2020. június 10., szerda

Trianon   ( Forrás: Osiris Kiadó Bp. 2003. Trianon . Kardos Ildikó: 1920. június 4. pedofilok pedofil sátánista kurva Pedofiloké a világ a vakolók eladták hazánkat !!!!

2 megjegyzés:

  1. Tiszta magyarjaink csak ennyit engedtek írni e gyalázatos tettükről .
    Ha láthattad volna képekkel írtam a megemlékezést , de a képek veszélyesebbek voltak , mint a szó !!!Cenzorainkat a világállam pártja írányítja , és pénzeli !! A vakolóink meg már akkor is az ország 2/ 3 - át eladták . A maradék ország erőforrásait most szerzik meg , hogy földönfutóként kénytelen legyél új hazát keresni , mert itt koncentrációs tábori átnevelés után táncoló vadakként mutogattak volna könyöradományért !!! A többséget megsemmisítő táborban füstölnék el , vagy a csendes holokauszt megsemmisítő folyamatában ölnék meg . Éljetek bár királyként , de Trianont ne feledjétek !!!
    Tegyetek róla, hogy a család tovább vigye e gyalázatos megemlékezés
    ritusát a nemzet fájdalmát a kicsit beszélni magyarok nem érzik át !!!

    VálaszTörlés
  2. Most pedig megpróbálom újból közzé tenni Trianon megemlékezésemet , de a zsidó fasizmus mélyen gyökerezik be társadalmunkba , úgy , hogy nem sok sikerre számítok , de ti éljétek túl e virológiai népirtást , és emlékezzetek csendben , és küldjétek a korona vírust rájuk , hogy legyen mivel foglalkozzanak , és ne a nemzetünket irtsák !!

    VálaszTörlés