2018. június 30., szombat

Apró házak



Apró házak


















a talmi csillogás































Mire is készül fel az emberiség ? A mások leigázására , trabszolgává tételére , kirablására , Egyes kormányok ma is ezt gyakorolják !!!!
És valyon meddig jutnak el ? Hát bizony szégyellik bevallani , de csak a halálig jutnak el !!! Minden ember sorsa az élettel kezdődik , és egy jó , vagy rosz sors után , mely lehet betegségekkel terhelt is , de a végén a sirig jut az ember . Hogy a nagyratörő tervéből mit valósít meg , az az önzéséből , és a gőgjétől függ , de a lényeg mindent itt kell hagynia !!! Lehet olyan gazdag , hogy , már a 10 . szívet ültetik be neki , és félévente lecserélik a vérét , és közben egyes szerveit is ki kell cserélniük , mert a sok gyógyszermellékhatása tönkre vágta az egészséges szerveit is , de végül ő is a tulvilágra jut :::: . A jámbor jóravaló lélek ezért nem vágyik ilyen hivságokra , és ahol tudd segít embertársain , és nem gyilkolja mint a koszos cionista kazár , ki betolakodó , és bajkeverő volt egész életében , hogy úgy mondjam meg is érdemli a sorsát , és remélem a migráns muszlimok harcosabbak , és erőszakosabbak lesznek mint ők , a keresztényeknek , meg azt kell elérniük , hogy ez az erőszak csakis e kazár ingyenélőkre terjedjen ki , hogy , vagy meneküljenek el , vagy öljék meg őket ,. Mert amit művelnek azzal a Palesztin néppel , amelyik tulajdonképpen ogazából a sémi zsidó faj megtestesítője , nem úgy mint a kazár , aki átesett egy fityma műtéten , és azt üvölti torka szakadtából , hogy ő bizony a legnagyobb zsidó , és közben , még a héber ábéclt sem ismeri !!!!
Úgy van ez mint a németeknél a leghülyébb bekerül az EU parlamentbe , de még éretségije sincs , de a bólogató segg nyaló technikája megvan , így a páholy szentenciáit végrehajtva a leghülyébbet küldték , hogy biztosak legyenek , hogy nem basz el semmit , mert nem lesz egy önálló gondolata sem , ő a megtestesült biorobot , és hány szaladgál belőlük a Lajtán túl , most épp a migráns btelepítést végzik , a jó német nép , meg azon fáradozik . Hogy ,itt az idő , és elhagyja a hazáját , mert már elviselhetetlen az élet számára, mert annyi mindenkit kell már eltartania , hogy a robot a jenkire , a kazárra , a muszlinra , már nem egyeztethető össze az ő preciz tudatos életében betöltött tényekkel !!!
Hitlernek , volt koncepciója , és ha nem kényszerítik bele a háborúba , ma mindenkit lepipáltak volna !!! A másik über faj ugye a kazár volt , de ők sosem akartak dolgozni , csak élősködőek voltak világ életükben , és úgy is akarnak élni , ha fel tudják rugni ezt az állapotot , akkor a migránsokkal együtt a kazárokat is a helytartó hitleri leányzót is a történelem szemétdombjára vetik ahová valók , és úgy talán megújúlhatnak a németek is , és ha a többi nyugati ország követi a példát , úgy kiűzi a kazárt , a muszlint , a segnyaló helytartóikat , és egy keresztény kulturális nemzetet tudnak létrehozni egy pár generációs váltás után !!! De ehhez a szabadkőműves páholyokat is ki kell füstölniük , főleg azért , mert a páholyokat a kazárok működtetik , és a kazár világbirodalomról álmodoznak , és cselekedeteiket is ez motiválja nagyon sok jó embert likvidáltak már , mert a felhangjuk eltért a kazár világbirodalom álmuktól !!!
Ha ti is olyan szorgalmasan irtanátok őket mint ahogy ők bevált módszereikkel titeket tizedelnek , már nem igen volna kazár aki a világbirodalom álmait dédelgetné , hanem azon tanakodna, hogy megvárja , hogy ő következik a likvidálás nál, vagy usgyi neki szaladjunk , hátha így tovább élhetnek !!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése