2015. május 9., szombat

Keverik a szart mikró, és makró szinten.



Keverik a szart mikró, és makró szinten.

Jó lesz abbahagyni mert már a szánkig ér.



Újabb mérföldkő a biológiai fegyverek történetében





A biológiai fegyverek használata valószínűleg olyan régre nyúlik vissza, mint maga a fegyverkezés. Az első jól dokumentált, széleskörű alkalmazását a középkorban találhatjuk meg, amikor is ismert, hogy a hódító hadjáratok során előszeretettel katapultálták  az ostrom alatt álló várba, pestisben elhunyt embereik holttesteit, arra játszva, hogy a járvány rövid idő alatt elpusztítja majd a bent lakókat és ezáltal a vár könnyen a kezükre kerül.
 A 20. századra a higiéniának, a C-vitaminnak és az antibiotikumoknak köszönhetően a kórokozók által terjesztett betegségek túlnyomó része kezelhetővé vált, és ezzel egy új korszaka kezdődött meg a biológiai hadviselésnek.

Több orvos, akivel beszéltem, úgy véli, hogy van egy "természetes folyamat", mely során a természet újfajta kórokozókat hoz létre, hogy a régi, legyőzött kórokozók helyébe újak, erősebbek lépnek. Hogy egyfajta fegyverkezési verseny ez a természet és az ember között. És bizony, könnyen lehet, hogy létezik egy ilyen folyamat. Ugyanakkor a természet általában ennél sokkal lassabban, nagyobb időléptékekben dolgozik. Az új fajok, fajták, mutációk kialakulása százezer, millió évek alatt zajlott le az eddigi földtörténetben, és semmi nem indokolja, hogy a 20. század folyamán a természet turbo fokozatra kapcsoljon, és gyakrabban jelenjen meg az újabbnál újabb gyilkos vírusokkal és bacilusokkal, mint Steve Jobs az új iPhone verzióival. Itt nyilván valami másról is szó lehet...




Hogy jobban megértsük, pontosan miről, érdemes belepillantaunk a kiszivárgott CIA jelentésekbe, melyek a 70-es évekből datálnak, és melyekben a CIA biológusai kijelentik, hogy kevesebb mint egy évtizedre van még szükségük ahhoz, hogy egy olyan mesterséges vírust tudjanak létrehozni, mely ellen nincsen természetes immunitás, vagyis az ember saját immunrendszere nem képes legyőzni azt.
Láss csodát, eltelik majdnem pontosan egy évtized, és a nyolcvanas évek elején felüti fejét egy teljesen új vírus-család, ami speciálisan az emberi immunrendszert támadja meg. Körülbelül úgy viselkedik, mint egy számítógépes vírus, ami első lépésben gondosan kiiktatja a rendszer vírusirtó szoftverét, és átadja a pályát az egyéb vírusoknak, melyek ezután, az immár védtelen rendszert boldogan szedhetik darabjaira.
Hogy a HIV vírus honnan származik, arra ugye ott van a hivatalos "maki-majom elmélet", mely szerint valaki vélhetően megkajált vagy megkettyintett egy kis maki-majmot, majd az így belé került vírus épp úgy mutálódott, hogy az innentől kezdve pont az emberi immunsejtek megfertőzésére lett kíválóan alkalmas. Ez ugye sok mindent megmagyaráz, de azt például nagyon nem, hogy hogyan kerülnek ebbe az új vírusba gén-szekvenciák az ismert, birka agyakat pusztító, 
VISNA nevű vírusból, és hogy mi a helyzet egy csokor egyébretrovírussal, amik azelőtt szintén nem voltak képesek embereket megfertőzni, de ezzel egy időben hirtelen mind megjelennek az emberi populációkban (lásd HIV-1 mellett HIV-2,HTLV I-II), vajon azok is ugyanattól a maki-majomtól származnak, esetleg egy másiktól? Lehet hogy az afrikaiak édes hármasban nyomják, egyszerre két maki-majommal, ahogy azt Alekosz is szereti?




Nos, aki egy kicsit jobban elmerül a HIV vírus szokatlanul hirtelen, gyors elterjedésének a kérdésében, az látni fogja, hogy az AIDS egy mérföldkő volt a vírusos fertőzések történetében. Megjelenésével megnyílt a lehetőség olyan vírusok létrehozására:
- melyeket az emberi immunrendszer nem képes legyőzni
- halálosak kimenetelűek
- lassú lefolyásúak, sokáig tünetmentesek
- és ezáltal nehezen kimutathatók.




Biztos van, akit mindez sokkol. Létezik az, hogy a CIA ilyesmire költse az amerikai adófizetőktől beszedett dollármilliárdokat?
A meglepettség jogos, de hamar elmúlik, amint utánanézünk, hogyan is jött létre maga a CIA szervezete a II. Világháború után, az úgynevezett 
"Gemkapocs" művelet keretében Amerikába exportált náci tudósokból. Amint látjuk, hogy a Mengele-féle (normál emberi léptékkel nézve teljesen elmebeteg) tudósok nem golyót kaptak a fejükbe, hanem egy zsíros állást a CIA-nál, ahol folytathatták addigi kutató munkájukat, akkor többé nem lepődünk meg azon, ha a szervezet struktúrája és eredményei is erősen emlékeztetnek a nácik "munkásságára".



Tekerjünk most előre újabb két évtizedet. A 21. századba lépve az új buzzword: az influenza! Van madaras, malacos, koalás, pandás, mindegyik hoz valami újdonságot, ami ellen új oltásokat szükséges beadni. Fontos! Oltatni kell, mert különben meghalsz! Sőt, másokat is megfertőzöl, és ők is mind meghalnak!
Persze itt is megoszlanak a vélemények, és sokaknak teljesen természetes az a folyamat, mely során évente új influenzavírusok jelennek meg. Én továbbra is csak annyit tudok tenni, hogy felhívom a figyelmet, hogy ezek az új influenza vírusok általában 3-4 teljesen különböző vírusból is tartalmaznak génszekvenciákat. A legutóbbi H1N1 például 
négy különböző vírus "összemutálódása" volt, ezek között van sertés, szárnyas és emberi influenza vírus, valamint az 1918-as, gyilkos spanyol nátha hírhedt vírusa. Ilyenkor nem is nagyon születik hivatalos magyarázat arra, hogy egy ilyen extrém mutáció mégis hogyan jöhetett létre természetes úton. Legtöbbször nem is próbálkoznak, hiszen bármilyen közös aktus amiben részt venne egy disznó, egy liba, egy ember, és egy 100 éve mumifikálódott holttest, az valószínűleg úgyis túl morbidnak hangzana.
Azoknak, akik valamelyest követték a gén-technológia utóbbi évtizedekben elért vívmányait, van azért ennél egy jóval egyszerűbb, és ésszerűbb magyarázat mindenre.
Gene-splicing eljárás (gén-vágcsálásos technika), definíció:
Kettő vagy több különböző egyed génjeinek felszeletése, majd a darabok oly sorrendben való összemixelése, hogy a kapott organizmus egyesítsen magában bizonyos kívánt tulajdonságokat az egyes kiindulási egyedekből. Alkalmazása nagyon sokoldalú, a hetvenes évek óta alkalmazzák például növények rezisztenssé tételére valamilyen vegyi anyaggal szemben, különböző növényfajták kedvező tulajdonságainak egyesítésére, és így tovább. Egyik újabb keletű, szélesebb körben is ismert állati alkalmazása a 
pókkecske, ami a pók és a kecske keresztezése. Külsőre egy szokványos kecske, amit azonban ha megfejnek, pókhálót ad tej helyett, ezt az anyagot azután rendkívül erős golyóálló mellények készítésére használják fel. (A dolog nem vicc, a fejlesztés teljesen publikus.)
A komplex eljárás potenciálisan alkalmazható több különböző állati vírus illetve baktérium és emberi gének olyan összekombinálására, hogy a létrehozott új kórokozó meghatározott tulajdonságokkal rendelkezzen, és mindehhez olyan receptorokkal, amik az emberi sejtekbe való behatoláshoz szükségesek.

 
Ismétlem: POTENCIÁLISAN alkalmazható LENNE ilyesmire is! Természetesen ilyet senki nem csinál, és ilyennel senki nem kísérletezik, mert olyat csak csúnya, rossz emberek tennének, és ez egy szép világ, csupa kedves emberekkel, ahol a választott képviselők csakis az állampolgárok kívánságait lesik, a rendőrök azzal töltik egész napjukat, hogy a kisembereket oltalmazzák, és a csupa jóindulatú orvos azon dolgozik, hogy mindenki kétszáz évig éljen, makulátlan egészségben, hogy minél több nyugdíjat vehessen fel, és soha ne kelljen semmiféle méregdrága gyógyszert szednie!




No de inkább tekerjünk még egy kicsit előre! És ezzel meg is érkeztünk napjainkba, amikor arról szólnak a híradások, hogy éppen hány ezer ember halt meg egy újfajta bakteriális fertőzéstől, amit állítólag fertőzött uborkák és salátalevek terjesztenek.
Az újfajta kórokozóról egyelőre nagyon kevés információ áll rendelkezésre, az elmélet mégis, máris több sebből vérzik. Azt ugyanis már tudják, hogy az új baktérium 
két különböző E-coli baktériumból "kombinálódott össze", és e mellett szert tett olyan génekre is, melyek ahhoz szükségesek, hogy képes legyen áthatolni az emberi bélfalon és bejutni a véráramba.
Na mármost az E-coli baktériumokról fontos tudni, hogy sok különböző fajtája van, de mindegyik az állati bélrendszerekben él, egyik sem uborkákban. Az egyetlen mód, ahogy egy ilyen rákerülhet az uborkára az, ha az állatok a mezőkön járnak, és ürülékükkel beszennyezik a növényeket, de ez esetben is, egy alapos mosás után a zöldség újból nyugodtan fogyasztható, semmi szükség látványosan megsemmisíteni egész országok zöldségexportjait. Ez az egész inkább vagy show, vagy része egy másik fajta fegyverkezésnek, amit gazdasági hadviselésnek hívunk.
Nyilván, ahogy telik az idő, egyre több információnk lesz erről az újfajta fertőzésről, de 
az orvosok már most jelentik, hogy azoknál, akiknél a baktérium nem okozott halált, egyre nagyobb számban (egyes becslések szerint a fertőzöttek felében) súlyos neurológiai tünetek lépnek fel. Úgyhogy kérem szépen, félreértés ne essék, itt nem egyfajta "jajj, elrontottam a hasam" szintű fertőzésről van szó, hanem egy valószínűleg életre szóló, lassú lefolyású betegségről. A neurológiai tünetek mindig olyan vírust jeleznek, ami lassú lefolyású, és szinte sosem kezelhető.
Mindezt nem azért mondom, hogy mostantól bárki rettegjen a zöldségektől, igazából elég ha megmossa azokat alaposan. Az én jelenlegi megérzésem viszont az, hogy ez az új fertőzés egyáltalán nem is a zöldségekkel terjed. Ami pedig már most biztos, hogy újabb mérföldkövet jelent a biológiai fegyverkezés területén. Ez ugyanis az első olyan baktérium, amely valami úton-módon szert tett arra a képességre, hogy áthatoljon az egészséges emberi bélfalon, és ezzel lehetővé vált, hogy egy kórokozót a véráramba lehessen juttatni a táplálék útján. Eddig ilyesmi csak injekcióval volt lehetséges (amihez ugye rá kell venni valakit, hogy oltassa magába), vagy cseppfertőzéssel volt lehetséges (ami ugye azért nem a legjobb, mert a terjedés nehezen kontrollálható).




Ez a fejlesztés egészen új távlatokat nyithat meg, még az is lehet, hogy nem kell megvárni Bill Gates folyamatban lévő fejlesztését, mely a szúnyogokat hívná segítségül, hogy belénk oltassa az (általuk) szükségesnek nyilvánított anyagokat, hanem egyszerűen bele lehet kavarni a táplálékunkba azt, amit nekünk szánnak...
 
(A cikk szerzője nem orvos és nem mikrobiológus, viszont minden ami a cikkben elhangzott hivatalos orvosi jelentéseken és szakmai cikkeken alapult. Ahol más színű a szöveg, az ott, mint mindig, egy link, amire kattintva az olvasó részletesebben is utánajárhat az egyes információknak.)
FONTOS FEJLEMÉNY:
"Megérzésemet" a cikk írása után röviddel orvosok is megerősítették. Az alábbi írás valahogyan megjelenhetett az indexen, de másnap sürgősen le is szedték, úgyhogy már csak a google tárolt változatát lehet megtekinteni itt.
Bejegyezte: Piros Pirula Projekt dátum: 13:05


2009 H1N1 influenza vírus mutáció okozta gyors terjedése





A génmutáció a titka a megnövekedett virulencia a 2009-es H1N1 sertésinfluenza-vírus okozta a járvány példátlan szintre szerte a világon, a kutatók találtak.
A University of Wisconsin-Madison School of Veterinary Medicine kutatói azonosítottak egy áthelyezését egy bizonyos aminosav a gén mátrix, amely lehetővé tette a 2009-es H1N1 sertésinfluenza vírus eltéríteni gazdasejt, a bravúrt, hogy elindította a legutóbbi járvány.
"Azt találtuk, hogy miért a pandémiás H1N1 vírus reprodukálni olyan jól emberekben," Yoshihiro Kawaoka, a vezető influenza szakértő és egy professzora patobiológiai tudományok, a University of Wisconsin-Madison School of Veterinary Medicine, mondta egy egyetemi sajtóközleményben.
2009 H1N1 vírus kombinációja négy különböző madár- és a sertésinfluenza vírus, hogy alakult ki az elmúlt 90 évben. A vírus a genetikai maradékot az 1918-as világjárvány vírus ölt meg 20 millió ember.
Jellemzően, influenza vírusok jelenlétét igényli két aminosav - a lizin és aszparagin - meghatározott területek egy kulcsfontosságú madárinfluenza fehérje annak érdekében, hogy vándorolnak egy gazdaállat és hatékonyan szaporodnak humán sejtekben okozza a betegséget.
De abban az esetben a 2009-es H1N1 influenza-vírus a lizin aminosav található, egy teljesen más helyen, a madárinfluenza fehérje a H1N1 vírus. Ez az, ami a vírus képes alkalmazkodni, és co-opt emberi sejteket, a kutatók szerint azok a tanulmány az augusztus 5 kérdés a PLoS kórokozók.
"Ez a pandémiás H1N1 van ez a mutáció, és ezért lehet lemásolni olyan jól emberben. Ez ad nekünk egy másik marker segít kideríteni a lehetőségét jövőben influenza járványok, "Kawaoka mondta.
Szerint a World Health Organization, mint a július 25, 2010, a világjárványt okozó vírus okozta több mint 18.398 halálesetet világszerte
A University of Wisconsin-Madison School of Veterinary Medicine kutatói azonosítottak egy áthelyezését egy bizonyos aminosav a gén mátrix, amely lehetővé tette a 2009-es H1N1 sertésinfluenza vírus eltéríteni gazdasejt, a bravúrt, hogy elindította a legutóbbi járvány.
"Azt találtuk, hogy miért a pandémiás H1N1 vírus reprodukálni olyan jól emberekben," Yoshihiro Kawaoka, a vezető influenza szakértő és egy professzora patobiológiai tudományok, a University of Wisconsin-Madison School of Veterinary Medicine, mondta egy egyetemi sajtóközleményben.
Szerint Kawaoka a 2009-es H1N1 vírus kombinációja négy különböző madár- és a sertésinfluenza vírus, hogy alakult ki az elmúlt 90 évben. A vírus a genetikai maradékot az 1918-as világjárvány vírus ölt meg 20 millió ember.
Jellemzően, influenza vírusok jelenlétét igényli két aminosav - a lizin és aszparagin - meghatározott területek egy kulcsfontosságú madárinfluenza fehérje annak érdekében, hogy vándorolnak egy gazdaállat és hatékonyan szaporodnak humán sejtekben okozza a betegséget.
De abban az esetben a 2009-es H1N1 influenza-vírus a lizin aminosav található, egy teljesen más helyen, a madárinfluenza fehérje a H1N1 vírus. Ez az, ami a vírus képes alkalmazkodni, és co-opt emberi sejteket, a kutatók szerint azok a tanulmány az augusztus 5 kérdés a PLoS kórokozók.
"Ez a pandémiás H1N1 van ez a mutáció, és ezért lehet lemásolni olyan jól emberben. Ez ad nekünk egy másik marker segít kideríteni a lehetőségét jövőben influenza járványok, "Kawaoka mondta.
Szerint a World Health Organization, mint a július 25, 2010, a világjárványt okozó vírus okozta több mint 18.398 halálesetet világszerte
Kapcsolódó Pharma Stories:
Legújabb Pharma történetek DWS Pill Scribe





E.coli superbug járvány Németországban visszaélés miatt az antibiotikumok hústermelés

Learn more: 
http://www.naturalnews.com/032590_ecoli_superbugs.html#ixzz3YzjoYHhM


NaturalNews) Az E. coli járvány Németországban nevel riasztó világszerte kutatók most leírja az adott törzs az E.coli "rendkívül agresszív és mérgező." Még rosszabb, a törzs az antibiotikumoknak ellenálló , így az egyik a világ első széles körben elterjedt superbug élelmiszer-fertőzések , ami halmozott fel észrevehető test számít, míg émelyítő ezer. Természetesen szinte minden jelentést akkor olvasd el ezt a a mainstream média a tények rossz. Ez nem arról szól, uborka, hogy veszélyes, mert az E. coli nem nő az uborka . E.coli egy bél baktérium törzs , amely csak nő benne a belek állatok (és az emberek). Így a forrása mindennek E.coli az ANIMAL, nem zöldség. De a média nem fogja bevallani. Mivel az egész napirend itt az, hogy megöli a zöldség, de védi a kegyetlen gyakorlat a gyár állati hús iparágakban. Az FDA, különösen szereti ezeket a járványok, mert ez ad nekik több erkölcsi tekintélyét, hogy szigorúan a kertek, gazdaságok. Ők már próbált besugározza és gázos friss zöldségeket az USA-ban évek óta. ( http: //www.naturalnews.com/023015_food_foods ... ) Közben a tudósok már csinos a kódját az adott halálos törzs az E.coli. Mikrobiológusok, a University Clinic Hamburg-Eppendorf most azt mondják: "Az előzetes elemzés rámutatott, hogy a lehetséges okokat E. coli extrém agresszivitás és az antibiotikumokkal szembeni rezisztencia. Emellett most már kutatott hogy ez az új típusú E. coli törzset fejlesztett Miért a törzs átterjedhet nagy sebességgel, és miért a betegség felszabadítja olyan súlyos . " ( http: //sg.finance.yahoo.com/news/Killer-germ ... )





Teljes elsötétítés a kézenfekvő forrása az új törzs

A mainstream média kiszámíthatóan úgy tesz, mintha ez nem tudja, hol ez az új törzs származott. Mind rázzák a fejüket és csak összpontosítva a "gyilkos uborka", ami persze egy különösen béna kis disinfo. Szeretné tudni, ahol ez E. coli igazán jött? A túlzott antibiotikum gyári állattartó telepek. Factory állati farm műveletek, látod, fel szarvasmarha, sertés és csirke ilyen atrociously rossz és piszkos körülmények, hogy meg kell pumpálni őket tele antibiotikumok csak hogy elkerülje a gyors terjedése a fertőzés. Ez az állandó adagolás antibiotikumokkal létrehozza a tökéletes táptalajt superbugs a belek ezeket az állatokat. Aztán ezek az állatok üríteni és dobja milliárd E. coli baktériumok széklete, amelyeket azután gyűjteni, és a termés műtrágyák . Így a növények valóban nőtt ebben a cucc, ami szennyezett állati fekália tartalmú antibiotikumok okozta superbugs. A zöldségeket termesztenek az E. coli műtrágya majd kap szállították szupermarketek, ahol az emberek vásárolni a terméket, és nem mossa rendesen. Amint fogyasszák, az E. coli megy dolgozni a saját beleket, amelyek nagyrészt mentes a barátságos növényvilág, mert sok ember is a antibiotikumok , amelyek kiirtani a saját bélflóra, ami egy tökéletes környezetet élelmiszerekkel terjedő fertőzés. Ez az, amikor az emberek hullani kezdenek, látod. Ez mind az alapvető ok és okozat. Így, látod, antibiotikumok kettős szerepet játszik ebben a tragédia: Ők széles körben visszaélnek az egész állat tenyésztéshez ipar, és ők is széles körben visszaélnek ellátó orvosok a beteg emberekben. És mégis, a média csak furcsán szívesen kinyomtatni nyilvánvaló tényt. Ők szinte leplezetlen tagadhatja, hogy elmondja az igazságot az olvasók: E.coli superbugs vannak olyan antibiotikumok probléma, nem zöldség probléma!












Mi a sajtó mond a járványra - wow!

Néhány megdöbbentő idézetek a sajtó: a kínai és a német tudósok elemezték a DNS az E. coli baktériumok és megállapította, hogy a járvány okozta "egy teljesen új, szuper-toxikus" törzs, amely több antibiotikum-rezisztens géneket, nyilatkozata szerint A Shenzhen, Kína-alapú laboratóriumi BGI. Azt mondta, a törzs tűnt, hogy egy kombinációja két típusú E. coli-ban. http: //www.msnbc.msn.com/id/43247545/ns/busi ..."Ez egy egyedülálló törzs, amely soha nem izolálták A betegek előtt, "Hilde Kruse, egy élelmiszer-biztonsági szakértője az Egészségügyi Világszervezet, mondta az Associated Press. Az új törzs "különböző jellemzők teszik több virulens és toxint termelő", mint a sok E. coli emberek természetesen hordoz az belekben. Előzetes genetikai szekvenálás azt sugallja, a törzs egy soha nem látott kombinációja két különböző E. coli baktérium, agresszív gének, és ez magyarázhatja, miért járvány úgy tűnik, hogy ilyen masszív és veszélyes, a hivatal szerint. http://news.yahoo.com / s / ap / 20110602 / ap_on_he ...






Hogyan védekezhet a E.coli

A gyakorlati oldalon, mit tudsz tenni, hogy megvédje magát a E.coli szennyezettsége zöldséget? Négy egyszerű dolog, amit tehetünk: 1) enni a helyi. Növekszik a saját élelmiszer-és / vagy vásárolni a helyi termelői piacok. 2) Mosson zöldségeket. Ha mossa jól, még E.coli nem lesz probléma. Az E. coli csak jelen a zöldségeket, amelyek nem megfelelően mosott. 3) vegye probiotikumok. Minél több "barátságos" baktériumok van a belekben, annál kevesebb hely van a toxikus E. coli megragadja. A titkos igazságot ezek a fertőzések -, hogy te nem mondják -, hogy szinte mindenki fertőzött toxikus E. coli van valaki veszélybe emésztési növény . Figyelembe probiotikumok ad egy puffer ellen támadó legcsúnyább. 4.) Kerülje antibiotikumok. A legtöbb antibiotikumot írnak az emberek által tanácstalan felíró orvosok azokat a dolgokat, mint a vírusos fertőzések, asztma, melyek közül egyik sem kezelik a legkevésbé antibiotikumok által. Ez a négy egyszerű lépést megvédi szinte mindenki E.coli fertőzések révén megszerzett élelmiszer. Akkor miért nem a mainstream média tanítani az embereket a négy egyszerű lépést? Mert túl elfoglalt hibáztatja uborka, paradicsom és spenót, azt hiszem. Ők teljesen tudatlanok az egyszerű dinamikája E.coli superbug mutáció és terjedését. Az élelmiszer-biztonság nem rakéta tudomány, emberek. Ez egyszerűbb, mint amit már mondtam. És ez alapján az alapötlet, hogy nem szabad emelni szarvasmarha, sertés és csirke mocskos, embertelen körülmények között igénylő állandó dózisú kémiai antibiotikumok csak hogy életben maradjanak. 


Learn more: 
http://www.naturalnews.com/032590_ecoli_superbugs.html#ixzz3Yzjgq3nB








Német EColi: Neurológiai pusztítás, vesekárosodás tartós és súlyos egészségkárosodással







Az új törzs E. coli találtak Németországban először tekinthető halálos hogy képes leállítani a vesére. Most az orvosok tudják, hogy ez messze túlmutat a vesék és arra is okozhat "neurológiai pusztítás."
E.Coli leginkább a Alsó-Szászország és Hamburg
Azok a betegek, akik talpra lehet tartós és súlyos egészségkárosodással vese-, és / vagy idegrendszeri károsodás:
"Mindnyájan nézi a vese tünetek először," mondta Wertheimer. "De talán EHEC-utóbb bevonulni a történelembe, mint a kórokozó, amely súlyos károkat okozott a központi idegrendszer." A csere vérplazma valószínűleg megóvása legtöbb beteg egy életre a dialízis, amíg van elég tárolt vér és a rendelkezésre álló A kórházak dolgozóit.
De a legkeserűbb megvalósítása elmúlt napokban az volt, hogy a neurológiai állapotok is kialakulhatnak nemcsak betegek teljes értékű HUS, hanem azok, akiknek a vérlemezkeszám számottevően csökkentek - sokkal nagyobb embercsoport. "Három héttel ezelőtt azt mondtam volna, hogy 15 és 20 százalék a súlyos esetek fog fejlődni neurológiai szövődmények," mondja Wertheimer. "Ma azt mondanám, ez körülbelül a fele."
Rolf Stahl, nefrológus hamburgi Egyetemi Klinika Hamburg-Eppendorf, kifejti, hogy "A neurológusok szembe kell néznie egy teljesen új betegség mintát." Soha ezelőtt egy EHEC csíra volt olyan agresszív - és sokan úgy vélik, hogy ez egy új járvány.
És bár a többség túléli, néhány beteg lesz tartós és súlyos egészségügyi problémák. "A jelentős számú beteg véglegesen elveszítik a vese működését és függ majd a dialízis, a többi az életüket", mondja Stahl.
Főzés összes zöldséget az egyetlen módja annak, hogy tudja, hogy nem lesz E.Coli fertőzött egy törzs vagy a másik. Itt miért nem mindegy (inkább a fent belinkelt cikket):
Az orvosok látják a betegek, akik nehezen talált szavakat, nem emlékszem a dolgokat, rendkívül súlyos epilepsziás roham vagy esik kómába. "A neurológiailag elmondható, EHEC olyan, mint egy kaméleon," Wertheimer magyarázza. Gyakorlatilag az összes ismert szövődmények kapcsolódó EHEC, bonyodalmakkal indíthat stroke, traumás agysérülés vagy agyhártyagyulladás.
De miért történik ez? Vajon a EHEC kórokozót vándorolnak egészen az agyba? Nem, mondja Wertheimer, ez bonyolultabb ennél. Az E. coli törzset részt, O104: H4, gyárt a Shiga toxint. A toxin önmagában nem az egyetlen probléma, de. A test immunológiai válasz a Shiga toxin okozza a falak minden erek, beleértve azokat az agyban, lesz gyulladt és duzzadt. Az erek is hasonlítható csövek belső bélés, hogy vastagabb lesz, és vastagabb, míg végül eltömődnek.Amikor ez megtörténik, agyterületek már nem szállított a vér, és rosszabb esetben, lehet visszafordíthatatlanul károsodott.
Ugyanakkor, a vérerek válnak abnormálisan porózus. Termelt toxinok természetesen a szervezetben vándorolnak a szervek, és a víz beszivárog a szövetet. Az egész testet megduzzad a ödémák. Nyomás emelkedik az agyban, ami olyan szilárdan által közrezárt a koponya, mint egy anya által a héj. Ennek eredményeként, az epilepsziás rohamok léphetnek fel, és a teljes agyi területek is meghibásodhat, ideiglenesen vagy véglegesen. Ez rendkívül veszélyes lehet.
Ugyanez a cikk összehasonlítja ezt E.Coli, hogy az AIDS-járvány:
Ahogy az AIDS-járvány, a mikroorganizmusok visszaszerzése terep ismét, és ezzel egy álnok módon. Az EHEC baktérium termel még azok toxin amikor elhalnak. Ha antibiotikumot is kapott baktériumok ellen, a toxin szó szerint elárasztják a szervezetet.
E. coli még soha nem találtuk, hogy neurológiai problémák. A tünetek általában hasmenés és a sok kellemetlen tendenciák, de egy fiatal nő a cikkben említett nem tudja emelni a karjából, és igen nagy érzelmi megrázkódtatás. Kapcsolódó: német EColi van bubópestis DNS: szójacsíra baktériumok tartalmaz Plague DNS







Német EColi van bubópestis DNS: szójacsíra baktériumok tartalmaz Plague DNS







Az E. coli járvány Európában és főként Észak-Németországban megölt 16 vagy 17 eddigi német vese-dialízis állomás területén teljes. Úgy tartják, organikusan termesztett babcsíra ott találtak fertőzöttnek halálos törzs általában ártalmatlan E. coli, most morphed a törzs O104: H31 - olyan ritka, hogy azokat csak a dokumentált egy korábbi eset a történelemben (Korea). Az első eset arra volt Németországban, május közepén, a térség Hamburg. Esetről számolnak be Nagy-Britanniában, Ausztriában, Dániában, Hollandiában és Svédországban. Itt van egy razzia néhány ilyen híreket.
Hamburg, Germany
E.Coli kutatója, Dr. Helge Karch, kezdett intenzív vizsgálatok székletmintát, körülbelül 5 nap után az első eset arra. Két napon belül, úgy tudta, hogy ez nem egy normális E.Coli.Azonosítása után a baktériumokat, mint O104: H31, olvassa el ezt a drámai véve Karch szavai, miután megállapította, Plague DNS ( Der Spiegel május 31):
Karch tartotta magát ébren kávéval, és pihenni ment sétálni az ő német juhász. "El tudod képzelni, mit megyek keresztül?", Írta egy e-mailt, hogy Phillip Tarr Washington Egyetem St. Louis. A válasza jött 04:27: "járványok a fiatalabb férfiak." Tarr, a második legnagyobb EHEC szakértői mellett Karch, szintén soha nem hallottam egy O104: H4 járvány.
Az e-mail, Karch gondolkodtak el, hogy miért a betegséget nem történik a gyermekek, mint általában, de csak felnőtteknél. És miért volt a fertőzés feltűnő több ember, hogy valaha Németországban - olyan sok, sőt, hogy a dialízis állomások több kórházban szinte teljes? ...
Talán a genetikai anyag ezt a ritka baktérium mutáns újra úgy, hogy annak toxin vagy annak kötés az intesztinális sejtek károsítja erősebbé vált.
Bár vannak DNS-szekvenciáit a pestis, látszólag nincs is lehetősége, hogy okozhat a pestis vagy a pestis:
Kedden, a német újság  Süddeutsche Zeitung számolt be, hogy Karch fedezte fel, hogy az O104: H4 baktérium felelős a jelenlegi járvány egy úgynevezett kiméra, amely tartalmazza a genetikai matéria, a különböző E. coli baktérium. Azt is tartalmaz DNS-szekvenciákat pestis baktériumok, ami miatt különösen patogén. Nincs kockázat azonban, hogy ez okozhatja a forma pestis, Karch hangsúlyozta megjegyzések az újság.
Az adatok keresése drámai volt. A kutatók táplált ki a terület fölé első fertőzött. Az általuk megkérdezett 25 nő sújtotta az E. coli, és más egészséges nők élnek ugyanazon a területen. A következtetés az volt, hogy a jogsértő baktériumok jött termesztett zöldségek alacsony a földre.
Hallottuk tegnap, hogy a német babcsíra Alsó-Szászország és a város Hamburg volt az oka a járvány.  A Wall Street Journal számolt be a német fertőzött babcsíra egyik gazdaságból az egyetlen forrása a baktériumok.   Az egyetlen hivatalos figyelmeztetést még meglev ellen babcsíra egy kézből.
Az interjúk alapján végzi RKI, amelyben azt állította: a kezdet kezdetén kérdések a fogyasztás kelbimbó, csak 28 százalék jutott, ezzel. Egy harmadik fél eset-kontroll vizsgálat, a RKI kifejezetten nézett a fogyasztás saláta összetevőket, különösen kelbimbó, mint lehetséges kockázati tényező. Az eredmények azt mutatták, hogy az egyik esetben a 112 résztvevő, azok, akik ettek kelbimbó 8,6-szer nagyobb valószínűséggel betegszenek meg.
Nem tudom mi van, de amikor én ettem babcsíra, tudom. Ne feledje, a lucerna csíra fertőzések évvel ezelőtt. Nem ettem őket ettől.
Ne feledje, hogy míg a hivatalos figyelmeztetés a babcsíra, Reinhard Burger, elnöke a szövetségi egészségügyi minisztérium azt mondta, a németek továbbra is kerülni paradicsom, saláta és az uborka, amíg több információ áll rendelkezésre.
Zöldségtermelőinek ideges. Spanyol uborka először gyanús, és Spanyolországban dühös volt. Oroszország betiltotta az összes zöldséget az EU-tól. Németország akarja ezeket a tilalmakat emelte. Mindannyian tudjuk, hogyan kell tisztítani a nyers alapanyagokból - mossa őket is. Der Spiegel emlékeztet minket, hogyan kell mosni, azt is mondja ezt:
A gyümölcsök és zöldségek egyetlen igazán csíramentes, amikor főzött. , És mostanáig, mosás termék vízzel volt látható, mint egy hatékony módja annak, hogy megszüntesse a kockázat, mert általában érteni, hogy az E. coli csak található a felületén előállítani.
Egészen addig, amíg a tudósok a tanszék növényi patológia a skót Gabonakutató Intézet Aberdeen tett riasztó felfedezés: A kórokozók nyilvánvalóan úgy annyira kényelmes a paradicsom és a saláta tanultak, hogy vándoroltak a felület alsó réteg szövet megtelepedni a gyümölcs.
Több mint 20-100 németek már fertőzött, de 627 szenvednek a súlyosabb törzs, amely károsítja a vese és az idegrendszer - de utazott Németországon kívül. Tudj meg többet a pusztító neurológiai és vesekárosodás ettől E.Coli hogy tartósan súlyos egészségkárosodással.





A vírusok és a GM Insect "Flying vakcina" Megoldás



Kép / Reuters




Brandon Turbeville aktivista Hozzászólás


Bár általában egyértelmű, még a viszonylag tájékozatlan, hogy a kormány és a vállalatok váltak egy és ugyanaz, hogy milyen mértékben ez az ügy még jórészt ismeretlen a széles nyilvánosság körében. Hasonlóképpen, hogy milyen mértékben ez a fúzió érinti a közegészség is széles körben nem ismert. Az elmúlt években (eltekintve a többi szörnyű projektek) kormányzati szervek, nem kormányzati szervezetek (NGO-k), agytrösztök, és a vállalatok mind összefogtak, hogy összekapcsolják a két legnagyobb csapást a környezetre és az emberi egészségre - genetikai módosítás és vakcinák - egyetlen egység.

Míg a "tudósok" már olyan genetikailag módosított rovarok évekig, csak az utolsó néhány már akkor elkezdték nyíltan megvitatni szabadon őket a környezetbe. Mint mindig, az a tény, hogy a nyilvános vita éppen most kezdett kerül sor a kérdésben azt jelenti, hogy a projekt már kezdeményezte. Ez sok volt támasztják alá a tények, hogy a kibocsátás a rovarok már bejelentették.

Leple alatt a felszámolása dengue-láz, a GM szúnyogok került a környezetbe a Kajmán-szigeteken2009-ben Dengue-láz egy szúnyogok által terjesztett vírus-alapú betegség, amely nagyrészt korábban nem létezett Észak-Amerikában több évtizede. Dengue láz Morph egy sokkal veszélyesebb formája a betegség az úgynevezett Dengue vérzéses láz. Tünetei Dengue-láz a magas láz, fejfájás, fájdalom a szemek mögött, könnyen véraláfutások, ízületi, izom-, csont- fájdalom, kiütés, és a fogínyvérzés. Nincs ismert gyógymód vagy kezelés dengue-láz mellett a megfelelő pihenés és iszik sok vizet.
Általánosságban elmondható, hogy egy bizonyos típusú szúnyog, Aedes aegypti, amely továbbítja a vírust.

A nyilvánosan adott módszer segítségével ezeket GM szúnyogok a felszámolására dengue-láz volt, hogy a genetikailag módosított szúnyogokat "mesterséges extra gént, vagy ki baktérium, vagy volt olyan gén megváltozott, így vagy utódaik sterilek, és nem tud terjedni dengue-láz, vagy egyszerűen meghal . "Pontosabban, a férfi GM szúnyogok állítólag párosodnak természetes nőstények, amelyek olyan lárvák meghal, ha tetraciklin, antibiotikum, jelen van. Anélkül, az antibiotikum, enzim halmozódik olyan szintre, amely toxikus ahhoz, hogy megölje a lárvák.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a GM szúnyogok, az úgynevezett OX513A, feltétlenül kell a Aedis aegypti típusú annak érdekében, hogy a célok elérése nyilvánosan kijelentette a fejlesztők. Ezért a több millió férfi szúnyogok, hogy került a szabadtéri környezetben 2009-ben, és újra 2010 , voltakmind a dengue-láz könyv típusát.

A OX513A szúnyogok dolgozták ki egy brit biotechnológiai cég neve Oxitec és azok későbbi kiadása felügyelte Mosquito Research and Control Unit (MRCU) a Kajmán-szigeteken, egy brit tengerentúli terület.

Bár Oxitec Limited volt a fejlesztő, aki részt vesz a legtöbb az alapjait a GM rovarokat, a projekt nem az övék volt egyedül. A Bill és Melinda Gates Alapítvány , az Egészségügyi Világszervezet ,a Pew Jótékonysági bízik abban , és a kormányzati szervek az Egyesült Államok, Anglia, Malajzia, és mások voltak mind részt vesznek a fejlesztése és támogatása a GM szúnyogok.

Mi már elég gyanús, azonban az a tény, hogy a dengue-láz, amely már nem létező Észak-Amerikában évtizedek óta, a közelmúltban felszínre Floridában. Kezdetben a láz találták 2009-ben, de 2010-re az esetek is jelentősen megnövekedett. 2010 júliusában a CDC tanulmány adták, hogy nagyon kevés a média figyelmét, jelezve, hogy mintegy 10 százalékát a lakosság a Key West volt fertőzött dengue-láz. Ez megduplázódott 2009-től, ahol 5 százalék volt fertőzött. Felmerül a kérdés, hogy mi okozta a vírus, amely már szinte teljesen kipusztította a hirtelen újra ilyen lendülettel. Azaz, felmerül a kérdés, ha a válasz nem volt annyira nyilvánvalóan nyilvánvaló.Természetesen a hivatalos jelentések nem foglalkoznak-e vagy sem a Dengue-láz csatlakozik a több millió szúnyogok is képes legyen a láz is megjelent, csak mérföldre van a Kajmán-szigeteken.

Míg Dengue-láz már felszámolták szempontjából természetesen előforduló járvány az Egyesült Államokban, esetek, amelyek a kutatáshoz kapcsolódó és a laboratóriumban előállított történt az országban sok éven át. Ez azért van, mert Dengue-láz volt különösen érdekes, hogy az Egyesült Államok kormánya, az amerikai hadsereg, és a CIA, mivel legalább a középső része a 20 thszázadban. Van egy nagy bizonyíték arra utal, hogy a biokémiai kutatások a Fort Detrick arra vizsgálatok elvégzése a dengue-láz, mint a bio-fegyver, amennyire vissza 1942 Köztudott, hogy az 1950-es a CIA társ Ft. Detrick tanulni dengue-láz és egyéb egzotikus betegségek felhasználásra biológiai fegyverek. Azt is érdemes megjegyezni, hogy szerint a CIA dokumentumok, valamint a 1975 kongresszusi bizottság, és a három helyszín a Key West, Panama City, és Avon Park (és két másik belvárosának Florida) teszteltek helyek Dengue-láz kutatás.

Mivel általában ez a helyzet, a kísérletek Avon Park koncentrálódtak alacsony jövedelmű környékeken, azokon a területeken, amelyek túlnyomórészt fekete, újonnan épített lakótelepek.Szerint a HP Albarelli Jr. és Zoe Martell a Truthout , CIA kapcsolatos dokumentumok MK / Naomi programot kiderült, hogy az ügynökség az Aegis aegypti típusú szúnyog ezekben a kísérletekben is. Az egyik ilyen kísérlet, 600.000 szúnyogok szabadon engedték át Avon Park és más rovarok 150.000-ben megjelent speciálisan papírzacskó, hogy az volt a célja, hogy nyissa meg, amikor a földre.

Truthout megkérdezett lakosok (vagy vizsgálati alanyok) Avon Park még mindig él a területen, akik elmondták, hogy még legalább 6 vagy 7 haláleset miatt a kísérleteket. Által idézett Truthout, az egyik lakó azt mondta: "Senki sem tudta, hogy mi ment itt évekig, talán több mint 20 éve, de visszanézve úgy magyarázta, hogy miért egy csomó egészséges emberek megbetegedtek gyors és meghalt idején ezek a kísérletek. "Truthout ezután megjegyzi, hogy nagyjából egy időben az Avon Park kísérletek" még legalább két esetben a Dengue-láz körében jelentették polgári kutatói Fort Detrick Marylandben. "

1978-ban, a Pentagon című dokumentumot, "A biológiai hadviselés: Secret Testing & Önkéntesek" kiderült, hogy hasonló kísérleteket végeztek Key West a hadsereg vegyi Corps és a különleges műveletek és projektek osztályok Fort Detrick.

Mint a jelenlegi helyzet, az amerikai kormányzati szervek összeállt a civil szervezetek, a tudományos élet, valamint más szervezetek, hogy végezzen szúnyog kapcsolatos projektek.Operation Bellweather, a 1959 kísérletet, amely több mint 50 helyszíni tesztek, tartottak több állam között Georgia, Maryland, Utah és Arizona államok, és Florida. Operation Bellweather koordinálta a Rockefeller Institute New York; A létesítmény, amely valóban tenyésztették a szúnyogok. Mi több, a kísérlet segítette az Armour Research Foundation, a Battelle Memorial Institute, Ben Venue Labs, Inc., a University of Florida, Florida State University, valamint a Lovell Chemical Company.

A katonai és CIA kapcsolatok Dengue-láz járvány nem érnek véget ezek a kísérletek azonban.Sokan azt hiszik, hogy az 1981-járvány Kuba volt az eredménye a CIA és az amerikai katonai titkos biológiai támadások. Ez a kitörés történt, lényegében a semmiből, és ennek eredményeként több mint százezer esetben a fertőzés. Albarelli és Martell write:
Amerikai kutató, William H. Schaap, szerkesztője Covert Action magazin állítása szerint a kubai Dengue kitörése volt az eredménye a CIA tevékenységét. Volt Fort Detrick kutatók, akik mind visszautasította, hogy nevük használt ezt a cikket, azt mondják, hogy végre "előre munka" a kubai járvány, és hogy "az ember okozta."
1982-ben a CIA azzal vádolták a szovjet média a küldő szövetkezetek a Pakisztán és Afganisztán a célból, hogy létrehozzanak egy Dengue-járvány. Hasonlóképpen, 1985-ben és 1986-ban, a hatóságok Nicaragua készült hasonló követelések ellen a CIA is arra utal, hogy megpróbálták elindítani a Dengue járvány.

Míg a CIA jellemzően tagadta részvételét az összes ilyen esetben, a hadsereg kutató elismerte, hogy dolgoztak intenzíven "ízeltlábú vektorok sértő biológiai hadviselés céljait", és hogy az ilyen munkát végeztek a Fort Detrick az 1980-as. Nem csak ez, de a kutatók azt is elismerte, hogy nagy szúnyog telepeket, amelyek fertőzött mind a sárgaláz és a dengue-láz, arra fenntartják a Frederick, Maryland lehetőség.

Arra is van bizonyíték a kísérletezés szövetségi foglyok tudta nélkül. Ahogy Truthout jelentések:
Számos redacted Camp Detrick és Edgewood Arsenal jelentések azt mutatják, hogy a kísérleteket az állami és szövetségi fogoly, akik akaratlanul kitett Dengue láz, valamint más vírusok, néhány esetleg halálos.
Minden a bizonyíték arra, hogy a CIA és a katonai vizsgálatokat végeztek, vonatkozó dengue-láz, van bőven ok az aggodalomra, ha az egyik lát egy kapcsolatot, mint a legutóbbi kiadás szúnyogok és az azt követő kitörése dengue-láz Floridában, a hagyományos vizsgálati helyszín ezek a szervezetek. 

A válasz a Dengue kitörése is megkérdőjelezhető, mint a légi permetezésre kampányok erősödtek.Bár ezek a permetezések azt állították, hogy a felszámolására a Dengue-hordozó szúnyogok, az embereknek a száma, akik a betegséget ténylegesen nőtt.

Egy másik megkérdőjelezhető esemény kapcsolódó szúnyogok által terjesztett dengue-láz és a hirtelen kitört történt november 15-én, 2010. A University of South Florida molekuláris biológus látszólag öngyilkosságot követett el, ivás cianid egy Temple Terrace Hotel. Dr. Chauhan, tanult szúnyogok és betegségek átvitelének a University of Notre Dame. Míg általában ez nem ad okot aggodalomra, ha figyelembe vesszük az adott szinten tartani szúnyogok által terjesztett betegségek mind a katonai és hírszerző ügynökségek, a halál Dr. Chauhan talán jól valamit, hogy meg kell vizsgálni.

Haláláig, ő egy posztdoktori kutatója a Global Health osztály a College of Public Health. Azok, akik ismerték őt le neki, mivel mindkét nagyon világos és nagyon lelkes. Lehet, hogy ez véletlen egybeesés, de függetlenül attól, hogy az egyik, hogy meg kell vizsgálni közelebbről.

Sajnos, a kérdés a GM rovarokat, amelyek bejutnak a vad nem ér véget a növekvő dengue-láz és a malária. 2009-ben a Bill és Melinda Gates Alapítvány elnyerte $ 100.000 egyes kutatók 22 országban annak érdekében, hogy fejlesszék a szúnyogok, hogy működne "repülő fecskendők." Lényegében, a szúnyogok lenne genetikailag szállít oltóanyagok minden falatot. 

A pénzt osztottak szét a legkülönfélébb tudományos intézmények, non-profit szervezetek, kormányzati szervek, valamint magáncégek.A finanszírozás része volt, amit nak nevezték el az AFP cikk "az első fordulóban a finanszírozás a Gates Alapítvány" Grand Challenges feltárás , "öt évben 100 millió dolláros kezdeményezést" ötleteket támogassák a globális egészségügy. "" A alapvető előfeltétele mögött a repülő szúnyog vakcinák az, hogy egy rovar kerül a genetikailag módosított antitesteket termelni egy bizonyos betegség a nyálban, amely azután továbbítja az egyedi, ha a szúnyogcsípés őket.

Van egy sor problémát ezzel a módszerrel, hogy a tartomány az erkölcsi tudományos. Először is, az antitestek jelenléte nem feltétlenül jelenti immunitást, és az átviteli közülük nem semmilyen módon nyújtanak immunizálás a kezelendő egyénnek injektált velük.A tudomány kapcsolatos ellenanyagok és a mentelmi jog továbbra is nagy mértékben rendezetlen. Vakcinák, magukat, teljesen hatástalan, és soha nem bizonyultak hatékonynak az a tanulmány, amely nem függ össze a gyógyszergyár vagy egy gyógyszergyártó cég. [1] Ezek lényegében a hit-alapú orvoslás .

Még több ijesztő potenciáljának felszabadítására genetikailag módosított szúnyogokat, amelyek tényleges betegségek rendszereik szándékosan okoznak az emberi világjárvány. Azok, akik legyengült immunrendszerű lenne a legnagyobb kockázatot, de ez nem biztos benne, mindenki más is, hiszen ők is fertőzött a vírusok, amikor megharapta. Személy-to-person terjed venné át, ahol a szúnyogok abbahagyta. Ha ehhez hozzáadjuk a potenciális egyidejű járványok (ha különböző változatai a rovarokat használható egyszerre), és az egyik, a recept népirtás tömegesen. Sajnos, ez a forgatókönyv, hogy sokan elképzelt egy ideig.

Ennek ellenére, bár Gates fektetett ennyi pénzt, és oly sok szorgalmas egyének és neves egyetemek fektetett oly sok időt és energiát, az általános konszenzus a média, hogy a repülő fecskendők soha elrepül. Ez azért van, mert, mint a tudomány ma jelentések,

A koncepció a "repülő vaccinator" transzgenikus szúnyogok nem valószínű, hogy a gyakorlatban a módszer a betegségek elleni védekezés, mert "repülő vaccinator" elfogadhatatlan módja a vakcina nélkül kérdések adagolás és tájékozott beleegyezés elleni vakcina aktuális programokat. Ezek a nehézségek tovább bonyolítja a kérdést a társadalmi elfogadottság, hogy kiadja a transzgenikus szúnyogok.
Azonban ez elég nehéz elhinni, hogy a Gates Alapítvány elosztott ilyen hatalmas mennyiségű pénzt, hogy a kutatók anélkül, hogy előbb megkérdőjelezi-e vagy sem erőfeszítéseiket volt megvalósítható későbbi használatra. Ugyancsak nagyon nehéz elhinni, hogy ha ezek a kérdéseket tekintették, hogy a Gates Alapítvány egyszerűen kidobni a pénzt a projekt, hogy kudarcra van ítélve. Tény, hogy bárki, aki elhiszi ezt sajnos nagyon naiv. Nyilvánvaló, hogy jelenleg, hogy elfogadják és elvárják ezek a szervezetek is megjelent a nyilvánosság egy későbbi időpontban.Milyen összefüggésben lesznek, azonban találgatni.


Megjegyzések:

[1] Influenza és influenza elleni oltóanyag: mi jön át, hogy a tű. Dr. Sherri Tenpenny.
Brandon Turbeville egy szerző ki Mullins, Dél-Karolinában. Van egy főiskolai diplomát Francis Marion Egyetemen, ahol megszerezte a Pee Dee Electric tudós díj, mint az alapképzésben. Ő számos cikket is publikált foglalkozik a legkülönbözőbb témákban, köztük az egészségügy, a gazdaság és a polgári szabadságjogokat. Ő is a szerző  Codex Alimentarius - The End of Health Freedom 


Mostanában Brandon Turbeville:






A Bilderberg-csoport és a Népesség-csökkentési terv oltásokkal



Ha csak egyetlen Jesse Ventura epizód megtekintésére van időd (45 perc),
akkor 
ez legyen az.
És persze küldd is tovább mindenkinek, akinek szeretnéd megmenteni az életét ettől a vakcinának hívott, védettséget nem, de súlyos betegségeket szép számmal biztosító szérumtól, amit megint elkezdtek teljes gőzzel reklámozni az összes tv csatorna összes híradóiban...

Első számú statisztikai tény:
Az influenza elleni oltások nem biztosítanak védettséget a betegséggel szemben. Ha vesznek 1000 embert, és abból 500-at beoltanak influenza ellen, a másik 500-at pedig nem, akkor a két csoporton belül ugyanolyan arányban kapják el az emberek az influenzát. Ilyen vizsgálatok készültek, az eredményeket soha nem fogják nyilvánosságra hozni, nyilvánvaló okokból... Ha valaki neked azt állítja, hogy ez az oltás megvéd valamitől, te nem akarnál látni legalább egy ilyen tanulmányt? Mert hivatalosan nincs ilyen. Mint mondtam, ami van, az nem hivatalos, és épp az ellenkezőjét mutatja.

Kettes számú statisztikai tény:
Az oltások szorosan összefüggésbe hozhatók számos "modern" betegséggel, amelyek az elmúlt 50 során terjedtek el nagy számban. Autizmus, asztma, allergiák, neurológiai betegségek, mint a Szklerózis Multiplex, az Alzheimer vagy a Guillain-Barre Szindróma, mind mind szoros statisztikai összefüggést mutatnak az oltottsággal. Értsd, aki beoltatja magát, annak statisztikailag 10-szer akkora esélye van, hogy ezeket megkapja. Nem feltétlenül azonnal, szépen idővel, évek, évtizedek múlva.

A javaslatom, hogy alaposan olvass utána mind a két ténynek,
és aztán jól gondold át, hogy beoltatod-e magad.
Bejegyezte: Piros Pirula Projekt




A terrorizmus "kifehérítése"



A történelemnek, mint az köztudott, sajnos van egy tendenciája, hogy szereti ismételni önmagát. És egészen addig amíg az ember nem tanulja meg a leckét a történelemből, nem is történhet más, mint hogy más és más szereplőkkel ugyan, de újra és újra megismétlődnek az események.
1933. feb. 27-én Hitler felgyújtja saját parlamentjét, a Reichstag-ot és a cselekményt a "kommunista terroristák" rovására írja. Ennek ürügyén, szinte azonnal eltörli a német alkotmányt, megszünteti a sajtószabadságot, és gyakorlatilag teljhatalmat ad magának.
A "kommunista terrorista" kifejezés egy nagyon flexibilis címke, amit aztán rá lehet akasztani tulajdonképpen bárkire, aki kifogásolni valót talál az új hatalmi struktúrában, így ezzel meg is van az ellenségkép, az ürügy, amivel innentől bárkit el lehet távolítani az útból.
68 évvel később az amerikai kormány mögött meghúzódó cionista hátérhatalom, a CIA és a MOSSAD felhasználásával megsemmisíti a World Trade Center két tornyát, Amerika egyik legfontosabb szimbólumát és az esetet a muszlim terroristákra fogja. Az iszlám világ démonizálása ezzel megteremti a lehetőséget egy átfogó keresztes hadjáratra a Közel-Keleten, és a globalista új világrend megszilárdítására az arab régióban.

Azonban a "terrorista" címke sokkal rugalmasabb dolog annál, mint hogy valamilyen népcsoporthoz kellene lehorgonyozni. A "terrorista" címkét a történelem során mindig is sokkal általánosabb értelemben használták, gyakorlatilag mindenkit beleértve, aki nem helyeselte az aktuális hatalmi viszonyokat. Nem véletlen tehát, hogy szinte valamennyi ismert igazságkutató figyelmeztetett minket, rögtön szeptember 11. után (de olyan is volt, aki még az előtt), hogy a terrorizmus címke hosszú távon igazából nem az iszlámra, hanem sokkal inkább ránk fog ragasztódni. Igen miránk, a világ lakosságának arra a szűk néhány százalékára, akik nem masíroznak szépen engedelmesen, együtt a csordával, be az új világrend kapuján, hanem egy olyan államellenes tevékenységet folytatnak, amit úgy hívnak: gondolkodás. Esetleg kimondottan ellenzik a nemzetek, vallások, családok teljes eltörlését és az emberiség egybeolvasztását egy jezsuita stílusban irányított Világállam alatt. Igen, a hatalom szempontjából ezek lennének a "terroristák".
Első lépcsőben a terrorizmus és az iszlám közötti asszociáció megerősítése még szükséges volt, hogy simán mehessen a közel-keleti offenzíva, ez ugyanis adott neki egy kis patrióta hátszelet, azonban az események előrehaladtával ennek éppen az ellenkezőjére van szükség. Az igazi végcél - és ezt nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy az első pillanattól így volt megtervezve - tehát az igazi végcél, a terrorizmus fogalmának a patriotizmus fogalmával való összefonása, hiszen utóbbi képviseli a jelenlegi normák, a nemzet, a család melletti kiállást, ami a rendszer útjában álló utolsó akadály.
Anders Behring Breivik
Most, hogy mindezt tisztáztuk, talán már nem is meglepő mindaz, ami a napokban történik. Olyan terror cselekményekre van most szükség, amik minél véresebbek, minél jobban sokkolják a közvéleményt, és amiket fehér bőrű, lehetőleg világos hajú, szélsőjobbos terroristák követnek el. A "szélsőjobbot" természetesen nyomatékosítani kell a hírekben, és egyenlővé tenni a patriotizmussal (miközben mindenki tudja, hogy a haza szeretetében semmi szélsőséges nincsen, csak azok próbálják szélsőségesnek feltüntetni, akik el akarják törölni a nemzeteket). A norvég merénylőről minden egyes híradóban elmondják, hogy szélsőjobbos volt, és hogy mennyire ellenezte a bevándorlást. No tehát kérem, aki ellenzi, hogy bárki szabadon letelepedhessen az országában, az szélsőjobbos, és az terrorcselekményeket követ el - ez a három dolog szorosan összefügg! Tetszik már érteni?
Vagy csináljunk még egy-két ilyen merényletet és mondjuk el még pár ezerszer a híradóban?

Eközben Amerikában az interneten terjed egy kisfilm (lásd lent) , egy promóciós anyag, amit az amerikai belbiztonsági hivatal a napokban adott ki, és arra ösztönzi az amerikai embereket, hogy jelentsék, ha bármi gyanúsat észlelnek. Ez már így önmagában is elég érdekes, hiszen finom pszichológiai eszközökkel tulajdonképpen azt sugallja, hogy mindenki gyanús, és arra próbálja rávenni az embereket, hogy jelentgessenek egymásról (ami persze egyik kritikus eleme egy orwelli társadalomnak, ezt nekünk, itt a 3/3-asok hazájában nem nagyon szükséges túl sokat magyarázni).
De még csak nem is az sokkolta a nézőket a videóval kapcsolatban, hogy a filmben terrorista-gyanús tevékenységnek minősül például kézzel jegyzetelni egy noteszba, vagy fényképet készíteni egy metrószerelvényről, hanem az, hogy szinte valamennyi szereplő a felvételen, aki terroristát alakít, az fehér bőrű, és szinte valamennyi, aki jelent, az színes bőrű. Ez pontosan az, amiről az imént beszéltem, a terrorizmus "kifehérítése". Elég egyértelműen azt kívánja elültetni az emberek agyában, hogy a hazai patrióta csoportok az igazi terroristák, és a bevándorlókat ösztönzi arra, hogy jelentgessenek róluk.
Aki nem érzi a helyzet súlyát, az most próbálja meg egy pillanatra elképzelni, hogy mondjuk a magyar rendőrség készít jövő héten egy promóciós videót, amit le is adnak a tv-ben, és amiben arra ösztönzi a cigány etnikumú lakosságot, hogy azonnal jelentse egy külön erre a célra biztosított telefonszámon, ha mondjuk olyat lát, hogy valaki nemzeti hímzésű mellényben pogácsát majszol, mert ez egy rendkívül gyanús tevékenység, az illető lehetséges, hogy valamilyen gárdához tartozik, és az ilyenek szeretnek félelmet kelteni a lakosság körében. Persze a párhuzam nem tökéletes, de értitek a lényeget. De inkább nem is adom itt az ötleteket a magyar belbiztonsági szerveknek, mert még megcsinálják.



 DHS Video Characterizes White Americans as Most Likely Terrorists Alex Jones' Infowars There's a war on for your mind!







MMS csodálatos ásványianyag a 21. században, mostanáig milliónyi emberi életet mentett meg.




Kitűnően használható vízfertőtlenítésre, a lakás egyes helyeinek fertőtlenítésére.(is)
Bővebb tájékoztató lentebb:
Ez a nátrium-klorit pontos koncentrációja (MMS Professional), mely a használat előtt meghatározott mennyiségű 10% -os citromsav oldattal (Aktivátor) van aktiválva.
Ez a készítmény azonnal pusztítja a vírusokat és baktériumokat, amelyekkel érintkezésbe kerül. Aki megelőzésként használja az MMS-t, vagy az első jeleknél ezt beveti, nem kell, hogy az egészségét féltse.  
A nyilvánosság számára ezt a készítményt egy zseniális ember és egy nagy humanista mutatta be: Jim V. Humble írt a könyvében az MMS-ről.
Az MMS nem gyógyít semmit, nem gyógyszerről van szó! DE!              
Az MMS képes serkenteni az immunrendszert egyedi módszerével, ami alatt immunrendszerünk gyors reakcióját értjük amivel képes legyőzni a betegséget pár óra eltelte után.
Az MMS a gyors fertőzésekre (influenza, gyulladások stb.) szinte azonnal hat. A hosszú távú betegségek visszavonulása is nagyon gyors, és az első javulás már néhány nap MMS használata után bekövetkezik
Humble azt írja, hogy nem létezik a világon olyan betegség, melyre az MMS ne lenne hatékony. A felfedezés elején Jim Humble óriási munkát végzett és az MMS-t több száz ezer embernek adagolta, közülük soknak intravénásan is.
Az MMS a legerősebb és szinte univerzális fegyver minden kórokozó ellen.
Baktériumok és vírusok (a betegségek 90%-ának okozói) az MMS-re nem tudnak ellenreakciót kifejleszteni. Az MMS hatékony anyagát hetven éve használják az egészségügyben a padló, műtőasztal sterilizálására stb. Ezt az anyagot inaktív formában is használják az ivóvíz fertőtlenítésére. Az MMS (jobban mondva a Klórdioxid, mely az MMS és az aktivátor keverésével keletkezik) a baktérium, vírus vagy a sejtek felszínével lévő érintkezésnél, mely fertőzött (sejten belüli fertőzés) azonnal feltölti az elektron kapcsolatát épp a baktérium, vírus vagy megfertőzött sejtek felszínéből. Ezzel jelentős mértékben megzavarja a felületüket és behatol a kórokozó mikroorganizmus belsejébe, és ez annak gyors pusztulásához vezet. A klórdioxid egészséges sejtekkel nem reagál, ezeket észrevétlenül és bármilyen reakció nélkül hagyja. Ebben az esetben a kulcsfontosságú a PH érték, ami hogy ha alacsonyabb 6,3-nál, csak ebben az esetben jelentkezik az említett elektronok kölcsönhatása.
Bebizonyosodott, hogy a klór-dioxid meglehetősen alacsony koncentrációban az in vitro, azaz az érbe adva halálos szinte minden ismert fertőző szervezetre. Ez a parazitákra, gombákra, baktériumokra és a vírusokra vonatkozik. A fent leírt ismeretek és tapasztalatok azt mutatják, hogy ezt a vegyületet hatásos koncentrációban lehet szájon át is adagolni. Úgy tűnik, jó úton haladunk e nagyszabású, minden idők leghatékonyabb antibiotikum és antivirotikum felfedezéséséhez. Jim Humble pedig külön köszönetet érdemel azért, hogy hajlandó ezt megosztani az egész világgal."
Az MMS a baktériumokat és a vírusokat elpusztítja a szervezetben, és ezzel az immunrendszernek rengeteg energiát szabadít fel, hogy visszaállítsa szinte minden szervnek a megfelelő funkcióját, és az egész test megfelelő működését. Azonban semmi esetben (ha be van tartva a pontos utasítás) az MMS nem pusztítja és sehogyan nem rongálja az egészséges szöveteket és sejteket.
Az MMS-t ez idáig több mint 450 000 ember használta vagy használja ma is (2008-ban írt adat). Tehát nem valamilyen kitalált statisztika, hanem konkrét emberek, akik ezen készítmény felé hajlottak, két különböző ok miatt.
Az orvosságok mellékhatásai miatt évente több millió ember hal meg - az MMS használatával a mai napig nem halt meg SENKI.
Az első ok: az MMS viszonylag olcsó.
Az MMS Profesional hatása laboratóriumban bizonyított, az MMS-t hova tovább, egyre több orvos alkalmazza, akiknek a betegei egészsége számít.
Az MMS először Afrikában lett alkalmazva a malária kezelésénél (az MMS megsemmisíti ezt a betegséget általában 4-8 (!) óra alatt). Nem volt feljegyezve egyetlen eset sem, amikor az MMS ne hatott volna.
Az MMS alkalmazása után AIDS betegek gyakran már három nap múlva tünetmentesek, továbbá egyéb betegségek is egyszerűen megszűnnek. Ha a kórházak betegeit ezzel a készítménnyel kezelnék, több mint 50 százalékuk egy héten belül hazamehetne.
A klinikák és kórházak már több mint száz éve használják az MMS-ben lévő aktív összetevőket, hogy sterilizálják a kórházi folyosókat, asztalokat, berendezéseket és egyéb tárgyakat. Ma ugyanezt a hatékony baktériumölőt használhatja az immunrendszer, hogy biztonságosan elpusztítsa az emberi szervezetben lévő kórokozókat.
Bármilyen hihetetlennek tűnik, ha megfelelően alkalmazzák az MMS-t, az immunrendszer képes arra, hogy ennek segítségével csak azokat a mikrobákat, baktériumokat és vírusokat pusztítsa el, amelyek károsak a szervezetre és nem támadja meg sem a barátságos baktériumokat, sem pedig az egészséges sejteket. Ebben a könyvben legjobb tudásom szerint ragaszkodtam a tényekhez pontosan úgy, ahogy megtörténtek.


Magyar nyelvű fórum az MMS témára: http://jimhumble.forumup.hu

Jim Humble a könyvében a következőt írja:
Minden MMS cseppet öt csepp aktivátorral (10%-os citromsav oldat) kell összekeverni, például 1 csepp MMS + 5 csepp aktivátor, 5 csepp MMS + 25 csepp aktivátor, 15 csepp MMS + 75 csepp aktivátor.
Az MMS-t csepegtesse egy száraz pohárba, adja hozzá a megfelelő mennyiségű aktivátor cseppet. Keverje össze mindkét összetevőt az üveg forgatásával. Várjon három percet. Öntse hozzá az ivóvizet vagy a frissen facsart alma vagy ananász levet és egy órán belül igya meg. Ha a vásárolt gyümölcslevet fogja használni, használjon inkább BIO almalevet, hozzáadott C-vitamin nélkül. Figyelem: A C vitamin semlegesíti az MMS hatékonyságát!!!
Mindig növelje az adagját egy MMS cseppel, és ezt akkor is tegye, ha több mint tíz MMS cseppszámnál tart (ha ezt a szabályt nem tartja be, nagyon rosszul lesz vagy hasmenést kap).
MMS kúrát mindig csak 1 vagy 2 csepp MMS-el és 5 (10) csepp aktivátorral kezdje.
Kezdje az MMS szedését mindig éjszaka.
Növelje az MMS csepp mennyiségét mindig éjszakára.
Soha ne vegye be az adagját éhgyomorra, a legjobb az MMS-t egy órával étkezés után meginni.
Fokozatosan növelje az MMS adagját (mindig csak egy cseppel) egész 15 MMS cseppre. Ha a cseppek növelése után rosszul lenne, csökkentse újra az adagját problémamentes mennyiségű MMS cseppre és maradjon ezen a szinten két napot. Aztán újra növelje az adagját egy MMS cseppel és fokozatosan érje el a 15 MMS cseppet (+75 csepp aktivátort) reggel és este. Ezt az adagot ne növelje tovább és szedje egy héten át.
Aztán menjen át a „karbantartás" üzemmódba 2x hetente 6 MMS csepp (30 csepp aktivátor).
Ennél az eljárásnál a teste kiváló kondícióban lesz és szinte minden fertőző és más betegséget kikerül.
Ha az MMS-t valami súlyos betegség legyőzésére szedi, olvassa el a könyvemet a használati utasítással, a különböző betegségekre. Az MMS-el valóban nagy esélye van a betegség gyors eltávolítására, melyek éveken át „váltakoztak". Jelenleg nem létezik betegség, melyre az MMS ne lenne hatásos.
Mindig annyi cseppet aktiválunk, amennyit azonnal megiszunk. Az arány mindig 1:5! 1 csepp MMS-re mindig 5 csepp aktivátor jut!
Vegyél a citromsav porból 1 evőkanálnyit és oldd fel 9 evőkanál gyógyszertári desztillált vízben, majd ezt öntsd a 2-es üvegbe. Ez lesz az aktivátorunk.Az MMS megfelelő mennyiségű 10%-os citromsav oldattal összekeverve gázt hoz létre,  melyet Klórdioxidnak hívnak.
Evés után kb.1-2 órával kezd, csinálhatod éhgyomorra is, de nem tanácsos mert erős Herxheimer reakció léphet fel, ez az amikor émelygés, hányinger stb. léphet fel, mert a test mindenáron szabadulni akar a mérgektől. A kúra alatt lehetőleg ne fogyassz c-vitamint mert az csökkenti az MMS hatását. Ha mégis, az MMS után 3-4 órával tedd. Hasonlóan a napi gyógyszereiddel, 3-4 óra különbség legyen és figyeld magadat folyamatosan, mert sokat belőlük el is hagyhatsz majd. Ha nagyon erősek a tüneteid, vegyél be 2 gr c-vitamint, ez deaktiválja az MMS hatását és jobban leszel. Szintén kivédhető az émelygés, ha rögtön a bevitel után 1-2 almát megeszel, mivel az magába szívja a mérgeket. Nagyobb cseppszámnál a kellemetlen ízt gyümölcslével (nem dobozos) oldhatjuk. Frissen préselünk almát és víz helyett azzal töltjük fel és isszuk meg. Össze kell kavarni persze.
A klór-dioxid egy nagyon erős oxidációs hatású anyag, úgynevezett elektron akceptor. Ez azt jelenti, hogy molekulái folyamatosan igyekeznek elektronokat szerezni, és így feltölteni a saját elektronos struktúrájukat.
A bakteriális sejtek klór-dioxiddal való érintkezése ahhoz vezet, hogy az elektronok félretolódnak a bakteriális falról, melyen ezáltal repedés jön létre , és ezzel megzavarják a sejtek belső egyensúlyát. Ezen a résen keresztül a klór-dioxid behatol a mikroorganizmusok belsejébe, és megsérti azok metabolikus funkcióit, ellentétben más oxidációs szerekkel, melyek csak a sejt felszínét rongálják meg. Aminosavakkal reagál, megváltoztatja a protein szerkezetét, és ezzel az enzimek működését is, melyek a metabolikus folyamatot irányítják a sejtekben.
Ezt követően a kórokozók gyors széthullása következik. Az emberi szervezetben a klór-dioxid aktivált formában van jelen, pontosan elegyített, Jim Humble által ajánlott arányban, ami csak a kórokozó mikroorganizmusokkal reagál, melyek savas jellegűek. Megbízhatóan elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, továbbá feloldja a mérgező anyagokat a testbe.
Általános tisztításra vagy krónikus betegség esetén:
Kezdünk 1 csepp MMS 5 csepp aktivátor. 3 perc várakozás után fél pohár vízzel felönteni és meginni. 4-10 óra múlva 2 csepp MMS és 10 csepp aktivátor. Ez az első nap. Ha nincs különösebb rosszullét, másnap 3 csepp/ 15 csepp aktivátor, délután emeljük. Ha erősek a tünetek, egy cseppel visszalépünk, majd fokozatosan emeljük ismét, ha kész a testünk. 15 cseppig megyünk fel napi 2-3 alkalommal, és ha nincsen ennél a dózisnál már semmilyen tünet pár napig, akkor abbahagyjuk vagy visszatérünk egy karbantartó napi vagy heti 1-2 alkalommal 4-6 cseppre, idősebb embereknél maradjon a napi 6 csepp karbantartó adag.
Daganatos esetek:
Ha erős az illető és nincsen legyengülve nagyon, egy nagyobb dózissal és napi többször indítunk. 6 csepp/30 aktivátor a szokásos módon elkészítve, 1 óra várakozás majd ismét ugyan ez az adagolás. Ezt napi 3 alkalommal. Ha nincsen erős tünet napi 1 cseppszámot növelünk egészen napi 15-ig. Ez napi 6x MMS bevitel.
Ha gyenge az illető ugyanez a napi protokoll, de 1 cseppel kezdjük és ezt adjuk napi 6 alkalommal, majd fokozatosan növeljük.
Külsőleg:
Bőrre, ekcéma és psoriasis stb.
20 csepp MMS 100 csepp aktivátor 3 perc, 60 ml víz hozzá és óránként sprayzni. Ez a bekevert adag használható 3 napig, utána frisset kell készíteni.
Fejbőr:
6 MMS 30 aktivátor 3 perc, majd fél pohár víz és ezzel átmosni heti 2x a hajat, 10 percig maradjon a fejen különben szőkít. Ha súlyos az eset, többször csináljuk.
Szájban:
átöblítésre, fogak tisztítására 10 MMS 50 aktivátor 3 perc, majd fél pohár víz és ezzel egy puha fogkefével jól átmosni 3-4 alkommal naponta 3-4 napig, utána heti 1x. Fájó fog esetén 1 csepp MMS és 5 akt. 3 perc majd 1-2 evőkanál víz és ezt a fájó fogra fogkefével.
Arcüreg problémáknál csak belélegezzük a gázt:
2, de max 4 csepp MMS aktiválva, óvatosan lélegezzük be a gázt, bejut a légzőszerveken keresztül. Ha panasz lép fel, kissé távolabb tartsuk a poharat. Időnként mély tiszta levegőt kell venni. Asztma esetén igen óvatosan kell eljárni!
Fürdővízbe,
ami igen hatékony mert bőrön keresztül hat: 30 csepp MMS 150 csepp aktivátorral bármilyen mennyiségű fürdővízbe téve....néhány alkalommal ismételve igen hatékony! 20-30 percig kell benne ülni és többször megfordulni a vízben. Soha ne tegyél a vízbe semmi mást, mint az MMS oldatot! Tusfürdő, hab...semmit!!!!!!!!! Ajánlatos előtte vagy közben egy 6 cseppes oldatot meginni!
Rovar-, szúnyog és egyéb bogárcsípések, amelyek nem kifejezetten mérgezők, csupán kellemetlenek:
egy nagyobb szúnyogcsípés több órán keresztül is kellemetlenséget okozhat. Használjuk ilyenkor is az MMS-t. Keverjünk össze 10 cseppet egy egész teáskanál citromsavval. Várjunk 3 percig, majd tegyük az oldatot közvetlenül a csípésre. Dörzsöljük be az ujjbegyünkkel. A viszketés érzés kb. 5 percen alatt elmúlik és a dudor is azonnal el kezd összemenni.
Sebhely a fejen:
Ebben az esetben is kövessük a rovarcsípéshez adott utasításokat, de a 10 cseppből álló citromsavval vagy citromlével elkevert MMS oldathoz adjunk még egy fél pohár vizet. Amint az oldatot belefésüljük a hajba, hogy bejusson a fejbőrbe, néhány órán belül a fejen lévő legtöbb sebhelyet meggyógyítja. Ha ezt minden nap alkalmazzuk, akkor egészséges lesz tőle a fejbőrünk, azonban ki is szőkül a haj. Más szóval, elegendő havonta egyszer-kétszer használni az oldatot, mert ha minden nap használjuk, néhány napon belül a haj kifakul. Ha azonban 2-5 percen belül leöblítjük, akkor ez nem következik be és a fejbőrt pedig egészségesen tartja.
Gyermekeknél:
Minden 4kg-ra 1 cseppet számolunk. Tehát egy pl. 20 kg-os gyermek maximális adagja 2x5 csepp, ez általános méregtelenítésre és mindig 1 cseppel kezdünk itt is. Akut esetben, a max. adag felével indítunk, példánk esetében tehát 2 cseppel, majd 4 óra múlva 3 csepp és várunk. Ha még mindig vannak tünetek lehet adni a negyedik cseppet, vagy ismét 3 cseppet.

Lyme kór:

Ez a betegség tűnik az összes közül a legrosszabbnak, amennyiben olyan betegségekről van szó, amelyeket nagyon nehéz gyógyítani vagy amik elpusztítják a test különböző szerveit és teljesen megnyomorítják az embert. A Lyme-kór esetén nem kétséges, hogy az immunrendszernek szüksége van az MMS-re. A legjobb eredményeket eddig akkor érték el, ha az MMS-t citromsav oldattal aktiválták, és a szervezetet először 9-10 cseppből álló dózissal sokkolták, majd másodjára 12 csepp MMS-t alkalmaztak. Ettől a kezeléstől a Lyme-kór átmenetileg kb. 6 hétre javulást mutatott, majd ezután még nagyobb dózisra volt szükség. Persze azzal mindenki egyetért, hogy nem az átmeneti javulás a cél, hanem a teljes gyógyulás. Tehát ha folytatni akarjuk az MMS használatát ajánlatos naponta 3-5 alkalommal bevenni azt.
A legtöbb olyan esetben, amikor nem tapasztalunk különösebb javulást, valószínűleg nem elegendő az adag nagysága. Azonban a Lyme-kór teljes gyógyítása akár egy évig is eltarthat. Erre nincs bizonyíték még, de aki Lyme-kórban szenvedett és szedte az MMS-t, javulást tapasztalt.

Hepatitisz A, B , C és az összes többi változata:

A betegnek naponta kétszer 15 csepp MMS-re van szüksége. Ha elsőre ekkora mennyiséget veszünk be, az immunrendszer túl erősen támad. Éppen ezért kezdjük 2 cseppel és ha ettől nem émelyeg a beteg, próbáljuk meg még aznap a 3 cseppet. Mindig cseppenként növeljük a dózist mindaddig, amíg a páciens nem érez émelygést. Mindaddig növeljük a mennyiséget, amíg elérjük a naponta kétszeri 15 cseppet. Arra vigyázzunk, hogy elkerüljük az émelygést, mert ez gyakran megijeszti a betegeket, és akkor végleg abbahagyják a kezelést. Ne felejtsük el, hogy az MMS csupán egy egészségital, ami az immunrendszert erősíti.

Herpesz:

A TV-ben sugárzott reklámoktól már bizonyára mindenki rosszul van, főként ha tisztában vagyunk azzal, hogy a herpesz könnyedén gyógyítható, amennyiben az immunrendszer megfelelő segítséget kap. Egy héten keresztül naponta kétszer 15 csepp MMS és nincs többé herpesz. Természetesen itt is 2 cseppel kell kezdeni és naponta növelni az adag mennyiségét, amíg elérjük a 15 cseppet és ezt növeljük napi kétszeri 15 cseppre kb. egy héten keresztül. Így a herpesz kb. 2 héten belül elmúlik. Nagyon súlyos eseteknél ez kitolódhat akár két hónapra is. A herpesz esetén is azt javaslom, hogy aktiválóként használjunk citromsavat. Súlyos esetben alkalmazzuk az MMS-t több napon keresztül minden két órában kisebb adagokban. Ez elősegíti, hogy az MMS egyre mélyebbre jusson a szervezetbe. Még rosszabb esetekben előfordulhat, hogy az MMS-t intravénásan kell alkalmazni.

Rák, beleértve a leukémiát:

Az elmélet itt is ugyanaz, vagyis a klór-dioxid tökéletes utánpótlást jelent az immunrendszer számára, hogy megtámadja a rákos sejteket. Ez az elmélet igaznak bizonyul, hiszen sok rákbeteg ember elmondta, hogy a rákos sejtek eltűntek vagy jelentősen lecsökkent a számuk az MMS alkalmazása után. Ezen a területen azonban még nem történt elegendő kutatás. Mégis azt állíthatjuk, hogy az MMS sokkal hatékonyabb a hagyományos orvosi kezelésnél. Az emberek gyakran mondják, hogy észrevették, hogy a bőrrák általában felszárad vagy leesik miután naponta kétszer 15 csepp MMS-t alkalmaznak egy héten keresztül. Nem állítjuk, hogy az MMS váltja ezt ki, mindenesetre ezt észleltük. A rák bizonyos fajtáit nehezebb kezelni, mint másokat.
Egy friss információ a 3. kiadáshoz, hogy ha rákos beteggel van dolgunk, és nem mutat javulást, akkor a vezérelv az, hogy nem használunk elég MMS-t. A kezelést mindig 2 cseppel kezdjük reggel, majd délután vegyünk be 3 cseppet. Másnap reggel 4 cseppet reggel, majd minden 4 órában, utána pedig minden 2 órában. Folyamatosan emeljünk a dózist és a szedés gyakoriságát. Ha bármikor émelygést tapasztalunk, csökkentsük a cseppek számát, majd ismét növeljük, amennyiben jól érezzük magunkat. Az MMS-t mindig aktiválni kell citromsav oldattal, majd várjunk 3 percig, mielőtt hozzáadjuk a gyümölcslevet vagy a vizet. Én magam jobban szeretem a citromsavat, amiből 5-ször annyi cseppet kell használni, mint ahány MMS cseppet teszünk az oldatba.

A titok tehát a cseppek növelése, mindaddig, amíg a rákos sejtek eltűnnek. Szükség esetén ne riadjunk vissza a napi kétszer 30 csepp vagy a napi négyszer 15 csepp MMS-től sem. Ha émelygést észlelünk, akkor csökkentsük az adagot majd fokozatosan növeljük, amint megszűnik az émelygés.
Asztma:
Az MMS nagyon sok esetben akár kevesebb, mint 10 perc alatt mulasztott már el asztmás rohamot, habár nem minden esetben hatékony. Az MMS az asztma esetében akkor hat a legjobban, ha hosszabb ideig használjuk. Persze az asztma fajtájától függ, hogy az MMS azonnal megszüntet egy rohamot, illetve hogy mennyi ideig tart meggyógyítani a betegséget. Az MMS minden esetben segíthet kivéve, ha a beteg már gyógyíthatatlan stádiumban van.
Ezekből a kivonatokból Jim V. Humble Úr könyvéből maguk is eldönthetik, hogy használják-e az MMS-t vagy nem. A mi saját tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy az MMS tényleg nagyon hatásos.
Van idő, fokozatosan kell a kúrát elvégezni!
A termék mellé a könyv is megvásárolható együtt, de külön-külön is.
Emailben: bobe73@upcmail.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése