2015. május 9., szombat

- Bércre hág és völgybe száll, -


- Bércre hág és völgybe száll, -


Kölcsey Ferenc : Himnusz








HIMNUSZ


A magyar nép zivataros századaiból.


Isten, áldd meg a magyart
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbünhödte már e nép
A multat s jövendőt!

Őseinket felhozád
Kárpát szent bércére,
Általad nyert szép hazát
Bendegúznak vére.
S merre zúgnak habjai
Tiszának, Dunának,
Árpád hős magzatjai
Felvirágozának.

Értünk Kunság mezein
Ért kalászt lengettél,
Tokaj szőlővesszein
Nektárt csepegtettél.
Zászlónk gyakran plántálád
Vad török sáncára,
S nyögte Mátyás bús hadát
Bécsnek büszke vára.

Hajh, de bűneink miatt
Gyúlt harag kebledben,
S elsújtád villámidat
Dörgő fellegedben,
Most rabló mongol nyilát
Zúgattad felettünk,
Majd töröktől rabigát
Vállainkra vettünk.

Hányszor zengett ajkain
Ozman vad népének
Vert hadunk csonthalmain
Győzedelmi ének!
Hányszor támadt tenfiad
Szép hazám kebledre,
S lettél magzatod miatt
Magzatod hamvvedre!

Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában
,
Szerte nézett s nem lelé

Honját a hazában,
Bércre hág és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger fölette.

Vár állott, most kőhalom,
Kedv s öröm röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek.
S ah, szabadság nem virúl
A holtnak véréből,
Kínzó rabság könnye hull
Árvánk hő szeméből!

Szánd meg Isten a magyart
Kit vészek hányának,
Nyújts feléje védő kart
Tengerén kínjának.
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbünhödte már e nép
A multat s jövendőt!

Cseke, 1823. január 22.


Eredeti kézirat



























Trianon – 1920. június 4. 16 óra 30 perc -



Szabadkőműves zsidó gyalázat


A páholyok máig irtják a magyart, maffia vezetőink betagozódtak e páholyokba , és a páholyok óhaját kényszerítik a rabszolga gyarmattá zűlesztett lakosságra kik azóta sem tudtak nemzetté kovácsolódni, mert mindig jött egy zsidó szösszenet , mint ÁVH, mint liberális SZDSZ , majd betelepítési program , melyben legyilkolták a magyarság nemzetalkotó részeit , és elrabolták a nemzeti vagyonunkat, és földönfutóvá igyekeztek tenni a magyar családokat. Palesztinát akarnak csinálni e népből, hogy a megálmodott nagy Kazár birodalmat létre tudják hozni , ezért ölik most az Ukránokat, majd a háború kiszélesítésével , a hülye goj magyarokat is kiforgatják majd a vagyonaikból, elveszik a földjeinket, mert nem tudják fizetni a felvett hiteleket, zsidó kézbe kerül a vízkészletünk, az ásványkincsünk amit már feltérképeztek , és jobban tudják mi , és hol van mint mi, csak a megfelelő pillanatra várnak , hogy végleg kiforgassanak mindenünkből. Művelhetjük majd zsellérként a saját volt földjeinket, vagy útilaput kötve lábainkra irány a nagyvilág , de lehetünk Ungarisse Palesztinok is a saját hazánkban . Viktor a koncentrációs táboroknak kijelölt stadionokat felépítette , és a nép észre sem vette , hogy ez lesz az ők koncentrációs táboruk, melyek jól védhetők , és az elkülönítés is kitűnően megoldható, és mindezt ráfoghatjuk , hogy sportos nemzet a magyar , így nem feltűnő a rabszolgatartás ezen intézményeinek a megteremtése, a vakolók röhögnek , hogy milyen buta naiv ez a nép a saját vágóhídját felépíttetik velük , hogy jó Hungárise Palesztinok lehessenek majd , vagy koldusbotot vágjanak , és palesztin terroristaként az Elsődleges terrorista hatalmak célpontjaiként , mint agyag galambokat levadásszák őket .
Szánd meg Isten a magyart, és add , hogy a zsidó szabadkőművesekre a cionistákra jusson az agyag galamb szerep , hogy népünk időben tudjon cselekedni, elűzve helytartóinkat, heródeseinket , hóhérainkat, vissza szerezve nemzeti vagyonunkat , amit meg nem tudunk törvényileg vissza szerezni azt felgyújtva megsemmisíteni , és telerakni a börtönöket velük, mert nem a cigány tyúktolvajokat kell háromcsapással büntetni , hanem e fehérgallérosokat, és akiket kifosztottak , és dolgozni sem hagyják , hát őket kell helyzetbe hozni , és a maffia politikai elitünknek vagyonelkobzás után nem megengedni , hogy dolgozzanak , és ha így már ők is tablógyilkossá válnának háromcsapás rájuk , és a családjukra amiért így lerabolták ezt az országot.


Így a Gyurcsány is lehet cigány is, zsidó is, rabló is , és gyilkos is, de főleg magyar is lehetne , ha nem gyűlölné többet e kirabolt népet , hisz a rablóink egyike éppen ő volt, van , és remélem nem lesz . Három csapást rá hisz megérdemli, mint ahogy a cigány magyar polgárháborút kitervelte, vagy ő is egy csavar volt a gépezetben , és máshol osztották a szerepeket, de a visszafejtés csak Daróczi Dávidig lehetett elvégezni, ő volt az összekötő , és ne tovább a balekok a sitten , a birkák beszopták, az árnyék tovább szövi a gyilkos valóságot , aludjatok szépen , és álmodjatok egy szebb jövőt , vagy ébredjetek , és alkossátok meg a ti valóságotokat , és e csapásokba az árnyékembereket kénysterítsétek , hogy szebb legyen a gyermekeitek jövője, és ne váljunk zsidó gyarmattá . Szerveződjetek titkos társaságokká , mint azok akik el akarják pusztítani hazánkat népünket, és ha kell ti kényszerítsétek őket a kerekek alá . Szerveződjetek nemzetté , és váljatok naggyá, hogy unokátok szabad földön élhessenek .


turul_3





















A világtörténelem egyik legvéresebb háborújának befejezése után a „szerencsés” győztesek Trianonban az összeomlás, forradalmak és a román megszállás után, ítéletet hirdettek. A legszörnyűbb nyomorúság idején a kilátásba helyezett wilsoni béke helyett darabokra tépték az ezeréves Magyarország testét.
 
 
 
Minden környező ország részt vett az osztozkodásban. Még a régi bajtársnak Német-Ausztriának is adtak a koncból, hogy még véletlen se legyen egyetlen olyan szomszédunk sem, akire elkeseredés nélkül gondolhatnánk.
Jaj, a legyőzötteknek!” – mondja a régi latin példamondat és ennek igazságát újra bebizonyította az a kegyetlenség, mellyel az úgynevezett „békeszerződésekben „a központi hatalmakkal elbántak.
Hiába tették le a vesztesek a fegyvert, hiába adták meg magukat kényre-kedvre, tovább dühöngtek a háború fúriái és nem szállott le az égből a béke fehér galambja. Irgalmatlanok voltak a győztesek és rettenetesek a feltételek, melyeket megszabtak, de azért hasonlíthatatlanul szörnyűbb volt a sors, mellyel bennünket, magyarokat sújtottak.
Megnyomorították a németet, bolgárt és törököt is, de ha az arányt akarjuk kifejezni, elmondhatjuk, míg azoknak levágták egy-egy ujját, a magyarnak addig kezét, lábát, hogy aztán „csonka teste vérző rongyokba tekerve vergődjék”. Németország elvesztette területének 13, Bulgária 8, Magyarország 72 százalékát. Németországtól elszakították lakosságának 10, Bulgáriától 8, Magyarországtól 64 százalékát.
 Húsz német ajkú lakosból idegen uralom alá került egy, húsz bolgárból ugyancsak egy, míg magyar ajkúból közel hét. A versaillesi „békeszerződés” gondoskodott arról, hogy bizonyos idő elteltével a franciák kiürítsék a megszállott Rajna vidéket, de mikor ürítik ki azokat a magyar területeket, melyeket szomszédjaink, szálltak meg a „trianoni béke” igazságtalan ítélete értelmében? A „versaillesi béke” szerint Schleiswig déli részében, Felső – Sziléziában, majd Szárvidéken1935-ben, népszavazást tartanak és megkérdezik a lakosságot, hova akar tartozni; Német-vagy Franciaországhoz.
 
Miért nem volt népszavazás az elszakított magyar területeken? Miért nem kérdezték meg az ottani népességet, hogy vissza akarnak-e térni oda, ahonnan megkérdezésük nélkül erőszakkal elszakították? Választ soha sem kaptunk? Minden részvétünk a volt fegyvertársaké, de ha Trianonra gondolunk irigyelnünk, kell őket Versaillesert, Neuillyért és Sévresért.
Ép emberi elmével megérteni sem lehet, első pillanatra ezt a megkülönböztetést, amikor régi szövetségeseinkkel egyszerre és együtt vesztettük el az I. Világháborút Magyarország testén osztozkodó utódállamoknak még csak hadi sikerük alapján sem volt jogcímük a zsákmányra. Felelősség sem terhel bennünket. Ellenkezőleg; gróf Tisza István, Magyarország akkori miniszterelnöke volt az egyetlen államférfi Európában, aki még a háború előestéjén is minden erejével igyekezett megakadályozni annak kitörését.
 Magyarország számára a háború kész öngyilkosság volt, abban csak veszíthetett, és semmit sem nyerhetett, mert a monarchia minden területnövekedése a magyarság súlyos csökkenését jelentette volna. A magyar parlament miden felelős képviselője tiltakozott minden hódító szándék ellen, még a legnagyobb katonai sikerek idején is. Ezért joggal mondhatjuk, hogy Magyarország nem felelős a nagy világégésért. Mégis halálos ítéletünk aláírásakor, a győztes hatalmak diktátumaként, megalázó módon olyan hazugságot is alá kellett írjunk, mint a békediktátum 161-ik pontja, melynek értelmében elismerjük:
Szövetséges és Társult kormányokra, valamint polgáraikra Magyarország és a többi központi hatalom támadása kényszeríttette rá a háborút, és mint veszteségeik károkozói jóvátétellel tartozunk.”




Magyarországot tehát megköpködték, nem elég, hogy keresztre feszítették. A „trianoni béke” a világtörténelem legrosszabb, legkegyetlenebb békekötése, mert:
Elvette Magyarország területének 72 százalékát.
Elvette Magyarország magyar anyanyelvű lakosságágának 33,5 százalékát.
Elszakított Magyarországtól 13 millió 370. 000 lakóst, kiknek csak 30 százaléka azonos nemzetiségű a magukat „felszabadítóknak” nevező nemzetek lakóinak.
Elszakított hazájától másfél-millió olyan magyart, akik egy nyelvtömbben éltek, és hazájukon kívül rekesztette őket.
30 százalékos „felszabadító” kisebbség gyakorol erőszakos hatalmat a több mint, kétszer akkora többség fölött.
Megtagadta a népek önrendelkezési jogát.
A Wilsoni békerendezés ellenére nem írtak ki népszavazást és így a lakosság megkérdezése nélkül hazánkat feldarabolták, lakóit szétszórták.
Megkárosították az egyetemes kultúra érdekeit, mikor is az európai műveltségű honfitársainkat balkáni műveltségű országok kultúrájába taszították.
Perbe szállt a természettel. Szétszaggatta a világ legtökéletesebb földrajzi egységét, melynek határait a Kárpátok sziklafalai és Európa nagy folyóinak partjai szabtak meg.
 
Kárpátmedence = Magyarország

Perbe szállt a történelemmel. Ezeréves birtoklás címén Magyarországnak történelmi joga van régi határaihoz melyet nem emberi kéz, hanem isteni akarat rajzolt meg.
Perbe szállt örök érvényű gazdasági törvényekkel. Az ezeréves gazdálkodó Magyarország saját erőből virágzó fejlődésnek indult tökéletes gazdasági egység volt, Európa kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtó országa. Egyes országrészeinek termelése és szükségletei kiegészítették és kielégítették egymást.
Trianon, a búzatermő Alföldet elzárta a hegyvidék kincseitől, és fordítva. Így az élet gyökereitől elszakított népeket koldusokká tette a Magyarországon meghagyott és onnét elragadottakét egyaránt.
Megrontotta Közép – Európa nemzetiségi viszonyait. Magyarország nemzetiségeit nem fegyverrel, nem erőszakkal csatolta magához, idegen ajkú állampolgárai békés bevándorlás útján leltek területén otthonra, ahol évszázadokon át megőrizhették saját népi jellegüket és szokásaikat. A kisebbségek kiszolgáltatottságát, szenvedéseit az elcsatolt területeken, a trianoni békediktátumban kinevezett bitorlók viszont elviselhetetlenné tették.
A magyarokat sújtó békediktátum lehetetlenné tette hazánkat a továbbiakban, hogy történelmi hivatásának eleget tegyen és a világ rendjét veszélyeztető bolsevizmust feltartóztassa.
 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése