig töltötte be. 1962-ben az ő kezdeményezésére állt fel az Egészségügyi Világszervezet és a FAO (az ENSZ mezőgazdasági és élelmezési szervezete) által támogatott Codex Alimentarius Bizottság, ami elvileg a fogyasztók egészségét hivatott védeni, de valójában a gyógyszeripar irányítja és egyetlen célja, hogy minél több gyógyszerfogyasztót termeljen.”
Ha nem a járvány , hát a védőoltás lesz az amibe belepusztulunk.





Dr. Doom szerint ősszel újabb piaci krach jön



Forrás: shtfplan.com
A 2008-as összeomlás előtt is szólt és napra pontosan megjósolta, hogy 2009-ben megfordul a piaci helyzet.
Marc Faber, a Gloom, Boom and Doom Report kiadója most arra figyelmeztet, hogy a tőzsde ismét összeomolhat.
A tőzsde jelenlegi piaci árfolyamainak elemzése és a tőzsdei indexek, például az S&P 500, Dow Jones, stb. magas állása alapján Faber most arra figyelmeztet, hogy bár rekord magas értékeket láthatunk, ezek csupán feltételezéseken és nem a valós helyzeten alapulnak.
A legnagyobb indexek összetételét vizsgálva egyértelmű, hogy a magas értékek nagyon kis számú vállalattól függnek. A színfalak mögé pillantva láthatóvá válik, hogy eközben rengeteg cég megy tönkre a gyenge bevételek miatt, ami igen borússá teszi a kilátásokat.
Dr. Doom szerint ez kísértetiesen hasonlít az 1987-es összeomlást megelőző hetek eseményeire.
Tökéletes recept a katasztrófához.
1987-ben rendkívül komoly korrekciót láthattunk felfelé, ugyanakkor a bevételek már nem nőttek jelentősen, így a piac túltelített lett, míg végül a végső, augusztusba nyúló korrekció során egyre kevesebb papír eredményezte az 52-hetes rekordot. Más szóval az új rekordlista zsugorodott.
Az elmúlt két napot (augusztus 7-8) nézve hitetlen amit látunk.
Közel vagyunk a mindenkori rekordhoz, az S&P [500] 1709 ponton jár, ugyanakkor tegnap és tegnapelőtt 170 darab új 52-hetes negatív rekord volt.
Ez nagyon magas szám.
[Az év végére szerintem a piac] a mostaninál is alacsonyabban zár. … Talán 20 százalékkal vagy még többel is.
Lehet, hogy nem ez lesz az „összeomlás”, amire az amerikai kormány készül, de egy ilyen mértékű zuhanás az egész világon kaotikus állapotokat eredményezhet, illetve gyújtózsinórként is működhet.
Ahogy 2008-ban is láthattuk, amikor beindul az eladás, szinte garantált a pánik. Ez azt jelenti, hogy a befektetők először eladnak mindent, amit látnak, és csak azután kérdeznek. A hatás pedig, hogy minden olyan eszköz ára, ami valamilyen módon kapcsolódik a papírokkal való kereskedéshez, esni fog, beleértve az aranyat, ezüstöt, árukat, technológiát és a kiskereskedelmet. Valószínűleg még a mostanában nagy népszerűségnek és erős keresletnek örvendő fegyverkereskedelmi cégeket is érinteni fogja. A pánik semmit nem kímél.



Háborúval vagy pénzügyi összeomlással, de fájdalmas lesz, mondja Faber



Forrás: shtfplan.com
Marc Faber, a Dr. Doom néven ismertté vált svájci befektetési tanácsadó és alapkezelő
Az ismert és sokszor az árral szemben úszó svájci közgazdász, Marc Faber, ismét lehetőséget kapott, hogy figyelmeztesse a nagyközönséget a világ pénzrendszerét fenyegető katasztrófára. 
A tömegmédiában megszokott nem több mint 30 másodperces figyelemfelkeltő nyilatkozatokkal ellentétben, Faber ezúttal kicsit bővebben kifejthette mit gondol a jelenlegi helyzetről.
Bár Faber előzetes figyelmeztetései a 2008-as válság kirobbanására is igaznak bizonyultak és azóta is precízen ítéli meg a tőzsdei mozgások okait, a tőzsde várható viselkedését, valamint a kormányok reakcióit, kollégái rendre figyelmen kívül hagyják tanácsait.
Hogy Faber összeomlásra számít, enyhe megfogalmazás lenne.
Szerinte olyan eseményekre számíthatunk, amilyenekhez egyetlen életünk során tapasztalt összeomlás sem hasonlítható, éppen ezért javasolta feliratkozóinak, hogy legjobb befektetésnek jelenleg a magasfeszültségű kerítések és az őrzővédő kutyák és természetesen a sűrűn lakott övezetektől távoli gazdaságok számítanak, feltéve, hogy a tulajdonos készen áll megvédeni őket.
Néhány szemelvény az interjúból:
Ha általánosságban nézzük a világot, mondjuk az 50-es, 60-as, vagy akár a 70-es évekhez képest, egyértelmű, hogy a pénzpiacok aránytalanul nagyra nőttek a valós gazdasághoz képest. Szemléltetésképpen például gondoljunk bele, hogy a világ GDP-je hozzávetőleg 60 ezer milliárd dollár, ugyanakkor a pénzpiacok ekkora összeget forgatnak meg minden egyes héten vagy ennél is rövidebb idő alatt.
Hiszem, hogy közeledik a nap, amikor megtörténik ennek a pénzlufinak a korrigálása, mégpedig lefelé.
Vagy kiigazítás történik negatív irányba az inflációrobbanás miatt, vagy összeomlik a rendszer.
Nem tudjuk, melyik végforgatókönyvet játsszák majd.
Egy napon véget ér, és történjen háború, vagy pénzügyi összeomlás által, biztos, hogy nagyon fájdalmas lesz.
A történelemből láthatjuk, hogy amikor a kormány kezdi elveszíteni a nép bizalmát, gyakran folyamodnak háborúhoz. Ez alkalommal sem lesz másként. Faber szerint pedig a III. Világháború, ami a judeo-keresztény és az arab világ közötti, mesterségesen keltett konfliktusokat kihasználva robban ki, öt éven belül elindulhat.
A globális pénzrendszer összeomlása és a hazugságokra épült pénzügyi lufi kidurranása elkerülhetetlen.



Aggasztó halálesetek a WHO által támogatott oltáskampányban



A pentavalens oltásban elsőként részesült csecsemő Indiában
Az ENSZ nem sok eredményt mutathat fel a nemzetek közötti konfliktusok békés rendezése terén, ugyanakkor a szegényebb országok egészségügyi ellátásának fejlesztésére minden jel szerint sok gondot fordít a szervezet. 
Ennek ugyanakkor ellentmond az a tény, hogy az ENSZ fennhatósága alá tartozó Egészségügyi Világszervezet, a WHO,szándékosan olyan oltóanyagokat támogat, amelyek komoly veszélyeket rejtenek, sok esetben pedig halált eredményeznek a gyerekeknél. Ezt az ellentmondást vizsgálják most indiai szakemberek.
Az Indiai Orvosetikai Folyóiratban megjelent részletes szerkesztői cikk azzal vádolja a WHO-t, hogy „szándékosan hamisan nyilatkozott az immunizáció káros mellékhatásairól, kijelentve, hogy ilyenek nem is léteznek,” az oltóanyag népszerűsítése érdekében. A cikk egyértelműen feltárja, hogy ez nem igaz.
Az Újdelhiben működő St. Stephens kórház gyerekgyógyászati osztályának vezetője, Dr. Jacob Puliyel által írt cikk alapját a Bhutánban, Srí Lankán és Indiában folytatott oltáskampányban meghalt gyerekekkel kapcsolatos vizsgálat adja. A szóban forgó vakcina ötvözi a diftéria, szamárköhögés és tetanusz (a korábbi DPT oltás), valamint a Hepatitis-B és H influenza-b, azaz Hib oltásokat.
2013. május 4-én a vietnámi egészségügyi minisztérium felfüggesztette a Quinvaxem nevű pentavalens oltás használatát, miután 12 gyerek meghalt, másik 9-nél pedig nem halálos, de rendkívül súlyos mellékhatások léptek fel. A helyi hírcsatornák szerint az oltás miatt meghalt valamennyi csecsemő tökéletes egészségnek örvendett a vakcina beadása előtt,” nyilatkozta az Orvosi és Tudományos Igazság Hivatal (OMSJ).
A WHO arra hivatkozik, hogy a csecsemők halálát nem az oltás okozta. Szerintük a „Quinvaxem megkapta a WHO előzetes engedélyét és az oltással kapcsolatban semmilyen káros hatás nem lépett fel korábban.”
Dr. Puliyel szerint viszont a szervezet nem vonta kétségbe a csecsemők halálát, állításuk pedig, miszerint az oltással kapcsolatban semmilyen fatális mellékhatást nem észleltek korábban, félrevezető.”
Dr. Puliyel arra is rámutat, hogy a kombináns oltás nincs engedélyezve az Egyesült Államokban és más fejlődő országokban sem használják, ugyanakkor a WHO mégis azt javasolja az érintett szegény országoknak, hogy a jól bevált DPT vakcinát a Hepatitisz és Hib oltásokkal kombinálva alkalmazzák, az utóbbi használatának növelése érdekében.

Magyarázat nélküli halálesetek az oltás beadását követően

Az osztályvezető főorvos azt is leírta, hogy azóta számos negatív mellékhatásról és halálesetről érkezett jelentés más gyártók által előállított pentavalens oltások kapcsán más országokból is. Bhután, Srí Lanka és Pakisztán felhagytak a vakcina használatával „az oltások után bekövetkezett halálesetek miatt”.
A bhutáni kormány négy csecsemő halálát követően rendelte el az oltásprogram felfüggesztését, a WHO azonban később meggyőzte az ország vezetését a program folytatásáról. A második szakasz során is négy csecsemő halt meg, így a kormány másodszor is felfüggesztette a kampányt.”
Srí Lankán is számos halálesetet követően hagyták abba az oltáskampányt. A halálesetek kivizsgálásával megbízott WHO bizottság nem talált összefüggést az oltás és a csecsemők halála között, azonban semmilyen alternatív magyarázattal nem álltak elő,” írja az OMSJ.
Pakisztánban egy gyermek félórával, kettő 12-14 órával az oltás beadását követően halt meg, majd még egy esetről érkezett jelentés. Itt a kormány nem hozta az eseteket összefüggésbe a vakcinával.
Indiában eddig 21 gyerek halt meg a korlátozott kiterjedésű kísérleti oltás során, amit még 2011-ben indítottak Tamil Naduban és Keralában. A kormány tervei szerint a többi államban az első két területen tapasztaltak alapján indítanák el a kampányt.

Túl nagy a kockázat

Közös tényező valamennyi esetnél, hogy az oltás beadását követően a csecsemőknél magas láz, kétségbeesett sírás és sok esetben roham állt be a halál előtt,” írja Dr. Puliyel, hozzátéve, hogy furcsának tartja, hogy a WHO „nem lát összefüggést a halálesetek és az oltások között,” azokban az országokban, ahol a kombináns vakcinát alkalmazták.
A halálesetek többsége az első oltás után következett be és nem lehet a véletlen számlájára írni, mondja a főorvos.
Végezetül pedig Dr. Puliyel megkérdőjelezi, miért tartják szükségesnek a Hib vakcina bevezetését Indiában, amikor a betegségből eredő halálesetek száma mindig is alacsony volt az országban. A cikkben részletesen levezeti, hogy 25 millió csecsemő beoltása esetén a legjobb esetben is csak 350 gyereket menthetnének meg a HIB baktérium okozta agyhártyagyulladástól és tüdőgyulladástól, ugyanakkor az oltás következtében „3125 csecsemő halálára lehet számítani”.
Források:
Mint nálunk a csecsemő halálesetek vajon nem a védőoltások az okai itt is a csecsemő halálozásnak , mert biztos kihozzák , hogy nem találták meg az okokat , és ráfogják a csecsemők defektusára , miszerint halmozottan ki voltak téve a különböző megbetegedéseknek amit nem tudtak elhárítani és a csecsemők így haláloztak el . Ne is keressék az okokat mert amit ők kimondtak , hát az a tuti , és egyetlen igazság , minden más jegyet eltüntettünk ti hiába keresnétek csak ezt tudnátok konstatálni ti is.





A paralízisek száma megugrott Indiában Bill Gates oltáskampánya után

Forrás: Infowars.com

A jelenségért a teszteletlen vakcinákat ajánló GAVI lehet felelős

Az indiai gyermekgyógyász szakértők kemény kritikával illették az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) és a Bill & Melinda Gates Alapítványt a gyermekbénulás megszüntetésére tett megtévesztő ígéretük miatt, rávilágítva az oltáskampány esetleges pusztító mellékhatásaira.
Számos probléma jelentkezett, amelyeket Dr. Neetu Vashisht és Dr. Jacob Puliyel, a St. Stephens Kórház gyermekgyógyászati osztályának orvosai több mint tíz éve tartóetikátlan” támogatásnak neveztek. A Polio vírus elleni oltási program, amelynek csupán a kezdeti szakaszát finanszírozták alapítványi pénzekből, súlyos kiadásokba kényszerítette az indiai kormányt és új egészségügyi kockázatoknak tette ki az ország lakosságát. (Részletesen a polio oltásról magyarul: ITT)
Amint erre az orvosok is rámutattak kritikájukban, a paralízis, ami eddig eltűnni látszott Indiában, most biológiai fegyver formájában térhet vissza. 2002-es szintetikus előállítása óta a vírus feltámadása egyre valószínűbb és közelebbi veszélynek számít, ami azt jelenti, hogy a betegség végleges kiirtása valószínűleg már lehetetlen, az oltás pedig nem hatékony és drága.
Az igazi sztori az ügy mögött, azonban, hogy míg a polio vírus a statisztikai adatok alapján eltűnt Indiából, az NPAFP (nem kimutathatóan polio vírustól eredő bénulás) esetek száma ugrásszerűen emelkedett, ugyanazokat a tüneteket okozva, amelyekről azt remélték, hogy a paralízis kiirtásával eltűnnek, csupán a betegség forrása változott.
2011-ben, tehát abban az évben, amikor Indiát paralízismentes országgá nyilvánították, 47.500 nem paralízis okozta bénulásos esetet jelentettek, mondja Dr. Vashisht és Dr. Puliyel. A rendelkezésre álló adatokból kiderül, hogy az esetek olyan területekről származnak, ahol a lakosság rendszeresen részesült polio elleni védőoltásban. Az NPAFP esetek számának országos átlaga a nemzetközi átlag 25-35-szöröse Indiában.
A kérdés tehát, hogy vajon a polio elleni védőoltás váltotta-e ki ezeket a paralíziseket? Az ezzel kapcsolatos kutatások Indiában már korábban megállapították, hogy a polio elleni védőoltás a polio vírus által okozott paralízis elsőszámú kiváltója. Ugyanakkor az az évi 100-180, egyértelműen a polio elleni védőoltás miatt bekövetkezett paralízis (VAPP – védőoltásból eredő, a polio vírus által okozott paralízis) eltörpül a 47.500 paralízis eset mellett, amelyeket nem a polio vírus okozott.
Ezenkívül a polio elleni védőoltást okolják a szomszédos Pakisztánban tapasztalthalálesetek miatt is. A pakisztáni kormány által elrendelt vizsgálat megerősítette a GAVI program által finanszírozott polio elleni védőoltás hatását. A vizsgálat megállapította, hogy a GAVI által ajánlott védőoltások klinikai vizsgálatát nem végezték el. A vizsgálóbizottság kérte, hogy a szükséges vizsgálatok elvégzéséig függesszék fel valamennyi GAVI által javasolt oltóanyag használatát.
Függetlenül attól, hogy az egyes vizsgálatok milyen eredményre jutnak az összefüggések tekintetében, az már most is egyértelműen kijelenthető, hogy szoros összefüggés van a paralízises esetek és az oltások között:
Miközben az Indiai Országos PolioMegfigyelőközpont adatai azt mutatják, hogy az NPAFP által okozott paralízises esetek száma egyenes arányban növekszik a beadott polio elleni védőoltásokkal, független tanulmányok arra is rámutattak, hogy az NPAFP paralízisben megbetegedett gyerekeknél „a halál kockázata kétszer magasabb, mint a vad polio vírus fertőzés esetén.”
Az emberi áldozatok száma a legkomorabb bizonyítéka annak, hogy a rossz irányú „jótékonysági” vagy kormányprogramok milyen hatással lehetnek az emberi életre, ugyanakkor az oltáskampány komoly negatív gazdasági hatása sem vet túl jó fényt a WHO és a Gates Alapítvány által támogatott GAVI programra, amelyeknek egyébként a Rockefeller Alapítvány, a Világbank és az ENSZ is partnere.
Ezeknek a szervezeteknek az ajánlása a szegény országok teljes lakosságának beoltására már csak a költségek miatt is őrültség.
Az orvosok joggal vetik fel az ajánlás etikátlanságát, amely 2,5 milliárd dolláros elkötelezettségbe rántotta az indiai kormányt. A poliokampány mindössze 2 millió dollár kezdeti finanszírozást és a siker ígéretét kapta a GAVI-tól. „Végül az indiai kormány kénytelen volt finanszírozni ezt az igen drága programot, ami a kezdetben kiutalt támogatás összegének több mint százszorosába került az országnak,” áll a jelentésben.
India szempontjából a program igen sokba került, mind az elveszített emberi életek, mind pedig a költségek szempontjából. Nagy a kísértés elábrándozni, hogy mi mindent tehettünk volna 2,5 milliárd dollárral, ha azt vízellátásra és az alapvető higiéniai állapotok javítására költjük.”
A jelentést készítő orvosok szerint a „polio megszüntetését célzó program hűen szemlélteti a „betegség specifikus,” vertikális projektek sokszoros céltévesztését a közösségorientált egészségvédelmi (horizontális) programok kárára,” hozzátéve, hogy „azt is láthattuk, hogy az ilyen külső, kezdeti támogatások teljesen eltorzítják a helyi prioritásokat.”
A WHO és magáncégek közötti etikátlan együttműködés kísértetiesen emlékeztet a H1N1 sertésinfluenza hisztéria körüli korrupciós botrányra, ahol a WHO azért jelentette be a járvány kirobbanását (amiről később kénytelenek voltak beismerni, hogy eltúlzott lépés volt), hogy megteremthessék a vakcinára való igényt a világon. Akkor Wolfgang Wodarg, az Európa Tanács Egészségügyi Bizottságának elnöke bizonyította be, hogy a gyógyszeripari cégek a WHO-val együttműködve szándékosan keltettek pánikot a sertésinfluenza járvánnyal kapcsolatban.
Mire nem csábít a pénz a faszfej már orvosnak képzeli magát , pedig csak egy Mengele utánzat a bankárkaszt csapatából. Most keresi a diplomáját ő úgy tudta , hogy valamelyik gyerek szájában látta , ezért a félre vezető fotó , ő soha nem végezne kuruzslást , legfeljebb ha megkérik rá , hát minden teketória nélkül beadná a mérget a kicsinyeknek !!!
Az élet fintora , hogy a pedagógusnak még jó pofát is kell vágni egy ilyen aljassághoz , ahelyet , hogy elkapná a golyóit , és leszakítaná , hogy ne nyuljon a gyerekekhez . De hát ő is egy sátán imádó gyakorolni kell a gyerekek oltáron történő áldozását !!!! Lehet , hogy így szerzik be az emberi anyagot a fekete miséjükhöz , hát most Hillaryval misézhetnek , hogy kibékítsék a sátánt !!!!






Jézus neve a támadások középpontjában



Mai társadalmunkban egyetlen szó sem képes olyan dühöt kiváltani, mintJézus neve. Az Egyesült Államokban tilos az érettségi és egyéb iskolai ceremóniákon kimondani, a hadsereg káplánjai nem használhatják imáik során, az iskolák vezetősége pedig mindent megtesz, hogy a keresztény megnyilvánulások írmagját is kiirtsa intézményeikből.
Egy észak-karolinai iskola hatéves tanulóját például arra szólították fel, hogy törölje az Isten szót a nagyapja tiszteletére írt verséből. A „politikai korrektség” nevében az emberek vallásszabadságát korlátozzák. Ugyanakkor ma már inkább beszélhetünk „vallásmentesítésről” mint vallásszabadságról, ezen belül is a kereszténység elleni egyre nyilvánvalóbb harcról.
A harc az osztálytermekben, a bíróságokon és a templomokban egyaránt folyik.
Néhány példa:
  • A már említett hatéves Észak Karolinából, akinek vietnámi veterán nagyapja tiszteletére írt verséből kellett az Isten szót törölni.
  • Ohio állam parlamentje megtiltotta a keresztény lelkipásztoroknak, hogy Jézus nevét használják, amikor az ülés megkezdése előtt imádkoznak.
  • Jézus nevének használatát Észak-Karolina parlamentjében is betiltották.
  • Tavaly az észak-karolinai Forsyth megye fellebbviteli bírósága úgy döntött, hogy a bizottsági ülések előtt Jézus nevében mondott imák alkotmányellenesek.
  • Az év elején a Florida Atlantic Egyetem diákját kiküldték az előadásról, mert nem volt hajlandó rátaposni Jézus nevére az előadás részét képező gyakorlat során.
  • New Jersey-ben egy tanárt azért bocsátottak el, mert Bibliát ajándékozott egy diáknak.
  • Illinois államban egy utcai prédikátort azzal a váddal akartak letartóztatni, hogy „megijeszti az embereket” az evangéliummal.
  • Egy középiskolai futócsapatot diszkvalifikáltak, mert a csapat egyik tagja kézjelekkel mondott köszönetet Istennek a célba éréskor.
  • Charlotte-Mecklenburg rendőrkapitányságának önkéntes káplánjai nem használhatják Jézus nevét nyilvános imáikban. Számos más helyen történt hasonló intézkedés.

Egy 140 oldalas jelentés is készült „Ellenséges érzelmek a vallással szemben az Egyesült Államokban” címmel, ami a következő példákat tartalmazza:
  • A szövetségi bíróság börtönbüntetést helyezett kilátásba az iskolai záróünnepségen búcsúbeszédet mondani készülő diákkal szemben, amennyiben nem törli ki a Jézusra tett valamennyi utalást beszédéből.
  • A városi hatóság munkatársai megtiltották egy nyugdíjas közösségi központ nyugdíjasainak, hogy imádkozzanak az ételért, vallásos műsorokat vagy keresztény énekeket hallgassanak.
  • Az Amerikai Igazságügyi Minisztérium a Legfelsőbb Bíróság előtt érvelt azért, hogy a minisztérium megmondhassa a gyülekezeteknek és zsinagógáknak, hogy mely pásztorokat vagy rabbikat alkalmazhatják vagy bocsáthatják el.
  • Az Amerikai Védelmi Minisztérium megtiltotta Isten nevének említését a veteránok temetésén, amin a hozzátartozók kifejezett kérése sem változtathat.
  • Egy szövetségi bíróság ítélete szerint a képviselőházban Allahhoz lehet imádkozni Jézushoz viszont nem.
  • A Fort Leavenworth-i katonai bázison felállított katonai forgatókönyv a keresztényeket és evangéliumi csoportokat potenciális terroristaként azonosítja.
  • Az Amerikai Védelmi Minisztérium 2009-ben kiadott memoranduma az evangéliumi keresztény és az abortuszt ellenző (pro-life) csoportokat nemzetbiztonsági kockázatként jelöli meg.

Kezd összeállni a kép?
A Jézus elleni háború egyre szembetűnőbb formában folyik.
A jelen eseményeit szorosan figyelemmel kísérő keresztények számára nem kérdés, hogy mi történik, hiszen az ember hatezer éves történelmének középpontjában mindig is a jó és a rossz, Isten és az ellene fellázadt fényvivő angyal, Lucifer közötti harc állt.
Bár a támadásokat időnként megpróbálják a vallásosság, mint olyan ellen, a modern, materialista gondolkodású emberek ösztönös lázadásaként, illetve az értelemnek a vallásos „hiedelmek” feletti győzelmeként feltüntetni, tudjuk, hogy nem erről van szó. A keresztény hit szisztematikus, tudatos elpusztítása folyik és hatására a világ egyre drasztikusabb mértékben polarizálódik. A média, a szórakoztatóipar és az oktatási rendszer segítségével folytatott negatív propaganda  eredményeként tömegek veszítik el hitüket, ugyanakkor azok, akik felismerik a harc mibenlétét, fokozatosan ráébrednek milyen felelősség nyugszik miden egyes keresztény vállán és egyre bátrabban emelik fel hangjukat.
A hatalmi elit a materialista életfelfogást és az ökumenizmust támogatja a tömegek felé, ugyanakkor a beavatottak a Luciferiánus hit elkötelezett követői.
C. S. Lewis a következőképpen foglalta össze az alapfelállást:
Az ördögök felől emberi fajtánk két ellenkező, de egyaránt súlyos tévedésbe eshetik. Az egyik az, ha nem hisszük létezésüket. A másik az, ha nem csak hisszük, de túlzott és egészségtelen érdeklődést tanúsítunk irántuk. Nekik maguknak mind a két tévedés egyformán tetszik, és egyforma örömmel üdvözlik a materialistát és a varázslót is.”
A támadás középpontjában tehát nem a vallás, hanem kizárólag Isten Fia, a megváltó Jézus áll, hiszen a cél egy olyan földi hatalom létrehozása, ahol mindenki Lucifert imádja, akinek egyetlen vágya, hogy Isten helyére léphessen.
Imádják őt a földnek minden lakosai, akiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe, amely a Bárányé, a ki megöletett, e világ alapítása óta. … És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, … és azt műveli, hogy mindazok, akik nem imádják a fenevad képét, megölessenek.” (Jelenések 13:8, 14, 15)
Ennek a háborúnak a kimenetele már több mint 2000 évvel ezelőtt eldőlt a Golgotán, azonban még sok fontos, az emberek lelkéért vívandó csata vár ránk.
Hogy mennyire zsidó fogságban él Amerika itt látszik ahogy támadják a kereszténységet , ez a holló inkvizíció, már nem akarja megtűrni a sátánizmus mellet a keresztény hitet. És úgy érzi , hogy joga van eltaposni őket , mert ők a kiválasztottak és az Amerikaiak is csak gojok , akiket ha kell elküldenek háborúba hogy harcoljanak a terrorista zsidó érdekekért. Mint az állatot küldik a vágóhídra , mert úgy érzik a Birodalmi Amerikát már régen bekebelezték és azt csinál a birodalmi Amerika amit ők akarnak . Natanjau – utasítottam az Amerikai elnököt hogy ne szavazzák meg az Ensz határozatot – és a többi ilyen elszólások a Bus korszakban menjenek ők a busba a 9 /11 is MOSZAD termés volt Busnak még a szeme sem rebbent a bejelentésre , de olyan hamar meghirdette a terrorista háborút , hogy elfeledkezett az elsődleges terrorista államról , mert a második terrorista állam maga az USA. A birodalmi Amerika , mert a nemzetállamot leigázták és már elkészítették nekik a 800 drb koncentrációs táborokat guilotinel , és védőoltássokkal chipbeültetéssel mely rádiófrekvenciás jelre ciánt fecskendez a páciensbe . De mi lenne , ha a birodalmi Amerika képviselői kerülnének be e táborokba , és a nemzetállam Amerika lerázná a zsidó terroristák igáját és ők zárnák lakat alá a bankárkaszt minden kiszolgáló rétegét . Mert a bankárkaszt 300 családból áll az 6000 főt jelent és a kiszolgáló talpnyalók megtöltenék a koncentrációs táborokat . És a zsidó uzsora kamattal dolgozó bankok helyett megnyithatnák az iszlám bankokat , a zsidó bankárokat meg háborús bűnökért – két világ égés és az a sok sok helyi háború mind emberiség ellenes bűntett, ezért kötél és vagyonelkobzás jár. Csúcsosodjanak az események szakadjon darabokra a birodalmi Amerika , a terrorista zsidó államot romhalmazzá tenni , a világ kamatrabszolgasága már a multé legyen a bakárkasz minden tagját likvidálják , és jöjjön az iszlám bank világbevezetése, és jöjjön a zsidók kiűzetése , hogy még egyszer nehogy világuralomra törjenek. Ámen . Így legyen .

És a világ megszabadulva ezektől az emberiség ellenes bűnözőktől fellélegezhet , mert szabadon fejlődhet minden nemzet állam , és nem kell a nemzeteknek birodalmakban élni . A kölcsönös előnyökön nyugvó kapcsolatokra építve erősítenék a kapcsolatokat egymás között, és a zsidó terroristák nem tudnák össze ugrasztani őket , mert már nincs hatalmuk , nincs hol lakniuk , mert nem fogadja be senki . Láttuk mit műveltek a Palesztinokkal koncentrációs táborba zárták őket és se ki se be még a tengeren sem . Hát csak ezt kapják vissza , és minden ország kiűzte zsidóságát mert csak loptak raboltak és öltek hollókosztosként zsarolták a kormányokat , és el kellet tartani őket , most utilapuval a talpuk alá , és illa berek nádas erek , mehetnek Kazárföldre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése