2017. június 22., csütörtök

Fogyó hold a kilók meg nőnek








Fogyó hold a kilók meg nőnek


Hogyan szabadulhatunk meg 45 kg-tól diéták és testedzés nélkül







Ezzel a módszerrel heti 15 kg-tól szabadulhatunk meg BIZTONSÁGOSAN és GYORSAN


Sziasztok! Ahogy azt már sokan tudjátok, Pongrácz Péter vagyok. A mai blogbejegyzésemben egy gyakorlatilag ismeretlen fogyasztó módszerről szeretnék nektek beszélni. A bejegyzésem könnyen lehet, hogy nem lesz sokáig fent az oldalon, szóval olvassátok végig, amíg tudjátok. Ez a vadonatúj termék korszakalkotónak számít a táplálékkiegészítők világában . A dietetikusok többsége kétségbeesetten próbálta elrejteni a nagyközönség elől ezt a módszert, mivel a termék széleskörű elterjedése nagyon kedvezőtlen lenne a számukra. Személy szerint, én rengeteg időt és pénzt pazaroltamkínzó diétákra és hasztalan személyi edzőkre, de semmi nem segített . Végül, magam sem hittem, de sikerült rátalálnom egy egyszerű és megfizethető megoldásra. Szeretném megosztani ezt a titkot mindazokkal, akik súlyfelesleggel küzdenek, vagy valamiféle problémájuk van az egészségükkel.

Íme, a történetem

Mindig is szerettem a kiadós ételeket, így nem nagy meglepetés, hogy már egész kicsi korom óta nagydarab voltam. Az egyik kedvenc elfoglaltságom az volt, hogy munka után gyorskajával a kezemben, beültem TV-t nézni. Kezdetben, a feleségemet nem zavarta ez az egész. 25 Idővel azonban, a zsírfelesleg egyre csak gyarapodott, főleg a hasam környékén. Szinte észre sem vettem, hogy ennyire kiterebélyesedtem. Úgy néztem ki, mint egy kövér disznó. 33 éves koromra, olyan 125 kg-ot nyomhattam , ami pontosan 46 kg-mal volt több a magasságom alapján számított egészséges átlagnál.

Emellett, komoly egészségügyi problémákkal is küszködtem. Rendszeres fájdalmat éreztem oldalt, a hasnyálmirigyem környékén, állandóan fáradt voltam, rengeteget izzadtam és gyakran volt légszomjam is. A legzavaróbb viszont az impotencia volt. Az óriási pocakom már időtlen idők óta kitakarta a férfiasságomat, de amikor ténylegesen impotenssé váltam, az nagyon kiborított. A probléma kihatott az egész családi életemre, a feleségem rendszeresen vitatkozott velem. Nagyon rosszat tett az önbecsülésemnek, hogy képtelen voltam kielégíteni az asszonyt. Szabályosan utálni, szinte gyűlölni kezdtem magam.
Miután elmentem a kórházba egy rutinvizsgálatra, kiderült, hogy az eredményeim nem túl rózsásak. Nagyon nagy volt a valószínűsége, hogy cukorbeteg leszek. A több éves gyorskaja zabálás teljesen tönkretette a szervezetem, különösen a hasnyálmirigyemet.
Nem volt más választásom, szigorú diétázásba kezdtem. Ha egyszer megszoktad, hogy egész életedben, önkontroll nélkül azt ehetsz, amit csak akarsz, a diéta igazi kínzás lesz számodra . Heti rendszerességgel álltam rá a mérlegre, azt remélve, hogy az addigi önkínzásom végre kifizetődik. Az viszont változatlanul 125,9 kg-ot mutatott. 3 hónappal később, eldöntöttem, hogy az addigi diétámat kiegészítem egy kis testedzéssel, így elkezdtem lejárni a kondiba. Egy ottani személyi edző felvilágosított, hogy a jelenlegi módszeremmel a fogyás folyamata körülbelül hat hónap múlva fog csak beindulni. Az intenzív gyakorlatok a nagy súlyom miatt túlságosan veszélyesek voltak , ezért csak olyan egyszerű gyakorlatokat végezhettem, mint a futópadon sétálás, a szobabiciklizés, a guggolás és az ugrálás. Be kell, hogy valljam, már akkor nagyon elfáradtam, amikor az első10 guggolást kellett megcsinálnom. A gyakorlatok után szabályosan lihegtem és sokszor teljesen elszédültem. A kondiban az emberek állandóan megmosolyogtak, amikor rám néztek. Persze, nyilván nevetséges látványt nyújthat, ha egy óriás dagadt idióta liheg és izzad az olyan gyakorlatoktól, amit még egy nyugdíjas is könnyen elvégezne.
Ez volt életem egyik legkeményebb időszaka. Állandóan éhes voltam, még az álmaiban is mindenhol különféle finomságokat láttam. Az idegesség és az ingerlékenység mindennapos dolognak számított. Talán más lett volna a helyzet, ha a feleségem támogat, de addigra teljesen megutált engem. Állandóan veszekedtünk, borzasztóan sértő dolgokat vágott a fejemhez. Kövér szemétládának és egy igazi vesztesnek nevezett, valamint egyszer epésen azt is hozzátette, hogy egyébként sosem tudtam rendesen kielégíteni őt . Kész katasztrófa volt az egész helyzet. Még a saját párom sem hitt bennem. Nem sokkal később, elhagyott egy másik férfiért, így beadtuk a válópert.
Körülbelül még egy hónapig diétáztam és csináltam a megszokott gyakorlatokat az edzőteremben, de a mérleg megint 125 kg-ot mutatott. Úgy döntöttem, abbahagyom az egészet és visszatérek a gyorskajákhoz, sutba vágva az addigi elveimet.
Ebben az időszakban semmi életkedvem sem volt. Ha az én András barátom nem ment meg, öngyilkos lettem volna. Nála laktam, amíg ki nem gyógyultam teljesen a depresszióból. Elmeséltem Andrásnak mindent, ami csak bántott. Egy kissé szégyelltem magam, amiért felnőtt férfi létemre egy kislányhoz hasonlóan sírtam és nyafogtam. Andris nagyon együtt érző volt, figyelmesen végighallgatott és a következőket mondta: "Miért nem mesélted el ezt korábban? Létezik egy sokkal egyszerűbb fogyasztó módszer, amely nem csupán gyors, hanem biztonságos is. Íme, a válasz az összes problémádra. Én már nagyon régóta ezt használom, mert ez a termék tényleg hatásos " Ekkor odanyújtott nekem egy csomag Eco Slim-et, és azt mondta, hogy ez egy természetes fogyasztó termék, amely képes az anyagcsere teljes felgyorsítására.
Nehéz volt elhinni, de aztán eszembe jutott, hogy Andris mindig is gyorskajákon és egészségtelen ételeken élt, mégis karcsú és egészséges maradt. A Eco Slim utáni keresgélésem során, rábukkantam az interneten egy megbízható magyar táplálkozási szakértő cikkjére, amelyben a terméket a táplálékkiegészítők legújabb áttöréseként emlegették. A készítmény egyébként teljesen természetes, tökéletesen biztonságos ésellenjavallatoktól mentes. A Eco Slim sikeresen átesett minden kötelező vizsgálaton és megszerezte az összes szükséges tanúsítványt. A termék gyártása az országban elfogadott szigorú szabályok szerint történik . Ezen információk láttán úgy éreztem, nyugodtan kipróbálhatom a Eco Slim-et , ezért el is kezdtem annak fogyasztását a használati utasításokban leírtak szerint. Egy pohár vízbe cseppentettem belőle néhányat, majd naponta kétszer, étkezések előtt 30 perccel megittam.

Az eredményeim

A Eco Slim egy hetes alkalmazása után a súlyom változatlan maradt, de egyre erősebbnek, életerővel és energiával telibbnek éreznem magam. 14 nap után , teljesen ledöbbentem. A súlyom 9,3 kg-ot csökkent , annak ellenére, hogy azt ettem, amit csak megkívántam ! Szigorú diéták nélkül kezdtem el fogyni! Döbbenetes volt!
Újabb 7 nappal később , további 8,5 kg-tól szabadultam meg! 2,5 hónap alatt a felesleges zsír szó szerint leolvadt rólam!

Tele voltam energiával, a hastájéki fájdalom elmúlt, valamint megszűnt az impotenciám is! Megszabadultam a testemben felgyülemlett méreganyagoktól és az erekcióm sokkal erősebb lett és tovább tartott (az együttlétek olyan 40-60 percesek lettek). Elképesztően népszerű lettem a másik nem szemében. A nők szinte leplezni sem tudták az irántam érzett vonzalmukat , aminek persze nagyon örültem! Hirtelen, az ex-feleségem is felbukkant - azt mondta, hogy vissza akar kapni. Nagyon megbánt mindent, de ez már egyáltalán nem érdekelt.
Most szeretném egy kicsit részletesebben is kifejteni a termék hatékonyságának okát : A készítmény 100% természetes gyömbér kivonat, zöld tea kivonat, galagonya kivonat, koffein és B-vitamin komplex. Ezek az összetevők biztosítják a karcsú alakot és az egészséges szervezetet. Az alkotóelemek a következő jótékony tulajdonságokkal bírnak:
  1. Csökkentik a szénhidrátok emésztőrendszerben történő felszívódását. Ez azt jelenti, hogy azt ehetünk, amit csak akarunk, anélkül, hogy a méreganyagok a vérkeringésünkbe jutnának ;
  2. Serkentik a zsírégetésért felelős adiponectin hormon termelését;
  3. Helyreállítják a koleszterin- és a vércukorszintet.
  4. Megtisztítják a testet a különböző méreganyagoktól.
Újból kivizsgáltattam magam, ahol megállapították, hogy teljesen egészséges vagyok. Biztosan állíthatom, hogy a termék tényleg képes az áhított eredmények elérésére. A vércukor- és a koleszterinszintem teljesen helyreállít. Bármit ehettem, amit csak megkívántam és annyit, amennyit akartam. Persze, a férfiaknál ideális esetben ez természetes .

Durván 3 hónap alatt, a Eco Slim segítségével 45 kg-ot fogytam, most pedig 79 kg vagyok.
Ráadásul, a termék nem okoz függőséget, így a kezelés közötti hosszabb szünetek alatt sem éreztem rosszul magam, a leadott kilók pedig sosem jöttek vissza. Most stabilan tartom a 79 kg-ot .
Íme a Eco Slim hivatalos weboldalának linkje azoknak, akik hozzám hasonlóan gyorsan és egyszerűen szeretnének megszabadulni a felesleges kilóktól. A Eco Slim segítségével könnyedén javíthatunk az egészségünkön és az életminőségünkön. A termék elképesztően olcsó ahhoz képest, hogy mennyire drasztikus eredmények érhetők el vele. Ne feledjétek, az eredeti termékhez csak a hivatalos weboldalon keresztül tudtok hozzájutni. Más oldalakon csak olcsó, kínai, hatástalan termékekhez lehet hozzájutni. Miután megrendeltem a hivatalos weboldalról a terméket, csak a kiszállítást követően kellett fizetnem! Hozzátenném, hogy a szállítás kifogástalan volt, a csomagom már másnap megérkezett.
Ha ti is ki szeretnétek próbálni a terméket, azt tanácsolom, minél hamarabb rendeljétek meg a készítményt , mivel az ital értékesítése csak eddig tart: 19.06.2017
A Eco Slim teljesen megváltoztatta az életem. Ma már elégedett vagyok a kinézetemmel, egészségesnek érzem magam és nem tudok betelni a nők figyelmével. Úgy gondoltam, muszáj megosztanom a termékkel kapcsolatos tapasztalataimat. Ne kínozzátok többé magatok a diétákkal! Minden jót és sok szerencsét kívánok mindenkinek!
Köszönöm a figyelmet, üdv, Péter :-)




Hogyan szabadulhatunk meg 45 kg-tól diéták és testedzés nélkül



Ezzel a módszerrel heti 15 kg-tól szabadulhatunk meg BIZTONSÁGOSAN és GYORSAN


Sziasztok! Ahogy azt már sokan tudjátok, Pongrácz Péter vagyok. A mai blogbejegyzésemben egy gyakorlatilag ismeretlen fogyasztó módszerről szeretnék nektek beszélni. A bejegyzésem könnyen lehet, hogy nem lesz sokáig fent az oldalon, szóval olvassátok végig, amíg tudjátok. Ez a vadonatúj termék korszakalkotónak számít a táplálékkiegészítők világában . A dietetikusok többsége kétségbeesetten próbálta elrejteni a nagyközönség elől ezt a módszert, mivel a termék széleskörű elterjedése nagyon kedvezőtlen lenne a számukra. Személy szerint, én rengeteg időt és pénzt pazaroltamkínzó diétákra és hasztalan személyi edzőkre, de semmi nem segített . Végül, magam sem hittem, de sikerült rátalálnom egy egyszerű és megfizethető megoldásra. Szeretném megosztani ezt a titkot mindazokkal, akik súlyfelesleggel küzdenek, vagy valamiféle problémájuk van az egészségükkel.

Íme, a történetem

Mindig is szerettem a kiadós ételeket, így nem nagy meglepetés, hogy már egész kicsi korom óta nagydarab voltam. Az egyik kedvenc elfoglaltságom az volt, hogy munka után gyorskajával a kezemben, beültem TV-t nézni. Kezdetben, a feleségemet nem zavarta ez az egész. 25 Idővel azonban, a zsírfelesleg egyre csak gyarapodott, főleg a hasam környékén. Szinte észre sem vettem, hogy ennyire kiterebélyesedtem. Úgy néztem ki, mint egy kövér disznó. 33 éves koromra, olyan 125 kg-ot nyomhattam , ami pontosan 46 kg-mal volt több a magasságom alapján számított egészséges átlagnál.

Emellett, komoly egészségügyi problémákkal is küszködtem. Rendszeres fájdalmat éreztem oldalt, a hasnyálmirigyem környékén, állandóan fáradt voltam, rengeteget izzadtam és gyakran volt légszomjam is. A legzavaróbb viszont az impotencia volt. Az óriási pocakom már időtlen idők óta kitakarta a férfiasságomat, de amikor ténylegesen impotenssé váltam, az nagyon kiborított. A probléma kihatott az egész családi életemre, a feleségem rendszeresen vitatkozott velem. Nagyon rosszat tett az önbecsülésemnek, hogy képtelen voltam kielégíteni az asszonyt. Szabályosan utálni, szinte gyűlölni kezdtem magam.
Miután elmentem a kórházba egy rutinvizsgálatra, kiderült, hogy az eredményeim nem túl rózsásak. Nagyon nagy volt a valószínűsége, hogy cukorbeteg leszek. A több éves gyorskaja zabálás teljesen tönkretette a szervezetem, különösen a hasnyálmirigyemet.
Nem volt más választásom, szigorú diétázásba kezdtem. Ha egyszer megszoktad, hogy egész életedben, önkontroll nélkül azt ehetsz, amit csak akarsz, a diéta igazi kínzás lesz számodra . Heti rendszerességgel álltam rá a mérlegre, azt remélve, hogy az addigi önkínzásom végre kifizetődik. Az viszont változatlanul 125,9 kg-ot mutatott. 3 hónappal később, eldöntöttem, hogy az addigi diétámat kiegészítem egy kis testedzéssel, így elkezdtem lejárni a kondiba. Egy ottani személyi edző felvilágosított, hogy a jelenlegi módszeremmel a fogyás folyamata körülbelül hat hónap múlva fog csak beindulni. Az intenzív gyakorlatok a nagy súlyom miatt túlságosan veszélyesek voltak , ezért csak olyan egyszerű gyakorlatokat végezhettem, mint a futópadon sétálás, a szobabiciklizés, a guggolás és az ugrálás. Be kell, hogy valljam, már akkor nagyon elfáradtam, amikor az első10 guggolást kellett megcsinálnom. A gyakorlatok után szabályosan lihegtem és sokszor teljesen elszédültem. A kondiban az emberek állandóan megmosolyogtak, amikor rám néztek. Persze, nyilván nevetséges látványt nyújthat, ha egy óriás dagadt idióta liheg és izzad az olyan gyakorlatoktól, amit még egy nyugdíjas is könnyen elvégezne.

Ez volt életem egyik legkeményebb időszaka. Állandóan éhes voltam, még az álmaiban is mindenhol különféle finomságokat láttam. Az idegesség és az ingerlékenység mindennapos dolognak számított. Talán más lett volna a helyzet, ha a feleségem támogat, de addigra teljesen megutált engem. Állandóan veszekedtünk, borzasztóan sértő dolgokat vágott a fejemhez. Kövér szemétládának és egy igazi vesztesnek nevezett, valamint egyszer epésen azt is hozzátette, hogy egyébként sosem tudtam rendesen kielégíteni őt . Kész katasztrófa volt az egész helyzet. Még a saját párom sem hitt bennem. Nem sokkal később, elhagyott egy másik férfiért, így beadtuk a válópert.
Körülbelül még egy hónapig diétáztam és csináltam a megszokott gyakorlatokat az edzőteremben, de a mérleg megint 125 kg-ot mutatott. Úgy döntöttem, abbahagyom az egészet és visszatérek a gyorskajákhoz, sutba vágva az addigi elveimet.
Ebben az időszakban semmi életkedvem sem volt. Ha az én András barátom nem ment meg, öngyilkos lettem volna. Nála laktam, amíg ki nem gyógyultam teljesen a depresszióból. Elmeséltem Andrásnak mindent, ami csak bántott. Egy kissé szégyelltem magam, amiért felnőtt férfi létemre egy kislányhoz hasonlóan sírtam és nyafogtam. Andris nagyon együtt érző volt, figyelmesen végighallgatott és a következőket mondta: "Miért nem mesélted el ezt korábban? Létezik egy sokkal egyszerűbb fogyasztó módszer, amely nem csupán gyors, hanem biztonságos is. Íme, a válasz az összes problémádra. Én már nagyon régóta ezt használom, mert ez a termék tényleg hatásos " Ekkor odanyújtott nekem egy csomag Chocolate Slim-et, és azt mondta, hogy ez egy természetes fogyasztó termék, amely képes az anyagcsere teljes felgyorsítására.

Nehéz volt elhinni, de aztán eszembe jutott, hogy Andris mindig is gyorskajákon és egészségtelen ételeken élt, mégis karcsú és egészséges maradt. A Chocolate Slim utáni keresgélésem során, rábukkantam az interneten egy megbízható magyar táplálkozási szakértő cikkjére, amelyben a terméket a táplálékkiegészítők legújabb áttöréseként emlegették. A készítmény egyébként teljesen természetes, tökéletesen biztonságos ésellenjavallatoktól mentes. A Chocolate Slim sikeresen átesett minden kötelező vizsgálaton és megszerezte az összes szükséges tanúsítványt. A termék gyártása az országban elfogadott szigorú szabályok szerint történik . Ezen információk láttán úgy éreztem, nyugodtan kipróbálhatom a Chocolate Slim-et , ezért el is kezdtem annak fogyasztását a használati utasításokban leírtak szerint. Naponta kétszer, 30 perccel az étkezés előtt ittam egy pohárnyit a termékből.

Az eredményeim

A Chocolate Slim egy hetes alkalmazása után a súlyom változatlan maradt, de egyre erősebbnek, életerővel és energiával telibbnek éreznem magam. 14 nap után , teljesen ledöbbentem. A súlyom 9,3 kg-ot csökkent , annak ellenére, hogy azt ettem, amit csak megkívántam ! Szigorú diéták nélkül kezdtem el fogyni! Döbbenetes volt!
Újabb 7 nappal később , további 8,5 kg-tól szabadultam meg! 2,5 hónap alatt a felesleges zsír szó szerint leolvadt rólam!

Tele voltam energiával, a hastájéki fájdalom elmúlt, valamint megszűnt az impotenciám is! Megszabadultam a testemben felgyülemlett méreganyagoktól és az erekcióm sokkal erősebb lett és tovább tartott (az együttlétek olyan 40-60 percesek lettek). Elképesztően népszerű lettem a másik nem szemében. A nők szinte leplezni sem tudták az irántam érzett vonzalmukat , aminek persze nagyon örültem! Hirtelen, az ex-feleségem is felbukkant - azt mondta, hogy vissza akar kapni. Nagyon megbánt mindent, de ez már egyáltalán nem érdekelt.
Most szeretném egy kicsit részletesebben is kifejteni a termék hatékonyságának okát : A készítmény 100%-osan természetes kakaóbabot, acai és goji bogyót, zöld kávébabot és pecsétviaszgombát tartalmaz. Ezek az összetevők biztosítják a karcsú alakot és az egészséges szervezetet. Az alkotóelemek a következő jótékony tulajdonságokkal bírnak:
  1. Csökkentik a szénhidrátok emésztőrendszerben történő felszívódását. Ez azt jelenti, hogy azt ehetünk, amit csak akarunk, anélkül, hogy a méreganyagok a vérkeringésünkbe jutnának ;
  2. Serkentik a zsírégetésért felelős adiponectin hormon termelését;
  3. Helyreállítják a koleszterin- és a vércukorszintet.
  4. Megtisztítják a testet a különböző méreganyagoktól.
Újból kivizsgáltattam magam, ahol megállapították, hogy teljesen egészséges vagyok. Biztosan állíthatom, hogy a termék tényleg képes az áhított eredmények elérésére. A vércukor- és a koleszterinszintem teljesen helyreállít. Bármit ehettem, amit csak megkívántam és annyit, amennyit akartam. Persze, a férfiaknál ideális esetben ez természetes .

Durván 3 hónap alatt, a Chocolate Slim segítségével 45 kg-ot fogytam, most pedig 79 kgvagyok.
Ráadásul, a termék nem okoz függőséget, így a kezelés közötti hosszabb szünetek alatt sem éreztem rosszul magam, a leadott kilók pedig sosem jöttek vissza. Most stabilan tartom a 79 kg-ot .
Íme a Chocolate Slim hivatalos weboldalának linkje azoknak, akik hozzám hasonlóan gyorsan és egyszerűen szeretnének megszabadulni a felesleges kilóktól. A Chocolate Slimsegítségével könnyedén javíthatunk az egészségünkön és az életminőségünkön. A termék elképesztően olcsó ahhoz képest, hogy mennyire drasztikus eredmények érhetők el vele. Ne feledjétek, az eredeti termékhez csak a hivatalos weboldalon keresztül tudtok hozzájutni. Más oldalakon csak olcsó, kínai, hatástalan termékekhez lehet hozzájutni. Miután megrendeltem a hivatalos weboldalról a terméket, csak a kiszállítást követően kellett fizetnem! Hozzátenném, hogy a szállítás kifogástalan volt, a csomagom már másnap megérkezett.
Ha ti is ki szeretnétek próbálni a terméket, azt tanácsolom, minél hamarabb rendeljétek meg a készítményt , mivel az ital értékesítése csak eddig tart: 19.06.2017

A Chocolate Slim teljesen megváltoztatta az életem. Ma már elégedett vagyok a kinézetemmel, egészségesnek érzem magam és nem tudok betelni a nők figyelmével. Úgy gondoltam, muszáj megosztanom a termékkel kapcsolatos tapasztalataimat. Ne kínozzátok többé magatok a diétákkal! Minden jót és sok szerencsét kívánok mindenkinek!
Köszönöm a figyelmet, üdv, Péter :-)

Agyja a fiú magát már két terméke is fogyaszt , csak vigyázz nehogy a pénztárcád bánja , mert az áhított célért sok pénzt kihúznak a zsebekből . Ők ebből akarnak megélni , és balek mindig lesz . Úgy van ez mint mikor azt mondjuk , míg lószar van addig veréb is lesz . Csak ne hogy te légy a pali madár !!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése