2015. április 29., szerda

Az ő jövője már régen elveszett. De ő nem tehet róla!





Az ő jövője már régen elveszett.

De ő nem tehet róla!




AZ OROSZ SATELLITE KÉPEIT NYILVÁNOSSÁGRA  FOGJA HOZNI PRESIDENT PUTYIN BIZONYÍTANI FOGJA, HOGY A ROBBANÁSOKHOZ  AZ ÉPÜLETEK MEGSEMMISÍTÉSI ELJÁRÁSÁHOZ - LEROMBOLÁSÁHOZ KÜLÖNLEGES IDŐZÍTETT FEGYVERT HASZNÁLTAK AZ AMERIKAIAK TEHÁT 9/11 AMERIKAI TÁMADÁS ELŐRE MEGTERVEZETT VOLT    
A US GOVERNMENT ÉS AZ INTELLIGENC 

SERVIS KEZE IS BENNE VAN   AZ AMERIKAI 

POLGÁROK ELLEN NYÍLT TÁMADÁS VOLT, 

HOGY OKOT PROVOKÁLJANAK A 

VILÁG TERRORIZMUS ELLENI

 HÁBORÚS JÁTÉKOKRA!!!


PUTIN ŰTNIFOG DE NAGYON KEMÉNYEN !!!
 

Pravda: Putyin azzal fenyeget, hogy engedje 


Satellite 


Bizonyíték 9/11

 
SOTN A szerkesztő megjegyzése:
A PRAVDA cikket írt alábbiakban egy meglehetősen durva fordításban. Ugyanakkor tartalmilag túl fontos, hogy nem küldesz. Ezért van benne az eredeti linket a PRAVDA számára, aki szeretné megszerezni a jobb fordítást.
http://www.pravda.ru/news/world/northamerica/usacanada/07-02-2015/1247485-0/ Ha valaki készítsen egy szakmai fordítást, kérjük, küldje el nekünk a: admin@stateofthenation2012.com
548ab6fe72139e2c6d8b45b1

Pravda: US félelmek Orosz közzététele műholdas képek a tragédia 9/11

Россия обнародует доказательства причастности американского правительства к
 (A szerkesztő megjegyzése: orosz műholdas bizonyítékkal ellenőrzött lebontása, a World Trade Center segítségével "speciális fegyverek" vizsgálta felül, a VT-szerkesztő, míg Moszkvában. A cikk az alábbi továbbították nekünk közzététel céljából az Egyesült Államokban és fordította oroszra. Ez 3 napos kiadott február 7-én, 2015)

11 сентября: башни-близнецы смерти

https://www.youtube.com/watch?v=uow3AudGLRU


-
Moszkva (Pravda): amerikai szakértők úgy vélik, hogy annak ellenére, hogy a kapcsolatok között az USA és Oroszország elérte a legrosszabb pont, mivel a hidegháború, Putyin okozott Obama csak kisebb bajok eddig. Az elemzők úgy vélik, hogy ez a "vihar előtti csend".   Putyin fog megütni egyszer, de ő fog kupán.  Oroszország arra készül, megjelenése bizonyíték bevonásával az amerikai kormány és a titkosszolgálatok a szeptember 11. A fenti bizonyítékok tartalmazza a műholdfelvételek a 9/11.
Publikált anyag bizonyítani tudja, az amerikai kormány bűnrészesség a 9/11 támadások és a sikeres manipuláció a közvélemény.  A támadást tervezett az amerikai kormány, hanem kivégezték segítségével hatásoknak, s o, hogy a támadás az amerikai és az emberek az Egyesült Államok nézett ki, mint egy jogi aktus az agresszió a nemzetközi terrorizmus.
Az indíték megtévesztés és a gyilkosság saját polgárai szolgált amerikai olaj érdekek és a közel-keleti állami vállalatok.
A bizonyíték lesz annyira meggyőző, hogy ez teljesen leleplezi a hivatalos 9/11 címlapsztori támogatja az amerikai kormány.
Oroszország azt bizonyítja, hogy Amerika nem idegen a hamis zászló a terrorizmus elleni polgárai érdekében ürügy katonai beavatkozás külföldön. Abban az esetben, "a szeptember 11-támadások," a bizonyítékok lesz meggyőző műholdképeket.
Ha ez sikerül, következményeit Putyin taktikák tenné ki az amerikai kormány titkos terroristaellenes politikákkal. A kormány hitelességét is aláássa, és meg kell hozni a tömeges tiltakozások a városok vezető felkelés szerint az amerikai elemzők ..
És akkor, hogyan fogja az Egyesült Államok néz ki a világ politikai porondon?Érvényességét Amerika pozícióját, mint vezető a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelem lesz teljesen aláásta ezáltal azonnali előny a lator államok és az iszlám terroristák.
A tényleges helyzet alakulását lehetne sokkal rosszabb, a szakértők arra figyelmeztetnek.
 

HozzászólásokSzerkesztő által a Február 12, 2015-on 8:54pm-kor


A Nyugat évtizedes propagandával

készült az ukrán háborúra

2015.02.12 15:35 Hídfő net
A nyugati sajtó hírei alapján azt gondolhatnánk, az ukrán konfliktus valóban nemrég kezdődött; az események a 2014-es kijevi EuroMajdannal, vagy épp az orosz felkelésekkel indultak meg. A tényleges, látható eseménysorozat valóban akkor kezdődött - csakhogy vannak arra utaló jelek, miszerint Nyugaton hosszas tervezőmunka, és egy teljes, az ukrán háborúra szánt generáció szocializálása előzte meg az ukrán konfliktus tényleges kirobbantását. 
Néhány száz évvel ezelőtt, ha érezhetően háború készült, vagy tisztában volt vele az ország, hogy lassan, de biztosan hódító hatalom közeledik, a nép ajkán elkezdődtek a mesegyártások. Amiben a gaz török vagy tatár volt a fő ellenség. Később labanc, vagy maga Napóleon. Ezek a mesék szájról szájra jártak, és készítették fel az embereket a harcra, a hősiességre, a háború nehézségeire. A könyvek és nyomtatás megjelenésével velük együtt megjelentek a háborúkra felkészítő írott propagandaanyagok is. A vélt ellenség népét lealacsonyító írások, könyvek, hangulatkeltések. Ha visszatekintünk az időben, az egyik talán legjellemzőbb a második világháborút megelőző propagandaháború, amely majd 6 évig tartott. A háborús uszítás tehát harceszköz, ami alkalmazkodik a kor színvonalához, és még egy lényeges jellemzője van, igyekszik azokat a személyeket megcélozni, amelyek potenciális résztvevői lehetnek a háborúnak. Iparmágnásokat éppúgy, mint a hadra fogható ifjúságot.
Vitathatatlan, hogy a mai korban ez a mozi és a televízió lenne. Ez igaz volt a hetvenes, vagy nyolcvanas évek háborúira. Mára azonban a televíziót felváltotta a számítógép. Iszonyatos mennyiségű emberhez jut el, és mivel az ember vizuális lény, rendkívül fogékony a látványra, főleg ha az interaktív. Részese az ott történő eseményeknek. Ha ezt összerakjuk, és tudjuk azt, hogy a hadra fogható réteget kell megfogni, akkor megkapjuk a világ legkézenfekvőbb propagandaeszközét, a számítógépes játékokat.
Sorolhatnánk pár játékot, amely alapvetően arra készült az elmúlt tíz évben, hogy a Kelet és Nyugat közti háború kérdését élezze ki. Akár a Battlefield, vagy a COD – MW1-2-3 mind lényegében arról szól, hogyan küzd meg az Egyesült Államok a feltörekvő keleti hatalmakkal, legfőképpen az oroszokkal. Azonban vagy egy játék (Arma2), amely eredetileg egy katonai tréning programnak készült, és átalakított változata lett maga a civil játék. Ebben a játékban a résztvevők egy volt szovjet tagköztársaságban harcolnak az oroszok ellen. A volt tagköztársaságban forradalom tör ki, és a nyugati katonák rendfenntartónak érkeznek. Ezt a lépést az oroszok provokációnak fogják fel maguk ellen, és megjelennek az orosz szabadcsapatok - a játékban milícia néven - majd végül az orosz hadsereg is beavatkozik. A játéknak további érdekességei vannak. A térkép felszíne szinte megszólalásig hasonlít ahhoz a területhez, ahol a háború most zajlik. Egy-egy betű arrébb helyezésével, vagy kicserélésével azonnal megkapjuk Gorlovka, Mikolajvka, Zelenopol, vagy Gorki neveket, amely utóbbi például egy orosz-ukrán határon fekvő település.

Sztarüj Szabar - Krím félsziget. Gorka (Gorki) - létező település Ukrajnában, az orosz határ közelében.

Ha megtekintjük a térképet, vagy belenézünk a játékéba, egyértelműen – valamilyen véletlen okán – éppen olyan környezetet fogunk kapni, mint amilyen a mostani donyecki háborús övezetben található. Lapos, néhol kissé dombos, de jellegzetesen alföld szerű táj, bokrokkal, facsoportokkal övezve. Még maga a fák – lombos és fenyves – összetétele is kísértetiesen hasonlít az eredeti vidékre.
A játékot kár tovább elemezni, sokkal hatásosabb, ha valaki rákeres a képekre az interneten, kezdheti a csodálkozást, főleg ha látott már képeket bőven a donbasszi háborúról. A lényeg azonban az, hogy ezt a játékot immár 5 éve lehet játszani. De ez a második rész, az elsővel már 8 éve játszhatnak. Vagyis kik használták legtöbbet? Az a korosztály, akik most éppen 20-26 évesek, és örömmel állnak be az Ajdar vagy éppen a Donbassz zsoldoscsapatokba Lengyelországból, Csehországból. Aki a játékkal játszott (és itt nem holmi egyszerű játékról beszélünk, ez valóban kiképzési célokra készült) már alapvető „helyismerettel” rendelkezik. Ismeri az épületeket, középületeket, az általános terepadottságokat, ismeri a keleti és főleg az Ukrajnában használt fegyverek sajátosságait, megismerte a rádiózási szokásokat, a kisebb csoportos taktikákat, vagyis egy átfogó alapképzésen már átesett.


Egy templom a "képzeletbeli" tájon... ortodox templom, a volt Ukrajnában.

Nevszkij katedrális, Jalta (Krím-félsziget)


Felül: donyecki táj a játékban. Alább donyecki táj a valóságban:

HozzászólásokSzerkesztő által a Február 12, 2015-on 1:27pm-kor

Ukrán háború - Óriási a tét

2015. február 12., 06:49 
magyartudat.com
A fehérorosz fővárosban szerda este az ukrán háborúról tárgyaltak az orosz-német-francia-ukrán csúcstalálkozón. A résztvevők, Vlagyimir Putyin orosz elnök, Angela Merkel német kancellár, Francois Hollande francia elnök, valamint Petro Porosenko ukrán államfő a minszki Függetlenségi Palotában ült tárgyalóasztalhoz, hogy megpróbálják előmozdítani a kelet-ukrajnai válság rendezését.

Az orosz hírügynökség szerint az Angela Merkel német kancellár, Francois Hollande francia elnök, Petro Porosenko ukrán államfő és Vlagyimir Putyin orosz elnök közötti tárgyalások a késő esti órákban szűkebb körben, azaz az említett vezetők részvételével folytatódtak, miután a négy ország küldöttségeinek tagjai, akik az első szakaszban jelen voltak, időközben kijöttek a teremből.
"A tárgyalások folynak, szuper módon, még annál is jobban" - mondta a hírügynökségnek Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Jurij Usakov, az orosz államfő külpolitikai tanácsadója sem mondott többet, azon kívül, hogy a megbeszélések haladnak a maguk útján. Dmitrij Peszkov, Putyin szóvivője azt mondta, a tárgyalások most már szűkebb körben zajlanak. Grigorij Karaszin orosz külügyminiszter-helyettes szerint "feszített ütemben folyik a munka és a vita". Az adott pillanatban még egyik forrás sem válaszolt arra a kérdésre, hogy az ülés végén várható-e valamilyen dokumentum aláírása.
A négyoldalú csúcs előtt a Reuters brit hírügynökség diplomáciai forrása szerint a két nyugat-európai kezdeményező, Angela Merkel német kancellár és Francois Hollande francia elnök rövid háromoldalú egyeztetést folytat Petro Porosenkóval. Az ukrán elnök a megbeszélés után elmondta: ha nem születik Minszkben tűzszüneti megállapodás és nem sikerül csökkenteni a feszültséget Kelet-Ukrajnában, akkor a konfliktus "kezelhetetlenné fog válni". Porosenko a csúcs előtt néhány órával, a kijevi kormány kibővített ülésén azt mondta, Ukrajna és az Európai Unió egységes álláspontot fog képviselni a csúcstalálkozón, és ennek kulcsfontosságú eleme a feltétel nélküli kelet-ukrajnai tűzszünet követelése. Egyúttal úgy fogalmazott: "a mai dátum az egyik legfontosabb Ukrajna történelmében".


Putyin és Lukashenko a minszki megbeszélésen

Halvány reménysugár
Angela Merkel szóvivője azt mondta, hogy "halvány reménysugarat" lát a megállapodásra, "de nem többet ennél". A francia elnök szóvivője pedig arról beszélt, Berlin és Párizs azt akarja, hogy célba érjenek a tárgyalások. Vlagyimir Putyin orosz államfő a négyek közül utolsóként érkezett meg a fehérorosz fővárosba, délután öt óra körül. A tárgyalások kezdete előtt Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök, a találkozó házigazdája azt mondta, szorít azért, hogy ez a nap úgy kerüljön be a világ diplomáciai történetébe, mint amelyen sikerült megállapodni a békéről. Hozzátette, hogy Minszk bármikor kész maximálisan hozzájárulni a feszültség fokozatos csökkentéséhez, a béke megteremtéséhez. Porosenko orosz tévéfelvételek szerint rövid kézfogással, ám komor arckifejezéssel köszöntötte Putyint a csúcstalálkozó kezdetén.

Itt vannak a szakadárok is
A német-francia-orosz-ukrán négyoldalú csúcstalálkozónak otthon adó Minszkbe utazott szerdán a kelet-ukrajnai Moszkva-barát szakadárok két legfőbb vezetője - közölte a donyecki szeparatisták szóvivője. Andrej Purgin, a felkelők által önhatalmúlag kikiáltott "donyecki népköztársaság népi tanácsának" szóvivője a dpa német hírügynökségnek azt mondta: Olekszandr Zaharcsenko donyecki és Ihor Plotnickij luhanszki szakadárvezér azért utazott a fehérorosz fővárosba, hogy ha a csúcstalálkozón fegyverszüneti megállapodás születik, akkor nyomban alá is tudják írni azt. A két szakadárvezető elvileg nem vesz részt a csúcstalálkozón, és korábban nem lehetett olyan tervekről tudni, hogy Minszkbe utaznak.
A tét nem kicsi, ugyanis egyre inkább eszkalálódik a kelet-ukrajnai válság, és egyelőre nem világos, hogyan lehetne diplomáciai szinten megoldani a konfliktust. Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutató Központjának igazgatója szerint azonban nem a minszki tanácskozás az utolsó esély a kérdés rendezésére.
A minszki 12 pont
Tavaly szeptember 5-én kötötték meg a minszki tűszüneti megállapodást Kijev, a kelet-ukrajnai szakadárok, Oroszország és az EBESZ képviselői. Az egyezmény csak lassítani tudta a harcokat Ukrajnában, és több helyen erre sem volt képes. A megállapodás jegyzőkönyve 12 pontból áll.
1. Haladéktalanul életbe kell léptetni a kétoldalú tűzszünetet.
Pár nappal az egyezmény életbelépését követően drasztikusan visszaesett az áldozatok száma.
2. Az EBESZ-nek biztosítania kell a fegyvernyugvás ellenőrzését.
Ugyanakkor a szervezet megfigyelői állítják: bizonyítékuk ugyan nincs rá, de szerintük Oroszország humanitárius segélynek álcázza a szakadároknak küldött fegyverszállítmányt.
3. Kijevnek végre kell hajtania a hatalom decentralizációját a Doneck és Luhanszk megye különleges jogállásáról szóló ideiglenes törvény meghozatalával.
Petro Porosenko ideiglenes autonómiát biztosított az elszakadt részek számára, azonban november 2-án, Ukrajna és a Nyugat által el nem ismert népszavazását követően már úgy rendelkezett az ukrán elnök, hogy beszüntetett minden állami szolgáltatást: például a kórházak és az iskolák támogatását.
4. Az EBESZ-nek biztosítania kell az ukrán-orosz államhatár állandó ellenőrzését, és biztonsági övezetet kell létrehozni a határ menti övezetekben.
Tekintve azonban, hogy a határok meglehetősen gyorsan változnak, ennek a pontnak a betarthatósága megkérdőjelezhető.
5. Haladéktalanul szabadon kell engedni az összes "túszt" és törvénytelenül fogva tartott személyt.
Az egyezmény megkötése óta több száz foglyot cseréltek ki.
6. Törvényt kell elfogadni, amely megtiltaná azoknak a személyeknek a felelősségre vonását és megbüntetését, akik összefüggésbe hozhatók a Doneck és Luhanszk megye egyes részein történt eseményekkel.
Mindezt a szakadárok azért tartják fontosnak, mert tartanak az ukránok bosszújától.
7. Folytatni kell az össznemzeti párbeszédet minden érintett bevonásával.
Oroszország hangoztatja ezt gyakran, Ukrajna azonban a legtöbbször úgy vág erre vissza, hogy terroristákkal nem ülnek egy asztalhoz. Szeptember 5-e után azonban Porosenko időnként engedékenyebbnek mutatkozott.
8. Intézkedéseket kell hozni a Donbasz-medencei humanitárius helyzet javítása érdekében.
Elsősorban egészségügyi felszerelésekből van hiány.
9. A Doneck és Luhanszk megye különleges jogállásáról szóló ideiglenes törvénnyel összhangban meg kell rendezni ezeken a területeken az előre hozott helyhatósági választásokat.
Mint fent utaltunk rá, a november 2-i szakadár népszavazás nagyon szúrja Kijev szemét.
10. Ki kell vonni Ukrajna területéről a törvénytelen fegyveres csoportokat, a hadieszközöket, a fegyvereseket és a zsoldosokat.
Oroszország tagadja, hogy csapatokat küldött volna a térségbe, állításuk szerint önkéntesek harcolnak Kelet-Ukrajnában. Az egyezmény azonban nem pontosítja, hogy mit is értenek a szövegezők "törvénytelen fegyveres csoport" alatt.
11. El kell fogadni a Donbasz újjászületését és a régió életképességének helyreállítását szolgáló programot.
Egészen biztos, hogy Ukrajna nem fog segíteni a régión, amíg az a szakadárok befolyása alatt áll, és nem fog nekik pénzt küldeni.
12. Szavatolni kell a tárgyalások résztvevőinek személyes biztonságát.
Ukrajnának óriási katonai siker lenne elkapni az egyezményt aláíró szakadár vezetőket, de ez egészen biztos felborítaná a minszki megállapodás mind a tizenkét pontját.
Mit várnak a tárgyalástól a felek és a konfliktus résztvevői?
Ukrajna szeretné visszaállítani a kormány hatalmát a szakadár területeken. Luhanszknak és Donecknek nagyobb autonómiát biztosítanának, ha leszerelnék a felkelőket, kivonnák az orosz csapatokat, átvennék az ellenőrzést az ukrán-ororsz határon. Ezenkívül pedig teljes fogolycserét követelnek.
Az oroszpárti szakadárok szeretnék elismertetni a közelmúltban kikiáltott és Ukrajnától elszakított népköztársaságaikat. Amnesztiát követelnek vezetőinek, és elutasítják a lefegyverzésükre tett törekvéseket.
Oroszország kisebbségi jogokat követel a kelet-ukrajnai orosz ajkúaknak, teljes autonómiát Donecknek és Luhanszknak, akár szövetségi rendszerben, nem gondolkodnak feltétlenül teljes függetlenségben. Követelik az ukrán csapatok visszavonását, és nem adnák vissza a Krímet.
Az Európai Unió és az Egyesült Államok azon lesz, hogy visszaállítsák Ukrajna területi integritását, valamint hogy véget vessenek az orosz intervenciónak. Szigorúan ellenőriznék az orosz-ukrán határt és a demilitarizált zónát az összecsapó felek között. Mindezek mellett még teljes demokráciát szeretnének Luhanszkban és Doneckben.
Forrás: LaInfo, BBC, MNO, TASS-ITAR
Kapcsolódó:
   
Újabb támadások: bevezethetik az országos hadiállapotot Ukrajnában
   
Országos hadiállapotot vezethet be Ukrajna
   
Porosenko: Kitörhet a harmadik világháború
   
Oroszország figyelmeztető üzenete Romániának
   
Minszk: a tárgyalóasztalnál "az idegek harca zajlik"
   
Amerikai katonák mennek Ukrajnába
   
Obama fegyverzi fel a kijevi vezetést
   
Újabb 1 milliárd dolláros hitelgarancia nyújtását és további 53 mil...
   
Nobel békedíjas: Ezer millió dollár Ukrajnának fegyverekre
   
Azarov: szörnyű bűnök kísérték az új ukrán vezetést a hatalom felé ...


HozzászólásokSzerkesztő által a Február 12, 2015-on 1:19pm-kor


Fájdalmas pofon Amerikának

Putyin látogatása után Egyiptom is kifejezte csatlakozási szándékát az Oroszország-vezette Eurázsiai Szabadkereskedelmi Övezethez!


Alakul a dolog. Vergődik Obama és az őt mozgató erők...de Oroszország egyre csak erősödik. Egyiptom szabadkereskedelmi megállapodást írt alá az Eurázsiai Gazdasági Unióval - ezt kedden Vlagyimir Putyin orosz államfő és Abdel Fatah Sziszi egyiptomi elnök jelentette be egy közös sajtótájékoztató alkalmából... (Enigma)
HozzászólásokSzerkesztő által a Február 12, 2015-on 12:49pm-kor
Elkerülhetetlen a cionáci vereség, a Pentagon úgy tesz, mintha nem tudná, hogy Oroszország, Irán és Törökország kicsinálja Szaúd-Arábiát
2015-02-10 
boldognapot.hu
A nemzetközi cionáci törvényszegő titkos összeesküvés veresége most már elkerülhetetlen a világszerte - különösen az Közel-Keleten és Ukrajnában - gyors iramban zajló leleplező eseményeknek köszönhetően. A több milliárd Ukrajnának szánt amerikai százdollárosok hamisításán rajtakapott amerikai kormányhivatalnok múlt heti németországi letartóztatása hatalmas és folyamatban levő kellemetlen következményeket vont maga után.
A Pentagon kapcsolatba lépett ennek a cikknek az írójával azért, hogy közölje vele, ez egy "támadható értesülés volt". Remélhetőleg ez az akció valamennyi csúcs cionáci letartóztatását is magába fogja foglalni a Bush törvényszegő családdal az élen.
Mindnyájan régóta vártuk már, hogy ez bekövetkezzen. Ne feledjük el, hogy Washinton D. C. voltaképpen nem az Amerikai Egyesült Államok Köztársaságának része, hanem inkább egy idegen enklávé (idegen állami területnek a saját államba beágyazott része). Ideje eltávolítani ezt a rákos sejtet a Köztársaságból és helyreállítani az amerikai függetlenséget.

Mindenesetre világos jelek mutatkoznak arra vonatkozóan, hogy a cionácikat más dolgok foglalkoztatják.
Itt van a Törökországban folyó G20-as találkozó, amely - oroszországi források szerint - a felé mutat, hogy a Roosevelt, Churchill és Sztálin részvételével tartott 1945-ös jaltai konferenciával egyenértékű találkozók sorozatának képezze részét. A jaltai konferencia teremtette meg a II. világháború utáni világrendet, amelyben ma is élünk. Így a jelentősége abban áll, hogy a jelenleg folyamatban lévő találkozó-sorozat beharangozza majd a nemzetközi struktúrában végbemenő legnagyobb változásoknak a II. világháború lezárása óta.
Ezeken az összejöveteleken megvitatják a fennálló nemzetközi struktúra totális átalakítását, így többek között az IMF-ét, a Világbankét és az ENSZ-ét. Lehetséges, hogy újrarajzolnak néhány nemzeti határt, nevezetesen, a Közel-Keleten, Ukrajnában és Koreában. Ez is egyike azon tendenciáknak, amelyek a cionáci gonoszság maradandó megszüntetésére irányulnak.
A leleplezés, miszerint az Amerikai Külügyminisztérium hivatalnokai hamis dollárokkal látták el a kelet-ukrajnai harc mindkét oldalát, már előidézte, hogy Németország és Franciaország megszakítsa a kapcsolatot a Washington D. C.-ben lévő cionáci rezsimmel, Angela Merkel kancellár és Francois Hollande francia elnök pedig már találkozott az orosz Vlagyimir Putyinnal a múlt héten az US beleegyezése nélkül, és egy újabb találkozót terveznek szerdára.
Csupán csekélyke információ szivárgott ki a beszélgetésekből, de az orosz források szerint Franciaország és Németország komolyan fontolgatja, hogy kilép a NATO-ból és Oroszországgal karöltve alternatív biztonsági intézkedéseket hoz létre.
A Németország által letartóztatott amerikai hivatalnok kikotyogta, hogy pontosan hol szervezik Ukrajnában a polgárháborút. Az "Élcsapat", a Federal Reserve Bordard harcvonala (az MI5 szerint) zsoldosokat bérelt fel, hogy a konfliktus mindkét oldalán embereket gyilkoljon azért, hogy utána egymást hibáztathassák. Pénz is adtak a konfliktus mindkét résztvevőjének, hogy fegyvereket vásárolhassanak.
Ez ugyanaz az eljárásmód, mint amit Jugoszlávia lerombolásakor vetettek be. Továbbá ez ugyanaz, mint amit a szíriai és az iraki hadműveletben alkalmaznak.
Az arról szóló beszámoló, hogy a németek mit fedeztek fel Ukrajnában, arra ösztönözte az egyik japán kormányforrást, hogy számoljon be e cikk írójának az ukrajnai polgárháború alatt az angolai elnökkel, Agostinho Neto-val folytatott találkozóról. Akkor Neto egy 5 milliárd dollár készpénzzel teli szobát mutatott neki és elmesélte, hogy azt id. George Bush küldte egy óriás repülőgépen, és azt is meghagyta, hogy fegyvervásárlásra költse. Erre az eseményre akkor került sor, amikor az Egyesült Államok hivatalosan támogatni kezdte a Neto "kommunista" rezsimje ellen harcoló lázadókat. Biztosan lehetünk abban, hogy idősebb Bush a rebelliseket is hasonló forrásokkal támogatta.
A cionácik antiszociális viselkedése egyre nyilvánvalóbbá teszi, hogy ők maguk a világ terrorizmusának fő forrása és lépéseik egyszer s mindenkorra a befejeződéshez közelednek.
A Törökországban ma befejeződött G20-as találkozó egy jelentős biztonsági konferenciát követett, amely már véget ért Németországban. A Pentagon források azt állítják, hogy már megszületett egy titkos megállapodás az oroszok, a törökök és az irániak között, amely lehetővé fogja tenni számukra, hogy megszüntessék a szaúd-arábiai rezsimet és rákényszerítsék Szaúd-Arábiát, hogy tetemes pénzügyi kárpótlást fizessen valamennyi általa szponzorált terrorista cselekményért. A Pentagon nem fogja megvédeni azokat a szaúdiakat, akik jogosan gyanúsíthatók azzal, hogy egyik fő szponzorai voltak (az Egyesült Államokbeli cionácikkal együtt) a 911-es terrortámadásoknak. Ugyanakkor nyomást gyakorolnak a Washington D. C.-ben lévő cionáci "prostituáltakra" is azért, hogy tegyék közzé a szaúdiak 911-ben való részvételének bizonyítékait. Természetesen a cionácik nem szeretnék ezt meglépni, mivel tisztában vannak azzal, hogy a szaúdiak akkor ujjal fognak mutogatni az idősebb George Bush, John McCain szenátor, John Kerry stb. által irányított, az ellenséggel összejátszó amerikai személyekre. Az olyan izraeli nácik, mint amilyen Benyamin Netanyahu szintúgy ki lesznek téve annak, hogy egy kalapba kerüljenek a szaúdiakkal a nemzetközi terrorhálózat finanszírozását illetően.
Mindenesetre a közel-keleti cionácik leszerelésére irányuló terve már kezdetét vette a jemeni rendszerváltással. Most pedig Ciprus szigetországa, egy EU-tag engedélyezte Oroszországnak, hogy katonai bázisokat létesítsen a területén. Ezeket a bázisokat Oroszország közel-keleti hadműveletekhez fogja felhasználni. A Pentagon azzal veszi ki a részét, hogy a libanoni hadsereget olyan fegyverekkel látja el, amelyekre az ISIS zsoldoshadsereg által támogatott izraeli-szaúdi csapatok elleni harchoz van szükségük. A törökök szintén együttműködnek a szírekkel, az oroszokkal és az irániakkal abban a harcban, melynek során nem csupán Szaúd-Arábiával, hanem egyúttal Kuvaittal, az Egyesült Arab Emirátusokkal, Katarral, Bahreinnel és Ománnál is leszámolnak. Az egyiptomiak szintén belegyeztek abba, hogy együttműködjenek ezeknek a kleptokratikus és bajkeverő rezsimeknek az eltávolítását szolgáló erőfeszítésben - közölték az orosz források. Izrael - mint azt korábban már itt említettük - végül is egy zsidó autonóm övezetté vált a most formálódó mérsékelt (szúfi) iszlám szövetségben.
A Washington D.C.-ben lévő cionáci rezsim szintén bajban van, mivel még pénzügyi forrást kell találnia, hogy továbbra is folytathassa az útját február 17-e után. Ugyanez vonatkozik az európai pénzügyi rendszerre.
A hiperinflálódott értéktőzsde és a szervezett propaganda sajtó általi agyatlan vezérszurkolás ellenére a valódi gazdasági aktivitás mutatói jelentős befagyást mutatnak. A Baltic Dry Index, amely a szállítmányozási árakat méri, következésképpen egy jó kereskedelmi mutató, még alacsonyabb szinten áll, mint hol a 2008-as Lehman-sokk előtt volt. Kína ugyancsak éppen bejelentette, hogy a januári külkereskedelme 10,8 százalékkal esett az egy évvel korábbi azonos időszakhoz képest. Ez a visszaesés azért történik, mert sem az európaiaknak, sem az amerikaiaknak nincs pénze arra, hogy árukat vásároljanak a világ más tájairól. A Washington D. C.-ben található rezsim továbbra is folytatja a hazudozást az infláció enyhüléséről, berobbantva ezzel a gazdaságot és ez rosszabb, mint az alacsony szintű munkanélküliség. Az európai bankoknak egy billió dolláros származékos lyuk fog adódni a könyvelésükben, amikor a görög kormány beváltja az adósrabszolgaság befejezésére vonatkozó ígéretét.
Egy másik arra vonatkozó mutató, hogy mennyire szürreálissá vált helyzet, az, hogy az MI5 szerint a "dán bankszövetség állítja, hogy annyi készpénzzel rendelkezik, amelyet az Európai Központi Bank QE-ben lévő bankoknak adott adósságteremtő felhasználásra, hogy többé nincs szüksége lakossági betétekre és elkezdi megterhelni a betéteseket. Ugyanakkor nincs szüksége kölcsönzésre sem."
A csaláson alapuló folyamatban lévő összeomlásukkal szembesülve, a cionácik a megbízható régi nukleáris zsarolási kártyájukhoz folyamodnak. Úgy vágtak ebbe bele, hogy a jelek szerint egy nukleáris tüzérségi gránátot sütöttek el Ukrajnában (Az oroszok azt állítják, hogy ez egy lőszergyár elleni csapás volt.)rt.com
Számos olyan e-mailt küldtek e cikk írójának, amely az összetett kabbalisztikus számmisztika felhasználásával magyarázza el, hogy február 17-e lehet annak a napja, hogy a III. világháború kirobbanjon. A válaszom az a kabbalistáknak, hogy emlékeztetnem kell őket, hogy e hét péntekje péntek 13-a lesz, következésképpen szerencsés nap arra, hogy összecsődítsék a vallási fanatikusokat és megpróbáljanak egy világháborút kirobbantani.
Azon felül, ha azt gondolnánk, hogy képesek leszünk bolonddá tenni a pentagont vagy az oroszokat, vagy a kínaiakat úgy, hogy egymásnak essenek, akkor ezt gondoljuk át újra. Mindnyájan tisztában vagyunk azzal, hogy az oroszok a kínaiak közeli szövetségesei. Jelenleg a hivatalos kínai kormányzat Xinhua News oldalán pedig a főcím a következőt közli: "Az amerikai-kínai együttműködés erősebb, mint valaha."news.xinhuanet.com
Nem csak hogy nem tehetők többé bolondokká ezek az emberek, hanem úgy tűnik, hogy a kínaiak megtanulták ugyanazt a fajta trükköt alkalmazni, mint amit a cionácik használnak a közvélemény manipulálására. Megrendeztek egy repülőgép-szerencsétlenséget a múlt héten Tajvanon, amely roppant hasonlatosnak tűnik ahhoz az eseményhez, amit a számítógépes grafikák és a válság-színészek alkalmaznak. Vess egy pillantást az ezen a linken található képekre, hogy észrevehesd a nyilvánvaló CG (számítógépes grafikai) hibákat, valamint a színészeket, amint száraz hajjal abból a folyóból jönnek ki, amelybe a gép leszállt.shanti-phula.net
Akad még egy olyan dolog, ami itt folyik, de még nem tettünk említést róla. Mindazonáltal, megerősíthetjük, hogy a Fehér Sárkány Társaság képviselői barátságos találkozót tartottak a múlt héten a Moszad, a P2 Szabadkőműves Páholy és a kínai kormány képviselőivel.
A britek szintén egy hasonló írásos üzenetet küldtek a Fehér Sárkány céljait érintő támogatásukról. Keményen dolgozunk azon, hogy egy nyertes-nyertes megoldással állhassunk elő azt biztosítandó, hogy 2015 - a birkaszellem éve - egy nagyszerű esztendő lesz az emberek és minden más földi élőlény számára.
Források:elcientificojuan.blogspot.com
benjaminfulford.net
hipknowsys.blogspot.hu
Fordította: Száraz György
Boldog napot!
Kapcsolódó:
   
Az Anonymous rátámadt az Iszlám Államra
   
Beindult a háború: tényleg nekimenne az Iszlám Államnak az Anonymous
   
Aranyalapú rubel vagy jüan? - A globális valutaátállás folytatódik
"Iszlám Állam, levadászunk, lekapcsoljuk az oldalaitokat, fiókjaitokat, emailjeiteket és nyilvánosságra hozzuk személy adataitokat... Úgy kezelünk majd, mint egy vírust, amire mi vagyunk a gyógymód. Az internet a miénk. Ne feledjétek, a terroristák, akik Iszlám Államnak hívják magukat, nem muszlimok".
Anonymous hekkker-aktivista csoport
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Február 12, 2015-on 11:53am-kor

Putyin: megállapodtak a tűzszünetről és a nehézfegyverek visszavonásáról

2015. február 12. 10:55
Hunhír.info
A német-francia-orosz-ukrán csúcstalálkozón megállapodtak a tűzszünetről és a nehézfegyverek visszavonásáról - jelentette be a minszki tárgyalások befejeztével Vlagyimir Putyin orosz államfő csütörtökön. Putyin közölte, hogy a tárgyalási folyamat nehézségei ellenére a "normandiai négyeknek" mégis sikerült megállapodást elérniük az ukrán válság rendezését célzó legfőbb kérdésekben. A politikus közölte a sajtóval, hogy helyi idő szerint vasárnap nulla órától, azaz szombat éjféltől lép életbe a tűzszüneti megállapodás.
A négy államfő abban egyezett meg, hogy az ukrán kormányzati erők a jelenlegi frontvonaltól, a délkelet-ukrajnai felkelők pedig a tavaly szeptember 19-én Minszkben született megállapodásban rögzített vonaltól vonják vissza a nehézfegyvereket.

Elutasították a minszki megállapodás aláírását a 


donyecki és luhanszki szakadárok vezetői


2015-02-12 09:28

Elutasították a minszki megállapodás aláírását a donyecki és luhanszki szakadárok vezetői

A donyecki és luhanszki szakadár “népköztársaságok” vezetői elutasították a “normandiai négyek” által Minszkben kidolgozott megállapodás aláírását – jelentette csütörtökön a TASZSZ hírügynökség.
A beszámoló szerint a „normandiai négyek" – az orosz, az ukrán, a francia államfő és a német kancellár – „előkészítették és összehangolták" a maratoni tárgyalásokon tető alá hozott „dokumentumot", és a kontaktcsoport elé tárták, de Olekszandr Zaharcsenko, a donyecki, illetve Ihor Plotnickij, a luhanszki „népköztársaság" vezetője elutasította a dokumentum aláírását.

Egyelőre nincsenek hitelt érdemlő jelentések arról, hogy hogy pontosan mi szerepel ebben a dokumentumban, és hogy a kelet-ukrajnai válság rendezését szolgáló végleges megállapodásról van-e szó. Mindenesetre a nyugati és orosz hírügynökségek egybehangzó jelentései szerint a korábbi hírekkel ellentétben a minszki csúcstalálkozó és a kontaktcsoport szerda este kezdődött megbeszélései még nem értek véget.
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Február 11, 2015-on 12:44pm-kor

A cionista zsidók sötét buta bábja, Obama az 


Iszlám Állam terroristáit keresztes lovagokhoz 


hasonította




Hát bábu még mindig nem jöttél rá, hogy azokat szolgálod akik a fajtádat rabszolgasorsban tartották! Olyan sötét vagy belülről mint kívülről önmagad!


Felháborodás az USA-ban.
Barack Obama elnök legutóbbi kijelentése ellen politikusok, egyházi személyek egyaránt tiltakoznak. Van olyan történész, aki egyenesen az elnök történelmi ismereteit teszi kérdésessé. A Nemzeti Imareggelin, melyen sok külföldi meghívott is részt vett Washingtonban a múlt hét csütörtökjén, az elnök a Boko Haram és az Iszlám Állam terrorjára utalva így fogalmazott: „A keresztyéneknek és más vallások képviselőinek jó lenne leszállniuk a magas lóról és alázatot gyakorolniuk”, mivel valamennyiük történelmi múltjában vannak erőszakos időszakok. Példaként az inkvizíciót és a keresztes hadjáratokat említette. S hozzátette: a hit pervertálása, megrontása ott van minden vallásban.
A keresztes hadjáratok nem moshatók össze az IS és a Boko Haram tömeges és egyéni terrorakcióival
Az amerikai tv-társaságok, élükön a CNN-nel, és szinte valamennyi rádióadó azonnali negatív szenzációként, híradásukat megszakítva kezdte kommentálni az elnöki kijelentést. Aminek első hallásra tényleg mellbevágó hangsúlya van. Ámde ha alaposan utánanézünk, nem lehet az elnök kijelentésének azt a részét kétségbe vonni, hogy az inkvizícióban szinte csak erőszak volt. Meg a keresztesek vonulásában is Jeruzsálemig olykor-olykor előfordult nem keresztyén erénytanba illő gyalázat is, miközben azért vonultak Európán át állig vasban, hogy a „szent sírt” megoltalmazzák a muzulmán megszállástól. Ám hogy a keresztes lovagok több hullámban megvalósult vonulása Jeruzsálemig összehasonlítható lenne az IS vagy a Boko Haram vérengzéseivel, brutális tömegmészárlásaival, illetve egyéni kivégzésekkel, ez kétségtelen erős túlzás. S azt állítani, hogy az ISIS (=Iszlám Állam) vagy a Boko Haram vonulása olyan, mint a keresztes hadjárat, abszolút elrugaszkodott állítás a történelemtől és a jelentől, hiszen ez célját, tartalmát és okát tekintve is teljességgel más, mint a keresztes hadjáratok voltak.
Vezető keresztyének kritikája Grahamtől kezdve…
Első renden a keresztes hadjárat fogalmának kölcsönbe adása az említett szélsőséges iszlám félkatonai szervezeteknek váltotta ki a lavinaszerű kritikaözönt. Franklin Graham, a világhírű evangélizátor, Billy Graham fia, a Samaritánus Misszió vezetője, aki már Nigériában többször átélte a Boko Haram vérengzéseit, templomrobbantásait, missziójuk elleni tervezett akcióiknak a hírét, s maga szelíd ember lévén, egyértelművé tette reagálásban: „Jézus békét és megbocsátást tanított…Mohamed ezzel szemben harcias személy volt, aki maga is sok embert megöletett” – tette hozzá. Tony Perkins, az Amerika-szerte nagy befolyással rendelkező új-protestáns Családkutató Tanács (FRC) elnöke így fogalmazott a Fox News hírszolgálati műsorában: „Az Újszövetség minden erőszakot egyértelműen elítél”.
Obama elnök úr nem sok mindent tud a keresztes hadjáratokról”
Az St. Louis Egyetem történész professzora, Thomas Madden kerek-perec így fogalmazott az ABC News hírtelevíziónak: Obama elnök úr nem sok mindent tud a keresztes hadjáratokról. Ő maga a hadjáratok célját így fogalmazta meg: „Eredetileg arra törekedtek, hogy a keresztyéneknek visszaszerezzék azt a földet, amit a muszlimok előbb elfoglaltak”. A keresztes hadjáratokról elmondta még: azokat 1095-ben II. Urbán pápa indította el Jeruzsálem visszafoglalásáért, ahol közel két évszázadon keresztül véres harcok újultak ki a város és a föld elfoglalásáért. Nem lehet olyan nagyszámú feljegyzést találni, ami a keresztes lovagok vonulásának útja mentén elkövetett erőszakról szólna. Egy jelentős tömegmészárlásról azonban tud a történetírás, amikor Oroszlánszívű Richárd 2 700 muszlim bebörtönzöttet öletett le a harmadik keresztes hadjárat során (1189-1199). Ennek a dokumentumai megvannak, s erre a Közel-Keleten a mai napig jól emlékeznek.
Nem a múltról kell elmélkedni, amikor ma drasztikus csapások híreivel kell szembesülnünk
Számos republikánus politikus is ellentmondott ebben a témában az elnöknek. Charles Krauthammer konzervatív politológus Obama elnök szavait „banálisnak és sértőnek” nevezte. Vasárnapi adásában az NBC vezető tudósítója, Andrea Mitchell Obama kijelentéseit szintén bírálta. Egy héttel azután, hogy IS-terroristák egy túszt elevenen elégettek, s az arról készített videó felvételt közzé tették ország-világ megrettentésére, „nem ülhetünk ölbe tett kézzel, és nem lamentálhatunk az atyák bűneiről. Azok a problémák követelnek megoldást, amikkel éppen ma szembesülünk”. S ezekből bőven akadnak szörnyebbnél-szörnyebbek a Közel-Keleten, Nigériában, Ukrajnában és másutt. És még a párizsi események sincsenek annyira a feledés messzeségében, sem a két japán újságíró kivégzése a pusztában. Mindezen, s az elnök kijelentésén még az sem tud enyhíteni, hogy közben megindultak az előkészültek az IS elleni szárazföldi csapások lefolytatására. Chuck Colsonnak lenne igaza, aki még halála előtt kijelentette: „A 20.-21. században több keresztyén mártír halt meg, mint a 19 évszázad során ennek előtte”?
Bizonyára olvasta az elnök úr is azt a jelentést, amit az Open Doors, az Evangéliumi Allianz Vallásüldözést Kutató Intézete adott ki a keresztyénüldözés 2014. évi állapotáról. Ebben az első tíz helyen, a legtöbb keresztyént üldöző ország között, az elsőt, a szélsőséges kommunista diktatúrát, Észak-Koreát kivéve a következő kilenc állam kivétel nélkül muszlim többségű ország. Véletlen? Ha a keresztyéneknek a magas lóról kellene leszállniuk, akkor nem kellene hasonlóképpen kiszállniuk az ISIS vagy a Boko Haram katonáinak a legmodernebb gyorstankokból és kétéltűekből, melyek között bizony akad nyugati hadiipari „termék” is, nem csak keleti „kalasnyikov”. Az is kétségtelen, hogy sok korábbi keresztyénüldözési hullámnak maga a hatalmi harcokba és uralmi manipulációkba keveredett, „pervertálódott” egyház volt az oka. És sok protestáns mártírt „termelt” a katolikus egyház Európában is. Mégis, a vallási toleranciának a mai napig példaértékű kartája a tordai országgyűlés vallási egyenrangúságot, vallásszabadságot Európában elsőként kimondó határozata (1568), vagy a hollandok „türelmi rendelete”, 1579-ben az Utrechti Unióval. Ez is Európa. Meg az is, hogy Nyugat-Európa hány és hány millió muszlim családot fogadott be az elmúlt évtizedek alatt, akik szabadon gyakorolhatják vallásukat a befogadó államokban, míglen a muzulmán országokban ez a keresztyéneknek szinte lehetetlen!
Pedig akadnak igaz és tiszteletre méltó kivételek is. Ilyen az, hogy Hasszan Ibn Talal jordániai herceg Ammanban alig pár éve konferenciát hívott össze, ahol így fogalmazott: „Az arab keresztyének is arabok, sőt, ők az arab gondolkodás úttörői és az arab megújulás munkálói”. Ő volt az, aki kidolgoztatta az Arab Szociális Charta a Kisebbségek Védelmében című dokumentumot. Amikor pedig annyi keresztyén indult el Szíriából, Irakból az IS durva nyomására puszta életük megmentése érdekében, akkor a muszlim herceg azt üzente a menekülő keresztyén százezreknek: „Maradjatok ebben a régióban, szükségünk van rátok, részei vagytok arab világunknak”. Azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy az IS és a Boko Haram egyre agresszívebb fellépése ellen maguk az iszlám világ kiváló tudósai is tiltakoztak. Madrasah nevű szervezetük 2014. szeptember 27-én 120 iszlám tudós nyílt levelét közölte, s juttatta el az IS-hez Bagdadba, melyben a tudósok 20 tételben vonják kétségbe e terrorista szervezetek tetteinek az igazolhatóságát, s egyenesen „bűncselekménynek” nevezik irtó-ártó hadjárataikat a Korán alapján.
A keresztyénüldözés nyolc döbbenetes oka
Nyilván Obama elnök úr is tudja, hogy az Open Doors miben látja a világméretű keresztyénüldözés, diszkrimináció mai okait. De talán a magunk számára nem árt ezt tudatosítani, mint annyi mindent, amiről nem mindig „árulkodik” a napi sajtó.
Schirmacher német professzor ennek okait nyolc pontban foglalta össze nagyszerű és lefordításra méltó könyvében: 1. az iszlám extrémizmus: az egész világot iszlámosítani, világkalifátus felállítása a végcél; 2. más vallások fokozódó militarizálódása, így a hindu nacionalizmusé („India a hinduké” – hindutva), egyes buddhista irányzatok előretörése; 3. törzsi/hagyományos vallások ellenállása, befolyása, gyűlölet minden idegennel, „mással” szemben; 4. egyházi arrogancia: csak a „mi” felekezetünket, egyházunkat tekintjük legitimnek, igazinak – Krisztus testében csak „mi” lehetünk; 5. kommunista, poszt-kommunista elnyomás: a kommunizmus nemzeti kényszerideológiaként jelenik meg helyenként, nincs alternatívája; 6. agresszív szekularizmus: a nyilvánosságból és az emberi szívekből minden vallást kiirtani; 7. totalitáriánus paranoia: mindent megtenni azért, hogy hatalmon maradjunk, s ennek igazolására ideológia gyártása és a hatalom monopolizálása; 8. szervezett korrupció: a büntethetőség felett állni, ezért rendőrség, bíróság megvesztegetése – bandák alkalmazása keresztyének megfélemlítésére, elűzésére, besározására, hamis híresztelés, „dezinformáció”, akár gyilkosság is.


Naprakész és „hajszálpontos” információkat minden szinten!
Azt gondolom, lenne miről beszélni ebben a tekintetben is – iskolákban, egyetemeken, sajtóban, fórumokon. Ugyanis nem feltétlenül az ma a világpolitika Nr. 1. témája, még ha ezt az USA elnöke mondja is, hogy mennyire lehet összehasonlítani az IS és a Boko Haram csapásait a keresztyén lovagok hadjárataival. Az óra parancsa és a történelem parancsa sok millió keresztyén és muszlim számára másról szól! S ebben a helyzetben nagyon pontosan szabad csak fogalmazni, vagy inkább hallgatni lenne tanácsos. Talán érdemes a 120   muszlim tudós azon egyszerű figyelmeztetését is meggondolnunk, hogy aki nem ismeri igazán az arab nyelvet, az ne nyilatkozzék a Koránról.
Maradva a magunk köreinél, csak annyit kívánhatunk és kérhetünk: Európában és az USA-ban is fontos, olykor életveszélyt elhárító lehet a pontosabb egyháztörténeti és vallásérzékenységi ismeret… Ki más tudhatná ezt leginkább, mint az USA elnöke, aki első kézből tájékozódhat naprakészen a kormányzat mellett működő Nemzetközi Vallásszabadság Bizottság jelentéseiből, aktuális információból még olyanokról is, amikről nekünk soha nem lesz tudomásunk?!
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Február 11, 2015-on 12:16pm-kor


Öt tény, ami azt mutatja, fél Amerika valójában a 


túlélésért küzd


(2015. 02. 11.)

Miközben a média folyamatosan a „gazdasági növekedést” ünnepli, a legújabb adatok egészen más képet mutatnak: a legtöbb amerikai napról napra él.
Csodás hétfő! S&P 500-as tőzsdeindexe 10%-os növekedést mért az elmúlt évben – CNN Az amerikai gazdasági növekedés a harmadik negyedévben 11 éves csúcsot döntött – ReutersAz amerikai gazdaság szakít – Wall Street Journal 
Megbízható becslések szerint a népesség fele szegénységben él. A fentebb idézett ujjongó szalagcímek csupán azon szűk réteg torz nézőpontját tükrözik, akiknek vagyona napjainkban is töretlenül növekszik.  
Korábban már foglalkoztunk azzal a kérdéssel, hogy valójában Amerika legnagyobb része korántsem él olyan jól, mint ahogy állítják a gazdasági mutatók, de most ismét fontos adatok láttak napvilágot, amelyek megerősítik ezt a jelenséget.
Öt pontban foglaljuk össze ezeket:
1. Nincs pénz váratlan számlákra
Egy nemrég készített felmérés szerint az amerikaiak majd’ kétharmadának nincs annyi tartaléka sem, hogy fedezni tudjon egy váratlan 500 dollár értékű számlát vagy egy 100 dollár értékű sürgősségi orvosi ellátást. Egy kapcsolódó kérdőívben azt olvashatjuk, hogy a népesség több, mint fele nem rendelkezik egy havi fizetésének megfelelő megtakarítással sem, és mindennemű félretett pénzük egybe vetve – beleértendő a nyugdíj-előtakarékosságuk is -, maximum négyhavi fizetést tesz ki. A fiatal felnőtteket illetően is szomorú a valóság: a recesszió előtt 5 %-ot tett ki a megtakarításuk, de ez mára mínuszba fordult, azaz többet költ, mint amennyit keres ez a réteg. 
2. A háztartások megtakarításainak 40 százaléka dőlt be
2007 és 2013 között az amerikaiak vagyonának összege 40 százalékkal esett vissza, ezen belül a legszegényebb rétegnek már semmije nincs, csak adóssága. A aránytalan eloszlást egyébként jól mutatja, hogy a teljes népesség 60 százalékának (kb. 190 millió ember) vagyona ugyanannyi, mint a leggazdagabb 94 magánszemélyé. A színes rétegek helyzete a legrosszabb: a fekete lakosság kevesebb, mint 11.000 dollárt, míg a latin körülbelül 14.000 dollárt birtokol az ország teljes vagyonából. 
3. A megélhetésre fordított költségek egyre nőnek, míg a bevételek csökkennek
A hivatalos szegénységi küszöböt az 1950-es évektől többnyire az élelmiszerek árához viszonyítják a kutatások, amik már 1978-ra megduplázódtak, a lakhatásé megtriplázódott, a felsőfokú oktatási intézményben történő továbbtanulás díjai pedig már tizenegyszer annyiba kerülnek, mint fél évszázaddal ezelőtt. Egy gyerek felnevelésével járó költségek csak 2000 és 2010 között 40 százalékkal emelkedett. A létfontosságú, elengedhetetlen kiadások folyamatosan nőnek, a bevételek viszont már másfél évtizede csökkenő tendenciát mutatnak, de azoknak 95 százaléka így is a leggazdagabb felső tízezer zsebébe vándorol. 
4. Rengeteg új munkahely (csak nem a létminimum közelében  élők számára)
A Federal Reserve Bank kimutatásai alapján azt mondhatjuk, hogy munkahelyteremtés tekintetében a legjobban (mérnökök, pénzügyi területen dolgozók, analitikusok) illetve a legrosszabbul fizető (ápolói, élelmiszer-feldolgozói) állások fejlődtek. De azok a munkák, amelyek a középosztályt esetleg fel tudnák emelni a jelenlegi életszínvonalukról – oktatás, adminisztráció, logisztika, építőipar -, egyre inkább tűnnek el a palettáról, különösen az északkeleti régiókat tekintve. A legrosszabbul fizetett dolgozók - akik takarításból élnek vagy a vendéglátásban, egészségügyben dolgoznak – bére ráadásul az elmúlt évben nem csupán hat, hanem nyolc százalékkal esett vissza, miközben a fizetések átlagosan két százalékkal nőttek 2014-ben.
5. A legnagyobb szégyen: a gyermekek fele szegénységben él
Az állami iskolákba járó diákok több, mint fele olyan szegény körülmények között él, hogy támogatásra jogosultak az étkeztetést illetően. A hat éven aluli fekete gyerekek fele szegény családban nő fel.  
Ezeket az adatokat elnézve, a gazdasági növekedést ünneplő hírek igencsak valószerűtlennek tűnnek.
 
Források:
http://www.bankrate.com/finance/smart-spending/money-pulse-0115.aspx
http://www.pewtrusts.org/~/media/Assets/2015/01/FSM_Balance_Sheet_R...
http://www.nber.org/papers/w20733
http://usagainstgreed.org/
http://eml.berkeley.edu/~saez/saez-UStopincomes-2012.pdf
http://stateofworkingamerica.org/fact-sheets/poverty/
http://www.newyorkfed.org/newsevents/mediaadvisory/2014/Abel%20pres...
Forrás: 
Hargitay Judit - Deres.tv
Kapcsolódó: 
Mi is az a devizahitel? I. rész
Mi is az a devizahitel? II. rész
Mi is az a devizahitel? III. rész
HozzászólásokSzerkesztő által a Február 11, 2015-on 7:50am-kor


Hazudott Ukrajna! Legalább 50 EZEREN

haltak meg Kelet-Ukrajnában


A német hírszerzés szerint ötvenezren haltak meg eddig Ukrajnában
A német hírszerzés becslése szerint feltehetően csaknem ötvenezer ukrán katona és civil halt meg eddig a kelet-ukrajnai fegyveres konfliktusban, tízszer többen, mint Kijev legutóbbi jelentéseiben szerepelt - írja vasárnap honlapján a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német napilap.

A lap szerint a német hírszerzés meggyőződése szerint a kijevi hivatalos adatok "túlságosan alá vannak becsülve és nem hitelt érdemlőek".
A FAZ emlékeztet Petro Porosenko ukrán elnök szombaton a müncheni biztonságpolitikai konferencián elhangzott kijelentéseire arról, hogy Kelet-Ukrajnában 1200 katona és 5400 civil halt. Az ENSZ legutóbbi jelentésében ugyanakkor az ukrán védelmi tárca adataira hivatkozva azt közölte, hogy Donyec-medencében 5358-an haltak meg. A frankfurti lap szerint ezek "konzervatív" becslések, a halottak valós száma ennél jóval nagyobb.
A kelet-ukrajnai fegyveres konfliktus tavaly áprilisban robbant ki, szeptemberben tűszünetet kötöttek és a válság rendezésében állapodtak meg Minszkben Kijev és a Moszkva-barát szakadárok képviselői, de a fegyvernyugvásnak a gyakorlatban azóta sem sikerült maradéktalanul érvényt szerezni. Az utóbbi napokban súlyos harcok bontakoztak ki az ukrán katonák ellenőrzése alatt álló, mélyen a Moszkva-barát szakadárok kezén lévő területbe beékelődött Debalcevó környékén.
Angela Merkel német kancellár és Francois Hollande francia elnök komoly erőfeszítéseket tett az utóbbi napokban a minszki egyezmény "feltámasztása" érdekében, együtt keresték fel ennek érdekében Kijevet, majd Moszkvát, de egyelőre nem tudni, hogy lesz-e útjuknak kézzelfogható eredménye. Forrás: MTI
Hazudott Ukrajna! Legalább 50 EZEREN haltak meg Kelet-Ukrajnában A német hírszerzés szerint ötvenezren haltak meg eddig Ukrajnában A német hírszerzés becslése szerint feltehetően csaknem ötvenezer ukrán katona és civil halt meg eddig a kelet-ukrajnai fegyveres konfliktusban, tízszer többen, mint Kijev legutóbbi jelentéseiben szerepelt - írja vasárnap honlapján a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német napilap. A lap szerint a német hírszerzés meggyőződése szerint a kijevi hivatalos adatok "túlságosan alá vannak becsülve és nem hitelt érdemlőek". A FAZ emlékeztet Petro Porosenko ukrán elnök szombaton a müncheni biztonságpolitikai konferencián elhangzott kijelentéseire arról, hogy Kelet-Ukrajnában 1200 katona és 5400 civil halt. Az ENSZ legutóbbi jelentésében ugyanakkor az ukrán védelmi tárca adataira hivatkozva azt közölte, hogy Donyec-medencében 5358-an haltak meg. A frankfurti lap szerint ezek "konzervatív" becslések, a halottak valós száma ennél jóval nagyobb. A kelet-ukrajnai fegyveres konfliktus tavaly áprilisban robbant ki, szeptemberben tűszünetet kötöttek és a válság rendezésében állapodtak meg Minszkben Kijev és a Moszkva-barát szakadárok képviselői, de a fegyvernyugvásnak a gyakorlatban azóta sem sikerült maradéktalanul érvényt szerezni. Az utóbbi napokban súlyos harcok bontakoztak ki az ukrán katonák ellenőrzése alatt álló, mélyen a Moszkva-barát szakadárok kezén lévő területbe beékelődött Debalcevó környékén. Angela Merkel német kancellár és Francois Hollande francia elnök komoly erőfeszítéseket tett az utóbbi napokban a minszki egyezmény "feltámasztása" érdekében, együtt keresték fel ennek érdekében Kijevet, majd Moszkvát, de egyelőre nem tudni, hogy lesz-e útjuknak kézzelfogható eredménye. height=
HozzászólásokSzerkesztő által a Február 10, 2015-on 9:55pm-kor

Egy neves tudós szerint kisebb

nukleáris robbanás történhetett

Ukrajnában

Egy neves tudós szerint kisebb nukleáris robbanás történhetett Ukrajnában
A robbanásról készült felvétel

















Az ukrán és a nemzetközi nyilvánosság azt gyanítja, hogy egy taktikai nukleáris fegyver okozhatta azt a nagy erejű robbanást, amely vasárnap késő este történt Donyeckben.
A robbanás után ugyanis narancssárgává vált az égbolt, és a detonáció olyan erős volt, hogy több kilométeres távolságból is hallották. Azonnal egy gombafelhőt eredményezett, amely jellegzetes jelenség az atomtámadásokat követően. A robbanás hatására betörtek az ablakok, a közeli épületek alapja pedig megremegett.
A robbanásról készült videofelvételek alatt a hozzászólók vitába bonyolódtak arról, hogy vajon nukleáris katasztrófáról van-e szó.
Az oroszbarát lázadók ugyanakkor azt állítják, hogy a robbanást egy ukrán lövedék váltotta ki, amely eltalálta a Donyeck ipari övezetében levő vegyi üzemet.
Douglas McGregor, a Glasgowi Egyetem atomfizikusa a Huffington Postnak nyilatkozva azt mondta, a felvétel alapján nem lehet elvetni annak a lehetőségét, hogy egy kisebb nukleáris robbanásról van szó.
A képek alapján nem tudom kategorikusan elutasítani annak lehetőségét, hogy egy kisebb nukleáris robbanás történt” – fogalmazott McGregor, majd hozzátette: csak akkor lehet majd biztos megállapításra jutni, amikor megvizsgálják a radioaktivitás szintjét a robbanás helyszínének közelében.
Egyébként már hosszabb ideje beszélnek arról, hogy a támadások során eltalálhatnak olyan ipari üzemeket, amelyek a mostanihoz hasonló méretű robbanást válthatnak ki. A robbanás egyébként éppen akkor történt, amikor egyes diplomaták felvetették annak a lehetőségét, hogy Oroszország megtámadja az egyik balti államot, amennyiben a továbbiakban is támogatni fogják Ukrajnát.
Toomas Hendrik Ilves észt államfő időközben Vlagyimir Putyin orosz elnök lépéseit azzal hasonlította össze, amikor a náci Németország 1938-ban megkaparintotta Csehszlovákia részeit.
Egy atomrobbantás utáni gombaszerűség fénye tízen percekig fehéren izzó, és csak azután változhat a színe, ÁM a rövid ideig tartó VÖRÖS szín kizárólag vegyi anyagtartály felrobbanásától eredhet.... DE MIVEL A nyugati SZÍNHÁZI NÉZŐK laikusok, meg kell őket megint etetni, hogy JOGOSSÁ VÁLHASSON az amcsi katonai beavatkozás, mint anno Boszniai háborúba, meg az Irakiba, meg a .....
vajma.info





HAZUG MTI! - Hazudott a Magyar Talmudista Iroda a müncheni konferenciáról


Bértollnokok dolgoznak a kormánynak a mi adóforintjainkból 
Félretájékoztatott az MTI a müncheni biztonságpolitikai konferenciáról - írja Lovas István. Német nyelvlecke kezdőknek.
Az ismert újságíró Facebook-bejegyzésében arra hívja fel a figyelmet, hogy az MTI Putyin-ellenesnek írt le egy olyan tüntetést, amelyen valójában a NATO politikáját bírálták.
Az MTI szombaton ezt írta:
A müncheni biztonságpolitikai konferencia helyszínén több ezer tüntető követelte, hogy a politikusok a kilátástalan viták helyett kötelezzék Oroszországot arra, hogy kivonja a katonákat a szomszéd ország területéről.
Holott a DPA német hírügynökség valódi híre így hangzott:
Nincs béke a NATO-val jelszó mellett a rendőrségi adatok szerint Münchenben szombaton több mint négyezren tüntettek a biztonsági konferencia ellen. Plakátjukon ez állt: „Teremtsünk békét a fegyverek ellen”, „Állítsátok le Oroszország démonizálását!” és „Az ő biztonságuk megfélemlít minket.
Hogy az MTI-nek ezt hogy sikerült ennyire félrefordítania, az rejtély. Az azonban biztos, hogy a távirati iroda ukrán-orosz konfliktusról szóló cikkeit akár Kijevből is szerkeszthetnék. Nincs olyan ukrán álláspont, amelyet ne kvázi tényként közölnének, Porosenko és Jacenyuk agymenéseitől az ukrán bulvármédia russzofób összeesküvés elméleteiig.


Koporsóval tüntettek a háború ellen Budapesten!



A HVIM, a Jobbik és a Jobbik IT fáklyás felvonulással tiltakozott a kárpátaljai magyarok sorozása ellen. A Parlament elől induló felvonuláson egy "Nem a mi háborúnk" transzparens mögött fekete zászló lobogott, valamint a szervezet tagjai egy koporsót is vittek. A demonstráció a Külgazdasági és Külügyminisztérium épülete előtt ért véget, ahol Magvasi Adrián, a HVIM elnökségi tagja és Szávay István, a Jobbik alelnöke tartott sajtótájékoztatót.
"Kifejezetten sokkoló formáját választottuk ennek a felvonulásnak" - kezdte sajtótájékoztatóját Magvasi Adrián, a HVIM vezetőségi tagja. Valóban sokkoló volt a Parlamenttől a Külgazdasági és Külügyminisztérium épülete elé érkező fáklyás felvonulás, amelyen a HVIM, a Jobbik és a Jobbik IT tagjai egy koporsót is vittek. A vármegyés vezető indoklásul elmondta, hogy jelenleg Ukrajnában is sokkoló, ami zajlik, ezért volt szükség arra, hogy rendhagyó módon tartsák meg a szervezetek közös sajtótájékoztatóját.
"A magyar társadalom nagy része talán nem tudja, hogy tőle nem is olyan messze zajlik egy olyan háború, amelyben magyarok is érintettek. Érintettek, de egyáltalán nem érdekeltek benne"
- hangsúlyozta Magvasi, aki leszögezte, hogy egyetlen magyar áldozat, egyetlen csepp magyar vér is sok egy olyan háborúban, amely nem is Oroszország és Ukrajna között zajlik, hanem csupán a nagyhatalmak politikai játszmája.
Tiltakozott a NATO és a Nyugat nyomása ellen, valamint bírálta a magyar kormány és a külügy politikáját is, mert szerinte nem tesznek meg mindent azért, hogy megvédjék a kárpátaljai magyarokat. Példaként hozta fel a délszláv háborút, amely során szerinte idegen érdekek kényszerítették a magyarokat, hogy részt vegyenek egy olyan háborúban, ahol a magyarok érdeke háttérbe szorult, sokan a vérüket adták, és még egy autonómiát sem sikerült kiharcolni. Hozzátette, a figyelemfelkeltő rendezvénnyel az ehhez hasonló helyzetet szeretnék elkerülni.
Szávay István, a Jobbik alelnöke ezután hangsúlyozta, hogy két okból is választották a sajtótájékoztató címének, hogy "Nem a mi háborúnk". A párt nemzetpolitikai kabinetének elnöke szerint egyrészt ez nem Magyarország háborúja, és a párt álláspontja szerint minden NATO-kötelezettség ellenére is az országnak semlegesnek kell maradnia.
"Semmiképpen sem értünk egyet azzal, hogy a nyugati hatalmak, akár az Egyesült Államok, akár más országok fegyvereket szállítsanak Ukrajnának"
- hangsúlyozta a képviselő, aki emlékeztetett a szombaton tartott müncheni biztonságpolitikai konferenciára, ahol John McCain befolyásos republikánus szenátor szinte követelte, hogy az Egyesült Államok szállítson fegyvereket Ukrajnának, akár az elnök egyetértése nélkül is. "Amennyiben ez bekövetkezik, úgy borítékolható, hogy a konfliktus ki fog szélesedni, és Magyarországnak ebből ki kell maradni" - emelte ki Szávay.
Ismertette Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szintén ezen a konferencián elmondott szavait, aki megvédte a kárpátaljai magyarokat (több más ukrajnai nemzeti közösség mellett), és hozzátette, hogy a Jobbik kíváncsi lenne az Egyesült Államok véleményére is, hogy milyen rendezési feltételeket követelne meg Ukrajnától, ezért a holnapi napon levélben fog fordulni Colleen Bell, amerikai nagykövethez, hogy megtudja, vajon az ő kormánya is olyan fontosnak tartja-e a nemzetiségi közösségek jogainak biztosítását.
"Nem a mi háborúnk abból a szempontból sem, hogy a kárpátaljai magyarságnak ehhez a háborúhoz semmi köze sincsen. Egészen elképesztőnek tartjuk azt, hogy mind a magyar kormány, mind a szövetségese, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) arról beszél, hogy eredmény lenne az, ha arányos lenne a sorozás" - hangsúlyozta annak kapcsán, hogy jelenleg Kárpátalja megyére és azon belül Beregszász járásra aránytalanul sok, kétszeres-háromszoros a kézbesíteni próbált behívók száma.
"Brenzovics László, a KMKSZ elnöke, az ukrán parlament egyetlen magyar képviselője nemrég, amikor a mozgósítás negyedik üteméről szavaztak, akkor nem nyomott gombot, nem tiltakozott, nem adott le egy 'nem' szavazatot arra a mozgósítási rendeletre, amelynek értelmében több száz magyar fiatalt, férfit, apát, férjet fenyegethet a behívás veszélye" - emlékeztetett, és hozzátette, hogy nem arányosságról kell beszélni, hanem egyetlen magyar áldozat is sok. Végül elmondta, hogy ugyanúgy nincs köze a magyaroknak a háborúhoz, mint ahogy az ott élő lengyeleknek, románoknak és ruszinoknak sem. forrás: Alfahír

Nem a mi háborúnk zajlik Ukrajnában




South Front Hu fényképe.
South Front Hu fényképe.
South Front Hu fényképe.
Vladimir Putyin orosz elnök ismertette az Új Világrend állásának aktuális helyzetét.

A demokrácia helyett erőteljesen kérdéses csoportok támogatása a nyílt neonáciktól a radikális iszlamistákig.
Rávilágítva azokra a gyarmatosító globális folyamatokra, amelyek a demokrácia álságos jelszava mögött az egész világ szerkezeti átalakítását, a világkormány létrejöttét és a Földgolyón élő embermilliárdok rabszolgasorsát jelenítik meg a multikultúra, a hagyományrombolás és a nemzetállami eszmék teljes felszámolása területén is. Az orosz elnök minden olyan kérdésre választ adott, amely a globálcion nyugati propaganda ellenére is foglalkoztatja az egyre inkább ébredő embereket.
A SouthFront.hu által feliratozott és közzétett videó Putyin közelgő Magyarországi látogatása előtt azok számára is eligazítást nyújthat, akik ez idáig nem kísérték kellő figyelemmel az orosz elnök harcát az egypólusú világ ellen.

A teljes felvétel:

Vladimir Putyin, orosz elnök, Valdaj Klubban elmondott beszéde – 2014.10.24.

https://www.youtube.com/watch?v=5s06ExXnFVc


HozzászólásokPortál szerkesztő által a Február 10, 2015-on 7:32pm-kor
Ki korán kel...



MAGYAROK FORDULJATOK 

OROSZORSZÁG ÉS AZ

EURÁZSIAI UNIÓ  FELÉ!

Van alternatíva!!!

Kiléphetünk az Európai Unióból, és nem leszünk elszigeteltségben, hanem eurázsiai közös forrásokból újjáépíthetnénk, amit az elmúlt 25 év alatt privatizációval, kvótarendszerrel felszámoltak.
Ki korán kel...
Egyre gyakoribbak a fejtegetések az Eurázsiai Gazdasági Uniós belépéssel és az EU-ból kilépéssel kapcsolatban, mintha a kis támogatottságú Orbán-bagázs és magatehetetlen, maroknyi, hasonszőrű "ellenzéke" eltűnne a "váltáskor", mert a "jóságos" cionista zsidó oligarchák csak otthon lopták és lopják el a nem is olyan régen még közös vagyont.
Jelenleg a tévesen "magyarnak" nevezett illegitim posztkommunistákból lett, "kazár típusú" cionista kollaboráns nép, haza és nemzetáruló  Orr-bán kormányt, és az illegitim kormány "megbuktatásáért fröcsögő ellenzéket" csak a Magyarországot megszálló külföldi katonaság, és a velük kollaborálók (jó részben importált, álmagyarok) hada tartja életben.
Valamikor a középkorban a nép elnyomásához elegendő volt a belső elnyomó nemesi réteg hadserege, de az idő haladtával már külföldi elnyomó hatalmak segítsége vált szükségessé, hogy az országot eláruló "kutyabőrösök" megőrizhessék jobbágyaik verejtékéből szerzett, összelopott, összerabolt vagyonukat. Természetesen akkor is akadtak olyan nemesek, akik még országban és magyar népben gondolkodtak, de már akkor is sokkal könnyebben adta be a derekát "honvédelem" címszóval a csatlakozó nemesek zöme, ha saját birtokaikat, privilégiumaikat is megvédik ezzel.

De a mostani helyzet sem a végjáték még. Igaz, fejünkre szakítják az eget, nem csak bepermetezik. Senki se számítson sok jóra!
Az EU vezetés, az USA, a brit és franciairányítás, Merkel és Izrael megtámadták Európát (sokadszor), de most dűlőre akarják vinni a dolgot.
Csak útjukban áll Putyin és Oroszország! Ami a lehetetlen küldetés eszközének látszik! Oroszország és szövetségesei borzasztóan erős hatalom! Kína, India, Irán még a tagadások közepette is, közismerten atomhatalom! Nem beszélve Oroszországról.




Egyesek közülünk is azt teszik, amit elvárnak tőlük, mert Európa lakosságát "bekerítették" és csak egyetlen "folyosót" hagytak, a lázadásét. A francia "merényletnek" nevezett "esemény csak a kezdete azoknak a további provokációknak, amelyek lehetővé teszik a 2010. elején kiadott EKB utasítás harmadik pontjának megvalósítását, a "katonai irányítás" bevezetését, majd az s.2277-es USA törvényvégrehajtását. Hogy biztos legyen Európa "fenyegetettsége", a francia zsidó gúnylap (Rothschild tulajdonú) után Belgiumban és briteknél is, de ténylegesen Európa minden országában fokozzák a provokációk számát. Az elnyomó hatalom pontosan felmérte, hogy mekkora latorerővel kivitelezhető és verhető le a "művelet" eredményeként a két tűz közé szorult Európa védekezése a "zsidókra vonatkozó szabadságjogok gyakorlása" miatt Eddig nem sok figyelmet fordítottunk az ukrajnai események ukrán oldali vizsgálatával.Nagyon itt az ideje, hogy elhamarkodott, az ellenség által betervezett, kiszámítható reakciónak tartott lépések helyett elemezzük az ukrán helyzet - és itt most nem a függetlenségüket kikiáltó régiók harcáról van szó - hanem arról, hogyan tudták "bekeríteni" és háborúba kényszeríteni az ukrán lakosságot, mert ugyanilyen módszereket fognak alkalmazni, illetve már alkalmazzák is Európa országaiban.


Sok a magát zsidónak mondó, de valójában vallás nélküli cionista 
Európában, főleg a vezető pozíciókban. Ezúttal nem a globális helyzetkép elemzése a cél. Aki akarta, az eddigi, oldalon megjelent írásokból ismerheti a háttérhatalom céljait és célkitűzéseit. Azt is, hogy milyen irányvonalak alapján haladnak, és azt is, hogy milyen módszerekkel. Hogy mit akarnak, jól tudható. Meg akarják tartani a hosszabb-rövidebb idő alatt összelopott, összerabolt javakat, és reményeik szerint még gyarapítani is lehetőségükben áll. A most elvégzendő elemzés számunkra konkrét feladatok meghatározásának az alapját képezi, ezért "töltelékinformációkra", felesleges szócséplésre nincs szükség, bár több, mint bosszantó, hogy a zsidó vallást, a zsidókat és a holokausztot nem lehet kigúnyolni, viccelődni rajta, mert törvény bünteti, de a kereszténységet és az iszlámot hatalmas haszonnal, állami támogatással lehet és támogatott. Hasonló a mérce akkor is, ha valaki, vagy valakik veszik a bátorságot, és nyilvánosságra hozzák a visszaéléseket, csalásokat, lopásokat, hűtlen kezeléseket, a lakosság megnyomorításának, kirablásának szinte végtelen számú módját.


Az eredménye minden esetben elhallgatás,
bíróknak, ügyészeknek nevezett, de jogi feladatuk ellátására alkalmatlan bérencek, klántagok hatékony közreműködésének eredményeként a "tényfeltáró" megbüntetése, vagyis, nem az igazságszolgáltatás a feladatuk. Kajtor Gergelyek, Hajnal Annák, Kohn, Szakasits unokák magyargyűlölő porontyai törvényesítenék a törvénytelent, az igazsággal köszönő viszonyban sem lévő ítéleteket, vagy húzzák el évekig a pereket. Elvileg van ügyészség, de klántagok ellen tilos nyomozni, vannak bíróságok, ahol a bírók túlnyomó részében már nyomokban sincs ember. Minden fontos pozíciót ugyanazok utódai töltenek be, akiknek már 1945. előtt is az volt a bűne, hogy sokadszor, újra és újra kirabolták az országot, a népet, viszont sértett önérzettel követelik vissza az őseik által ellopott javakat.


Elemezni kell - elkerülendő a lengyel páncélos lovagok német harckocsik elleni "
hősies", bár felesleges veszteséget jelentő öngyilkosságához hasonló lépéseket - és, hogy mi akadályozta meg és késztette az ukránokat Walzman - Porosenkó csalással támogatott megválasztására, bár mint mindenhol a nyugati demokráciákban, elcsalt választások, megtévesztett, becsapott emberek nem létező felhatalmazására hivatkoznak. Mi az oka, hogy a Jobb Szektor neonáci tagjai zsidó kormányt, zsidó felbujtókat támogatott és jelenleg is támogat Ukrajnában. A nácizmus hirdetve ősellensége a kirekesztett zsidóságnak, de valójában minden nácizmus atyja a Talmud, és ahogyUkrajnában látható, a zsidósággal jól összefér a nácizmus is. Mivel tudjuk, hogy "vegyes-alakulatokat" hoztak létre, amelyekben "ukránok", Jobb Szektoros neonácik és külföldi magánhadseregek zsoldosai harcolnak, Európában is hasonló összetételt akarnak létrehozni. Többnyire már létre is hozták. Magyarországon izraeli, amerikai, holland, NATO haderőn kívül meg fog jelenni a szlovén és olasz, de más államok idevezényelt katonasága is, akik "közösen" felügyelik majd egymást, és biztosítják a népirtást, esetleg egy polgárháború vagy orosz szimpátiaháborúnak látszó, láttatot "levezénylését".


Feltétlenül fontos, hogy még időben feltérképezzük - besorolást készítve - azokat, akiket ismerünk illetve "
felismerünk", mert rövid időn belül csak kevesekre számíthatunk. Az ismeretségi körben előfordulhatnak megbízhatónak tartott, bizonytalan, gyenge jellemű, link, megbízhatatlan, nemzetidegen, ellenséges és beépített stb. besorolásúak. A "megbízhatónak tartott" 50% is alig 20% használható és tettre kész embert jelent. A további besorolási kategóriák ennek tükrében értelmezendők. A "felismertek" listáját fényképpel együtt meg kell osztani, hogy ne tudjanak más csoportokba beférkőzni. Csak azokban szabad besorolásától függően megbízni, akiket ismerünk.
"
Messziről jött ember azt mond, amit akar", de manapság az információ áramlásában nincsenek távolságok, ezért ez is egyfajta "nyílvános titkosszolgálat". A megbízhatóak listáját senkinek sem szabad kiadni! Ha valaki céltáblát rak a fejére és fest a melkasára, veszélyezteti a környezetét, barátait és családtagjait. Minden elektronikus és postai információcserét ellenőriznek, illetve ellenőrizni tudnak (ha nem szabotálják). A "rendszer" gyenge, "együttműködő" lábakon áll. Minden mobiltelefon, telefon, számítógép, és egyéb, távolról is vezérelhető eszköz alkalmas a lehallgatásra, megfigyelésre.


Amit már tavaly is több cikkben jeleztem, a megvalósítási fázis eljött. A 
várható(?) ukrán gázlopás miatti orosz gázszolgáltatás leállítást, rendkívül intenzív NATO vegyi-permetezés kíséri. A "feladat" nem egyszerű, mivel a természetes időjárás nem "támogatja" a mesterséges beavatkozást, de a "program sűrített", és a természet is tartogathat meglepetéseket, nem beszélve egyes emberek hibázásairól. Oroszország a forgatókönyv szerint nem teljesíti a tervet. A nyugati hitelminősítők orosz bankok irányában történő leminősítése csakúgy, mint a szankciók, csak látszattevékenységek. Mindössze csak azt a célt szolgálják, hogy a dollár inflációja megindulhasson, ugyanis egy nyugat felé zárolt kereskedelmű országra semmilyen hatással sem lehet a leminősítésük a kereskedelem hiánya miat, viszont az eladhatatlan dollár csak a dollár inflációját növeli. Ez a "zenekar" hosszasan hangolt, megteremtve az amerikai államadósságot hamarosan eltüntető inflációt, egyúttal létrehozva a katonai irányítás bevezetéséhez szükséges feszült hangulatot. Az Európa-szerte beépített zsidó provokátorok létrehozzák az Európába betelepített muszlimok, vagy az etnikumok és az "őslakosság" közötti ellentéteket, amiről minden szarházi politikus csak álmélkodva tud nyilatkozni, mint "aki nem is sejtette" előre, hogy milyen problémák forrásait teremtették meg megbízásra. Az EU, gondoskodik az energiaellátás lázadáshoz vezető meggyengítéséről, és az EUirányítás és az USA pedig zárva tartja a közel-keleti behozatali csatornákat orosz segítséggel.


A provokációk miatti polgárháborúk, az energiahiány, az ipar és mezőgazdaság leállása sarokba szorítja 
Európát. Szabad prédává válik, de minden területének már megvan az előzetes osztozkodás eredményeként a "helye" és "gazdája", ahogyUkrajnát is gyorsan felosztották "újra" maguk között zsidóék. A "második menetet" még ott sem játszották le. A népnyúzó, népirtó kormány ellen fog fordulni saját katonaságuk, mert másként nem tudnak megszabadulni tőlük, de ezzel meg kell várniuk az ukrán lakosság katonaságban betöltött létszámának számottevő növekedését és a dollár összeomlását. A NATO tagság ezért fontos a nyugat és a cionnáci Walzman-féle "ukrán" kormánynak. A dollár összeomlásával az euró is összeomlik, kezdetét veszi az amerikai polgárháború, helyesebben a kormány elleni háború és ez Európa számára is az egyetlen kiút. A "meccs eredménye" még nem végleges, a háttérhatalom penge élen táncol... ahogy Izrael is. A zsidók Izraelbe hívása nem rossz ötlet. Egy amerikai és európai kormányok elleni háború lecsökkenti a menekülési útvonalak számát is. A közel-keleti háború pedig elhozza az igazi holokausztot, és a megmaradók már reménykedve várhatják a "Messiásukat"...


Márpedig Oroszország a napokban figyelmeztetett!
Ha nem marad nyugton a cionista világ, elindulnak a világ legmodernebb, leggyorsabb atomrakétái, célzott csapással!
És ezt jó nagyon komolyan venni!
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Február 10, 2015-on 7:01pm-kor
Mit csináljunk a cionistákkal? 
Bayer Zsolt megfogalmazta hogy mit kell tenni a cigánnyal, hogy ez a több mint 700 éve tartó viszály megoldásra találjon, most viszont felteszem a kérdést, hogy vagyunk–e annyira felkészültek, hogy a már évezredek óta tartó zsidó problémát megoldjuk.
Ismerjük a történelemből, hogy számtalanszor voltak kísérletek ennek megoldására melyek mindig és mindig kudarcba végződtek. Akit érdekel, az elmúlt évezredek során a zsidóság üldözése bármikor utána nézhet a feljegyzett történelemben, az ok az üldözésükre mindig egy és ugyanaz, mondhatnánk, hogy nem tanultak belőle, de igen, ezért van az, hogy egyre jobban és egyre okosabban és professzionálisabban szervezik tevékenységeiket a napjainkig.

Erényük: a hitvallásukban való fogadalom, (Thora, Talmud) összetartásuk, igaz hogy van közöttük nézeteltérés, de egy harmadikkal szemben azonnal összefognak. Nincs a bolygón olyan nemzet ahol nincsenek jelen. Olyanok, mint a kaméleon. Hogy ezt érthetőbbé tegyük, nézzük meg az elmúlt idők eseményeit, ami a világ, de legfőképpen az európai népeket nap mint nap érinti. Európa-szerte az emberek a TV előtt csak tanácstalanul bambulnak a milliárdos és billiós nagyságú garanciák kibocsájtása hallatán, egyesek valószínűleg nem is tudják, hogy hány nullát kell leírni a számok után, mindezt az úgynevezett euró megmentése érdekében. Sokak fejében felmerül a kérdés, hogy matematikailag miképp vezethető le az, hogy egyik másik európai tagállam az adósságának megoldására egyre magasabb összegekkel terheli lakossága termelékenységének hozamát. Ha ezt viszont megkérdezik a bankszterek segédmunkásaitól a politikusoktól, erre nem kapnak választ. Íjmód, a normál ember túlterhelt agya egyszerűen lekapcsol

A lehetőségekhez képest becsületesnek és tisztelettudónak maradt emberek számára egyszerűen elképzelhetetlen hogy a politikai vezetőik a tengerentúli pénzügyi hiénák a csalásain alapuló trilliós nagyságbeli jogosultságaikat pofátlanul, mint, egy őrlő malomkövet, a még meg sem született generációk nyakába akasztják.
Ha viszont, azt hitetik el, hogy majd a “tőke piaca” az adósságaiban szenvedő országoknak, az egyre magasabb nagyságrendbeli pénzösszegek rendelkezésére bocsájtásával megoldja problémáit, akkor nagyon tévedünk. Ez olyan nagy hazugság, mely túlszárnyalja a holo hazugságát. Ezek az összegek, amelyről itt beszélünk a Péter Gauweiler, a németországi CSU (szocialista keresztény szövetség) politikusa szerint már a trilliót meghaladó nagyságú.

Értékálló euró nincs ezen a bolygón, ami magyarul annyit jelent, hogy nincs reális gazdasági háttere, és az érthetőség kedvéért még egyszer: gazdálkodással ezt az összeget nem lehet belátható időn belül kitermelniHogy még is hogyan jön létre?
Az NSZK szövetségi bankja és az EKB a finánc-hiénáknak egyszerűen a computerben "művilegmű pénzt hoznak létre az úgynevezett levegőpénzt, amely után a német és az európai népek utódainak majd valós billiós nagyságbeli uzsorás nagyságú kamatot számolnak fel. “Az Európai Központi Bank (EKB) billiókkal árassza el a bankokat. Az elkövetkező héten több százmilliárd euró kerül kibocsátásra. Nincs kizárva, hogy az összege elérheti akár az egy billiót” (Die Welt, 2012.02.23, 3-ik oldal)
Igen, ha figyelmesen olvastuk, azt írta a lap, hogy kiadásra, már nem is törekszik, a szakkifejezésnél, egyszerűen zsargonosan fejezik ki magukat. Tehát, a kiöntött euró billióknak a finánc-dögevők sarc konténereiben nincs értékálló áru vagy szolgáltatási fedezet. Ez nem más, mint a megélhetőségi gazdasági területeink pénzel való elárasztása, majd ennek következménye, hogy egy belátható időn belül pénzkereskedelmileg megsemmisülünk. Ebbe a játékban az az érdekes, hogy a fináncmaffia által a sarc- konténerből való pénzünk kiöntése után, ezt a horribilis nagyságú összeget kamattal visszakölcsönözzük.

"Az alchemis-ten modellje a következő képen működik: Az üzleti bankok egy százalékos kamatra kölcsönt vesznek fel a EKB banktól, ezért, pld., Spanyol vagy Olasz államkötvényeket vásárolnak 5 és hat százalékos kamattal, ezeket a papírokat elhelyezik az EKB ban és ennek fedezete értékében újra hatalmas összegeket kölcsönöznek az EKB ból.”(SZ.de, 2012.02.01)

Kevesen tudják, hogy a Wall-Street az európai területről származó államkötvényeket a maga készítette törvényei alapján fogadásra bocsáthatja, és ennek a fogadásnak nincs felső határa, amit majd az európai bankoknak kötelező beváltani, ezért kénytelen azEKB egyre magasabb összegű pénzkibocsájtásra, hogy a már számokban kifejezhetetlen összegű fogadásokat teljesíthesse.
Ezt a galaktikus csalás szcenáriót nevezik, "hitelüzletnek" annak ellenére, hogy egyetlen egy ország népe sem látta ezt a számokban már kifejezhetetlen összeget, ebből a sarc-i légkasszából, nem beszélve arról, hogy rendelkezésére bocsájtották volna. Ez az összeg kimondottan és kizárólagosan csak is a tengeren túli pénzrendszer hiénáinak áll a rendelkezésére. Azért, hogy értsük a dolgok menetét, vegyük például Görögországot: 2010 –ben, mint segélycsomagként odaítéltek 110 milliárd eurót. Ebből az úgynevezettvalós állami adósság fedezetére megkaptak 25 milliárdot, a fennmaradt 85 milliárdot kötelesek voltak a Wall-Street konténerébe, a fogadások értelmében kifizetni. A következő olvasható, a (2010.03.06 -án a Spiegel.de) oldalán:

"A befektetők a görög államkötvények hitelek visszafizetési kiesésre kötött biztosítások folytán 85 milliárd dollár kerül februárban kifizetésre, ez duplája az előző évinek, közölte a német pénzügyminisztérium"

Tehát a tengerentúli pénzügyi-maffia három hónapon belül, az NSZK-ás polit- vazálok támogatásával, egy 500 százalékos uzsora nyereséget könyvelhettek el maguknak, amit a szövetségi pénzügyi szolgáltatásokat ellenőrző szerv főnöke, Jochen Sanio önszántából bevallott:

"Sanio kiszámolta hogy a spekulánsok a Görögország esetében a CDS (Credit Default Swap) által 500 százalékot seperhettek be a zsebükbe." (spiegel de, 2010.05.05.)

Nem sokkal később, 130 milliárd euró vált esedékessé a görög államkötvények visszafizetésére kötött Wall-Street-i fogadások során, majd ezt folytatva, még egyszer, majd újból és újból. …
Azok akik, a EKB inflációs pénzét amivel a tőkepiacot folyamatába elárassza, mint sarc-i ajándékot elfogadják, és azonnal a nagyfokú uzsora kamattal valamint a több ezerszeri fogadási összeggel megnövelten, a tulajdonosoknak vissza kölcsönözik, ezek mindig ugyan azok a "Park Avenue Boys", a Wall-Street kirendeltségei. Megtaláljuk köztük a vakmerően elszánt Goldman-Sachs-t.
Mint ahogy már tudjuk hogy ez a zsidó különleges intézmény a volt német pénzügyminiszterrel Hans Eichel-el karöltve segítettek a Görög államháztartási költségvetését meghamisítani, hogy ezzel az Európa elleni trilliós fogadásokra, az ország egy biztos fogadási alap lehessen.

"Spekulánsok fogadást tesznek a csődbe jutott Görög hitelderivátumra (hitelszármazék) Ezen spekulánsok közzé tartoznak, J.P.Morgan, Goldman Sachs, Morgan Stanly és a Barclay, pont azok a bankok, amelyek az állami támogatások nélkül már rég nem is léteznének. Különösen arcátlan és pimasz a Goldman Sachs viselkedése, először segít a görög kormánynak a háztartási mérleg meghamisításában, majd az itt szerzet belső információkat felhasználva fogadást tesz az Akropolisz elsüllyesztésére.” (welt.de,2010.03.02.)

A hiénák feltornázzák az alapkövetelések összegét, az adósságot egy oly magas összegre mely
eléri a száz- és ezertrilliós nagyságrendet, s ezzel biztosítva azt hogy ez az adóssági sarc összege, amíg a bolygónk létezik, soha- de soha ne lehessen visszafizetni. Az adósságunk létrejön a saját pénzünk, fizetőeszközünk révén, amit mi, a zsidó finánc-lobinak biztosítunk, gyakorlatilag odaajándékozunk, és ezt drágán visszakölcsönözzük. Mivel, hogy mindenki számára érthető legyen, igyekszem egy példával bemutatni, hogy ez miként működik.

- Egy építési vállalkozó épít valakinek ingyen egy luxusházat, egy villát. Ezek után fizet a vállalkozó és majd a leszámozottjai, gyermeke, unokája majd ükunokája a megajándékozottnak bérleménydíjat anélkül, hogy benne lakna és nem beszélve arról, hogy nem is lakhat benne.
Ez a világra szóló csalás oly annyira gigantikus, hogy az emberek nagy többsége tiltakozik ezt a szörnyűséges valóságot felfogni, megérteni. Sokan elfordítják a fejüket és rezignáltan csak dünnyögnek, morognak magukban, ilyen az emberi történelemben, az ismereteink szerint még nem fordult elő. És, ez az, ami téves. A szisztematikus kirablása az emberiségnek olyan öreg, mint maga a babiloni talmud, ezt rendszeresen finomítják hogy minél nagyobb sarc-i követeléseket hozhassanak létre.

Ez a világi bűnszövetkezetet, a zsidó finánc-lobi már évszázadokkal ezelőtt folyamatosan fejlesztette, aminek majd következménye, a bolygónk nem zsidó lakosságának a folyamatos kirablása révén a szolgaságba való vetése. Egyesekben azonnal felmerül, hogy ez egy összeesküvés elmélet. Ha valaki erre gondol, akkor még mindig a Csipkerózsika álmában ringatja magát. A tény az, hogy nem is olyan régen az Izrael legfőbb rabbija, nyilvánosan közölte a nagyvilággal, hogy a nem zsidó emberiségnek csak is egy feladata van, az, hogy szolgálja a zsidóságot.

"A nem zsidók csak azért vannak ezen a világon, hogy a zsidóságot szolgálják. A góim csak azért született, hogy bennünket szolgáljon. Ezen a világon csak egy a feladatuk, hogy Izrael népét szolgálják."

Idézet a szeparatista zsidók fő rabbijának, Ovadia Yosef szombatonkénti prédikációjából. (JTA,Jewish Telegraph Agency2010.10.18.)
Annyit érdemes róla tudni, hogy az Ovadia Párt, tagja a jelenlegi izraeli kormánynak. Dr. von Leers tanulmányában olvashatjuk, hogy a középkori Németországban különösen aIV. Heinrick uralkodása alatt:

"a zsidók különös előjogokhoz jutottak, melynek hatása és fontossága kiemelkedő szerepet kapott. Állam által elismert és engedélyezett orgazdák lettek."

Hogyan is nézett ki ez a dolog: A lopásokból eredő hatalmas nyereséget uzsora kamatokkal visszakölcsönözték a császárnak, az uraságoknak és a parasztságnak. Az egyház magatartása sem különbözött a császárétól, az embertelen püspöki járandóságok kirovásával hozzá járultak a szabad parasztság elszegényedéséhez. Ezáltal a még szabad parasztság az uzsorás zsidóság kezébe kényszerült, kénytelenül eladósodott, ami házaiba és termőföldjeibe került. Ezzel összhangban kevesen tudják, hogy a zsidók által folytatott rabszolga kereskedelem nyereségéből pénzelték aVatikánt, ezen keresztül rendszeresen a külön jogaik elérése érdekében zsarolhatták aVatikánt általa. "A középkor papsága … a zsidóság pénzügyi támogatását élvezte" (Spiegel, 2000. 17.szám. 110. oldal)


Érdemes odafigyelni az eseményekre, mert úgy a császárnál, az egyháznál vagy a szegénységbe szorított parasztságnál kihelyezett hitelekszármazási eredete nem más, mint a már korábban a néptől kirabolt érték. Minden szabad paraszt, akik rákényszerültek a uzsorások hitelére, és amit nem tudtak visszafizetni, a császár és az egyház egyetértésével adós rabszolgaként eladható volt. A rabszolga kereskedelem évezredekig egy igen kamatozó jövedelemként szolgált az uzsorásoknak. Nem beszélve arról, hogy napjainkban újból egy jól fizetendő foglalkozás. (munkavállalókat közvetítő irodák! nem más, mint egy modern rabszolga kereskedelem, és ezt természetesen törvények betartása mellett, felszámolva az állami munkaügyi hivatalokat, szép szóval, privatizálták, tehát újból engedélyezte a mindenkori kormány a rabszolga kereskedelmet).

Megfigyelhetjük, hogy elvében a lobbi-pénzügyi rend a mai napig nem változott. Annak idején a császár, király, az egyház és a nép kölcsönzött az uzsorástól, amit korábban az uzsorás a néptől már elrabolt, pénz és vagyon formájában.
Ha arra gondolunk, hogy a zsidó kiváltságok csak német és nyugat európai területekre volt jellemző, akkor nagy tévedésben vagyunk. Már Árpád bevonulásakor kerültek zsidó vallást gyakorló kazár népek országunkba. Érdemes viszont kiemelni IV. Béla uralkodását, a tatárjárás kezdetekkor, 1239–ben egy kérelmi levélben fordult IX. Gergely pápához, hogy Ő is tarthasson udvari zsidóságot a pénzügyi ügyleteinek irányításához. Ezt csak a 1251–ben kiadott zsidó kiváltságosságot biztosító intézkedése múlja felül. Ezt a kiváltságosságot az uralkodói házak a "mai napig" megerősítették. Nem kell messzire mennünk példákért, megtaláljuk közvetlen közelben hazánkban is.

Ma, a kormányok teremtik elő a hatalmas összegeket, amit az uzsorásoknak átadnakés majd ezt az összeget kamattal, fogadási járulékkal, amit billiós nagyságra növekedettként vissza kölcsönöznek. Ahogy a világ forog, úgy ismétlődik újra és újra. Ha az emberiség nagy többsége továbbra is ellenszegül a sátáni pénzvilág felismerésének, ez azzal a következménnyel jár, hogy a jövő nemzedéke automatikusan megsemmisül.
A nagyon sok naiv kamatszolga csak tanácstalanul bámul a világba és azt mormolja magában, de hát ez csalás és törvénytelen.

Nem kedves gojim, ez a csalárd erkölcs. Ahogy annak idején IV. Heinrich a középkorban az orgazdaságot és az uzsorázást a fő szélhámosoknak törvényesítette, ma a politikusaink a saját népeik kirablását a globalizációs törvényeken keresztüllegalizálják. Ahogy a német kormány megengedte a német dolgozók nyugdíjintézményének, a rabbinus Lehman bank által való kirablását, hasonlóan cselekedet Orbán Viktor kormánya, amikor a magyar nyugdíjkasszát államosította és kitudja hogy kiknek zálogosította el. Minden, ami zajlik "törvényes" kereteken belül történik.

"halászat” Németországban. A már csődben levő működő képtelen amerikai Lehman Brothers bank, szisztematikusan és szemérmetlenül az adósleveleivel oly kárt okozva a német takarékoskodóknak, amire még nem volt precedens." (stern,2008.12.11. 51. szám. 138.oldal)

zsidó finánc-lobbi nem talál kivetendőt a gojim kirablásában. A pofátlanságot már csak az tetőzi, hogy a Goldman-Sachs elnöke Lloyd Blankfein a tömegek kirablását egyenesen az Istene szolgálatának tekinti. Idézzük őt szó szerint:

"csak egy bankár vagyok, aki csak az isteni feladatot hajtja végre." (Der Spiegel, 2009. 48szám, 73. oldal) Ezt a kijelentést nagyon jól fedi a Talmud.

"a nem zsidó a zsidó jog szerint csak egy látszatember. A gojimnak csak azért van emberi formája hogy a zsidónak ne kelljen az állattal kiszolgáltatnia magát. (Traktat Schene luchoth habberith) A disznó és a látszatember nem jogképesek. Ebből adódóan nem élnek jogos házasságban és nincs jogos vagyonuk."

Ezek, alapkövei a zsidó jognak. Amit a zsidók cselekszenek a törvényük értelmében nem büntetendő. A nem zsidót nem tartják embernek, ezért nem lehet őket becsapni, mert egy állatot, jogi értelmen nem lehet becsapni. Értitek?

Wikipedia oldalán a következők olvashatók: Maga a Jiddis nevezi a zsidót CHAJIM-nak, ami annyit jelent, hogy élő. Ezzel a szemben álló határozó, szintén Jiddis a GOJIM, ami annyit jelent, hogy lélektelen, vagy is halott. Tehát, a zsidó törvények előtt, ezt a pozíciót tölti be a nem zsidó származású. (de.wikipedia/wiki/Rotwelsch)
Csodálkozik még valaki azon, hogy az antiszemitizmus egyre jobban terjed, legalább is ezek olvashatók a napi világsajtóban. Bocsássa meg a világ, de ki, vagy kik azok akik ezt gerjesztik, hogy utána majd sajnáltathassák magukat? De folytassuk, itt a következő idézet:

"a zsidónak tiltott a másik zsidó becsapása. Ez a csalási tilalom nem vonatkozik a nem zsidóval szemben". (Professzor Israel Shahak, Jewish History, Jewish Relegion, 5.fejezett, Pénz és tulajdon, 89.oldal.)

Ezt a tényt, hogy a zsidó törvény a nem zsidót nem tarja embernek 2009 –ben, a nagyra értékelt Rabbinet-könyv ("Torat Ha`Melech” a Királyi Thorra) szerzője Yitzhak Shapira újból igazolja:

"A nem zsidó születésénél fogva lélektelen, ezért ölni kell őket, hogy a bűnös hajlamaikat korlátok között tartsuk. Ha megölünk egy nem zsidót, mert a 7 parancsolatot nem tartotta be akkor helyesen cselekedtünk. A zsidó törvények értelmében megengedett, hogy a nem zsidó újszülöttet megöljük, ha úgy észleljük hogy felnőtt korára gonoszságot fog ellenünk elkövetni." (jpost.com 2009.11.11.)

A rabszolga kereskedelem egy nemesi foglalkozás a zsidó törvények értelmében, mindaddig, amíg a nem zsidóval kereskedik. Ezt ma már senki nem vitatja hogy a négerrel való kereskedelem az észak és dél Amerikában zsidó kézben volt. (Der Spiegel, 1998.8.szám.7.oldal)
A történelmi feljegyzésekbe visszamenve, megfigyelhetjük és megállapíthatjuk, hogy ősidők óta napjainkig, a rabszolga kereskedelem egy óriási bevételi forrás a zsidók számára. Úgy, ahogy a Goldman Sachs elnöke Lloyd Blankfein, a német nép kirablásakor, álcázott nevén az Euró-védelmi pajzs, a Jahwe-ra hivatkozik, ugyanúgy hivatkozhatna és hivatkoznak a mai rabszolga kereskedők (Izraelben a mai napig is kelet Európából származó fiatal lányokkal kereskednek) a zsidó törvényekre.

"ha szolgára és ágyasokra van szükségetek, vásároljatok a benneteket körülvevő mezei népektől szolgákat és szolga nőket! Ugyanúgy a közöttetek élő nem egyenjogú polgárok leszármazottjait, kik messze a származásuktól országotokban élnek megvehetitek: tulajdonotokká tehetitek. Ezeket tovább adhatjátok örököseiteknek, így ezek örök tulajdonotokban maradhatnak. Uralkodhattok a rabszolgáitok felett, de zsidó testvéritekkel szemben ezt ne tegyétek." (Leviticus25:44-46)

világ uzsora hitelekkel való meghódítása kezdettől kezdve, mindig is a zsidó lobbi törekvése volt. Figyeljük meg, mindig és mindenkor a zsidó törvények érvényesítése a cél. Ezt támassza alá a Jelenések könyve is. "te (vagy is zsidó) sok-sok népnek fogsz hitelezni, de neked nem lesz szükséged mástól kölcsönt kérni. Sok nemzetek felett fogsz uralkodni, de fölötted senki" (Deuteronomium 15:16, Jelenések könyve) Természetesen a zsidó törvény meghatározza a különbözőséget a zsidó és a nem zsidó között.

"külfölditől kérhetsz kamatot, de a néptársadtól nem követelheted, bárhova költözöl, hogy tulajdont szerezz Jahwe az istened, áldásával kíséri cselekedeteidet.” (Moses 5. könyve 23,21) Idegeneket nyaggathatod de testvéreiddel szemben ezt ne tedd" (Mózes 5. könyve 15,3)
Mint ahogy már írásom elején említettem a Vatikán szívesen igénybe vette a zsidóság pénzzel való segítségeit, de ennek is meg volt a maga ára. Innozenz pápa a zsinagóga javára (az Ószövetség allegóriája javára) a kézműipar területén való tevékenységből kitiltja a zsidóságot, így ezzel akaratlanul is a pénzhitelezési terület, vetélytársak nélküli, terület birtokosa lett és egyúttal megtiltja a keresztényeknek a pénzel való kereskedelmet, vagyis kamat elleni hitelezést. A kamat szedése bűn. (4. palptai zsinat



Ahogy a „szentszék” megtiltotta a keresztényeknek a pénzel való kereskedelmet, létrehozta a globális zsidó pénzügyi birodalmat.


"1215-be a III. Innozenz összehívta a 4.palotai (lateráni) zsinatot, határozatában úgy döntött, hogy a zsidókat a közhivatali tevékenységből, kézművességből és az iparűzésből kizárja. Így a zsidóság életfeladatként beáldozzák magukat a pénzügyi kereskedelembe, mivel a keresztények számára ez a foglalkozás válástörvénnyel tiltott lett. Kölcsönt nem adhattak és kamatot nem kérhettek. … Ahogy az egyházak egyre gazdagabbak lettek egyre jobban eladósodott a néptömeg és a lovagi közösség. Kénytelenek voltak szükség esetén a zsidóságtól uzsorakamatos hitelek felvételére. Az egyik legnagyobb népszónok, Berthold, egy ferenci szerzetes Regensburg-ból, a zsidókat, rablóknak és zsiványoknak nevezi, ugyan úgy mint a nem zsidó keresztényeket (mezei népeket) és eretnekeket az ördögtől származtatja." (A német történelmi atlasz, Bertelsmann, 1999, Gütersloh 100. oldal)

Mindenhol, ahol a pápai uralkodási hatáskör kiterjedt, kialakult a zsidóság egyeduradalma, a császárok, királyok a fejedelemségek és az elszegényedett népek fölött. Ahogy Róma a kamatos pénzhitelezést egy halálos bűnnek bélyegezte, egyben eltűri a pápaság hogy a "birkái", hívei, az uzsorakamat fizetésére való kényszerültét. Holott a kereszténység megváltója a pénzhitelezőket, pénzváltókat (kalmárokat) mérges kígyóknak (vipera) éssikló származéknak átkozza. Matthäus: (21,13) ((23:33)

Ez a Chuzpe (egy arcátlan pimaszság) azt állítani, hogy a zsidóságnak nem volt más lehetősége, mivel a földművelés és az iparűzés számára tiltott volt, ezért a pápai rendelettel az egyeduralmú pénzhitel kereskedelemmel meg kellett elégedniük - a szegények. Hogyan néz ki ez napjainkban, mindenki kedve és hajlama és tehetsége szerint minden foglalkozási ágat űzhet? Tehát, a nem zsidók azok, akik a banki üzlettel foglalkoznak és a zsidók azok, akik a földművelésben és ipari tevékenységben látják életvitelük megvalósulását? Erre nagyon egyszerű egy Izraeli példa, ott ahol voltaképpen nem létezhetne szakmai diszkrimináció

"Ma 10%-os munkanélküliség ellenére (Izrael) az építkezéseken csak is külföldi munkavállalókkal találkozunk. Az „új zsidóság”, a szakmai irányzat megválasztásánál követi elődeik szórványos hagyományait: bankárok, orvosok, ügyvédek, könyvelők és mérnökök. Kéz- és földművesség mely sarokpillérek voltak az új zsidóság elképzeléseiben, lásd, egyszerűen eltűntek.” (Die Welt, 2003.10.7. 6. oldal)

Mik ezek a szórványos szakmák és foglalkozások, a társadalom működésének az "idegrendszere", beleértve a kultúra és szórakoztató ipart, színházak, filmszínházak, a média minden ágát, oktatást, egészségügy, gyógyszeripar, szállítmányozás, kereskedelem, … stb. Így természetesen részesei az államigazgatásnak, törvényhozásnak. Szívesen venném, ha valaki segítene a történelemben egy olyan törvénnyel előhozakodni, amely a nép közjólétét szolgálja.

A zsidók vagyonosodásának tényét már 70 évvel ezelőtt Dr. Johann von Leers(Theodor Fritsch Verlag 1939 Berlin) így fogalmazta meg:
"A zsidó vagyon létrehozatala részben a közgazdasági oktatási rend és a pénzügyi történelem része, de kimagaslóan nagy része a bűnügyi történelem és a bűnügyi szociológia tartozéka."

Sokak fejében fel fog ötleni az a gondolat hogy még is hogyan lehetséges, hogy egy népcsoport idáig fajult? Egyszerű erre a válasz, amit szintén Dr. Leers tanulmányábantalálhatunk. Ez a fajta mentalitás, Dr.Leers szerint:

"abból adódik, hogy évezredek óta a pénz az ö becsületük, az uzsora a fegyverük, és az utálat az értéket előállító népekkel szemben, a vezér csillaguk"


Most tessék hátradőlni a fotelban, és elgondolkodni azon, hogy lehetséges az emberi nyomor megszüntetése és van-e erre megoldás?
Ha nem is mindenki ismerte fel azt a tényt, hogy nagy sebességgel haladunk a pokol felé, egy oly nagy pénzbeli sarc előtt áll az emberiség, amely történelmében még ismeretlen.
A legtöbbek számára, anélkül hogy a világ pénzügyi rendjét ismernék, az álcázott nevén ismert az Euro- és bankok megmentését szolgáló intézkedések, érthetetlenek.
A pénzügyi kérdések megoldása nem csak a német vagy a magyar nép létkérdése, ez az emberiség létkérdése.


A felismerés, az alapköve az emberiség új helyzetének meghatározásához. A felismerésre feltétlen szükségünk van, hogy megmenthessük gyermekeinket majd unokáinkat, dédunokáinkat, a már megtervezett, örök rabszolgaságtól.

Nincs lázító szerepe annak, hogy "mit csináljunk a zsidókkal", inkább az hogy mit tegyünk a nem zsidókkal, a németekkel, a magyarokkal,és a többi néppel
Felvilágosítani!!!

Sikerül számunkra ezt az értéktelen, lezüllött, korrupt politikai lobbit lerázni és olyan emberekre cserélni, akiknek a becsület és a tisztesség még erényük? A kísértet elmúlik, ha az emberek nem hagyják magukat megvásárolni, az ördög elvesztette játékát.

A pénzügyi zsidóság uralma a legnagyobb kihívás az emberiség számára. Ha kiálljuk a vizsgát, életben maradunk. Ha nem felelünk meg a vizsgán, elvesztünk és jogosan.
Semmiképp ne gondoljunk arra, hogy erővel ki kell irtani a zsidóságot.
Mert ez, egy szellemi háború, amely csak is a fejekben dől el.

Ha, a szellemi felkészültségünk segítségével sikerül, a rabszolga törvényeket hatályon kívül helyezni, megsemmisíteni (globalizáció törvényeket), automatikusan elvettük az uzsorások fegyvereit, hatalmi eszközeit, amit tőlünk loptak, a pénzt.
Természetesen a Blankfein és az Ackermann -ok azonnal ordítani kezdenek, mint korábban az öreg Rothschild tette; "Wer mer nemmt mei Geld, nemmt mir mei Ehr’!" (Aki a pénzemet elveszi, viszi a becsületemet is
Vegyük el a becsületüket, hisz számunkra ez becsület és életben maradásunk kérdése.



Nyilvánvalóvá vált, bizonyos momentumokra nekem kell rávilágítanom. Ezek közé tartozik a zsidóság "természetének" kialakulása, illetve pontosabban fogalmazva, kialakítása. Ebből kétségtelenül a legfontosabb, hogy a zárt diaszpórában élő nép egykori csekély létszáma tette lehetővé, hogy észre vegyék, a belterjes szaporodásnak nem csak nyomorék, végtaghiányos, szellemileg sérült, életképtelen vagy gondozásra szoruló bolond gyerekek az eredményei, hanem bizonyos egyedeknél feltűnően magas intelligencia, hideg logika, fokozott megfigyelőkészség, és az empátia teljes hiánya tapasztalható. Ez a felismerés tette lehetővé, hogy emberformájú, de az emberi érzések teljes hiányával születő, embertelen, végtelenül egocentrikus gépeket hozzanak létre, hasonlóan a Isaac Asimov klasszikusában, az "Én a robotban" leírt, érzelem nélküli, csak logikát használó robotokhoz. A sérülés mértéke függ az összeadódó genetikai hibák mennyiségétől és milyenségétől.
Nem utolsó szempont, hogy a középkor zsidóságában már megjelentek a kazár-zsidók is, akik Kr. u. 739-740 körül tudták meg a "zsidó titkot". Mára, azok, akik zsidónak tartják magukat, túlnyomó részben nem szemita leszármazottak, hanem degenerálódott kazárok, a szétvert kazár birodalom maradványaként.
Nem szabad elfelejteni, hogy ilyen cionista zsidó-típusú degenerálódásra bármelyik nép, faj, közösség képes és alkalmas, bár ez ellenkezik a természet törvényeivel, és a Biblia tiltásával, ami nem véletlen, mert a Bibliát is a cionista zsidók átírták.

Nincs zsidó kiválasztottság, csak egy viszonylag egyszerűen előidézhető genetikai hiba, de feltehető az a kérdés is, a világ 1%-át sem elérő létszámú "beteg emberek" miért akarnak uralkodni mindenki felett, és főleg miért akarnak kiirtani mindenkit, csak bizonyos számú, élősködésüket fenntartó rabszolga kivételével.

Ugyanakkor felvetődik egy másik kérdés, a "szuperfaj" létrehozása, amelynek első dolga az lesz, hogy kiirtja létrehozóit, mint létére potenciális veszélyt jelentőket. Ez utóbbi most is jellemző a cionista zsidónak nevezettek között, mert az empátia hiánya erre is kiterjed.
Tudom nehéz a külső behatások miatt érzelmi viharokkal küszködők számára felfogni, hogy milyen az, amikor bennük egy-egy esemény feldolgozása toronymagas hullámokat kavar az érzelmeikben, ugyanakkor a súlyosan vérfertőzött egyedekben rezzenéstelen a "víztükör".







Már totálisan kirabolták Magyarországot, nem nagyon van már mit ellopni!

Jönnek sorba a "kazár típusú" zsidó 

cionisták adói!

2015. 02. 11. 14:35

A komcsi fattyú és Fidesz nevű bűnbandája igent mondott a földadóra, a telekadót már tervezik!


A fideszes képviselők saját programjukat szavazták le - írta közleményében Magyar Zoltán országgyűlési képviselő, a Mezőgazdasági Bizottság alelnöke.


Az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának mai ülésén a kormánypárti képviselők nem támogatták azt a törvénymódosítást, ami megtiltotta volna a településeknek a földadó kivetését. Ezzel a Fidesz-kormány szembe megy minden korábbi ezzel kapcsolatos ígéretével, ugyanis többször hangzott el miniszteri, államtitkári szinten, hogy semmilyen módon nem tudják támogatni a földadót. Ennek ellenére a kétharmad mégis megteremtette a földadó lehetőségét, amivel a szorult helyzetben lévő önkormányzatok több esetben már éltek is - fogalmazott a jobbikos politikus.
Magyar emlékeztetett: a bizottság fideszes többsége szintén leszavazta azt a határozati javaslatot, mely azt indítványozta, hogy az Országgyűlés változatlan formában tárgyalja meg a Nemzeti Vidékstratégiát. Ezt még Ángyán József idején fogadták el, és tartalmával a Jobbik is egyetért.
Mint fogalmazott, mezőgazdasági szakpolitikusként azt nehezményezi, hogy a 2020-ig tartó stratégiából szinte semmi nem valósult meg, ezért éppen ideje lenne a Ház előtt megvitatni a vidék felemelését célzó dokumentumot. A vidék szegénysége évről évre növekszik, a mezőgazdaságban foglalkoztatottak száma pedig évről évre csökken. A Földművelésügyi Minisztérium képviselője és a bizottság fideszes tagjai viszont Magyar Zoltán felvetésére úgy reagáltak, hogy felesleges erről még csak beszélni is, hiszen „minden a legnagyobb renden van”. Ám ha igazak a kormánypártok állításai, akkor végképpen érthetetlen, hogy a saját, korábbi programjukat miért nem merik a Parlament elé vinni.
Ezzel végérvényesen bebizonyosodott - jelentette ki a nemzeti párt képviselője -, hogy a Fidesz számára a vidéki embernek csak szavazata kellett, tenni az érdekükben nem hajlandóak. Egészen elképesztő, hogy milyen szinten szembemegy az Orbán-kormány a vidék alkotmányának szánt stratégiával, Ángyán Józseffel és gazdálkodó magyar családok sokaságával - tette hozzá a Mezőgazdasági Bizottság alelnöke.
 

Kapcsolódó cikkek

Megtekintések: 337
Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

HozzászólásokPortál szerkesztő által a Február 19, 2015-on 12:22pm-kor

A zsidónegyed nyert hatalmasat az ál-keresztény  KDNP kezdeményezte vasárnapi zárva tartással

2015. február 19. 11:41
Hunhír.info
A vasárnapi zárva tartást szabályozó törvény eddig nem sokat emlegetett paragrafusa szerint a jogszabály nem vonatkozik a világörökségi területen található üzletekre, ahogyan a piacokra sem. A magyar hatóságok az ötödik kerület szinte egészét, valamint az immár romkocsmanegyedként üzemelő zsidónegyedet tették védett övezetté.
Több önkormányzatnak is fejtörést okoz, hogyan lehet majd elmagyarázni az üzletek bérlőinek vagy tulajdonosainak, hogy ők nem nyithatnak ki, míg az utca másik oldalán igen - írja a Világgazdaság.
A törvényből nem derül ki, mit is tekint világörökségi területnek, sokan azt várták, hogy a jogszabály végrehajtási rendeletében határozza meg a kormány, mi lehet nyitva és mi nem. Ez a meghatározás azonban a készülő rendelet tervezetében nincs benne.
A világörökségi terület fogalmát a világörökségről szóló törvény írja le: nem csak az UNESCO jegyzékébe felvett terület minősül ilyennek, hanem annak védőövezete is. Ez utóbbit viszont a kormányzati szervek állapítják meg. A nemzetközi szervezet például Budapesten a Várat, a rakpartokat (benne a Vigadó és a Parlament épületét), valamint az Andrássy utat nyilvánította védetté.


A magyar hatóságok pedig az ötödik kerület szinte egészét, valamint az immár romkocsmanegyedként üzemelő zsidónegyedet tették védett övezetté.
Kis vállalkozások ezrei vesztik el munkájukat.
HozzászólásokHorváth Zsolt által a Február 17, 2015-on 7:00pm-kor
  • Ha valaki nem tudná, 2015 a nemzetközi holkamú éve, és kevés a pénz!
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Február 17, 2015-on 8:49am-kor
2015. február 17. 07:56 Szigorítják az ellenőrzést a fizetős utakon
Szigorítják az ellenőrzést a januári türelmi idő után a fizetős utakon - írja a Népszabadság keddi számában. A lap írása szerint a díjköteles hálózat év eleji kiterjesztésével párhuzamosan a kormány 1,25 milliárd forintot különített el az útdíjszedési és -ellenőrzési rendszerek fejlesztésére.
A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a lappal közölte, hogy a kormányhatározatban biztosított 1,25 milliárd forintot információs kijelzők telepítésére, az értékesítési, ellenőrzési rendszerek fejlesztésére fordítják. A tervezett átalakítás során a meglévő rendszerek redundáns képességeit megszüntetik, azaz a két rendszernek nem lesznek külön ellenőrző kapui, a jelenleg 110 fix portált és ötven kamerás autót használó hálózatuk országos lefedettségét viszont megtartják, mindehhez újabb gépkocsik beszerzésére nincs szükség.
A januárban fizetőssé tett útszakaszokon az állandó kamerák elhelyezésére alkalmas helyek kiválasztása, illetve az indokolt munkálatok felmérése még folyik, ami azt is jelenti, hogy az év elején fizetőssé vált útszakaszok jelentős hányadán a bliccelőket egyelőre a NÚSZ kamerás autói buktathatják le - írja a Népszabadság.

Hozzászólások

Portál szerkesztő által a Február 16, 2015-on 5:20pm-kor

Mi lesz az egészségüggyel és a kórházakkal?

Gondolja meg mindenki, befekszik-e a kórházba? De hát nagy úr a muszáj, ha például műteni kell! Olyan országban élünk, ahol csak a hatalom és annak giga jövedelme, a stadionépítés, a felesleges beruházások a fontosak, a kórházak adósságállományának rendezésére nincs pénz. Az önkormányzatok 1400 milliárdos (legalább a fele devizahitel!!) adósságállományát elszámoltatás és felelősségre vonás nélkül átvállalta a terhünkre a kormány.
A kórházak 100 milliárd körüli adósságállományát nem rendezik, helyette megint átszervezés következik, és állítólag jelentős elbocsátás lesz az egészségügyben. Aki még nem ment el külföldre, annak egy részét elbocsátják! Egészen elképesztő…
Isten irgalmazzon tehát annak, aki manapság Magyarországon kórházba kerül! Akik viszont ezt a helyzetet előidézték, azoknak tiszta szívből kívánom, hogy legalább egyszer személyesen éljenek át hasonlót!” – írja Szanyi Ágnes a Barikád hetilap Karácsony a kórházban című cikkében nagymamája esetére utalva.
Külföldiek ingyen gyógyulnak a magyar kórházakban, a járulékfizető magyar állampolgárok pedig sokszor évekig várólistára kerülnek. Mivel a társadalom nagy része alig jut jövedelemhez, ezért nem tudja megfogadni a Fidesz új szóvivőjének tanácsát, hogy menjen magánkórházba, akinek nem tetszik. Havi egymilliós jövedelemmel könnyen beszél!
Fejéről a talpára kell állítani az egészségügyet is, mert ebbe tényleg belepusztul az ország. Egészségügyi Minisztérium, Pénzügyminisztérium, Kulturális Minisztérium, Oktatási Minisztérium már nincs, csak egy saláta minisztérium tele államtitkárokkal. A salátaminisztérium fejét általában akkor halljuk megszólalni, ha a romák védhetetlen tetteit kell megvédeni. Balog Zoltánnak hívják, és nagy minisztériumát Emberi Erőforrások Minisztériumának. Ilyen nevű minisztérium a világon sehol nincs.
Alkotmányozott is a Fidesz, amit alaptörvénynek neveznek. Kihagyta belőle a magyar társadalom négy alaptételét, vagyis nem helyezte alkotmányos védelem alá:
a magyar termőföldet,
a vízbázist,
a társadalombiztosítást (vagyis az egészségügyet!) és
a nyugdíjat.
A járulékokat már adóként szedik be, amit arra költenek, amire akarnak. Például Európa egyik legnépesebb kormányának luxus igényeire, a hatalom amúgy is giga jövedelmének 30 százalékkal történő emelésére…
Békéscsaba, 2015. február 15.
F. I.
Emlékeztető: „Nehéz az igazság útja, de ha a Fényt követed, szembeállsz vele, akkor a sötét árnyék mögötted van. De bizony, ha hátadat fordítod a Fénynek, csak a sötétség vesz körül, melyben legnagyobb teher a saját árnyékod.” (Idézet Jézus evangéliumából)
HozzászólásokHorváth Zsolt által a Február 12, 2015-on 5:09pm-kor
Jó lenne már ítéletet is hozni, a hazaárulok ellen.
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Február 12, 2015-on 11:19am-kor
Már a fiatal zsideszesek is lopnak, csalnak és rabolnak!
2015. 02. 12. 10:58

Volner: Egyre súlyosabb köztörvényes ügyek a Fidesznél

-
A kormánypárt egyre szorultabb helyzetben van, egyre szánalmasabban próbál kimenekülni a rázúduló köztörvényes ügyek alól – mondta tegnap Volner János. A Jobbik alelnöke szerint a fideszes politikusok utánpótlását jelentő fiatalok erősen hasonlítanak elődeikre, „méltó módon” szeretnék továbbvinni a „korrupciós vonalat”.
--
Veress Áron, a Fidesz Ifjúsági Tagozata elnökének ügyében olyan botrány látott napvilágot, amely túltesz az MSZP-s Zuschlag János korrupciós és egyéb botrányain – közölte Volner János, a Jobbik alelnöke. Az országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a Fidesz IT elnökével kapcsolatban a kormány szánalmas hazudozásba kezdett, azt állítva, hogy 2012-ben már kizárták a párt soraiból, ám még tavaly decemberben is egy zalaegerszegi fórumon ebbéli tisztségében szerepelt. (Erről bővebbenitt olvashat.)
Volner János kifejtette, mint azt az eddig megismert információk alátámasztják, Veress Áron esetében a szervezett alvilág részeként működő fideszes politikusról van szó.
A jobbikos politikus szerint amikor Veress érintettségét a büntetőeljárás folyamán vizsgálni fogják a hatóságok, ki kell arra is térni, hogy
  • a nála talált sok millió forintnyi hamis euró milyen módon keletkezett,
  • mennyi ideje kereskedett hamis pénzzel,
  • hány embert verhetett át,
  • a nevén lévő Keleti Partnerség Kft.-nek köze lehetett-e a pénzhamisítási botrányhoz,
  • továbbá mekkora kár érte a fideszes politikus bűnözői tevékenysége révén a magyar társadalmat, a magyar államot.
Volner közölte, a kormánypárt egyre szorultabb helyzetben van, egyre szánalmasabban próbál kimenekülni a rázúduló, egyre durvább köztörvényes ügyek alól, és megpróbál mindent elkövetni annak érdekében, hogy nyílt színi hazudozással – még ha az tetten érhető is –, megszabaduljon ennek következményeitől. Szerinte az látszik, hogy egy korrupciós botrányoktól fuldokló kormányzati ciklus elején járunk.

Dupla büntetést a politikusoknak

Volner János megjegyezte, a fideszes politikusok utánpótlását jelentő fiatalok a jelek szerint erősen hasonlítanak elődeikre, „méltó módon” szeretnék továbbvinni ezt a „korrupciós vonalat”.
A Jobbik bízik benne, hogy Magyarország gazdaságára és közérzetére nézve nem lesz az eddigieknél is súlyosabb következménye annak a gengszterháborúnak, amely jelenleg Orbán Viktor és Simicska Lajos között zajlik
jelentette ki.
A képviselő jelezte, remélhetőleg egyre több részlet fog kiderülni arról is, hogy a kormánypárt vezető politikusai milyen köztörvényes vagyon elleni bűncselekményekben vesznek részt. Volner János hangsúlyozta, elvárják a független igazságszolgáltatástól, hogy ne tussolják el az ügyet, s mint azt a nemzeti párt már többször javasolta, a politikusokat dupla büntetés sújtsa az általuk elkövetett cselekményekért.


Kapcsolódó cikkek

Tavaly decemberben még a Fidesz IT elnöke volt Veress Áron
Van-e köze a hamis euróknak a Keleti Partnerséghez?
HozzászólásokHorváth Zsolt által a Február 11, 2015-on 5:29pm-kor
Egyszer, csak betelik a pohár!
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Február 11, 2015-on 4:36pm-kor
Hát az otthoniakkal bármit meg lehet csinálni!
A földadó megnöveli a magyar paraszt által gyártott élelmiszerek árát!
Útadó, földadó, telekadó és majd lakás és házadó aztán lehet ücsörögni a híd alatt!
Lassan már a zsidesz-kdnp-ot fenntartó adó várom!








Ilyen mocskos kormány még sohasem uralkodott a magyar népen!

2015. 02. 12. 13:40
Minden második héten kiürül az Országház


Először azt hittem, hogy valami vicc lehet... de nem az!


A birkákra már  nem kell időt pazarolni...
Ez  nem a magyar nép képviselete, ez már nem parlament, csak egy akol.
Ők már királyi módban élnek élnek, a végletekig kirabolt csonka-Magyarországon!
Annyi már a magán vagyonuk, annyit csaltak, loptak, és raboltak a magyar néptől, hogy nincs idejük a magyar népre!

Úgy 2018. év körül szólnak a zsidesz-kdnp szavazó birkáknak ha választani kell menni!
S a birka nép ezen része, ismét elindul....

Idén még mélyebbre süllyed a parlament tekintélye.


Minden második héten lesznek csak interpellációk és szavazások az Országgyűlésben, így a másik héten a kormánynak nem lesz szüksége többségre. Nyilván annyit is lesznek benn a fideszes és KDNP-s csaló, hazug, tolvaj, néprabló bűnözők.


A Fidesz és a KDNP támogatja, a parlamenti frakcióval rendelkező ellenzéki pártok viszont elutasítják ........
.....Kövér László (büdös kommunista) házelnök új országgyűlési munkarendre vonatkozó javaslatát. 


Hetente kéthetes

A fideszes Gulyás Gergely, a parlament alelnöke a házbizottság csütörtöki ülése után az MTI érdeklődésére elmondta: a Fidesz és a KDNP frakciója támogatja a házelnök javaslatát, amely "lehetővé teszi, hogy egy tervezettebb, kiszámíthatóbb munkarendben ülésezzen a Ház" úgy, hogy az ellenzéknek a kormányzati ellenőrzésre vonatkozó jogosítványai ne csorbuljanak.


 "Hetente lesz ülés, de az ülések kéthetesek lesznek", azaz a parlament két hétre fogadja majd el a napirendjét - magyarázta a tervezett új szisztémát a törvényalkotási bizottságot vezető Gulyás Gergely. Hozzátette, a már hatályos parlamenti "eljárási formához" - hogy például a részletes viták a bizottságokhoz kerültek - sokkal inkább illeszkedik a most javasolt eljárásrend.


A parlamenti frakcióval rendelkező ellenzéki pártok elutasítják az új munkarendre tett javaslatot
Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese az MTI-nek visszaélésszerűnek nevezte az új munkarendet, amely szerinte csorbítja az ellenzéki jogokat és nem ad garanciát a legnagyobb problémára, vagyis arra, hogy megszűnjön "az a kapkodó, őrült jogalkotás, amit az elmúlt években az Országgyűlés alapvetően kormánypárti többsége előadott".
A szocialista politikus értékelése szerint a javaslat lényege valójában az, hogy a második héten ne kelljen határozatképességet biztosítani a kormánypárti képviselőknek. "Megítélésünk szerint ez azt jelenti, hogy a kormánypárti képviselők nemcsak állást halmoznak, meg dupla pénzt vesznek fel különféle jogcímeken, hanem már dolgozni sincs kedvük, csak kéthetente. Számunkra ez teljesen elfogadhatatlan" - fogalmazott Harangozó Tamás, aki azt is elmondta: az MSZP képviselőcsoportja a hétfői frakcióülésen alakítja ki végleges álláspontját a javaslatról.


Üres Ház előtt 

Farkas Gergely, a Jobbik frakcióvezető-helyettese arról tájékoztatott, hogy nem támogatják az új munkarendet, mert azzal tovább csökken a parlamenti munka súlya. Minden második hét hétfője "teljesen jelentéktelenné válik" azzal, hogy nem szükséges a határozatképesség, mivel sem interpellációk, sem szavazások nem lesznek - jegyezte meg, kiemelve: borítékolható, hogy ezeken a napokon üres Ház előtt fognak elhangzani kérdések.
Az ellenzéki politikus kifogásolta azt is, hogy csökkenni fog a napirend előtti felszólalások száma, s álságos érvnek nevezte, hogy kiszámíthatóvá válna a munka és jobban fel lehetne készülni a vitákra. Ezt az előző rend is lehetővé tette volna, ha a Fidesz időben adta volna be a javaslatait, a bizottsági üléseket pedig nem a plenáris ülések idejére hívták volna össze - jelentette ki Farkas Gergely.
Az LMP frakcióvezető-helyettese, Szél Bernadett is azt mondta az MTI-nek: félő, hogy az új ülésezési rendben sérülnek az ellenzéki jogosítványok, ezért azt javasolta, hogy nyáron értékeljék a tapasztalatokat, és ha szükséges, vizsgálják felül a munkarendet.


Problémásnak nevezte, hogy minden második héten egy "kihalt" parlament látványa fogadja majd a választókat, de azt is, hogy ha a kormányoldal "gyorsító eljárásokat" alkalmaz a jogalkotásban, valóban tervezhetőbb és kiszámíthatóbb lesz-e az Országgyűlés működése. Kifogásolta, hogy nem kaptak választ arra: az új rendet a televíziós közvetítések hogyan érintik.
Üdvözölte ugyanakkor, hogy kérésére az eredeti házelnöki javaslathoz képest 30 perccel, 120 percre bővítették az interpellációk időtartamát, így az nem rövidül az eddigiekhez képest.


Előzőleg az Országgyűlés sajtófőnöke tudatta, hogy új munkarend kialakítására, kéthetes ülésezésre tett javaslatot Kövér László, az Országgyűlés elnöke a házbizottság csütörtöki ülésén.


Az új munkarendben az Országgyűlés két hétre fogadná el napirendjét - ismertette Szilágyi Zoltán, hozzátéve: az előterjesztésről nem született konszenzus, így arról hétfőn az Országgyűlés plenáris ülésén szavaznak.
Ha senki sem jár be az akolba, akkor talán "tiszta" marad!
A lelkük is?
Az ő jövője már régen elveszett.
De ő nem tehet róla!


Lásd még:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése