2016. április 5., kedd

Háttérhatalom




Háttérhatalom




 A világot nem a választott politikusok irányítják, hanem egy sokak által egyáltalán nem ismert, rejtözködö globalista elit. Rothschildek, Rockefellerek, titkos társaságok - róluk szóló cikkek találhatók itt.





Összesen kb. 180 titkos földalatti bázis és koncentrációs tábor található Észak Amerika területe alatt, de továbbiak épültek Svédország, Ausztrália és több más „demokratikus“ ország területe alatt is. Lézeres „sziklaporhanyító“ technológiákkal egész földalatti kisvárosokar lehet kivájni rövid idö alatt, s ezeket sokszázkilométeres földalatti alagútrendszerekkel keresztül-kasul összekötni. A lézert használó gépek energiaigénye hatalmas, ezért nukleáris meghajtásúak. Az egész földalatti birodalmat az amerikai hadsereg „fekete projektjei“ keretein belül hozták létre kisebbrészt adófizetöi, nagyobbrészt pedig CIAs és MI6-os kábítószerpénzekböl. Igen, kábítószerpénzekböl. Mint tudjuk, nagyrészt a nyugati titkosszolgálatok uralják a világ kábítószerkereskedelmét, s évi hasznuk ebböl kb. 500 milliárd dollárra van becsülve.Többek között azért lettek ezek a titkos táborok létrehozva, hogy a világ szeme elöl lehessen majd hova dugni a kialakulóban levö diktatorikus „új világrend“ politikai foglyait.


A következö információk Phil Schneidertöl, az amerikai hadsereg titkos „fekete projektjein“ dolgozó egykori geológusától és bizonyos James Casbolttól, az MI6 egyik rebellis ügynökétöl származnak. Schneidert 1996. január 7-én „megöngyilkolták“, nem sokkal azután a 1995 novemberi elöadása után, melynek tartalmára alapozva született ez a cikk is. Megtalálható itt.
 Phil Schneider Speaks Out mielőtt megölték Pt.1

Phil Schneider Speaks Out mielőtt megölték 2

Phil Schneider Speaks Out mielőtt megölték 3

Phil Schneider Speaks Out mielőtt megölték 4

Phil Schneider Speaks Out mielőtt megölték 5

 Schneider Speaks Out mielőtt megölték 6

Phil Schneider Speaks Out mielőtt megölték 7 (Final)



James Casboltról nem tudni sokat, az írásai 2006 közepe tájékán jelentek meg az interneten (pl. itt:http://www.thewatcherfiles.com/future.htm ), melyekben arra hivatkozott, hogy a publicitásuk segítségével próbálta magát védeni a „megöngyilkolása“ ellen. Casbolt írása a földalatti bázisokon elrejtett ET-kröl is szól. A két egymástól független ember a titkos földalatti bázisok hollétét, számát és kialakítási módszereit illetöen ugyanarról beszél.

 Miután véget ért a hidegháború, azt gondoltuk volna, hogy ezeknek a titkos katonai földalatti bázisoknak a száma le lesz csökkentve. Sajnos épp az ellenkezöje történt. A diktatorikus „új világrend“ háttéreröi tudták, hogy ezekre még nagy szükség lesz, így a régiek mellett újak építésébe kezdtek. Különösen a földalatti koncentrációs táborok építése lendült fel a kilencvenes években!Valódi kilétük még a titkosszolgálati dezinformátorok által gyakran uralt „alternatív médiákban“ is ködösítve van. Az „új világrend“ koncentrációs táborai nem a náci koncentrációs táborok mintájára épültek, mint ahogy például az Alex Jones nevü „alternatív ügynökféreg“ ragozza a weboldalán, és gyakran midenféle körbekerített, gizes-gazos területeket mutogat tudatos megtévesztésként, hanem mélyen a föld alatt vannak!

Egy ilyen helyröl gyakorlatilag lehetetlenség a szökés! A táborrendszer még valamikor 2005 tájékán elkészült, és már csak a használatra vár! Aktívvá azután válnak majd, miután színre lépett a világkormány.

 Az amerikai hadsereg szakterminológiájában a „DUMB“ szónak külön jelentése van: a „Deep Underground Military Base“ kifejezés rövidítése, ami magyarul Mélységi Földalatti Katonai Bázist jelent.

Schneider beszámolója szerint már 1995-ben kb. 3 titkos földalatti bázis volt több amerikai szövetségi állam alatt, s a háromból egy a nyilvánosság elöl jól elrejtett földalatti koncentrációs tábor volt. A legnagyobb és legstratégiaibb földalatti bázisok Colorado állam alatt épültek, az egyik legnagyobb ilyen bázis a denveri reptér alatt található. Schneider szerint a legnagyobb titkos börtöntábor Dél-Kalifornia alatt van, 3 kilométer hosszúságú, és mintegy 2700 zárka található benne. A földalatti táborok és bázisok finanszírozása évi kb. 500 milliárd dollárba került, és az évente megépített földalatti létesítményekböl kb. 4 koncentrációs tábor volt. A pénz kisebb részét az amerikai hadsereg „fekete projektjeire“ kiszabott pénz, nagyobb részét pedig kábítószerpénzek tették ki. Mint tudjuk, a világ kábítószerkereskedelmének kb. 90 százalékát a nyugati titkosszolgálatok uralják, különösen a CIA és az angol MI6. Az afgán heroin és a kolumbiai kokain terjesztését egyaránt. Aki erröl még nem hallott, annak ajánlott a
 Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család“ c. terjedelmes írás elolvasása, különösen az írás második fele.

A létesítményeket sokszáz, esetenként ezer kilométeres földalatti alagutak kötik össze. Naponta (egy helyen) kb. 7 kilométer hosszú alagutat tudtak „kiolvasztani“ lézeres technológiákkal, a többinek könnyen utána lehet számolni. Az alagutakban a normál kétsávos utakhoz hasonló szélességü földalatti utak lettek kialakítva. A legnagyobb bázisokat és koncentrációs táborokat pedig földalatti gyorsvasút (!) köti össze.

A táborok és az alagútrendszer kb. 2-3 kilométer mélyen találhatóak. Egy komplett földalatti világ. Vagy inkább alvilág.

James Casbolt 2006-os írása Schneiderétöl is sötétebb képet fest. Casbolt szerint ilyen „új világrend“-es táborok és bázisok találhatóak még Svédország alatt is (az egyik Narvik-hoz közel, a másik a Gottland sziget alatt), Svájc alatt is (az egyik közel a Mont Blanchoz), Egyiptom alatt is (nem messze a líbiai határhoz), Ausztrália alatt is (pl. a pine gap-i bázis alatt, ahonnét az Echelon müholdrendszert is müködtetik), Mexikó, Kanada és még sorolhatnám hány „demokratikus“ ország alatt. Az Észak-Amerikán kívüli táborokat jórészt egy titkos, az ENSZ-hez tartozó „kéksapkás“ katonai szervezet müködteti. Igen, az ENSZ-röl van szó, mely valójában mindig is a nemzetközi bankárok befolyása alatt állt.









Sátánizmus
2010. december 21. kedd, 19:12
A fenti címszavaknak elsö ránézésre semmi közük egymáshoz, pláne a fösodratú médiumok olvasóinak szemében, ennek ellenére meggyözödésem, aki türelmesen végigolvassa az alábbi sokkoló információözönt a legelejétöl a legvégéig, ( eredetileg a kukac.sk-n jelent meg egy topikban ), az felkészülhet arra, hogy alaposan meg fogja változtatni a látószögét a jelenkori világpolitikai eseményekre.  Egyáltalán nem véletlen, hogy olyan ez a mai világ amilyen. A sátánizmus léte a globális hatalmi elit köreiben az egyik legjobban eltitkolt dolog a nyugati országok lakossága elöl. Az írás bevezetö része komolytalannak tünhet elsö olvasásra, viszont biztosítok mindenkit, hogy a téma halálosan komoly, inkább tragikomikus, és az írás hüen tükrözi a jelenkori sajnálatos állapotokat.


 Mivel nem könnyen hihetö dolgokról van szó, úgy arra is külön hangsúly lett fektetve, hogy a felsorolt tények a lehetöség szerint hírügynökségi jelentésekkel és újságcikkekkel is alá legyenek támasztva. Az abszolút lényeg: a sátánizmus jelen korunkban nem a lakosság körében, valamilyen jelentéktelen befolyású szektahálózat keretein belül müködik, hanem a globális politikai elit köreiben, a hatalom legcsúcsán van jelen!


666 írása, 2010 augusztus 26:


 Elözmény: Mára ennyit, legközelebb átveszünk egy lekciót modern spirituális sátánizmusból is. Addig is írjátok be a keresötökbe, hogy „Bohemian Grove“, és pszichikailag készítsétek fel magatokat, szembesüljetek az idáigi féktelen ignoranciátokkal!


Nah, utánakerestetek az interneten a „Bohemian Grove“-nak birkucik? Ma van idöm írni, gondoltam, nem várok vele a jövö heti friss híreking, és nyitottam inkább erre külön topikot. Itt a lekciótok! Amiröl írni fogok, az valójában semmi új, söt, már évek óta fent van az interneten is. És nemcsak a Bohemian Grove-ról szól, hanem a modern sátánizmuról általánosságban. Az ehhez hasonló írásokat tartalmazó „leleplezö“ weboldalakról viszont általánosságban tudni kell, hogy többnyire azok is a sátánisták kontrollja alatt állnak, és többnyire tompítják az igazság élét. Tudjátok, nem, hisz már Albert Pike is megmondta: totális kontrollt egy társadalom felett csak úgy lehet elérni, ha ellenzéki („anti-sátánista“) vezetöknek beöltöztetett ügynökeink révén mi kontroláljuk az ellenzéket is. Ez része egy jóval nagyobb, totális megtévesztésre alapuló luciferi stratégiának a mai nyugati világban. Már maga a Lucifer név is megtévesztö. Jelentése: „a fény vivöje“, mely fény viszont nem világosságot ad, hanem egész tömegeket vakít el. A Gonosz csak úgy tud létezni az Univerzumban, ha jónak, emberbarátnak, liberálisnak, szocialistának v. épp kereszténynek álcázza magát. Ha tudnátok, mennyi rejtett sátánista van mondjuk a szocialista pártokban vagy a katolikus egyházban..! (a mostani pápa is az )


 Na de megin elkalandoztam. Szóval, találni azért teljesen „naturalisztikus“ írásokat is a sátánizmusról a neten, szépítések nélkül, mint amilyen lesz ez is... . Ami következni fog, birkucik, azzal a saját biztonságomat is még kockára tehetem: amennyiben 2012 tájékán tényleg sikerülne nekik bevezetni az Antikrisztus globalista diktatorikus rendszerét, félö, én is halállistára kerülhetek a puszta (tovább)terjesztésük miatt.


A gyengébb idegzetü példányokat közületek most arra kérném, ezen ponton hagyják abba az írásom olvasását. De tényleg!


Az egyik legnagyobb tévhit, amit föleg az Alex Jones nevü sátánista ügynök terjeszt az infowars.com-om, hogy a modern sátánizmusban már rég megszünt a véráldozás, és már csak bábukba döfdösnek kést a Bohemian Groveban. Ez nem igaz, mind a mai napig áldoznak fel a sátánista hatalmasok hús-vér embereket és gyerekeket ott abban az erdöben Kaliforniában! Kongresszusi képviselök, szenátorok, ex-elnökök, legfelsöbb bírák, befektetési bankárok, stb. egyaránt látogatják ezeket az összejöveteleket. Ez a ti globalista „elitetek“. Szippantanak egy kis jó borocskát a serlegböl, vitatkoznak egy jót azon, hogyan fogják alakítani az eseményeket, majd rituálisan kivégeznek egy gyereket. De nemcsak az USAban, ez a praktika mind a mai napig él az egész világon a sátánista világelit köreiben. Idéznék pl. az egyik – szerintem – legöszintébb írásból, amit idáig találtam a témáról, egy az ausztrál sátánista körökröl szóló döbbenetes írást. Szerzöje a Sydney-i Alfa Páholy 2004ben elhunyt egykori vezetöje, ki bár halála elött nem tért meg Istenhez (szerencsére!) , viszont a halálos ágyán tollat ragadott. Tulajdonképpen teljesen mindegy, mi volt a valódi neve, mivel a háttérböl irányított, és a nyilvánosság nem ismerte. Ennek ellenére természetesen bejáratos volt olyan helyekre is mint a Buckingham Palota, a washingtoni Fehér Ház, szóval ezeken a szinteken mozgó emberröl volt szó. Viszont az írásban említett fedönevek közül azért elárulnék kettöt, ök ugyanis nyilvános közszereplök: a „Bestia“ nevü sátánista fedönév mögött Ausztrália jelenlegi miniszterelnökasszonya, Julia Gillard rejtözik. „Billy Browno“ mögött pedig Ausztrália egyik korábbi miniszterelnöke, Billy Mackie Snedden ( http://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Snedden ). Utóbbi úriember közismerten még 1987-ben, egy prostituált ölelésében, orgazmus átélése közben kapott infarktust, és kárhozott el.




Once you have seen a young child crucified or a baby kicked to death you are and can never be the same again. The most disturbing aspect of the Black Masses held in Sydney was and remains the ease with which victims were and continue to be obtained and the lack of any effective interest by the police (although a number of Police Commissioners from various States were members of the Order). This is not to suggest that Satanists are simply perverts or child killers.


Mihelyt valaki végignézte egy hús-vér gyerek keresztrefeszítését, vagy egy csecsemö halálrarugdosását, már soha, de soha nem lesz ugyanaz az ember, aki volt.“ – írja az Alfa Páholy egykori sátánista vezetöje.


Tulajdonképpen pszichológiai oka is van annak, miért maradt fenn a mai sátánista világelit köreiben ez az iszonyatosan beteg „hagyomány“. Egy ilyen élmény rövid távon bár hatalmas traumát okoz az embernek, hosszabb távon – pláne ismételt élmény esetén - érzéketlenít mindenfajta emberi szenvedés iránt, tökéletesen kiöl az emberböl mindenfajta empátiát az emberi szenvedés láttán. Közismert jelenség, hogy azon gyerekekböl is, akik gyerekkorukban tanúi voltak valamilyen véres, brutális gyilkosságnak, azokból magukból is ezerszer nagyobb eséllyel válik gyilkos v. „minimum“ egy nagyon kegyetlen ember. A pszichotikus tömeggyilkosok nagy része gyerekkorában tanúja volt valamilyen gyilkosságnak. Ugyanez érvényesül a sátánisták köreiben is. Ezen folyamat produktuma – és amiböl aztán nagyon gyakran csúcsvezetö válik – a tökéletes Szörnyeteg.


Egy teljesen ignoráns világban, melynek fiatal generációi még a jót sem tudják elkülönböztetni a rossztól, mindez sajnos nagyonis lehetséges! Ilyen a ti világtok birkucik, és ez a ti globalista „elitetek“. Aztán ne csodálkozzatok, hogyha bár folyamatosan elárul benneteket, és ti ezt egyáltalán nem realizáljátok, ez az „elit“ idövel vérszemet kap, és a vágóhídra hajt titeket. Valójában jóval közelebb vagytok ehhez mint gondolnátok! Minden nap – hacsak nem történik valamilyen változás az USAban vagy máshol, pl. Barack Obama puccsszerü leváltásának formájában – egy apró lépéssel közelebb kerültök a vágóhidhoz! Ez alól nem kivétel egyik EU ország birkapolgársága se!


Ne izguljatok hát, ettöl rosszabb már nem lesz, mert ettöl rosszabb már nem lehet!


A másik dolog, melyre az Alfa Páholy egykori sátánista vezetöje még 2004ben figyelmeztet, az egy Harmadik Világháború.




The Alpha Lodge has taken steps to try to ensure that after the next war the Tradition is maintained in the intervening centuries, before civilization, as we know it, begins again. At that time, Satanism will be in the only religion and science. We have secured the texts, books, relics and magickal weapons necessary for Our Dark Lord and I see the storm clouds gathering. Ritual activity is increasing. Social structures are almost totally eroded. The Sheeple gather for their slaughter. Vindex walks amongst us now and very few know (or think that they do).


Az Alfa Páholy lépéseket tett annak érdekében, hogy a Hagyomány fennmaradhasson a következö háború után is az azt követö századok során, miután az emberi civilizáció pár évszázad múlva visszakerül arra a szintre, melyen most van.....” – iírj az Alfa páholy egykori nagyhatalmú vezetöje


Személy szerint idáig három meghiúsult atomháborús kísérletröl tudok:


1. A Dick Cheney csúcssátánista amerikai ex-alelnök parancsára „eltérített“ B-52-es esete 2007-böl, melyröl már írtam, itt: http://www.kukac.sk/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=884&postdays=0&postorder=asc&start=0


2. A 2008as orosz-grúz háború, melynek rejtett végcélja atomháború kirobbantása volt, az oroszok szerencsére nem vesztették el a fejüket, és nem válaszoltak atomfegyverekkel.


 3. Az ún. „bécsújhelyi“ eset Na ezen meglepödtetek, mi? Írásom befejezö részében ezt most kifejtem bövebben.


2008. október 21-én hatalmas robbanás rázta meg az osztrák rendörségi különleges alakulat, a „Cobra“ félig-meddig titkos, Bécsújhely közelében, egy erdö mellett található föhadiszállását. Egy magyar gyártmányú "Corvus" kisrepülögép csapódott az épületbe, legalábbis ezt írták az akkori osztrák sajtójelentések. Ez volt az osztrákok fedö-storyja.. Ez itt pl. az osztrák TV, az ORF weboldalán található:




Idövel az eset nagy nyilvánosságot kapott, még a kínai hírügynökségek is átvették. Nos, gondolkozzatok, birkucik.. vegyünk egy pusztán hipotetikus példát: mekkora a valószínüsége annak, hogy egy kisrepülögép valahol becsapódik Pozsonyban? Elég kicsi, az utóbbi 10-20 évben nem is történt ilyen baleset a tudomásom szerint. S mekkora annak a gyakorlati valószínüsége, hogyha ez mégis megtörténik, az a kisrepülö pontosan a SIS székházára zuhan rá? Elenyészöen kicsi! Ha ilyen mégis megtörténik, annak jóval 1 százalék aluli a valószínüsége (mivel több száz épület található Pozsonyban), hogy az véletlenszerü baleset volt, és 99 százalék azé, hogy..... hogy támadás volt! Az a „kisrepülögép“ valójában távirányított repülö volt, robbanószerekkel megtömve. Ha elolvassátok figyelmesen a hírt, abban is szerepel, hogy a „Cobra“ föhadiszállása olyan csúnyán kigyulladt a becsapódás után, hogy 180 tüzoltónak öt óra hosszáig tartott nagynehezen eloltani a lángokat.


Ausztria – ne feledjétek birkucik, hogy azért mégiscsak Adolf Hitler szülöhazájáról van szó – jelen napjainkban az egyik legmegveszekedettebb sátánista-illumináti frakció hazája is, mely mind a mai napig teljes ellenörzése alatt tartja az osztrák kormányt. Jörg Haider halála is egyfajta baljós indikátora volt ezen veszedelmes erök elöretörésének. Míg a mérsékeltebb európai illuminati frakcióknak „csak“ a jelenlegi pénzügyi rendszer totális tönkretétele a célja az „új világrend“ bevezetése céljából, addig ezen tökéletesen nem normális frakciók ezt egy globális atomháború útján akarják elérni. Európában ezeknek a náciknak az osztrák frakció volt az éllovasa.... amíg rájuk nem ijesztettek a katonák... A Cobra-föhadiszállás ellen a NATO hajtott végre álcázott támadást....A Cobra felrobbantott bécsújhelyi épületében volt a náciknak a rejtett központjuk, és atomtöltetek puccsszerü birtokba vételére készültek, majd azok felrobbantására a világ nagyvárosaiban, Washingtonban, Londonban, Párizsban... Amerikai részröl Dick Cheney akkori USA alelnök & company volt benne, rossz nyelvek szerint a Bush család is tudott róla. A diktatorikus „új világot“, mely az okozott gigantikus káoszból és pusztításból emelkedett volna ki kemény katonai rendszer formájában , két helyröl, Bécsböl és az amerikai Denverböl irányították volna. Annak idején megjelent az interneten egy „müvészvideó“, mely mára nagyon ismertté vált, és egy ehhez hasonló „fantáziaforgatókönyvet“ taglalt, amint atomtöltetek robbannak különbözö nagyvárosokban, majd azt követi egy kemény katonai világrendszer. Ez nem volt semmiféle „müvészvideó“, hanem a mérsékeltebb európai illuminati tábor általi szándékos kiszivárogtatás, hogy ezen erök szándéka a bécsújhelyi „figyelmeztetés“ után teljesen lehetetlenné váljon. Vagy tán azt hiszi valaki is, a föáramlatú angol „Daily Telegraph“ webodalán megjelenhetett volna egy ilyen iszonyatosan beteg „müvészvideó“?!


Blackjack pt1 and 2 - plan for next falseflag? daily telegraph feature

Furcsa hangok, Denveri reptér, világvége opciók.



Háború a nemzet ellen 1. TELJES DVD Film

A teljes Biszku-film: Bűn és büntetlenség

Villás Béla: Utolsó idők és ezek jelei, várható eseményei (Nyíregyháza, 2012 



És hogy a nyomtatott napilap is több sorozatban lehozott volna ez alapján készült, iszonyúan beteg „müvészkarikatúrákat“?!
 Akik látták, azok közül nagyon sokan sejtik, hogy ennek a videónak kell valamiféle hátterének lenni, ezért is figyeltek fel rá olyan sokan. Nos, ti itt már birkucik tudjátok, hogy mi volt ez az egész.


Nos, ennyit.. Legyetek jók, a Barátok Köztön és a Josibaráton kívül már nézzétek a Mónika Showt is, továbbra is foglalkozzatok üres, jelen téktelen politikai témákkal, hagyjátok magatokat fejni a sátánista bankok által, stb, stb.


666 írta, 2010 szept 5:


Rossz lesz ez így birkucik, nagyon rossz. Csak a bégetés, és semmi hit. Annyi marhasággal megetettek már benneteket a sátánista médiáitok, hogy amikor valaki kiáll elétek, és elkezd öszintén beszélni, egyszerüen örültnek nézitek. Minden birka azt hiszi, hogy a médiákból csakis az igazság jöhet, hisz emberek milliárdjainak azért mégse lennének képesek a sátánista nemzetközi hírügynökségek brutálisan a szemébe hazudni. Hát persze hogy nem


Nem hiszitek azt se, amit a bevezetöben írtam, hogy állandó háborús veszélyben éltek (alább bekopíroztam ide is, mert elveszett a sok jajjaj közt)


Pedig a jövötök tervezve van.. említek egy történetet.. 2010 január 26-án érdekes hírt hoztak le a nemzetközi hírügynökségeitek, csak persze nektek nem tünt fel:




"Öngyilkos lett a davosi világgazdasági fórum biztonságáért felelös svájci rendörparancsnok, bizonyos Markus Reinhardt" - írja a Reuters.


Szegény flótás... valami biztonsági berendezésen keresztül kíváncsiságból belehallgatott azokba a szigorúan bizalmas beszélgetésekbe Davosban, amelyeken a sátánista hatalmasok a jövötöket tervezték.. késöbb dupla tarkólövéssel végeztek vele


Mert a tervezett jövötök, mint ahogy már többször írtam, a vágóhíd: totális pénzügyi összeomlás majd (atom)háború Iránnal Minimum a "pénzügyi feketeleves" a tömegek számára teljesen elkerülhetetlen, még akkor is, ha a sátánistákon netán az USAban úrrá lennének a katonák. Azon is mindig nagyon jókat röhögök, mikor a médiáitok azzal szórakoztatnak benneteket, hogy Iránnak mikorra lehetnek kifejlesztve atomfegyverei Iránnak már vannak atomfegyverei, az amerikaiak a Bush frakción keresztül már rég eladtak nekik kb. 10, rakétába helyezhetö neutronbombatöltetet. Az is elég valószínü, hogy már Kína is adott nekik atomtölteteket. Imádkozzatok, hogy ez a háború ne törhessen ki!!


A kérdés itt ugyanis eképpen szól: háború kitörése esetén meg meri-e majd nyomni az atomgombot Irán, az USA v. Izrael.


Egyébként nemcsak Iránnak, hanem már Észak-Koreának is adott el az USA atomfegyvereket, már rég.. ha pénzröl van szó, nincs se Isten, se semmi.. business is business


A világ legnagyobb kábítószerkereskedö ügynöksége, a CIA, is mindenhol ott van, ahol kábítószer van.. 
nemcsak az afgán heroint juttatja el nagyban az egész nyugati világba, hogy aztán az ebböl származó irdatlan bevételek olyan illuminatikhoz kerüljenek mint Soros György, vagy hogy a nagy amerikai befektetési bankok likviditását javítsák fel, hanem a CIA olykor segít az észak-koreai elitnek is keményvalutát szerezni azáltal, hogy busás jutalékért cserébe segít nekik terjeszteni az észak-koreai kábítószereket Japánban és máshol Dél-Kelet Ázsiában.
 Ezt a világot a Sátán uralja, birkucik, ö az egyedüli olyan imádott isten ezen világban, mely képes gondoskodni is a követöiröl,
kik szinte kivétel nélkül fantasztikus jólétben élnek, és a páholyokon valamint a titkos társaságokon keresztül összejátszanak, és támogatják is egymást. Vagy tán tényleg azt hiszitek, az a kétezer éve halott zsidógyerek, vagy az a tehénpásztor, Mohamed, az törödik is veletek, hahhhahhahah


666 írta, 2010. szeptember 7:


Örülök birkucik, hogy minden tiszteletlenség mellett bár, de mintha kezdenétek HINNI. Mindössze élet és halál kérdése lehet ez a hit a jövöben! Merthacsak olyan egyszerü lenne a világ, hogy minden ami nehezen hihetö, az nem igaz, és minden ami könnyen hihetö, az igaz.. Nos, mi olyan hihetetlen?


Tán hogy az új ausztrál miniszterelnöknö (2010 júniusától), Julia Gillard, nöi bérgyilkosként kezdte a pályafutását, és ö volt a sátánista alfa páholy vezetöje mielött miniszterelnököt csináltak belöle? Mit is ír róla a korábbi páholyvezetö a 2004-es vallomásában?




Some of the deadliest, most effective and disarming assassins are women. Within the Alpha Lodges they are worshipped as embodiments of the Dark Goddess – who is known by many names and is virgin still! Currently the Outer Head of the Alpha Lodge Australasia is a very highly placed and successful Federal politician – whose Satanic name is Bestia.


 A leghalálosabb és legefektívebb bérgyilkosok mind nök. Az alfa páholyon belül mint a Sötétség Istennöinek megtestesítöit imádják öket, mely mitikus Istennö közismerten szüz, és több név alatt istenítik. Az alfa páholy külországokért felelös vezetöje jelenleg (2004ben) egy nagyon sikeres és nagyon magasrangú föderális politikus, sátánista fedöneve Bestia. -írja a fösátánista.


Julia , Bestia - hasonló rímelés, de ez még nem bizonyít semmit. Ami viszont igazán beszédes: Julia Gillard soha nem ment férjhez, soha nem szült gyereket, soha senkivel nem állt komolyabb kapcsolatban (leszámítva néhány PR fogást) Tán azt hiszitek, birkucik, Ausztrália tömve van olyan nagyon magasrangú federális nöi politikusokkal akik még mindig szüzek? Csakis és kizárólag Julia Gillardra illik a páholy egykori vezetöjének kriptikus jellemzése! Julia sátánista rendfokozata "toalettvámpírnö"


 Más: 
tán azt hiszitek, az is marhaság, hogy 2008ban nem akartak Bushék az osztrák nácikkal karöltve atomháborút kirobbantani, és egy globális diktatúrát bevezetni a nyugati világban, és hogy a bécsújhelyi Cobra-központba (a puccsista nácik központja) nem távírányított repülö csapódott?


Ausztria ideális hely a sátánista erök számára, mivel nem tagja a NATO-nak, így a biztonsági eröire sincsenek a pentagonos tábornokok - a sátánisták fö ellenségei - közvetlen rálátással.
Nézzük a történések kronológiáját:


1. 2008 október 11 - az osztrákok meggyilkolják Jörg Haidert. Haiderröl sok mindent el lehetett modani, de azt nem, hogy ezekkel a megveszekedett, sátánista-illuminati erökkel egy húron pendült volna


2. 2008 október 18 - a vezetö NATO tagállamok vezérkari fönökei a lehetö legnagyobb titoktartás mellett egy isten háta mögötti helyen találkoznak valahol az Adirondacks hegységben az USAban Az egész világon mindössze az adirondacki helyi újság tájékoztatott erröl a fura összejövetelröl:




Az amerikai vezérkari fönök, Muellen tábornok, "térden állva" könyörgött itt a többieknek, hogy csináljanak valamit, mert ö de facto tehetetlen a fönöke ellen - ugyanis az Egyesült Államok hadseregének föparancsnoka, George Bush az európai osztrák martalócokkal, és a privát zsoldosaival együtt atomtámadásokra és katonai puccsra készült a nyugati világban. Hallottatok már birkucik a médiáitokban a Blackwaterröl, a világ legnagyobb privát zsoldos hadseregéröl, mely náci martalóc-sereg az iraki háborús bünök kétharmadát is elkövette? Biztos, hogy nem.. De most utána googlezhattok.. Jobb késöbb mint soha. Egy keresztény szerzetes irányítja (nem írtam el!) Rajta kívül, a Bush családon, és a Dick Cheney gangon kívül nem tartozik senkinek felelöséggel. Támaszpontjai vannak Texasban, Dél-Afrikában, Ausztráliában, meg még ki tudja hol.. Sokszázezer katonája van..


3. 2008 október 19:




New York Times írta: The United States and Russia sent their top military officers to this neutral capital Tuesday for an unannounced meeting to seek common ground and to try to move bilateral relations back on track, U.S. officials said. The meeting was arranged with great secrecy and was the first time that Admiral Mike Mullen, chairman of the Joint Chiefs of Staff, had met his counterpart, General Nikolai Makarov, since the Russian was appointed chief of the General Staff this summer.


AZ USA és Oroszország legföbb katonai vezetöi egy elöre be nem jelentett, a legnagyobb titoktartás mellett szervezett találkozóra jöttek össze semleges területen, Helsinkiben. Az amerikai vezérkar itt de facto kitálal az oroszoknak. Az oroszok még aznap harckészültségbe helyezik az orosz hadsereget.


4. 2008 október 21: Bécsújhelyen egy repülö csapódik az osztrák különleges alakulat, a Cobra föhadiszállásába


5. 2008 november 4: elnökválasztás az USAban Nyilván George Bushnak semmi oka nem volt röviddel a 2008as elnökválasztások elött bepánikolni, és katonai puccsot igyekezni végrehajtani a sátánista oligarchákkal együtt, hisz "mindössze" háromezer embert ölettek meg 2001 szept 11-én, majd ezen hamis ürügyre hivatkozva "mindössze" kettö totálisan illegális háborúba kergették bele az Egyesült Államokat (Afganisztán és Irak), és zaklatták az USAt és az egész világot a "terror elleni intézkedéseikkel" egy évtizeden keresztül, és "mindössze" a nemzetközi pénzügyi rendszer totális csödjét hagyta Bush maga után. Mit gondoltok birkucik, miért nem merik az "Al-Kaida" foglyokat az USAban független civil bíróság elé vinni, Guantanamóra eldugott, náci stílusban müködö katonai törvényszékek helyett. Mert nincs az a civil független bíróság, mely el tudná ítélni öket! A Guantanamon fogva tartottak 95 százaléka ártatlan szerencsétlen. George Bush pedig háborús bünös, a legrosszabb fajtából, és ha még egyszer talán az USA visszatérne az alkotmányos kormányzáshoz, kivégzöosztag elött fogja végezni. Meg azok az oligarchák is, akik ezekben a dolgokban benne voltak (pl. Rockefeller klán)


 És tán az is hihetetlen, hogy az afgán nyers ópium legnagyobb "futára" a világba a CIA? Ehhez tulajdonképpen elég feltenni a következö kérdést: hogy lehet az, hogy Afganisztánban bár százezernél is több állig felfegyverzett katona állomásozik, és mégse bolygatja senki se az ópiummák ültetvényeket? Az Afganisztánban elöállított kábítószer mennyisége nem csökken, hanem látványosan nö...


"Érdekesség"


George Bush 2008 májusi izraeli látogatásának egyik fura mozzanata: Bush Ehud Olmert izraeli miniszterelnök társaságában ellátogatott egy bizonyos Tel Megiddo nevü hegyre Izraelben (http://en.wikipedia.org/wiki/Tel_Megiddo ), melynek közismertebb görög neve Armageddon, és igen, a bibliai Armageddon hegyröl van szó! (lásd képeket lentebb)


Ezek a sátánista-illuminati örültek megszállottjai a szimbolikának, és azt hiszem, ezen látogatás szimbolikus jelentését sem nehéz kitalálni a fenti ismeretek tudatában!
  


666 írta, 2010 szeptember 10:


A Talibán - miután szakított az amerikaiakkal a gázvezeték ügyében (http://www.kukac.sk/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=776&p=36901#36901 ), 2000 tavaszán mintegy második dühítö lépésként az amerikaiak számára, felszámolta az ópiummák-ültetvényeket is, és rákényszerítette az afgán parasztokat, hogy búzát és zöldségeket termeljenek. Senki nem halt éhen emiatt! 2001 nyarán az ENSZ ellenörök gyakorlatilag már nem is találtak ópiummák-mezöket.




Idézet: U.N. drug control officers said the Taliban religious militia has nearly wiped out opium production in Afghanistan -- once the world's largest producer -- since banning poppy cultivation last summer. A 12-member team from the U.N. Drug Control Program spent two weeks searching most of the nation's largest opium-producing areas and found so few poppies that they do not expect any opium to come out of Afghanistan this year.


Micsoda véletlen (vagy nem egészen ), hogy pár hónap múlva az amerikaiak lerohanták Afganisztánt, és az ópiumtermelés egy éven belül ismét visszakerült a régi szintekre..
 Csak az nem látja, hogy az afgán nyersópium-bizniszt mindig is a CIA futtatta, aki nem is akarja.. 
A Talibánt is eredetileg a CIA installálta a hatalomba (hisz már a szovjet invázió idején is együttmüködött vele, és már ekkor is nagyban müködött az ópiumbiznisz), csak aztán késöbb a Talibán szembe fordult az amikkal.. gázvezeték építésének joga az argentinoknak adva, ópiumültetvények felszámolása, stb, stb .. csodákszik valaki is, hogy Afganisztán "fel lett szabadítva"..


666 írta, 2010. szeptember 18:


Készen álltok birkucik egy újabb, nagy fröccsenetnyi mocsok befogadására? Csak folytatni fogom, ahol múltkor abbahagytam..


Elöször ismételjük el a történések kronológiáját röviden:


1. 2008 október 11 - az osztrákok meggyilkolják Jörg Haidert. ...
2. 2008 október 18 - a vezetö NATO tagállamok vezérkari fönökei a lehetö legnagyobb titoktartás mellett egy isten háta mögötti helyen találkoznak valahol az Adirondacks hegységben az USAban ...
3. 2008 október 19: AZ USA és Oroszország legföbb katonai vezetöi egy elöre be nem jelentett, a legnagyobb titoktartás mellett szervezett találkozóra jöttek össze semleges területen, Helsinkiben. Az amerikai vezérkar itt de facto kitálal az oroszoknak. Az oroszok még aznap harckészültségbe helyezik az orosz hadsereget.
4. 2008 október 21: Bécsújhelyen egy repülö csapódik az osztrák különleges alakulat, a Cobra föhadiszállásába
5. 2008 november 4: elnökválasztás az USAban Hogy milyen komoly volt akkor a helyzet, és mennyire egy atomkonfliktus szélén állt a világ, arra utal ez a BBC cikk is, amit sokan akkor nem tudtak mire vélni:




Scientists from Porton Down have been deployed in the UK a "number of times this year", the government's head of counter-terrorism has told MPs. The lab mainly specialises in nuclear and biological warfare but the reason for the deployments is not known. Brigadier Chip Chapman told a committee of MPs he could not go into details for national security reasons.


2008 október 21-én (ugyanaz a nap mint amikor a bécsújhelyi támadás is történt) Nagy-Britanniában készültségbe helyezték és széttelepítették az ország különbözö részeire a katonai nukleáris és biológiai fegyverszakértöket "gyakorlatra". Hogy miért pont ekkor, nem indokolták. Chip Chapman dándártábornok hozzátette, nemzetbiztonsági okok miatt nem indokolhatja. Még egyes parlamenti képviselök elött se..


 A Petagon tábornokai, miután jöttek az elsö jelzések, hogy milyen veszélyek elé nézhet Amerika és a világ a 2008as elnökválasztás elött, elöször a pénzügyi hátterét próbálták sebezni a Bush családnak még hosszú hónapokkal az elnökválasztás elött. A Blackwater zsoldosokat ugyanis kábítószerpénzekböl szándékozták Bushék finanszírozni... Erre a pontjukra mértek tehát elöször - még 2007 öszén - csapásokat a pentagonosok: a kábítószercsempészetre Kolumbiában!
 A CIA és az illuminatik ugyanis nemcsak a világ heroinkereskedelmének 90 százalékát uralják az afgán heroinon keresztül, hanem hasonlóan markáns a részesedésük a világ kokainpiacain is!


 2007 szept 24:




A private jet that crash-landed almost one year ago in eastern Mexico carrying 3.3 tons of cocaine had previously been used for CIA "rendition" flights, a newspaper report said here Thursday, citing documents from the United States and the European Parliament. The plane was carrying Colombian drugs for the fugitive leader of Mexico's Sinaloa cartel, Joaquin "Chapo" Guzman, when it crash-landed in the Yucatan peninsula on September 24, El Universal reported.


Egy beismerten CIA repülögép "zuhan le" (valójában a Pentagon lövette le) Mexikóban 3.3 tonna (!!!) kokainnal a fedélzetén. 
A cikk a mexikói Sinaloa kartellt említi, ez igaz is, de azt már elfelejti megemlíteni, hogy a kartell a Bush-CIAs puccsisták megbízásából dolgozott.. és hogy együttmüködött még az "Al-Kaidával" is.. Mint tudjuk, Al-Kaida valójában nincs, de CIA és Mosszad, az van! Ez a mexikói drog kartell - "Al-Kaida" kapcsolat még szóba fog kerülni a mexikói sertésinfluenza kitörés kapcsán is.. A Bush család akkori irdatlanul nagy kábítószerügylete ügyében - mint ahogy a cikk is említi - vizsgálatot indított az Európai Parlament is. Az ilyen Bushékat gyengítö akciók aztán egészen 2008 végéig folytatódtak. A leglátványosabb kokainfogás - "micsoda véletlen" - épp 2008 októberében volt:




Idézet: Colombia finds 10 tons of cocaine in one of the biggest seizures in history


Kolumbiában 10 tonna kokaint foglaltak le. A világtörténelem egyik legnagyobb kokainfogásáról van szó


 2008 november 1-én aztán - szintén a Pentagon tábornokainak nyomására - Venezuelában a hatóságok megrohamozták a Stanford International Bankot, melyet a pénzügyeik bonylítására használt a kartell és a CIA-Bush frakció.


2008 november 4-én pedig a pentagonos fenyegetések hatására lemond a kolumbiai hadsereg föparancsnoka, aki egyben az ország CIAs kábítószerkereskedelmének "védöszentje" is volt..




2008 november 5-én pedig - szintén a Pentagon tábornokai - lelövetik a mexikói belügyminiszter gépét, ki a CIA és a kartell itteni "védöszentje" volt. A kolumbiai hadseregföparancsnokkal ellentétben ö mindenhatónak képzelte magát.. Az eset olyan kényessé vált, hogy - mint ahogy a New York Times cikk is írja - a mexikóiak mindent elkövettek, hogy maximálisan ködösítsék a gép lelövését és a miniszterük halálát..




Idézet: Mexican officials tried to rein in speculation that swirled Wednesday over the cause of a plane crash on Tuesday evening that killed the interior minister


Az egyik legnagyobb titok pedig az, hogy mikor Bush értesült róla, a kábítószerhálózata teljesen levadászóban van, megpróbált Paraguayba menekülni a Bush család ottani birtokára, melyet azonban a különleges alakulatok megakadályoztak, és egy jó ideig az ö fogságukban volt..


 Az, hogy akkor nem tört ki atomkonfliktus, lényegében a Pentagon tábornokainak, az akkor még csak szenátor elnökjelölt Obamának, és Robert Gatesnak, Bush védelmi miniszterének köszönhetö. Sokan nem értik, hogy lehet az, hogy Robert Gates védelmi miniszter maradhatott Obama idején is: hát ezért. Mert szembefordult Bushhal és átállt a tábornokok oldalára ebben a kritikus idöszakban, amivel gyakorlatilag egy atomkonfliktust akadályozott meg.. a tábornokok nyomására aztán Obama meghagyta továbbra is mint védelmi minisztert.


Jelentös Obama szerepe is ebben az idöben: amikor a Bush által irányított Blackwater magánzsoldoshadsereg alakulatai gyakorlatilag megtámadták a szíriai falvakat Izraelböl 2008 októberében azzal a nem titkolt céllal, hogy háborúba sodorják Iránt, Obama még szenátorként titokban találkozott Hawaion Ahmadinedzsad iráni elnökkel, ahol megegyeztek, hogy Irán semmiképp se fog válaszolni a szíriai provokációkra.


Milyen érdekes, hogy Obamának 2008 október 24-én a "hawai nagymamája betegedett meg":


Senator Barack Obama arriving Thursday evening on a flight to Honolulu, where his maternal grandmother is gravely ill.






Ahmadinezsadnak pedig az egészsége "romlott meg", lemondta minden nyilvános szereplését, és tünt el a nyilvánosság elöl ugyanezen napokban.




Recent days have seen a flurry of speculation on the health of Mahmoud Ahmadinejad, after the Iranian President cancelled a series of speaking engagements.










Titkos társaságok


2011. január 19. szerda, 17:27
Egy szem? Amolyan mindent látó, tessék mondani, mint ami a 33 lépcsös, sátánista-illuminati szimbólumnak számító szabadkömüves piramis tetején is található? Hogy én most mennyire "meglepödtem"! És hogy mennyire örülök neki! A felvétel tegnapelött készült az uniós pénzügyminiszterek tanácskozásán, melyen arról vitatkoztak, nem fog-e összedölni a piramis(játék), amit Rothschild-féle, európai bankrendszernek hívnak. De azt mondták, legyek nyugodt, az EURO sose fog megszünni, a nagy Unió pedig mindörökre marad. Hát én azért mégse örülök annyira, nem szeretném, ha most már mindörökre a nyakamon maradna ez a piramis. Söt, az igazat megvallva azt se bánnám, ha már a közeljövöben elsöpörné mondjuk a radai rosseb ezt az egész sátánista-illuminátusi globális világrendszert.
























A Rothschildek


2011. január 25. kedd, 01:15
Minél mélyebbre ás az ember, és próbálja összerakni, mi is lehetett kibontakozóban 2008 októberében a gigantikus tözsdei összeomlás, s a még ettöl is gigantikusabb „banki mentöcsomagok“ (16 billió dollár!) idején, másszóval a világtörténelem legnagyobb pénzügyi átverésének idején, annál borzalmasabb kép kezd kirajzolódni. Minden jel szerint a nyugati országok középosztályához tartozó részvényesi réteg anyagi tönkretételét, és a nyugati államkasszák „bankmentés“ leple alatti kifosztását 
tömegpusztító fegyverekkel vívott totális háborúnak, az emberiség nagy részének a kiirtásának, és az ún. „új világrendbe“ való belépésnek kellett volna követnie. 
A kedves öregembert, aki mindezt a leírhatatlanul kriminális Bush és Rockefeller klánokkal együtt szervezte, úgy hívják, hogy a „negyedik Rothschild báró“ alias Jacob Rothschild (a képen).


Három olyan egymástól független forrást fogok említeni, melyeket hitelesnek tartok, és amelyek lényegében ugyanarról beszélnek.


Az elsö az Egyesült Államok egyik nem annyira ismert katonai titkosszolgálatának,az „Office of Naval Intelligence“-nek internetes kiszivárogtató oldala. Igen, ilyen is létezik, mégha kevesen tudnak is róla, s ha maga az oldal is anonim (a „konspiratív interneten“ viszont nyílt titok, milyen szervezet áll mögötte). Az illuminátusok és ezen katonai titkosszolgálat egyes frakciói közti ellenségeskedés mélyen a múltba nyúlik vissza, és 2001. szeptember 11-e után érte el csúcspontját: a rakéta (és nem repülögép), mely akkor a Pentagonba csapódott, ugyanis egyáltalán nem véletlenül az épület azon szárnyát találta el, melyben ezen titkosszolgálat központja volt található, megölve számos tagját, egyes vezetöit nem különben.


Nézzük, mit is szivárogtatott ki az „Office of Naval Intelligence“ weboldala 2008 októberében:




Top US Generals Reach Out To Russian General Staff To Avert Global War


"… three of the United States Top Generals met with Defense Minister Anatoliy Serdyukov in Kazakhstan in a meeting chaired by US Secretary of State Condoleezza Rice who stated that the Americans were not trying to ‘undermine’ Russia and urgently requesting Russian Military assistance to avert a Total Global War. Secretary Rice, these reports say, told Minister Serdyukov during this meeting that the United States was under an ‘economic 9/11 attack’ engineered by British and Israeli hedge funds controlling over $60 Trillion of the Western World’s wealth and threatening to collapse the entire World’s financial and economic structure."


"Az amerikai hadsereg három legmagasabb rangú föparancsnoka Kazahsztánba érkezett, hogy ott találkozzon Anatolij Serdukov orosz védelmi miniszterrel, és az oroszok segítségét kérje egy azonnali totális atomháború kitörésének elhárításához. Az ülést Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter vezette, aki azt is elmondta az orosz védelmi miniszternek, 
hogy az USAban per pillanat “gazdasági szeptember 11” zajlikmely mögött olyan irdatlanul hatalmas vagyonnal rendelkezö amerikai-izraeli fedezeti alapok (ún. hedge funds) állnak,
melyek vagy 60 000 milliárd dollár felett rendelkeznek, és de facto képesek összeomlasztani az egész világgazdaságot. Megj: mint tudjuk, ekkora vagyonnal csakis egyvalaki rendelkezik az egész világban: a Rothschild család! (lásd: A Rothschild család iszonyatos hatalmár dokumentáló cikk) "


"It is interesting to note in these reports too that the American Military contingent that arrived in Kazakhstan for their meeting with Defense Minister Serdyukov did so aboard the United States most secretive, and feared, nuclear powered terrestrial and outer space ‘Flying Triangle’ craft called the TR-3B"


Az amerikai tábornokok teljesen szokatlan módon egy TR-3B-vel érkeztek Kazahsztánba, mely az amerikai hadsereg titkos, hivatalosan “nem létezö” antigravitációs légieszköze, és gyakorlatilag fél óra alatt képesek voltak eljutni az USAból Kazahsztánba. A légieszköz külsö burkolata az iszonyatos sebesség miatt a légsúrlódás hatására gyakorlatilag felizzik, ami miatt éjszaka sokszor “meteoritnak” vélik.


A kiszivárogtatóoldal érdekességként meg is jegyzi, hogy ez a 2008. október 7-i fura “aszteroidaészlelés” Észak-Afrika felett valószínüleg ez a Kazahsztánba tartó TR-3B volt ; )




Miután tehát Rothschildék és Bushék ezen terve meghiúsult, volt még egy másik sikertelen próbálkozás – ezúttal atomtöltetek felrobbantására a nyugati világ egyes nagyvárosaiban, így próbálva rendkívüli állapotot hirdetni szerte a nyugati világban, melynek végsö fázisa a diktatorikus “uj világrend” bevezetése lett volna. De erröl már írtam korábban, ennek a cikknek a másik felében: Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család!


2. A másik kiszivárogtató forrás a 2008as októberi aggasztó helyzetröl az angol titkosszolgálat, az MI6 egyik rebellis ügynöke, bizonyos James Casbolt volt, aki 2008ban e-könyvet írt, és tálalt ki sok mindent az internetre. Casbolt korábban totális agykontroll alatt állt - közismerten ilyen ügynökökkel végeztetik el a legmocskosabb munkákat, s ezek vannak beavatva a legnagyobb titkokba is, s akiket aztán magukat is néha likvidálnak, amennyiben az agyuk kompartmentalizációja kezd “áttörni”, magyarán mondva kezdenek visszaemlékezni a dolgokra. Bizonyos esetekben ilyenkor a legjobb védelmet az jelentheti egy ilyen ügynök számára, ha az veszi a bátorságot, a nyilvánosság elé lép, és elmond ezt-azt a megbízóiról. A nyilvánosság lehet ilyenkor a legjobb “védöpajzs”, ha az ügynök egyáltalán van még annyira jó pszichikai állapotban, hogy ezt van ereje megtenni. Sajnos csak keveseknek van, a legtöbb ilyenkor csúnyán végzi.


De nézzük, Casbolt mit ír az e-könyvében, még röviddel azelött mielött bekövetkezett volna!




"Plan is for theater of war to break out in the Middle East- IE Armageddon. Meanwhile Lord Jacob Rothschild and his lodge, through the BIS are attacking the U.S financial system. The plan as I understand it is a simultaneous financial attack, then a war with Russia through Iran and Israel, then a Bird Avian virus attack throughout the USA"


"A cél egy közel-keleti Armaggeddon elöidézése. Lord Jacob Rothschild és páholya a BIS-en (Bank of International Settlements, Svájc) keresztül fogja támadni az USA pénzügyi rendszerét, majd Irán megtámadásán keresztül atomkonfliktust fog próbálni kirobbantani az oroszokkal, végül pedig biológiai fegyverekkel lesz megtizedelve a lakosság az USAban, pl. madárinfluenza vírus szétterjesztése által."


3. A harmadik forrás Benjamin Fuldord, a Forbes magazin Japánban élö egykori rebellis munkatársa, egykori 32-edik fokozatú szabadkömüves, aki a blogjában publikált cikkjeiben szinte havi rendszerességgel emlegeti fel mind a mai napig, hogy milyen szörnyüség volt akkor kibontakozóban, és hangsúlyozza annak szükségességét, hogy ezek a dolgok sose merülhessenek feledésbe!
Az emberiség nevében meg kell hozni az ítéletet , és a kiiktatásukat el kell végezni !!!
Ne feledjük 2 világégést , és számos helyi háborút sóztak az emberiség nyakába 100 milliók haltak meg , még a helyi háborúkban is milliók lettek megölve !!!!És azt se feledjük , hogy a háborúk befejezése után a nemzetállamok aranykészlete a kölcsönök fejében a FED - hez a bankárkaszthoz vándorolt !!! És ezekből újabb háborúk lettek finanszírozva , és az öldöklés ma is olyan mértéktelenül folyik , mint eddig !!! Én a likvidálásukra szavazok , és a szabadkőművesek 33.  fokozatú mestereit is ide értem !!!! Ahogy tisztul a sötétség úgy látszik majd , hogy kit kell elítélni , mert a két világégés igazi bűnözői még mindig gyilkolnak büntetlenül !!!!   Halál reájuk !!!


Egyetértek!


Valamikor a jövöben még erkölcsi kötelessége lesz valakiknek felállítani egy a nürnbergihez hasonló nemzetközi bíróságot, és ítélkezni a Rothschild, a Rockefeller és a Bush család egyes tagjai felett!


Fulfordnak még a mai blogbejegyzésében is található erre utalás:




"The reason these groups have been meeting in secret is because they knew the vast majority of the people would become extremely angry if they found out exactly what they were discussing. Too many people now know they were planning to kill over 4 billion people “in order to save the environment.”


"Annak az oka, hogy ezek a csoportok nagy titoktartás mellett találkozgattak, az volt, hogy az emberek rendkívül extrémül reagáltak volna, ha tudomást szereztek volna ezekröl a tervekröl! Mára viszont már sok ember tudja, hogy a bolygó „környezetének kímélése céljából“ valójában 
4 milliárd ember kiirtására készültek akkor."


És most már a Tisztelt Olvasó is.


 Egyébként itt nagy valószínüséggel jóval többröl van szó, mint a „környezet kíméléséröl“. Fulford – szerintem attól való félelmében, hogy komolytalanná válhat kishitübb olvasói szemében – hallgat egy nagyon lényeges dologról: ezen
 készülö genocídium és az azt követni hivatott ún. „új világrend“ földönkívüli vonatkozásairól. 
Igen, földönkívüliekröl. A következö bekezdésekben kifejtem bövebben.


(ezekröl a dolgokról beszél egyébként Molnár F Árpád is a weboldalán - http://hirhatter.org -, és le merem fogadni, hogy 100 olvasójából 99 emiatt elmeháborodottnak tartja – pedig csak az igazat beszéli!! )


 Annak számolgatása helyett, hogy a legközelebbi csillag olyan messze van a Naprendszertöl, hogy soha semmilyen UFO sem lenne képes eljutni hozzánk reális idöben, arra kérném a Tisztelt Olvasót, hogy jusson eszébe inkább Albert Einstein általános relativitáselméletének azon megállapítása, mely kimondja, hogy a tér nem konstans, hanem „összenyomható“.




Igen, a fejlett civilizációk az ún. tér-idö kompresszió segítségével képesek a mélységi ürutazásra.
 Évente többezer UFO észlelév van világszerte, melyeknek egy része bár "hamis riasztás", a többi viszont nem.
Pár földönkívüli faj itt van velünk, és igen, kapcsolatban az USA kormányával, ergo a globális elittel is. A helyzet az, hogy a technológiai együttmüködés pár ET faj és a nyugati globálsi elit között még valamikor az 1950-es években elkezdödött, aminek következtében
 mára létezik emberek szük csoportja, akik nem 10, 20 vagy 30 évvel , hanem ezer vagy többezer évvel kerültek magasabb fejlettségi szintre mint a maradék emberiség, az ET-ktöl kapott technológiáknak köszönhetöen!
 Ez egyébként a valódi oka annak is, hogy hova tovább, a kutatómunkára a „földi“ kutatóintézetekben és egyetemeken úgymond „nincs pénz“, és még a rangos egyetemeken is meglehetösen színvonaltalan tömegoktatás folyik (és most teszek rá, ha ez sokak számára esetleg teljesen hihetetlen volt). Az elitnek valójában már nincs szüksége emberi tehetségekre, hisz mára majdhogynem mindent megkaptak az ET-ktöl, 1000, 2000 évvel fejlettebb technológiákat attól, amit bármilyen földi kutató is elö lenne képes állítani! Ezeknek az ET technológiáknak a „honosítása“ az ún. mélységi földalatti katonai bázisokon zajlik már évtizedek óta, föleg az amerikai hadsereg ún. „fekete projektjein“ belül, a legnagyobb titoktartás mellett. A rákgyógyászattól kezdve az antigravitációs és szabad energiás technológiákon át a mélységi ürutazásig valójában már minden a rendelkezésére áll az elitnek. Van már például a Marson található titkos katonai ürbázisunk is, ahová ET-ktöl szerzett tér-kompressziós technológiák segítségével van a személyzet eljuttatva!! ( lásd. pl. a http://www.themarsrecords.com -on található információkat, vagy itt ezt: Eisenhower dédunokája nem kíván a Marson levö titkos ember-kolónia lakóihoz csatlakozni ). Csak persze mindez nincs az emberiség javára bocsátva.
 Ezek a magasabb fejlettségi szintre került emberek az elit soraiból ugyanis már úgy tekintenek ránk, mint haszontalan, fejletlen lényekre, akik már nem jók semmire, csak felzabálják a „bolygójuk“ eröforrásait. 
Nagyjából úgy, mint mi a sáskákra. Nem viccelek. És itt kezdett el igazán aggasztóvá válni a dolog. Ezek az emberek ugyanis 20-30 ével ezelött a fejükbe vették, hogy idövel világrendszert váltanak: kiirtják a számukra már haszontalan, fejletlen emberiség egy részét, s csak annyi embert hagynak meg, amennyi kell nekik „szolgálóknak“, kb. 1 milliárdot a jelenlegi 6 milliárdból, majd rabszolgásítják és vegyítik az ET-kel a maradék emberiséget. A maradék emberek természetesen az aljára kerültek volna ennek az új hierarchiának - mint rabszolgák. Ez lett volna az „új világrend“ az eredeti elképzelések szerint. 
Az ebbe való átmenetnek az eszköze egy tömegpusztító fegyverekkel vívott háború, és a jelenlegi pénzügyi rendszer totális tönkretétele lett volna. 
Nem szeretnék most bárkit is halálra rémiszteni, mert a helyzet, ha nem is rózsás, de azért nem reménytelen. A totális háború kirobbantására tett kísérletek – többnyire Irán megtámadásán, vagy egy észak-dél-koreai konfliktus kirobbantásán keresztül, ami egyfajta „gyújtózsinórként“ szolgált volna egy Kínával és/vagy Oroszországgal való totális háborúra - idáig sikeresen meg lett akadályozva, s a világ pénzügyi rendszerét se sikerült ezidáig az amerikai jegybank felhasználásával teljesen tönkretenniük. Ezen teljesen mesterségesen elöidézett, súlyos válság hatásait viszont még mindig nyögjük (Ajánlott: A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva )


Az emberiség rendkívül izgalmas, de rizikós idöket él,
ráadásul ennek – orwelli módon - nincs is teljesen tudatában (plussz még amikor a médiák által generált hazugságtenger mindent elönt, ott sokan az igazság kevés hirdetöjét is örültnek hiszik). A helyzet az, hogy az egész jelenlegi helyzet végzödhet nagyon jól, de nagyon rosszul is. Amennyiben végülis sikerülne ezt a jelenlegi, hiper-fejlett technológiák birtokába jutott globális elitet elmozdítani az általa tulajdonolt, emberiséget sanyargató multinacionális, központosított energiamonopólumaival együtt, és végre elkezdödhetne az idáig szigorúan eltitkolt antigravitációs, szabad energiás, és a többi, ETktöl megszerzett technológia nyilvánosságra hozása,
 olyan változások állnának be nagyon rövid idön belül, amikre még a történelem folyamán nem volt példa,
és amikhez viszonyítva még olyan dolgok is, mint a villanyáram bevezetése utáni modernizálódás a 19.-20. században is csak apró változásnak számítana. Tizenöt-húsz éven belül elérhetövé válhatna például bárki számára a más bolygókra való utazás, úgy mint most a szomszéd faluba való autózás. Nem lennének többet villanyszámlák, és benzint se kellene többet tankolnunk. Az egész kölajipar gyakorlatilag megszünne, s átvennék a helyét föleg az elektrogravitációs technológiák.


Amíg viszont a jelenlegi elit hatalmon van, erre aligha számíthatunk. Söt, addig fokozott (élet)veszélyben leszünk. Ez a helyzet..













A Rothschildek
2011. április 25. hétfő, 16:10
Kirúgták Glenn Beck-et, a Fox News globális tévécsatorna sztármüsorvezetöjét. Mint tudjuk, a Fox News a CNN-el, BBC-vel és az "ABC News"-al egyetemben a világ legnagyobb müholdas tévécsatornái közé tartozik, pusztán az Egyesült Államokban 100 millió háztartásba jut el. 
 Glenn Beck sajnos odáig „merészkedett“ nemrég, hogy népszerü publicisztikai müsorának témájául az amerikai jegybank, a Federal Reserve titkos tulajdonosi struktúráinak feltárását választotta,
 és élö adásban kimondott egy nevet: ROTHSCHILD.


Mint ahogy a The Washington Post újság 2011. április 6-i dühös cikke is írja (nem nehéz kitalálni, milyen érdekköröknek szolgál):




"This vile turn for Beck reached its logical extreme two weeks ago, when he devoted his entire show to a conspiracy theory about various bankers, including the Rothschilds, to create the Federal Reserve. To make this case, Beck hosted the conspiracy theorist G. Edward Griffin, who has publicly argued that the anti-Semitic tract “The Protocols of the Elders of Zion” “accurately describes much of what is happening in our world today.”

Beck „gonosz pálfordulása“ két héttel ezelött érte el „logikai szélsöségét“
 azzal, hogy teljes müsorát annak az „összeesküvéselméletnek“ szentelte, hogy mely bankárok,
 beleértve a Rothschildokat,
kreálták az amerikai jegybankot " (korábban már én is foglalkoztam a
 c. írásokban a témával)  "Glenn müsorának vendége Edward Griffin volt, aki „antiszemita módon“ arra is célozgatott, hogy a „Cion bölcseinek jegyzökönyvei“ címü iromány pontosan kifejtette már száz évvel ezelött, ami jelen korunkban zajlik."


Ez utóbbi szintúgy igaz. Annak idején még azzal ütötték el az egészet, hogy az irományt az orosz cári titkosrendörség kreálta a cionista körök lejáratása céljából. Na de honnan tudhatta volna a cári titkosrendörség 1898-ban, hogy merrefele fog alakulni a világ sorsa 100 év múlva? Ezt csakis és kizárólag egy valakik tudhatták: az illuminátusi körök! (akit érdekel a téma, az keressen utána a google-ban: „cion bölcseinek jegyzökönyvei“).


De térjünk vissza Glenn Bleck-hez, aki még 2008-ban került be a köztudatba az Egyesült Államokban azzal, hogy valószínüleg az ö müsora volt az, mely a fösodratú médiumokban a leglényegretöröbben foglalkozott a pénzügyi válsággal. Ö volt az, aki már akkor nyíltan beszélt a dollár potenciális jövöbeni hiperinflációs pályára lépéséröl, s arról, hogy ez az Egyesült Államok totális tönkretevéséhez fog vezetni. A dollár jelen napjainkban valóban egyenes úton van a hiperinfláció felé, hacsak az amerikai jegybank nem változtat a szándékosan destruktív pénzügyi politikáin (pénznyomtatás).


Beck müsora most valószínüleg annak kapcsán foglalkozott a riporter sorsát megpecsételö témával, hogy Soros György nemrég egy ugyancsak rejtélyes „pénzügyi konferenciát“ hívott össze abba a Bretton Woods nevü amerikai városkába, melyben 1944-ben az illuminátusok lerakták a második világháború utáni, hasonló nevü nemzetközi pénzügyi rendszer alapjait is.


Mint ahogy a The Wall Street Journal cikke is írja:

"On April 8, a group he's funded with $50 million is holding a major economic conference and Soros's goal for such an event is to "establish new international rules" and "reform the currency system."


"2011. április 8-ra egy 50 millió dollár szervezési költségü konferenciát hívott össze Soros Bretton Woods-ba, melynek célja “új nemzetközi szabályok létrehozása”, és “egy új pénzügyi rendszer” létrehozása volt."


Hogy pontosan mivel végzödött ez a meglehetösen rejtélyes konferencia,
melyre a The Dark Cabal nevü amerikai kiszivárogtatóoldal szerint (lásd “White Hats Report #18”) 
még a nagy nemzetközi bankok “hivatalos vezetöit” se hívták meg,
pusztán ezen bankok háttérhatalmi tulajdonosi rétegét, ezek “udvari akadémikusai” közül kétszázat, valamint a titkos illuminátusi hierarchiában magasan levö politikusokat, 
arról a fösodratú médiumok késöbb nem számoltak be.


Rossz nyelvek szerint az “új világrend” aranyalapú  pénzügyi rendszerének, a globális pénznek, valamint az USA tönkretevési forgatókönyvének alapjait próbálták lerakni/finomítani. Az immár globális “világcsászárság” létrehozásák legnagyobb akadálya ugyanis nem más, mint a jelenlegi hatalom, az Egyesült Államok.


A kiszivárogtatóoldal szerint is:

"Soros' goal in association with a concurrent meeting of the Tri-Lateral Commission, in DC this weekend, is to dismantle our economy, dismiss the head of our current banks and create a new global financial system sabotaging our US currency."


"Soros célja az USA gazdaságának leépítése, a jelenlegi bankok vezetöinek elbocsátása, és egy új pénzügyi rendszer létrehozása a dollár romjain."


Az oldal szerint a Rothschild család három tagja is jelen volt! 
Ezen egyáltalán nem csodákszom, hiszen Soros maga is Rothschild-kreatúra, méghozzá az egyik legnagyobb, és ezt a konferenciát is nem Soros konferenciának, hanem Rothschild konferenciának kellett volna nevezni! 


További ajánlott írások:
Ki tartja ellenörzése alatt a nyugati világ bankrendszerét











Világválság – általános


2010. december 11. szombat, 20:36
Emlékszik még a tisztelt Olvasó a 2008 öszi hírhedt amerikai bankmentö csomagra? A „konspiratív interneten“  már 2009 elején lehetett olvasni olyan híreket, hogy az emberiség legnagyobb pénzügyi transzfere lett akkor kivitelezve a nagybankok irányába, hogy a világtörténelem legnagyobb LOPÁSA volt ez valójában a világ nagybankjai részéröl.








Még 2009 áprilisában írtam a kukac.sk-ra:




"Hivatalosan 700 milliárd dollárt költöttek akkor a bankmentö csomagra, ezt kürtölte szét a sajtó. S honnan ez a szám? Az amerikai pénzügyminisztériumi szóvivö állítása szerint: nem volt semmilyen konkrét adatokra alapozva, a céluk mindössze egy nagy számmal való elörukkolás volt. S a teljes igazság? Valójában a "bankmentö törvény" szövegéböl - mindössze egy órával a róla szóló szavazás elött - kikerült a 700 milliárdos felsö határ, becslések szerint azóta kb. 10 billió dollárt költöttek ecélra, aminek kb. 30 százaléka külföldi székhelyü nemzetközi bankokhoz került (pl. Deutsche Bank, Societe Generale, Royal bank of Scotland..), melyek szintén csödben voltak(vannak) az amerikai pénzügyi derivátumpiac összeomlása miatt."


 A napokban egy nagyon jelentös dolog történt.


Az amerikai Federal Reserve hivatalosan is nyilvánosságra hozta a pénzügyi válság elsö fázisa alatti hitelezéseit, a 2007 decembere és 2010 júliusa közötti tranzakciókat. Ezen lépésére egy a Federal Reserve-röl szóló törvényhez 2009-ben hozzáadott módosítás kötelezte, mely Bernie Sanders szenátor javaslatára került be a törvénybe (az ún. Sanders kiegészítö,http://sanders.senate.gov/graphics/fed_provision.pdf )


Nos, a FED valójában a pénzügyi válság említett szakasza alatt a legvadabb „összeesküvés-elméletektöl“ is nagyobb, 16 billió dollár körüli összeget szórt szét,
  16 billió dollár körüli összeg hagyta el titokban a számláit ebben az idöszakban (vész)hitelekre!


16 billió dollár az ugye egyenlö 16 ezerszer 1 milliárd dolláral, vagyis ennyivel: 16 000 000 000 000 USD


 Mint ahogy a The New York Times cikke is írja:




"At home, from March 2008 to May 2009, the Fed extended a cumulative total of nearly $9 trillion in short-term loans to 18 financial institutions under a credit program."


"Pusztán 2008 márciusa és 2009 májusa között a FED 9 billió dollárnyi rövidlejáratú hitelt nyújtott odahaza az amerikai bankoknak."


A FED vészhitelezö akcióinak legmeglepöbb mozzanata viszont nem is az, hogy az amerikai nagybankokon kívül hihetetlenül nagy összegeket hitelezett külföldi bankoknak is , hanem amint a New York Times cikke is írja:


"But joining them were issuers of commercial paper with ties to Caterpillar, McDonald’s and Verizon."
  
"A segélyezettek közt olyan kereskedelmi papírokat is kibocsátó társaságok is voltak mint a Caterpillar, a McDonalds (!) vagy a Verizon."
  
A Fed mintegy 21 000 pénzügyi (vész)hitel-tranzakció részleteit hozta nyilvánosságra 2010 dec 1-én.


Aki kíváncsi az összes mocskos részletre A-tól Z-ig, az mindent megtalál a Federal Reserve honlapján, itt, ennek a weblapnak a jobb oldalán, a „Facilities and Programs“ alatti linkekre kattintgatva:




A Federal Reserve weboldala sajnos nem könnyen áttekinthetö a sok részlet miatt, így aki inkább közérthetö és lényegi adatokra vágyik, annak megfelelöbb például a LaRouche weboldal alábbi áttekintése:




"We learned today that TARP was pocket change," Sanders said, "compared to trillions in near-zero interest loans doled out by the Fed to virtually every major bank and many large non-bank corporations: Goldman Sachs, $600 billion; Citigroup, $1 trillion; Bank of America, $700 billion; Merrill-Lynch, $1.2 trillion; Morgan Stanley, $1.5 trillion. Non-bank companies received huge bailout loans: GE, McDonalds, Caterpillar, Harley-Davidson, Verizon, and AIG of course. And most surprising, huge amounts were loaned to European megabanks, including Deutschebank and Credit Suisse, each with about $300 billion in mortgage bonds sold to the Fed."



"A Goldman Sachs 600 milliádot, a Citigroup kereken 1 billiót, a Bank of America 700 milliárdot, a Merril-Lynch 1.2 billiót, a Morgan Stanley 1.5 billiót kapott. 
Ezekhez az összegekhez képest a médiák által sokáig ragozott(hazudott) 700 milliárdos összérték csak aprópénz! 
Néhány nem banki szubjektum szintén hatalmas összegeket kapott: a General Electric, McDonalds, Caterpillar, Harley-Davidson, Verizon és az AIG."



Úgy tünik, ezek a nagyvállalatok is nyugodtan lehúzhatták volna a rolóikat 2008ban, és a fene se tudja, hogy most is valójában milyen pénzügyi helyzetben lehetnek. 
Gyakorlatilag az egész amerikai bankrendszer és az amerikai nagyvállalatok tekintélyes része bezárhatta volna a kapuit, ha nincs ez a gigantikus  vészhitelezés. 
Még a McDonalds is!!!


Hatalmas összegek lettek kölcsönözve az európai bankoknak is, a Deutsche Bank és a svájci Credit Suisse például egyaránt 300 milliárd dollárt kapott. További részletek az európai kölcsönzésröl ebben a LaRouche áttekintésben:




Pusztán az angol bankok 1.5 billiót kaptak. A legtöbbet a Barclays (863 milliárdot), a Royal Bank of Scotland pedig 446 milliárdot kapott. A többi európai bank közül a francia Societe Generale, a német Dresdner Bank és Commerzbank, a belga Dexia, a spanyol Santander szintén hatalmas összegeket kapott.“


 Mindezen  adatokból sajnos egy dolog látszódik ki kristálytisztán:
 a nyugati világ pénzügyi rendszerét valójában egyetlen egy jegybank uralja: az amerikai Federal Reserve. Minden ennek a banknak az  akcióitól függ!


Sanders szenátor 2010 december 1-i nyilatkozata szerint:




"At a Senate Budget Committee hearing in 2009, I asked Fed Chairman Ben Bernanke to tell the American people the names of the financial institutions that received an unprecedented backdoor bailout from the Federal Reserve, how much they received, and the exact terms of this assistance.  He refused."


"Még egy 2009-es szenátusi meghallgatáson arra kértem Bernanket, a FED igazgatóját, hogy hozza nyilvánosságra ezeket az adatokat. A lehetö leghatározottabban elutasította."


Ezen szörnyü adatokat látván csodákszik valaki is?


Sanders szenátor ezután terjesztette a Kongresszus elé azon törvénymódosítását, mely már kötelezte a Federal Reservet ezen hajmeresztö adatok nyilvánosságra hozatalára.

De a nyugati világ pénzügyi rendszerét irányító amerikai jegybank tevékenységéröl továbbra se tudni sokat, ez a Sanders féle törvénymódosítás is csak amolyan “magányos fecske” volt.

A Federal Reserve valódi urai, a Rothschild és Rockefeller dinasztiák, sajnos továbbra is dörzsölhetik a tenyerüket, és kényük-kedvük szerint manipulálhatják a háttérböl a világot.
 Senki se kötelezi őket valós elszámoltatásra továbbra se, semmilyen kormány a világon nem tudja érdemben befolyásolni a tevékenységüket.

 Ez a megdöbbentö amerikai jegybanki adatnyilvánosságra-hozás viszont egyértelmüen azt a tényt igazoló “kilógó lóláb” volt, hogy a világot uraló hatalmi struktúrák teljesen mások, mint amiket a médiáink rendszeresen tálalnak elénk. Most legalább egy újságcikk erejéig kivillant elénk ennek a világot valójában uraló háttérhatalomnak a “lólába”.









A Rothschildek


2010. november 06. szombat, 18:10
A válasz – kis túlzással mondva – egyszerü: a Rothschild család!
Az európai bankrendszer 70% százalékát kitevö Inter Alpha Group, akárcsak az amerikai jegybank (Federal Reserve), az angol jegybank (Bank of England) de még az ausztrál jegybank (Reserve Bank of Australia) is ezen család  ellenörzése alatt áll. Ez így van mind a mai napig.


 Az olyan Inter Alpha Grouphoz tartozó bankok bankok mint az „olasz“ Intesa San Paolo (a szlovák VUB tulajdonosa) vagy a „belga“ KBC (a szlovák CSOB bank tulajdonosa), de még a „magyar“ OTP tulajdonosi szálai egy helyen futnak össze. Egy ilyen bank sincs nemzeti hatáskör alatt, hanem ennek az egyetlen egy családnak, a globalista polip abszolút fejének a tulajdonában van. Az olyan oligarchák mint Csányi Sándor – az OTP „látható“ tulajdonosa – ennek a családnak az ágensei. Vagy tán tényleg azt hiszi valaki is, hogy egy volt közönséges apparátcsik mint Csányi Sándor képes lett volna rátenni a kezét az OTPre, s most játszani a politikai pártok felett álló oligarchát háttér nélkül?
S el is érkeztünk a lényeghez, amit háttérnek vagy háttérhatalomnak hívnak, mely bár minden nyugati országban rejtözködik, hatalma viszont maximális.

Az Inter-Alpha Groupot 1971ben hozta létre a háttérhatalom fejének számító Rothschild család, s azóta is folyamatosan terjeszkedik. De facto az összes 1971 óta történt gigantikus pénzügyi manipuláció az ö számlájukra írható. A világ országainak valutáival durván manipulálni képes Soros György is ezen köröknek egyik „látható arca“, de messze nem a piramis csúcsát képezö személy.
Amikor a rendszerváltó politikusaink privatizálták a szlovákiai bankokat, egy dolgot „elfelejtettek“ elmondani a lakosságnak: azt, hogy a legtöbb, lakosságot sanyargató bank tulajdonosi szálai legfelsöbb szinten ugyanazon a helyen futnak össze!!

Ha ez nem így lenne, hogy a fenébe fordulhatott volna elö, hogy egyik napról a másikra a nyugat világ szinte összes jelentös nagybankja válságba, tehát ugyanabba a szarba kerül? Vagy más: idáig tán nem tünt fel senkinek, hogy szinte az összes nyugati nagybankban – szinte uniformizáltan – lényegében ugyanaz a rezsim? Ez egyáltalán nem véletlen!

És mint már írtam, az angol-szász világ központi bankjai is ugyanennek a rejtözködö tulajdonosi rétegnek az ellenörzése alatt állnak. Ez egészen máig a legnagyobb titkok közé tartozott. A Bank of England például 1945-ig hivatalosan is Rothschild ellenörzés alatt állt, de aztán „államosították“. Valójában csak az történt, hogy a Rothschild család a háttérba vonult, s onnét irányította. Az amerikai Federal Reserve szintén Rothschild-Rockefeller ellenörzés alatt áll.

Tudom, hogy ezek nem könnyen hihetö dolgok. De ezen család iszonyatosan nagy hatalma az elkövetkezö írásokban gondosan dokumentálva lesz.










A Rothschildek


2010. november 16. kedd, 15:15
A politikában valójában nincs jobboldal, nincs baloldal, csak azok, akiknek van pénzük, és akiknek nincs. A Rothschildoknak márpedig iszonyatosan sok pénzük van, ergo hatalmuk is. Jelenkori utódaik nem vonultak vissza nyugodt életet élni holmi eldugott vidéki kastélyokba, mint gondolnánk, hanem a háttérböl manipulálják a történéseket elképesztö mértékben az egész nyugati világban.


Ismerjétek meg például Sir Evelyn Robert Rothschildot, a család egyik jelenlegi oszlopos tagját. A képen a feleségével látható.




S most keressünk vissza pár ezzel a hölggyel (neve Lynn Forester Rothschild) készült interjút, például ezt:




A bevezetöben ez áll:


"Two years later, after the smitten Sir Evelyn divorced his second wife, Victoria Schott, the mother of his three children, Forester became the third Lady Rothschild. After marrying in November 2000 at a London synagogue, they honeymooned at the White House, guests of Lynn's good friends Bill and Hillary Clinton."


Két évvel azután, hogy Sir Evelyn elvált a korábbi feleségétöl, Victoria Schott-tól, három gyereke anyjától, Lynn Forester lett a harmadik felesége. Miután 2000 novemberében összeházasodtak egy londoni zsinagógában,
 a mézesheteiket a washingtoni Fehér Házban töltötték, Bill és Hillary Clinton vendéglátását élvezve.


A cikk azt állítja, hogy Ms. Forester a jó ismeröse a Clintonoknak, ez viszont nem egészen igaz. Valójában Sir Evelyn Rothschild és a tengernyi pénze az! Így vagy úgy, nem nehéz elképzelni egy olyan házaspár hatalmát, aki a mézesheteit a Fehér Házban tölti  az amerikai elnöki pár meghívására.


Most nézzünk egy felettébb érdekes videót a youtuberól:


Lee Greenwood énekli God Bless the USA-ból Sara Palin Rally



 2008-ban készült Sarah Palin egyik választási rendezvényén. Amennyiben Barack Obama helyett akkor a republikánus John McCain gyöz, úgy ez a pipi lett volna az Egyesült Államok alelnöke. Hoppá, de várjunk csak, nem láttuk mi már azt az elegáns, középett álló, fehér kosztumos hölgyet korábban valahol? Dehogynem! Ö Lynn Rothschild (Sarah Palin a jobb szélen áll fekete kosztümben)


Amint látjuk, és ezt nem gyözöm eleget hangsúlyozni, demokrata vagy republikánus párt, ez igazán nem számít, a Rothschildok mindenhol jelen vannak! És nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Nyugat-Európában is.


Vagy nézzük meg, mivel foglalkozik például Nat Rotschild, a család ifjú tagja (Evelyn Robert Rothschild keresztfia). Hallott már valaki a Montenegróban épülö új "Monakóról"? Egy gigantikus jachtkikötö építéséröl, körülbelül akkora privát költségvetéssel, mely nagyjából vetekszik bármelyik közép-európai állam éves állami költségvetésével. Demján Sándor, a magyarországi oligarcha, is benne van ebben a bizniszben, több más orosz oligarchával együtt (ezek az orosz, magyar, stb. oligarchák mind mind Rothschild kreatúrák, a Rothschildok "emlöin" nöttek fel)




The Mafia paradise that holds secret to tycoons' alliance
BUT why has a tiny state like Montenegro assumed such importance to Deripaska and his business partners? It is no secret that the country has a significant and well-established black economy. As one Balkan business analyst said: 'It is the one country in the region that isn't just bedevilled by corruption, it's a kleptocracy.'


Mint ahogy a Daily Mail is írja, Montenegro maga a maffia-paradicsom, ahol szinte csakis fekete gazdaság létezik, és a Rothschild és Deripaska féle oligarchák itt azt csinálnak amit akarnak, mert a kormány a zsebükben van (méghacsak a montenegrói kormány lenne a zsebükben!). Az ország festöi tájakkal rendelkezik, nemhiába építik itt az "új Monakót".


Azt mondják, a 2006-os James Bond film, a Casino Royal története se véletlenül játszódott Montenegróban, hanem az ebben az országban müködö iszonyatos hatalmú orosz-izraeli (és tegyük hozzá: magyar) maffiáról lett mintázva.


Végül csináljunk egy érdekes húzást, keressük meg Sir Evelyn Rothschildot a Facebookon!


Ö az:


S most térjünk rá az igazán érdekes dolgokra, arra, hogy mely FACEBBOOK oldalak („pages“) ennek az embernek a kedvencei , és kik a barátai („friends“)... Helyenként igazi mellbevágó érzés lesz néhány ilyen barátra való rábukkanás, valamint Rothschild barátainak további kapcsolatrendszerét vizsgálgatni a FACEBOOKon.
 A jelenlegi világ milliárdos hipergazdag elitjének tagjaira, uralkodóházak tagjaira bukkan az ember, széles e világban.
 Mindenhonnan, a Föld minden tájáról, ahogy egy igazi globalista félistenhez illik. Sokan közülük mediálisan nem annyira ismertek, de nem nehéz kitalálni – az adatlapjuk alapján, hogy nem akárkikröl van szó. Rothschild mintha kínosan ügyelne arra, hogy közvetlen Facebook barátai között ne legyenek például az általa irányított, mediálisan ismert személyiségek, pl. oligarchák, vagy kilóra felvásárolt államfök, miniszterelnökök, uralkodók.


De vannak kivételek is.


Az egyik közvetlen Rothschild barát például egy Elizabeth Windsor nevü öreg hölgy, akit a világ csak II. Erzsébet angol királynöként ismer:




 Rákattintottam egy másik, ismeretlen nevü Rothschild baráta a FACEBOOKon, John Kolthoffnak hívják, mediálisan ö teljesen ismeretlen:




Nem annyira viszont Mr. Kolthoff barátai. Az egyiket pl. egy Tenzin Gyatso nevü magánzónak hívják, akit amúgy a Dalai Lámaként ismer a világ:


  
 Sokan még azt se hajlandóak elhinni, hogy Rothschild szabadkömüves-illuminati, s hogy egyáltalán még létezik szabadkömüvesség, nemhogy azt, hogy egyenesen ezek az emberek irányítanák a háttérböl a nyugati világot..

OK.. térjünk át Mr. Rothschild „F“ betüs FACEBOOK barátaihoz:




Az egyik neve például az, hogy „Franc Maconneire Francaise (French Masonry)“, magyarul: francia szabadkömüvesség.


Aki ismeri a szabadkömüves szimbólumokat, ugyancsak ismerös dolgokra fog lelni Mr. Rothschild barátainak FACEBOOK oldalain!


 Megakad a szeme pl. egy bizonyos Leandro Daniel Garcia nevü egyén ikon-képén:

 Tovább böngészve Mr. Garcia FACEBOOK oldalát, „barátai“ közt olyasmit találni mint „Goodale Masonic Lodge“, vagyis egy Goodale nevü szabadkömüves páholy, kedvenc FACEBOOK oldalai között („Pages“ – „See all“) pedig mint a „Masonic Temple Philadelphia“ (philadelphiai szabadkömüves templom), „Lodge of the White Rose“ (a fehér rózsa nevü szabadkümüves páholy) stb. Ugyanazok a sötét, okkultikus, misztikus „cuccok“, a „Baphomet“ (a szabadkömüves-illuminati antikrisztus, vagyis sátánszimbólum) találhatóak szanaszét az ilyen FACEBOOK oldalakon is, mint amiket állandóan Molnár F Árpád is mutat a videóin. Mindenki félbolondnak hiszi Molnár F Árpádot emiatt, pedig nem ö az, hanem a szabadkömüves-illuminatik „vallása“ nem tekinthetö egyáltalán normálisnak! Ha megnézzük közvetlen pl. Mr. Rothschild kedvenc FACEBOOK oldalait („Pages – See all“), azok között is találni olyat, hogy pl. „Massoneria“ (olasz szabadkömüvesség):


http://www.facebook.com/evelyn.rothschild?ref=sgm#!/massoneria?ref=sgm
(ismét a piramis és a mindent látó szem az ikonkép, stb.)


.. vagy „Arcturus“ (lásd ismét a fényt ábrázoló ikont, ahogy Molnár F videóin is látni a „fényt“, világürt, stb):




Felettébb érdekes Mr. Rothschild ezen kedvenc oldalának rövid, bemutató jellemzése is:



Arcturus is home to one of the most advanced civilizations in the galaxy. It exists in the fifth-dimension and is the prototype for Earth's future. Its energies work as an emotional, mental, and spiritual healers for humanity.



Az Arcturus az univerzum egyik legfejlettebb civilizációjának otthona Galaxisunkban. Az ötödik dimenzióban létezik, és a Föld jövöjének prototípusa. Energiái érzelmi, mentális és spirituális gyógymódot képeznek az emberiség számára.


Mintha csak Molnár F-et hallanánk, nem?


De böngésszük tovább Mr. Rothschild barátait, mondjuk menjünk a „D“ betüvel kezdödökre, mindjárt találunk is olyat, hogy David Rockefeller:




Ez tulajdonképpen semmi meglepetés. Esetleg az, hogy Mr. Rockefeller és Mr. Rothschild FACEBOOK barátai között egyaránt megtalálható pl. Habsburg Ottó.








Titkos társaságok


2012. április 28. szombat, 14:32
Jó egy évvel ezelött egy nem túl feltünö hír járta
be a médiumokat, Magyarországon a 168ora.hu 
hozta le
 címmel. Bár a hír tartalma ugyancsak tompított
élü volt, kanada egykori védelmi minisztere, Paul
Hellyer valójában az idáigi talán legjelentösebb tényfeltáró
munkát végezte, és adta ki könyv formájában
Fény az alagút végén” címmel. Ö az elsö az angolszász világ csúcspolitikusai közül, aki nyíltan kimondta, valójában milyen
(sötét) erö irányítja bolygónkat a háttérböl, s mintha ez „nem lett
volna elég”, nyíltan kiteregetett mindent ennek az erönek a
különbözö földönkívüli civilizációkkal való kapcsolatairól is.




Újságcikk Hellyerröl az angol Daily Mailben 2011-böl:


'I believe in UFOs... and I've seen them': Former Canadian
defence minister accuses American government of cover-up


Ugyanezen hír rövidített formában magyarul:




Az Egyesült Államok kormányát kritizálta Paul Hellyer egykori
kanadai védelmi miniszter, amiért az állítólag eltussolja az UFO-észleléseket. A 87 éves Hellyer a hadügyi tárca irányítójaként
1963-ban egy személyben volt felelős a kanadai hadsereg,
haditengerészet és légierő egyetlen szervezetbe történő
integrálásáért. Hellyer Kanada miniszterelnök-helyettese is volt
és hosszú időn át szolgált a brit királynő tanácsadó testületében.
A tekintélyes múlttal rendelkező politikus most az arizonai
Scottsdale-ben rendezett Nemzetközi UFO Kongresszuson fejtette
ki nézeteit és tapasztalatait a földönkívüli létformákról – számolt
be az AOL News.”




Ami viszont nem volt benne a hírben, az az, hogy milyen
 iszonyatos mélységekig tárta fel Hellyer, miként zajlik a világ
irányítása a háttérböl a tömegek által teljesen ismeretlen
személyek és titkos társaságaik által , könyvének egyes
részleteitöl leesett az állam még nekem is. Magyarország egykori csúcspolitikusai közül hasonló mértékü tényfeltáró munkát idáig
Bogár László professzor, a Miniszterelnöki Hivatal volt politikai államtitkára és a néhai Csurka István (Isten nyugosztalja)
végeztek.


Hellyer könyve sajnos idáig nem jelent meg magyarul. Az angol
nyelvü kiadás legérdekesebb információkat tartalmazó oldalait
(203-tól 207-ig)  viszont beszkenneltem, és csatoltam ehhez a
cikkhez, lásd a legvégén.


S most kezdjük el elemezgetni a könyv tartalmát.








 203-as oldal:


A Kabbalisták”
 ...
 „A korábban említett Bilderberg csoport, Trilaterális Bizottság és Külügyi Kapcsolatok Tanácsa mellett létezik egy negyedik, a
legtitkosabb (összeesküvö) világhatalmi csoport, az ún. (sötét) Kabbalisták, mely valójában az USA árnyékkormányát képezi, és
bitorolja az Egyesült Államok Kongresszusának és elnökének
hatalmát már nagyon régóta."


(megj: ezt már nem én állítom, hanem Kanada egykori védelmi minisztere)




Jelenlegi formájában körülbelül a második világháború vége óta
létezik ez a szervezet, ez volt az az idöszak, amikor az USA
fegyveres eröi elkezdtek szembesülni más bolygókról érkezö
látogatókkal is.”


(megj: föként a ekkor feltalált radar technológiák által kisugárzott elektromágnesesség kezdte el nemcsak detektálni, hanem
bezavarni is az UFO-kat)




204-es oldal:


Számomra ismeretlen okokból kifolyólag a földönkívüliek
jelenléte még a hidrogénbombától is nagyobb titkosítási
besorolást kapott, s az álcázás mértéke addig elképzelhetetlen
méreteket öltött. „
...
Truman elnök létrehozott egy bizottságok az ET ügyek kezelésére,
ez a bizottság mint az MJ-12-es vált ismertté abból kifolyólag,
hogy eredetileg csak tizenkét taggal rendelkezett.”
...
Annyira titkos projektek keletkeztek, hogy ezek mikéntjéröl 
egyes védelmi miniszterek és elnökök sem lettek tájékoztatva. 
Ronald Reagan és idösebb George Bush például be voltak avatva, különösen Bush, lévén jó ideig ö volt a CIA igazgatója, Bill Clinton viszont már alig tudott valamiröl ... „




Clintonnak nem volt belépése az Area 51-be és S4-be se, azokra
az ultra-titkos katonai támaszpontokra, ahol az ET-kel való
együttmüködés zajlott. Hogy kinek volt ide belépése, azt az
határozta meg, az adott személy milyen magasan volt a titkos szabadkömüves-illuminati hierarchiában. Clinton, elnök létére,
meglepöen alacsonyan volt, állítólag még a feleségének,
Hillarynak is jóval magasabb volt a besorolása...


Hellyer a könyvében egyébként nem meri megnevezni
elöször azt állítja (205-ös oldal), hogy a sötét Kabbalistákat föleg
az ET jelenlét titkolásáért felelös magasrangú pentagonos
tábornokok alkotják, ami nem egészen igaz. Ezek a tábornokok
csak végrehajtók, még fölöttük is van hatalom. Arról nem is
beszélve, hogy ezek közül a tábornokok közül többen az elit
harmadik világháborút ellenzö táborába tartoznak, s már többször
is megakadályoztak egy Irán elleni támadást. Az viszont valóban
igaz, hogy a földönkívüliek eltitkolását illetöen továbbra is
készségesen végrehajtják az illuminátus fönökeik utasításait.




Tovább a 206-os oldalon már Hellyer jóval öszintébben beszél,
amikor a következöt állítja:


Nelson Rockefeller volt a felelös azért, hogy a titkos, ET-kel és
UFO-kal foglalkozó dokumentumok át lettek ruházva az USA kormányáról nagy hadiipari vállalatokra (!)“


(megj: ... melyeknek ezek az illuminátus családok mint Rothschild, Rockefeller, Bush stb. a tulajdonosai mind a mai napig.)




A 205-ös oldalon Hellyer megnevez pár ET fajt is, melyek
létezéséröl a földi háttérhatalom már nagyon régóta tud, ilyenek
például a szürke ET-k a Zeta Reticuli és Orion
csillagrendszerekböl, a plejádiak, stb.


A plejádiak egyébként kishíján úgy néznek ki, mint mi, ök voltak
a bibliai angyalaink, talán az egyedüliek a közelebbi
csillagrendszerekben honos földönkívüli fajok közül, melyek
pozitívan viszonyultak hozzánk. Személy szerint hihetönek
tartom azt az állítást, mely szerint Jézus is ember-plejádi hibrid
volt, innen voltak a csodálatos (gyógyító és más) képességei. A
Vatikán viszont már a kezdetek kezdetétöl fogvaa sötét
(reptiloid, lásd: Léteznek-e földönkívüliek ) oldal találmánya volt
az abban az idöben zajló plejádi beszivárgás féken tartása végett,
az „amit nem tudsz teljesen megakadályozni, annak próbálj meg
az élére állni“ stratégiát szolgálva. A kereszténység ellenpólusa, a sátánizmus is nem emberi, hanem reptiloid eredetü. A Vatikán
legfelsöbb vezetése pedig a kezdetek kezdetétöl fogva
sátánistákból tevödött össze, ez a durva igazság.


Az ET-k és UFO-k jelenlegi titkolásának fö oka pedig az, hogy ez
a sötét, ET eredetü reptiloid hatalom, melynek az illuminátusok
csak földi helytartói,
 nem akar minket kiengedni a világürbe (söt, nemhogy nem
akar minket oda kiengedni, hanem egyes elemensei
legszívesebben kiirtanák az emberiség jó részét!)


Kegyvesztésben vagyunk, ez az igazság. Emiatt vannak eltitkolva
az antigravitációs, szabad energiás találmányok is, s még
sorolhatnám, mi minden más technológia is. A TR-3B (katt!)
 megjelölésü antigravitációs kémrepülögépnek például a puszta
létezése is titkolt, annak ellenére, hogy már vagy 30 éve
használatban van. Az 1990-es évek közepétöl
 földi eredetü UFO-k repülnek más csillagrendszerekbe 
is az ún. „fekete projektek“ (black-ops) keretein belül. Ezeknek technológiáit mind az ET-ktöl kapták meg a földi illuminátusok. 
A NASA egy hatalmas átverés, föként parasztvakításra van
használva 
annak az illúziónak a fenntartása érdekében, hogy sem ET-kkel
nem vagyunk kapcsolatban, se az antigravitációs technológiák
még nem ismertek, s nem léteznek olyan technológiák se, melyek segítségével a Holdtól messzebre lennénk képesek utazni.
Ez mind hazugság.


Hellyer könyvének 243-as oldala:


... az USA találmányi hivatala 1942-1993 között 10 158
találmányt titkosított „nemzetbiztonsági okokra“ hivatkozva,
melyekböl kb. 6000 máig titkosítva van, s nem hozzáférhetö a
tudományos körök számára.“
Minden olyan találmány, mely komolyabban veszélyeztetné akár
az illuminátusok köolajipari vállalatainak a hatalmát is,
automatikusan titkosításra kerül.Összesítve: az emberiség
mesterségesen van visszatartva mindennemü fejlödésében.







2011. szeptember 17. szombat, 21:55
2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az információ terjed az interneten (index.hu):
"Ezrek vonultak utcára hétfő este Athénban     ...
Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sajnos ez nem egy áprilisi tréfa. A szemmel látható hasonlóság nem véletlen... A képek hitelesek, a bal felsö Angela Merkel kép például a Time magazin egyik 2006-os számában jelent megA bal alsó kép pedig Eva Braunt, Adolf Hitler élettársát ábrázolja. Merkel a háttérhatalom egyik legtitkosabb fegyvere (volt), s egy ideig nagyon úgy tünt, hogy ami annak idején nem sikerült az édesapjának durva eröszakkal, az most öneki - kifinomult átverés alkalmazásával- sikerülni fog: teljesen egybeolvasztani Európát egy Negyedik Birodalomba. De szerencsére a dolgok egy picit megbonyolódtak. A cikk nagyvonalakban felvázolja, hogy mely, az illuminati felsöbb körökben régóta lappangó belsö ellentétek miatt .
 
Kezdjük Angela Merkellel, kinek már a wikipédiában szereplö „hivatalos“ életrajza is fura. A wikipédia szerint:
 
 
Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben "osztályellenségek" voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!
 
További érdekes epizód a wikipédiás Merkel életrajzból:
 
Egyetemi évei alatt Angela a fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakít ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csípöböl elutasította, de aztán "leszólt" nekik a párt, hogy Angelának az is megengedett . A wikipédia még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.
 
Aztán jött a "rendszerváltás", gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik nem viszik semmire. De nem!
 
Merkel azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesítés után!Érted nem! Egy ismeretlen, állítólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 34 éves, szintúgy ismeretlen „komcsibébije“ azonnal Helmut Kohl kormányába került. 1990-ben Kohl ifjúságügyi miniszternek nevezi ki, pár hónapra rá 1991-ben már a német kormánypártjának, a CDU-nak az elnökhelyettese!
 
S most!
 
Nézzük meg az ONI egyik még 2007-es kiszivárogtató írását, melyböl már a kukac.sk-n én is fordítottam, és tartalmaz néhány igazságot...
 
 
 
A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló "halálangyal", bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó kutatásának az atyja:
 
 
Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával.
 
Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, míg nem születik meg a bébi, így Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is említi, hogy az "édesapja" 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba.
...
Az egyezség szerint aztán Angelát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a "szülei" a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is). Angela sohasem volt politikailag aktív az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesítés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 34 évesen.
 
Amikor 2011 februárjában az alábbi sorokat írtam a kukac.sk-ra, még lényegében igaznak voltak tekinthetöek:
 
Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek. A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az "új világrendbe", az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült Államok kiépítése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.
S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült Államok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, míg Németország, euro krízis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krízis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. Annak ellenére, hogy a német lakosság létszáma mindössze töredéke a kínainak, az ország exportja vetekszik Kínáéval. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kínának. Kína nem lesz szuperhatalom, soha!
 
Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült Államok irányítását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a "bizniszben" nyakig benne van (volt?) a jelenlegi német nemzetiségü "szentatya" is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává. Az "euró mentésére" hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót."
 
Hogy az Európai Egyesült Államokról, vagyis a készülö Negyedik Birodalomról, íródott sorok mennyire igaznak bizonyultak, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hetek történései, amikoris már teljesen nyíltan elkezdtek az Európai Unió vezetöi is beszélni az Európai Egyesült Államokról a fösodratú médiumokban.
 
Egyes angol médiumok, mint a Daily Mail - aggódva az egyre nagyobb német befolyás miatt - pedig váratlanul messzire is elmentek:
 
Rise of the Fourth Reich, how Germany is using the financial crisis to conquer Europe
(A Negyedik Birodalom felemelkedése, avagy Németország Európa leigázására használja a pénzügyi válságot)
 
 
Valójában persze nem(csak) Németország, hanem föként a Rothschild dinasztia.
 
A Negyedik Birodalom építése mára nem halad a tervezett ütemben, az egyik fö probléma ugyanis maga a Hitler-lány!
 
Tudni kell, hogy Angela Merkel egyik fö protézséje az illuminatik köreiben mindig is a Bush-család volt.Már az édesapjának, Adolf Hitlernek is a legföbb pénzügyi támogatója George Bush nagyapja, Prescott Bush volt (a Rothschild/Windsor vonal nagybankjai mellett). Nem is csoda, hogy Merkel hatalomra jutása után ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg sajtóban:
 
German leader emerges as key Bush ally in EU
(Merkel Bush leghüebb támogatójának bizonyult)
 
 
Merkel - akkor még csak mint ellenzéki vezér - támogatta Bushék 2003-as iraki invázióját is, ami nagyon nem volt jellemzö a többi nyugat-európai vezetöre abban az idöben.
 
Késöbb viszont jöttek a 2008-as események, amikoris az illuminatik „békésebb szárnya“ megakadályozta Bushékat abban, hogy atomkonfliktust robbantsanak ki. (lásd a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család c. írást).
 
Az illuminatiknak tudnillik két fö szárnya van manapság: a háborúpárti és a békésebbnek vélt, az új világrendbe „pusztán“ pénzügyi összeomlás által belejutni óhajtó szárny (például Barack Obama is ide sorolható). Merkel viszont mindig is a Bush vonal embere volt. Egyfajta „harmadik pólusként“ bejön a képbe még a Vatikán is, mely egészen 2008 nyaráig szintén benne volt Bushék minden mocsokságában. Ezért hallgat mellesleg a Vatikán máig olyan makacsul szeptember 11 felöl, mert Bushékkal együtt nyakig benne volt. Igen, a jezsuiták, a „roszikruszik“ (a rózsakeresztes banda) valamint maga a „szentatya“ is nyakig benne volt szept 11-ben.
 
Az elöbb említett „békés illuminati vonal“ kiéheztetés árán akarja az emberiség egy részét elpusztítani, míg a Bush-vonal atomfegyverekkel próbálta... az egyik tényleg jobb mint a másik.
 
2008-ban a Vatikán szembekerült mind a két másik illuminati vonallal, a 2008-as atomháborús tervekben már nem volt benne. Ennek külön története van, még majd említem.
 
A 2008/09-as események kapcsán jön be a képbe még egy érdekes alak, Benjamin Fulford is, akinek a blogjából korábban már többször is idéztem. Fulford egyáltalán nem „ellenálló“, mint aminek feltünteti magát, hanem a Rothschild család „békésebbnek“ számító szárnyának a megmondóembere. A blogbejegyzései info/dezinfo keverékek, ennek ellenére mégis ajánlom az olvasásukat, mert annak tudatában, hogy ki Fulford valójában, bizonyos mértékig könnyen „dekódolhatók“, kiszürhetök belölük a dezinfok, és az ember a végén értékes bennfentes infokhoz juthat a hatalom legcsúcsáról, melyek a 100 százalékban kontrolált globális médiumokban garantáltan nem jelenhetnének meg.
 
Az „Arab Tavasz“ mögött is a „békésebb“ európai illuminati szárny áll, melyhez Obama is sorolható. A líbiai invázió nem volt tervezett, eredetileg azt hitték, hogy Kadhafi ellen sikerül majd fellázítani a líbiai lakosságot. Amikor viszont nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni, és hogy Líbiát bombázni kell, az európai vonalhoz nem túl hüséges Merkel bejelentette, hogy Németország ebben nem vesz részt. „Érdekes“ dolgok történnek ezután.
 
Fulford március 21-i bejegyzésében például szintén leleplezi, hogy kicsoda Merkel valójában:
 
Fulford, 2011. március 21:
 
 
"Chinese and Russian intelligence now report that Germany’s Angela Merkel is the daughter of Adolf Hitler thanks to the use of frozen sperm and the expertise of a Nazi doctor captured by the Soviets. That means she is almost certainly one of the ringleaders of the Nazi faction still hoping for a fascist world totalitarian government."
Ez mindössze egy nappal azután történt, hogy Merkel helikoptere kishíján lezuhan a CIA merényletkísérlete miatt...
 
2011. március 20:
Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete
 
 
Késöbb pedig ez a „békésebb“ illuminati szárny biológiai vegyifegyvertámadást hajt végre Németország ellen... (lásd: A német e.coli "járvány" bio-terror támadás volt c. írást)
 
Ezeknek a mai napig dúló ellentéteknek köszönhetjük, hogy a Rothschild féle „európai integráció“ Merkel nem mindig engedelmeskedö magatartása, és a német politikusok kifejezett ellenállása miatt zötykölödve halad.
 
Az e.coli támadás nemcsak a líbiai invázióban elutasított részvétel miatt volt bosszú, hanem azért is, mert a németek nem voltak hajlandóak „menteni“ Görögországot a Rothschild elvárások szerint. Amennyiben Görögország idö elött csödbe megy, úgy könnyen bukhat akár az áhított Negyedik Birodalom is.
 
A terv ugyanis az, hogy a válságra hivatkozva belekényszerítsék az európai államokat a szuverenitásuk feladásába, mondván a válságot csakis teljesen egybeolvasztott pénz- és gazdaságpolitikával lehet leküzdeni (ami hazugság). Amennyiben viszont a szuverenitások feladása ELÖTT beindulnak az európai csödsorozatok, úgy az Európai Egyesült Államok (a Negyedik Birodalom) terve is füstbe mehet. Ne tévesszem meg senkit: az EURO mindenképpen bukni fog, viszont nem mindegy, hogy még az elött, mielött az európai országok feladják a függetlenségüket, vagy pedig azután. Az EURO-t felváltani hivatott globális pénzt ugyanis csakis egy olyan Európában lehet majd könnyen bevezetni, ahol az európai országok már le vannak fokozva egyszerü régiókká. Máskülönben ezek az országok újból a saját nemzeti pénznemeiket vezethetik be! Ez az amitöl a Rothschild család irtózatosan retteg.
 
Mivel egyre jobban úgy tünik, a görög csöd elkerülhetetlen, a Rothschild család által uralt központi bankok a napokban bejelentették, hogy az ÖSSZES emiatt bajba került bankot a világban megpróbálják majd megmenteni! Az EUROT és az európai bankrendszert ugyanis bármi áron életben akarják tartani addig, míg az európai államok nem adják fel a szuverenitásukat.
 
Minden tehát a németektöl és a Hitler-leánytól függ majd a jövöben. Reményt ad, hogy újabban már a Vatikán és a hozzá mindig is erösen kötödö Berlusconi se teljesen partnerük ebben. Ami Olaszországban fog történni az EURO kapcsán, kulcsfontosságú lesz. A Hitler-leány jelenleg sajnos mintha ingadozna, a napokban például Sárközyvel közösen bejelentette, hogy
Görögországot mégse hagyják csödbe menni. S
hogy még bonyolultabb legyen a kép, a korábban „békepárti“ illuminati szárny egyes elemensei
kezdenek háborúpártivá válni ...
 
De nem akarok ezekbe a heti rendszerességgel
változó „szappanopera“ részletekbe belemenni, a
helyzet képlékeny, tessék követni a Médiafigyelöt.
 
Hogy szétesik avagy teljesen összeolvad az EU a
legvégén, továbbra is marad mint
millió dolláros kérdés“.
 
Egy késöbbi cikkben – A 2009-es harc a pénzügyi rendszerért“ lesz a címe - , kitérek még pár nagyon érdekes dologra, melyekröl a mediális elhallgatás
miatt máig vészesen keveset tudni, s én se tudok
majd a teljes „nagy képpel“ szolgálni. Viszont itt az
ideje ezeket elkezdeni.
 
A Vatikánról lesz szó, mely minden jel szerint
kishíján fatális hibát követett el azzal, hogy
támogatta a sátánista illuminati Bush vonalat az új világrend kialakításában. 2008 augusztusában
ugyanis egy felettébb érdekes
per kezdödött a pápa ellen: a Templomos Lovagok
kései „jogutódai“ beperelték a katolikus egyházat
az öket még az 1300-as években ért sérelmekért, s
követelték emiatt maguknak a Vatikán vagyonának jelentös részét! 
Hasonló ez ahhoz, mintha Magyarország jelenleg
beperelné Mongóliát az 1200-as évekbeni tatárjárás
miatt.
 
De nem, nem viccelek, a dolog a szabadkömüvesség „elödének“ számító Templomos Lovagok részéröl
komoly volt, még a Daily Telegraph is írt róla:
 
 
Talán ezért van az, hogy a Vatikán már mintha nem
lenne túl lelkes az „európai integrációért“, mivel
2009-ben szembe találta magát a „békésebb“
európai illuminatusi vonallal is, mely az
eseményeket jelenleg is uralja. Na de ezekröl a
dolgokról, melyekben Fulford szintén benne
volt/van, majd még késöbb.








1 megjegyzés:

  1. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    VálaszTörlés