2018. május 21., hétfő

Aki uralja Eurázsiát az a világ ura










Aki uralja Eurázsiát az a világ ura





Dokumentum - A kettős hélix: Kína-Oroszország (teljes)

2014: Oroszország-Kína ellenállás

A "növekedés" szó és esemény nem ismert a Hegemon Birodalomban . Az Európai Unió fordítottja, és az Egyesült Államok egy szellemgazdaság, amely felhígítja a középosztályt (...). Az eliteknek mindent. Nincs jó munkahelyük vagy jó karrierjük: eltűnt. A társadalmi konfliktus csak nő. 

Az USA elvesztette az utat. Nincs ötéves növekedési terv. Semmi, sem az éves terv. Nincs terv a következő negyedévre. Az amerikai gazdaság az eliteket és az elit mohóságát szolgálja. Minden folyamat erre a célra irányul. 

A piacok valhacoutos rabló, fekete lyukak, származékai és a bűnözés, hogy senki sem vizsgálja, vagy javítások, kivéve néhány „adminisztratív eljárások” és „nagy bírságot”, hogy kevés fizetés és semmi, de pénzt lopott a betétesek fiókjába, betétesek és a részvényesek a középosztálytól az államig, anélkül, hogy megjelenik a közvetlen adóbevallásban. [ Golyók!Így a kapitalizmus soha nem fog működni  : - D)))) (NTs)]

(...) A kapitalista Kínai pénzekből felhalmozódó pénz arra ad lehetőséget, hogy Xi elnök bármilyen projektet végezzen bármely országban. Kína támogatja a BRICS Development Bankot, az Asia Infrastructure Investment Bankot, az Eurázsiai övezetet és a Selyemút útvonalat.Olyanok, mint a párhuzamos Marshall-tervek, a katonai hódítás nélkül.

(...) Kína és Oroszország együttes úttörő szerepet tölt be egy új nemzetközi építészetben, amely a szuverén államok felelősségére épül minden nemzet népével szemben.

Vladimir Putin egyértelműen kijelentette: "Oroszország és Kína jelentős hatással lesz a nemzetközi kapcsolatok egész rendszerére. A kapcsolat fontos tényező lesz a világpolitikában, és hatással lesz a nemzetközi kapcsolatok kortárs építészetére. " És nem hagy kétséget afelől, hogy ez a kapcsolat hogyan viszonyul a geopolitika óceáni változásához.Putyin elnök folytatta: "Oroszország és Kína soha nem rendelkezett bizalmi viszonyokkal a katonai területen, mint ma. Katonai gyakorlatok folynak a tengeren és a szárazföldön, Oroszországban és Kínában. " 
A mega üzlet foglalkozik, hogy belépett az idei évre, és a katonai gyakorlatok  több mint határokon átnyúló üzleti kapcsolatok vagy együttműködési események a szomszédok vagy rendszeres partnerek között. A "kapcsolat" befolyásolja a globális rendet. A két nemzet a destabilizáció és az egypólusú rendszer káosz fegyverei elleni ellenállást képezi. 

Oroszország és Kína együtt dolgoznak a nemzetközi kereskedelem, a diplomácia és a katonai egyensúly stabilizálása érdekében. És ez a mozgalom, nagyon ironikusan, bomlasztó hatással van.

Oroszország és Kína szuverén nemzetek, harcosok a Hegemon ellen . A  Hegemon az Egyesült Államok unipoláris birodalma.  

Fontos szem előtt tartani, és nem szabad szem elől téveszteni a geopolitikai stratégiák e kontextusát . 

Hegemón fenyegetés egyaránt tartalmaznak Oroszország és Kína, gazdaságosabban exclusionários kereskedelmi megállapodások (Trans-Pacific Partnership, TPP , a transzatlanti kereskedelmi és beruházási partnerség TTIP ), hogy hagyja ki Kína és Oroszország második - az osztály tagjait, a még akkor is, ha a két országot a Hegemonkereskedelmi partnerei, szövetségesei és vazallusai nukleáris fegyverekkel vagy rakétákkal veszik körül . (Ezt nevezik a Nyugati "rakétavédelmi pajzsának").     

Ezek a hegemóniai kereskedelmi megállapodások megakadályozzák Kína és Oroszország számára a két csoporttal való integráció előmozdítását. A növekedés határai elnyomja a fejlesztés a monopólium által a szellemi tulajdon, az elnyomás a tiszta energia és rendszerek, amelyek szabályozzák a szennyezőanyag-kibocsátás korlátozását építése, vásárlása, eladása vagy használatát egyes áruk egyre lassú infrastrukturális projektek, nem csak a mindkét országban, de korlátozza a szerződő projekteket más országokban (a fejlődő országokban megjelenő partnerek).

Így a Hegemon stratégiai szándéka a szegénység felszámolásának korlátozása a világon és a világkereskedelem irányítása. Az unipoláris világot a Hegemon véglegesíti és "védi" . ELITES lesz, és örökre nyomorúság lesz a legtöbb megmaradt nemzet számára.   

Természetesen a parceiragem ellenállás és előlegek, hogy Oroszország és Kína is építették ezt lehetetlenné tette, hogy ily módon a Hegemón kért ... kivéve, ha a két ország között, vagy mindkettő, Oroszország és Kína, destabilizálódnak és megelőzni „rendszerváltás”. Ezért ez a két ország gazdasági és katonai kihívás egy egyértelműen egzisztenciális fenyegetés szintjén.Először Oroszország, majd Kína, a Hegemon látnivalói .   

Teljes spektrumú csatatér

A Kínával és Oroszországgal szembeni fenyegetés teljes spektrumú csatatéren áll: a két ország a kémiai, biológiai és nukleáris háború kizárása nélkül küzd a Sea Space Cyber ​​Electromagnetic háborúhoz; hamarosan lézeres és ultrahangos fegyvereket is tartalmaz; és a "proxy" hadviselést, a titkos nem kormányzati szervezetek, ügynökök és operátorok seregével, a globális médiával és a propaganda sajtóval és a pszicho-kényszerítő módon történő démonizációval.

Az ellenállási partnerségben minden nemzetnek meg kellett engednie a másiknak, hogy megvizsgálja, érintse meg és érezhesse magát mélyen a mindkét oldalon a legvédettebb védelmi titkokon belül, amelyek már fegyveresek voltak az egykori ellenfél és most partnerek között.

Tudták, hogy ugyanazon árok alján vannak ugyanazon ellenséggel szemben. És mindketten felismerték, hogy amikor eljött az idő, a másik nemzet nélkül nem élne túl. A Hegemonannyira kétségbeejtő, vagy olyan alapvetően gyenge, de egyidejűleg olyan erőteljesen fel van szerelve, hogy elpusztítsa a normálist, talán még az egész emberiséget is, ha a Hegemontúlélni akarja . Kína-Oroszországnak meg kellett védenie egymást, hogy megmentsék az emberiséget és a világrendet. Az első támadás gazdasági volt, nem katonai. Elérte Oroszországot.    

Az ellenállás háttere

Sem Oroszország, sem Kína bemutatta magukat riválisok Hegemón , és mindkét érteni kellett az üzleti partnerségek, kooperatív geopolitikai kapcsolatok és számos közös érdekek aHegemón . Voltak irritációk szélei körül, de semmi igazán konfrontatív, kivéve amit indított, tervezett, fizetett a és működteti  Hegemon  a vazallusaival.

Így a gazdaság, a hadsereg és a terrorizmus fő csatatereit ezt az állítást, és destabilizálódás teljes spektruma ellen két nagy erő, hogy ellenálljon ellen Hegemón . (Ezt az ellenállást szemben az unipoláris dominanciája az amerikai és vazallusi, minden formában, az uralom.) És így jön 2014-ben. 

A szovjet olimpiai játékok miatt a 2014-es év az ukrajnai színes forradalom újjáéledésének középpontjává vált. A "tervezők" a külügyminisztériumban és a  CIA-bannyolc éve volt annak a destabilizációnak a megszervezésére, amely két évig meghosszabbodott volna, és ez átalakította a Kijevben meghiúsult narancsos forradalmat, Maidanban. minden nagyon jól tudják, hogy a középpontjában az átalakulás mindig gonosz, törvénytelen, gyilkos, alkotmányellenes és csak egy cél - kiszabására Oroszország ellen a fegyveres erő ukrán, pszichológiailag mobilizált, idegengyűlölő, amely először söpörni van az orosz nyelv, akkor a hangszórók az orosz nyelv, azaz az ukrán állampolgárok kelet-Ukrajnában, közel Rostov mentén nyitott virtuális határ, kevés névleges védelmet, valójában csak „kereszteződések” formális nélkül militarizálás nyom vagy az egyik vagy a másik oldalon.

Ez az erőszakos felkelés időzítve tökéletesség, míg Putyin elnök kellett kezelni beruházás több mint $ 50 milliárd a fejlesztés olimpiai létesítmények Szocsi ad otthont a téli játékok 2014-ben, nyolc év meghatározott szolgáltatások, mint a legjelentősebb projekt az oroszok szelleme, amely azt mutatja, hogy ahogyan a kínaiak a 2008, a Oroszország is végül visszatért a nagyságra, megvalósult, békében élt, így egész évben turisztikai vonzerőt teremtett Szocsiban, és végül is a nehézségek múltját temette el.

Xi elnök bejelentette, hogy részt vesz a megnyitó ünnepségeken. Kína és Oroszország virágzó érettséghez jött, és büszke arra, hogy támogatják egymást minden közös érdeklődésre számot tartó területen. A két nemzet azért szavazott, hogy megállítsa az Egyesült Államok légi sztrájkát Szíriával szemben, vetőzzék a Biztonsági Tanács állásfoglalását, és követeljék, hogy a konfliktust diplomáciai úton oldják meg. Így a békében és a háborúban, a sportban és a kereskedelemben a két vezető hat ülést tervezett 2014-re. Egyesek kétoldalúak lennének, néhány olyan többoldalú csoportok esetében, amelyek mindkettő tagjai.

Ukrajnában és Kínában

De Ukrajna és a Maidan-puccs szintén megtámadta Kínát a keleti Ukrajna és a Krím-félszigeten. Kína hosszú története van az Ukrajnával való interakciónak. Nem csak a modern "állam" Ukrajna, vágott az Orosz Föderáció 1991-ben Jelcin a Belovezha Megállapodások. A technológiát és a tudományt már a technika és a tudomány is összekapcsolta a Kínával szembeni szovjet fenyegetést megelőző napokban, 1960-1989 között, amikor rohamok és lövések voltak a határokon.

2013 decemberében a kínai és ukrán stratégiai partnerségi megállapodást írt alá, amely magában foglalta a nukleáris nukleáris pajzs garanciáit, mivel Ukrajna aláírta az atomsorompó szerződést. Kína  garantálta Ukrajna elleni védelmet minden agresszor ellen - rendkívül szokatlan lépés a kínai külpolitikai fellépések között . 2013. május 12-én írták alá.  

Kínai tudósokat és technikusokat mindig Ukrajnában képzettek, Ukrajnában tanultak és Ukrajnából vásároltak, miközben nagy rakéták, repülőgép-motorok és más szoftverrendszerek, valamint kohászati ​​támogatás volt. Oroszország (még mindig a Szovjetunió) több száz milliárd dollárt fektett be az intézetekbe és iparágakba számítástechnikai, matematikai kutatások és fegyverek fejlesztése érdekében. És Ukrajnából pontosan a kínaiak vásárolták meg a  Liaoning repülőgép-hordozó még mindig hiányos kereteit , amelyet Kína megkötött és keresztelt.

A kínai nemrég tért vissza Ukrajnába, és a Fekete-tenger gazdagabb, mint valaha hajlandó segíteni Ukrajnát az infrastruktúra, míg az élelmiszer-vásárlás a termékeny ukrán területeken, magvak, zöldségek és gyümölcsök. A Krímben a kínaiak érdeklődtek a  Kerch-híd projekt és egy esetleges alagút Oroszországból a Krím-félszigeten. Ezek a kínai erők ma - infrastruktúra, utak, vasutak, optikai portok pontját, és épít, amit látnak, mint a nyugat-betét Gazdasági Belt és eurázsiai Új Selyemút. Kína megértette, hogy Ukrajna orosz, legalábbis a déli és a keleti oroszok. Az ukrán szerződések orosz és kínai nyelven készültek. 

Ezek a szerződések és a diplomáciai partnerségek egy olyan partnerség részét képezték, amely összekötötte Xi elnöke álma egy eurázsiai selyemútról és Putyin elnök álma egy eurázsiai unióról. Ukrajna döntő fontosságú volt, mert ez a két álom egy óriási Eurázsia fejlődésének koncepciójába illeszkedik, amelyet az oroszok energiaforrásai és a kínai gazdagság mozgat.

Ukrajnának az európai, északi, nyugati, keleti és déli irányú forgótányérként működne.Ukrajna hasznot húzna a csővezetékből Európába. Ez gazdag tranzitpontgá válhat. De nem.

Ehelyett Kijev öngyilkosságot választott, meggyilkolta saját állampolgárait, gyakorlatilag csődbe ment, elveszítette saját szuverenitását, és belevetette magát a legizgalmasabb és zörgő fantazmagóriába. Ukrajna a fasizmust és a nácizást magába foglalta, és magának a nemzetnek a csapdába sodorta magát. Ukrajnát eddig Ukrajna legyőzte Ukrajna ellen, logikusan és sajnos.

De a kínai beruházások folyamatát "zárták", Ukrajna fejlesztési projektjeit blokkolták, és most nem történik semmi, amit a Hegemon nem hagy jóvá. (Mindannyian emlékszünk a  "  cseh alma " -ra , amely a csehek hasonló vassális viselkedésének szomorú következménye).

A tél végén kibontakozó események miatt két dolog történt 2014/02/23-án: Kijev az igazgatótanács támadásai alá került, akik megtámadták a polgárokat a téren; és az olimpiai játékok véget értek. A Szocsi játékai óriási sikert arattak, fényesek voltak annak ellenére, hogy a kampányt soha nem látták kizárni és a nyári eseményt a nyugati sajtóvállalat járműveiben helyettesíteni. A média nem sikerült a játékok meghiúsulni; ugyanaz lenne, ha azt mondaná, hogy a nap nem emelkedett fel, vagy hogy az összes óceán elszáradt.

Szocsi és Putyin megkapták, amit akartak, nincs baleset, nincs terrortámadások, csak egy jól átgondolt és bravúros projekt egy nagyszerű show-kultúra és a szakértelem  az oroszok. Az oroszok a téli sportágakban is gyűjtöttek érmeket, és számos amerikai sportolót legyőztek különböző módokon. Nem sokkal később, Szocsi is kapott egy futamot a Formula-1 szezonban, augusztusban. az a pálya épült volt elismert, a futók és a gépkocsi-gyártók, mint a legjobb a világon. Ismét, ez a fajta elismerés nem feltalált vagy vásárolt. Putyin teljesen lendült. Minél inkább a démonizálta őt a Nyugat, annál többet tekintett Oroszországnak a nagy nemzetnek; és minél magasabb a Putyin kormányának jóváhagyási minősítése, annál inkább Kína szerette volna őt partnerként - egyfajta partner Kínának, aki csak Oroszországból származhatott.

Oroszország: egyedi jellemzőkkel rendelkező partner, Kína

Kína jelenleg több országgal 58 partnerségi megállapodást kötött. Sok kategória van. De Oroszországgal való partnerség a kínai létrehozott egy legfelsőbb kategóriában: Wide Collaborative Partnership stratégia ( átfogó stratégiai Collaborative partnershi p .

Tekintettel arra, hogy van még egy külön kategóriát az adott partnerség, meg kell nézni közelebbről, hogy mi történt 2014-ben -, mert ebben az évben volt teljesen rendkívüli, egyedülálló. Ebben az évben nem láttunk evolúciós lépést, nem csak a Hegemon elleni ellenállás egyszerű mozgását .   [1]

A természet biztosítja az egyes fajok túléléséhez szükséges mértéket. Az emberiségnek lehetősége van látni, hogy ott megtörténjen, Kína és Oroszország közötti kapcsolatokban.

Talk „Double Helix”, csak azért, mert a metafora vizuálisan megfelelő, nem azért, mert van valami a „bio” vegyi anyagok vagy „kombinált”.  [2] De vannak konvergenciák, és a kettős hélix egyértelműen mutatja ezt az evolúciót. 

Ahhoz, hogy dekódolni a „DNS” kettős spirál ezen kapcsolat és a medve Sárkány, megfigyelhető közelebbről a pár „molekulák bázis” minden tengely a kettős spirál. Először is vannak "propellerek", kettő. Ez a kiegészítő jellegzetességek teszik ezt az új "genetikai" partnerséget. Ezeket szokták értékelni, hogy dekódolják az egyes nemzetek "DNS-jét". Ott hasonlított nemzetek, néhány kevésbé, egyik sem annyira, vagy olyan mélyen lényeges, hogy fenntartsák a folyamatos növekedés, a folyamatos fejlődés és képes elkülöníteni a Hegemón , és képes megvédeni magát fenyegetések. 

Így működik ez a Double Helix, Kína-Oroszország.

propellerek

A közös határok ezreinek mérföldköve (2,607 mérföld -), a természeti erőforrások és a multietnikus tömegek, óriási védelmi hadseregek, a feltörekvő fejlődő gazdaságok, kapitalista rendszer önfenntartó piacon, a kontroll kezeli az állam, a milliomosok és milliárdosok és a középosztály viszonylag szerény, mély bizalmatlanság kommunizmus lehetőségeket gazdasági megoldás; és az állami tulajdonú óriásvállalatok a kulcsfontosságú iparágakban.

Az egyik nemzet hiányzik, a másik pedig. Az egyikre szükség van, a másikban kiváló. Az egyik hiányzik, amit a másik készen áll.

És elég világosan, a két nemzet szembe ugyanolyan egzisztenciális fenyegetést, ami ugyanabból a forrásból őket, amely ugyanazt eszközöket egyaránt veszélyeztetik. Ezért természetesen a nagyon különleges partnerség.

A kifejezés Lu Shiwei, vezető kutató a  Institute of Modern nemzetközi kapcsolatok Tsinghua Egyetem : „A bensőséges kapcsolat Kína és Oroszország köze csak a gazdasági kérdések, még akkor is, ha tudjuk, a két gazdaság kiegészítik egymást. Ezek az aktív erőfeszítések [a negánjaim]     tükrözik a politikai vágyat és politikai szükségességet is . "

Egyeztetett alapmolekulák

A természeti erőforrások, az energia, a katonai, pénzügyi, banki , hely, műholdas, oktatási, információs technológia (IT), kémiai, mikroelektronika, a víz, a mezőgazdaság, a közlekedés, az infrastruktúra és a közös álom, míg szemben a közös ellenség, a lehet mondani, a molekulák, amelyek a különbséget. A kettős hélixet ezekből a markerekből alakították ki. Ez volt a folyamat, nem hirtelen esemény. De ez 2014-ben ismétlődő eseményként jelent meg. A geopolitikában a Sochi a sporthoz ment: példátlan esemény volt, amelyet fogant és végrehajtott, ami történt. 

Nézzük meg ezeket a "molekulákat", és mi történt a hektikus 2014-es évben.

Kezdje azzal a energiájú molekula . Olaj, gáz és szén, nukleáris energia, a cseppfolyósított földgáz ( LNG ) beszerzése, tárolása, szállítása, csővezetékek, tárolás, feltárás, az erőforrás-fejlesztés, az innováció és a technológiai fejlődés és talán a reverse engineering Nyugat eszközök és befektetések, kölcsönök, előlegek, stock ellenőrzés beszerzési társaságok és a munkahelyteremtést. A „megállapodás” és a vállalkozások az alább felsorolt „bázispár” nem egyszerűen a vételi és szállítási vállalkozás. Vannak olyan vállalkozások, melyek a természet messze túlmutat a természet a vételi kapcsolat / eladás nyersanyag. 

Gáz: két gigantikus projekt - a Sziberian Power Pipes és Altai. ( Térkép )  

Gázfelderítési és -átviteli rendszerek
kelet-oroszországban

(nagyításhoz kattintson a képre)
Az első Kelet-Szibériában. A gázszállítást a Vladivostok-i terminálról Kínába szállítja, és Blagoveshchensk-ben átkel az Amur folyón. 2014. 21. 21-én aláírt, a Gazprom és a  China National Petroleum Corporation, a CNPC, a CNPC között . Ez az üzlet 30 éve, októberben meghosszabbítva 35-ig, megállapodás szerint.
A második projekt Nyugat-Szibériában gázokat szállít Északnyugat felé. Gazprom ésA China National Petroleum Corporation, a CNPC, a CNPC  2006-ban aláírta az eredeti üzleti tevékenységet, amely megbénult és 2014-ben 2014-ben Putinban az APEC találkozón 2014-ben újraaktiválták . 

Mindezen projektek kulcsfontosságú tényezője az infrastruktúra, a csővezetékgyártás és -ellátás, az építőipari csapatok, a munkahelyteremtés támogatása a világ történetének két legnagyobb projektjének támogatása érdekében. És ez egy olyan határ mentén, amely mindig is nagyon nehéz volt, ahol a két ország közötti háborúk harcoltak. Putyin és Xi elnökök rendelték el. Ez kész.

Szeptember / 2014-ben orosz buldózerek működtek, és a kínaiak 25 milliárd dolláros korai kifizetéseket tettek. Miután összekapcsolódott, a két nemzet "átültetést" kap a csontvelőtől, amelynek mindketten tovább kell növekedniük. Szibéria és Oroszország távol-keleti része életre kelnek, mint az orosz gazdaság életképes szektorai; Kína tiszta energiát kap, észak felé és északnyugatra, valamint Oroszország távol-kelet felé. A külföldi befektetések Oroszországban osztalékot fizetnek és a kínai tőke növekszik. A tervek mélyebbek és magukban foglalnak többet, a pénzügyek, az árucikkek vásárlása és értékesítése, valamint a természeti erőforrások feltárása mellett. Továbbá további információ erről az energiaelemről.

Olaj: A Rosneftnek hozzáférése van a kínai "előleghez", és felhasználhatja a pénzt a decemberi és 2015 első negyedévében lejáró hitelek visszafizetésére. Ez a mechanizmus a 2014 elején aláírt megállapodások terméke. A kölcsönöket vásárolták TNK-BP 31 milliárd dollárért, és nem az árak eredménye  ősszel. az hogy Kína megvásárolta a Rosneft részvényeit likviditásért, a Rosneft irányítása alatt, amikor likviditásra volt szükség. Ezek az  ajánlatok most már elővigyázatosak voltak , az olaj árának összeomlása, az országon kívüli hitelezés a Rosneftért és a rubel hiánya a külkereskedelemben.

Kína most sokkal nagyobb mennyiségű orosz olajat kap, és egyre nagyobb szerepet vállal a Rosneft részvényekhez, és szövetséget folytat a felderítéssel, fúrással, kitermeléssel és szállítással kapcsolatos technológiák kifejlesztésére. A Rosneft és a  China National Petroleum Corporation - a CNPC -t is kevésbé veszik észre, mint riválisok az olaj vitában, és partnerként. Ezt láthatjuk az északi-sarkvidék feltárása és fejlesztése, valamint a Krím-félsziget olaj- és gázkitermelésére.

Szén: A szibériai és a keleti széntartalommal kapcsolatban a Rostech és a Shenhua csoportok már felhasználják a betéteket ezeken a régiókon. Építsd szén - erőművek , hogy villamosenergia-eladási Oroszországban, Kínában és más ázsiai országokban.   

A két vállalat egy tengeri terminált épít a szén számára is mutatja a Port Vera a Távol-Keleten a Primorskyi Területen. A projekt 2015-ben kezdődik és 2018 és 2019 között működni fog.

Ők is építenek nagyfeszültségű távvezetékeket Kínába. Ugyanakkor fejleszteni fogják a szociális és közlekedési infrastruktúrát.

Így látható, hogy ez a szén "üzleti" nem egyszerűen vételi és eladási ügy. Ez hosszú távú megállapodás a távol-keleti és észak-kínai országok építésére. És tartós elektromos energiát termel Oroszországban, a kínai emberekhez és iparágakhoz. Egy kikötőt fejlesztettek ki;használt teherautók, vasutak és GPS rendszerek  , egyidejűleg együtt dolgozott .

Nukleáris:  Rosatom épít a 7. és 8. blokk a Tianwan atomerőmű. Már 3 és 4 építőelemek.Harbinban két malmot építenek. A Rosatom részt vehet a VVER reaktorokban (nyomott víz) két gyorsáramú reaktorban, lebegő nukleáris üzemekben. Jelenleg Kína üzleti tevékenységet folytat a Westinghouse-szal 26 atomegységgel. Nyilvánvaló, hogy a kínaiak inkább saját reaktorokkal rendelkeznek az orosz tervezéssel és karbantartással, nem pedig a Westinghouse technológiában. (Különböző típusúak, kölcsönösen exkluzív üzemanyagforrásokkal, ahogyan azt Ukrajna felfedezi,   miközben az USA-ba törekszik a tankolásra ). 

Cseppfolyósított földgáz ( LNG ):   Egy észak-oroszországi üzem építése. A Yamal LNG és a China National Petroleum Corporation - a CNPC, valamint a Tambeiskoye South terület fejlesztése. A megállapodás részét képezi a kínai tulajdonban lévõ LNG-részvénytársaság Vladivostokban.  

A dolgok, amelyek repülnek

Néhány katonai; néhány kettős felhasználás; egyesek, civilek.

De kezdjük el a GPS-t , hogy lássuk, hogyan működik a "Double Helix" a térben. 

Szatelitek : Mind Kína, mind Oroszország rendelkezik GPS műholdas rendszerekkel .GLONASS az orosz rendszer; Beidou a kínai rendszer. Az orosz rendszer nagyobb, érettebb és kiterjed az egész bolygóra. A kínai rendszer új, korlátozott lefedettségű, és nem érett, sem erősen pontos. A kínaiak a dolgokat gyakran metrikus, mért szintekkel végzik. Egy megállapodás Oroszország számára, hogy földi állomásokat telepítsen Kínában, megadja Kína GPS képességét  a globális védelmi és második támadási fegyvereket, valamint a világon a világ legnagyobb haditengerészetének és a világ legváltozatosabb óceáni és halászflottájának kereskedelmi felhasználását. (Két tizenéves szerelmes csókok cseréje nem lenne közelebb egymáshoz, mint Oroszország és Kína).

Oroszország a GLONASS állomásokat telepíti a kínai leszállóterületek egyikébe és a hajózható folyóba, mint kísérleti projektek a hajózás területén való együttműködés fejlesztésére. A repülőtéri projekt segíti majd a néhány embert, és jelzőjelző rendszereket fog használni a zónavezérlési módszerekkel, amelyek a GLONASS és a Beidou konstellációknál fognak működni. (A legtöbb kirakodási területet Kínában kettős felhasználásúnak, katonai és polgári célúnak kell tekinteni, és az ELP szinte az összes légiforgalmat ellenőrzi). Az oroszok fejlett rendszerei és tapasztalata lehetővé teszi számukra, hogy felkészítsék a kínai légiforgalmi irányítót és léginavigációs csapatokat a modern műholdas technológiák tanulására. A folyami hajózási projekt    nyomon fogja követni, korrigálni és nyomon követni a hajókat a belső vízi útvonalakon .

Kedvező módon Beidou a "Nagy Medve" nevet kapta, mint a konstelláció.

Tér: [...] Amint az amerikai védelmi doktrína szerint a tér egy csatatér. A Double Helix a kettős felhasználás lehetőségét látja. 

Repülőgépipar:  [...] Új szakasz kezdődik és áttér a legszélesebb körű együttműködésre két állami vállalat [a különböző államok között]. 

Repülőgép hosszú útvonalakon:  közös vállalat , hasonlóan az orosz-olasz JV építeni a Sukhoi Superjet 100 $ 10 milliárd projekt versenyezni Boeing és az Airbus.

Nehéz helikopterek kettős felhasználású:  Oroszország és Kína fogja építeni egy nagy helikopter, valószínűleg alapján a Mi-26 orosz Helicopoter Rostvertol.  Kezdetben Kína és harmadik felek számára .

S400: Triumf légvédelmi rakéta rendszerek; hat készlet. 2016-ban, 3 milliárd dollárig lesz kiszállítva. A Rosboronexport és a Kínai Védelmi Minisztérium 2014. november 11-én szerződést írt alá. 

Kína tehát a legmodernebb védelmi rakétákkal rendelkezik. Ez megakadályozza Japán és az Egyesült Államok légierejét, és megvédi a Double Helix ázsiai-csendes-óceáni szárnyát.Semmi sem más országbeli védelmi rakéták arzenáljánál erősebb, mint ez a rendszer:  most Kína támaszkodik rá .

Oroszország épít az S500-ot önmagáért. Ez a technikai képesség sajátossága Oroszországnak.Mindig 40 éve működött, származtatásokkal, frissítésekkel és új rendszerekkel, és mindig védte az anya Oroszországot és szövetségeseinek területeit. Az orosz védelem világszínvonalú a minőség és a hatékonyság szempontjából.

Az északi-sarkvidéketől a vietnáig Oroszország és Kína védelmi rendszerrel rendelkezik, amely megvédi őket a haditengerészeti rakéták és az amerikai légierő parancsnoksága ellen.Tehát ezek a rendszerek az Új Selyemút mentén terjednek, miközben fejlesztik az eurázsiai infrastruktúrát. A déli "lágy anyaméhben", a kínai befektetésekkel való szaporodásra való képesség biztonságosabb Oroszországot jelent.

Tengeralattjárók:  független légi propulziós technológia [orig. AIP technológia , tengeralattjárók számára], valamint az akusztikus árnyékolás és hosszú élettartamú technológia átadása Amur 1650 értékesítésével.  
Független léghajtás, elektrokémiai generátorok és új elektronikus hadviselés elleni rendszerek segítségével, passzív hosszú távú szolárantenna, hogy távol tartsa a csendes célokat távolról, ezáltal a második védekező támadás ( MAD )  tengeralattjáró platformja .Oroszország keresi az ilyen kapacitást a tengeri elszigetelésre, és Kína kiterjeszti a nagy tengeralattjáró flottáját is egy második elszigetelési platformrendszerrel 
Test legutóbbi orosz interkontinentális ballisztikus rakéta Bulava, lemerült tengeralattjáró, a Vladimir Monomakh mutatott új kapacitást Oroszországba. Ez a technológiatranszfer biztosítja, hogy Kína is ugyanazon technológiához férhessen hozzá. Az Amur 1650 18 rakétával lesz felszerelve. Nemrégiben, Kína tesztelt robbanófejek a MIRV  [ mirv ], hogy a rakétáit. 

Ez a megállapodás négy tengeralattjárót, közös fejlesztést és építést foglal magában, amelyeket 2015-ben el kell kezdeni:  2 épült Oroszországban, 2 Kínában épült .

És mikroelektronikai:  térbeli orosz cégek, a védelem és a termelés a kínai rakéták vásárolni egyenértékű US $ 1 milliárd elektronika. Munkavégzés a  China Aerospace Science & Industry Corp.  , hogy készítsen több tucat példány használható alternatívájaként szállított az Egyesült Államok. Oroszország meg kell vásárolni ezeket az alternatív elemek két év, két év, ésfél, míg a saját iparban olyan elektronikus alkatrészek ellenálló sugárzás és megfelel az előírásoknak katonai rendszerek.  A múltban az Egyesült Államok 2 milliárd dollárnyi összeget tett ki .

Alkatrészek high-tech ipar:  14/10/2014 aláírt memorandumot termelés mindkét országban, alkatrészek high-tech ipar, minteszköz, hogy előre az innováció és a technológia mindkét országban. Shaanxiban, Kínában, Xixian városban Fendongban, négy négyzetkilométeres terület technológiai parkban; Moszkvában, a Skolkovo Innovációs Központban 200 ezer négyzetméter épül fel. Ezt követõen a kínai parkban Pekingben, Sanghajban, Guangdongban és Heilongjiangban épülnek ki a szatellit irodák.Oroszországban vannak irodák Kalinyingrádban, Vlagyivosztokban és az orosz Tatarstanban.Két szuverén befektetési alap  vezet be a befektetéseket , egy orosz közvetlen befektetési alapot és egy kínai befektetési társaságot.

Cyber security: A nemzetközi kiberbiztonsági megállapodás 2015 első felére készül. Úgy működik, hogy megakadályozza események „cyber” fejlődnek elterjedt konfliktus, hogy bővítse az együttműködést a működését országos internetes szegmens a nagyobb integráció nemzetközi platformokon szentelt kiberbiztonsági kérdésekkel. Ez szélesebb lesz, mint egy "cyber" nem agressziós paktum. Oroszország és Kína tárgyalunk egy új internetes, hogymegtörni a monopóliumot, és a behatolás az amerikai és az NSA és a CIA, stb ..  

Oktatás: 100 000 diákcsereprogram. Oroszországban már 25 ezer kínai van a felsőoktatási intézményekben; 15 000 orosz, köztük társaik és diákok integrálódtak a kínai oktatási rendszerbe. 

A Távol-Kelet Szövetségi Egyeteme [orig.  Far Eastern Federal University ] tanítja az oroszokat a kínai diákoknak.

Egy közös egyetem Kínában, a Moszkvai Állami Egyetem tantervén alapul. A Moszkvai Állami Egyetem és a Pekingi Műszaki Egyetem együtt egy új egyetemet nyit meg a városban. A programot 2016 szeptemberében nyitják meg .

Kína, Oroszországi Bank

A Kína és Oroszország közötti kölcsönhatások természetéből és dimenziójából világossá válik, hogy Kína határozottan szilárd alapot biztosít az orosz gazdaság számára.

Ahogyan a Federal Reserve titokban megmentette az Európai Unió bankjait aA Quatitative Easing  és a pénzeszközöknek az Európai Unió egyes bankjaihoz történő átutalása Kína hasonló eljárást alkalmaz, hogy segítse Oroszországot a szankciórendszeren keresztül.Ahelyett, hogy adósságot teremtettek, pénzt cserélnek és fenntartják a vállalati likviditást, átveszik az állami tulajdonú vállalatok tulajdonosi ellenőrzését, kölcsönöket és előrelépéseket vállalnak Oroszországban és Oroszországban és Kínában.

Három mélyebb "seb" volt az orosz gazdaságban. Először is, a szankciók előtt nagy volt a külföldi befektetés. Másodszor, a szankciók a tőke elvesztését okozták a beruházások és a hitelek zsugorodása miatt. Harmadszor, az olaj árának csökkenése befolyásolta a rubelt.Credit veszteség, a likviditás, a bevételkiesés, és gyengült az árfolyam lelassul a növekedés és az infláció okozta Oroszországban.

Kínai képességek

Kínának elegendő vagyona van e kérdések rövid távú kezelésére. Az oroszországi tartalékok és az arany előtét, a természeti erőforrások és a szellemi tulajdonjogok biztosítékot nyújtanak minden esetleges kárért. Oroszország gazdasági mérete (GDP) összehasonlítható a három kínai tartomány GDP-jének összegével - Guangdong, Jiangsu és Sanghaj egy gazdaságnak tekintve. A kínaiak 31 autonóm tartománygal és régióval rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy az orosz gazdaság  fenntartása, mint tartalék erő nem gazdaságos a kínaiak számára.

Li kínai miniszterelnök elmondta, hogy "Kína képes lesz csökkenteni a szankciók kárát, Oroszország pedig üzleti és finanszírozási lehetőségeket keres keleten, de ez nem jelenti a teljes visszaváltást" (2014.10.13.).

A szándék egyértelmű. Kínanek szüksége van Oroszországra, nemcsak az orosz gázra és az olajra.

Valuta: A  Li miniszterelnök által aláírt valutaváltási megállapodás, melyet három évig érvényes, megújítható. A Yuans-t és a rubeleket üzleti kötelezettségvállalások fizetésére fordítják. Ez megállapodás, amely erősíti a jüan nemzetközi valuta, valamint erősíti a rubel Oroszországban. Azt is feljogosítja a BRICS országok számára, amelyek most már több súlyt a nemzetközi pénzügyi mivel a dollár esett használja a kompenzáció.

 Az Sberbank Bank az orosz cégekkel jüan hitelt ír le. A valuták diverzifikációja révén biztonságot nyújt. Pays érmék cserélt táskák Moszkva és Shanghai mivel 2010. december orosz vállalat használ hongkongi dollár és a jüan.    

Bankügylet : Az orosz VTB Bank és a Bank of China közötti megállapodás. Tovább megállapodás a VTB, VEB bank és a Bank az orosz mezőgazdaság, az összes sújtotta szankciókkal sújtják, amelyek már aláírták széles egyetértésben  Export-Import Bank  of China, hogy nyissa ki a hitelkeretet. 

Hitelkártyák:  Union Pay  Kína átvette a helyét a Visa és a Mastercard, mint Oroszország fejleszti saját rendszerét nemzeti márka hitelkártyát. Az orosz elektronikus hitelkártya rendszer, az UEC (univerzális elektronikus kártya) , 2017 előtt nem lesz használatra kész. 

Pénzügy: Kínai Fejlesztési Bank (CDB) megállapodott abban, hogy 500 millió dollárt finanszíroz az orosz mobiltelefon-üzemeltető számára a MegaFon számára. A CBD az évi 1 milliárd dolláros finanszírozást is biztosította az orosz grillezésnek.  

Külföldi közvetlen tőkebefektetés [orig. FDI tőkekövetelmények  : A Gazprom folyékony földgáz termináljának egy blokkja Vladivostokban, és osztja azt a részvényt, amelyet a China National Petroleum Corporation, a CNPC vásárolt a Rosneft cégtől, olajtermelőktől. A Rosneft új részének privatizációja elérheti a 9% -ot. Kínában már 2006 óta 0,6%. Nem csak az állami tulajdonú vállalatok, hanem a nagy magánvállalatok és vállalkozók már tőkét fektettek Oroszországba.  

Oroszországot a világ egyik legerősebb gazdaságának tartják (a szankciók, a rubelok, a fenyegetések és az eső vodka ellenére ), a legfontosabb elemzők és a befektetési guruk között.4-5-6 év alatt Oroszország várhatóan növekedést mutat a GDP-ben, ami ma elképzelhetetlen (5-6%). Kína élvezni fogja ezt a növekedést a nagy ágazatokban, és kiváló eredményeket fog elérni befektetései számára. Sőt, 10-15 év alatt Oroszország stabil és stabil lesz, növekedési lehetőséggel és a termékek és szolgáltatások diverzifikált kínálatával, az egész eurázsiai piaccal olyan közel ahhoz, hogy részt vegyen. 

Gépjárművek:  Nagy-Wall Motors  gyár  a közép-oroszországi Tula régióban  150.000 Haval négykerék / év erejéig épít . Éves befektetése 522 millió dollár; 2.500 munkahely.

Petrolkémiai technológiák: vegyes vállalat gumi gyár létrehozására petrolkémiai vállalatok között Sibur és Sinopec, olajipari vállalat, amely az orosz technológiákon alapul,   A  Shanghai. Oroszország és Kína osztva  25,1% -74,9%. 
Technológia átadása. A kettő már együtt dolgoztak Rasnoyarskban, hogy gipszet gyártanak Szibériában. A megosztás  itt fordítva fordul elő Oroszország mellett. Az előállított gumit Kínába szállítják. 

Építés: hidak és közlekedési kapcsolatok az orosz-kínai határ mentén. A vasúti társaságok, az  orosz vasutak  és a  China Railway Corp. , már meghatározzák, hol lesznek a logisztikai központok, az utasforgalom fejlesztése és a tarifák csökkentése .  

Infrastruktúra:  nagysebességű vonat projekt: Moszkva-Kazán, 770 km. Előre, ez lesz a kapcsolat Pekingbe. A kínai oldal  Pekingtől Urumqiig, Xinjiangig tart .

A moszkvai metró bővítése, amelyet a kínai befektetők építenek, az új moszkvai kerületben. Üzleti összesen 10 milliárd dollár, 2014. május 5-én aláírt; 93 mérföld, 70 állomás .

Ez a külföldi befektetők számára kulcsfontosságú partnerségi projekt. Üzlet Mosinzhproekt és a China Railway & Construction és a China International Fund között .

Lakás:  460 ezer egységet (25 millió négyzetméter házat) az Orosz Családi Lakhatási Program, az Építésügyi, Lakásügyi és Közraktározási Minisztérium számára, 2014. június 25-én.  A 2014. májusi beszélgetések Kínában kezdődtek .

Kostroma Régió: Kína érdeklődik az ékszerek, a mezőgazdaság és a fafeldolgozó ipar iránt.A Shandong és Guangdong tartományok befektetői és vállalkozói Kostromát látogatták.Működnek a modern mezőgazdasággal foglalkozó vállalatok megszervezésében,agroturizmus és logisztika fejlesztésében .  

Tehát volt szerves szükség, hogy a vezető az evolúciós változás a kapcsolat Kína és Oroszország. Az üzleti áruk és az energia a két ország között van évente, $ 40 milliárd, de most megy a $ 200 milliárd / év. A két ország közötti kereskedelem 90 milliárd dollár.Összehasonlításképpen az Európai Unió kereskedelme 413 milliárd dollár. Kína veszélyben van, ha továbbra is az Európai Uniótól függ. A csökkentés a kínai gazdaságban, hogy a közelmúltban a fűrész, az elejétől a végéig, mint egy a recesszió hatására, amelyen keresztül halad az Európai Unió.  

A fejlesztés az Oroszország és a kereskedelem bővítését, Kína lesz a gazdaság, hogy Kína képes befolyásolni, és részben távolról felügyelheti, különösen annak növekedési területeken és a technológiai újítások. Ezek a szektorok és újítások ösztönözze a hazai növekedés a kínai, ami után jön az ötéves terv helyére importfüggőség belső fejlődését. A folyamat segít stabilizálni a kínai gazdaságot.

A Sanghaji Együttműködési Szervezet eurázsiai biztonsága (OCX)  [orig.Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) ]

Gyakorlatilag ismeretlen, számos, a Sanghaji Együttműködési Szervezet lesz az eurázsiai kulcsfontosságú szervezet, amelyben a különböző nemzeti érdekek India, Pakisztán, Kína, Oroszország, Irán és Vietnam szolgálnak a kooperatív környezetben. Államok gazdasági fejlődés köszönhetően a valóság Gazdasági Belt eurázsiai, minden kérdésére, hogy a terrorizmus elleni küzdelem, a szeparatizmus és a kábítószer-kereskedelem és az emberkereskedelem fogják kezelni a Sanghaji Együttműködési Szervezet. Bár nem katonai szövetség, közös katonai és rendőri tevékenységet folytat egy mindig érdekes megállapodásban.

Összefoglalva, az OCX védekező pajzs a destabilizáló műveletekkel foglalkozó ügynökök ellen (pl. ISIL , tálib, Al-Kaida, Türkmenisztáni Kelet-Iszlám Mozgalom, PKK Kurdok  és a PUK ), amelyet egy vagy több tagállam ellen próbálnak ki. Ha Törökország végül összehangolják a SCO mellett Irán, NATO semlegesíteni fogja a támadásokra tagállamok ellen. Ezek az OCX fejlesztések már leképezték és előre jelezték. Delay, de India és Pakisztán a sorban, hogy a helyzet a teljes jogú tagok 2015-ben és az azt követő lesz Irán és Törökország teljes erős lánc tagjainak OCX - minden az azonos érdekek, bármennyire kultúrák és ideológiák. 

Van egy destabilizáló eszköz, amely kevés szó esik - az iszlám terror formájában konfliktusok által közvetlenül vezérelt vahabita (Al-Kaida, Isil , tálib, stb), és több titkos szeparatista érintő programok a két ország (és abban az esetben, Oroszország, szövetségesei és a közel-keleti fogyasztók, akik partnerként szolgálnak a kínai olaj- és infrastrukturális beruházások terén). Kína fogékony destabilizáció Xinjiang, Tibet, Tajvan, Hong Kong, és talán még Belső-Mongólia, de ezek egyike sem „események” szeparatizmus jön gyújtópont közelében, míg a kínai gazdaság továbbra is élénk. A jól táplált hasa és a zsíros pénztárcák nem jelentenek jó lázadást. 

A dolog annyira békés Xinjiang, amely két évvel ezelőtt a biztonsági erők a tartományban végrehajtott nincs fegyver autonóm régióban. Amíg több rendőr, férfiak és nők, fegyvertelen, lőttek és leszúrta szeparatista-terrorista által kiképzett al-Kaida és a tálibok Pakisztánban, a kínai elnyomás soha nem használt vagy erőszakos taktikát. Most azonban, amikor a terroristák által kiképzett vahabita fanatikusok harcolni Szíriában, azt használják a katonai személyzet a kínai hadsereg, csapat különlegesen képzett rendőri intézkedést, és már látja a beültetett ellenőrzési rendszer területeken Xinjiang.

Kína a csecsen köztársasági Kadyrov elnök taktikáját használja a terroristákkal. Megtalálnak minket, ahol megtalálják őket, az égő, egyre növekvő számban, amikor csak tudnak. Azok, akiket megpróbálnak, azzal vádolva, hogy összeesküvést tesznek az erőszakos cselekmények elkövetésére vagy az erőszak gyakorlására, megkapják a halálbüntetést.

Új Silk Road - a tenger és a tenger
A d EJLESZTÉSI Eurázsia arcok belső erők etnikai, törzsi, iszlám, más potenciálisan bűnügyi, hogy lesz, hogy el lehessen míg Kína felé Közép-Ázsia és a munka Afganisztánban és Pakisztánban. Hátralévő szövetségesek vagy a „partnerek” fizetett az amerikai és a NATO Üzbegisztán és Tadzsikisztán is létrehozhat biztonsági kérdéseket. Al-Kaida és Isil , mind tálibok és más török csoportok, mindegyik tiszt a szolgálatában nyugati hírszerző ügynökségek. 

Az új selyemút csak a nevében selyemként siklik.

A Double Helix nem globális katonai szövetség

Egy mélyebb síkon a Double Helix nem globális katonai szövetség. A két nemzet elutasítja a regionális szövetségen kívüli katonai szövetségeket. De a kettős hélix tesztnek figyelembe kellett volna vennie a katonai szereteteket, vagy nem lehetett kivonulni az egzisztenciális fenyegetésből. A két tábor katonai embereinek el kellett képzelniük az erő és védelem szerkezetét, amelyek egyesítették védelmi, rendszereik, intelligenciáikat, kommunikációjukat, és ha szükséges, integrálták a parancsokat.

Ez az egység évekbe telhet, amíg építenék, de az oroszoknak és a kínaioknak nem volt ideje pazarolni. Nem lehetett felületes - ezért mindkettőnek be kellett ismernie a tolakodó megosztást. Nehéz lehet, a különböző nyelvű beszélők között. De minden nehézséget leküzdeni fognak, mert szükség van rá, és van vezetés: Putyin és Xi elnökök hasonló igényekkel szembesülnek. Saját nemzetüket a hegemón hatalom és a szövetségeseik "elszigetelik", akik Oroszország és Kína körül egy igazi platformhálózatot és teljes spektrumú rendszereket vesznek körül, amelyek kihívást jelentenek a nap 24 órájában, a hét minden napján, esőben vagy ragyogjon a Teljes Holdon és az Újholdon.

Bár a napi globális kapcsolat a Hegemonnal és külföldi közvetlen befektetéseivel a Hegemonfenyegetése kevésbé komolynak tűnik, a valóság az, hogy a Hegemon  elfogyott. Kína és Oroszország gazdagodott, míg a Hegemon egyre inkább elszegényedett; Kína és Oroszország nőtt, miközben a Hegemon meglátta az egykori nagyszerű gazdaságát, vérzett végtelen háborúkba, hatalmas adósságokba, hulladékba, korrupciós gyakorlatokba.           

Shoigu és Li

Kína és Oroszország magas szintű találkozókat tartott. Eddig csak 2014-ben, Putyin és Xi találkozott öt alkalommal. Az üzletemberek összegyűltek, katonai parancsnokok gyűltek össze Miniszterelnökök találkoztak. De a legérdekesebb közülük csak a közelmúltban jött, amikor az orosz védelmi miniszter, Sergey Shoigu találkozott a kínai Li Keqiang miniszterelnökkel . Ez történt, miután Shoigu találkozott  a védelmi minisztérium és a kínai hadsereg társaival . Ez az ülés az Oroszországi Ipari Katonai Komplex (CMI) és a kínai WCC közötti integrációt jelenti. Csak azt lehet feltételezni, hogy titkos fegyverrendszerekről beszéltek. Ha udvariassági látogatás volt, egyetlen protokoll sem látott ilyesmit.

A két férfi, Shoigu és Li, külön országokban működnek országaikban. A kínai miniszterelnök általában a gazdasági kérdésekben és a kínai központi kormányzat masszív bürokráciájában rejlik. De az egyik számos címe a Nemzeti Védelmi Mobilizációs Bizottság elnöke. Ez azt jelenti, hogy felelős a berendezésekért, a légvédelmi eszközökért, a kommunikációért, csakúgy, mint a gazdaságért. Ez minden, kivéve a Népi Felszabadító Hadsereget, az ELP-t, a kínai hadsereget a védelem szempontjából. (Xi elnök irányítja a katonai bizottságot és a kínai hadsereg hűségét a pártnak és neki, a Kínai Kommunista Párt elnöke, a PCC részéről).Prózaiként Li a portfóliójában a Kínai Ipari Military Complex.

De amikor megnézzük a Double Helix-et és azt, ahogy minden mozog egy dupla helixben, akkor látja, hogy az orosz katonaság és a kínai képesség a termelésre és a finanszírozásra átgondoltan zajlott. A házassághoz hasonló rokonok is, országaik két magas rangú képviselője "valamit" készített.

General Shoigu ott volt a hadsereg miatt. Olvastam ott a gazdasága miatt. Alapján előzetes megállapodást kötöttek, Putyin és Xi tárgyalt sokkal több, mint a nehéz helikopterek, motorok harci repülőgépek, az új megrendelések tengeralattjárók vagy mikroelektronikai alkatrészeket rendszerek: az orosz katonai találkozott a pénz és a kínai termelési kapacitás a Zhongnanhai-ban. csak az idő megmutatja, milyen fegyverek, ha ez volt, követelte ezt a személyes, intim találkozót.

Ezenkívül újabb lehetőséget kínálok, kiegészítő és / vagy nagyon eltérő módon, a Shoigu és Li közötti találkozóra.

meglepetés

A nagy expanziója Oroszország a Balti-tenger, Fekete- és a Kaszpi, a Csendes-óceán, a Sárga-tenger és a Japán-tenger és a keleti területére a nyugati, már volt egy helyettes Kelet-Ázsiában, Délkelet-Ázsiában és Közép-Ázsia - Kína. Oroszország még mindig sokkal nagyobb, mint korábban, földrajzilag.

Ő oleogasodutos, autópályák, repülőterek, kikötők és fegyver rendszerek kerülnek összekötő és védi országokban az Északi-sarktól az Indiai-óceán, valamint a nyugati határ Európa és a Kurill és Vlagyivosztok szigetek, megérintette a kínai határ pontjait Zabikalsk-Manzhouli és Pogranichy-Suifenhe Heilongjiang tartomány, a folyó mentén Black Dragon / Amur.

Ennek az egységnek sokkal többet kellene tennie, mint  Harbin óriás jégszobái, vagy az orosz olaj és gáz óriási tartalékai, amelyeket mélyen a hó, a jég, a fagyasztott kőzet alá temettek el. Ez a Double Helix stratégiai meglepetéssel járna .  

Már kétszer is Kína meglepte a Hegemont fegyverekkel. Az egyik a műholdas fegyvered [orig.   Anti-Satellite fegyver (ASAT) ], amely katonai műholdak kikényszerítésére vagy megsemmisítésére épült, és amelyek 2007-ben elpusztították néhány régi kínai műholdat .Egy másik teszt modell, fejlettebb volt, megjelent 2013-ban A probléma az hírszerző ügynökségek, hogy nem tudták előre, hogy a rakéta hordozó anti-műhold fegyver indult egy mobil launcher, egy út.

A másik kínai meglepetés Kína földi rakétaindító volt, amely több ezer mérföldnyire eléri a repülőgép-hordozót. Semmi sem kell tennie a  Mach 10 DF-21D ellen ,  kivéve az elektronikus ellenintézkedéseket és sok szerencsét.

Ez a két fegyver éppen olyan volt, amellyel Kínának szüksége volt a Shock & Awe Space Command és az US Navy megtöltésére. Még mindig zonzók, aggódva a kínai kapacitás miatt és az USA-beli Intel hibájából. Ez a két fegyver a földről és a mobil bázisról lőtt, ami a kínai védelmet nagyon mozgékony és eleve megnehezíti.

Oroszország is meglepte a Hegemón mozdulataival a Krímben és a törlését a gázvezeték South Branch, de az események előtt, a hirtelen diplomáciai kezdeményezést Putyin befejezni a megállapodás szíriai vegyi fegyverek és a végén ezt ürügyül több háborúk. A start teljes - körű háború, hogy Obama mindkét álmodott a Szíriával szembeni volna fel Oroszországban egy nehéz katonai és geopolitikai helyzete: vagy megvédeni Szíria nyíltan az orosz hadsereg, vagy azt mutatják, gyengeség (mint Medvegyev már megmutatták, Líbia).Ehelyett az utolsó pillanatban hirtelen megsértették az Assad elleni amerikai / NATO-agressziót (és továbbra is titokban zajlottak, míg az ISIL készen állt, amíg felhasználható lenne).    

Ez a három orosz törekvések voltak sokkoló események, amelyek ki vannak téve hibák az intelligencia kudarcok Hegemón , miközben megteremtette az első - osztályú képminőséget biztosít Putyin eljáró mester ugyanazon katonai és diplomáciai időt és elhagyta Oroszországban a regionális és regionális regionális játékostól  magasabb pozíciót ért el , miután a NATO és az "ügyészek" lelövése nélkül legyőzte a NATO-t és annak "ügyészeit" anélkül, hogy egyidejűleg két különböző háborús fronton elvesztette volna az eseményeket.  

Ahol a fenyegetések bővelkednek, a Double Helix nő

A kínai oldalon vannak emberek, emberi tömegek, akiknek harmadát 30 év alatt elrobbanták a szolgaságtól a középosztálybeli életig. A kínaiak is tudták, hogyan kell "nyitni" gazdaságukat a kockázati tőke, az iparosodás és a szolgáltatási szektor szervezetei számára anélkül, hogy elveszítenék a külső érdekek irányítását. Az IMF-től, a Federal Reservetól  és a Western Central Bank rendszertől független központi bankot tartottak fenn  . Az államigazgatást és az összes stratégiai iparágat irányították. A külföldi közvetlen befektetéseket látványos előnyökkel látták el, a közös vállalatokat csak szellemi tulajdonjogok, szabadalmak és szerzői jogok megszerzésére kényszerítették .   

A kényszerített kínai technológia szükség esetén átengedi a technika állásához való hozzáférést, amikor a visszafordítás nem volt lehetséges. Megtanultak minden kapitalista trükköt, az Egyesült Államok átalakulásának legrészletesebb és legrészletesebb tanulmányaként, a mezőgazdasági front nemzetétől a világ legnagyobb gazdasági hatalomává válva. A kínaiak csodálják az USA felemelkedését, hogy gazdasági óriássá válhassanak, bár az amerikai kormány és a globális hegemónia gyanakvást és gyanakvást vált ki.

Ennél is fontosabb, hogy a kínaiak megvédik a  renminbi , a jüan minden manipulációtól.Óvatosan bevezették a jüan a kereskedelmi partnereiknek, de soha nem engedték, hogy pénznemüket teljes körűen kereskedjék Forex pénznemként . Kína fenntartja az amerikai dollárhoz kötődő jüanét, ami korlátozza a manipuláció és a spekuláció lehetőségeit. Nincs változó kamat, és a kamatlábakat az állam irányítja. A jüan fokozatosan dollárra, jenre, svájci frankra, euróra, hongkongi dollárra és rubelre konvertálható. A kínaiak a kétoldalú találatokért használják a renminbiet eseti alapon. 

Még további öt év lesz, mielőtt Kína úgy ítéli meg, hogy a jüan "lebeg" a devizapiacokon. Az IMF az ötéves felülvizsgálatában fontolóra veszi a renminbi felvételét a  különleges lehívási jogokkal rendelkező tartalék valuták kosárába . A jüan teljesíti az összes paramétert, de a legfontosabb az, hogy ez segíteni fogja Kína és Oroszország megszüntetését a dollárral szemben; és Washington, amely ellenőrzi az IMF-et, még mindig nem teszi lehetővé a befogadás megvalósítását.


A nemzetközi tartalék devizákra vonatkozó orosz-kínai tervnek egy ma- gyarészletet kell javasolnia, nem csak a dollárhoz hasonló valutát. Ez olyan rendszer, amely viharos lehet, még akkor is, ha az IMF nem jár kedvezően. Kínában sok szövetségese van a mozgalom javára. A helyzet világosan jelzi, hogy míg a világ legnagyobb gazdasága, a kínaiak nem akarják, sőt azt sem tervezik, hogy uralkodjanak, és ne tegyék ki magukat, mint egy másik unipoláris nemzetet az USA helyett. Azt akarják befolyásolni, igen, akarnak szerepet vállalni az új nemzetközi intézményekben való együttműködésben, igen; és a kínaiak jelzik politikájukat, minden mozdulattal és módon. A Sárkány többnyire inkább Panda.

Sanghaj felemelkedése

Ügyesen, a kínai használta a hongkongi dollár és a tőzsdei Hong Kong és az egykori gyarmat bankok saját rugalmassága, amíg készen álltak, hogy megsemmisíteni, amit egykor úgy tekintették, mint a pénzügyi Ázsia szívében .

Shenzhen Hong Kong mellett Deng Xiaoping választotta ki a "nyitottság" kezdeti tapasztalatát, nem véletlenül. Hongkong hatalmas behozatali és kiviteli kikötő volt; és Hong Kong volt az utolsó "nyugati" banki központ , amelyen a tőkések megbíztak Pekingben.  

Most ez a banki és pénzügyi központ Shanghai lesz; a sanghaji részvénypiac és a renminbi, amely hamarosan Ázsiában uralkodik, mert Pekingnek mindkét rendelkezésére volt szüksége.  

Közép-Foglalkozás  és a "sárga esernyő" cirkusz  egyik soha nem említett valósága Hongkongban hogy a város hamarosan a második, Sanghaj elavult, és Peking kegyére lesz. Az egyik, két évtizedben Shanghai lesz az új világ pénzügyi és banki központja .Most már nem kétséges, hogy az Eurázsia, az Új Silk Road, a Silk Sea Route és a Double Helix fejlődése lesz. 

London kétségbeesetten még mindig sikerült a kínai monetáris fellépés egyik utolsó csúcsához ragadni az utolsó pillanatban. Kompenzációs kamera lesz [orig.  elszámolóház ] a renminbiért, amely a renminbi kínai központja. A New York-i pénzügyminisztérium  még nem látta, hogy néhány évtized alatt a sárkány mechanizmusai is meg fognak felelni a jólét megteremtésére.

Mindezen okok indokolhatják a Hegemón és elitek - vagy legalább az ilyen csoportok felismerték az elkerülhetetlen, ami az úton - úgy döntött, hogy meg kell tartalmaznia destabilizálja az ellenség. De Eurázsia jelzi a mozgást kelet felé. És a "Double Helix" egy centrifugális erő, amely szervezi a hatalom mozgását Ázsiára és Eurázsia felé.  

A skála fontos kérdése

A skála jelentős kritérium, ha egy nemzet tudja, hogyan kell használni (például: Kína tudja, India nem). A gyártási munkálatok, az olcsó munkaerő, a magas megtakarítási ráta, az infrastruktúra és a logisztika hatalmas fejlődése ismeretlen volt a bolygón, amíg Kínába nem helyezték őket a gyakorlatban. sem az Egyesült Államok a második világháború idején még közel áll ahhoz, amit Kína ma tesz. Mindazonáltal a Bank of China, a Kínai Mezőgazdasági Hitelbank, a Kínai Építőipari Bank Hitelminőségének, a Kínai Kereskedelmi és Iparkamara és a Kínai Népi Bank (a kínai központi bank).

Ami azt illeti, hogy a pénz a kezében van, az amerikai kincstárjegyek, valamint az arany és arany hegyei, amelyek Kínában felhalmozódtak, teljesen példátlanok. Ez a dinamikus lett a Sárkány nem csak a „világ gyár”: a kínaiak is kezdett termelni a legtöbb atilados és az illetékes bankárok a világon.

Az állami gazdaság lehetővé teszi Kínának olyan dolgokat, amelyeket más országok nem tehetnek. Kína állami tulajdonban lévő vállalkozásait [ing. Az állami tulajdonú vállalkozásoknak , az állami tulajdonban lévő vállalkozásoknak ], hogy külföldi projektekre vagy külföldi projektekre fektessenek be: természetesen a pénzügyi geopolitikai erő mobilizálásának másik módja. Ezek az állami tulajdonú vállalatok részvényei olyanok, mint a központi kormányzat által igénybe vehető bankszámlák.  

A miniszterelnök, jelenleg Li Keqiang, a gazdaság cárja, úgymond. A Politikai Bizottság Központi Bizottságának hét tagja hajtja végre az éves terveket, ahol Xi Jinping elnök filozófiai, beszédformátumot ad a céloknak; és Li miniszterelnökkel, az állami bürokráciával, a bankokkal és az állami tulajdonú vállalatokkal szemben, mindegyikük mozgósította ezeket a célokat.

Növekvő igények

A növekvő minden, az újszülött kínai kapitalisták számára. A nyereség hatalom, néha nagyobb hatalom, mint az egyszerű felhalmozott vagyon, hiszen a nyereség napi bejárat, negyedéves, éves, és a gyors növekedéshez illik.

A "növekedés" szó és esemény nem ismert a Hegemon Birodalomban . Az Európai Unió fordítottja, és az Egyesült Államok egy szellemgazdaság, amely magába foglalja a középosztálybeli vagyont és egy függő bázist a gazdaság erősen vertikális reformjára. Az eliteknek mindent. Nincs jó munkahelyük vagy jó karrierjük: eltűnt. A társadalmi konfliktus csak nő. Az USA elvesztette az utat. Nincs ötéves növekedési terv, semmi, sem az éves terv.Nincs terv a következő negyedévre. Az amerikai gazdaság az eliteket és az elit mohóságát szolgálja. Minden folyamat erre a célra irányul. A piacok a banditák, a fekete lyukak, a származékok és a bűnözés valhacoutosjai, amelyeket senki sem kivizsgál vagy kijavít, kivéve néhány "közigazgatási eljárást" és "nagy pénzbüntetést", amelyet néhányan fizetnek, és semmi sem a pénztárnál, [ De ... Tehát egyetlen kapitalizmus sem fog működni! Eur-lex.europa.eu eur-lex.europa.eu

Rengeteg szükséges

Kínában a vagyon ellenőrzi és kezeli az államot. A megtakarítás a nemzet és a kínai nép gazdagságának fejlesztésére szolgál. Természetesen: egy millió milliomos és több milliárdos nagyon jól teljesített Kína gyors növekedésében. De teljesen nem irányítják a gazdaságot. Az állami és a magánszektorban, a külföldi befektetésekben, az idegenforgalomban szerepet játszanak, de semmit sem változtatnak az állam tervein, és soha nem manipulálhatják a nyilvános piacokat (bár igen, élni próbálják - természetesen természetnek tűnik az emberi lény nem szép és tiszta és tisztességes, hanem piszkos, bűnöző, mohó vagy szomorú hallucinatio).

A kapitalista Kínai pénzkészletben felhalmozódó pénz arra ad lehetőséget, hogy Xi elnök bármilyen projektet végezzen bármely országban.

Kína támogatja a BRICS Development Bankot, az Asia Infrastructure Investment Bankot, az Eurázsiai övezetet és a Selyemút útvonalat. Olyanok, mint a párhuzamos Marshall-tervek, a katonai hódítás nélkül. Céljuk, hogy konvertálni más kereskedelmi partnerekkel a legtöbb mocskos szegénység közép - osztályú gazdaságok képesek vásárolni, amit Kína eladni, a szakértelem  a kínai, és a vásárlás, persze, szintén kínai szolgáltatásokat.

Ez a legelemibb gazdaság. Fektessen be egy országba, építsen infrastruktúrát, bővítse a kereskedelmet, adjon élelmet és oktasson a fiataloknak; és maga a nemzet a nyomorúságból nyeri el magát, fejleszti saját készségét termelésre és érettségre. Eközben a kereskedelmi partner felfelé halad az olyan termékek és szolgáltatások értékláncának, amelyet Kínának kínálnia kell.

Kína ezt olyan skála segítségével teheti meg, amelyet egyetlen ország sem ért el. Afrikában, Latin-Amerikában, Délkelet-Ázsiában, Dél-Ázsiában és a Közel-Keleten (ez csak nem több, mert az Egyesült Államok úgy döntött, hogy Irakot és Szíriát az ISIL és Líbia segítségével Al-Kaida, ahol Kína hatalmas infrastrukturális és olaj érdekekkel rendelkezik, valamint Ukrajnában és a Krím-félszigeten is, Kína már nagy puccsok előtt is nagy fejlesztési projektekkel rendelkezett. 

Így Oroszországgal olyan szoros, és ahhoz, hogy mit tegyen Kínában ilyen nagy léptékben, Oroszország óriási természeti erőforrásai, igényeik kihasználása és infrastruktúra kiépítése csatlakozott a gigantikus pénzügyi kapacitáshoz és óriási termékigények Kínában.

Hegemon fenyegetéseinek megoldása és leküzdése Oroszországgal és Kínával szemben logikus következtetés volt, amelyet Vladimir Putin és Xi Jinping elnökök követettek kőből.Így született meg a Double Helix.  

Milyen Hegemonnak kell szembe néznie

USA és a NATO kellene Mihály arkangyal, hogy legyőzze a Kína-Oroszország (de minden jel arra mutat, hogy az arkangyal már beállt mellé a Medve és ortodox kultúra). Nincs fegyver, nincs stratégia, nincs elképzelhető taktika a közeljövőben - a Double Helix csak meg kell kezdeni forgalmazza progresszív hatást, nemrégiben -, hogy hozhat le ezek közül bármelyik két gazdaság erősödik, most már kapcsolódó "illesztett bázisok".

Kína mindig nőni fog, és erősebbé válik. Oroszország is. És 5-10 év alatt teljesen megváltozika nemzetközi pénzügyi és banki rendszerek, valamint a kártérítés, a fizetések, a deviza, a hitelminősítés, a fejlesztés és a kölcsönök. Olyan drámai változás, mint a Hegemon háborús fegyvereinek legerőszakosabb fegyvereinek elpusztítása  . Ironikus módon csak a hadsereg él a Hegemonon . A Hegemon elveszíti legpusztítóbb fegyvereit, amelyek rabszolgák, alávetik, megalázzák, tönkreteszik és "megváltoztatják" a rendszereket: gazdasági fegyvereiket .      

jövő

A világ nemzeteinek legjobb része elkezdi megoldani a problémákat. A nemzetek különböző értelemben és különböző kapcsolatokon gondolkodnak. A szuverenitás és a regionális ismét meghatározó fontosságú. A versenyre az együttműködési kritériumok irányadóak. A win-win szituációk keresése helyettesítheti az uralmat. Amit egyszer mondtak: "szükséges és tisztelt", akkor bűnnek fogják tekinteni, ha a háború és a káosz az egyetlen olyan megoldás, amelyet egy korábbi Hegemon  és a "szövetsége" kínál.

Talán a NATO és a Wahhabi Iszlám Állam fennmaradó erői valamilyen formája ragaszkodik ahhoz, hogy a Saudisokkal, Qatarisokkal és más démonokkal való művelést mindig több milliárd dollár áron folytassa. De hidegek és törékenyek lesznek, életképességük nélkül, olyan gyilkos kalózok, akik áldozatokat keresnek szerte a világon. Ezek az erők többé nem fognak gazdasági támogatást találni [gazdaságilag életképtelenné válik].

Kína folytatja saját érdekeit?

Persze. Természetesen Kína arra törekszik, hogy megkapja a legfontosabb dolgokat. Minden szervezet - az ország nem egy épület, hanem szervezet - létfontosságú szükségletei vannak. A kínai szervezetnek olajra és gázra van szüksége, mivel az élőlényeknek vérre van szüksége. A test-Kína szüksége van egy védett idegrendszer, amely nem oldható meg lökéshullám vagy szabotázs: a biztonsági rendszerek informatikai, radar, műhold, földön védelmet - a nélkülözhetetlen elemei a idegrendszert. És a kínai szervezet, amely nagyban van, sűrűn lakott,  stabilitást  igényel - aludni, pihenni és meditálni kell.

Oroszország, a világ nukleáris ereje, most hatalmas támogatást nyújt Kína számára, amely kiterjeszti védelmét a kék vizeken [orig. kék víz védelem ], feltételezi a kerék a digitális és elektronikus berendezések és a változások, és teszi a földrajzi célokat jobban ellenáll, gazdasági és pénzügyi az Hegemón jönne tartalmaz destabilizáló és ok „rendszerváltás” Pekingben (amely magában foglalja megdöntésére a Kínai Kommunista Párt kormánya.   

A következő évtizedeket tekintve nincs semmi, ami megtörheti a létfontosságú molekuláris összefolyást, amit itt a Double Helix-nek nevezünk.

EQ hatás

A kettős hélix metaforája mindkét oldalon ugyanúgy működik. Kína lesz az olaj / gáz van szüksége és ebből befizetett jüan, hitelek, hitelkártyák használatát  Union Pay ,vegyesvállalatok , kapott előleget, megbízható szerződések és a jó logisztikai megoldásokat.Oroszország területi pajzsot és több képességet ad a "neuronok" megszaporítására a kínai "idegrendszerre". Végül a stabilitás elengedhetetlen ahhoz is, hogy Oroszország lélegezze és felhalmozza az energiát, hogy eljusson a fejlődés kritikus területein. Az oroszok számára mindig lesz szállás Oroszországban, most, hogy Kína közel van. 

Kína néhány hónapon belül több tízezer lakóegységet emelhet. Vannak alternatív élelmiszerforrások. Az orosz nép alapvető szükségleteit a kettős hélix párosítással találkozik.Kína vásárolta meg a legnagyobb sertéshús-termelőt az USA-ban, és már húsát szállítja Oroszországba. Kína annyira hatékonyan dolgozik bizonyos élelmiszerek feldolgozásában, hogy a sertéshús szeleteket Kínába szállítsák feldolgozásra, és az USA-ban értékesítésre kerülnek.

Külföldi politikák és külföldi vállalatok

A Double Helix valóságos. Ez egy olyan metafora valósága, amelynek erős magyarázó ereje van. A dolog úgy működik, ahogy ma feltételezzük, hogy a DNS szerkezete működik és működik, de egyik sem változtatja meg a külpolitikát vagy a két "egyesített" kettős hélix nemzet társadalmát. A kettős hélix csak egy új szervezet architektúráját magyarázza  "egy új geopolitikai életformát" ). Ez egyszerűen a "szervezet" új felépítése a harcban, amely ellen a Hegemon esik. A két szuverén nemzet ugyanolyan kettős hélixként jelenik meg.  

Nem az "egyesülés" vagy a szövetség kérdése, sem pedig a közös érdekekről van szó. Mindez már ott van, a szervezetek, mint például az SCO, a Szövetség a Kőolaj-exportáló Országok (APEC ), stb .. Az „egység”, amiről beszélünk itt a szorzata erők és hatalmi vetülete a „negyedik dimenzió” geopolitika. Ez egy olyan folyamat, amellyel az összes molekulát megszorozzák vagy növelik. Az egyik informatikai technológia támadása vagy célzása, vagy az egyik ország műholdja, magában foglalja a két támadást. Destabilizálni az egyiket a kettő. Az "ellenséges" ellenállás a "kettő ellen". Demonizálni egyet, és lesz két démon. Scream with one, és két választ kapsz.

A Custer gyorsan rájöttek, hogy nem csak néz a Kakota Sioux: szállt szembe a arapaho, Arikara, Cheyenne, Crow, Santee és hét ága a lakota nép (Feet-Black, Brule, Hunkpapa, Oglala, Minniconju, No-Bow-kettő edények [orig.  Két Kettle s ]. it a lecke. Történetileg az amerikai síkságok, a natív amerikaiak tették ugyanaz, mint Kína és Oroszország nem ma. hibájukat nem rendelkező csuklós sokáig és az egész mielőtt a fegyveres bevándorlók túlerődnének, Kína és Oroszország időben jártak el.

Sárkánymedve, Dragurso

Kínát és Oroszországot lehetetlenné vált katonailag legyőzni, pusztítani a gazdaság szankcionálásával és destabilizációjával, és olyan partnerséget teremtett, amely korábban soha nem létezett. Kína és Oroszország úttörő szerepet tölt be egy új nemzetközi architektúrában, amely a szuverén államok felelősségére épül  minden nemzet népével szemben .

Romániából, a Fekete-tenger felől, Ukrajnába, Lengyelországba, Litvániába vagy Németországba, az Atlanti-óceánra, Kanadába vagy az USA-ba néz, mindig látod a Sárkánymedvet. Ha a csendes-óceáni oldalon vagy a Kelet-Kínai-tengeren vagy a Dél-Kínai-tengeren nézed, akkor csak a Medve-Sárkányt látod. A Hegemon és az ő vazalljai hamarosan rájönnek, hogy a támadó támadja a kettőt.  

Lehetetlen a kettős hélix feloldása. Oroszország és Kína a 3,5 milliárd lélek (a világ fele) eurázsiai gazdasági piacának alapítói. Ők 30 éves kezdeti küldetésük alatt állnak, amely alatt az új selyemút, a tengeri selyemút, az eurázsiai övezet épül, és Iránt, Indiát, Pakisztánt, Banglades, Közép-ázsiai " , Mongólia és a délkelet-ázsiai nemzetek, és azóta fel fogja javítani Ukrajna és Kelet-Európa, egyes európai nemzetek és talán néhány észak-afrikai nemzet részeit.

Kína és Oroszország 2014-es szenzációs éve volt.

Geopolitikai meglepetés

Most térjünk vissza  Zhongnanhai Shoigu rejtélyébe . Gondoljunk egy geopolitikai meglepetés eszméjére . 

Képzelje el, hogy Shoigu tábornok és Premier Li Keqiang megvitatta a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságot ("Észak-Korea").

Forgatókönyv: Putyin keresett, és kapcsolatba lépett a Glorious Leader Kim rendszerével; és tudjuk az üzletről, hogy Putyin nagyon szeretne közel a Phenjan-rezsimmel:Szállítsd atombombádat. A kettős hajtómű garantálja a teljes védelmet.  Kapcsolja be az atombombákat, és a Koreai-félszigetről ki fogjuk kényszeríteni az Egyesült Államokot.Szállítsd el az atombombákat, és Kína és Oroszország megpróbál fejleszteni Észak-Korea infrastruktúráját. Kapcsolja be az atombombákat és indítsa el a déli gazdasági integrációt, és ugyanabban a folyamatban Kína és Oroszország védelme érhető el. Hagyja el az atombombákat, és Észak-Korea soha többé nem lesz egyedül.

Észak-Korea irányába néznek Irán és hamarosan rájön, hogy Oroszország és Kína, igen, ott voltak a áthatolhatatlan pajzsot, hogy védett Iránban. Ha Irán továbbra is szilárdan elkötelezett nincs atombombák, a Double Helix fogja védeni akkor mindig. Szíria szállította a vegyi fegyvereket. És Szíria még mindig áll, annak ellenére, hogy egyszerre szembesül az ISILés a NATO-val együtt, hogy káoszt hozzon létre. Még mindig áll, mert Oroszország és Kína páncélozott Szíria.  

Nézzük meg Shoigu tábornok útvonalát. Hol utazott, amikor elhagyta Pekinget?Pakisztánban.   Ki figyeli az észak-koreai nukleáris programot? Pakisztán. Shoigu nem utazott ezen az úton, aztán véletlenül . Kína arra törekszik, hogy elkülönítse az Egyesült Államokat és Pakisztánt; és koordinálnia kell az iszlámábád elleni ellentétes műveleteket. Van még az USA-NATO visszavonása Afganisztánból. Oroszország, Kína és Pakisztán veszi ezt a terhet az eurázsiai selyemút és az eurázsiai övezet megvalósítása érdekében. Minden változik Dél-Ázsiában: Kína és Oroszország kitölti az ürességet. 

Kína természete arra ösztönzi Oroszországot, hogy terjesszen szimbolikus üzeneteket azoknak, akiknek egy kicsit több "nyomásra" van szükségük. Irán és a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság ("Észak-Korea") "regionális" és globális fenyegetések, amelyeket a Double Helix partnerként és piacokká kíván átalakítani.

A zsaru "kemény fickó"?

Shoigu végezte a "portfolióját". A "páros" alapok első csoportját képviselte. A kínaiak ismerik korlátaikat és gyengeségeiket. Tudják, hogy a szomszédos délkeletre halászhajókat is megfenyegethetnek, sőt megvédhetik az amerikai hajót is. De nem az a kemény fickó, aki Oroszország. A kínaiak a "szép" rendőrök, akik szelíden beszélnek, ami lágyítja, pihenteti.Csak két esetben Kína nagyon (nagyon) beszél: az üzleti életben, és ha valaki rosszul beszél a Kommunista Pártról.

Azonban ez a nukleáris vagy "kémiai" lefegyverzés a kistermelõk számára az utcák és a sikátorok mindennapja, amit Oroszország tudja, és Kína nem kívánja tudni. Ahhoz, hogy vonzzák a Pyongyang és Iszlamabad különös vonzerejét, sokkal inkább az orosz, a 8. Dánelnöke a  harcművészetekben, aki az ellenzékeket az ő seregeivel tönkreteszi a valóságos harcban. Putyin tette, amit Szíriában kellett tennie, és azt tette, amit Iránban meg kell tennie; általában a gazdaság területén a fejlesztés üzleti vonatkozású katonai pajzsát használja. 

A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság ("Észak-Korea") kétségbeesetten megpróbálja fegyverelni az  atommagot . A szükséges technológia birtokosa Pakisztán. Elképzelhető, hogy a katonai segítségnyújtás közötti megállapodás Pakisztán és Oroszország által aláírt Shoigu, a „jutalom” az ország, hogy távol marad a nukleáris program Észak-Korea.

A találkozó Pekingben lehetett az alkalomból, hogy Shoigu összes támogatás szükséges, hogy stabilizálják a Koreai-félszigeten lesz elérhető, ha és amikor Putyin rally Kim kap, hogy csatlakozzon a  szuverenisták eurázsiai és küldje el a Hegemon  távol a Koreai-félszigettől.

Putyin felkérte Kimet, hogy vegyen részt Moszkvában a szovjet vörös hadsereg győzelmének 70. évfordulóján a náci Németország ellen. A meghívás Putyin találkozóján és  2014 szeptemberében Kim különmegbízottja, a Choe Ryong-hae volt . Mivel intenzív levelezést és ott már számos találkozón a két ország képviselőivel és egyáltalán nem állítja, hogy kétséges a győzelem napja 2015.

Regionális hatás

A nyugalom és a biztonság mellett az új megállapodás egy új könnyen felfedezhető piaca az ásványi erőforrásoknak, egy gyorsan fejlődő gazdaságnak, amely jelentős hasznát fogja adni annak, amit Kínának és Oroszországnak kínál. A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság ("Észak-Korea") katonai erőt hozhat fel regionális tartalék katonaságként, ha a Hegemonragaszkodik az ázsiai csendes-óceáni térség késéseihez .  

A nukleáris leszerelés magában foglalja Dél-Korea automatikus integrációját is az eurázsiai ázsiai övezetben. És elhagyja a régiót a Japán és a Fülöp-szigetek elleni fenyegetésektől, aHegemon szövetségeseitől . Abban a pillanatban, amikor a nukleáris leletek elhagyják Észak-Korea földjeit és vizeit, az "amerikai csendes-óceáni század" [orig.  America's Pacific Century ,  Hillary Clinton találmánya 2011-ben  (NTs)].

(...)

A kínaiakat már Phenian megrontotta és Kim megzavarta. A kínaiak csak azt akarják ott, hogy az USA ne kerüljön közelebb a félszigethez. De a feltörekvő Eurázsia új valósága megváltoztatja a Kim kapcsolatok kialakulását. Így a szerencse megy, mindig vak. Kim eltávolíthatja a halálos fenyegetést kormányának; és az észak-koreai szuverén biztonság teljes mértékben garantált. Ezt win-win-win játéknak hívják - és egy másik meglepően ragyogó mozdulatot, ami csak a Double Helix miatt lehetséges.

Geopolitikai katasztrofális esemény, mint például a Phenjan adja fel a nukleáris fegyverek fogja kényszeríteni az Egyesült Államokat, hogy elismerik, hogy már nem létjogosultságaannak jelenlétét az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Nagyobb nyomást gyakorol a dél-koreai közvélemény arra, hogy az amerikai erők elhagyják az országot. Okinawa biztosan szeretné látni az Egyesült Államokat. Végül az Egyesült Államok pusztán "egyike lesz" a Csendes-óceán nyugati csendes-óceáni és az ázsiai part menti övezetekben. Az USA-nak vissza kell térnie Hawaii-ba, mint legnyugatibb állomásának. Végtére is, az USA-nak nem kell "megvédenie" bármely országot semmilyen fenyegetéstől.  

Oroszország és Kína lesz a regionális béke a béke és a stabilitás, és további dél, India és Vietnam csatlakozik a Double Helix, és nem az amerikai haditengerészet. Az Egyesült Államok az ázsiai-csendes-óceáni nemzetet látja, de nem több, mint Chile vagy Mexikó. Az USA nem az ázsiai nemzet vagy az eurázsiai nemzet. Amit az Egyesült Államok "elszánt" az, amire már régóta elégedettek lehetünk: egy amerikai nemzet.

Japán

Az eseményt leírtuk, minden harmonikus gazdasággá válik. Japánnak eazázsiai segítségre van szüksége. A Nyugat Japán két generációját használta és manipulálta a japán japánok, manipulálva a japán gazdaságot és kormányt. Minden olyan dinamikus innováció és növekedés, amelyre Japán képes, haldoklik. Már nem is képesek biztonságos jármű létrehozására. Többé nem tudják, hogyan kell biztonságosan üzemeltetni az atomerőművet.

Fülöp-szigetek

A Fülöp-szigetek talán közelebb kerül az Egyesült Államokhoz, de ritka az ázsiai vazallusok a Dél-Kínai-tengeren. Manila összehangolhatja Ausztráliát, de végül a Silk Road Route és az Asian Infrastructure Investment Bank végül kényszeríti a Fülöp-szigeteket, hogy válasszanak az előrehaladás és a folyamatos település között.

Mi történik Tajvanon?

Tajvan lesz a végső kínai harapás, ha Kína elég bolond ahhoz, hogy megnyitja az egész óriás Sárkány száját, és harapja a csalit. A  fővárosban zajló legutóbbi helyi választások, amelyek veszélyeztették a Kuomintang  ( KMT ) bázist,  új keveredést keltettek a szabad kínai mozgalom amerikai vezette agitátoraihoz. Biztosan visszaesés. De ha ez azt jelenti, hogy Xi-nek keményen kell játszania, akkor a gazdasági eszközt fogja használni, nem a hadseregét. 

Tajvan örökös recesszióban él. A régi „szürke doboz”, és a gazdaság a másolók kalózok 80-as és 90-es évek elhomályosította a dél-koreai félvezető-gyártó eszközök és a chips, és hamarosan, nyáron az égbe a Vietnam Star, Malajzia és más dél-szereplők és Délkelet-Ázsia a nemzeti elektronikus sportban Tajvanon. sok a Tajvanra fektetett tőke a régió kontinensének, Brazíliának vagy Tajvan versenytársainak a vezetője. A Foxconn gyárai világszerte, Brazíliában is vannak, kivéve Tajvanot.

Ez az, hogy hány hazai tajvani diák születik, készen arra, hogy az USA manipulálja őket; és nagyon valószínű, hogy ellenáll a Tajvan-Kína egyesülés ellen [orig.Cross-Straits egyesítés ], de az éhség és a lehetőségek hiánya megváltoztatja az általános dinamikát, amint az USA visszavonul, és a helyi fiatalok Eurázsiai fejlődést látnak ott, ott Kínában a szoroson.Cseveghetsz és csatlakozhatsz a Skype-hoz a forradalom kedvéért; akár színes esernyőkkel is fel tudják venni magukat, de ezek közül egyik sem fog visszakapni a külföldi befektetéseket a helyi gazdaság elpusztításához.

Tipikusan a Sárkány türelme végtelen. Tajvan meg fogja vizsgálni Xi elnök türelmét - nincs kétség a kérdésben. Xi szerette volna látni Tajvanot a Hongkonghoz hasonló, "One China-Two Systems" elrendezésben. Nem fog megtörténni, amíg az USA visszavonul Hawaiiba.

Az Egyesült Államoknak végtelen képessége van, hogy fájdalmat és szenvedést okoz a leghűségesebb vazallusaiban. Senki sem az USA-ban, kivéve a tajvani amerikaiakat, soha nem fogják tudni a fájdalmat Taipeiban, Kaohsiungban, Taichungban és Tainanban, amíg az Egyesült Államok el nem hagyja.

Észak-Korea mindent megváltoztat

A távol-keleti és szibériai, északi Kína, Mongólia, az Északi-sark, a Sárga-tenger és a Japán-tenger vált kereskedelmi, idegenforgalmi és növekedési zónává, amint Észak-Korea elhagyja a szikla szélét. Ha Irán atomfegyverei elfogadhatatlanok Oroszország és Kína számára, az észak-koreai nukleáris fegyverek sokkal elfogadhatatlanabbak. Mindkét nemzet, Oroszország és Kína, szorgalmasan dolgozott az atomfegyverek elterjedésének megakadályozása érdekében. És azonnal jutalmazták azokat a nemzeteket, amelyek tömegpusztító fegyvereket szállítottak.

A hamis Sony támadás

Felrobbantották a [cég] Sony-t! Az észak-koreaiak voltak! Észak-Korea kiszámítható démonizálása. Az FBI mondja. De szinte minden olyan független szakértő, aki széles körű tapasztalattal rendelkezik a kormányzati és az informatikai biztonsággal és a hackelés elleni küzdelemmel kapcsolatban, pontosan ezt mondta: bárki, aki feltörte a Sony- t, nem észak-koreai .   

Először meg kell értened az internetes kapcsolatokat Ázsiában. Észak-Korea egy Internetszolgáltató (ISP). Ahogy Kínában  második osztályústátuszavan az interneten, és az összes kapcsolat Sanghajon keresztül közlekedik, Észak-Korea csak egyetlen útvonalon léphet be és kiléphet az Internetből. Az Egyesült Államok Nemzeti Biztonsági Ügynöksége számára könnyű felügyelni az Észak-Koreát. De nincs bizonyíték, mindig nehéz beszerezni. Mi van egy darab papír, amely csak "bizonyítja" ugyanazt, mint az FBI feltalálta.Ezért, ha ahackerszármazott hálózat 3G telefonok, akkor meg kell adnia egyetlen porton keresztül az interneten, azaz acsillag Joint Venture Co.    

Az Egyesült Államok kétségbeesetten igényli Észak-Koreát, hogy a lehető legmagasabb szinten maradjon. Ezért gyorsan "működik", hogy ismét felkeltsék Phenonot a hisztérikus rémület éghajlatán. Remélem az agyban Hegemón - mondván, a lehető legsimább utat - azt, hogy az éghajlat hisztérikus rettegés Korea az észak kellően hisztérikus, hogy megakadályozza Oroszország és Kína fenntartani a gazdasági ajánlatát segítséget cserébe a nukleáris fegyverek Észak-Koreában . De az eredmény lesz a Double Helix kívánsága, ha meg lehet érteni Kim-et.  

És akkor? Akkor mi történik?

Mivel Észak-Korea már felszabadult atomos fegyveremből, a Double Helix megteheti a következő lépést, és nyilvánosságra hozhatja a titkos programot, amelyet a japánok felkészülnek a japánok, atombombájuk felépítésére. A mag összeomlás Fukushima volt kettős katasztrófa, mert mint Dimona Izrael nukleáris titkok kiszivárgott, és a világ rájött, hogy Japán, mint Izrael, nagy szükség van, hogy elrejtse, hogy igen, volt egy nukleáris fegyverek építési program fedezi fel az Egyesült Államok és Franciaország.

Bármi is lesz a kettős hélix, amely egyesíti a Kína-Oroszországot, minden bizonnyal meglepetés lesz, ami a Hegemont szédülni fogja . Ez a kínai működési stílus, és ez is Oroszország működési stílusa. A világ közeledett a "legjobb" 2014-ben, amikor "rosszabb" volt. Ez azért van így, mert bár a rossz dolgok mindig megtörténnek, jobb dolgok fognak történni. Tűz és halál Ukrajnában és a Közel-Keleten szörnyűek, de az Eurázsia megjelenése gyönyörű és jó, mint a virág  gombot. csak Ez rossz hír a Hegemon számára . 

A civilizációk lejárnak

Legtöbbünk élni fog egy új, globális, nemzetközi dinamikát látni. Egyesek érezni fogják az új idők tápláló hatását. Néhányan az elitek barlangjában szorulnak, akik évszázadok óta uralkodtak a világon. Ahogy az északi pólus megváltozik, a geopolitikai pólusok is. És a gazdasági pólusok is megváltoznak. A politika az elszigetelés, vagy exclusionários kereskedelmi szerződésekben, illetve a titkos programok destabilizálja országok és egész régiók a világ nem tudja megakadályozni a sikeres 3,5 milliárd ember által inspirált illusztrált vezetők, akik most ugyanazt a „DNS” metaforikus.

A tektonikus elmozdulás túl nagy a puszta nyugati halandók már üreges hamis elképzelések, mivel nem új hazugságok, amelyek még mindig tévesszen meg senkit, nincs golyó a tűt, nem bombák, nincs több, mit kitalálni kapcsolatos hamis „támadások”, akik csak tudja hazudni és becsapni, amíg maguk a "szövetségesek" nem nyernek és nem tudják irányítani az emberiséget. A Hegemon  "DNS" rothadt, tiszta levegőben nem él, és nem is képes ellenállni az igazság napjának hőjének. Az emberiség elérni fogja a szabadságot. A civilizációk el fognak menni. 

Oroszok és a kínaiak nyernek

Az oroszok és a kínaiak saját civilizációikat kutatják a kihívások és fenyegetések megoldásait keresve, melyeket a Hegemon dob . Van motiváció arra, hogy kitaláljon bölcs, nem harci megoldásokat, nem pedig uralmat, nem kizsákmányolást, nem igazságtalanságot. Bízzon a „szakértők” és a nyugati civil szervezetek is gyorsan értelmezhető ajtót nyit a az ellenség, és hogy menedéket a terroristák és szabotőrök által küldött Hegemón .   

Az erőszak hegemóniájával szembeni ellenállás egy történelmi lecke, amelyet az orosz és a kínai civilizációk nem pazarolnak el. A Nyugat nem védi mögött óriás fekszik, mint a „demokrácia”, „szabadság”, „barátság”, „szövetségesek”, „partnerek”, „siker” és a „biztonság”.Az amerikai kivételesség és nagyság patinája megszakadt.

Oroszország és Kína népei a nagy civilizációk örökösei. Kultúrájuk és intézményeik az ősi bölcsesség és az évszázados művészeti, tudományos és emberi jogi technológiák alapelvein alapulnak. Nem kell semmiféle országot, kultúrát vagy oktatási rendszert másolni.

A szuverenitás, valamint az egyéniség az egyetlen azonosság, amelyet tiszteletben kell tartani. A nemzetközi együttműködés és a nemzetközi partnerségek csak akkor léteznek, ha azok a hatalmukra épülnek, akik úgy döntenek, hogy összefognak, és kényszer nélkül, saját döntésük alapján egyesülnek.

A 2014-es év sokkal jobb volt az egész emberiség számára,  mint sokan gondolják. 

Redecastorphoto



Eurázsia gazdasági és geopolitikai stratégiája

Asgar Gulam Mitha (Kanada)   Oriental Review  2015. március 07
„  ... .A az időközben rendkívül fontos, hogy nem merül fel eurázsiai versenytárs (US), amely a meghatározó Eurázsia és így megtámadni az Egyesült Államokban  .”
Zbigniew Brzezinski,  
The Grand Sakktábla sakk  1997. április
0, 17908469_401.00Évtizedeken évszázadok gyarmati hatalmak Európa és Ázsia vívtak szárazföldi ellenőrzési és idegen kultúrák (főleg nyelvi és vallási), és a keletkező haszonból a mészárlás és a pusztító világháború a területükön, amely véget vetett a csökkenés nagy világhatalmak és az Egyesült Államok birodalmi felemelkedése a huszadik század utolsó évtizedében. 2001 óta a világ politikailag és gazdaságilag ebben a birodalomban folytatja a Közel-Kelet pusztulását, és az Egyesült Nemzetek és politikai, gazdasági és társadalmi szervezetei révén minden más országot alávet. Az Egyesült Államok a második világháború óta a korábbi európai gyarmati hatalmakkal, az Új Világrenden (NOM) keresztül és a NATO katonai erejével osztotta meg a háborús pusztításokat. A MOST-ot Oroszország és Kína vitatja a BRICS-csoportokkal (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika) és a  Sanghaji Együttműködési Szervezettel  (SCO). Ez a két ország a legrosszabb fenyegetést jelent az NWO számára. Oroszország jelenleg az NWO közvetlen célja az olajalapú gazdaság szűk keresztmetszete és az ukrajnai geopolitikai helyzet. Egy közelmúltban megjelent cikk "A  békét vagy a háborút vici ez  ?" Paul Craig Roberts azt mondta, hogy Oroszország, amely megpróbálta részt venni a Nyugaton, olyan stratégiai hiba volt, amely veszélybe sodorja függetlenségét. Oroszország függ a nyugat-pénzügyi rendszerektől, amelyek Moszkvában vannak Washingtonban, és lehetővé teszik Oroszország számára a gazdasági szankciók teljesítését. Ez fontos tanulságokat nyújt Kínának, amely a földrajzilag és a kulturálisan mindig is a Kelet része. Kína mélyen bizalmatlan az európai szándékokkal szemben, amely az 1839-42-es angol-kínai háborúból származik, vagy amit a 20. századi nacionalisták "megaláztatás századának" neveznek. A kínai politikai történelem buzgó hallgatója ismeri a háború gyökereit, az európai árulást és a pusztító következményeket Kínában. 

Kína gazdasági óriás, és tudja, hogy idővel az Egyesült Államok birodalma és európai vasaljai megpróbálják megszüntetni a NWO-val szembeni fenyegetést a Kínával szembeni gazdasági és politikai fellépésekkel szemben, megegyeznek az Oroszországgal szemben alkalmazottakkal. Nemrég megjelentetett egy cikket a keleti felmérésről,  
az Új globális gazdaságról: Kína felemelkedése és az amerikai bukásról  . Oroszországhoz hasonlóan Kína nem része a Nyugat kulturális örökségének, és még inkább az NWO-nak, amelynek architektúrája alapvetően egy nyugati, nem Oroszországban vagy Kínában gyökeredzett neokontermék. A két ország nem támogatja megbízhatóan az ötlet egy világkormány NWO.Em egy cikket a  Financial Post  című Kína átlépi a küszöböt beruházások, amely megváltoztathatja az egész világot  , Stefano Pozzebon írta  : „Nem csak Kínában lesz a nettó exportőr a tőke, átment a nyugati társaik, mint a fő forrása a hitel a fejlődés világon. Ebből enyhítésére pénzügyileg valószínűleg politikai befolyást is gyakorolhat  . "  Pozzebon kiemelte és összegezte a külföldi befektetéseket Kínában és 870 milliárd dollárt. A következő évtizedben számos ázsiai ország áthelyezi Kínának az eurázsiai globális és geopolitikai egyensúlyt, köszönhetően az Egyesült Államok gazdasági hatásának.Kína lesz a keleti hatalom, amely semlegesíti a nyugati Egyesült Államok erejét. Nyugat nem fogadta el Oroszországot, és Kínába vetette magát. Oroszországnak jelentős politikai befolyása van a korábbi gyarmatokban, amelyek az Oroszországgal és Kínával közösen alapították az SCO-t (a többi alapító tag Kirgizisztán, Kazahsztán, Tádzsikisztán és Üzbegisztán).

A két ország, amely különbséget tesz a Kínával fenntartott kapcsolatokban, Pakisztán és Irán, két olyan ország, amelyek a muzulmán világot a nyugati világtól távol eső kínai civilizáció felé irányítják. Irán olyan feltörekvő katonai regionális hatalom, amely 2006-ban Hezbollah kihirdetésén keresztül szólította fel Izraelet, és jelenleg a fő nyugat- és a NATO hatalmakat vezeti Szíriában. Irán, külföldi katonai támogatás nélkül és teljes mértékben támaszkodva katonai hardvereire és technológiájára, 2006-ban megnyerte a színpadot, és most Szíriát várja, mivel a régióban közel négy éve képes elhalasztani a nyugati hatalmakat, míg más országok Az arab tavasz gyorsan kapitulált. 
Pakisztán nukleáris energia Dél-Ázsiában, amely a belső és a határokon küzd a terrorizmus ellen (a pénzügyileg támogatja a saudit); Ha sikerül ellenőrizni, Pakisztán nagy gazdasági és politikai haladást fog elérni Kínával. Kína Gwadarba költözött a Karakoram autópályával   és az Indus út projektjével  . Pakisztán határai Kínában, Iránban, Afganisztánban és Tadzsikisztánban, míg Irán Pakisztán, Türkmenisztán és Afganisztán határait. Így Pakisztán és Irán stratégiai fontosságúak, mint akadályok a nyugat-eurázsiai uralomra esetlegesen felmerülő fenyegetésekkel szemben, és ez lesz az út, amely összeköti Kínát a nyugati Indiai-óceán melegvizével. Kína gazdasági és politikai befolyása következtében természetes, hogy a katonai szövetség az 1996 áprilisában létrehozott SCO-val átterjed, a határrégiók kölcsönös katonai bizalmának aláírásával. Várható, hogy a jelenlegi megfigyelő országok, Pakisztán, Irán, India, Mongólia és Afganisztán 2015-ig teljes jogú tagsági jogviszonyban részesül. India már régóta kétoldalú kapcsolatokat tart Oroszországgal. E '

Itt egy cikk 2007 májusában a Journal of International Affairs című  
Sanghaji Együttműködési Szervezet és Irán: az erőteljes szakszervezeti  Matthew Brummer írta: „Az SCO hamarosan jelennek meg, mint kormányközi rivaleggi koalíció többi professzor régióban. David fal össze nagyon tömören, hogy az OPEC a fejeket. „Brummer is írja, hogy fontos , hogy ismerjék a nagysága az SCO az energia fontosságát, beleértve Iránt. a tagállamok az SCO elfoglalják 60% -a az eurázsiai földrész, 3,5 milliárd lakosra, a tartalékokra és az energiatermelésre (olajra és gázra) lenne képes, ami a Közel-Kelethez hasonlóan lenne. A földrajzi jelentősége, nincs más országban a SCO lehet stratégiai értéke több, Oroszország és Kína az Irán és Pakisztán, a kontroll, a Hormuzi-szoroson és az Indiai-óceán (összekötő Oroszország és Kína a Közösségen keresztül Államok és Afganisztán). Nagyon függ a P5 + 1 nukleáris Iránnal folytatott tárgyalások eredményétől. A hiba (reklámozott rossz megállapodás egy beszédében, hogy az amerikai kongresszus Netanjahu, bár nem végleges megállapodás Iránnal) vezethet Irán megtörni az OPEC, valamint egy elégedetlen Venezuela (elnök Maduro találkozott Putyin) a miatt Arabia hajlandó csökkenteni az olajtermelést és megőrizni piaci részesedését. Ezáltal a Saudisok és partnereik az arab hatalmak ereje nélkül. Az OPEC, az iráni és a venezuelai olajkészletek az OPEC tartalékainak 38% -át teszik ki 1200 milliárd hordóból. Szaúd-Arábiában és arisztokratikus, autokratikus, fundamentalista partnerek (kivéve Irak, 11%) 40% -át, megfelezve ezzel az OPEC. Kína, akkor, A kép óta változott eurázsiai Brezenski megjelent a nézetét, hogy Eurázsia  a Grand Sakktábla  , és valószínűleg változni még a következő fél évtized, ami oda vezethet, hogy a titánok összecsapása a Kelet és Nyugat.
United_States_of_Eurasia_by_DRLMAsgar Gulam Mitha  egy korábbi biztonsági mérnök. Számos olajipari céggel és gázmezõvel dolgozott Észak-Amerikában és a nemzetközi piacon. Líbiában, Katarban, Pakisztánban, Franciaországban, Jemenben és az Egyesült Arab Emírségekben dolgozott. Jelenleg Calgaryban él, Kanada, és élvezi a jelenlegi globális politikai kérdések olvasását és követését. Kizárólagos  keleti áttekintés.
H Tudatosság



Az eurázsiai nagy bumm - Kína és Oroszország a legjobbat vezette Washington felett


Fordította: Vudu

Kezdjük a   geopolitikai nagy bumm, amit semmit sem tudsz, ami csak két héttel ezelőtt történt. Ennek hatása van: mostantól bármely lehetséges jövőbeni támadás  Irán ellen, amelyet a Pentagon (a NATO-val együtt) tett vagy fenyeget, megtámadja a tervezett szervezeteket:
A kép tulajdonjogának képe a brics 2015-re
- BRICS nemzetek (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika);
- az OCX (Shanghai Cooperation Organization, ing. SCO (Shanghai Cooperation Organization) ;
- az UEE [Eurázsiai Gazdasági Unió, ing. EEU (Eurázsiai Gazdasági Unió) ];
- Kína által finanszírozott új bank, a BAII (Asian Infrastructure Investment Bank, ing. AIIB  (ázsiai infrastrukturális beruházási bank) ]; és
- az NBD [New BRICS Development Bank, ing. NDB (BRICS New Development Bank) ] - még nem ismert akronímiák.

Ezek a szervezetek új keletű rendet képviselnek Eurázsában.
Teherán, Peking, Moszkva, Iszlámábád és New Delhi keményen dolgozik a kölcsönös biztonsági garanciák létrehozásában. Ezzel párhuzamosan az atlantioszok blöffjét kiteszik az iráni atomi fegyverek programjához tartozó mém végtelen megszállottságának. És egy pár nappal azelőtt, hogy a nukleáris bécsi tárgyalások végül tetőzött megállapodást, minden munka után minden szervezett felszínre twin kupolák BRICS / OCX Ufa, Oroszország - város, amely biztosan még soha nem hallottam, és a találkozó / ülések aki gyakorlatilag nem kapott / kapott semmilyen figyelmet az USA-ban. Még akkor is, előbb-utóbb ezek a fejlemények vezetik a washingtoni háborús pártot és a neokonzervatívok (valamint a neokonzervatívok) változatos választékát,

Az eurázsiai selyemút
A bécsi megállapodás, a végtelen építési volt a kétes öröm követi szorosan, [1]  a miniszter az iráni külügyi Javad Zarif és a diplomáciai csapat húzta szinte lehetetlen ki egy kalap mágikus szuper horpadt megállapodást, amely valójában véget vetett az Iránnal szembeni szankciónak, aszimmetrikus konfliktusban, szinte teljesen feltalálva.

Gondolj a találkozóra Ufában, a Bascortostan  oroszországi fővárosában,  a Bécsben tartósan késlekedő megállapodás előszavának megfelelően. Az eurázsiai kontinens új dinamikájává vált, és az egész üzlet jövőbeni nagy geopolitikai bustját jelölte. Ufa, 8-10 / 7/2015, 7. ülése BRICS csúcstalálkozó és a 15. ülésén a Sanghaji Együttműködési Szervezet került sor egymás mellett, mint ahogy egy lehetséges megállapodás bécsi emésztette nonstop főcím után főcím.

Vegye figyelembe Vladimir Putyin oroszországi masterstroke-i működését, amely összeolvadt a két csúcstalálkozó és az Eurázsiai Gazdasági Unió (UEE) informális találkozója. Ezt egy lágy-  nyilvánvaló nyilatkozatnak  nevezhetik Washington imperialista logikája ellen, olyan nyilatkozat, amely felhívja a figyelmet a fejlődő kínai-orosz stratégiai partnerség szélességére és mélyére. Azáltal, hogy az összes államfőt egy-egy találkozáson keresztül különböző találkozókra vitte, Moszkva lelkes képet adott az újonnan kialakult koordinált geopolitikai struktúráról, amely az eurázsiai integrációban horgonyzott. Tehát Irán fontossága: bármi történik Bécs után is, Irán lesz az Eurázsia összekötő / kulcselosztó csomópontja ennek az egész új struktúrának.

Ha  olvassa  a kiadott nyilatkozatban az ülésen a BRICS, egy biztos, hogy vonzza a figyelmet részlet: az Európai Unió által elpusztított dühösebb válság [nincs „megszorító” van válság], csak megemlítjük gyorsan oldalirányban. És nem véletlenül. A BRICS legfontosabb nemzeteinek vezetői szempontjából új megközelítést kínálnak, új megközelítést kínálnak Eurázsia számára,  szemben a szankciók nyelvével .
Íme néhány példa az Ufában rejlő őrjöngő tevékenységről - amelyet az amerikai sajtó figyelmen kívül hagy.

A találkozón, Putyin elnök, Xi Jinping kínai és miniszterelnök Narendra Modi indiai dolgozott egy praktikus módja annak, hogy  támogassák, és előre  az elképzelést, hogy lényegében egy kínai elképzelés a jövő eurázsiai összekötve több „új útvonalak selyem ". Modi jóváhagyta több kínai befektetés az országban, és Xi és Modi megígérte , hogy működjenek együtt, hogy megoldja a problémákat határ hogy továbbra is fennállnak a két ország közötti, és legalább egy esetben vezetett a háború.

Az NBD, a BRIC által a Világbanknak adott válasz hivatalosan 50 milliárd dollár tőkejuttatással indult el. Összpontosított finanszírozása nagy infrastrukturális projektek BRICS országok, az új bank képes tőkét a sorrendben $ 400 milliárd, szerint annak elnöke, Kundapur Vaman Kamath. A jövőben tervek vannak a nagy kiterjedésű projektek finanszírozására más fejlődő országokban a globális déli országokban - és mindig a helyi valutákban, az amerikai dollár helyett. Figyelembe véve az alkotó tagokat, az NBD pénz szorosan kapcsolódik az új Silk Routeshez.

Mint  mondta az elnök BNDES, a Brazil Fejlesztési Bank, Luciano Coutinho , a közeljövőben az NBD is segít az európai államok, amelyek nem tagjai az Európai Unió (EU), Szerbia és Macedónia. Meg lehet mondani, hogy ez az az eszköz, amellyel az NBD meg kívánja szüntetni a Brüsszel monopóliumát a kibővített Európában. Kamath még arról is beszélt, hogy a bank  segíteni fog a Szíria újjáépítésében .

Senki nem lesz meglepve, hogy megtudja, hogy az új ázsiai infrastruktúra-befektetési bank és az NBD székhelye Kínában van, és egymás erőfeszítéseit fogja kiegészíteni. Ugyanakkor, a külföldi befektetések ága Oroszországban, a Direct Investment orosz Alap (Frid ing.  Orosz Direct Investment Fund ,  RDIF ) aláírt egy egyetértési nyilatkozatot források más BRICS országok, és így indult informális konzorcium beruházás amelyet a kínai selyemút alap és az indiai Infrastrukturális Fejlesztési Finanszírozási Társaság (CIFDI, India Infrastrukturális Fejlesztési Finanszírozási Társaság ,  IIDFC ) képeznek .

A teljes közlekedési spektrum birtoklása

A legszárazabb szinten az Eurázsiai Új Nagy Játék részévé kell gondolnunk mindezt. Mindez kevésbé izgalmas része a Trans-Pacific Partnership [ing. Trans-Pacific Partnership ,  TPP ] a Csendes-óceán és az annak megfelelő verzióját Atlantic, a Transz-atlanti kereskedelmi és befektetési partnerség [ing. Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség ,  TTIP ], a két "partnerség", amelyet Washington arra törekszik, hogy elősegítse az USA gazdasági uralma megőrzését az egész bolygón.

Az egymással ellentétes tervekből adódó kérdés, hogy miként integrálhatjuk a befektetéseket és a kereskedelmet ezen a hatalmas térségen belül. Kínát és Oroszországot tekintve az Eurázsát integrálni kell a szuper-autópályák, a nagysebességű vasútvonalak, a kikötők, a repülőterek, az olaj- és gázvezetékek és az optikai kábelek összetett hálózatán keresztül. A szárazföldön, a tengeren és a levegőn keresztül a létrejövő New Silk Routes célja a Pentagon "Teljes Spectre Domination" doktrinájának gazdaságos változata. "És a kínai vállalatok vezetői már Eurázsiai úton közlekednek, aláírva az infrastrukturális ügyleteket.

A Pekingnek - amely  a 2015-ös év második negyedévében már a 7% -os növekedési ütemben visszatért - a  kínai tőzsdei közelmúltbeli pánik ellenére - mindennek tökéletes gazdasági értelme van: a munkaerő növelésével a termelés az ország keleti partjától az olcsóbb nyugati régiókig az ország belsejében helyezkednek el, ahol szinte minden és mindennemű természetes útvonala lesz az új Silk Road párhuzamos és összekapcsolt "övjei".

Ugyanakkor Oroszország modernizálja és diverzifikálja saját gazdaságát, amely még mindig az energiaexporttól függ. Többek között Oroszország „s vezetők azt remélik  mix  azoknak a fejlődő Silk Routes és a kapcsolat valamennyi gazdasági unió eurázsiai - Oroszország, Örményország, Fehéroroszország, Kazahsztán és Kirgizisztán - lefordítani számtalan projektben a közlekedés és az építőipar, amelyre az  oroszok know- howja az iparban és a mérnöki területen kulcsfontosságú lesz.

A vizsgált terméket már a szabadkereskedelmi övezetek India, Irán, Vietnam, Egyiptom és a latin-amerikai Mercosur-blokk (Argentína, Brazília, Paraguay, Uruguay és Venezuela), a korai szakaszában ez az integrációs folyamat már túlnyúlnak Eurasia . Eközben az OCX, amely nem sokkal több, mint egy biztonsági fórum, egyre bővül, és a gazdasági együttműködés területére lép. Azok az országok, amelyek, különösen a négy „-stões” közép-ázsiai (Kazahsztán, Kirgizisztán, Üzbegisztán és Tádzsikisztán) is egyre inkább attól függenek Baii és NBD. Az Ufán, Indiában és Pakisztánban befejeződött egy frissítési folyamat, amely megfigyelőkké vált az OCX tagjai számára. Ez alternatív G8-t teremt.

Közben, mi köze van a sújtotta Afganisztánban, a BRICS és az SCO nemzetek felkérte „a fegyveres ellenzék lefegyverezni, fogadja el az alkotmányt az afganisztáni és megszakította, hogy csatlakozni az al-Kaida, ISIS és más szervezetek terroristák ". Fordítás: Az afgán nemzeti egység keretében a szervezet elfogadja a tálibokat egy jövőbeli kormány részeként. [2] Remélik, a régió integrációja mellett, hogy stabil afganisztáni jövőt érjenek el, képesek vagyunk több kínai, orosz, indiai és iráni befektetést és építést felvenni - végül is! - egy régóta tervezett csővezeték $ 10 milliárd, 1420 kilométer hosszú, a csővezeték TAPI (Türkmenisztán-Afganisztán-Pakisztán-India), amelyek kedveznek az új tagok a OKX hogy nagyon hiányzik az energia, Pakisztán és India. (Mindegyikük megkapja a gáz 42% -át, a fennmaradó 16% Afganisztánba kerül.)

Közép-Ázsia abban a pillanatban, a földrajzi ground zero az ülésen az összes gazdasági aggodalmak Kína, Oroszország és India. Ez nem történt meg véletlenül, hogy az út Ufa, a Modi miniszterelnök hívott Közép-Ázsiában. Mivel a kínai kormány Pekingben, Moszkvában célja, hogy (a szó a  legújabb dokumentumot o) „összefonódása és az integráció a vizsgált termék és a Gazdasági Belt a Selyemút”, amely egy „eurázsiai Expanded” és egy „erős szomszédságában, a fejlődő és biztonságos „mindkét Oroszország és Kína.

És ne felejtsd el  Iránt . 2016 elején, amikor a szankciókat teljesen feloldják, az ország várhatóan csatlakozik az OCX-hez, és G9-be konvertálja. Amint Javad Zarif iráni külügyminiszter tette világossá az orosz csatorna egyik interjújában, az ország stratégiai partnereknek tekinti a két országot. "Oroszország", mondta, "Irán nukleáris programjának legfontosabb résztvevője, és így a jelenlegi megállapodás szerint továbbra is Irán legnagyobb nukleáris partnere lesz." Ugyanez fog történni - tette hozzá Zarif miniszter, az "olaj- és földgáz-együttmûködés" összefüggésében, tekintettel arra, hogy e két energia-gazdag nemzetnek "az árstabilitás fenntartása a globális piacokon" érdeke.

Runner kész, utazzunk.

Eurázsia egészében a BRICS-országok egyre inkább részt vesznek az integrációs projektekben. A fejlődő Banglades-Kína-India-Mianmar gazdasági folyosó tipikus példa. Jelenleg India és Kína közötti többsávos autópálya újjáalakítása. Ugyanakkor Irán és Oroszország a Perzsa-öbölről és Omán-öbölről a Kaszpi-tengerre és a Volga-folyóra közlekedési folyosót fejleszt. Azerbajdzsán csatlakozik a folyosó azon részéhez, és India tervezi, hogy Dél-Irán kikötőit használja Oroszország és Közép-Ázsia számára való hozzáférésének javítása érdekében. És hozzáteszi, hogy egy tengeri folyosó, amely Mumbai városa Indiumból az iráni kikötőbe, Bandar Abbasba, majd onnan Astrakhan városába, Dél-Oroszországba terjed. És mindez csak karcolja meg a tervezett felületét.

Vladimir Putyin évek óta azt javasolta, hogy létezhet egy "kibővített Európa", amely Lisszabonból, Portugáliából, az Atlanti-óceánról, a csendes-óceáni Vladivostok orosz városába nyúlik. Az Európai Unió, amelyet Washington alá sújtott, figyelmen kívül hagyta. Ezután a kínaiak elkezdtek álmodni és tervezni a Silk Routes-ot, amelyek ellentétes irányba mennek a Marco Polo-ra, Sanghajból Velencébe (és onnan Berlinbe).

Köszönhetően a politikai intézmények, a befektetési alapok, a fejlesztési bankok, a pénzügyi rendszerek és az infrastrukturális projektek, amelyek mindegyike összefüggésbe hozható a keresztezéssel, és amelyek eddig túlnyomórészt a washingtoni radaron kívül maradtak, egy szabadkereskedelmi földi mag Eurázsában. Egy napon összekapcsolja Kínát és Oroszországot Európával, Délnyugat-Ázsiával, sőt Afrikával. Ígéretek, hogy hatalmas fejlődés. Nem hagyhatja figyelmen kívül a tényeket a földön, még akkor sem, ha csak ritkán szerepel az egyik az amerikai sajtóban. Mindezek a tények bizonyítják az Új Nagy figyelmét erre a szóra - Game in Eurasia.

Hely, hely, hely

Tehran ma mélyen elkötelezett az eurázsiai kapcsolatok megerősítésével; és az a férfi, akit nem szabad elfelejteni ebben a szolgálatban, Ali Akbar Velayati. Irán Központja a Stratégiai Kutatásért és a Legfelsőbb Leader Ajatollah Khamenei vezető tanácsadója a külpolitikai ügyekért. Velayati  hangsúlyozza,  hogy az ázsiai, a közel-keleti, az észak-afrikai, a közép-ázsiai és a kaukázusi biztonság függ a pekingi-moszkvai-teheránt megkötő hármas gondolkodás egyre erősödésétől.

Mint tudja, geostratégiai szempontból az iráni nagy érték a helyszín, a helyszín és a helyszín. Irán a legjobb hozzáférést biztosítja a régió egész területén, Oroszországon kívül, a nyílt tengerek megnyitásához; és ez az egyetlen nyilvánvaló csomópont, ahol a kelet-nyugati és észak-déli kereskedelmi útvonalak metszenek a "közép-ázsiai" kövekből. Nem meglepő, hogy Irán hamarosan szerepel az OCX tagjaként, és hogy Oroszországgal folytatott "partnersége" sokat kell fejlődnie. Irán energiatartalékai kulcsfontosságúak Kínában, amely nemzetbiztonsági kérdésnek tekintendő; Ráadásul a kínai kormány gondolkodásakor Irán kulcsfontosságú szerepet játszik azon selyemútvonalak egyik kulcsfontosságú csomópontjában, amelyet a kínaiak szövik.

Ez a növekvő hálózat, a szó szoros értelmében, utak, vasutak és energetikai vezetékek, mint TomDispatch jelentett [3]  és  a már  már beszámolt  korábban, a pekingi válasza a bejelentett „pivot Ázsiába” az Obama-adminisztráció és a fejlett amerikai haditengerészet beavatkozva a Dél-Kínai-tengerbe. Peking arra törekszik , hogy hatalmas infrastrukturális akciókkal és munkákkal, különösen  a nagysebességű vonatok vasúton végezze  el erejét aki Kínából a keleti parton utazik Eurázsia szívének aljára. Így a vasúti, hogy a kínai épült Urumqi Xinjiang tartomány Almaty Kazahsztán biztosan egy nap terjeszteni Irán és végig az országban útban a Perzsa-öbölben.

Új világ a tervezők számára a Pentagonban

A Nemzetközi Gazdasági Fórum Szentpéterváron a múlt hónapban, Vlagyimir Putyin  azt mondta egy interjúban a Charlie Rose PBS hálózat, amely Moszkva és Peking mindig is szerettem volna valódi partnerség az USA-ban, de mindig is lenézték Washingtonban. Ebben az esetben megérdemli sarcot „vezető” az Obama-adminisztráció: a tény, hogy Obama végül sikerült megközelíteni a két korábbi fő geopolitikai rivális, míg megszilárdul a nagy paneurasiana stratégiáját mindkettő.

Sem a közelmúltban megállapodást Iránnal bécsi kell - mindenekelőtt azért, mert a háborús párt az amerikai kongresszus - letette, nagyon, és teljesen, a bizalmatlanság a Wall hogy az Egyesült Államok már épített 36 évvel ezelőtt Irán ellen legvalószínűbb. Irán szabadon szankciókat, felveszi a kínai-orosz projekt integrálja az összes Eurázsia - amely elvezet minket a helyszínre, ahol a fotel harcosok Washington képtelen hatékony lépéseket, akkor tegye fel sikoltozva mint a gyászolók.

A NATO legfőbb parancsnoka, Dr. Fantastic, azt mondom, az amerikai hadsereg Philip Breedlove tábornok ragaszkodik ahhoz, hogy a Nyugat  egy pillanatnyi válaszidőt kitaláljon  -  online -, hogy tagadja az orosz "hamis narratívákat". Ashton Carter védelmi miniszter szerint a   nukleáris rakéták egyoldalú visszaállítását fontolgatjaEurópában. A parancsnok parancsnoksága, Joseph Dunford tengerészparancsnok parancsnoksága nemrég  kijelentette, hogy  Oroszország az igazi "egzisztenciális fenyegetés" az Egyesült Államok veszélyeztetése miatt; és az Air Force Gen. Paul Selva, kijelentette, hogy az új helyettes parancsnoka a legnagyobb állam,  kiküldött egy ilyen értékelés, ugyanazokkal a szavakkal, és felsorolja Oroszországot, Kínát és Iránt ebben a sorrendben, mint fenyegetőbb, mint az iszlám állam ( ISIS ). Eközben republikánus elnökjelöltek és egy csomó kongresszusi háborús hawk egyszerűen kiabálják és meggyújtják az értékesítést, folyamatosan, amikor Iránról és az oroszokról van szó.

Az ukrán helyzetre reagálva és egy felemelkedő Oroszország "fenyegetéséért" (amely mögött felemelkedő Kína jelenik meg), az egyetlen dolog, amit látni lehet Európa militarizálódása, Washington, mint termelő központ. A NATO, mint tudjuk, megszállottan  "stratégiai újragondolásnak" nevezik  - például a részletes futurisztikus forgatókönyvek rajzolására az európai talajon. Amint Michael Hudson közgazdász  jól megjegyezte , még a pénzügyi politikát is militarizálják és összekapcsolják a NATO új hidegháború 2.0-val.

A legutóbbi  nemzeti katonai stratégia , a Pentagon azt sugallja, hogy fennáll a veszélye egy amerikai háborús nemzet ellen (kivéve a háború ellen, a terrorista csoportok), bár alacsony, a „növekvő” és  meghatározza  négy nemzet mint „fenyegetések”: Észak-Korea ha vannak, és ahogy sejteni lehet, a három nemzet, amely magját képezik Eurázsiában. Oroszország, Kína és Irán festett a dokumentumban „revizionista állam”, mert nyíltan szembeszállni a Pentagon azonosítja a „biztonság és nemzetközi stabilitás "; vagyis a globalizált, kirekesztő, turbulens kaszinó kapitalizmus által teremtett látszólag egyenlőtlen játékteret és Washington által támogatott militarista márkát.

A Pentagon, mint tudjuk, nem kap diplomáciát. Nyilvánvalóan nem volt tudomása a bécsi tárgyalásokról, a Pentagon továbbra is vádolta Iránt dolgozni a nukleáris fegyverek építésében. És megismételni, hogy az iráni ellen irányuló "katonai" lehetőség soha nem  volt, és soha nem lesz eltávolítva az asztaltól.

Ezért azt mondhatjuk, hogy a  kasszasiker szülő összes  kasszasikerek , a film, amelyben látják a reakció a Pentagon és a háborús párt kongresszus utáni bécsi fejlemények és - bár ez ismeretlen esemény Press-cég amely Washingtonban működik - az Ufá utáni környezetben, különösen akkor, amikor  2017-ben már létezik az X X bérlő X a Fehér Házban.

Lenyűgöző lesz. Várhatsz. Vajon Washington következő verziója megpróbálja álcázni olyan eseményeket, mint például "elveszítjük" Oroszországot? Küld katonákat? Vajon "több" lesz Kína, vagy "több" az ISIS "kalifája"  ? Lesz-e szövetségben Iránnal az ISIS elleni harcban,  vagy az országban? Valóban tényleg Ázsiába fog fordulni, és át fogja pusztítani a Közel-Keletet, vagy fordítva? Vagy talán megpróbálhatod Oroszországot, Kínát és Iránt egyidejűleg tartani, vagy valamilyen módon arra törekszel, hogy mindenkit felkavarjatok egymás ellen?

Végezetül, függetlenül attól, hogy Washington is megtörténik, minden bizonnyal tükrözi a növekvő stratégiai mélységtől való félelmét, hogy Oroszország és Kína gazdaságilag fejlődik, egy olyan valóság, amely már láthatóvá vált Eurázsia egész területén. Az Ufán Putyin hivatalos nyilatkozatban elmondta Xi-nek  : "Az erőfeszítések összevonása nem kétséges, hogy [Oroszország és Kína] legyőzi az előttünk álló összes problémát."

Az "erőfeszítések" a Silk Routes, az Eurázsiai Gazdasági Unió, a BRICS blokkok, amelyek egyre nőnek; a bővülő Sanghaji Együttműködési Szervezet; ezek a Kínai székhelyű bankok és a többi, ami felhalmozódott, a kontinentális területek jelentős része új integrációjának kezdetét jelentik. És Washington? Melyik sas felemelkedik? Valószínűbb, hogy kiabál, mint egy gyászoló. *****

[1]  2014. 09. 18., Pepe Escobar, " Az USA-EU-Oroszország szankciók kirakósza "; 2014. május 11., Pepe Escobar, " Iránnal kötött nukleáris megállapodás a veszélyzónába "; 2015. 06. 15., a Pepe Escobar, 2015-nek köze van Iránnal, Kínával és Oroszországgal ; 2015. 1., Pepe Escobar, " Nukleáris megállapodás húz "; 2015. 8. 7., Pepe Escobar, " Miért még mindig nincs nukleáris megállapodás Bécsben " (többek között ) [NTs].

[2]  Ebben a tekintetben lásd érdekes, korábbi elnöke az interjú Hamid Karzai, lefordították  latin hazát , 2015/06/18: „Azok, akik a tálibok afgánok, akik Afganisztánban, ők a mi testvéreink, a gyermekek, hogy a mi a föld, a leginkább üdvözlendő, hogy Afganisztánba jönnek, és részt vegyenek az életben, mint minden más afgán. Újraépíteni az országot velünk, hogy velünk együtt békében folytassuk a békét "[NT].

[3]  A cikk  "Geopolitics az amerikai globális visszaesés", 2015/07/06, Alfred W. McCoy ( port. A  Közel-Media, Cultures of Resistance ) [NT].

Pepe Escobar  (1954) egy brasili újságíró, aki São Paulo, Hong Kong és Párizsban él, de kizárólag angolul publikál. Az oszlop megőrzése az Asia Times Online-ban; blogok és weboldalak szakpolitikai elemzője is: Sputinik, Tom Dispatch, Információs Központ, Red Voltaire és mások; a mai Oroszország és Al-Jazeera tudósítója / írója.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése