2015. április 21., kedd

                      Mielőtt bár mit is tennénk ez itt egy próba verzió. 

Az oldalt próbálnám ki, hogy, hogy jön vissza az íráskép. 
A kép a falon is másként mutat , ha összhang van a térrel , és a szoba vagy a helyiség elfogadja a térkitöltő elemet . A hangulat 
melyet áraszt a térben csak illúzió , mégis meghatározza a kedélyedet , nem vonatkozhatsz el a környező világtól, amiből csak azt látod amit fény ér . Hát legyünk mi a fény , és a megvilágított események melyeket e felületre szánunk alkossa meg a valóságot . 
 Hogy aki még alszik , vagy szendereg késztetést érezzen a cselekvésre, az ébredésre , hogy láss ne csak nézz. Ha a fény csak egy kis elemlámpa is , de a homályt azért oszlatja , és behatárolja a helyzetedet , és a sötétség csak az éjszakát uralja , és az álmodót . Jön a pirkadat , és újból fény árasztja el a környezetünket, ébredjetek ez itt már nem árny játék , nézzétek a jó lakott szem már lát , és következtet . Sorba rendezi az eseményeket az elme és megjósolja a jövőt , ha élesen lát , a száj kimondja a kimondhatatlan igazságot , hogy aztán beteljesüljön a jövőnk a végzetünk . 

                                    Másolás - keresztmenora.jpg


                                                       tökéletes behódolás.jpg


         A megalázott kifosztott anyóka csókkal illeti kifosztója 
                                                 kezét.

Hagyd , hogy éljen még , egy életteli robottal a háta mögött épp, hogy jut a betevőre, ha a gyógyszer ára megengedi jövőre , ha erre jársz és él még a nénike újból kezet csókol neked , de ahhoz neked is tenned kell valamit. Hogy ne a híd alól keljen üdvözölni téged . 


Ha új ember lesz a bakon fiam , meg kell mondjam , hogy a haramia hadból nem sok jó származik majd nékünk , csak a rabságunk súlya lesz elviselhetetlenebb. De remélem az anyádékat azért egy szelet kenyérrel megkínáljátok bárki is ül majd a bakon . 


Na sodródjunk 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése